Linda Cronros

Profilbild för Linda Cronros
Säljarfavorit
Linda Cronros
4.9 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
26 st
74 080 000 kr

Bakgrund

Linda Cronros jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2020-08-03. Linda har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Linda har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 75 622 000 kr.

Presentation

En effektiv och naturligt förtroendeskapande mäklare med gedigen säljerfarenhet och en av Västerås-kontorets mest uppdaterade utbildningar. Efter många framgångsrika år som butikschef och inredare i badrumsbutik ville Linda ha en ny utmaning, där hon kan fortsätta använda sin talang, kunskap och känsla för andra människors hem.

Sagt och gjort. Linda slutförde en krävande fastighetsmäklarutbildning, samtidigt som hon skötte sitt jobb som butikschef och fortsatte vara en engagerad fotbollsmamma. Hon har alltid varit nyfiken på att lära känna andra människor och intresserad av hur boendet kan bidra till ökad livskvalitet, vilket ger en extra dimension till hennes starka kunderbjudande.

Linda är västeråsare, före detta elitsimmare och sportig i största allmänhet. Hon gillar också inredning, att umgås med familjen och sina vänner samt att resa. En strukturerad tävlingsmänniska som drivs av att överträffa sina kunders förväntningar och jobba mot tydliga mål – alltid med en genomtänkt plan för att nå dem.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Linda.

12 jul 2022

"Kan varmt rekommendera. "
säljare på Långtallbovägen 5

08 jul 2022

"Redan vid första mötet fick vi ett väldigt gott första intryck av Linda. Hon var så lättsam och kändes professionell. Det kändes som en självklarhet att Linda skulle få uppdraget att sälja vår lägenhet. Jag är så nöjd med allt!! Hon är så trevlig,tillmötesgående, lyhörd, snabb på att återkoppla, ..."
"Redan vid första mötet fick vi ett väldigt gott första intryck av Linda. Hon var så lättsam och kändes professionell. Det kändes som en självklarhet att Linda skulle få uppdraget att sälja vår lägenhet. Jag är så nöjd med allt!! Hon är så trevlig,tillmötesgående, lyhörd, snabb på att återkoppla, och ett väldigt bra bollplank.Kan varmt rekommendera Linda om ni vill ha hjälp med er kommande försäljning, ni kommer inte bli besvikna! "
Läs mer
säljare på Barnängsgatan 14B

30 jun 2022

"Direkt vid första mötet så bestämde jag mig för att Linda skulle få sälja min lägenhet, något som skulle visa sig vara helt rätt val. Man hittar bara få personer som lägger sin själ i sitt arbete och är så ambitiös som hon är, vilket Linda visade genom hennes otroliga engagemang och viljan att få..."
"Direkt vid första mötet så bestämde jag mig för att Linda skulle få sälja min lägenhet, något som skulle visa sig vara helt rätt val. Man hittar bara få personer som lägger sin själ i sitt arbete och är så ambitiös som hon är, vilket Linda visade genom hennes otroliga engagemang och viljan att få min lägenhet såld. Linda höll mig uppdaterad under hela processen, jag behövde aldrig kontakta henne för att fråga vad som skedde. Hon fanns alltid tillgänglig om jag hade frågor. Linda visar inte bara din lgh, hon säljer den!! Jag kan varmt rekommendera Linda för de som går i tankar på att sälja. Ni kommer inte bli besvikna!"
Läs mer
säljare på Ringduvegatan 55

29 jun 2022

"Lyhörd och proffsig mäklare samt lätt att få kontakt med om en så ville. "
säljare på Backsippsgatan 17A

28 jun 2022

"Linda är en professionell mäklare som överträffade vårat säljmål. Vi kände oss trygga och hörda under hela processen. Lita på Linda!"
säljare på Klockargatan 5C

20 jun 2022

"Självsäker, snabb och målinriktad! "
säljare på Lokförargatan 60

20 jun 2022

"Linda var mycket professionell och gjorde ett toppen jobb, jag är riktigt nöjd med försäljningsprocessen. "
säljare på Jakobsbergsgatan 14D

17 jun 2022

"Skulle rekomendera Linda till alla jag känner."
säljare på Bomansgatan 28C

30 maj 2022

"Professionell och gjorde rimliga uppskattningar av bostaden. Ett bra stöd genom hela processen. "
säljare på Knotavägen 27

11 maj 2022

"Jag är jättenöjd med Linda och Skandiamäklarna! Linda är driven och engagerad. Gav mig bra råd och hjälp vid försäljning. Kommer garanterat använda henne igen till nästa bostad!!"
säljare på Åsgatan 4A

28 apr 2022

"Trevlig, lätt att tycka om. Både för säljare och köpare. "
säljare på Infanterigatan 114

09 apr 2022

"Kan varmt rekomendera Linda att hjälpa er sälja era bostäder.
Första gången jag sålt något och fick all hjälp/ informationen ja behövde för att känna mig trygg.
Många besökare och ett magiskt slut pris ut över mina förväntningar.
Så tusen tack för ditt otroliga engagemang och proffsiga bemötan..."
"Kan varmt rekomendera Linda att hjälpa er sälja era bostäder.
Första gången jag sålt något och fick all hjälp/ informationen ja behövde för att känna mig trygg.
Många besökare och ett magiskt slut pris ut över mina förväntningar.
Så tusen tack för ditt otroliga engagemang och proffsiga bemötande.
"
Läs mer
säljare på Koltrastvägen 20

07 apr 2022

"Grymt nöjd med Linda, mvh Tomas"
säljare på Lyckåsvägen 36

24 mar 2022

"Vi valde Linda efter att vi träffade flera mäklare inför försäljning av vår lägenhet. Från första mötet kände vi en stor trygghet, tillit och förtroende för henne. Hon var väldigt påläst men också transparent i beskrivning av processen. Under hela försäljningsprocessen har vi känt oss uppdaterade..."
"Vi valde Linda efter att vi träffade flera mäklare inför försäljning av vår lägenhet. Från första mötet kände vi en stor trygghet, tillit och förtroende för henne. Hon var väldigt påläst men också transparent i beskrivning av processen. Under hela försäljningsprocessen har vi känt oss uppdaterade, delaktiga och trygga. Linda resonerade och förklarade på ett sätt som underlättade oss att fatta våra beslut. Vi blev imponerade av hennes kloka bedömningar, talang i försäljning men samtidigt ödmjukhet. Slutpriset gjorde oss otroligt glada och nöjda, och det översteg våra förväntningar. Att hon visade respekt både för säljaren men också köparen samt hela processen, ansåg vi som ett bonus. Vi rekommenderar varmt Linda om man vill ha en trygg och effektiv försäljning! Vi har varit nöjda 100%! :-)"
Läs mer
säljare på Södra Ringvägen 2D

07 mar 2022

"Hon var bra. Tydlig och lugn i förklaringar och jättetrevlig med en god lyhördhet . Gav ett gott, pålitligt intryck. Tack! Jag är helnöjd och skulle absolut rekommendera henne."
säljare på Generatorgatan 5

02 mar 2022

"Otroligt trevlig och lätt att ha att göra med. Lyssnar på dig som säljare och får en att känna sig trygg under hela processen.
Återkopplar snabbt på frågor och håller en uppdaterad om vad som händer. "
säljare på Bondebacken 18

28 feb 2022

"Fick ett bra intryck vid första mötet.
Linda känns trygg, självsäker och tydlig vilket fick mig att känna att vi var i goda händer.
Framför allt är Linda ÄRLIG vilket för mig var helt avgörande då jag själv inte är så insatt i bostadsmarknaden och alla processer.
Lätt att få tag på då man har ..."
"Fick ett bra intryck vid första mötet.
Linda känns trygg, självsäker och tydlig vilket fick mig att känna att vi var i goda händer.
Framför allt är Linda ÄRLIG vilket för mig var helt avgörande då jag själv inte är så insatt i bostadsmarknaden och alla processer.
Lätt att få tag på då man har funderingar och agerade snabbt då vi var redo för försäljning.
Kunde inte bli mer nöjd! Kan verkligen rekommendera Linda! "
Läs mer
säljare på Långmårtensgatan 8A

23 feb 2022

"Otroligt engagerad och bra inställning."
säljare på Hotellvägen 4

16 feb 2022

"Linda fanns alltid till hands när vi behövde henne och uppdaterade oss flitigt. Skulle vaaarmt rekommendera henne!"
säljare på Elingbovägen 167

01 dec 2021

"Hjälpsam, trevlig och lättsam.
Bra uppdateringar och hanterade processen bra!"
säljare på Rudbecksgatan 4B

12 nov 2021

"Linda Cronros har varit ett mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen, som drog ut rejält på tiden pga pandemin. Hon har alltid svarat när jag ringt och diskuterat olika alternativ och väntat tålmodigt tills jag varit redo att sälja, bara genom att vara professionell, personlig och aldrig ..."
"Linda Cronros har varit ett mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen, som drog ut rejält på tiden pga pandemin. Hon har alltid svarat när jag ringt och diskuterat olika alternativ och väntat tålmodigt tills jag varit redo att sälja, bara genom att vara professionell, personlig och aldrig tjatat eller stressat. Dessutom lyhörd för mina önskemål och ett bra bollplank."
Läs mer
säljare på Blomstergatan 10

12 nov 2021

"Linda är trevlig, professionell och gör säljprocessen lätt. Jag rekommenderar Linda till alla som vill ha en smidig försäljning!"
säljare på Bomansgatan 24C

28 okt 2021

"Linda var väldigt engagerad i hela processen. Hon är väldigt kunnig, noggrann, proffsig och lyhörd vilket fick oss att känna oss väldigt trygga i vår bostadsförsäljning"
säljare på Ringduvegatan 111

12 okt 2021

"Bra energi inlyssnande"
säljare på Östtunagatan 1C

28 sep 2021

"Rekommenderar alla som säljer sin lägenhet i Västerås att anlita Linda. Är otroligt nöjd och hon har hållit kontakten och varit behjälplig både innan och efter påskrivet kontrakt. Märks att hon har jobbat hårt för att ta sig dit hon är och är enligt mig en riktig stjärnmäklare. "
"Rekommenderar alla som säljer sin lägenhet i Västerås att anlita Linda. Är otroligt nöjd och hon har hållit kontakten och varit behjälplig både innan och efter påskrivet kontrakt. Märks att hon har jobbat hårt för att ta sig dit hon är och är enligt mig en riktig stjärnmäklare. "
Läs mer
säljare på Bomansgatan 22C

22 sep 2021

"Linda var lyhörd och nådde mina förväntningar. Vi hade en bra kommunikation under hela processen och Linda var alltid tillgänglig för att besvara frågor och funderingar vilket jag upplevde som väldigt positivt. Hon hade goda kunskaper om bostadsläget och försäljningsprocessen och kunde ge bra råd..."
"Linda var lyhörd och nådde mina förväntningar. Vi hade en bra kommunikation under hela processen och Linda var alltid tillgänglig för att besvara frågor och funderingar vilket jag upplevde som väldigt positivt. Hon hade goda kunskaper om bostadsläget och försäljningsprocessen och kunde ge bra råd. Linda var trevlig och vägledde mig fint genom hela processen vilket var skönt för att vara första gången jag säljer en lägenhet. Kan varmt rekommendera Linda."
Läs mer
säljare på Bomansgatan 24B

15 sep 2021

"En jättetrevlig, ärlig och förtroendeingivande mäklare. Kände mig trygg med att lämna över försäljningen utan några fingrar emellan, supernöjd. Starka rekommendationer!"
säljare på Bomansgatan 18B

03 sep 2021

"Linda var professionell, kunnig och trevlig med en positiv energi. Hon hade vårt fulla förtroende genom hela processen. Vi rekommenderar henne och är supernöjda! "
säljare på Bomansgatan 28D

03 sep 2021

"Från första mötet med Linda kände vi oss helt säkra på att det var henne vi ville anlita för vår försäljning. Hon var supertrevlig, tydlig och genuint intresserad av våra tankar. Under hela processen har vi haft en jättebra kontakt och vi har blivit snabbt informerade om allt som skett. Tidigt un..."
"Från första mötet med Linda kände vi oss helt säkra på att det var henne vi ville anlita för vår försäljning. Hon var supertrevlig, tydlig och genuint intresserad av våra tankar. Under hela processen har vi haft en jättebra kontakt och vi har blivit snabbt informerade om allt som skett. Tidigt under vårt samarbete satte hon en värdering som kändes hög för stunden. Men det visade sig att hon hade helt rätt. Linda är ett proffs och vi kommer rekommendera henne till alla våra vänner. Vill ni göra en bra affär? Ring Linda Cronros!"
Läs mer
säljare på Kasselgatan 9B

02 sep 2021

"Linda, är mycket professionell och kommunikativ i sitt arbete vilket inger ett stort förtroende för henne i sin roll. "
säljare på Vretgatan 8

02 sep 2021

"Lyhörd, kunnig, engagerad, tillgänglig och proffsig ut i fingerspetsarna. Går inte att önska mer av en mäklare!"
säljare på Bomansgatan 22F

11 aug 2021

"Trevlig mäklare som kändes påläst och alltid gick att få tag på."
säljare på Markörgatan 6A

08 aug 2021

"Linda är mycket engagerad och karismatisk i sin ton i vad hon tar sig till i sin uppgift.Om vi skulle ta Linda igen om vi skulle sälja nått igen… definitivt ja. Kenth och Maria"
säljare på Konduktörsvägen 11

05 aug 2021

"Väl förberedd och vi kom snabbt överens. Kände mig väldigt bekväm o trygg med Linda som förmedlare av min bostad. "
säljare på Liljekonvaljvägen 18

21 jul 2021

"Linda var verkligen lyhörd, tillgänglig och hade god lokalkännedom.
Jag verkligen rekommendera Linda om ni går i säljtankar."
säljare på Bomansgatan 24A

12 jul 2021

"Vårat hus värderades för lågt och utgångspriset var för lågt men det ändrades efterhand så vi är bara nöjda."
säljare på Fornforskargatan 54

21 jun 2021

"Supertrevlig och tydlig med hur processen skulle gå till. Väldigt nöjd med lindas insats. Väldigt flexibel med att lösa tid för kontraktsskrivningen. "
säljare på Tessingatan 5B

07 jun 2021

"En professionell och engagerad mäklare som hjälpte oss med allt som tillhörde försäljning och mycket mer. Vi fick förtroende och kände oss trygga med Linda som mäklare. Vi fick även stöttning i att hitta vår nya bostad!"
säljare på Spantgatan 9C

12 apr 2021

"Mycket nöjd "
säljare på Adolf Zethelius gata 11

04 apr 2021

"Linda var påläst, proffsig, inkännande och samarbetsvillig.
Kommer rekommendera henne till andra"
säljare på Domkyrkoesplanaden 7A

13 mar 2021

"Jättebra mäklare som lyssnade in våra behov och gjorde ett grymt jobb på ett smidigt sätt."
säljare på Bomansgatan 30D

07 mar 2021

"Engagerad och trevlig. Enkel att få kontakt med och snabb på att svara. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekomendera Linda "
säljare på Flisavägen 36

01 mar 2021

"Linda so far so good and excellent "
säljare på Kaserngatan 137

24 feb 2021

"Trevlig och realistiskt saklig och mycket kunnig. "
säljare på Stinsvägen 4D

20 jan 2021

"Trevlig tjej som skötte allt exemplariskt. Tydlig mot både oss som säljare och till köparna när vi skrev alla papper"
säljare på Odensvigatan 1

02 dec 2020

"Att jag svarade nej på frågan om insatsen motsvarade arvodet beror på att jag tyckte att 5% var lite dyrt. Men jag är ändå nöjd med försäljningen."
säljare på Jakobsgatan 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
7
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
75 622 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 74 säljare
Linda satte rätt förväntningar på slutpriset
63 av 76 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 72 säljare
Linda var tydlig och höll mig uppdaterad
76 av 76 säljare

Linda på kartan.

115 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
77 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
2 rum, 65,5 m²
18 384 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 745 kr/mån
910 000 kr
1 rum, 30,2 m²
30 333 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 597 kr/mån
1 250 000 kr
1 rum, 32 m²
39 062 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 399 kr/mån
2 850 000 kr
3,5 rum, 81 m²
35 185 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 435 kr/mån
3 795 000 kr
4 rum, 97 m²
39 123 kr/m²
Lägenhet, Västerås
5 969 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 375 000 kr
Lägenhet Bjurhovda
+ 125 000 kr
4 rum, 88,5 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
1 460 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 65 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Haga
2 rum, 60,5 m²
Utropspris: 1 700 000 kr
852 000 kr
Lägenhet Råby
+ 157 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Direkt vid första mötet så bestämde jag mig för att Linda skulle få sälja min lägenhet, något som skulle visa sig vara helt rätt val. Man hittar bara få personer som lägger sin själ i sitt arbete och är så ambitiös som hon är, vilket Linda visade genom hennes otroliga engagemang och viljan att få min lägenhet såld. Linda höll mig uppdaterad under hela processen, jag behövde aldrig kontakta henne för att fråga vad som skedde. Hon fanns alltid tillgänglig om jag hade frågor. Linda visar inte bara din lgh, hon säljer den!! Jag kan varmt rekommendera Linda för de som går i tankar på att sälja. Ni kommer inte bli besvikna!"
1 950 000 kr
Villa Surahammar
+ 455 000 kr
4 rum, 113 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.