Lena Svartström

Profilbild för Lena Svartström
Lena Svartström
4.8 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
15 st
127 720 000 kr

Bakgrund

Lena Svartström jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2013-12-05. Lena har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Lena har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 140 235 000 kr.

Presentation

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag har ett kreativt sinnelag med öga för inredning och detaljer som jag gärna delar med mig av för att din bostad ska visa sig från dess allra bästa sida. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå högsta möjliga marknadspris för Er bostad. Står ni i begrepp att förändra ert boende eller kanske bara är nyfikna att få höra hur marknaden ser ut?

Ni är alltid välkomna att kontakta mig på 0708-51 11 14

Jag började arbeta som fastighetsmäklare 2008 har sedan dess arbetat i innerstan. Under flera år har jag varit en av de mest anlitade mäklarna på Kungsholmen, med många återkommande kunder och en stor lokalkännedom.

Jag ser fram emot att höra i från dig och att förhoppningsvis få hjälpa dig till en riktigt lyckad försäljning.

Säljare om Lena.

16 apr 2020

"Lena var snabb, effektiv och kommunikativ. Med top notch bilder och objektbeskrivning löste hon en snabb affär som levde upp till våra förväntningar. Fullblodsproffs på mäkleri!"
säljare på Lidnersgatan 10A

07 apr 2020

"Lena var mycket enkel, seriös och trevlig att samarbeta med. Hon höll mig ständigt uppdaterad om läget inför och efter visningarna, samt under budgivningen. Jag kände mig trygg med att Lena hade ett gott bemötande mot alla spekulanter, och att hon gjorde sitt yttersta i försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som söker en driven mäklare, som samtidigt är genuin och enkel att samarbeta med."
säljare på Tranebergsvägen 8

24 mar 2020

"Från första mötet med Lena vid en lägenhetsvisning i vårt trapphus kände vi att hon får bli vår mäklare när det är dags för vår försäljning. Hennes positiva, serviceinriktade och förtroendegivande sätt har genomlyst hela försäljningsprocessen. Lenas professionalism har känts tryggt och säkert för oss. Tur att vi träffade på Lena!"
säljare på Lidnersgatan 10B

21 mar 2020

"Lena Svartström gjorde ett mycket bra jobb. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett acceptabelt pris trots corona/covid-19 i stan och stor oro på börsen. "
säljare på Wennerbergsgatan 6A

20 mar 2020

"Fantastisk nöjd. Lena var väldigt trevlig, lyhörd, tydlig och kunnig. Hon var även ett bra bollplank att diskutera köp av ny bostad med också. Lena bytte mäklarfirman under uppdraget men säkerställde på ett tryggt och smidigt sätt att det inte påverkade mig och min försäljning negativt."
säljare på Wargentinsgatan 5B

04 feb 2020

"Driven, duktig och väldig pålitlig mäklare. Det kändes både tryggt och roligt att sälja med Lena. Hon kommer vara det självklara valet för nästa bostadsförsäljning. Utan att tveka rekommenderar vi att anlita Lena som mäklare! "
säljare på Frödingsvägen 6

25 jan 2020

"I en klass för sig!
En mäklare med lång erfarenhet och som inte räds en utmaning. Hon är genuin, har hjärtat på rätt ställe och alltid ett leende eller skratt att bjuda på. Ett bollplank och ett stöd som även är oerhört trevlig. Lämnar inga frågor obesvarade och erbjuder både köpare och säljare trygghet. Personligen ser jag ingen anledning att ens överväga någon annan."
säljare på Lidnersgatan 10A

15 jan 2020

"Har haft Lena som mäklare vid flera bostadsköp. Rekommenderar verkligen Lena! Jätteproffsig och duktig. Supernöjd vid alla mina försäljningar. "
säljare på Essingeringen 70

06 dec 2019

"Nästa gång jag säljer råder det ingen tvekan om att Lena Svartström får uppdraget."
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

25 nov 2019

"Lena är förtroendeingivande och lyhörd från start till slut i processen. Kan varmt rekommendera henne och SkandiaMäklarna Kungsholmen! "
säljare på Runiusgatan 9

24 nov 2019

"Mycket trevligt och bra bemötande, förtroendeingivande, kunnig. "
säljare på Love Almqvists väg 4B

23 nov 2019

"En strålande personlighet och kompetent mäklare!"
säljare på Wennerbergsgatan 6A

12 okt 2019

"Jag jämförde med ett par andra mäklare och alla värderade lägenheten till ~3,5 milj. Lena verkade mest förtroendeingivande, övertygad och hade bäst koll på området. Slutpriset blev 250 000 kr högre, så kan inte vara annat än nöjd och starkt rekommendera Lena Svartström om man ska sälja lägenhet på Kungsholmen. Hon är verkligen kompetent genom hela processen."
säljare på Kungsklippan 20

07 okt 2019

"Jag kontaktade Lena för jag visste att hon sålt mycket i föreningen tidigare då jag tycker det är viktigt att mäklaren är påläst om saker runomkring, inte bara själva lägenheten. Fick ett bra intyck redan på vårt första möte. Hon jobbar även med en väldigt bra fotograf vilket jag tyckte var värdefullt. "
säljare på Lidnersgatan 5

01 okt 2019

"Engagerad, noggrann och pålitlig."
säljare på Grubbensringen 33

29 sep 2019

"Supernöjda med vår försäljning! Lena gjorde ett riktigt bra jobb genom hela processen. Lena är lyhörd, personlig och inger förtroende både för säljaren och köparen."
säljare på Frödingsvägen 2

10 sep 2019

"Lena är förtroendeingivande, positiv, engagerad och väl insatt i området.
Vi är jättenöjda med hennes "
säljare på Olof Dalins väg 18

26 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Lena. Hon skapar ett förtroende hos både själare och köpare och får alla i blandade att känna trygghet vilket vi värderar högt i en annars ganska stressad situation som fastighetsförsäljning är. "
säljare på Sysslomansgatan 22

18 aug 2019

"Lena är trygg, förtroendegivande och skicklig. Hennes långa erfarenhet som mäklare går inte att undgå. Jag har både köpt och sålt lägenhet av Lena och skulle definitivt vilja samarbeta med henne vid fler bostadsaffärer. Rekommenderar varmt!"
säljare på Kronobergsgatan 19

13 aug 2019

"Lena är väldigt engagerad, driven och är inte rädd för att dela med sig av sin erfarenhet istället för att bara "hålla med" säljaren. Vi uppskattade hennes goda lokalkännedom och skulle absolut rekommendera henne till framtida säljare."
säljare på Lidnersgatan 5

18 jun 2019

"Lena sålde min lägenhet till mig, ca. fyra år senare fick hon sälja den åt mig då både jag och förra lägenhetsägaren hade varit mer än nöjda med hennes tidigare insats. Kort och gott så skulle jag beskriva Lena som trevlig, engagerad och kompetent! Vid en eventuell framtida försäljning så kommer jag absolut att höra av mig till Lena igen. "
säljare på Sysslomansgatan 22

04 jun 2019

"Vi är så nöjda med Lenas bemötande och insats under hela försäljningsprocessen! Hon är kunnig, lättillgänglig och har en bra helhetssyn vad gäller styling, fotografering mm. "
säljare på Adlerbethsgatan 17

28 maj 2019

"Lyhörd, empatisk och verklighetsförankrad. En toppenmäklare! "
säljare på Bergsgatan 11

27 maj 2019

"Lena är en väldigt professionell mäklare med de rätta säljkunskaperna som behövs i den rådande bostadsmarknaden. / Joel Nordhem Bostad "
säljare på Flottbrovägen 29

08 maj 2019

"Lena var mycket kompetent och proffsig i samband med vår försäljning och såg hela tiden till vårt bästa. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och hennes energi och glädje smittade av sig. "
säljare på Hantverkargatan 50

08 maj 2019

"Vi är verkligen så nöjda med att vi valde Lena som mäklare. Från första mötet tills affären var avslutad har Lena varit engagerad, lyhörd och otroligt kunnig. Har känts mycket tryggt. Lena har en riktigt bra lokalkännedom vilket var avgörande för oss då vi valde mäklare. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer."
säljare på Lidnersgatan 5

24 apr 2019

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Lena som mäklare. Hon driver affären framåt utan att vara för på, en konst som är sällsynt hos mäklare =) En skärpt person med sunt förnuft och skön attityd. Jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Industrigatan 2

15 apr 2019

"Lena är mycket bra på att förklara hur det går till allt med försäljning av bostad som man inte gör så ofta i ett liv,så vi kunde känna oss trygga ,allt gick mycket smidigt ock vi fick ungefär de pengarna som Lena spått innan vi började, vi var nöjda med hela projektet"
säljare på Parmmätargatan 9

08 apr 2019

"Vi känner oss mycket nöjda med våra relationer med mäklaren och skulle gärna rekomendera Lena Svartstöm.
"
säljare på Bergsgatan 29

08 apr 2019

"Rekommenderar alla dagar!"
säljare på Lindhagensgatan 69

01 apr 2019

"Lena är både tillmötesgående och kompetent med utmärkt kunskap om det lokala, de tre egenskaperna i kombination gör henne till en trygg och kunnig mäklare. Hon har även stor förståelse för marknaden och kunde lotsa oss i helt rätt riktning!"
säljare på Wargentinsgatan 5B

28 mar 2019

"Alltigenom perfekt skött!"
säljare på Ivan Oljelunds gränd 5

28 mar 2019

"Lena gav ett proffsigt och kunnigt intryck och hade hög energi genom hela processen.
Hon var lyhörd för mina preferenser och jag skulle absolut rekommendera henne"
säljare på Kristinebergsvägen 34

09 mar 2019

"Jag är mycket nöjd med Lena. Hon hjälpte mig att skapa en jättebra annons, med supersnygga bilder. Hon var även påläst, mycket engagerad (utan att kännas överdriven) och guidade mig genom processen på ett mycket bra sätt."
säljare på Wargentinsgatan 7

08 feb 2019

"Lena gjorde ett fantastiskt bra jobb och hon hade kontroll över alla steg i processen. Hon är väldigt förtroendeingivande i sin kommunikation. "
säljare på Alströmergatan 32A

04 feb 2019

"Jag anlitar gärna Lena igen.
/Peter Göransson "
säljare på Maria Sandels gränd 6

29 dec 2018

"Superbra mäklare!"
säljare på Sankt Eriksgatan 13

08 nov 2018

"Engagemang och kunskap. Toppen att känna att "det är bara att höra av dig" inte är en klyscha utan absolut sant. Försäljnings-Prisbilden stämde förvisso inte fullt ut men givet hur marknaden ser ut är vi mkt nöjda."
säljare på Sankt Göransgatan 62

06 sep 2018

"Bästa mäklare jag anlitat!"
säljare på Alströmergatan 21

28 aug 2018

"uppdraget är inte slutfört ännu varför jag väntar med att besvara en del frågor"
säljare på Fleminggatan 53

24 maj 2018

"Jag är mycket nöjd med helheten!
Professionellt och seriöst hanterat och alltid trevligt bemötande! "
säljare på Levertinsgatan 5

17 feb 2018

"Jag är helnöjd med Lena som mäklare då jag sålde min lägenhet. Professionell och engagerad. Noggrann med allt skulle vara rätt både för mej som säljare men även för köparen. Ärliga och raka besked."
säljare på Pontonjärgatan 4

16 feb 2018

"Efter en tid under vår/sommar i nådens år 2017 så bytte jag mäklare. Började med Diplomat Fastighets Mäkleri, men fick ingen bra respons eller känsla där, kombinerat med ett ej förtroendeingivande samarbete med Styling bolaget. Ledsnade efter en del turer mellan dessa två bolag och fick ett tips via en vän, om Lena Svartström
Från dag 1 så fungerade hela processen på ett mycket bra sätt i en allt mer vikande marknad hösten 2017. Trots att det blåste rejäl motvind denna period som säljare av bostad, så kändes det hela tiden bra att det var just Lena som skulle sälja min lägenhet och att jag agerade med att byta mäklare.
Kan med glädje och gott hjärta rekommendera Lena och hennes medhjälpare på Skandiamäklarna Kungsholmen när ni skall sälja er bostad."
säljare på Fyrverkarbacken 27

16 feb 2018

"Bra lokalkännedom och med bred erfarenhet av prissättning av bostäder i mitt område.
"
säljare på Hantverkargatan 56

15 feb 2018

"Rekommenderas varmt! "
säljare på Fridhemsgatan 29D

03 okt 2017

"Vi vill varmt rekommendera Lena. Hon var målmedveten och tydlig från första mötet tills avslutad affär. Hon anlitade en av marknadens bästa fotografer, förberedde försäljningsmaterialet noggrant och visade på mycket god förståelse runt bostadsföreningens ekonomi som var en viktig fördel med vår lägenhet. Hon var jättelätt och trevlig att samarbete med och vi skulle absolut anlita henne igen vid behov. "
säljare på Garvargatan 14

26 sep 2017

"Lena är helt outstanding även om vår stege gjorde att det blev något högt arvode vilket sved lite. Har rekommenderat henne för fyra nya kunder i vårt hus!"
säljare på Lidnersgatan 5

23 sep 2017

"Jag hade mäklar audition med 5 mållare varav en sägs vara toppmäklare men Lena var den mest förtroende ingivande och varma av dem! "
säljare på Elersvägen 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
140 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 143 säljare
Lena satte rätt förväntningar på slutpriset
115 av 143 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
138 av 143 säljare
Lena var tydlig och höll mig uppdaterad
142 av 143 säljare

Lena på Instagram.

Lena på kartan.

400 tidigare annonser
3 bostäder till salu
143 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

7 850 000 kr
3 rum, 94 m²
83 510 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 844 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 33 m²
75 606 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 527 kr/mån
3 700 000 kr
2 rum, 40 m²
92 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 291 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 400 000 kr
Radhus Marieberg
+ 150 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-100 000 kr
4 rum, 65 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
8 250 000 kr
Lägenhet Fridhemsplan
+ 755 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Kristineberg
-100 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 2 600 000 kr
6 600 000 kr
Lägenhet Hornsbergsstrand
+ 100 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.