Linn Asplund

Profilbild för Linn Asplund
Säljarfavorit
Linn Asplund
4.9 / 5
(500 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
22 st
120 480 000 kr

Bakgrund

Linn Asplund jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-14. Linn har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2024. Linn har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 90 725 000 kr.

Presentation

Jag är en noggrann mäklare som älskar mitt jobb och som genuint vill att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när affären är klar. Jag är en av dem som förmedlar flest bostäder i Mölndals kommun därav har jag ett stort kontaktnät och en god lokalkännedom. Med Länsförsäkringars starka och heltäckande varumärke i ryggen har jag alla förutsättningar att göra din affär till den bästa och tryggaste affären.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte.

Säljare om Linn.

10 maj 2024

"Hon var engagerad , bra på att kommunicera och tydlig."
säljare på Släpharvsgatan 1A

22 apr 2024

"Hon uppträdde med respekt vid första samtalet och gav proffsigt omdöme om hur hon tyckte vi skulle lägga upp marknadsföringen. Även gav hon mig råd om hur man ska tänka och hur det antagligen gå under hela försäljningen, det gav mig ett lugn."
säljare på Vänortsgatan 7C

08 apr 2024

"Så jäkla trevlig och bra mäklare ,har sålt lägenheten som vi köpte av henne 2019. Sålde den innan den var ute på media, kom ut samma dag. Mkt nöjd"
säljare på Vänortsgatan 10B

20 mar 2024

"Jag köpte min bostadsrätt via Linn och sen när det var dags att sälja så valde jag givetvis Linn igen, hon gjorde ett riktigt bra intryck på mig när jag var köpte och hon toppade ännu mer när jag valde henne som mäklare när jag var säljare. Linn gjorde sitt yttersta för att sälja min bostad i en ..."
"Jag köpte min bostadsrätt via Linn och sen när det var dags att sälja så valde jag givetvis Linn igen, hon gjorde ett riktigt bra intryck på mig när jag var köpte och hon toppade ännu mer när jag valde henne som mäklare när jag var säljare. Linn gjorde sitt yttersta för att sälja min bostad i en svår marknad. Flera visningar anordnades med kort tidsvarsel för alla intressenter. Hon ordnade så jag kunde lämna nycklarna till henne på ett smidigt sätt och flera tillfällen gjorde hon i ordning lägenheten inför visning när det såg stökigt ut. Hon gjorde verkligen allt för mig som säljare. Jag rekommenderar Linn som mäklare både om du är säljare och köpare. Hon är proffsig, rättssäker och så enkel att ha att göra med! "
Läs mer
säljare på Pinnharvsgatan 4C

28 feb 2024

"Skicklig mäklare och väldigt tydlig i kommunikation och strategi.
Rekommenderas 10/10"
säljare på Åby Allé 33

22 jan 2024

"Linn är en grym mäklare. Alltid ärlig, tydlig och engagerad"
säljare på Sagåsvägen 15

19 okt 2023

"Fantastisk mäklare, proffsig, inkännande och lyhörd! Rekommenderar starkt!"
säljare på Åby Allé 29

16 okt 2023

"Är väldigt nöjd med Linn."
säljare på Åby Allé 39

16 okt 2023

"Väldigt duktig säljare. Tydlig och rak. Väldigt enkel och rolig att ha att göra med. Upplevs som genuin och väldigt kompetent.
Rekommenderar så starkt det går. "
säljare på Kvarnbygatan 23

19 jun 2023

"Linn är en fantastisk mäklare och jag har tidigare köpt en lägenhet hon förmedlat och nu har hon även sålt samma flera år senare. Det var en självklarhet den dagen jag köpte lägenheten att en dag sälja den genom Linn. "
säljare på Åby Allé 43

04 jun 2023

"Linn är så professionell! Hon är tydlig och snabb med kommunikation och återkopplar/uppdaterar en om vad som komma skall och var kontaktbar under hela processen. Det känns tryggt och bra och jag känner mig väldigt nöjd, TACK Linn!"
säljare på Vetekornsgatan 37

03 jun 2023

"She is the best. I would recommend her to sellers. "
säljare på Norra Nedanvägsgatan 6A

18 maj 2023

"Linn är en riktig stjärna. Mycket skicklig, arbetsam och tillgänglig under hela processen. Trots en utmanande marknad sålde hon min lägenhet till ett riktigt bra pris. "
säljare på Åby Allé 7

28 apr 2023

"Priset högre en de trodde bara positivt "
säljare på Släpharvsgatan 1A

04 apr 2023

"Linn har under hela processen varit väldigt engagerade, närvarande och lyhörd! Hon har hållit oss uppdaterade med jämna mellanrum och visar att hon bryr sig om att det ska bli så bra som möjligt för alla inblandade. Hon är trygg, glad och kunnig!"
säljare på Pinnharvsgatan 6C

09 feb 2023

"Tack bästa Linn. "
säljare på Irisgatan 1

06 feb 2023

"För oss var Linn det självklara valet när vi väl skulle sälja. Vi hade tidigare köpt lägenheten av henne och fick ett superbra intryck. Linn är professionell men samtidigt jättego och trevlig och man får riktigt personlig service. Känns aldrig stressad som vissa andra mäklare utan tar sig tid att..."
"För oss var Linn det självklara valet när vi väl skulle sälja. Vi hade tidigare köpt lägenheten av henne och fick ett superbra intryck. Linn är professionell men samtidigt jättego och trevlig och man får riktigt personlig service. Känns aldrig stressad som vissa andra mäklare utan tar sig tid att prata och svara på frågor. Vi är jättenöjda!
"
Läs mer
säljare på Vetekornsgatan 23

17 jan 2023

"Fantastiskt driv. Gick på rekommendationer samt personligt samtal.
vid valet av mäklare. Hon kunde området och föreningen bäst."
säljare på Pinnharvsgatan 2A

13 jan 2023

"Det var det snabbast jag varit med om vad gäller försäljningsinsats på en bostadsförsäljning. "
säljare på Rullharvsgatan 4A

06 okt 2022

"Fantastiskt engagerad och socialt
Sätt att vara "
säljare på Rullharvsgatan 4D

06 sep 2022

"Bästa mäklaren i Mölndal!"
säljare på Krokslätts Parkgata 31

01 sep 2022

"Vi har både köpt och sålt med Linn och hon är en fantastisk mäklare som är engagerad, kunnig och bryr sig om såväl säljare som köpare. Rekommenderar henne till alla! "
säljare på Prytzgatan 29

01 jul 2022

"Linn blev det självklara valet vid försäljning av vår bostad, då hon gjorde ett sådant gott intryck när vi köpte den av henne för ett par år sedan. Hon är tydlig, rak och kunnig, vilket bidrar till att man kan lita på henne och hennes omdöme. Rekommenderar starkt att anlita Linn om man planerar a..."
"Linn blev det självklara valet vid försäljning av vår bostad, då hon gjorde ett sådant gott intryck när vi köpte den av henne för ett par år sedan. Hon är tydlig, rak och kunnig, vilket bidrar till att man kan lita på henne och hennes omdöme. Rekommenderar starkt att anlita Linn om man planerar att sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Rullharvsgatan 1B

28 jun 2022

"Härlig tjej med en stor kundbas och som bryr sig om mig som säljare."
säljare på Utsädesgatan 2A

21 jun 2022

"Svårt läge just nu bedöma pris och hitta köpare. Det lät från början mycket svårt att finna köpare. Skönt att allt ordnade sig."
säljare på Blandsädesgatan 4C

25 maj 2022

"Linn är superduktig på det hon gör, -engagerad, tydlig och påläst. Det var tredje gången Linn sålde åt mig och jag kommer fortsätta att anlita henne i framtiden."
säljare på Vänortsgatan 23

24 maj 2022

"Linn är en mycket tydlig, trygg, personlig och proffsig mäklare. Hon har varit snabb med att återkoppla och uppdatera mig i samband med försäljningen. Jag är mycket nöjd och glad över att jag anlitade Linn att sälja min lägenhet och rekommenderar henne starkt. "
"Linn är en mycket tydlig, trygg, personlig och proffsig mäklare. Hon har varit snabb med att återkoppla och uppdatera mig i samband med försäljningen. Jag är mycket nöjd och glad över att jag anlitade Linn att sälja min lägenhet och rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Pinnharvsgatan 1B

04 maj 2022

"Super proffsigt skött, vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen!"
säljare på Kvarnbygatan 35

03 maj 2022

"Jättenöjd på alla sätt! "
säljare på Kvarnbygatan 37

03 maj 2022

"Vi är så nöjda med Linn som mäklare! En glad, positiv och driven mäklare som gör det bästa för sina kunder! "
säljare på Pinnharvsgatan 6A

01 maj 2022

"Hade träffat Linn på flera visningar tidigare och vi köpte lägenhet till min dotter via henne. Hon är rak, ärlig, effektiv och personlig. Kan varmt rekommendera henne om du letar mäklare. "
säljare på Norra Nedanvägsgatan 6A

14 apr 2022

"Vi är bra nöjda. Linn skötte allt galant och vi kunde inte varit mer nöjda. Affären gick väldigt fort och vi som säljare var stressade men Linn fick en att känna sig lugn."
säljare på Pinnharvsgatan 7C

24 mar 2022

"Fantastisk mäklare med god kompetens och driv! Linn är helt klart engagerad och visar omsorg för försäljning, lyssnar och är kontaktbar i allra högsta grad! Jag är jättenöjd och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Blandsädesgatan 6B

23 mar 2022

"Linn gjorde ett lysande jobb med att sälja vår lägenhet. Hon ingav ett lugn, var saklig och alltid med ett leende på läpparna. "
säljare på Piltegatan 5B

18 mar 2022

"Jag vill ge Linn 10 stjärnor för hennes bemötande, engagemang och tillgänglighet. "
säljare på Rullharvsgatan 2B

16 mar 2022

"Jag är väldigt nöjd med Linn som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Vi valde även Linn till min sambos lägenhet. Försäljningen gick enkelt och smidigt med rekord pris som slutresultat.
Kan varmt rekommendera! "
säljare på Hagåkersgatan 7C

12 mar 2022

"Proffsigt, rakt och tydligt från första kontakt till påskrivet kontrakt!"
säljare på Vetekornsgatan 13

25 feb 2022

"Kunde inte önskat oss en bättre mäklare. Otroligt pålitlig och lyhörd. Vi kände oss lugna genom hela affären. "
säljare på Vänortsgatan 21

10 feb 2022

"Linn är fantastiskt och jag rekommenderar henne till alla"
säljare på Varmblodsgatan 1A

10 feb 2022

"Kan starkt rekommendera Linn! Så duktig på sitt jobb och väldigt trevlig. "
säljare på Kvarnbygatan 25

01 feb 2022

"Fantastiskt bra att ha en mäklare som kände till området och som hade en bra kundbas sedan tidigare. "
säljare på Åby Allé 37

22 jan 2022

"Legend! "
säljare på Axgatan 20

05 jan 2022

"Av de tre mäklare jag hade på besök hemma hos mig föll valet på att välja Linn då hon kändes genuint intresserad och driven. Genom säljprocessen har Linn varit ärlig, trevlig och jag kände ett stort förtroende för henne i att hon såg till det bästa för mig som säljare. "
"Av de tre mäklare jag hade på besök hemma hos mig föll valet på att välja Linn då hon kändes genuint intresserad och driven. Genom säljprocessen har Linn varit ärlig, trevlig och jag kände ett stort förtroende för henne i att hon såg till det bästa för mig som säljare. "
Läs mer
säljare på Hagåkersgatan 20

29 dec 2021

"Härlig energi, framåt och duktig på sitt jobb! "
säljare på Pinnharvsgatan 7B

20 dec 2021

"Linn är väldigt påläst och driven, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Eklanda Bäck 98

20 dec 2021

"Upplever att Linn är en väldigt personlig mäklaren som är lyhörd för sin kund."
säljare på Åby Allé 35

26 nov 2021

"Linn är en väldigt lyhörd och ödmjuk - kan sin sak "
säljare på Åby Allé 35

26 nov 2021

"Är super tacksam för Linn! Trygg, glad, duktig! "
säljare på Kvarnvägen 6T

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
90 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
469 av 486 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
488 av 494 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
490 av 492 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linn på kartan.

795 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
497 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

2 000 000 kr
3 rum, 76 m²
26 315 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 935 kr/mån
2 rum, 52,2 m²
Lägenhet, Mölndal
3 542 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Mölndal
4 335 kr/mån
1 395 000 kr
1,5 rum, 26 m²
53 653 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
2 723 kr/mån
3 rum, 74 m²
Lägenhet, Mölndal
4 275 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Åby
1 rum, 46 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 295 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Bifrost
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
3 800 000 kr
Radhus Gastorp
+ 205 000 kr
4 rum, 114 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 695 000 kr
Lägenhet Stensjön
3 rum, 91 m²
Utropspris: 3 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.