Kristoffer Pettersson

Profilbild för Kristoffer Pettersson
Säljarfavorit
Kristoffer Pettersson
4.8 / 5
(172 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
48 st
275 320 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Pettersson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-07-05. Kristoffer har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Kristoffer har enligt vår statistik haft 61 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 319 070 000 kr.

Presentation

”Mäklaryrket är en livsstil för mig, jag älskar affärer!”

Just nu Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare och även med på topplistan över hela Stockholm. Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde i Hägersten-Liljeholmen helår 2022.

Jag är uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt i Hägersten/Liljeholmen, vilket gör mig till en expert på området. Jag har därmed möjlighet att förklara fördelarna på ett genuint sätt med respektive bostad i Hägerstens olika delar.

Jag älskar att skapa win-win situationer och få hjälpa säljare samt köpare att ta ett av sina kanske största beslut, det är en sporrande och ansvarstagande uppgift.

I grunden är jag Civilekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden. Utöver den utbildningsbakgrunden har jag arbetat inom bygg/fastighetsbranschen i över 6 år vilket gör mina kunskaper inom byggteknik unik bland fastighetsmäklare.

Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor.

Tveka inte att ringa eller maila om du vill ha säljrådgivning, en värdering eller bara diskutera marknadssituationen.

- 1:a placering rekommenderade, flest försäljningar och högst försäljningsvärde bland mäklare i Hägersten/Liljeholmen hela 2022.
- Högst snittpris/kvm i Liljeholmskajen av alla mäklare enligt Booli senaste året. Period: 2021-01-01 till 2022-12-31.
- Sålt Hägersten/Liljehomens dyraste 2 rok(bostadsrätt) någonsin (113 000 kr/kvm).
- Årets rookie Svenska Mäklarhuset 2021.

Kristoffer Pettersson
Svenska Mäklarhuset

Säljare om Kristoffer.

17 maj 2023

"Driven, engagerad och påläst och uppdaterade oss kontinuerligt, mycket bra service."
säljare på Liljeholmsvägen 12

15 maj 2023

"Kristoffer var professionell och slutförde försäljningen snabbt och smidigt! Vi är väldigt nöjda med allting och kommer definitivt rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Sjöviksbacken 14

10 maj 2023

"Är väldigt nöjd! Kristoffer är en väldigt kompetent, engagerad och skicklig mäklare. "
säljare på Ekfatsgatan 2

06 maj 2023

"Vi är nöjda med valet av Kristoffer. Löste en väldigt snabb och smidig försäljning. Mycket driven och engagerad mäklare. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer!"
säljare på Ekfatsgatan 6

30 apr 2023

"Kan utan tvekan rekommendera Kristoffer som mäklare. Proffsigt från början till slut! "
säljare på Sjöviksbacken 14

27 apr 2023

"Mycket kompetent och trevlig mäklare, oerhört lyhörd och alltid tillgänglig vilket gjorde hela processen smidig och enkel. Rekommenderar varmt."
säljare på Ekfatsgatan 4

24 apr 2023

"Visade stort tålamod då det tog ett tag från första kontakten till försäljning pga diverse omständigheter runt mig, lyssnade på mina önskemål och skötte försäljningen mycket professionellt."
säljare på Hägerstensvägen 132

24 apr 2023

"Supernöjd med Kristoffer, smidig och engagerad!"
säljare på Oskarslundsbacken 39

20 apr 2023

"Vi fick ett väldigt gott intryck av Kristoffer direkt vid första mötet och valde att låta honom sälja vår lägenhet - något vi är glada för nu. På en svår marknad lyckades han hitta en köpare innan vi ens fotograferat lägenheten, och vi kunde sälja till ett pris vi är väldigt nöjda med under rådan..."
"Vi fick ett väldigt gott intryck av Kristoffer direkt vid första mötet och valde att låta honom sälja vår lägenhet - något vi är glada för nu. På en svår marknad lyckades han hitta en köpare innan vi ens fotograferat lägenheten, och vi kunde sälja till ett pris vi är väldigt nöjda med under rådande omständigheter. Vi är otroligt nöjda med Kristoffers engagemang och förståelse för vår säljsituation.
Kristoffer är en mycket kompetent mäklare med bred kunskap från både fastighets- och mäklarbranschen. Han känner också "sina" stadsdelar väldigt väl och vet hur marknaderna där fungerar. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer för er som planerar att sälja lägenhet i området Liljeholmen/Hägersten! "
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 13

19 apr 2023

"Kristoffer löste en snabb och smidig försäljning av min lägenhet. Han satte upp en enkel process i linje med mina önskemål och hittade en spekulant på några dagar som matchade perfekt! Jag fick rätt förväntningar från dag ett och all kommunikation funkade kanon."
"Kristoffer löste en snabb och smidig försäljning av min lägenhet. Han satte upp en enkel process i linje med mina önskemål och hittade en spekulant på några dagar som matchade perfekt! Jag fick rätt förväntningar från dag ett och all kommunikation funkade kanon."
Läs mer
säljare på Buteljgatan 30

15 apr 2023

"Kristoffer är grym rakt igenom! Rekommenderas varmt!"
säljare på Sturehillsvägen 17

28 mar 2023

"Vi sålde off-market via Kristoffers spekulantregister. Affären präglades av högt engagemang och var mycket smidig. Kan varmt rekommendera Kristoffer då hans driv och kunskap borgar för lyckade bostadsaffärer. "
säljare på Sjöviksbacken 22

27 mar 2023

"Kristoffer är en fantastiskt kompetent, professionell och trevlig mäklare! Han var ett starkt stöd under hela processen och fanns alltid tillgänglig. Trots en tuff marknad är vi nöjda med slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer!"
säljare på Marieviksgatan 45

16 mar 2023

"Kristoffer på Svenska Mäklarhuset är skicklig, lyhörd och ödmjuk. Nästan så man saknar säljprocessen i efterhand och kontakten med honom. Svenska mäklarhuset är ett givet val för oss, då vi även tidigare varit imponerade av hur snyggt och smidigt de arbetar! Top-notch, rekommenderas varmt och uta..."
"Kristoffer på Svenska Mäklarhuset är skicklig, lyhörd och ödmjuk. Nästan så man saknar säljprocessen i efterhand och kontakten med honom. Svenska mäklarhuset är ett givet val för oss, då vi även tidigare varit imponerade av hur snyggt och smidigt de arbetar! Top-notch, rekommenderas varmt och utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 128

12 mar 2023

"Driven och kunnig, har verkligen koll på området!"
säljare på Sjöviksvägen 37

12 mar 2023

"Mycket engagerad mäklare som svarade snabbt och var behjälplig genom hela processen. //Karl och Frida "
säljare på Sjöviksvägen 94

10 mar 2023

"Kristoffer är otroligt professionell, levererar i verkligen topp på alla parametrar! Jag är tacksam att ha fått samarbeta med honom och skulle välja honom direkt igen. Söker man den bästa mäklaren så är det Kristoffer man ska välja!"
säljare på Vingårdsgatan 7

08 mar 2023

"Mäklaren visade stor kunskap i kombination med god vilja att göra ett bra jobb. Det som utmärkte mäklaren mest, utöver ständig tillgänglighet och viljan att hjälpa till, var ärligheten. "
säljare på Önologgatan 2

04 mar 2023

"Trevlig och kompetent "
säljare på Årgångsgatan 6

02 mar 2023

"Har bara gott att säga om Kristoffer - proffsig, driven, dedikerad och kommunikativ. Kommer absolut att sälja med Kristoffer igen nästa gång det blir aktuellt. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Marieviksgatan 44

24 feb 2023

"topp notch"
säljare på Responsgatan 5

09 feb 2023

"Superbra intryck, processen har gått smidigt och tryggt. Kristoffer är erfaren, kunnig om området och tillmötesgående på alla vis. Skulle självklart rekommendera honom vidare!"
säljare på Ekfatsgatan 1

08 feb 2023

"Kristoffer hanterade försäljningsprocessen från början till slut med precision, prestiglöshet och högt engagemang. Detta ledde till ett högt slutpris på försäljningen av bostaden och därmed en nöjd och belåten säljare.
Efter försäljningen nöjde sig inte Kristoffer utan höjde växeln ytterligare o..."
"Kristoffer hanterade försäljningsprocessen från början till slut med precision, prestiglöshet och högt engagemang. Detta ledde till ett högt slutpris på försäljningen av bostaden och därmed en nöjd och belåten säljare.
Efter försäljningen nöjde sig inte Kristoffer utan höjde växeln ytterligare och tröck gaspedalen i botten. Inom en vecka efter nämnd försäljning var även ett köpekontrakt för en ny lägenhet påskriven där affären gjordes off-market. En riktig stjärnmäklare utan dess like på Liljeholmskajen som jag starkt rekommenderar för att uppnå högsta försäljningspris och samtidigt unna sig en njutbar process längs resans gång."
Läs mer
säljare på Önologgatan 1

31 jan 2023

"Under en tid där marknaden är skakig kändes valet med Kristoffer som vår mäklare väldigt bra. Vi lyssnade på hans förslag gällande strategi och det blev lyckat. Det har genomgående varit bra och tydlig kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
"Under en tid där marknaden är skakig kändes valet med Kristoffer som vår mäklare väldigt bra. Vi lyssnade på hans förslag gällande strategi och det blev lyckat. Det har genomgående varit bra och tydlig kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 6

30 jan 2023

"Vi valde att prata ihop oss när marknaden stod på topp, så själv fallet så sänktes priset lite mot vad vi hade tänkt, men det blev super bra tillslut ändå., Kristoffer gav aldrig upp!!"
säljare på Ekfatsgatan 1

17 jan 2023

"Bara positivt vad gäller Kristoffer som person. Det negativa i mitt omdöme avser mäklare generellt."
säljare på Buteljgatan 26

08 jan 2023

"Kristoffer är verkligen en toppenmäklare! Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Nybohovsbacken 61

27 dec 2022

"För mig var det viktigt att välja en mäklare som jag fick bra kemi med och som skulle göra sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare.
Jag valde därför att träffa totalt 5st mäklare och det var några som jag fick en bra känsla för. Men det skulle visa sig att jag ..."
"För mig var det viktigt att välja en mäklare som jag fick bra kemi med och som skulle göra sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare.
Jag valde därför att träffa totalt 5st mäklare och det var några som jag fick en bra känsla för. Men det skulle visa sig att jag hade sparat den bästa kandidaten till sist.
Inför mitt möte med Kristoffer så hade jag gått och vägt mellan två andra mäklare under ett par dagar. När jag väl hade träffat Kristoffer så kändes valet helt plötsligt enkelt och det ångrar jag inte med facit i hand.
Kristoffer var lyhörd, seriös och ärlig, vilket är tre egenskaper jag uppskattar hos en mäklare. Men han har också ett driv och ett strategiskt tänkande som jag tycker sticker ut.
När valde att försöka sälja min lägenhet så var jag väl medveten om att läget var tufft sett till hur marknaden hade utvecklats under de senaste månaderna.
Trotts att utgångsläget inte var det bästa så presenterade Kristoffer en offensivplan där han hade flera idéer på hur vi skulle gå tillväg för att nå en nivå där jag skulle känna mig nöjd.
Det visade sig att det skulle ta mindre än två timmar från det att jag gav Kristoffer uppdraget att företräda mig tills att han hade en hade hittat den första spekulanten och ordnat en visning.
Det blev visserligen inte affär på första försöket, men Kristoffer hade som sagt en plan som vi följde och det gav önskat resultat snabbare än jag vågat hoppats på.
Även vid tidigare försäljningar så har jag valt att träffa flera mäklare för att hitta den kandidat som känns bäst och det är en strategi jag generellt rekommenderar även om den tar tid.
Men efter den här försäljningen så har jag förhoppningsvis gjort det jobbet för flera av er som går i tankarna på att sälja. Ni behöver inte lägga den tid jag gjorde på att träffa flera mäklare utan hör av er direkt till Kristoffer i stället. Kristoffer kommer med största säkerhet sy ihop en försäljning som gör att ni blir nöjda och det finns det fakta på.
Om man generellt tittar på betygen på olika mäklare så finns det flera som ligger nära maxbetyget 5 och min personliga åsikt är att dessa betyg är lite missvisande. Min upplevelse är att det är skillnad på ”5:or” och ”5:or”. Av de mäklare jag träffade så låg flera nära 5 i betyg, och givetvis var Kristoffer än av dem. Men om den andra förtjänar betyget ”5 av 5” så tycker jag Kristoffer förtjänar ”6 av 5” för så bra är han. Så summa summarum, ska du sälja, ring Kristoffer."
Läs mer
säljare på Hökmossevägen 22

15 dec 2022

"Kristoffer var otroligt professionell och förtroendeingivande vilket är något jag tänker att man uppskattar som både säljare och köpare. Han lyckades få till en snabb försäljning av min lägenhet trots ett svårt läge (december 2022). Jag rekommenderar honom!"
"Kristoffer var otroligt professionell och förtroendeingivande vilket är något jag tänker att man uppskattar som både säljare och köpare. Han lyckades få till en snabb försäljning av min lägenhet trots ett svårt läge (december 2022). Jag rekommenderar honom!"
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 4

07 dec 2022

"Mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet. Det gick snabbt och effektivt och Kristoffer är extremt professionell, engagerad och trevlig. Rekommenderas verkligen."
säljare på Karaffgatan 4

30 nov 2022

"Mycket proffsig, engagerad, målinriktad. Höll mig underrättad löpande. Kristoffer är en mycket trevlig person och viljan att få igenom affärer lyser kring honom, känns bra speciellt i tuffa tider. Den här mäklaren ger aldrig upp. Rekommenderas starkt."
"Mycket proffsig, engagerad, målinriktad. Höll mig underrättad löpande. Kristoffer är en mycket trevlig person och viljan att få igenom affärer lyser kring honom, känns bra speciellt i tuffa tider. Den här mäklaren ger aldrig upp. Rekommenderas starkt."
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 44

25 nov 2022

"Kan varmt rekommendera Kristoffer! Väldigt tillgänglig, kunnig och driven! "
säljare på Responsgatan 5

14 nov 2022

"Kristoffer was very professional, transparent and responsive all throughout the selling phase.
A good co operative broker who is interested in selling as per market price unlike some other brokers in the area who want to sell below market and just earn the sales commission. Personally, I wanted a..."
"Kristoffer was very professional, transparent and responsive all throughout the selling phase.
A good co operative broker who is interested in selling as per market price unlike some other brokers in the area who want to sell below market and just earn the sales commission. Personally, I wanted a broker who is transparent with me during the process and Kristoffer was just that. Very much recommended! "
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 101

27 okt 2022

"Kristoffer gjorde ett bra jobb, snabb på att återkoppla! Väldigt duktig på att ge en realistisk bild av läget! Rekommenderas varmt"
säljare på Önologgatan 2

24 okt 2022

"Nuläget göt prisbilden extra svår att bedömma."
säljare på Oskarslundsbacken 7

02 okt 2022

"Kristoffer hade väldigt bra upplägg för hur vi skulle lägga upp försäljningen för att hitta rätt köpare i denna lite tuffare marknad. Ordnade en jättebra annons som lockade flera intresserade och Kristoffer medlade fram en lösning som passade alla! "
säljare på Midsommarparken 5B

29 sep 2022

"Kan med gott samvetet rekommendera Kristoffer! Väldigt proffsig, drivande och engagerad, och han uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en mäklare. Kristoffer har god kännedom kring närområde och vet precis vad som gjorde vår lägenhet attraktiv. Sålde vår lägenhet innan visning ..."
"Kan med gott samvetet rekommendera Kristoffer! Väldigt proffsig, drivande och engagerad, och han uppfyller alla tänkbara krav på vad man förväntar sig av en mäklare. Kristoffer har god kännedom kring närområde och vet precis vad som gjorde vår lägenhet attraktiv. Sålde vår lägenhet innan visning till ett pris som vi var mer än nöjda med trots dålig marknad. Försäljningen gick extremt smidigt och kommunikationen var 110%!"
Läs mer
säljare på Bryggvägen 21

22 sep 2022

"Smidig affär. Kompetent mäklare. "
säljare på Årgångsgatan 7

15 sep 2022

"Kristoffer skötte vår försäljning toppenbra på en marknad som var allt annat än stabil. Vi är supernöjda med hans arbete och kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Vinodlargatan 7

02 sep 2022

"Orolig marknad så fick inte riktigt vad vi ville ha men det är ju inte mäklarens fel men han försökte ändå sy ihop affären så alla skulle bli nöjda. "
säljare på Vingårdsgatan 5

30 aug 2022

"Duktig och engagerad mäklare"
säljare på Sjövikstorget 11

21 aug 2022

"Det har varit fantastiskt roligt att ha Kristoffer som min mäklare när jag har sålt min lägenhet.
En bostadsförsäljning är väldigt stort och med Kristoffer så kändes denna resa otroligt trygg. För att han är lyhörd och lyssnar på ens behov och finns alltid tillgänglig, kommunicerar på ett öppet..."
"Det har varit fantastiskt roligt att ha Kristoffer som min mäklare när jag har sålt min lägenhet.
En bostadsförsäljning är väldigt stort och med Kristoffer så kändes denna resa otroligt trygg. För att han är lyhörd och lyssnar på ens behov och finns alltid tillgänglig, kommunicerar på ett öppet sätt och delar sina förväntningar som baserar sig på den expertisen som han har för området och för yrket. Han är även otroligt professionell i sitt arbete utan att ge orimliga förväntningar, vilket verkligen uppskattas.
Sedan märks det även att han brinner för detta, att människor ska hitta hem och hitta en bra affär. Resultatet blir genuint, roligt och faktiskt till och med enkelt.
Jag skulle varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
Läs mer
säljare på Radiusbacken 31

16 aug 2022

"Vi är supernöjda med Kristoffer. Han är trevlig och har god kännedom om både området och marknaden. Sålde vår lägenhet innan visning till ett pris som vi är väldigt nöjda med. Kristoffer rekommenderas starkt!"
säljare på Valborgsmässovägen 20B

08 jul 2022

"Kristoffer tog stor hänsyn till våra önskemål och skräddarsydde försäljningen efter våra förutsättningar. Han är väldigt engagerad och har en stor kännedom om marknaden där vi sålde. Vi kan starkt rekommendera Kristoffer som mäklare."
säljare på Sjöviksvägen 37

08 jul 2022

"Är riktigt nöjda med Kristoffer! Sålde vårt objekt innan visning till ett väldigt bra pris, trots nedåtgående bostadspriser. Uppskattade att Kristoffer var 100% ärlig. Han blåste inte upp våra förväntningar, utan var rak och tydlig. Han hade en tydlig plan men involverade ändå oss säljare och var..."
"Är riktigt nöjda med Kristoffer! Sålde vårt objekt innan visning till ett väldigt bra pris, trots nedåtgående bostadspriser. Uppskattade att Kristoffer var 100% ärlig. Han blåste inte upp våra förväntningar, utan var rak och tydlig. Han hade en tydlig plan men involverade ändå oss säljare och var alltid tillgänglig och flexibel. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Rosterigränd 3

01 jul 2022

"Kristoffer var mycket trevlig, lyhörd, kunnig och proffsig. Kände mig trygg under hans vingar genom hela försäljningsprocessen.
Rekommenderar honom varmt till alla som vill sälja sin bostad.
"
säljare på Sjöviksvägen 140

01 jun 2022

"Väldigt nöjd och kommer definitivt rekommendera Kristoffer. "
säljare på Tvingvägen 32

30 maj 2022

"Mycket bra mäklare , engagerad och driven.
Kan varm rekommendera Kristoffer.
"
säljare på Finslipargränd 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
319 070 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
164 av 170 säljare
Kristoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 170 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
156 av 160 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
170 av 172 säljare

Kristoffer på kartan.

202 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
171 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

6 495 000 kr
4 rum, 88 m²
73 806 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 265 kr/mån
2 rum, 71 m²
Lägenhet, Stockholm
4 047 kr/mån
7 795 000 kr
4 rum, 104 m²
74 951 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 642 kr/mån
4 195 000 kr
2,5 rum, 54 m²
77 685 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 527 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 52 m²
76 826 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 140 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 800 000 kr
Lägenhet Mälarhöjden
5 rum, 108 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 205 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 230 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
-20 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Mälarhöjden
4 rum, 93 m²
Utropspris: 5 100 000 kr
4 050 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 255 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.