Lawan Farag

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Lawan Farag
Profilbild för Lawan Farag
Lawan Farag
4.9 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
23 st
73 280 000 kr

Bakgrund

Lawan Farag jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-03-13. Lawan har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Lawan har haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 92 555 000 kr.

Presentation

Att bli utdelad priset Årets Rookie 2019 visar hur mycket jag brinner för mitt yrke och för er, mina kunder! Att slå rekord är någonting jag siktar på vid varje bostadsaffär. Det grundar sig i att jag lever för tävlingsmomentet som jag växt upp med genom fotbollen och lagspelet.
För mig är det en viktig aspekt att du som kund blir otroligt nöjd med mig vid den första bostadsaffären, att ni väljer att kontakta mig inför även din nästa bostadsaffär. Den nära kontakten som vi skapar tillsammans och min genuina förståelse för vad ni som kund eftersträvar är det som får detta att ske.

Med en examen som civilekonom började jag min karriär som bolånerådgivare på bank för att sedan ta det naturliga steget och till att bli fastighetsmäklare. Detta trivs jag med då den personliga kontakten med människor är det som saknades innan och som nu får mig att leva min dröm i detta jobb. Efter sju år i bankväsendet och tre år i bostadsbranschen känner jag att jag kommit hem!

Som den Solnabo jag är så föll det sig naturligt att jobba för Notar i Solna. Jag har god erfarenhet av området med omnejd och kan hitta de smultronställen ni kunder är ute efter, tveka inte att fråga!

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Solna

Säljare om Lawan.

02 jul 2020

"Lawan är en förtroendeingivande, påläst, ödmjuk, kommunikativ, kunnig och trevlig mäklare. Extra plus för att han rott affären iland i en en svår marknadssituation. "
säljare på Vasavägen 6

02 jul 2020

"Jag vaknade upp en dag och hade råkat mörda Pippi Långstrump.
Men jag fick Lawan som försvar och kunde bara tänka, - va bra, nu vet jag att det kommer sluta på bästa möjliga sätt.
Utmärkande för Lawan är att man direkt känner att han vill något och har ambitioner med sitt arbete och tid. Han vill att varje uppdrag ska bli riktigt bra. Man skulle kunna säga hungrig men Lawan är mer senior än så och förstår att optimeringen av affären ligger i att lyssna in kunden.
Det spills ingen onödig tid på formalia eller långa samtal under processen vilket känns befriande, snabbt och kvicktänkt. Det är också trevligt att möta en positiv person med glimten i ögat vilket jag tror bidrar till förtroendet han bygger hos både säljare och köpare.
Jag har anlitat många mäklare och Lawan är en av de få som verkligen levererat hela vägen.
Hösta betyg till Lawan! "
säljare på Jungfrudansen 46

18 jun 2020

"Efter att ha träffat flertalet mäklare valde jag Lawan då han gav mig en seriös känsla och jag kände mig direkt öppen med honom om vad jag ville få ut av försäljningen. Under försäljningsprocessen var Lawan jämnt tillgänglig och besvarade alla mina frågor.
Jag som förstagångs säljare känner mig väldigt glad över mitt beslut av mäklare då Lawan sålde min lägenhet med fullt engagemang och nådde min förväntnigar av försäljningspris.
Jag kommer att rekommedendera Lawan till vänner och även andvända mig av honom i framtida försäljningar. "
säljare på Hornsgatan 180

31 maj 2020

"Kan bara rekommendera Lawan. Han är inte bara proffsig, kunnig och lyhörd utan också väldigt uppskattad som person, rådgivare och bollplank. Det var en fröjd att jobba tillsammans med honom. Slapp den jobbiga resan med Hemnet, styling och stressiga visningar. Hans strategi och min önskan att hitta rätt köpare utanför det traditionella mäkleriet gick toppen. Med hjälp av hans erfarenhet och kontaktnät hittade han rätt köpare snabbare än vad jag trodde var möjligt. Kommer definitivt sälja på detta sätt framöver och Lawan blir då den självklara mäklaren för jobbet. Grymt jobbat, långt över mina förväntningar!"
säljare på Kapellgatan 10

29 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Lawans insats från början till slut. Han var alltid tillgänglig, svarade snabbt på våra frågor och uppdaterade oss löpande. Vi upplevde hans engagemang för oss som kunder som mycket stort. Han var också lugn och metodiskt vilket bidrog till en behaglig och inte särskilt stressande försäljning för vår del. Mot bakgrund av hur marknaden för närvarande ser ut med pågående smittspridning och återkommande varningar om anstående krasch på bostadsmarknaden, är vi mycket nöjda med slutresultatet.
Vi kan starkt rekommendera Lawan för bostadsägare som funderar på att sälja och kommer själva att anlita honom igen om behov uppstår."
säljare på Storgatan 76B

27 maj 2020

"Vi fick genom rekommendation kontakt med en toppenmäklare, Lawan Farag, som sålde vår lägenhet snabbt och till ett bra pris. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Lawan är mycket kunnig inom detta och allt har gått mycket smidigt! Han har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaring.
Bättre mäklare får man leta efter! "
säljare på Regnstigen 6

14 maj 2020

"Tycker Lawan är en grym mäklare. Han är riktigt bra att ha och göra med. Han har helt rätt driv och engagemang för att man försäljningen ska gå smidigt. Han vet när han ska ligga på och när han ska ta ett steg tillbaka. Kan varmt rekommendera Lawan till andra som går i tankar att sälja."
säljare på Jungfrudansen 8

30 apr 2020

"Bra insats i en orolig marknad, värderingen stämde med resultatet. "
säljare på Olof Af Acrels väg 5

26 apr 2020

"Lawan lyckas med den svårhittade kombinationen av att vara både rolig, charmig och superprofessionell - precis vad man letar efter när man vill övertyga potentiella bostadsköpare. Det tog nästan ett år från det att vi först kontaktade honom via hittamäklare.se, tills dess att det faktiskt var dags att sälja vår lägenhet. Och trots den långa väntetiden var Lawan då redo att kicka igång försäljningsprocessen som om det vore dag ett. I kommunikationen med oss via mail och telefon var han alltid nåbar, realistisk, men också på gott humör, vilket spred sig vidare till oss och hjälpte mot oron i dessa Coronatider. Slutresultatet blev över förväntan vad gäller både tiden mellan visning och försäljning, men även slutpriset. Vi kan fullt ut rekommendera Lawan som mäklare till din nästa bostadsaffär."
säljare på Storgatan 52

15 apr 2020

"Jag är otroligt glad och nöjd att jag valde just Lawan som mäklare!! Han lyssnar på mig som kund, bidrar med ärliga tips och är alltid tillgänglig! Lawan fick mig att känna mig trygg som förstagångssäljare och försökte aldrig övertala mig till att nöja mig med ett pris jag inte ville ha. Han gjorde sitt yttersta så att jag kunde sälja till ett pris jag var nöjd med!
Jag rekommenderar Lawan alla dagar i veckan och jag kommer definitivt behålla hans kontaktuppgifter för framtida köp/försäljning!! TACK :)"
säljare på Storgatan 76C

06 apr 2020

"Jag känner mig extremt nöjd, från början till slut. Fick ett så otroligt fint stöd av Lawan genom hela processen och han gjorde verkligen det lilla extra. Kan inte tänka mig att vända mig till någon annan i framtiden. 10/10"
säljare på Mariagatan 4A

20 mar 2020

"Lawan gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen utav min bostad, rent utsagt över förväntan. Inte var han bara väldigt professionell och lyhörd (då jag var tydlig från början att inte bli ”pushad”, det kallar jag för lyhörd och det är sällsynt bland dagens mäklare) så höll han sitt lugn och levererade. Jag hade inte så höga förväntningar med tanke på hur marknaden ser ut men han överträffade med hästlängder och jag rekommenderar verkligen alla att välja Lawan även i dessa tider!! Han höll en öppen dialog och följde upp regelbundet med status, till och med för att bara kolla in läget. Jag tror att solnas bästa mäklare är en doldis och förtjänar mycket mer plats med tanke på hans stjärnkompetens och kaliber."
säljare på Östervägen 25B

19 mar 2020

"I en svår tid hjälpte Lawan mig att få ut så mycket som möjligt i denna försäljning! Nöjd! "
säljare på Fogdevreten 14

21 feb 2020

"Sålde vår lägenhet genom Lawan. Vi är nöjda med hans insats samt hans sätt att sköta hela affären.
Lawan visade stor yrkesstolthet och fungerade som en bra bollplank genom hela processen. Som säljare kändes det skönt att ha Lawan vid sin sida. Han hade alla möjliga utgångar klart för sig och kunde leda oss genom processen. Lawan lyckades att tillfredsställa båda parter i affären.
Vi kommer definitivt att använda oss av Lawan i framtida affärer."
säljare på Sjöviksvägen 94

20 feb 2020

"Tack bästa mäklaren för ditt engagemang och ödmjukhet! "
säljare på Idungatan 5

23 jan 2020

"Personligt engangemang och proffisionellt bemötande!
Toppennöjd, allt från första mötet till slut. "
säljare på Storgatan 76C

21 jan 2020

"Toppen mäklare Lawan Farag!
Kan starkt rekommenderas, han gav inte upp trots att marknaden är tuff idag och det krävas så mycket mer av en mäklare. Stort tack för ditt engagemang och tiden du lagt ner.
Önskar dig all lycka med kommande uppdrag."
säljare på Jungfrudansen 24

17 jan 2020

"Jag har sålt en bostadsrätt
Jag blev under hela försäljningsresan bra bemött av Lawan. Väldigt professionell, tillmötesgående, ärlig och arbetar med en grym energi.
Vid budgivningens början höll Lawan mig väl informerad om hur allting låg till och hur vi skulle gå tillväga.
Lawan lyckades väldigt bra med budgivningen vilket ledde till ett rekordpris i mitt område.
I det stora hela är jag väldigt nöjd och affären blev över min förväntan.
Jag rekommenderar STARKT Lawan som mäklare, har även redan bett han hålla utkik på ett par områden där jag vill bosätta mig.
Sluta leta mäklare, nu har ni hittat den som uppfyller alla era krav i Lawan Farag
"
säljare på Holmvägen 40

14 jan 2020

"Grym mäklare med riktigt bra personlighet. Vi reste iväg i samband med visningen och han höll oss uppdaterad från början till slut. Visste inte att det kunde vara så smidigt med en bostadsförsäljning. Jag kommer garanterat att anlita honom igen om han säljer i mitt område!"
säljare på Storgatan 76C

10 jan 2020

"Vi fick kontakt med Lawan på rekommendation och är väldigt nöjda med vår försäljning. Lawan är en otroligt skicklig mäklare och mån om att vi som kunder alltid ska känna oss trygga och nöjda med upplägget.
Redan från start har han tagit sig tid för våra funderingar, lyssnat in men även tagit egna initiativ till att försäljningen ska matcha våra förväntningar så bra som möjligt. Lawan är otroligt karismatisk och levererar den fina balans av proffesionellt och personligt engagemang som vi önskade hos en mäklare.
Vi är väldigt nöjda med Lawan och kommer definitivt rekommendera honom samt låta honom sköta våra framtida bostadsaffärer."
säljare på Arvid Tydéns Allé 4

05 dec 2019

"Han är professionell i sitt yrke.. Väldigt trevlig, tillmötesgående, inga stress eller press. Pålitlig och trovärdig.
Jag är super nöjd och även köparna.
Tusen Tack Lawan"
säljare på Ringstedsgatan 4

04 dec 2019

"Jag var väldigt stressad då jag ville sälja min lägenhet snabbt för att tillträda i en ny. Lawan bemötte mina önskemål på ett professionellt och ärligt sätt samt var realistisk i sin bedömning och sätt att planera inför försäljningen. Han var dessutom alltid tillgänglig för frågor och funderingar samt hjälpte även till med att ordna så lägenheten fick stylas via en duktig styling-firma. Redan 1 vecka efter första samtalet är lägenheten såld och jag blev väldigt nöjd med resultatet som blev bättre än vad jag från början trodde!
Jag har redan rekommenderat Lawan till min omgivning som går i köp- eller säljtankar. Det är inte ofta man träffar på mäklare man känner ett stort och ärligt förtroende för. Tack Lawan! "
säljare på Råsundavägen 178

28 nov 2019

"Lawan gjorde ett riktigt bra jobb, jag blev imponerad.
Vi fick inte priset vi (jag) önskade mig från början, men det blev ändå mycket högre än andra mäklare påstod att jag kan få. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Koldinggatan 3

19 nov 2019

"Vi är väldigt nöjda med lägenhetsförsäljningen via Lawan. Han tog sig snabbt tid från första samtal till ett första möte och skapade direkt ett stort förtroende från vår sida. Lägenheten fotades redan efter några dagar, helt efter vår egen önskan att så snabbt som möjligt få upp lägenheten på hemnet vilket vi hade lite mer än 1v efter första mötet. Genom hela processen skötte Lawan allt och tog initiativ till förhands- och privatvisningar. Vi hade aldrig en känsla av oro utan blev ständigt uppdaterade kring hur dialogerna gick. Vi hade fullt förtroende för honom och att han skulle göra ett bra jobb, vilket han gjorde. Redan 3v efter vårat första möte har vi skrivit på försäljningskontraktet och vi är oerhört nöjda med resultatet och hans prestation, resultatet blev betydligt bättre än vad vi hade kunnat drömma om. Vi kommer absolut att ta hjälp av Lawan vid nästa lägenhetsförsäljning."
säljare på Storgatan 56

15 nov 2019

"Genom rekommendationer hittade jag Lawan och valde att anlita honom för att sälja min lägenhet. Lawan är mycket professionell och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag fick kontinuerlig uppdatering om läget, han var mycket ödmjuk och inlyssnande och gjorde sitt yttersta för att möta mina önskemål och förväntningar. Jag kan inte annat än att ge Lawan mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Östervägen 25B

04 nov 2019

"Lawan is extremely competent and professional and, at the same time, a very friendly and pleasant person to talk to. He was always available for questions and spared no effort during the selling process. We were also extremely satisfied with the final outcome. I totally recommend him with no reservations. "
säljare på Storgatan 52

01 nov 2019

"Lawan har alltid ett trevligt bemötande och är en duktig och mycket professionell mäklare. Jag har varit i kontakt med honom tidigare då jag tittat på lägenheter han haft visningar på och fick då direkt ett positivt intryck av honom. Jag kände då att säljer jag lägenhet någon dag kommer jag att anlita honom. Visar ett stort engagemang och gör det där lilla extra. En mäklare som verkligen rekommenderas."
säljare på Östervägen 14A

20 okt 2019

"Vi har känt oss bekväma hela vägen, och hans sätt att kommunicerar med oss har varit över all förväntan. Han går alltid "the extra mile" vid varje anledning och är alltid tillgänglig om det är nått man funderar över. Det viktigaste av allt är att han är jordnära och lätt att prata med, samtidigt som hans professionalitet och motivation har varit exemplarisk. All ära till Lawan för att han gjort nått som egentligen är väldigt krävande till en bra upplevelse. 10/10 !"
säljare på Storgatan 50

12 sep 2019

"Lawan lyckades göra det två tidigare mäklare inte klarade av. Vi hade tidigare försökt sälja vår lägenhet utan framgång. Han gjorde allt för att vara tillgänglig, han var mycket engagerad, kompetent och trevlig och gjorde hela affären mycket positiv.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Storgatan 50

12 sep 2019

" tack vare Lawan Faraj toppen jobb fick jag sälja min Lgh på önskade priset.
Han gjorde jätte bra jobb och jag kommer absolut rekommendera honom som en pålitlig mäklare.
"
säljare på Lillåkersvägen 28

04 sep 2019

"Lawan har varit till stor hjälp. Kommunicerat väl. Är marknadskunnig och har levererat ett allmänt mycket positivt intryck och engagerat jobb.. "
säljare på Storgatan 50

04 sep 2019

"Stort engagemang, god lokalkännedom, tydlig och ärligt. Högsta betyg!"
säljare på Storgatan 72A

04 sep 2019

"Lawan va grym under hela processen! Vi siktade extremt högt. Jag hade tre mäklare vid offerstadiet som alla var bra men Lawan vann på sin optimism. Genom hela processen har han lyssnat och aldrig vacklat trots att resterande del av hans branschkollegor trott att vi haft omöjliga mål pga marknaden osv. Jag va hela tiden säker och med Lawans jobb såldes vår lgh till det ”omöjliga”. Vi rekommenderar Lawan alla dagar i veckan! Han är otroligt duktig i sitt sälj och uppfattas som väldigt ödmjuk trots att han är offensiv."
säljare på Vasavägen 7

27 aug 2019

"Lawan är trevlig, korrekt och engagerad"
säljare på Kristinelundsvägen 34

04 aug 2019

"Lawan Farag och jag har kommit varandra närmare under bostadsaffärens gång.Vi har
diskuterat en rad andra frågor. Lawan har stor empati och förståelse för medmänniskor.
Jag ger honom mina bästa rekommendationer.
Björn Samuelsson"
säljare på Jungfrudansen 26

13 jul 2019

"Vi är så otroligt nöjda med att vi valde att sälja med Lawan. En otroligt duktig mäklare som vi starkt kan rekommendera. Han är lyhörd, ärlig samt närvarande under hela processen. Svårt att hitta mäklare idag som håller denna nivå och survice som vi fick av Lawan. Otroligt Tack för ditt fina arbete."
säljare på Våtmarksvägen 60

01 jul 2019

"Mycket nöjd! Bra engagemang från mäklaren, fick det pris jag ville ha för bostaden."
säljare på Råsundavägen 134

03 jun 2019

"Rekommenderar Lawan starkt. Härligt driv, bra att prata med, och levererade till ett pris vi var mycket nöjda med."
säljare på Bygatan 13

30 maj 2019

"Lawan levde upp till våra förväntningar och levererade det han lovade. Vi är mycket nöjda med hans engagemang och tillgänglighet. Hela processen från första möte till avslut har varit en mycket positiv upplevelse tack vare Lawan så vi kan verkligen rekommendera han."
säljare på Klövervägen 3

20 maj 2019

"Jag erkänner, jag är en äkta Hemnetknarkare. Detta gör dock att jag har väldigt höga krav på vem jag anställer som mäklare. Jag har redan hunnit med sex bostadsaffärer och går på många visningar när jag letar ett nytt objekt. Därför vet jag att mäklaren spelar en oerhört viktigt roll i försäljningen. En mäklare som inte är påläst ger ett oseriöst intryck, att mötas av mäklarassistenter som inte kan/får svara på frågor eller en alltför hetsig säljarapproach gör att jag blir mindre intresserad av objektet.
När det denna gång kom till att välja mäklare så bjöd jag och min sambo hem representanter från de största mäklarbolagen i Solna för att välja den som passade oss bäst och skulle representera vår lägenhet väl. Vissa gjorde pinsamt dåliga intryck, andra helt okej - men den som gjorde störst intryck på oss båda var helt klart Lawan.
Han var lugn, saklig, kunnig, hade stor kunskap om området och gav ett seriöst intryck. Han var varm som person och lätt att tycka om med glimten i ögat, men där fanns också den viktiga puzzelbiten: En tydlig säljar-ådra pulserade precis lagom hårt, han visste när han skulle pusha på och när han skulle backa, och visste exakt vilka punkter han skulle trycka på både när han sålde in sina tjänster och när han talade om hur han skulle sälja vår lägenheten.
Vi bestämde oss redan efter första mötet att detta var personen som vi ville skulle representera vår bostad - men det tog lite tid innan vi skulle sälja. När vi väl hade bestämt oss för att trycka på försäljningsknappen så var Lawan direkt på tårna och styrde upp allt inför prospektskapande och visning. Vi nyttjade hans stora kunskap och litade på hans omdöme.
När han skickade över annonsen för godkännande önskade vi ytterligare en bild på balkongen från annan vinkel.
Hur svarade han på detta önskemål? Jo, genom att skicka en fotograf som var på plats hos oss på under en timme. Det imponerade stort att han inte bara tog oss på allvar utan att han tog action på vårat önskemål direkt.
Dagen före visning kom han över för att se hur det gick för oss med förberedelser för den stora dagen. Han fick träffa vår stora familj som kan vara lite svårflörtade, men inte denna gång. Alla talade väldigt varmt om denna förtroendeingivande mäklare som hade tagit sig tiden på en lördag att komma förbi och guida oss med tips och råd.
På första visningen skrev hela 29 sällskap (!!!) upp sig, det om något är ett kvitto på att han visste vad han skulle trycka på för att sälja lägenheten. Slutpriset var helt i enlighet med vad han trodde (och lite till) och man ska inte underskatta vikten av att ha realistiska förväntningar i denna skakiga bostadsmarknad.
På det stora hela tycker jag att Lawan har ansträngt sig till det yttersta hela vägen från första möte till avslut. Han har varit kommunikativ och hela tiden hållit oss uppdaterade hur det går, han har gett oss tips genom hela processen och när det väl skulle komma till avslut så var han väldigt snabb att boka in möte.
Så för att svara på frågan om denna Hemnet-junkie skulle anlita honom igen: Absolut!
"
säljare på Kyrkbacken 24

15 maj 2019

"Vi är jätte nöjda med Lawans försäljning av vår lägenhet. Han är en rak, tydlig och framförallt ärlig mäklare som var med i alla delar av försäljningen. Han tog sin tid och visade stort engagemang från första mötet, under fotografering, svarade på alla våra funderingar oavsett tid på dygnet. Det märks på Lawan att han älskar sitt jobb och han är utan tvekan Solnas bästa mäklare. Vi rekommenderar Lawan till dig som vill ha en erfaren mäklare som gör det lilla extra! Tack för ett bra jobb!
"
säljare på Storgatan 70C

06 maj 2019

"Att sälja en lägenhet med Lawan är enkelt. Han är påläst, effektiv och noggrann. Lawan lyssnar på sin kund och svarar på de frågor som ställs. Han är förtroendegivande och en klockren mäklare!"
säljare på Klippgatan 16A

12 apr 2019

"Hade ett bra kontaktnät med eventuella köpare vilket ledde till en extremt snabb och smidig affär. "
säljare på Fogdevreten 10

08 apr 2019

"Lawan är en superduktig mäklare. Engagerad, hjälpsam och enkel att ha att göra med. Jag är supernöjd!"
säljare på Fogdevreten 8

31 mar 2019

"Kände förtroende för Lawan direkt under säljprocessen. Han kunde och kände till marknaden väldigt väl. Lawan var alltid anträffbar gällande frågor mm och återkom väldigt snabbt om han inte kunde svara. Jag rekommenderar honom starkt som mäklare och kommer använda honom när jag säljer nästa gång igen. "
säljare på Fogdevreten 8

18 mar 2019

"Jag kan starkt rekommendera Lawan Farag! Jag jämförde med flertalet mäklare som är verksamma i orten men så fort jag träffade Lawan så var det ingen tvekan, han skulle sälja min lägenhet. Jag kände stort förtroende för honom och han gjorde verkligen allt för att jag skulle bli nöjd. Tillgänglig praktiskt taget dygnet runt, engagerad, charmig och väldigt serviceminded. Jag kände verkligen att han hade mig som säljare i fokus och att han lyssnade på mina behov.
Jag har redan rekommenderat honom för mina vänner och släktingar och det kommer jag fortsätta att göra! Tack Lawan"
säljare på Evenemangsgatan 12

11 mar 2019

"Trevlig och säljande. Ordnade med flertalet intressenter för förhandsvisning som resulterade i att vi fick något över förväntat pris redan före fotografering/visning. Otroligt skönt att få affären klar snabbt och utan att i efterhand känna att vi skulle fått ut mer genom att gå igenom hela processen med styling/fotografering/visning. Väldigt engagerad och kundvänlig mäklare. Rekommenderar Lawan!"
säljare på Jungfrudansen 46

27 feb 2019

"Lawan Farag är den mest kompetenta och professionella mäklare jag träffat. Jag kände direkt fullt förtroende till honom och han håller hög kvalité. En av hans många bästa egenskaper är att han gör det "lilla extra" både för säljare och köpare. Han är en riktigt guldklimp och jag rekommenderar honom starkt till alla som går i säljtankar om sin bostad och är i behov av en riktig supermäklare."
säljare på Jungfrudansen 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
92 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 80 säljare
Lawan satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 80 säljare
Lawan var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Lawan på kartan.

109 tidigare annonser
5 bostäder till salu
80 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 52 m²
47 980 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 455 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 45 m²
55 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 550 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 52 m²
86 442 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 427 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 72 m²
34 652 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 092 kr/mån
5 100 000 kr
3 rum, 65 m²
78 461 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 144 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 325 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 330 000 kr
5,5 rum, 108 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lawan är en förtroendeingivande, påläst, ödmjuk, kommunikativ, kunnig och trevlig mäklare. Extra plus för att han rott affären iland i en en svår marknadssituation. "
4 560 000 kr
Lägenhet Huvudsta
3 rum, 74 m²
Utropspris: 4 560 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag vaknade upp en dag och hade råkat mörda Pippi Långstrump.
Men jag fick Lawan som försvar och kunde bara tänka, - va bra, nu vet jag att det kommer sluta på bästa möjliga sätt.
Utmärkande för Lawan är att man direkt känner att han vill något och har ambitioner med sitt arbete och tid. Han vill att varje uppdrag ska bli riktigt bra. Man skulle kunna säga hungrig men Lawan är mer senior än så och förstår att optimeringen av affären ligger i att lyssna in kunden.
Det spills ingen onödig tid på formalia eller långa samtal under processen vilket känns befriande, snabbt och kvicktänkt. Det är också trevligt att möta en positiv person med glimten i ögat vilket jag tror bidrar till förtroendet han bygger hos både säljare och köpare.
Jag har anlitat många mäklare och Lawan är en av de få som verkligen levererat hela vägen.
Hösta betyg till Lawan! "
2 150 000 kr
Lägenhet Solna Hagastaden
+ 200 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 455 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha träffat flertalet mäklare valde jag Lawan då han gav mig en seriös känsla och jag kände mig direkt öppen med honom om vad jag ville få ut av försäljningen. Under försäljningsprocessen var Lawan jämnt tillgänglig och besvarade alla mina frågor.
Jag som förstagångs säljare känner mig väldigt glad över mitt beslut av mäklare då Lawan sålde min lägenhet med fullt engagemang och nådde min förväntnigar av försäljningspris.
Jag kommer att rekommedendera Lawan till vänner och även andvända mig av honom i framtida försäljningar. "
2 600 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
+ 5 000 kr
1,5 rum, 51 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.