Lena Svartström

Profilbild för Lena Svartström
Lena Svartström
4.8 / 5
(168 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
18 st
155 580 000 kr

Bakgrund

Lena Svartström jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2013-12-05. Lena har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lena har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 176 990 000 kr.

Presentation

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag har ett kreativt sinnelag med öga för inredning och detaljer som jag gärna delar med mig av för att din bostad ska visa sig från dess allra bästa sida. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå högsta möjliga marknadspris för Er bostad. Står ni i begrepp att förändra ert boende eller kanske bara är nyfikna att få höra hur marknaden ser ut?

Ni är alltid välkomna att kontakta mig på 0708-51 11 14

Jag började arbeta som fastighetsmäklare 2008 har sedan dess arbetat i innerstan. Under flera år har jag varit en av de mest anlitade mäklarna på Kungsholmen, med många återkommande kunder och en stor lokalkännedom.

Jag ser fram emot att höra i från dig och att förhoppningsvis få hjälpa dig till en riktigt lyckad försäljning.

Säljare om Lena.

26 jan 2021

"Mycket erfaren och förväntningarna på slutpris infriades"
säljare på Bergsgatan 29

15 jan 2021

"Skarp, engagerad och lyhörd! Kommer använda mig av Lena vid nästa försäljning. "
säljare på Rålambsvägen 50

13 jan 2021

"Jag är mycket nöjd med Lenas insats och slutpriset blev över förväntan. Hon har ett starkt driv och resultatfokus samtidigt som hon är inkännande och har ett genuint engagemang för att skapa en positiv upplevelse för alla parter. Jag kan tillägga att jag både köpt och sålt lägenhet genom Lena."
säljare på Alströmergatan 32I

23 nov 2020

"Likt tidigare gång då vi anlitat Lena för en försäljning så är vi väldigt nöjda med hennes arbete. Väldigt god kännedom om Kungsholmen och dem BRF som finns här. Alltid ett trevligt bemötande och bra på att återkoppla. Fanns också alltid tillgänglig även utanför normala arbetstider om man hade någon fråga. Kan varmt rekommendera Lena."
säljare på Arbetargatan 28A

23 okt 2020

"Engagerad och med "can do" attityd."
säljare på Svarvargatan 7

23 okt 2020

"Extremt nöjd med Lena! Såklart påverkat av det höga slutpriset, men oavsett det så hade vi varit mycket nöjda. Lena gav rätt förväntningar och hade, en vad jag anser, lite annorlunda approach till mäkleri, i alla fall mot oss säljare. Den är något jag skulle kalla för inte så stereotyp, utan mer pigg och positiv och inte så mycket floskler. På det hela taget var hon ett mycket bra stöd och kom med bra input och värdefulla resonemang. Kan mycket starkt rekommendera Lena!"
säljare på Alströmergatan 25

19 okt 2020

"Bra engagemang. Kan verkligen rekommendera Lena. "
säljare på Drottningholmsvägen 76

10 sep 2020

"Det är andra gången vi anlitar Lena och andra gången vi slår ett all time high record i föreningen vi sålt i. Vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Rålambsvägen 12

10 sep 2020

"Vi kontaktade Lena då hon sålt mycket i huset och i närheten. Trotts att Lena var den enda mäklare vi träffade så var vi från start trygga i att hon var helt rätt. Lena har under hela processen visat varför hon är en toppen mäklare. Vi är supernöjda och är väldigt glada över att Lena hjälpte oss sälja ! "
säljare på Lidnersgatan 5

07 aug 2020

"Jag fick direkt en väldigt bra magkänsla när jag först träffade Lena. Det visade sig att magkänslan stämde helt och hållet. Lena är en driven, glad, engagerad och genuin mäklare. Hon gav mig väldigt bra råd om styling och små fix jag kunde ordna med för att snygga till lägenheten ordentligt. Hon är otroligt kunnig och förtroendeingivande, något jag märkte att även köparen uppskattade. Hennes marknadsföring och bilder var top notch! Rekommenderar Lena alla dagar i veckan och kommer garanterat anlita henne i framtiden igen! "
säljare på Lidnersgatan 12A

28 jun 2020

"Kommer använda mig av Lena igen! "
säljare på Sysslomansgatan 11

05 jun 2020

"Kort men väl valda ord. Lena är bara bäst!"
säljare på Wennerbergsgatan 6A

30 maj 2020

"Lena var snabb och strukturerad, hade koll och återkopplade under hela processen. Lena gav också väldigt bra råd på hur vi på bästa sätt kunde avsluta processen snabbt och smidigt med köparen som var intresserad. Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar Lena till alla som ska sälja på Kungsholmen. "
säljare på Gjörwellsgatan 49

16 apr 2020

"Lena var snabb, effektiv och kommunikativ. Med top notch bilder och objektbeskrivning löste hon en snabb affär som levde upp till våra förväntningar. Fullblodsproffs på mäkleri!"
säljare på Lidnersgatan 10A

07 apr 2020

"Lena var mycket enkel, seriös och trevlig att samarbeta med. Hon höll mig ständigt uppdaterad om läget inför och efter visningarna, samt under budgivningen. Jag kände mig trygg med att Lena hade ett gott bemötande mot alla spekulanter, och att hon gjorde sitt yttersta i försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som söker en driven mäklare, som samtidigt är genuin och enkel att samarbeta med."
säljare på Tranebergsvägen 8

24 mar 2020

"Från första mötet med Lena vid en lägenhetsvisning i vårt trapphus kände vi att hon får bli vår mäklare när det är dags för vår försäljning. Hennes positiva, serviceinriktade och förtroendegivande sätt har genomlyst hela försäljningsprocessen. Lenas professionalism har känts tryggt och säkert för oss. Tur att vi träffade på Lena!"
säljare på Lidnersgatan 10B

21 mar 2020

"Lena Svartström gjorde ett mycket bra jobb. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett acceptabelt pris trots corona/covid-19 i stan och stor oro på börsen. "
säljare på Wennerbergsgatan 6A

20 mar 2020

"Fantastisk nöjd. Lena var väldigt trevlig, lyhörd, tydlig och kunnig. Hon var även ett bra bollplank att diskutera köp av ny bostad med också. Lena bytte mäklarfirman under uppdraget men säkerställde på ett tryggt och smidigt sätt att det inte påverkade mig och min försäljning negativt."
säljare på Wargentinsgatan 5B

04 feb 2020

"Driven, duktig och väldig pålitlig mäklare. Det kändes både tryggt och roligt att sälja med Lena. Hon kommer vara det självklara valet för nästa bostadsförsäljning. Utan att tveka rekommenderar vi att anlita Lena som mäklare! "
säljare på Frödingsvägen 6

25 jan 2020

"I en klass för sig!
En mäklare med lång erfarenhet och som inte räds en utmaning. Hon är genuin, har hjärtat på rätt ställe och alltid ett leende eller skratt att bjuda på. Ett bollplank och ett stöd som även är oerhört trevlig. Lämnar inga frågor obesvarade och erbjuder både köpare och säljare trygghet. Personligen ser jag ingen anledning att ens överväga någon annan."
säljare på Lidnersgatan 10A

15 jan 2020

"Har haft Lena som mäklare vid flera bostadsköp. Rekommenderar verkligen Lena! Jätteproffsig och duktig. Supernöjd vid alla mina försäljningar. "
säljare på Essingeringen 70

06 dec 2019

"Nästa gång jag säljer råder det ingen tvekan om att Lena Svartström får uppdraget."
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

25 nov 2019

"Lena är förtroendeingivande och lyhörd från start till slut i processen. Kan varmt rekommendera henne och SkandiaMäklarna Kungsholmen! "
säljare på Runiusgatan 9

24 nov 2019

"Mycket trevligt och bra bemötande, förtroendeingivande, kunnig. "
säljare på Love Almqvists väg 4B

23 nov 2019

"En strålande personlighet och kompetent mäklare!"
säljare på Wennerbergsgatan 6A

12 okt 2019

"Jag jämförde med ett par andra mäklare och alla värderade lägenheten till ~3,5 milj. Lena verkade mest förtroendeingivande, övertygad och hade bäst koll på området. Slutpriset blev 250 000 kr högre, så kan inte vara annat än nöjd och starkt rekommendera Lena Svartström om man ska sälja lägenhet på Kungsholmen. Hon är verkligen kompetent genom hela processen."
säljare på Kungsklippan 20

07 okt 2019

"Jag kontaktade Lena för jag visste att hon sålt mycket i föreningen tidigare då jag tycker det är viktigt att mäklaren är påläst om saker runomkring, inte bara själva lägenheten. Fick ett bra intyck redan på vårt första möte. Hon jobbar även med en väldigt bra fotograf vilket jag tyckte var värdefullt. "
säljare på Lidnersgatan 5

01 okt 2019

"Engagerad, noggrann och pålitlig."
säljare på Grubbensringen 33

29 sep 2019

"Supernöjda med vår försäljning! Lena gjorde ett riktigt bra jobb genom hela processen. Lena är lyhörd, personlig och inger förtroende både för säljaren och köparen."
säljare på Frödingsvägen 2

10 sep 2019

"Lena är förtroendeingivande, positiv, engagerad och väl insatt i området.
Vi är jättenöjda med hennes "
säljare på Olof Dalins väg 18

26 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Lena. Hon skapar ett förtroende hos både själare och köpare och får alla i blandade att känna trygghet vilket vi värderar högt i en annars ganska stressad situation som fastighetsförsäljning är. "
säljare på Sysslomansgatan 22

18 aug 2019

"Lena är trygg, förtroendegivande och skicklig. Hennes långa erfarenhet som mäklare går inte att undgå. Jag har både köpt och sålt lägenhet av Lena och skulle definitivt vilja samarbeta med henne vid fler bostadsaffärer. Rekommenderar varmt!"
säljare på Kronobergsgatan 19

13 aug 2019

"Lena är väldigt engagerad, driven och är inte rädd för att dela med sig av sin erfarenhet istället för att bara "hålla med" säljaren. Vi uppskattade hennes goda lokalkännedom och skulle absolut rekommendera henne till framtida säljare."
säljare på Lidnersgatan 5

18 jun 2019

"Lena sålde min lägenhet till mig, ca. fyra år senare fick hon sälja den åt mig då både jag och förra lägenhetsägaren hade varit mer än nöjda med hennes tidigare insats. Kort och gott så skulle jag beskriva Lena som trevlig, engagerad och kompetent! Vid en eventuell framtida försäljning så kommer jag absolut att höra av mig till Lena igen. "
säljare på Sysslomansgatan 22

04 jun 2019

"Vi är så nöjda med Lenas bemötande och insats under hela försäljningsprocessen! Hon är kunnig, lättillgänglig och har en bra helhetssyn vad gäller styling, fotografering mm. "
säljare på Adlerbethsgatan 17

28 maj 2019

"Lyhörd, empatisk och verklighetsförankrad. En toppenmäklare! "
säljare på Bergsgatan 11

27 maj 2019

"Lena är en väldigt professionell mäklare med de rätta säljkunskaperna som behövs i den rådande bostadsmarknaden. / Joel Nordhem Bostad "
säljare på Flottbrovägen 29

08 maj 2019

"Lena var mycket kompetent och proffsig i samband med vår försäljning och såg hela tiden till vårt bästa. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och hennes energi och glädje smittade av sig. "
säljare på Hantverkargatan 50

08 maj 2019

"Vi är verkligen så nöjda med att vi valde Lena som mäklare. Från första mötet tills affären var avslutad har Lena varit engagerad, lyhörd och otroligt kunnig. Har känts mycket tryggt. Lena har en riktigt bra lokalkännedom vilket var avgörande för oss då vi valde mäklare. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer."
säljare på Lidnersgatan 5

24 apr 2019

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Lena som mäklare. Hon driver affären framåt utan att vara för på, en konst som är sällsynt hos mäklare =) En skärpt person med sunt förnuft och skön attityd. Jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Industrigatan 2

15 apr 2019

"Lena är mycket bra på att förklara hur det går till allt med försäljning av bostad som man inte gör så ofta i ett liv,så vi kunde känna oss trygga ,allt gick mycket smidigt ock vi fick ungefär de pengarna som Lena spått innan vi började, vi var nöjda med hela projektet"
säljare på Parmmätargatan 9

08 apr 2019

"Vi känner oss mycket nöjda med våra relationer med mäklaren och skulle gärna rekomendera Lena Svartstöm.
"
säljare på Bergsgatan 29

08 apr 2019

"Rekommenderar alla dagar!"
säljare på Lindhagensgatan 69

01 apr 2019

"Lena är både tillmötesgående och kompetent med utmärkt kunskap om det lokala, de tre egenskaperna i kombination gör henne till en trygg och kunnig mäklare. Hon har även stor förståelse för marknaden och kunde lotsa oss i helt rätt riktning!"
säljare på Wargentinsgatan 5B

28 mar 2019

"Alltigenom perfekt skött!"
säljare på Ivan Oljelunds gränd 5

28 mar 2019

"Lena gav ett proffsigt och kunnigt intryck och hade hög energi genom hela processen.
Hon var lyhörd för mina preferenser och jag skulle absolut rekommendera henne"
säljare på Kristinebergsvägen 34

09 mar 2019

"Jag är mycket nöjd med Lena. Hon hjälpte mig att skapa en jättebra annons, med supersnygga bilder. Hon var även påläst, mycket engagerad (utan att kännas överdriven) och guidade mig genom processen på ett mycket bra sätt."
säljare på Wargentinsgatan 7

08 feb 2019

"Lena gjorde ett fantastiskt bra jobb och hon hade kontroll över alla steg i processen. Hon är väldigt förtroendeingivande i sin kommunikation. "
säljare på Alströmergatan 32A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
176 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
163 av 168 säljare
Lena satte rätt förväntningar på slutpriset
135 av 168 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 168 säljare
Lena var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 168 säljare

Lena på kartan.

436 tidigare annonser
2 bostäder till salu
168 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
1 rum, 33 m²
90 757 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 063 kr/mån
5 500 000 kr
2 rum, 63 m²
87 301 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 950 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 31 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 425 000 kr
1 rum, 24,5 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Skarp, engagerad och lyhörd! Kommer använda mig av Lena vid nästa försäljning. "
Slutpris saknas
Lägenhet Birkastan
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
4 225 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 475 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med Lenas insats och slutpriset blev över förväntan. Hon har ett starkt driv och resultatfokus samtidigt som hon är inkännande och har ett genuint engagemang för att skapa en positiv upplevelse för alla parter. Jag kan tillägga att jag både köpt och sålt lägenhet genom Lena."
5 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 600 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket erfaren och förväntningarna på slutpris infriades"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.