Lars Jönsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Lars Jönsson
Profilbild för Lars Jönsson
Säljarfavorit
Lars Jönsson
4.8 / 5
(193 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
16 st
54 770 000 kr

Bakgrund

Lars Jönsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 1996-03-04. Lars har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Lars har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 101 510 000 kr.

Presentation

Lars har jobbat som mäklare sedan 1994 och har en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i och omkring Lund. Han är framförallt specialist på villor men arbetar även med bostadsrätter. Lars är bosatt i Lund vilket ger ett stort lokalt nätverk. Han är en glad och pigg person, och en duktig kommunikatör som gör allt för att båda parterna ska vara helt nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Lars.

20 dec 2021

"Trevlig men dyr. "
säljare på Slogstorp 1508

15 dec 2021

"Kände att vi hade en större tro på slutpriset i start än mäklaren men vi hamnade rätt vilket var väldigt bra."
säljare på Sockerkokaregatan 6A

25 okt 2021

"Mycket engagerad och lyhörd mäklare med stora kunskaper. Kändes väldigt tryggt genom hela försäljningen. Mina varmaste rekommendationer "
säljare på Öståkravägen 12

14 okt 2021

"Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för synpunkter och frågor, oavsett veckodag eller tidpunkt. Trygg vägledning genom hela processen, inte minst budgivningen."
säljare på Galjevångsvägen 26

13 okt 2021

"Vänlig, hjälpsam, lätt att prata och ha kontakt, professionell. Har koll på vad han gör."
säljare på Sockertoppen 10

08 okt 2021

"Vi valde Lars för att han sålde vårt ”drömhus” till oss, redan då fick vi förtroende för honom.
Kändes tryggt att anlita honom, då vi inte gjort ngn husaffär på över 40 år. Lars var med på besiktningen, det var ett stöd för oss!
"
säljare på Horngränd 1

13 sep 2021

"Positiv och trevlig som tog sig tid med både köpare och säljare och arbetade hårt för att få till en bra affär."
säljare på Vomb 136

13 sep 2021

"Har fungerat rakt igenom utomordentligt med Lars som mäklare. Från första kontakten och värdering hela vägen till försäljning. Lars är lugn, kunnig och hela tiden "på plats" för support."
säljare på Stubbvägen 12

24 aug 2021

"Jag är oerhört nöjd med Lars; Han har varit en klippa genom hela försäljningen och jag rekommenderar honom helhjärtat. Eftersom det var första gången jag sålde en bostad så var jag orolig i början, men redan efter första telefonsamtalet med honom kände jag mig trygg och som att allt skulle ordna sig till det bästa, vilket det också gjorde.
Han är social och charmig, utan att tumma på det professionella – en bra kombo i vilket sammanhang som helst. Han är också kunnig, lätt att prata med och lätt att få tag på. Inledningsvis fick jag veta steg för steg ungefär hur allt skulle gå till, och alla frågor jag hade efter det (när jag än hade dem på dygnet) har han kunnat svara på med lätthet. Alla led i processen har varit tydliga, jag har alltid känt att jag haft kontroll, att jag har fått en bra överblick av vad som händer, och ungefär vad jag har kunnat förvänta mig. Allt kändes smart upplagt, öppet och utan krångel.
Det är en stor sak att sälja sin bostad, men trots att vi behövde sköta mycket på distans så gjorde Lars det lätthanterligt och tog verkligen ansvar för att allt skulle bli bra och gå rätt till. Jag är mycket tacksam."
säljare på Utsättaregränden 71

08 aug 2021

"Kan varmt rekommendera denna mäklare"
säljare på Parternas gränd 19

02 aug 2021

"Lars Jönsson är driven, engagerad och mån om en korrekt hantering. Han har en god känsla för affären. Jag är jättenöjd."
säljare på Lagerbrings väg 4B

10 jul 2021

"Vi har haft Lars som mäklare både när vi köpte hus och sålde vår nuvarande bostad. Lars agerar väldigt professionellt, postiv, kommunikativ och väldigt tydlig. Vi tycker att med Lars rådgvning kunde vi fatta rätt beslut och processen drevs smidigt framåt. Vi kan absolut rekomendera Lars som mäklare.
"
säljare på Järnåkravägen 21A

09 jul 2021

"Well engaged and tried all his best. Appreciate the good result."
säljare på Stralsundsvägen 96

08 jul 2021

"Lars är driven och levererar både till köpare och säljare mot de målbilder som man har. Mycket social kompetens med fin avvägning i diskussionerna. Utstrålar mycket energi i sin hantering, vilket jag upplever skapar en win-win anda för både köpare-säljare."
säljare på Vagnmakaregränden 14

28 jun 2021

"Skall ni sälja er fastighet och bli nöjda, ring Lars.
/Paul o Lena, Björnstorp 828
"
säljare på Björnstorp 828

15 jun 2021

"Ett bra jobb, vi är mycket nöjda. "
säljare på Flyinge 1502

15 jun 2021

"Öppen och trevlig, lätt att komma överens med. Klara och tydliga besked, snabba svar vid frågor. Kunnig. Vi är helt enkelt jättenöjda med mäklarens insats."
säljare på Flyingeby 545

03 jun 2021

"Är man nöjd med sin mäklare så återkommer man när man ska sälja igen. Tredje gången med Lars. Mycket nöjd! "
säljare på Skrivarevägen 32

02 jun 2021

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Tydlig, energisk, pålitlig och ett professionellt agerande."
säljare på Utsättaregränden 113

16 maj 2021

"Vilket engagemang vi bara bockar och bugar och är väldigt glada för det jobb Lars lade ner. "
säljare på Vomb 148

02 maj 2021

"Lars är en kompetent och lyhörd person som vet vad han gör. Enkel och rak att kommunicera med. "
säljare på Vildgåsvägen 11C

25 apr 2021

"Han är professionell. Han hanterar hela processen mycket smidigt. Han funderar på alla detaljer och kommer med lösningar. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Hjalmar Gullbergs väg 34

19 apr 2021

"Han gjorde en mycket bra insats och var engagerad till fullo."
säljare på Emmas väg 42

12 apr 2021

"Jag är verkligen jätte nöjd med min mäklare. Han hade full kontroll på visningarna och informationen till oss säljare. Jag rekommenderar honom med glädje."
säljare på Griffelvägen 5

09 apr 2021

"Man kunde inte önskat sig en bättre och mer engagerad mäklare! Ger ett riktigt ärligt och genuint intryck både för oss som säljare och likaså för köparen, kan bara rekommendera!!"
säljare på Bergströms väg 9

23 feb 2021

"Mycket god insats, tog sig tid att diskutera och gav gott om plats för frågor. Svarade alltid snabbt och tydlig i kommunikationen. "
säljare på Tegelmästarevägen 16

11 feb 2021

"Positiv--uppmäksam- tillmötesgående-
OCH engagerad!!
Mycket lyhörd och GLAD.
Mariann Odier-Ros
"
säljare på Skarpskyttevägen 22D

02 feb 2021

"Mäklaren är verkligen riktigt bra dialog "
säljare på Grusstigen 4

09 jan 2021

"Med Lars gick försäljningen snabbt och smidigt då han hade bra kännedom om mitt område. Lars är rak och ärlig i sin kommunikation och väldigt engagerad mäklare. "
säljare på Utsättaregränden 37

02 jan 2021

"Mycket bra dialog, tydlig och rak och ärlig i sin kommunikation. Från första besök till genomfört köp var Lars mycket aktiv, alltid kontaktbar, snabb, kommunikativ och tydlig för mig som säljare om förväntningar, ansvar och om försäljningens gång. Jag har helt kunnat förlita mig till att han fört processen framåt på ett mycket konstruktivt sätt. "
säljare på Flyinge 772

30 dec 2020

"Super proffsig mäklare! Så närvarande, lyhörd och förtroendeingivande.
Riktigt nöjd!"
säljare på Järnåkravägen 5B

17 nov 2020

"Mäklaren var till stor hjälp, var pragmatisk och målfokuserad utan att missa detaljer eller undanhålla "obekväma" sanningar. Redi helt enkelt."
säljare på Sjöbovägen 7

17 nov 2020

"Jag både köpte och sålde via Lars och jag är mycket nöjd med Lars i båda affärerna. Lars är enkel att ha att göra med och sköter kontakten med parterna på ett enkelt och effektivt sätt. Viktigt för mig är en känsla av personlighet i affärerna och den känslan skapade Lars. Mycket nöjd!!"
säljare på Tegelmästarevägen 20

16 nov 2020

"Mycket nöjd med valet av Lars som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Han är tydlig, tillgänglig, kompetent och engagerad. Kan varmt rekommendera andra att anlita honom."
säljare på Måsvägen 5A

05 nov 2020

"Vi anlitade Lars för att sälja vår marklägenhet i Veberöd och vi har bara positiva erfarenheter. Från början till slut var han trevlig och lyhörd, kom med tips, uppdaterade oss frekvent m.m. Vi kan bara tänka oss att Lars hade många bollar i luften samtidigt men trots det fick han oss att känna att han var inte bara här för att göra sitt jobb, han var verkligen här för att hjälpa oss sälja vår bostad och stod ut med alla våra frågor och funderingar!
Lars är en mall för hur en mäklare ska vara och vi kommer att rekommendera honom för alla samt anlita honom när det blir dags igen!"
säljare på Tegelmästarevägen 32A

03 nov 2020

"Lars är en mycket duktig mäklare. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Heckebergavägen 19C

03 nov 2020

"Lars är kunnig, engagerad och erfaren. Allt har gått smidigt och eventuella frågor har besvarats omgående. Jag kan varmt rekommendera Lars och Bjurfors."
säljare på Stralsundsvägen 90

03 nov 2020

"Mycket erfaren och professionellt effektiv mäklare och dessutom glad, positiv och trevlig att ha att göra med"
säljare på Utsättaregränden 95

16 okt 2020

"Lars var mkt lätt samarbeta med och lyhörd för alla våra synpunkter. Vi uppskattade att säljprocessen gick snabbt och kände oss trygga med Lars fingertoppskänsla. Han är alltid lätt att få tag i och alltid lika positiv. Vi är mkt nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Lyngby 201

15 okt 2020

"Kom med förslag till förbättringar på huset.
Snabb o tillmötesgående"
säljare på Östra Fäladsvägen 6

12 okt 2020

"Jag har träffat många mäklare under mitt hus letande.
Har aldrig varit med om någon gång tidigare att en mäklare har visning samtidigt som han har en öppen budgivning igång. Grymt!!!!
Vi är väldigt nöjda med Lars Jönsson, kommer att rekommendera honom till alla jag känner."
säljare på Bygdestigen 26

12 okt 2020

"Jag skulle välja Lars om och om igen. Både som köpare och säljare. Oerhört hjälpsam, förklarar på ett väldigt bra sätt, hjälper oerhört med kommunikation mellan köpare och säljare. En mäklare som verkligen bryr sig"
säljare på Liljevägen 17

10 sep 2020

"Lars genomförde försäljningen av vårt hus på ett sätt som överträffade alla våra förväntningar som vi hade på en mäklare. Allt ifrån vårt första möte, planering, visningar och slutligen genomförandet av försäljningen utfördes mycket professionellt Vi rekommenderar starkt Lars som mäklare."
säljare på Louisebergsvägen 22

09 sep 2020

"Engagerad mäklare. Alltid tillgänglig. Hjälpte oss inte bara med försäljningen, utan gav oss även information och tips rörande köp av ny bostad. "
säljare på Haraldsfältsvägen 28

09 sep 2020

"Inför försäljningen gjorde jag research om vem som var områdets främste mäklare och det var Lars Jönsson. Efter min försäljning förstår jag varför. Hos Lars finns kunskap och engagemang i perfekt kombination! Rekommenderas!"
säljare på Kongsmarken 331

11 aug 2020

"Precis så här vill man att en mäklare ska vara: kunnig, engagerad och förtroendegivande. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Månsgatan 9E

06 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med valet av Lars som mäklare vid försäljningen av min lägenhet som gick över förväntan! Han har varit lyhörd och närvarande genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Lars till dig som ska sälja din bostad!"
säljare på Flormansgatan 2A

23 jul 2020

"Lars är en mycket social och trevlig person som jag direkt kände mig trygg att jobba med. Det faktum att jag själv kontaktade Lars för att samarbeta i försäljningen efter att jag köpt lägenheten av honom för tre år sedan talar sitt tydliga språk. Lars är en kanonmäklare och person som har mycket god lokalkännedom och gör hela processen mycket bekväm för dig som säljare!"
säljare på Tullgatan 7B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
6
Radhus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
101 510 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
175 av 188 säljare
Lars satte rätt förväntningar på slutpriset
154 av 191 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
189 av 193 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 192 säljare

Lars på kartan.

358 tidigare annonser
190 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 790 000 kr
Villa Påskagänget
5 rum, 150 m²
Utropspris: 5 790 000 kr
3 300 000 kr
Villa Flyinge
+ 610 000 kr
6 rum, 173 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 210 000 kr
Villa Löberöd
+ 220 000 kr
4 rum, 61 m²
Utropspris: 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig men dyr. "
Slutpris saknas
Kedjehus Nilstorp
5 rum, 150 m²
Utropspris: 7 990 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Sockertoppen
+ 260 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vänlig, hjälpsam, lätt att prata och ha kontakt, professionell. Har koll på vad han gör."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.