Lars Jönsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Lars Jönsson
Profilbild för Lars Jönsson
Säljarfavorit
Lars Jönsson
4.8 / 5
(209 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
7 st
58 415 000 kr

Bakgrund

Lars Jönsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 1996-03-04. Lars har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Lars har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 64 295 000 kr.

Presentation

Lars har jobbat som mäklare sedan 1994 och har en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i och omkring Lund. Han är framförallt specialist på villor men arbetar även med bostadsrätter. Lars är bosatt i Lund vilket ger ett stort lokalt nätverk. Han är en glad och pigg person, och en duktig kommunikatör som gör allt för att båda parterna ska vara helt nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Lars.

17 nov 2022

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Jag kände mig trygg och upplevde att jag fick snabb kontakt då jag sökte honom för svar på mina frågor.
Det blir en guldstjärna."
säljare på Brunnsgatan 16

25 okt 2022

"Lars skötte sin uppgift att förmedla huset, punktlig, tydlig samt lätt att nå och kommunicera med.
Helt klart öppen för att anlita Lars igen."
säljare på Bysjövägen 6

05 sep 2022

"Lars Jönsson var väl insatt i hur en köpare kan tänkas agera/resonera i en nedåtgående marknad, mao han har en mycket god insikt i prisbildningen på en nedåtgående marknad."
säljare på Järnåkravägen 7A

05 aug 2022

"Han var tydlig, visste vad han pratade om. Var socialt kompetent, kunde lyssna och förklarade bra. Han var dessutom trevlig."
säljare på Järnåkravägen 7A

16 jun 2022

"Lars Jönsson är en mycket pålitlig och gedigen person där hans långa erfarenhet i sitt yrke gjort honom till en mycket skicklig mäklare. Med sitt uppriktiga sätt och bestämda kroppsspråk med stadig blick lätt når fram till de potentiella köparna på ett väldig trevligt och betryggandre sätt
Med ..."
"Lars Jönsson är en mycket pålitlig och gedigen person där hans långa erfarenhet i sitt yrke gjort honom till en mycket skicklig mäklare. Med sitt uppriktiga sätt och bestämda kroppsspråk med stadig blick lätt når fram till de potentiella köparna på ett väldig trevligt och betryggandre sätt
Med sin kunskap och bestämdhet låter han både säljare och köpare förstå att de i stort sett utan tvekan kan lägga den kommande affären på ett väldigt skickligt och behagligt sätt i Läts händer. Jag skulle rekommendera honom utan tvekan på det bästa."
Läs mer
säljare på Broddas väg 9

16 maj 2022

"Lars gjorde en mycket bra insatts och var rak och uppriktig med vad som behövdes göras från säljarens sida såväl som mäklarens för att uppnå det bästa resultatet möjligt.
Har haft Lars som mäklare för både köp och sälj - han är förträfflig för endera part och strävar att få fram ett resultat som..."
"Lars gjorde en mycket bra insatts och var rak och uppriktig med vad som behövdes göras från säljarens sida såväl som mäklarens för att uppnå det bästa resultatet möjligt.
Har haft Lars som mäklare för både köp och sälj - han är förträfflig för endera part och strävar att få fram ett resultat som alla kan bli nöjda med.
Kan rekommendera!"
Läs mer
säljare på Stralsundsvägen 96

28 apr 2022

"Lars är en driven, kunnig, professionell och engagerad mäklare. Han tar sig tid med dig som säljare såväl inför, under som efter försäljningen. Upplevelsen som säljare är att han finns med dig under hela affären redo att göra sitt yttersta för att såväl säljare som köpare skall bli nöjda. Vi reko..."
"Lars är en driven, kunnig, professionell och engagerad mäklare. Han tar sig tid med dig som säljare såväl inför, under som efter försäljningen. Upplevelsen som säljare är att han finns med dig under hela affären redo att göra sitt yttersta för att såväl säljare som köpare skall bli nöjda. Vi rekommenderar Lars varmt som mäklare.
Patrik&Susanna"
Läs mer
säljare på Stubbvägen 10

20 apr 2022

"Mycket trevlig och engagerad.
Informerade flytande hela tiden
Rekommenderas varmt "
säljare på Tegelmästarevägen 32F

25 mar 2022

"Vi fick ett gott och gediget bemötande. Bra matchning av de förutsättningar som gällde för både säljare och köpare. Tryggt och stabilt att anlita Lars Jönsson."
säljare på Soldat Fyhrs gata 14

24 mar 2022

"Glad framåt så att parterna kände sig trygga."
säljare på Magnoliavägen 1

04 mar 2022

"Super duktig och trevlig samt sakkunnig
Rekommenderas starkt "
säljare på Malvavägen 46

02 mar 2022

"Mäklaren lotsade väl genom hela processen och var behjälplig snabbt innan några egentliga hinder eller problem uppstod. "
säljare på Gråbovägen 8

20 dec 2021

"Trevlig men dyr. "
säljare på Slogstorp 1508

15 dec 2021

"Kände att vi hade en större tro på slutpriset i start än mäklaren men vi hamnade rätt vilket var väldigt bra."
säljare på Sockerkokaregatan 6A

25 okt 2021

"Mycket engagerad och lyhörd mäklare med stora kunskaper. Kändes väldigt tryggt genom hela försäljningen. Mina varmaste rekommendationer "
säljare på Öståkravägen 12

14 okt 2021

"Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för synpunkter och frågor, oavsett veckodag eller tidpunkt. Trygg vägledning genom hela processen, inte minst budgivningen."
säljare på Galjevångsvägen 26

13 okt 2021

"Vänlig, hjälpsam, lätt att prata och ha kontakt, professionell. Har koll på vad han gör."
säljare på Sockertoppen 10

08 okt 2021

"Vi valde Lars för att han sålde vårt ”drömhus” till oss, redan då fick vi förtroende för honom.
Kändes tryggt att anlita honom, då vi inte gjort ngn husaffär på över 40 år. Lars var med på besiktningen, det var ett stöd för oss!
"
säljare på Horngränd 1

13 sep 2021

"Positiv och trevlig som tog sig tid med både köpare och säljare och arbetade hårt för att få till en bra affär."
säljare på Vomb 136

13 sep 2021

"Har fungerat rakt igenom utomordentligt med Lars som mäklare. Från första kontakten och värdering hela vägen till försäljning. Lars är lugn, kunnig och hela tiden "på plats" för support."
säljare på Stubbvägen 12

24 aug 2021

"Jag är oerhört nöjd med Lars; Han har varit en klippa genom hela försäljningen och jag rekommenderar honom helhjärtat. Eftersom det var första gången jag sålde en bostad så var jag orolig i början, men redan efter första telefonsamtalet med honom kände jag mig trygg och som att allt skulle ordna ..."
"Jag är oerhört nöjd med Lars; Han har varit en klippa genom hela försäljningen och jag rekommenderar honom helhjärtat. Eftersom det var första gången jag sålde en bostad så var jag orolig i början, men redan efter första telefonsamtalet med honom kände jag mig trygg och som att allt skulle ordna sig till det bästa, vilket det också gjorde.
Han är social och charmig, utan att tumma på det professionella – en bra kombo i vilket sammanhang som helst. Han är också kunnig, lätt att prata med och lätt att få tag på. Inledningsvis fick jag veta steg för steg ungefär hur allt skulle gå till, och alla frågor jag hade efter det (när jag än hade dem på dygnet) har han kunnat svara på med lätthet. Alla led i processen har varit tydliga, jag har alltid känt att jag haft kontroll, att jag har fått en bra överblick av vad som händer, och ungefär vad jag har kunnat förvänta mig. Allt kändes smart upplagt, öppet och utan krångel.
Det är en stor sak att sälja sin bostad, men trots att vi behövde sköta mycket på distans så gjorde Lars det lätthanterligt och tog verkligen ansvar för att allt skulle bli bra och gå rätt till. Jag är mycket tacksam."
Läs mer
säljare på Utsättaregränden 71

08 aug 2021

"Kan varmt rekommendera denna mäklare"
säljare på Parternas gränd 19

02 aug 2021

"Lars Jönsson är driven, engagerad och mån om en korrekt hantering. Han har en god känsla för affären. Jag är jättenöjd."
säljare på Lagerbrings väg 4B

10 jul 2021

"Vi har haft Lars som mäklare både när vi köpte hus och sålde vår nuvarande bostad. Lars agerar väldigt professionellt, postiv, kommunikativ och väldigt tydlig. Vi tycker att med Lars rådgvning kunde vi fatta rätt beslut och processen drevs smidigt framåt. Vi kan absolut rekomendera Lars som mäkla..."
"Vi har haft Lars som mäklare både när vi köpte hus och sålde vår nuvarande bostad. Lars agerar väldigt professionellt, postiv, kommunikativ och väldigt tydlig. Vi tycker att med Lars rådgvning kunde vi fatta rätt beslut och processen drevs smidigt framåt. Vi kan absolut rekomendera Lars som mäklare.
"
Läs mer
säljare på Järnåkravägen 21A

09 jul 2021

"Well engaged and tried all his best. Appreciate the good result."
säljare på Stralsundsvägen 96

08 jul 2021

"Lars är driven och levererar både till köpare och säljare mot de målbilder som man har. Mycket social kompetens med fin avvägning i diskussionerna. Utstrålar mycket energi i sin hantering, vilket jag upplever skapar en win-win anda för både köpare-säljare."
"Lars är driven och levererar både till köpare och säljare mot de målbilder som man har. Mycket social kompetens med fin avvägning i diskussionerna. Utstrålar mycket energi i sin hantering, vilket jag upplever skapar en win-win anda för både köpare-säljare."
Läs mer
säljare på Vagnmakaregränden 14

28 jun 2021

"Skall ni sälja er fastighet och bli nöjda, ring Lars.
/Paul o Lena, Björnstorp 828
"
säljare på Björnstorp 828

15 jun 2021

"Ett bra jobb, vi är mycket nöjda. "
säljare på Flyinge 1502

15 jun 2021

"Öppen och trevlig, lätt att komma överens med. Klara och tydliga besked, snabba svar vid frågor. Kunnig. Vi är helt enkelt jättenöjda med mäklarens insats."
säljare på Flyingeby 545

03 jun 2021

"Är man nöjd med sin mäklare så återkommer man när man ska sälja igen. Tredje gången med Lars. Mycket nöjd! "
säljare på Skrivarevägen 32

02 jun 2021

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Tydlig, energisk, pålitlig och ett professionellt agerande."
säljare på Utsättaregränden 113

16 maj 2021

"Vilket engagemang vi bara bockar och bugar och är väldigt glada för det jobb Lars lade ner. "
säljare på Vomb 148

02 maj 2021

"Lars är en kompetent och lyhörd person som vet vad han gör. Enkel och rak att kommunicera med. "
säljare på Vildgåsvägen 11C

25 apr 2021

"Han är professionell. Han hanterar hela processen mycket smidigt. Han funderar på alla detaljer och kommer med lösningar. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Hjalmar Gullbergs väg 34

19 apr 2021

"Han gjorde en mycket bra insats och var engagerad till fullo."
säljare på Emmas väg 42

12 apr 2021

"Jag är verkligen jätte nöjd med min mäklare. Han hade full kontroll på visningarna och informationen till oss säljare. Jag rekommenderar honom med glädje."
säljare på Griffelvägen 5

09 apr 2021

"Man kunde inte önskat sig en bättre och mer engagerad mäklare! Ger ett riktigt ärligt och genuint intryck både för oss som säljare och likaså för köparen, kan bara rekommendera!!"
säljare på Bergströms väg 9

23 feb 2021

"Mycket god insats, tog sig tid att diskutera och gav gott om plats för frågor. Svarade alltid snabbt och tydlig i kommunikationen. "
säljare på Tegelmästarevägen 16

11 feb 2021

"Positiv--uppmäksam- tillmötesgående-
OCH engagerad!!
Mycket lyhörd och GLAD.
Mariann Odier-Ros
"
säljare på Skarpskyttevägen 22D

02 feb 2021

"Mäklaren är verkligen riktigt bra dialog "
säljare på Grusstigen 4

09 jan 2021

"Med Lars gick försäljningen snabbt och smidigt då han hade bra kännedom om mitt område. Lars är rak och ärlig i sin kommunikation och väldigt engagerad mäklare. "
säljare på Utsättaregränden 37

02 jan 2021

"Mycket bra dialog, tydlig och rak och ärlig i sin kommunikation. Från första besök till genomfört köp var Lars mycket aktiv, alltid kontaktbar, snabb, kommunikativ och tydlig för mig som säljare om förväntningar, ansvar och om försäljningens gång. Jag har helt kunnat förlita mig till att han fört..."
"Mycket bra dialog, tydlig och rak och ärlig i sin kommunikation. Från första besök till genomfört köp var Lars mycket aktiv, alltid kontaktbar, snabb, kommunikativ och tydlig för mig som säljare om förväntningar, ansvar och om försäljningens gång. Jag har helt kunnat förlita mig till att han fört processen framåt på ett mycket konstruktivt sätt. "
Läs mer
säljare på Flyinge 772

30 dec 2020

"Super proffsig mäklare! Så närvarande, lyhörd och förtroendeingivande.
Riktigt nöjd!"
säljare på Järnåkravägen 5B

17 nov 2020

"Mäklaren var till stor hjälp, var pragmatisk och målfokuserad utan att missa detaljer eller undanhålla "obekväma" sanningar. Redi helt enkelt."
säljare på Sjöbovägen 7

17 nov 2020

"Jag både köpte och sålde via Lars och jag är mycket nöjd med Lars i båda affärerna. Lars är enkel att ha att göra med och sköter kontakten med parterna på ett enkelt och effektivt sätt. Viktigt för mig är en känsla av personlighet i affärerna och den känslan skapade Lars. Mycket nöjd!!"
"Jag både köpte och sålde via Lars och jag är mycket nöjd med Lars i båda affärerna. Lars är enkel att ha att göra med och sköter kontakten med parterna på ett enkelt och effektivt sätt. Viktigt för mig är en känsla av personlighet i affärerna och den känslan skapade Lars. Mycket nöjd!!"
Läs mer
säljare på Tegelmästarevägen 20

16 nov 2020

"Mycket nöjd med valet av Lars som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Han är tydlig, tillgänglig, kompetent och engagerad. Kan varmt rekommendera andra att anlita honom."
säljare på Måsvägen 5A

05 nov 2020

"Vi anlitade Lars för att sälja vår marklägenhet i Veberöd och vi har bara positiva erfarenheter. Från början till slut var han trevlig och lyhörd, kom med tips, uppdaterade oss frekvent m.m. Vi kan bara tänka oss att Lars hade många bollar i luften samtidigt men trots det fick han oss att känna a..."
"Vi anlitade Lars för att sälja vår marklägenhet i Veberöd och vi har bara positiva erfarenheter. Från början till slut var han trevlig och lyhörd, kom med tips, uppdaterade oss frekvent m.m. Vi kan bara tänka oss att Lars hade många bollar i luften samtidigt men trots det fick han oss att känna att han var inte bara här för att göra sitt jobb, han var verkligen här för att hjälpa oss sälja vår bostad och stod ut med alla våra frågor och funderingar!
Lars är en mall för hur en mäklare ska vara och vi kommer att rekommendera honom för alla samt anlita honom när det blir dags igen!"
Läs mer
säljare på Tegelmästarevägen 32A

03 nov 2020

"Lars är en mycket duktig mäklare. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Heckebergavägen 19C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6
Lägenhet
6
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
64 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 204 säljare
Lars satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 207 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
203 av 209 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
205 av 208 säljare

Lars på kartan.

375 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
206 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

1 690 000 kr
1 rum, 37 m²
45 675 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 227 kr/mån
4 390 000 kr
5 rum, 165 m²
26 606 kr/m²
Villa, Lund
3 790 000 kr
3 rum, 92 m²
41 195 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 350 kr/mån
5 990 000 kr
5 rum, 142 m²
42 183 kr/m²
Villa, Lund
10 900 000 kr
6 rum, 350 m²
31 142 kr/m²
Gård, Lund

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 970 000 kr
Lägenhet Väster
+ 80 000 kr
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
13 000 000 kr
Villa Centrum
+ 510 000 kr
7 rum,
Utropspris: 12 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Jag kände mig trygg och upplevde att jag fick snabb kontakt då jag sökte honom för svar på mina frågor.
Det blir en guldstjärna."
4 400 000 kr
Lägenhet Centrum
-100 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
1 825 000 kr
Lägenhet Ladugårdsmarken
-65 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
1 025 000 kr
Lägenhet Söderkulla
-55 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 1 080 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.