Lars Jönsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Lars Jönsson
Profilbild för Lars Jönsson
Säljarfavorit
Lars Jönsson
4.7 / 5
(152 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
26 st
88 535 000 kr

Bakgrund

Lars Jönsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 1996-03-04. Lars har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Lars har haft 34 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 191 000 kr.

Presentation

Lars har jobbat som mäklare sedan 1994 och har en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i och omkring Lund. Han är framförallt specialist på villor men arbetar även med bostadsrätter. Lars är bosatt i Lund vilket ger ett stort lokalt nätverk. Han är en glad och pigg person, och en duktig kommunikatör som gör allt för att båda parterna ska vara helt nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Lars.

17 nov 2020

"Mäklaren var till stor hjälp, var pragmatisk och målfokuserad utan att missa detaljer eller undanhålla "obekväma" sanningar. Redi helt enkelt."
säljare på Sjöbovägen 7

17 nov 2020

"Jag både köpte och sålde via Lars och jag är mycket nöjd med Lars i båda affärerna. Lars är enkel att ha att göra med och sköter kontakten med parterna på ett enkelt och effektivt sätt. Viktigt för mig är en känsla av personlighet i affärerna och den känslan skapade Lars. Mycket nöjd!!"
säljare på Tegelmästarevägen 20

16 nov 2020

"Mycket nöjd med valet av Lars som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Han är tydlig, tillgänglig, kompetent och engagerad. Kan varmt rekommendera andra att anlita honom."
säljare på Måsvägen 5A

05 nov 2020

"Vi anlitade Lars för att sälja vår marklägenhet i Veberöd och vi har bara positiva erfarenheter. Från början till slut var han trevlig och lyhörd, kom med tips, uppdaterade oss frekvent m.m. Vi kan bara tänka oss att Lars hade många bollar i luften samtidigt men trots det fick han oss att känna att han var inte bara här för att göra sitt jobb, han var verkligen här för att hjälpa oss sälja vår bostad och stod ut med alla våra frågor och funderingar!
Lars är en mall för hur en mäklare ska vara och vi kommer att rekommendera honom för alla samt anlita honom när det blir dags igen!"
säljare på Tegelmästarevägen 32A

03 nov 2020

"Lars är en mycket duktig mäklare. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Heckebergavägen 19C

03 nov 2020

"Lars är kunnig, engagerad och erfaren. Allt har gått smidigt och eventuella frågor har besvarats omgående. Jag kan varmt rekommendera Lars och Bjurfors."
säljare på Stralsundsvägen 90

03 nov 2020

"Mycket erfaren och professionellt effektiv mäklare och dessutom glad, positiv och trevlig att ha att göra med"
säljare på Utsättaregränden 95

16 okt 2020

"Lars var mkt lätt samarbeta med och lyhörd för alla våra synpunkter. Vi uppskattade att säljprocessen gick snabbt och kände oss trygga med Lars fingertoppskänsla. Han är alltid lätt att få tag i och alltid lika positiv. Vi är mkt nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Lyngby 201

15 okt 2020

"Kom med förslag till förbättringar på huset.
Snabb o tillmötesgående"
säljare på Östra Fäladsvägen 6

12 okt 2020

"Jag har träffat många mäklare under mitt hus letande.
Har aldrig varit med om någon gång tidigare att en mäklare har visning samtidigt som han har en öppen budgivning igång. Grymt!!!!
Vi är väldigt nöjda med Lars Jönsson, kommer att rekommendera honom till alla jag känner."
säljare på Bygdestigen 26

12 okt 2020

"Jag skulle välja Lars om och om igen. Både som köpare och säljare. Oerhört hjälpsam, förklarar på ett väldigt bra sätt, hjälper oerhört med kommunikation mellan köpare och säljare. En mäklare som verkligen bryr sig"
säljare på Liljevägen 17

10 sep 2020

"Lars genomförde försäljningen av vårt hus på ett sätt som överträffade alla våra förväntningar som vi hade på en mäklare. Allt ifrån vårt första möte, planering, visningar och slutligen genomförandet av försäljningen utfördes mycket professionellt Vi rekommenderar starkt Lars som mäklare."
säljare på Louisebergsvägen 22

09 sep 2020

"Engagerad mäklare. Alltid tillgänglig. Hjälpte oss inte bara med försäljningen, utan gav oss även information och tips rörande köp av ny bostad. "
säljare på Haraldsfältsvägen 28

09 sep 2020

"Inför försäljningen gjorde jag research om vem som var områdets främste mäklare och det var Lars Jönsson. Efter min försäljning förstår jag varför. Hos Lars finns kunskap och engagemang i perfekt kombination! Rekommenderas!"
säljare på Kongsmarken 331

11 aug 2020

"Precis så här vill man att en mäklare ska vara: kunnig, engagerad och förtroendegivande. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Månsgatan 9E

06 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med valet av Lars som mäklare vid försäljningen av min lägenhet som gick över förväntan! Han har varit lyhörd och närvarande genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Lars till dig som ska sälja din bostad!"
säljare på Flormansgatan 2A

23 jul 2020

"Lars är en mycket social och trevlig person som jag direkt kände mig trygg att jobba med. Det faktum att jag själv kontaktade Lars för att samarbeta i försäljningen efter att jag köpt lägenheten av honom för tre år sedan talar sitt tydliga språk. Lars är en kanonmäklare och person som har mycket god lokalkännedom och gör hela processen mycket bekväm för dig som säljare!"
säljare på Tullgatan 7B

22 jul 2020

"Driven, ärlig, kunnig och väldigt empatisk och rolig mäklare. Kan varmt rekommendera Lars."
säljare på Handbollsvägen 9

27 jun 2020

"Lars är kompetent och proffsig, väldigt bra och lätt att kommunicera mer, och framför allt raka rör, inget skitsnack. Vi ville sälja vår mammas lägenhet snabbt och det gick verkligen snabbt, utan att det tummades på kvalitenten.
Kan verkligen varmt rekommendera honom."
säljare på Rinnbovägen 6C

24 jun 2020

"Lars är positiv och säker och ger ett pålitligt intryck!"
säljare på Runslingan 14B

10 jun 2020

"Mäklaren är trevlig, rak och ärlig i sin kommunikation. Han ställer upp på kort varsel och är flexibel när det gäller att hitta lösning för kundernas önskemål av husvisning. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Blåklintsvägen 3

08 jun 2020

"Lars är en fantastiskt bra mäklare. Jag har både köpt och sålt bostad genom Lars och det var väldigt tryggt. Han har ett stort engagemang och ger information hela tiden. Det märks att han har en gedigen kunskap och är väldigt professionell i det han gör."
säljare på Gråbovägen 3

26 maj 2020

"När vi skulle sälja vår lägenhet så tog vi in tre olika mäklare för värdering, där värderingarna skiljde sig väldigt mycket mellan de olika mäklarna. Lars var den mäklaren som gav den värdering som vi kände var mest realistisk utifrån vad vi betalde för lägenheten samt de renoveringar vi och bostadsrättsföreningen genomför under åren.
Utöver värderingen så uppevde vi att Lars var den mäklaren som inte pushade allt för mycket (en annan mäklare gav det intrycket, samt att han inte heller var allt för stressad. Istället var han hela tiden tydlig med att under värderingen så var det värderingen som vi skulle gå igenom och lite hur våra planer såg ut, både med försäljning och köp av bostad. Då Lars kändes både lugn och förtroendegivande så valde vi att gå vidare med honom och att inte ta in en fjärde mäklare för värdering.
Under uppdragsperioden så gick Lars först noggrant igenom kontraktet och hur allt skulle gå tillväga så att vi hela tiden skulle kunna känna oss säkra och veta vad som händer och varför det sker på ett visst sätt eller tillfälle. Efter ett par visningar kom budgivningen igång och vi landade sedan på utgångspriset där vi valde att sälja.
Allt som allt har vi varit väldigt nöjda under hela förloppet och skulle utan tvekan rekommendera honom till andra."
säljare på Fredriksgatan 8B

26 maj 2020

"Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och synpunkter, med andra ord han levererade. Han lade upp en bra försäljningsstrategi , var bra på att förklara och var tålmodig. "
säljare på Spannmålsvägen 66

26 maj 2020

"Lars var lätta att tala med. Alltid tillgänglig för frågor. Han lyckades dessutom hitta flera potentiella köpare under dessa oroliga Corona tider."
säljare på Flygelvägen 213

06 maj 2020

"Vi kan rekommendera Lars vid en försäljning!"
säljare på Hedvägen 10

05 maj 2020

"Lars har varit mycket professionell och målinriktad, har haft god kontakt med oss under hela försäljningen och har varit gemytlig och trevlig att ha att göra med. Lars var vårt val av mäklare i första hand och vi ångrar oss inte. Vi är mycket nöjda med hur försäljningen har gått till och med det slutpris vi gick fram, och rekommenderar Lars starkt! "
säljare på Övergången 7

25 apr 2020

"Han gjorde ett bra jobb och hittade en köpare relativt snabbt trots lite sämre tider. Jag uppskattar att han var tydlig och pratade klarspråk. Känner att jag hade bra koll på vad nästa steg var hela processen"
säljare på Måsvägen 4B

01 apr 2020

"Återigen levererade Bjurfors! Tack!"
säljare på Nylyckevägen 26

09 mar 2020

"Lars var Engagerad, lyhörd och väldigt professionell. Rekommenderar honom starkt. :) "
säljare på Rönnebergavägen 55A

01 mar 2020

"Hade först kontakt med en lokal mäklare, Han var helt oduglig. Sen tog vi kontakt med Lars Jönsson Från Lund. Det blev mycket lyckat!"
säljare på Myrestadsvägen 4

11 feb 2020

"Vi är supernöjda med Lars insats! Vi har fått ha Lars som mäklare både när vi köpte vår lägenhet 2017 och när vi sålde samma lägenhet 2020. Vi kan bara konstatera att han är otroligt skicklig mäklare som är lyhörd, positiv och skapar en känsla av säkerhet för säljaren/köparen. "
säljare på Lagerbrings väg 8A

23 jan 2020

"Lars kan klart rekommenderas till andra som vill sälja sin bostad."
säljare på Handbollsvägen 12

22 jan 2020

"Lars engagemang och stöd har varit ovärderligt i hela processen. Ett gammalt hus med en äldre säljare kräver något extra. Där har Lars kompetens och kunskap kring hus och byggnation varit värdefullt för både säljare och köpare. Lars är uthållig och trygg och har en positiv inställning även när det känns motigt. Han ger sig aldrig, är problemlösare och älskar sitt jobb - alla timmar på dygnet!"
säljare på Merkuriusgatan 1

21 jan 2020

"Engagerad, kunnig, målinriktad och positiv mäklare."
säljare på Mariagatan 9

21 jan 2020

"Lars är mycket kompetent och hjälpsam. Lars är en god lyssnare och bra på att hitta lösningar på problem som kan uppstå. Lars har många års erfarenhet från branschen vilket märks vid kontakter med kunder och på det vis Lars hanterar förväntningar och krav. Lars lovar inte mer än han kan hålla, utan arbetar metodiskt och säkert. Vi har uppskattad all support vi fått från Lars. Denna har varit inom uppdraget och Lars har även ställt upp med support utanför det åtagna uppdraget, med exempelvis rådgivning vid köp."
säljare på Lagerbrings väg 4A

08 dec 2019

"Helt underbar! Skulle vi sälja igen så är det utan tvekan Lars vi ringer. "
säljare på Flyingevägen 34

29 nov 2019

"Rekommenderas stark. Bästa mäklaren jag någonsin träffat"
säljare på Promenaden 18

22 okt 2019

"”Hej Lars, när kan Du sälja mitt hus?”
30 dagar senare var försäljningen klar. Intro-möte, fotografering, annons och visningar gled förbi i jämn ström och styrdes med trygg och säker hand av Lars. Efter 30 dagar var affären i hamn. Tack Lars! :)"
säljare på Vårlöksvägen 8B

22 okt 2019

"Mycket proffecionell mäklare. Mycket lyhörd och fokuserad. mycket lätt att få tag på. svarar i princip omedelbart när man söker kontakt, via mail, sms eller telefon. "
säljare på Björkvägen 6

08 okt 2019

"Ambitiös, glad och lätt att kommunicera med. "
säljare på Adelgatan 3

08 okt 2019

"Jag anlitar Lars gång på gång då jag alltid förundras över hur han kan överträffa mina förväntningar varje gång. Han tar sig an alla utmaningar, stora som små. Kämpar in i det sista för att jag ska få ut det jag vill utan att vara dryg mot köparna. Precis så engagerad som man önskar att alla var!
Man får en ärlig, engagerad och passionerad mäklare som sköter allt snyggt och smidigt. Man kan lätt lägga allt ansvar i hans händer men samtidigt vill han ändå föra en dialog vilket jag uppskattar. Det är allltid lätt att få tag i Lars på det sätt som passar mig för stunden. Har sällan skådat en så passionerad mäklare. Ni kommer garanterat att bli lika nöjda som jag!"
säljare på Nobelvägen 88

17 sep 2019

"Lars is fair and honest, would recommend him to any house seller!"
säljare på Poppelvägen 4

12 sep 2019

"Lars Jönsson är en ärlig, hängiven och medmänsklig mäklare.
Om Lars hade varit tränare i ett fotbollslag hade de vunnit serien!"
säljare på Tulpanvägen 13

11 sep 2019

"Det har varit den andra gången Lars förmedlat som mäklare för oss. Om vi ska ha en tredje ska absolut välja honom igen. Tack!!"
säljare på Gråbovägen 8

10 sep 2019

"trevlig och lätt att samarbeta med,lite av en duracellkanin"
säljare på Långhögsvägen 49

10 sep 2019

"Mycket proffsig och lyhörd. Gav bra tips. Han har förmåga att få både säljare och köpare att känna sig jättenöjda."
säljare på Ellidagatan 12

10 sep 2019

"Lars är "one of a kind". Lars går in helhjärtat som om alla objekt han tar hand om vore hans egna. Han bryr sig oerhört mycket för att hålla alla nöjda samtidigt som han är extrem korrekt och oerhört kunnig. Han hittar inte på saker som vissa andra mäklare gör, för att Lars är rakt på sak, ärlig och rättvis. Hur mycket jag än tänker för att komma på en sak som Lars kan bättra på, kommer jag inte på något. Det är oerhört viktigt att känna sig trygg och säker med sin mäklare, både som säljare och köpare, och detta har Lars bemästrat genom alla sina år i branchen och all erfarenhet. "
säljare på Nobelvägen 145A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
13
Radhus
2
Gård
2
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
118 191 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
137 av 152 säljare
Lars satte rätt förväntningar på slutpriset
125 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 152 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 152 säljare

Lars på kartan.

317 tidigare annonser
1 bostäder till salu
149 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 490 000 kr
5 rum, 107,4 m²
32 616 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 316 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 700 000 kr
Gård Flyingebygden
+ 210 000 kr
6 rum, 296 m²
Utropspris: 9 490 000 kr
1 815 000 kr
Lägenhet Norra Fäladen
+ 225 000 kr
1 rum, 50 m²
Utropspris: 1 590 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Veberöd
+ 60 000 kr
5 rum, 124,4 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag både köpte och sålde via Lars och jag är mycket nöjd med Lars i båda affärerna. Lars är enkel att ha att göra med och sköter kontakten med parterna på ett enkelt och effektivt sätt. Viktigt för mig är en känsla av personlighet i affärerna och den känslan skapade Lars. Mycket nöjd!!"
3 850 000 kr
Lägenhet Norra Fäladen
+ 860 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Väster
+ 210 000 kr
2 rum, 48,3 m²
Utropspris: 1 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med valet av Lars som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Han är tydlig, tillgänglig, kompetent och engagerad. Kan varmt rekommendera andra att anlita honom."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.