Lawan Farag

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Lawan Farag
Profilbild för Lawan Farag
Säljarfavorit
Lawan Farag
4.8 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
19 st
94 725 000 kr

Bakgrund

Lawan Farag jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-03-13. Lawan har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Lawan har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 975 000 kr.

Presentation

Att bli utdelad priset Årets Rookie 2019 visar hur mycket jag brinner för mitt yrke och för er, mina kunder! Att slå rekord är någonting jag siktar på vid varje bostadsaffär. Det grundar sig i att jag lever för tävlingsmomentet som jag växt upp med genom fotbollen och lagspelet.
För mig är det en viktig aspekt att du som kund blir otroligt nöjd med mig vid den första bostadsaffären, att ni väljer att kontakta mig inför även din nästa bostadsaffär. Den nära kontakten som vi skapar tillsammans och min genuina förståelse för vad ni som kund eftersträvar är det som får detta att ske.

Med en examen som civilekonom började jag min karriär som bolånerådgivare på bank för att sedan ta det naturliga steget och till att bli fastighetsmäklare. Detta trivs jag med då den personliga kontakten med människor är det som saknades innan och som nu får mig att leva min dröm i detta jobb. Efter sju år i bankväsendet och tre år i bostadsbranschen känner jag att jag kommit hem!

Som den Solnabo jag är så föll det sig naturligt att jobba för Notar i Solna. Jag har god erfarenhet av området med omnejd och kan hitta de smultronställen ni kunder är ute efter, tveka inte att fråga!

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Solna

Säljare om Lawan.

21 jan 2021

"Super professional, very trustworthy and highly knowledgeable for the area. Highly recommended. "
säljare på Storgatan 72A

15 jan 2021

"Lawan är en säljare ut i fingerspetsarna! Han är enkel som person och ser möjligheter med det mesta.
Fotograferingen var vi inte helt nöjda med från början men Lawan ordnade en ny kompletterande fotografering så att bilderna blev bra.
Objektbeskrivningen saknade, till en början, en del relevant fakta för bostaden men Lawan var lyhörd och ändrade så att vi blev nöjda.
Han sa från början att hans ”grej” är när budgivningen drar igång och det var där han visade slutprovet på sin säljtaktik! Vi är mer än nöjda med slutpriset!
"
säljare på Jungfrudansen 11

14 jan 2021

"We are very happy with our collaboration with Lawan. He was very committed and transparent throughout the whole process. It was the first time of selling an apartment for us, so he made it very clear and structured by explaining the process and giving us the support and help we needed at each step of the way. We had many visitors at the viewing and quite of few of them placed bids for the apartment. We're happy with the whole experience and the final result. It was easy and fun to work with Lawan, we would definitely recommend him to our friends and family. "
säljare på Jungfrudansen 52

14 dec 2020

"Lawan var verkligen engagerad och gjorde sitt bästa för att sälja till så bra pris som möjligt även när marknaden var lite trög. Han var genomgående professionell och lätt att komma i kontakt med och lyssnade och gav input på synpunkter och frågor. Jag anlitar gärna Lawan igen!"
säljare på Vintervägen 17

11 dec 2020

"WOW WOW WOW!! Imponerande snabb, smidig försäljning av min lägenhet till ett pris som jag är mer än nöjd med. Jag trodde inte jag skulle hitta en mäklare som kunde göra processen så här smidig och hålla en så hög standard! Fantastiskt trevlig och han var han lika trevlig mot mig som mot köparen vilket jag tycker är väldigt viktigt. Då jag själv befann mig i en hektisk period och inte hade så mycket tid att ägna mig åt försäljningen så underlättade Lawan processen och min vardag. Han var lyhörd över mina önskemål och då jag från en dag till en annan ändrade mig och ville skjuta fram publiceringen av lägenheten var det inga som helst problem. Extremt professionell! Att han dessutom sålde på förhandsvisning och jag slapp ha ytterligare visningar var för mig guld värt! Allt har varit enkelt med Lawan och jag är tacksam att jag hade honom som min mäklare. Jag borde lyssnat på min magkänsla första gången när jag valde mäklare men det gjorde jag inte utan jag gick enbart på priset, varför jag efter ett halvår kontaktade Lawan igen och anlitade honom! Blev succé! Gör inte om mitt misstag utan välj Lawan från början. Jag kan inte mer än varmt rekommendera honom till alla jag känner och inte känner. "
säljare på Råsundavägen 69C

11 nov 2020

"Extremt proffsig och personlig från första kontakt. Transparant genom hela processen och höll oss uppdaterade vid varje steg som togs. Lawan har tillgodosett alla våra önskemål med exempelvis önskat frånträde samt pris. Stort tack Lawan, och rekommenderar alla som går i köp och sälj-tankar att kontakta Lawan som kan Solna utan och innan. 10/10!! "
säljare på Lundagatan 9

06 nov 2020

"Lawan är supertrevlig och serös! Det känns tryggt att sälja med hjälp av honom:)"
säljare på Fogdevreten 10

05 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Lawan. Han är en genuin, ärlig och trevlig person som jobbade hårt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt genom hela processen. Han gav bra råd och synpunkter på allt ifrån hur vi skulle förbereda för fotografering
till försäljningsstrategi. Han fanns alltid till hands för frågor och och höll oss uppdaterade på hur allt gick och vad som var nästa steg i processen. Vi skulle definitivt kontakta Lawan igen om vi flyttar i framtiden"
säljare på Arvid Tydéns Allé 24

29 okt 2020

"Att ta beslutet att sälja vår bostad var inget lätt beslut, både ekonomiskt och känslomässigt påfrestande, Lawan gjorde hela processen väldigt smidig och vi kände hela tiden att vi var i trygga händer.
Han var alltid ett samtal bort under hela processens gång. Alltid behjälplig för att svara på våra frågor och funderingar. Han uppfattas som väldigt professionell, målmedveten och karismatisk.
Gällande slutpriset slog han våra förväntningar med råge, ett riktigt drömslutpris fick vi. Vår bostad hann aldrig ens gå ut på en öppen marknad.
Jag skulle säga att ni gör er själva en tjänst om ni väljer Lawan som er mäklare."
säljare på Mariagatan 9

14 okt 2020

"Lawan va lyhörd, tillgänglig och jobbade hårt under hela processen för att få vår lägenhet såld. Toppen, proffsig och seriös i alla steg är bara några av alla positiva saker jag har att säga om honom! Kan varmt rekommendera Notar och Lawan!"
säljare på Storgatan 72A

30 sep 2020

"Lawan kan sin sak!"
säljare på Storgatan 72A

24 sep 2020

"Vi kan inget annat än hålla med övriga omdömen som talar varmt om Lawan både som mäklare och person. Vi är supernöjda med vår försäljning! "
säljare på Lundagatan 9

21 sep 2020

"Lawan levererar kunskap, kvalitet och trygghet genom hela säljprocessen! Alltid med ett leende och är förtroendeingivande. Vi ger våra starkaste rekommendationer att sälja med Lawan, vi kommer definitivt välja honom igen i framtiden! "
säljare på Storgatan 56

13 sep 2020

"Det märks att Lawan har extremt bra lokalkännedom, då han själv bor i Solna. Lawan var alltid lyhörd och nåbar genom hela processen. Han förklarade i detalj den strategi han rekommenderade, och vårt slutpris—väl över förväntan—talade sitt tydliga språk! Vi rekommenderar varmt Lawan, särskilt när det gäller fastighetsaffärer i Solna!"
säljare på Lundagatan 9

11 aug 2020

"Lawan överträffade våra förväntningar!
Från första mötet visade Lawan engagemang, positivet och målmedvetenhet. Dessutom är han en superhärlig och glad person som alltid bjuder på ett gott skratt!
Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Han hörde av sig med uppdateringar under hela processen, var mycket lyhörd, rak och positiv.
Han lyckades trots mycket tuffa tider sälja vår lägenhet till det priset vi önskade!
Lawan är en grym mäklare i världsklass som gör det han ska och lite till. "
säljare på Fogdevreten 14

02 aug 2020

"Lawan är den mest professionella och trygga mäklaren jag haft att göra med. Han var tillgänglig genom hela processen, oerhört kompetent och navigerade igenom nuvarande marknadsturbulsensen med sin kunskap och förståelse.
Redan för ett år sen började jag jämföra mäklare för att försöka hitta rätt. Efter att träffat mäklare från de flesta firmorna så valde jag Lawan. Han var oerhört engagerad och lyhörd, besvarade mina frågor och brydde sig verkligen om vad det var jag ville åstadkomma. Jag fick känslan av att andra mäklare bara ville få uppdraget och inte riktigt lyssnade på mina förutsättningar vilket var exakt det Lawan gjorde.
När pandemin och efterföljande restriktioner blev ett faktum blev jag oerhört orolig över att få min lägenhet såld då jag redan hade köpt en ny lägenhet. Efter att Lawan lyckats lugna ner mig så presenterade han flera alternativa lösningar och tillvägagångssätt. Lugnt och metodiskt så lyckades han få min lägenhet såld till ett pris som jag var överlycklig med.
Trots att intresset var stort inför visningarna, så höll Lawan flera privatvisningar så att alla som inte hade möjlighet att komma på huvudvisningen fick se lägenheten. Han gick verkligen ”the extra mile” och bevisade att varje affär är viktig för honom.
Ger högsta betyg till Lawan och kan starkt rekommendera honom som mäklare!! "
säljare på Bråvallagatan 8

29 jul 2020

"Jag rekommenderar Lawan starkt! Han sålde vår lägenhet till rekordpris i en tid som dessutom härjas av Corona och semestrar.
Det märks tydligt att han är duktig på det han gör. Inför vårt första möte var han väl förberedd och hade läst sig in på bostaden, brf och område. Han hade tagit sig tid att tänka igenom försäljningen och kom med bra och konkreta säljargument som han tänkt presentera för potentiella intressenter.
Lawan fick oss att känna oss trygga genom hela processen genom att vara tydlig, noggrann och alltid tillgänglig. Helt enkelt ett riktigt proffs! Jag kommer att rekommendera Lawan till alla mina vänner och bekanta.
"
säljare på Jonstorpsvägen 32

21 jul 2020

"Ger verkligen mina bästa rekommendationer att anlita Lawan. Han var lyhörd, hade rak kommunikation, alltid tillgänglig. I dessa tider när marknaden är lite upp och ner är det viktigt att ha en mäklare som verkligen jobbar igenom varje kund. Lawan fick mig att känna mig trygg och resultat blev som vi förväntade oss. Men enbart för att Lawan gjorde ett gediget och engagerande jobb. "
säljare på Klädesvägen 34

02 jul 2020

"Lawan är en förtroendeingivande, påläst, ödmjuk, kommunikativ, kunnig och trevlig mäklare. Extra plus för att han rott affären iland i en en svår marknadssituation. "
säljare på Vasavägen 6

02 jul 2020

"Jag vaknade upp en dag och hade råkat mörda Pippi Långstrump.
Men jag fick Lawan som försvar och kunde bara tänka, - va bra, nu vet jag att det kommer sluta på bästa möjliga sätt.
Utmärkande för Lawan är att man direkt känner att han vill något och har ambitioner med sitt arbete och tid. Han vill att varje uppdrag ska bli riktigt bra. Man skulle kunna säga hungrig men Lawan är mer senior än så och förstår att optimeringen av affären ligger i att lyssna in kunden.
Det spills ingen onödig tid på formalia eller långa samtal under processen vilket känns befriande, snabbt och kvicktänkt. Det är också trevligt att möta en positiv person med glimten i ögat vilket jag tror bidrar till förtroendet han bygger hos både säljare och köpare.
Jag har anlitat många mäklare och Lawan är en av de få som verkligen levererat hela vägen.
Hösta betyg till Lawan! "
säljare på Jungfrudansen 46

18 jun 2020

"Efter att ha träffat flertalet mäklare valde jag Lawan då han gav mig en seriös känsla och jag kände mig direkt öppen med honom om vad jag ville få ut av försäljningen. Under försäljningsprocessen var Lawan jämnt tillgänglig och besvarade alla mina frågor.
Jag som förstagångs säljare känner mig väldigt glad över mitt beslut av mäklare då Lawan sålde min lägenhet med fullt engagemang och nådde min förväntnigar av försäljningspris.
Jag kommer att rekommedendera Lawan till vänner och även andvända mig av honom i framtida försäljningar. "
säljare på Hornsgatan 180

31 maj 2020

"Kan bara rekommendera Lawan. Han är inte bara proffsig, kunnig och lyhörd utan också väldigt uppskattad som person, rådgivare och bollplank. Det var en fröjd att jobba tillsammans med honom. Slapp den jobbiga resan med Hemnet, styling och stressiga visningar. Hans strategi och min önskan att hitta rätt köpare utanför det traditionella mäkleriet gick toppen. Med hjälp av hans erfarenhet och kontaktnät hittade han rätt köpare snabbare än vad jag trodde var möjligt. Kommer definitivt sälja på detta sätt framöver och Lawan blir då den självklara mäklaren för jobbet. Grymt jobbat, långt över mina förväntningar!"
säljare på Kapellgatan 10

29 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Lawans insats från början till slut. Han var alltid tillgänglig, svarade snabbt på våra frågor och uppdaterade oss löpande. Vi upplevde hans engagemang för oss som kunder som mycket stort. Han var också lugn och metodiskt vilket bidrog till en behaglig och inte särskilt stressande försäljning för vår del. Mot bakgrund av hur marknaden för närvarande ser ut med pågående smittspridning och återkommande varningar om anstående krasch på bostadsmarknaden, är vi mycket nöjda med slutresultatet.
Vi kan starkt rekommendera Lawan för bostadsägare som funderar på att sälja och kommer själva att anlita honom igen om behov uppstår."
säljare på Storgatan 76B

27 maj 2020

"Vi fick genom rekommendation kontakt med en toppenmäklare, Lawan Farag, som sålde vår lägenhet snabbt och till ett bra pris. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Lawan är mycket kunnig inom detta och allt har gått mycket smidigt! Han har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaring.
Bättre mäklare får man leta efter! "
säljare på Regnstigen 6

14 maj 2020

"Tycker Lawan är en grym mäklare. Han är riktigt bra att ha och göra med. Han har helt rätt driv och engagemang för att man försäljningen ska gå smidigt. Han vet när han ska ligga på och när han ska ta ett steg tillbaka. Kan varmt rekommendera Lawan till andra som går i tankar att sälja."
säljare på Jungfrudansen 8

30 apr 2020

"Bra insats i en orolig marknad, värderingen stämde med resultatet. "
säljare på Olof Af Acrels väg 5

26 apr 2020

"Lawan lyckas med den svårhittade kombinationen av att vara både rolig, charmig och superprofessionell - precis vad man letar efter när man vill övertyga potentiella bostadsköpare. Det tog nästan ett år från det att vi först kontaktade honom via hittamäklare.se, tills dess att det faktiskt var dags att sälja vår lägenhet. Och trots den långa väntetiden var Lawan då redo att kicka igång försäljningsprocessen som om det vore dag ett. I kommunikationen med oss via mail och telefon var han alltid nåbar, realistisk, men också på gott humör, vilket spred sig vidare till oss och hjälpte mot oron i dessa Coronatider. Slutresultatet blev över förväntan vad gäller både tiden mellan visning och försäljning, men även slutpriset. Vi kan fullt ut rekommendera Lawan som mäklare till din nästa bostadsaffär."
säljare på Storgatan 52

15 apr 2020

"Jag är otroligt glad och nöjd att jag valde just Lawan som mäklare!! Han lyssnar på mig som kund, bidrar med ärliga tips och är alltid tillgänglig! Lawan fick mig att känna mig trygg som förstagångssäljare och försökte aldrig övertala mig till att nöja mig med ett pris jag inte ville ha. Han gjorde sitt yttersta så att jag kunde sälja till ett pris jag var nöjd med!
Jag rekommenderar Lawan alla dagar i veckan och jag kommer definitivt behålla hans kontaktuppgifter för framtida köp/försäljning!! TACK :)"
säljare på Storgatan 76C

06 apr 2020

"Jag känner mig extremt nöjd, från början till slut. Fick ett så otroligt fint stöd av Lawan genom hela processen och han gjorde verkligen det lilla extra. Kan inte tänka mig att vända mig till någon annan i framtiden. 10/10"
säljare på Mariagatan 4A

20 mar 2020

"Lawan gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen utav min bostad, rent utsagt över förväntan. Inte var han bara väldigt professionell och lyhörd (då jag var tydlig från början att inte bli ”pushad”, det kallar jag för lyhörd och det är sällsynt bland dagens mäklare) så höll han sitt lugn och levererade. Jag hade inte så höga förväntningar med tanke på hur marknaden ser ut men han överträffade med hästlängder och jag rekommenderar verkligen alla att välja Lawan även i dessa tider!! Han höll en öppen dialog och följde upp regelbundet med status, till och med för att bara kolla in läget. Jag tror att solnas bästa mäklare är en doldis och förtjänar mycket mer plats med tanke på hans stjärnkompetens och kaliber."
säljare på Östervägen 25B

19 mar 2020

"I en svår tid hjälpte Lawan mig att få ut så mycket som möjligt i denna försäljning! Nöjd! "
säljare på Fogdevreten 14

21 feb 2020

"Sålde vår lägenhet genom Lawan. Vi är nöjda med hans insats samt hans sätt att sköta hela affären.
Lawan visade stor yrkesstolthet och fungerade som en bra bollplank genom hela processen. Som säljare kändes det skönt att ha Lawan vid sin sida. Han hade alla möjliga utgångar klart för sig och kunde leda oss genom processen. Lawan lyckades att tillfredsställa båda parter i affären.
Vi kommer definitivt att använda oss av Lawan i framtida affärer."
säljare på Sjöviksvägen 94

20 feb 2020

"Tack bästa mäklaren för ditt engagemang och ödmjukhet! "
säljare på Idungatan 5

23 jan 2020

"Personligt engangemang och proffisionellt bemötande!
Toppennöjd, allt från första mötet till slut. "
säljare på Storgatan 76C

21 jan 2020

"Toppen mäklare Lawan Farag!
Kan starkt rekommenderas, han gav inte upp trots att marknaden är tuff idag och det krävas så mycket mer av en mäklare. Stort tack för ditt engagemang och tiden du lagt ner.
Önskar dig all lycka med kommande uppdrag."
säljare på Jungfrudansen 24

17 jan 2020

"Jag har sålt en bostadsrätt
Jag blev under hela försäljningsresan bra bemött av Lawan. Väldigt professionell, tillmötesgående, ärlig och arbetar med en grym energi.
Vid budgivningens början höll Lawan mig väl informerad om hur allting låg till och hur vi skulle gå tillväga.
Lawan lyckades väldigt bra med budgivningen vilket ledde till ett rekordpris i mitt område.
I det stora hela är jag väldigt nöjd och affären blev över min förväntan.
Jag rekommenderar STARKT Lawan som mäklare, har även redan bett han hålla utkik på ett par områden där jag vill bosätta mig.
Sluta leta mäklare, nu har ni hittat den som uppfyller alla era krav i Lawan Farag
"
säljare på Holmvägen 40

14 jan 2020

"Grym mäklare med riktigt bra personlighet. Vi reste iväg i samband med visningen och han höll oss uppdaterad från början till slut. Visste inte att det kunde vara så smidigt med en bostadsförsäljning. Jag kommer garanterat att anlita honom igen om han säljer i mitt område!"
säljare på Storgatan 76C

10 jan 2020

"Vi fick kontakt med Lawan på rekommendation och är väldigt nöjda med vår försäljning. Lawan är en otroligt skicklig mäklare och mån om att vi som kunder alltid ska känna oss trygga och nöjda med upplägget.
Redan från start har han tagit sig tid för våra funderingar, lyssnat in men även tagit egna initiativ till att försäljningen ska matcha våra förväntningar så bra som möjligt. Lawan är otroligt karismatisk och levererar den fina balans av proffesionellt och personligt engagemang som vi önskade hos en mäklare.
Vi är väldigt nöjda med Lawan och kommer definitivt rekommendera honom samt låta honom sköta våra framtida bostadsaffärer."
säljare på Arvid Tydéns Allé 4

05 dec 2019

"Han är professionell i sitt yrke.. Väldigt trevlig, tillmötesgående, inga stress eller press. Pålitlig och trovärdig.
Jag är super nöjd och även köparna.
Tusen Tack Lawan"
säljare på Ringstedsgatan 4

04 dec 2019

"Jag var väldigt stressad då jag ville sälja min lägenhet snabbt för att tillträda i en ny. Lawan bemötte mina önskemål på ett professionellt och ärligt sätt samt var realistisk i sin bedömning och sätt att planera inför försäljningen. Han var dessutom alltid tillgänglig för frågor och funderingar samt hjälpte även till med att ordna så lägenheten fick stylas via en duktig styling-firma. Redan 1 vecka efter första samtalet är lägenheten såld och jag blev väldigt nöjd med resultatet som blev bättre än vad jag från början trodde!
Jag har redan rekommenderat Lawan till min omgivning som går i köp- eller säljtankar. Det är inte ofta man träffar på mäklare man känner ett stort och ärligt förtroende för. Tack Lawan! "
säljare på Råsundavägen 178

28 nov 2019

"Lawan gjorde ett riktigt bra jobb, jag blev imponerad.
Vi fick inte priset vi (jag) önskade mig från början, men det blev ändå mycket högre än andra mäklare påstod att jag kan få. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Koldinggatan 3

19 nov 2019

"Vi är väldigt nöjda med lägenhetsförsäljningen via Lawan. Han tog sig snabbt tid från första samtal till ett första möte och skapade direkt ett stort förtroende från vår sida. Lägenheten fotades redan efter några dagar, helt efter vår egen önskan att så snabbt som möjligt få upp lägenheten på hemnet vilket vi hade lite mer än 1v efter första mötet. Genom hela processen skötte Lawan allt och tog initiativ till förhands- och privatvisningar. Vi hade aldrig en känsla av oro utan blev ständigt uppdaterade kring hur dialogerna gick. Vi hade fullt förtroende för honom och att han skulle göra ett bra jobb, vilket han gjorde. Redan 3v efter vårat första möte har vi skrivit på försäljningskontraktet och vi är oerhört nöjda med resultatet och hans prestation, resultatet blev betydligt bättre än vad vi hade kunnat drömma om. Vi kommer absolut att ta hjälp av Lawan vid nästa lägenhetsförsäljning."
säljare på Storgatan 56

15 nov 2019

"Genom rekommendationer hittade jag Lawan och valde att anlita honom för att sälja min lägenhet. Lawan är mycket professionell och jag kände mig trygg genom hela processen. Jag fick kontinuerlig uppdatering om läget, han var mycket ödmjuk och inlyssnande och gjorde sitt yttersta för att möta mina önskemål och förväntningar. Jag kan inte annat än att ge Lawan mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Östervägen 25B

04 nov 2019

"Lawan is extremely competent and professional and, at the same time, a very friendly and pleasant person to talk to. He was always available for questions and spared no effort during the selling process. We were also extremely satisfied with the final outcome. I totally recommend him with no reservations. "
säljare på Storgatan 52

01 nov 2019

"Lawan har alltid ett trevligt bemötande och är en duktig och mycket professionell mäklare. Jag har varit i kontakt med honom tidigare då jag tittat på lägenheter han haft visningar på och fick då direkt ett positivt intryck av honom. Jag kände då att säljer jag lägenhet någon dag kommer jag att anlita honom. Visar ett stort engagemang och gör det där lilla extra. En mäklare som verkligen rekommenderas."
säljare på Östervägen 14A

20 okt 2019

"Vi har känt oss bekväma hela vägen, och hans sätt att kommunicerar med oss har varit över all förväntan. Han går alltid "the extra mile" vid varje anledning och är alltid tillgänglig om det är nått man funderar över. Det viktigaste av allt är att han är jordnära och lätt att prata med, samtidigt som hans professionalitet och motivation har varit exemplarisk. All ära till Lawan för att han gjort nått som egentligen är väldigt krävande till en bra upplevelse. 10/10 !"
säljare på Storgatan 50

12 sep 2019

"Lawan lyckades göra det två tidigare mäklare inte klarade av. Vi hade tidigare försökt sälja vår lägenhet utan framgång. Han gjorde allt för att vara tillgänglig, han var mycket engagerad, kompetent och trevlig och gjorde hela affären mycket positiv.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Storgatan 50

12 sep 2019

" tack vare Lawan Faraj toppen jobb fick jag sälja min Lgh på önskade priset.
Han gjorde jätte bra jobb och jag kommer absolut rekommendera honom som en pålitlig mäklare.
"
säljare på Lillåkersvägen 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
86 975 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
101 av 106 säljare
Lawan satte rätt förväntningar på slutpriset
86 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
100 av 106 säljare
Lawan var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 106 säljare

Lawan på kartan.

144 tidigare annonser
6 bostäder till salu
106 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 41 m²
48 658 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 372 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 28 m²
60 535 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 420 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 52 m²
38 365 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 192 kr/mån
1 500 000 kr
2 rum, 39 m²
38 461 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 196 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 80 m²
27 437 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 426 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 700 000 kr
Lägenhet Sundbyberg Järvastaden
+ 405 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 620 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 625 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"We are very happy with our collaboration with Lawan. He was very committed and transparent throughout the whole process. It was the first time of selling an apartment for us, so he made it very clear and structured by explaining the process and giving us the support and help we needed at each step of the way. We had many visitors at the viewing and quite of few of them placed bids for the apartment. We're happy with the whole experience and the final result. It was easy and fun to work with Lawan, we would definitely recommend him to our friends and family. "
2 250 000 kr
Lägenhet Hagastaden
+ 355 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
+ 600 000 kr
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lawan är en säljare ut i fingerspetsarna! Han är enkel som person och ser möjligheter med det mesta.
Fotograferingen var vi inte helt nöjda med från början men Lawan ordnade en ny kompletterande fotografering så att bilderna blev bra.
Objektbeskrivningen saknade, till en början, en del relevant fakta för bostaden men Lawan var lyhörd och ändrade så att vi blev nöjda.
Han sa från början att hans ”grej” är när budgivningen drar igång och det var där han visade slutprovet på sin säljtaktik! Vi är mer än nöjda med slutpriset!
"
5 170 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
4 rum, 85,5 m²
Utropspris: 5 170 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super professional, very trustworthy and highly knowledgeable for the area. Highly recommended. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.