Linn Asplund

Profilbild för Linn Asplund
Linn Asplund
4.9 / 5
(442 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
21 st
103 110 000 kr

Bakgrund

Linn Asplund jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2014-07-14. Linn har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Linn har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 91 292 500 kr.

Presentation

Jag är en noggrann mäklare som älskar mitt jobb och som genuint vill att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda när affären är klar. Jag är en av dem som förmedlar flest bostäder i Mölndals kommun därav har jag ett stort kontaktnät och en god lokalkännedom. Med Länsförsäkringars starka och heltäckande varumärke i ryggen har jag alla förutsättningar att göra din affär till den bästa och tryggaste affären.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte.

Säljare om Linn.

06 feb 2023

"För oss var Linn det självklara valet när vi väl skulle sälja. Vi hade tidigare köpt lägenheten av henne och fick ett superbra intryck. Linn är professionell men samtidigt jättego och trevlig och man får riktigt personlig service. Känns aldrig stressad som vissa andra mäklare utan tar sig tid att..."
"För oss var Linn det självklara valet när vi väl skulle sälja. Vi hade tidigare köpt lägenheten av henne och fick ett superbra intryck. Linn är professionell men samtidigt jättego och trevlig och man får riktigt personlig service. Känns aldrig stressad som vissa andra mäklare utan tar sig tid att prata och svara på frågor. Vi är jättenöjda!
"
Läs mer
säljare på Vetekornsgatan 23

17 jan 2023

"Fantastiskt driv. Gick på rekommendationer samt personligt samtal.
vid valet av mäklare. Hon kunde området och föreningen bäst."
säljare på Pinnharvsgatan 2A

13 jan 2023

"Det var det snabbast jag varit med om vad gäller försäljningsinsats på en bostadsförsäljning. "
säljare på Rullharvsgatan 4A

06 okt 2022

"Fantastiskt engagerad och socialt
Sätt att vara "
säljare på Rullharvsgatan 4D

06 sep 2022

"Bästa mäklaren i Mölndal!"
säljare på Krokslätts Parkgata 31

01 sep 2022

"Vi har både köpt och sålt med Linn och hon är en fantastisk mäklare som är engagerad, kunnig och bryr sig om såväl säljare som köpare. Rekommenderar henne till alla! "
säljare på Prytzgatan 29

01 jul 2022

"Linn blev det självklara valet vid försäljning av vår bostad, då hon gjorde ett sådant gott intryck när vi köpte den av henne för ett par år sedan. Hon är tydlig, rak och kunnig, vilket bidrar till att man kan lita på henne och hennes omdöme. Rekommenderar starkt att anlita Linn om man planerar a..."
"Linn blev det självklara valet vid försäljning av vår bostad, då hon gjorde ett sådant gott intryck när vi köpte den av henne för ett par år sedan. Hon är tydlig, rak och kunnig, vilket bidrar till att man kan lita på henne och hennes omdöme. Rekommenderar starkt att anlita Linn om man planerar att sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Rullharvsgatan 1B

28 jun 2022

"Härlig tjej med en stor kundbas och som bryr sig om mig som säljare."
säljare på Utsädesgatan 2A

21 jun 2022

"Svårt läge just nu bedöma pris och hitta köpare. Det lät från början mycket svårt att finna köpare. Skönt att allt ordnade sig."
säljare på Blandsädesgatan 4C

25 maj 2022

"Linn är superduktig på det hon gör, -engagerad, tydlig och påläst. Det var tredje gången Linn sålde åt mig och jag kommer fortsätta att anlita henne i framtiden."
säljare på Vänortsgatan 23

24 maj 2022

"Linn är en mycket tydlig, trygg, personlig och proffsig mäklare. Hon har varit snabb med att återkoppla och uppdatera mig i samband med försäljningen. Jag är mycket nöjd och glad över att jag anlitade Linn att sälja min lägenhet och rekommenderar henne starkt. "
"Linn är en mycket tydlig, trygg, personlig och proffsig mäklare. Hon har varit snabb med att återkoppla och uppdatera mig i samband med försäljningen. Jag är mycket nöjd och glad över att jag anlitade Linn att sälja min lägenhet och rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Pinnharvsgatan 1B

04 maj 2022

"Super proffsigt skött, vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen!"
säljare på Kvarnbygatan 35

03 maj 2022

"Jättenöjd på alla sätt! "
säljare på Kvarnbygatan 37

03 maj 2022

"Vi är så nöjda med Linn som mäklare! En glad, positiv och driven mäklare som gör det bästa för sina kunder! "
säljare på Pinnharvsgatan 6A

01 maj 2022

"Hade träffat Linn på flera visningar tidigare och vi köpte lägenhet till min dotter via henne. Hon är rak, ärlig, effektiv och personlig. Kan varmt rekommendera henne om du letar mäklare. "
säljare på Norra Nedanvägsgatan 6A

14 apr 2022

"Vi är bra nöjda. Linn skötte allt galant och vi kunde inte varit mer nöjda. Affären gick väldigt fort och vi som säljare var stressade men Linn fick en att känna sig lugn."
säljare på Pinnharvsgatan 7C

24 mar 2022

"Fantastisk mäklare med god kompetens och driv! Linn är helt klart engagerad och visar omsorg för försäljning, lyssnar och är kontaktbar i allra högsta grad! Jag är jättenöjd och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Blandsädesgatan 6B

23 mar 2022

"Linn gjorde ett lysande jobb med att sälja vår lägenhet. Hon ingav ett lugn, var saklig och alltid med ett leende på läpparna. "
säljare på Piltegatan 5B

18 mar 2022

"Jag vill ge Linn 10 stjärnor för hennes bemötande, engagemang och tillgänglighet. "
säljare på Rullharvsgatan 2B

16 mar 2022

"Jag är väldigt nöjd med Linn som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Vi valde även Linn till min sambos lägenhet. Försäljningen gick enkelt och smidigt med rekord pris som slutresultat.
Kan varmt rekommendera! "
säljare på Hagåkersgatan 7C

12 mar 2022

"Proffsigt, rakt och tydligt från första kontakt till påskrivet kontrakt!"
säljare på Vetekornsgatan 13

25 feb 2022

"Kunde inte önskat oss en bättre mäklare. Otroligt pålitlig och lyhörd. Vi kände oss lugna genom hela affären. "
säljare på Vänortsgatan 21

10 feb 2022

"Linn är fantastiskt och jag rekommenderar henne till alla"
säljare på Varmblodsgatan 1A

10 feb 2022

"Kan starkt rekommendera Linn! Så duktig på sitt jobb och väldigt trevlig. "
säljare på Kvarnbygatan 25

01 feb 2022

"Fantastiskt bra att ha en mäklare som kände till området och som hade en bra kundbas sedan tidigare. "
säljare på Åby Allé 37

22 jan 2022

"Legend! "
säljare på Axgatan 20

05 jan 2022

"Av de tre mäklare jag hade på besök hemma hos mig föll valet på att välja Linn då hon kändes genuint intresserad och driven. Genom säljprocessen har Linn varit ärlig, trevlig och jag kände ett stort förtroende för henne i att hon såg till det bästa för mig som säljare. "
"Av de tre mäklare jag hade på besök hemma hos mig föll valet på att välja Linn då hon kändes genuint intresserad och driven. Genom säljprocessen har Linn varit ärlig, trevlig och jag kände ett stort förtroende för henne i att hon såg till det bästa för mig som säljare. "
Läs mer
säljare på Hagåkersgatan 20

29 dec 2021

"Härlig energi, framåt och duktig på sitt jobb! "
säljare på Pinnharvsgatan 7B

20 dec 2021

"Linn är väldigt påläst och driven, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Eklanda Bäck 98

20 dec 2021

"Upplever att Linn är en väldigt personlig mäklaren som är lyhörd för sin kund."
säljare på Åby Allé 35

26 nov 2021

"Linn är en väldigt lyhörd och ödmjuk - kan sin sak "
säljare på Åby Allé 35

26 nov 2021

"Är super tacksam för Linn! Trygg, glad, duktig! "
säljare på Kvarnvägen 6T

26 nov 2021

"Linn var påläst och ingav förtroende från första stund. Professionell men ändå personlig och vi kände oss trygga hela vägen. Kan varmt rekommendera Linn som mäklare! "
säljare på Pinnharvsgatan 7D

19 okt 2021

"Kompetent, flexibel och lyhörd mäklare med skinn på näsan!
Rekommenderar starkt!"
säljare på Åby Allé 45

14 okt 2021

"Är fantastiskt nöjd med Linn. Kan starkt rekommendera henne till andra som vill sälja sina bostäder. Kompetent, lyhörd och kunnig inom sitt område. "
säljare på Åby Allé 45

13 okt 2021

"If you as a seller has a clear picture what you want, Linn will help you to achieve it. But, You need to know what you want. Linn is one of the best broker in Mölndal centrum. If you check her sales history she always able to sell the apartment 5% to 10% higher than the utgång price. We recommend..."
"If you as a seller has a clear picture what you want, Linn will help you to achieve it. But, You need to know what you want. Linn is one of the best broker in Mölndal centrum. If you check her sales history she always able to sell the apartment 5% to 10% higher than the utgång price. We recommend her."
Läs mer
säljare på Vänortsgatan 28

07 okt 2021

"Försäljningen gick snabbt och lätt med hjälp an Linn som är en mycket proffsig mäklare."
säljare på Rullharvsgatan 6C

16 sep 2021

"Linn är kompetent, proffsig och mycket trevlig. "
säljare på Bågskyttegatan 1B

31 aug 2021

"Linn är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera Linn som mäklare."
säljare på Varmblodsgatan 1A

31 aug 2021

"Jag träffade Linn för första gången när jag själv letade efter egen lägenhet. Jag tyckte redan då att hon verkade mycket duktig och ambitiös. När jag sedan själv skulle sälja så var det givet att jag ville ha henne som mäklare. Jag blev inte besviken! Supernöjd med att kunna lägga försäljningen i..."
"Jag träffade Linn för första gången när jag själv letade efter egen lägenhet. Jag tyckte redan då att hon verkade mycket duktig och ambitiös. När jag sedan själv skulle sälja så var det givet att jag ville ha henne som mäklare. Jag blev inte besviken! Supernöjd med att kunna lägga försäljningen i hennes händer, allt kändes lätt och utan strul. Dessutom är hon mycket seriös och mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda med affären. Toppen! "
Läs mer
säljare på Prytzgatan 21

24 aug 2021

"Vi vill rikta ett stort tack till Linn!
Linn är väldigt målinriktad, lyhörd och väldigt kompetent mäklare!
Supernöjda med all kontakt samt slutpriset på bostaden, över förväntan! "
säljare på Toltorpsgatan 133

23 aug 2021

"Rätt person på rätt plats/ jobb"
säljare på Ridspögatan 4B

02 jul 2021

"Linn is very nice and enthusiastic, she helped me a lot. I am very satisfied with her, highly recommended!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
säljare på Åby Allé 5

10 jun 2021

"Linn är grym! Så nöjd med allt. Rekommenderas varmt! "
säljare på Hultavägen 133

29 maj 2021

"Jag fick ganska omgående mycket positivt intryck av Linn Asplund och valde henne, över fem andra mäklare från olika mäklarbyråer, inför försäljningen av min bostad. Jag själv är en väldigt noggrann/petig person och ställer väldigt höga krav. Jag tycker att Linn Asplund var mycket kompetent på sit..."
"Jag fick ganska omgående mycket positivt intryck av Linn Asplund och valde henne, över fem andra mäklare från olika mäklarbyråer, inför försäljningen av min bostad. Jag själv är en väldigt noggrann/petig person och ställer väldigt höga krav. Jag tycker att Linn Asplund var mycket kompetent på sitt område men också väldigt lyhörd. Hon var tillgänglig och hade en positiv inställning hela vägen. Hon var tålmodig och öppen för diskussion, hon delade gärna med sig sina erfarenheter samt gav många bra tips under processen. Med sin positiva aura utstrålar hon mycket glädje och är jätte duktig på att skapa god stämning, det uppskattas i försäljningssammanhang. Jag blev väldigt nöjd med fotograferingen och annonseringen samt papperskatalogen. Försäljningen slutade jätte bra där båda jag och köparen lämnade Linns kontor med ett leende.
Jag rekommenderar Linn Asplund starkt och kan med handen på hjärtat ge henne fem stjärnor. "
Läs mer
säljare på Kvarnbyvallen 17

20 maj 2021

"Mycket stor kompetens om Mölndals bostadsmarknad.
Proffsig och väldigt duktig. "
säljare på Åby Allé 47

02 maj 2021

"Ett personligt, engagerat och professionellt bemötande från första samtalet till försäljningens avslut. "
säljare på Eklanda Slätt 54

29 apr 2021

"Det tog inte många sekunder för Linn att skapa en trygghet hos mig som säljare. Driven, charmig, personlig och väldigt proffesionell beskriver henne väldigt väl!
Kan verkligen varmt rekommendera henne!"
säljare på Pinnharvsgatan 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
91 292 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
416 av 431 säljare
Linn satte rätt förväntningar på slutpriset
399 av 437 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
432 av 437 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
432 av 434 säljare

Linn på kartan.

708 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
439 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
3 rum, 77 m²
28 506 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 862 kr/mån
4 495 000 kr
4 rum, 90 m²
49 944 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
2 977 kr/mån
2 850 000 kr
3 rum, 71 m²
40 140 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 002 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 57 m²
42 017 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 521 kr/mån
2 795 000 kr
3 rum, 71 m²
39 366 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 492 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 055 000 kr
Lägenhet Bifrost
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 055 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 695 000 kr
Lägenhet Broslätt
2 rum, 40 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 680 000 kr
Lägenhet Bifrost
+ 130 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
2 295 000 kr
Lägenhet Bifrost
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 195 000 kr
Lägenhet Bifrost
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"För oss var Linn det självklara valet när vi väl skulle sälja. Vi hade tidigare köpt lägenheten av henne och fick ett superbra intryck. Linn är professionell men samtidigt jättego och trevlig och man får riktigt personlig service. Känns aldrig stressad som vissa andra mäklare utan tar sig tid att prata och svara på frågor. Vi är jättenöjda!
"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.