Lena Svartström

Profilbild för Lena Svartström
Lena Svartström
4.9 / 5
(250 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
8 st
159 680 000 kr

Bakgrund

Lena Svartström jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2013-12-05. Lena har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lena har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 108 155 000 kr.

Presentation

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag har ett kreativt sinnelag med öga för inredning och detaljer som jag gärna delar med mig av för att din bostad ska visa sig från dess allra bästa sida. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå högsta möjliga marknadspris för Er bostad. Står ni i begrepp att förändra ert boende eller kanske bara är nyfikna att få höra hur marknaden ser ut?

Ni är alltid välkomna att kontakta mig!

Jag började arbeta som fastighetsmäklare 2008 har sedan dess arbetat i innerstan. Jag arbetar i hela innerstan och ger alltid allt till mina kunder. Under flera år har jag varit en av de mest anlitade mäklarna på Kungsholmen, med många återkommande kunder och en stor lokalkännedom.

Jag ser fram emot att höra i från dig och att förhoppningsvis få hjälpa dig till en riktigt lyckad försäljning.

Säljare om Lena.

18 maj 2024

"Lena var både tålmodig och professionell under hela processen. Vi kontaktade henne ett och ett halvt år innan vi faktiskt sålde och vi kände oss väl bemötta. Bostaden sålde innan visning, för mer än vad vi hade förväntat oss."
säljare på Pipersgatan 45B

16 maj 2024

"Lena är proffsig och skapar en trygg och tydlig upplevelse både för köpare och säljare. Vi har både köpt och sålt via Lena."
säljare på Södra Agnegatan 31

16 maj 2024

"Snabb, trevlig och kunskapsrik"
säljare på John Ericssonsgatan 16

16 maj 2024

"Lena hjälpte oss på ett oerhört professionellt sätt, infriade alla förväntningar. Eller kort och gott, en stjärna med hjärta och hjärna."
säljare på Frejgatan 77

31 jan 2024

"Med Lenas erfarenhet, driv och omfattande kompetens och hennes positiva, inkännande person upplevdes försäljningen helt trygg och lugn rakt igenom. Jag är så himla nöjd och rekommenderar Lena å det varmaste!"
säljare på Sankt Eriksgatan 12

29 jan 2024

"Engagerad och duktig mäklare som står stadigt när det blåser. Väldigt bra lokalkännedom på Kungsholmen."
säljare på Alströmergatan 25

13 dec 2023

"Otroligt nöjd med Lena och hjälp när jag sålde min lägenhet. Hon är snabb, lyhörd och väldigt postiv. Letar ni efter en personlig och professionell mäklare så är Lena helt rätt!"
säljare på Högalidsgatan 50B

16 okt 2023

"Jag valde mäklare med omsorg och är oerhört nöjd med Lena, då hon överträffade alla förväntningar både vad gäller själva processen och även slutpriset!
Jag tycker Lena var kanon rakt igenom men för att lyfta något särskilt så är det att Lena har gedigen erfarenhet, är väldigt härlig som person sa..."
"Jag valde mäklare med omsorg och är oerhört nöjd med Lena, då hon överträffade alla förväntningar både vad gäller själva processen och även slutpriset!
Jag tycker Lena var kanon rakt igenom men för att lyfta något särskilt så är det att Lena har gedigen erfarenhet, är väldigt härlig som person samt rakt igenom proffsig i alla moment.
Stort tack Lena, jag kommer gärna tillbaka!"
Läs mer
säljare på Wennerbergsgatan 6B

12 okt 2023

"Lena är den bästa mäklaren vi har använt och det känns tråkigt att vi nu flyttat utanför hennes arbetsområde och inte kommer att få använda henne igen. Det här var vår tredje försäljning där Lena har hjälpt oss, och vi skulle aldrig gå till någon annan."
"Lena är den bästa mäklaren vi har använt och det känns tråkigt att vi nu flyttat utanför hennes arbetsområde och inte kommer att få använda henne igen. Det här var vår tredje försäljning där Lena har hjälpt oss, och vi skulle aldrig gå till någon annan."
Läs mer
säljare på Industrigatan 12

09 okt 2023

"Lena var mycket förtroendeingivande, kompentent och trevlig under hela processen. Kan varmt rekommendera henne till andra!"
säljare på Lorensbergsgatan 1A

09 okt 2023

"Toppenmäklare som levererar en hög service! "
säljare på Kungsholmsgatan 38

08 okt 2023

"Bra jobb. Effektiv. Snabb med fotografering o ritning o alternativ ritning o text.
Flöt på bra"
säljare på Frödingsvägen 7

07 okt 2023

"Sålde med Lena för tredje gången nu och varit lika nöjd varje gång. Proffsig och kompetent med stenkoll på området och en fantastisk förmåga att hålla modet uppe."
säljare på Fredhällsgatan 1

06 okt 2023

"Lena är en erfaren och kompetent mäklare som agerade smidigt i försäljningsprocessen. Hon är mycket lyhörd och trevlig. Jag rekommenderar Lena till er som letar efter en mäklare på Kungsholmen och jag skulle anlitat henne igen. "
säljare på Jaktvarvsplan 3

04 jun 2023

"Trevlig , lyhörd med stort fokus på lösningar och ser möjligheterna."
säljare på Igeldammsgatan 22B

26 maj 2023

"Mycket nöjd med Lena"
säljare på Kungsholmsgatan 38

16 mar 2023

"Fantastisk insats! Kände oss trygga i att låta Lena styra hela processen och det märks verkligen att hon har stenkoll på marknaden samt att hon verkligen anpassade sig efter våra förutsättningar.
Ska ni sälja på Kungsholmen - kontakta Lena!
"
säljare på Fleminggatan 49

22 feb 2023

"Helt OK och trevlig mäklare!"
säljare på Sysslomansgatan 20

13 feb 2023

"Rekommenderar varmt Lena Svartström oavsett om du är säljare eller köpare. Jag har både köpt och sålt med Lena och det har fungerat utmärkt. Hon är erfaren och kunnig både om marknaden och alla delar i sälj- och köpprocessen. Lena gör därför bra bedömningar och lotsar smidigt genom processen. Pos..."
"Rekommenderar varmt Lena Svartström oavsett om du är säljare eller köpare. Jag har både köpt och sålt med Lena och det har fungerat utmärkt. Hon är erfaren och kunnig både om marknaden och alla delar i sälj- och köpprocessen. Lena gör därför bra bedömningar och lotsar smidigt genom processen. Positivt, engagerat och personligt bemötande hela vägen!"
Läs mer
säljare på Scheelegatan 38A

03 feb 2023

"Jag är oerhört nöjd med Lena och kan varmt rekommendera henne som mäklare! Under hela processen var Lena engagerad och genuint mån om att säkerställa att jag som säljare var nöjd, införstådd med läget och alternativen. Utöver detta är Lena väldigt kunnig, rutinerad och pålitlig. Med Lena kan man ..."
"Jag är oerhört nöjd med Lena och kan varmt rekommendera henne som mäklare! Under hela processen var Lena engagerad och genuint mån om att säkerställa att jag som säljare var nöjd, införstådd med läget och alternativen. Utöver detta är Lena väldigt kunnig, rutinerad och pålitlig. Med Lena kan man känna sig väldigt trygg som säljare. "
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 22B

23 nov 2022

"Jättenöjd med Lena! Kunnig, ambitiös och supertrevlig. Känt mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera Lena."
säljare på Stadshagsplan 10

19 sep 2022

"Mycket nöjd med Lena"
säljare på Fleminggatan 29

20 jun 2022

"Lena Svartström sålde vår lägenhet på ST Eriksgatan 23. Hon är noggrann, engagerad, kunnig och vi hade en tät kontakt under hela processen. Jag fick ett stort förtroende för henne och jag rekommenderar henne varmt. Vi är jättenöjda med försäljningen av lägenheten. Tack Lena för ett fint arbete!
K..."
"Lena Svartström sålde vår lägenhet på ST Eriksgatan 23. Hon är noggrann, engagerad, kunnig och vi hade en tät kontakt under hela processen. Jag fick ett stort förtroende för henne och jag rekommenderar henne varmt. Vi är jättenöjda med försäljningen av lägenheten. Tack Lena för ett fint arbete!
Karin Löfgren"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 23

20 jun 2022

"Supernöjd! Rekommenderar Lena till vänner och familj och kommer givetvis använda Lena vid nästa försäljning också!"
säljare på Pilgatan 21

06 maj 2022

"Hade önskat få mer löpande kontakt då jag fick lite jaga om hur allt gick. Men väldigt kunnig och trevlig. Rekommenderar Lena"
säljare på Redargatan 5

24 mar 2022

"Kunde inte varit mer nöjd med Lena! Allt gick kanon och jag fick över tänkta priset. Gillar hennes personlighet och öppenhet väldigt mycket."
säljare på Wargentinsgatan 5A

25 feb 2022

"Jag är mycket nöjd men Lena och Mäklarhuset. Lena var professionell, lyhörd och effektiv och hon ledde oss tryckt genom hela säljprocessen. Kan ge mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Hägerstensvägen 153

10 feb 2022

"Vi valde mäklare Lena Svartström efter starka rekommendationer. Professionalism in i minsta detalj, trygghet och hög ambition präglade hela försäljningen. Tror inte att något kunde fungerat bättre. Vi är så nöjda, tack Lena!"
säljare på Kronobergsgatan 26

17 jan 2022

"Mycket professionell, ambitiös och effektiv. Varm rekommendation! "
säljare på Celsiusgatan 4

15 jan 2022

"Lena är en engagerad och proffsig mäklare som brinner för det hon gör. Hon vägledde oss tryggt genom hela säljprocessen och visade prov på god erfarenhet och kunnighet i allt från försäljningsstrategi, uppsättning av annons, visning, återkoppling, budgivning och kontraktsskrivning. Kan varmt reko..."
"Lena är en engagerad och proffsig mäklare som brinner för det hon gör. Hon vägledde oss tryggt genom hela säljprocessen och visade prov på god erfarenhet och kunnighet i allt från försäljningsstrategi, uppsättning av annons, visning, återkoppling, budgivning och kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Lena!
"
Läs mer
säljare på P O Hallmans gata 15

19 nov 2021

"Jag har både köpt och sålt via Lena och jag kan varmt rekommendera henne! Hon är proffsig, tydlig och mycket trevlig!"
säljare på Kungsbro Strand 17

03 nov 2021

"Jag sålde min lägenhet med Lena Svartström och är väldigt nöjd. Jag hade en rätt snabb försäljningsprocess innan lägenheten kom ut till försäljning och jag tycker att Lena var en riktigt bra mäklare som hjälpte mig under hela processen och gjorde att jag fick bra betalt i slutändan. Vi hade några..."
"Jag sålde min lägenhet med Lena Svartström och är väldigt nöjd. Jag hade en rätt snabb försäljningsprocess innan lägenheten kom ut till försäljning och jag tycker att Lena var en riktigt bra mäklare som hjälpte mig under hela processen och gjorde att jag fick bra betalt i slutändan. Vi hade några vändor fram och tillbaka med hur annonsen skrevs och jag tycker att Lena var bra på att agera snabbt och jag blev nöjd till slut. Jag är nöjd med hela processen och de andra kollegorna från Mäklarhuset Kungsholmen som jag interagerat med. Jag rekommenderar deras tjänster!"
Läs mer
säljare på Kungsklippan 5

26 okt 2021

"Har både köpt och sålt via Lena och kände direkt förtroende för henne. Hon var professionell och driven samtidigt som hon var närvarande och lyhörd. Är mycket nöjd och kan starkt rekommendera henne."
säljare på Dannemoragatan 14

21 okt 2021

"Jag har både köpt bostad genom Lena och anlitat henne för försäljning. Hon är kompetent, trevlig och förtroendeingivande. Jag kan varmt rekommendera Lena som mäklare!"
säljare på Sysslomansgatan 11

19 okt 2021

"Lena har varit en klippa. Hon tog över från en annan mäklare och satte rätt förväntningar direkt och berättade för mig hur hon hade velat göra annorlunda. Jag upplevde en samsyn och förtroende från båda hållen. Försäljningen gick sedan smidigt igenom och jag skulle rekommendera henne till andra u..."
"Lena har varit en klippa. Hon tog över från en annan mäklare och satte rätt förväntningar direkt och berättade för mig hur hon hade velat göra annorlunda. Jag upplevde en samsyn och förtroende från båda hållen. Försäljningen gick sedan smidigt igenom och jag skulle rekommendera henne till andra utan en tvekan! "
Läs mer
säljare på Idungatan 7C

30 sep 2021

"En energisk mäklare, lätt att prata med, tydlig i vad hon ville, god lyssnare, passade alla tider"
säljare på Repslagargatan 8

23 sep 2021

"Mycket nöjd med Lenas prestation och affären, kan varmt rekommenderas. Särskilt nöjd med annonsens bilder och visningsprocessen - mycket smidigt och bra!"
säljare på Kungsklippan 20

07 sep 2021

"Mycket nöjd med min mäklare, har använt samma mäklare tidigare och skulle absolut använda henne igen. Rekommenderar henne varmt om man vill ha en stabil, kunnig, erfaren och målinriktad mäklare. "
säljare på Kristinebergsvägen 24

07 sep 2021

"Lena var personlig, engagerad och erfaren och gav goda råd vilket gjorde samarbetet lätt och smidigt. Försäljningen skedde under en svår tid, runt midsommar, vilket gjorde att färre visningsbesökare och budgivare kom. Slutbudet blev därför något lägre än väntat, men fullt acceptabelt och i linje ..."
"Lena var personlig, engagerad och erfaren och gav goda råd vilket gjorde samarbetet lätt och smidigt. Försäljningen skedde under en svår tid, runt midsommar, vilket gjorde att färre visningsbesökare och budgivare kom. Slutbudet blev därför något lägre än väntat, men fullt acceptabelt och i linje med min egen budget. Lena arbetade engagerat och seriöst med budgivarna vilket gav bra resultat."
Läs mer
säljare på Jakob Westinsgatan 6

21 jun 2021

"Toppmäklare i innerstan, rekommenderas starkt!"
säljare på Sysslomansgatan 22

29 mar 2021

"Lena är toppen! Har både köpt och sålt med henne med henne flera gånger och jag kan varmt rekommendera henne till alla jag känner! "
säljare på Ivan Oljelunds gränd 5

05 mar 2021

"Lyhörd och engagerad och väldigt påläst. Mina förväntningar blev infriade och mer därtill. Kan varmt rekommendera Lena till andra!"
säljare på Kronobergsgatan 19A

25 feb 2021

"Lena är Stockholms skickligaste och trevligaste mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Jungfrudansen 33

05 feb 2021

"Lena var väldigt engagerad och trevlig igenom hela processen. Det kändes väldigt tryggt att arbeta med Lena och hon var väldigt påläst och kompetent. Lätt att få tag på. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Norra Agnegatan 43

29 jan 2021

"Wow, vilken enastående insats av Lena. Stockholms bästa mäklare!! "
säljare på Gästrikegatan 11A

26 jan 2021

"Mycket erfaren och förväntningarna på slutpris infriades"
säljare på Bergsgatan 29

15 jan 2021

"Skarp, engagerad och lyhörd! Kommer använda mig av Lena vid nästa försäljning. "
säljare på Rålambsvägen 50

13 jan 2021

"Jag är mycket nöjd med Lenas insats och slutpriset blev över förväntan. Hon har ett starkt driv och resultatfokus samtidigt som hon är inkännande och har ett genuint engagemang för att skapa en positiv upplevelse för alla parter. Jag kan tillägga att jag både köpt och sålt lägenhet genom Lena."
"Jag är mycket nöjd med Lenas insats och slutpriset blev över förväntan. Hon har ett starkt driv och resultatfokus samtidigt som hon är inkännande och har ett genuint engagemang för att skapa en positiv upplevelse för alla parter. Jag kan tillägga att jag både köpt och sålt lägenhet genom Lena."
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32I

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
108 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
242 av 248 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
240 av 245 säljare
Lena var tydlig och höll mig uppdaterad
247 av 248 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lena på kartan.

602 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
250 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

5 800 000 kr
2 rum, 61 m²
95 081 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 300 kr/mån
5 750 000 kr
2 rum, 67 m²
85 820 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 289 kr/mån
7 500 000 kr
3 rum, 82 m²
91 463 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 703 kr/mån
6 900 000 kr
2 rum, 60 m²
115 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 127 kr/mån
4 400 000 kr
2 rum, 39 m²
112 820 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 936 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 68 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
4 790 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 795 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb, trevlig och kunskapsrik"
3 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 305 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 57 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
4 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.