Linnéa Göthager

Profilbild för Linnéa Göthager
Säljarfavorit
Linnéa Göthager
4.8 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
20 st
96 905 000 kr

Bakgrund

Linnéa Göthager jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2013-01-14. Linnéa har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Linnéa har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 112 845 000 kr.

Presentation

Sedan 2013 har jag haft förmånen att förmedla hem på Hisingen där mitt största fokus är att få nöjda kunder genom hela försäljningsprocessen. Tack vare stort engagemang, lyhördhet och god lokalkännedom har mina kunder gett mig otroligt fina rekommendationer. Här är två av mina favoriter:

"Linnéa har kunskap, kompetens, engagemang och ett mycket trevligt sätt som positivt smittar av sig på andra, både säljare och köpare. En utmärkt representant för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling."

"Linnéa har varit väldigt lyhörd mot oss. Hon har en god förmåga att lyssna och känna av, ge realistiska bedömningar, råd och annan input, inte stressa utan puffa lagom mycket för att komma framåt. Och slutresultatet blev över förväntan! Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne!”

Med min långa erfarenhet inom branschen och på Hisingen är jag en trygg partner när du ska sälja eller köpa en ny bostad. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga i sin livs största affär.
Som hjälp har vi ett otroligt gott samarbetet mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bank och Försäkring var vi kan erbjuda våra kunder allt de behöver i sin bostadsaffär; mäklare, lånelöfte och försäkring.

Går du i säljtankar och vill ha rådgivning eller är det dags att värdera bostaden?

- Då är du välkommen att kontakta mig!

Säljare om Linnéa.

04 jul 2024

"Omtänksam-ordning och reda-empatisk "
säljare på Kattfotsgatan 35

30 maj 2024

"Mycket god lokalkännedom, strukturerad och tydlig i kommunikationen. Jag har känt mig väldigt trygg och haft fullt förtroende genom hela processen."
säljare på Grinnekullegatan 57

14 maj 2024

"Vi är väldigt nöjda med Linnea, förtroendeingivande och tillgänglig.
"
säljare på Stenhedsgatan 21

10 maj 2024

"Informerade hela tiden det skedde förändringar i processen. Ringde eller smsade."
säljare på Västerhagen 61

09 maj 2024

"Linnea är tydlig, glad, och vi hade en bra kommunikation. Hon svarade också glatt när vi hade oroliga tankar inför visningarna. Allt har sköts på ett proffsigt sätt. Rekommenderar Linnea som mäklare. "
säljare på Institutsgatan 12

06 maj 2024

"Linnéa är väldigt proffsig och engagerad. Jag har haft förmånen att anlita henne vid ett par tillfällen. Hon gör det lilla extra och jag känner mig alltid trygg med henne."
säljare på Grinnekullegatan 68

23 apr 2024

"Hon lyssnade på oss hur vi ville göra med försäljningen. Det kändes tryggt hela vägen. Ingen stress eller bråttom. Hon tog tid och förklarade lugnt och metodiskt när vi undrade något (man gör kanske en/två husförsäljningar i sitt liv). "
säljare på Ingåsvägen 6

17 apr 2024

"Vi har uppskattat Linnéa som mäklare. Hon har varit proffsig, tillgänglig och trovärdig i sin roll. Hon lyssnar in både säljare och köpare. Vår bostadsaffär har gått väldigt smidigt och snabbt och Linnea har jobbat effektivt från start till slut. Vi skulle gärna anlita henne igen och kan rekommen..."
"Vi har uppskattat Linnéa som mäklare. Hon har varit proffsig, tillgänglig och trovärdig i sin roll. Hon lyssnar in både säljare och köpare. Vår bostadsaffär har gått väldigt smidigt och snabbt och Linnea har jobbat effektivt från start till slut. Vi skulle gärna anlita henne igen och kan rekommendera henne varmt. "
Läs mer
säljare på Almhöjdsvägen 57

30 mar 2024

"Inlyssnande, mycket kunnig, alltid glad. Vi har både köpt åh sålt genom Linnea."
säljare på Gökevägen 16

18 mar 2024

"Mycket kunnig lätt att samarbeta med"
säljare på Tuve Kyrkväg 92

30 jan 2024

"Proffsigt bemötande. Lyhörd. Snabb återkoppling."
säljare på Båtsman Lustigs gata 165

06 jan 2024

"Bra mäklare som lyssnar. "
säljare på Mystängen 82

06 dec 2023

"Vår mäklare var trygg och engagerad och höll oss uppdaterad under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Norumsvägen 6B

27 nov 2023

"Vi är jättenöjda med Linnea, vi hade en väldigt snabb process och objektet såldes på hennes kontaktar. Så någon fotografering, annons och dylikt behövdes aldrig. "
säljare på Rosengången 16

25 okt 2023

"Jag klickade med Linnéa direkt. Framförallt slogs jag av hennes lugn och proffsighet. Hon var väl förberedd vid vårt första möte. Hon är noggrann - lämnar inget åt slumpen. Hon var mån om både mig som säljare och om eventuella köpare. Bra på att förhandla nu när marknaden är svag. Alltid snabb p..."
"Jag klickade med Linnéa direkt. Framförallt slogs jag av hennes lugn och proffsighet. Hon var väl förberedd vid vårt första möte. Hon är noggrann - lämnar inget åt slumpen. Hon var mån om både mig som säljare och om eventuella köpare. Bra på att förhandla nu när marknaden är svag. Alltid snabb på att återkoppla. Dessutom är hon en mycket trevlig och lättsam person.
"
Läs mer
säljare på Skogaberg 22

04 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Linnéa som var professionell, nogrann, tydlig och rak i kommunikationen samt väldigt duktig! Stort tack."
säljare på Londongatan 52

20 aug 2023

"Linnéa är noggrann, trevlig och seriös. Höll mig hela tiden uppdaterad om alla delar i försäljningen. Mycket nöjd med hela processen! "
säljare på Rosengången 21

18 aug 2023

"Lägenheten såldes under "kommande tiden""
säljare på Förmansgatan 7A

18 aug 2023

"Alltid tillgänglig, alltid trevlig
Kompetent"
säljare på Hallegatan 10

18 jun 2023

"För oss var Linnea sänd från ovan.
Lugn och duktig för oss lite stissiga försäljare. "
säljare på Gökevägen 16

15 jun 2023

"Linnéa skapar förtroende hos både säljare och köpare genom sin positiva energi, engagemang och professionella framtoning. Köparna av min fastighet valde Linnéa som mäklare för sin egen försäljning, ett gott betyg."
säljare på Västra Arödsgatan 19A

09 maj 2023

"Go, glad och mycket mycket proffsig. "
säljare på Bratteråsgatan 62

15 dec 2022

"Jag kan varmt rekommendera Linnea hon gör ett grymt jobb . "
säljare på Brunnehagen 23

07 dec 2022

"Linnéa är en kompetent, informativ, trygg och stabil mäklare som i rådande läge genomfört försäljningen av mitt radhus på allra bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Grinnekullegatan 191

24 okt 2022

"
Linnea är toppen! Hon var mäklare när vi köpte huset för 9 år sen och det var självklart att kontakta henne igen. "
säljare på Källöfjordsgatan 9

20 jun 2022

"Linnéa är enkel att samarbeta med och hon har bra koll på området."
säljare på Krattskogsvägen 53

31 maj 2022

"Alltid anträffbar "
säljare på Vädersolsgatan 23

29 mar 2022

"Jag er mycket nöyd med Linnea"
säljare på Poetgatan 75

06 nov 2020

"Mäklaren gav ett trevligt men seriöst intryck och guidade oss sedan igenom processen till en smidig försäljning av vår bostad. Hon är påläst och engagerad och vi diskuterade alla våra frågor med henne. Vi rekommenderar henne gärna."
säljare på Smöjträvägen 22

04 nov 2020

"Trevlig, målmedveten med kunden i focus."
säljare på Strandskategatan 39

08 jul 2020

"Linnéa är trevlig, utåtriktad och kompetent i sitt område. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Sonettgatan 87

24 jun 2020

"Jag hade träffat henne tidigare, men då var det inte aktuellt med försäljning. Jag lovade att kontakta henne när det skulle bli aktuellt. Lovat är lovat och så blev det. Imponerad av hennes opartiskhet - hon har varit mån om både mig och köparen. Inte "puschat" på utan varit tydlig på alla sätt."
"Jag hade träffat henne tidigare, men då var det inte aktuellt med försäljning. Jag lovade att kontakta henne när det skulle bli aktuellt. Lovat är lovat och så blev det. Imponerad av hennes opartiskhet - hon har varit mån om både mig och köparen. Inte "puschat" på utan varit tydlig på alla sätt."
Läs mer
säljare på Poetgatan 125

27 maj 2020

"Fick inte reda på vilka som varit i mitt hus. Tycker det är en självklarhet att veta vem som varit där, men PUL åberopades, vilket jag inte tror kan stämma. Feed-back av besökarnas kommentarer/synpunkter var inte optimal. Antalet visningar inkl X-tra visningar kändes onödigt många, men kanske ber..."
"Fick inte reda på vilka som varit i mitt hus. Tycker det är en självklarhet att veta vem som varit där, men PUL åberopades, vilket jag inte tror kan stämma. Feed-back av besökarnas kommentarer/synpunkter var inte optimal. Antalet visningar inkl X-tra visningar kändes onödigt många, men kanske berodde på Corona-skräck?"
Läs mer
säljare på Skeppsbyggaregatan 3A

13 maj 2020

"Linnéa är punktligh, aktiv, lätt att kontakta med.
Hon är trevlig och tar sin tid. "
säljare på Norumsgärde 12

07 maj 2020

"Linnéa har god lokalkännedom, ett proffsigt, korrekt och trevligt bemötade. Ödmjuk och lyhörd. Allt flöt på som önskat. Motsvarar förväntningarna jag hade på min mäklare till 100%."
säljare på Strandskategatan 29

20 mar 2019

"Mycket nöjd."
säljare på Båtsman Lustigs gata 24

15 mar 2019

"Mycket nöjd!"
säljare på Slottsberget 15

12 mar 2019

"Linnéa är noggrann och pålitlig. Hon upplevs lugn och metodisk och har stor erfarenhet. Ger ett seriöst intryck och känns proffesionell."
säljare på Björkrisvägen 39

11 dec 2018

"Mycket bra och kompetent. Serviceminded. Svarade snabbt på mail. Väljer gärna Linnea igen. "
säljare på Norra Skeppspromenaden 14

10 dec 2018

"Linnéa är en trevlig mäklare som alltid är tillgänglig. Hon är engagerad, har ett gott humör och sitter inne med mycket kunskap om bostäder och branschen."
säljare på Kornknarrsgatan 1

19 nov 2018

"Mäklaren lyckades sälja bostaden till rätt datum trots hård tidspress från start till mål.
Hon lyckades boka in besiktningsman, fotograf och få till visning enligt uppsatt tidplan."
säljare på Häradsdomarevägen 64

27 sep 2018

"Rätt person på rätt plats. Finns inga ord som räcker att beskriva Linnnea."
säljare på Grinnekullegatan 87

01 sep 2018

"Mycket trevlig !"
säljare på Smöjträvägen 20

31 aug 2018

"utöver ovanstående så är Linnea är kunnig och effektiv. Hon skapar trygghet med sitt lugna sätt att vara. Jag har inget mer att önska av min mäklare."
säljare på Tångelund 9C

23 maj 2018

"Professionell, tillmötesgående och ödmjukt trevlig! "
säljare på Floravägen 24

21 maj 2018

"Vi kan verkligen rekommendera Linnéa "
säljare på Travarevägen 3

22 apr 2018

"Bra försälningsstategi.
Väldigt bra påläst i området.
Slutbud långt över förväntan.
"
säljare på Båtsman Lustigs gata 66

20 apr 2018

"Det är alltid trevligt med ett professionellt bemötande och stor kunnighet och Linnéa utstrålade kunnighet i kombination med ett trevligt sätt "
säljare på Nykomsvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Radhus
7
Kedjehus
2
Lägenhet
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
112 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
133 av 149 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
153 av 155 säljare
Linnéa var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 158 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linnéa på kartan.

263 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
157 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 118 m²
Radhus, Göteborg
5 100 000 kr
4 rum, 119 m²
42 857 kr/m²
Kedjehus, Göteborg
4 rum, 115 m²
Parhus, Göteborg
4 995 000 kr
3 rum, 98 m²
50 969 kr/m²
Villa, Göteborg
3 925 000 kr
5 rum, 130 m²
30 192 kr/m²
Radhus, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 200 000 kr
Radhus Centrala Hisingen
+ 100 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Omtänksam-ordning och reda-empatisk "
4 850 000 kr
Villa
4 rum, 102 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hon lyssnade på oss hur vi ville göra med försäljningen. Det kändes tryggt hela vägen. Ingen stress eller bråttom. Hon tog tid och förklarade lugnt och metodiskt när vi undrade något (man gör kanske en/två husförsäljningar i sitt liv). "
5 000 000 kr
Radhus Tolered
+ 250 000 kr
6 rum, 120 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Villa Hisings Kärra
6 rum, 147 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Tuve
5 rum, 132 m²
Utropspris: 4 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.