Kristoffer Pettersson

Profilbild för Kristoffer Pettersson
Säljarfavorit
Kristoffer Pettersson
4.9 / 5
(266 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
56 st
309 635 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Pettersson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-07-05. Kristoffer har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Kristoffer har enligt vår statistik haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 406 710 000 kr.

Presentation

”Mäklaryrket är en livsstil för mig, jag älskar affärer!”

Just nu Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare och även med på topplistan över hela Stockholm. Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde i Hägersten-Liljeholmen helår 2023.

Jag är uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt i Hägersten/Liljeholmen, vilket gör mig till en expert på området. Jag har därmed möjlighet att förklara fördelarna på ett genuint sätt med respektive bostad i Hägerstens olika delar.

Jag älskar att skapa win-win situationer och få hjälpa säljare samt köpare att ta ett av sina kanske största beslut, det är en sporrande och ansvarstagande uppgift.

I grunden är jag Civilekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden. Utöver den utbildningsbakgrunden har jag arbetat inom bygg/fastighetsbranschen i över 6 år vilket gör mina kunskaper inom byggteknik unik bland fastighetsmäklare.

Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor.

Tveka inte att ringa eller maila om du vill ha säljrådgivning, en värdering eller bara diskutera marknadssituationen.

- 1:a placering rekommenderade, flest försäljningar och högst försäljningsvärde bland mäklare i Hägersten/Liljeholmen hela 2022 och 2023.
- Stockholms kommuns mest rekommenderade mäklare Q3 2023.
- Flest sålda objekt i Stockholms kommun Q1 2024.
- Högst snittpris/kvm på Liljeholmskajen av alla mäklare enligt Booli 2023.
- Sålt Hägersten/Liljehomens dyraste 2 rok(bostadsrätt) någonsin (113 000 kr/kvm).
- Årets rookie Svenska Mäklarhuset 2021.
- Årets mäklare Svenska Mäklarhuset 2023.
- Franchisetagare på kontoret i Hägersten/Liljeholmen.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Kristoffer.

23 maj 2024

"Kristoffer är en av de bästa fastighetsmäklarna jag stött på under mina snart 30 år i finansbranchen och som säljare av många fastigheter under åren (privat). Påläst, tydlig, faktabaserad där han kan, hypotesdriven där han måste. Mån om både säljare och köpare. Skapar ett förtroende och en tryggh..."
"Kristoffer är en av de bästa fastighetsmäklarna jag stött på under mina snart 30 år i finansbranchen och som säljare av många fastigheter under åren (privat). Påläst, tydlig, faktabaserad där han kan, hypotesdriven där han måste. Mån om både säljare och köpare. Skapar ett förtroende och en trygghet. Lugn och saklig. Inte en klassisk "nasare" utan att för den skulle tappa säljdrivet och vilja nå ett avslut. Alltid tillgänglig, snabb att respondera. Otrolig på att minnas detaljer. Kan varmt rekommendera Kristoffer som er nästa mäklare, ni kommer inte att bli missnöjda!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 94

15 maj 2024

"Bra engagemang
"
säljare på Pingstvägen 6

14 maj 2024

"Vi är väldigt nöjda med valet av vår mäklare som med kompetens och proffsigt rådgivning guidad oss genom en process som kan vara utmanande. "
säljare på Årstaskogs väg 9B

14 maj 2024

"Mycket kunnig och lätt att ha och göra med "
säljare på Sjöviksvägen 38

13 maj 2024

"Kristoffer var väldigt bra genom hela processen. Han återkom löpande med uppdateringar. Kristoffer arbetade aktivt med åtgärder för att påskynda försäljningen men till det pris som vi ville ha och sållade bort "skambudarna" på ett tidigt stadium. Vi är väldigt nöjda! "
"Kristoffer var väldigt bra genom hela processen. Han återkom löpande med uppdateringar. Kristoffer arbetade aktivt med åtgärder för att påskynda försäljningen men till det pris som vi ville ha och sållade bort "skambudarna" på ett tidigt stadium. Vi är väldigt nöjda! "
Läs mer
säljare på Karaffgatan 2

10 maj 2024

"Engagerad, lyhörd och driven person som har bra kunskap och kundnätverk för Liljeholmskajen."
säljare på Årgångsgatan 7

05 maj 2024

"Driven mäklare med en modern approach till hela processen. Skulle absolut välja honom nästa gång med. "
säljare på Marieviksgatan 41

04 maj 2024

"We are very satisfied with the support from Kristoffer in selling our apartment. He heard us when we said that our priority was a quick sale and he got us a very good deal in less than a week. He has been very efficient in all communication and steps of the process"
"We are very satisfied with the support from Kristoffer in selling our apartment. He heard us when we said that our priority was a quick sale and he got us a very good deal in less than a week. He has been very efficient in all communication and steps of the process"
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 16

03 maj 2024

"Svarar alltid och är tillgänglig. Mycket bra samarbete!"
säljare på Oskarslundsbacken 1

03 apr 2024

"Väldigt duktig mäklare men inte till 100% engagerad i vår lägenhet i början av försäljningen. "
säljare på Årstaskogs väg 7A

02 apr 2024

"Kristoffer Pettersson är otroligt professionell, snabb och ambitiös. "
säljare på Marieviksgatan 48

27 mar 2024

"Sålde vår lägenhet med hjälp av Kristoffer Pettersson , Svenska Mäklarhuset.
Han har stor kunskap om området och brett nätverk , vilket är guldvärt speciellt med nyproduktion.
Han hanterade säljprocessen tryggt och smidigt för samtliga parter.
Kan varmt rekommendera. Ett stort tack."
"Sålde vår lägenhet med hjälp av Kristoffer Pettersson , Svenska Mäklarhuset.
Han har stor kunskap om området och brett nätverk , vilket är guldvärt speciellt med nyproduktion.
Han hanterade säljprocessen tryggt och smidigt för samtliga parter.
Kan varmt rekommendera. Ett stort tack."
Läs mer
säljare på Oskarslundsbacken 26

22 feb 2024

"Vi är mycket nöjda med Kristoffers kunskapsnivå och engagemang i vår försäljning."
säljare på Ekfatsgatan 1

19 feb 2024

"Jag är oerhört nöjd med Kristoffer. Som person är han lugn, förtroendeingivande, trevlig och socialt kompetent. Jag upplevde honom som en mycket ärlig och hederlig person som det är lätt att tycka om. Han var lätt att nå och gav genomgående kloka råd (ofta alternativ med för- och nackdelar). Jag ..."
"Jag är oerhört nöjd med Kristoffer. Som person är han lugn, förtroendeingivande, trevlig och socialt kompetent. Jag upplevde honom som en mycket ärlig och hederlig person som det är lätt att tycka om. Han var lätt att nå och gav genomgående kloka råd (ofta alternativ med för- och nackdelar). Jag fick aldrig intrycket av att han gjorde eller sa någonting i egenintresse.
Sammanfattningsvis anser jag att Kristoffer, med marginal, är den bästa av de uppåt 70 mäklare som jag har haft kontakt med de senaste 15 åren."
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 157A

16 feb 2024

"Kristoffer var otroligt proffsig och engagerad. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Sturehillsvägen 5

01 feb 2024

"Kristoffer var klockren genom hela processen. Tydlig, lyhörd och professionell."
säljare på Ekfatsgatan 1

30 jan 2024

"Kristoffer är saklig och har ett stort kontaktnät, vilket gör att han når merparten av alla spekulanter på Liljeholmskajen."
säljare på Sjöviksbacken 16

25 jan 2024

"Kristoffer var ett jättebra val i en ganska svår marknad. Ingen kan trolla eller gissa såklart, men vi kämnde oss trygga med sin strategi, bedömning och rekommendationer. Jobbar hårt, snabba svar, bra kommunikation, tydlig. Vi är jättenöjda!"
säljare på Sjöviksvägen 29

21 jan 2024

"Kristoffer överträffade verkligen alla mina förväntningar! Han har stenkoll på Liljeholmskajen och sålde lägenheten innan den ens kommit ut på Hemnet, detta trots en knepig bostadsmarknad. Från första samtal har kontakten varit smidig och processen känts trygg. Ger honom mina allra varmaste rekom..."
"Kristoffer överträffade verkligen alla mina förväntningar! Han har stenkoll på Liljeholmskajen och sålde lägenheten innan den ens kommit ut på Hemnet, detta trots en knepig bostadsmarknad. Från första samtal har kontakten varit smidig och processen känts trygg. Ger honom mina allra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 5

17 jan 2024

"Kristoffer hade bra kännedom om området och har varit mycket proffsig och stabil under hela säljprocessen. Han var varit skicklig på att skapa efterfrågan och navigera mellan olika intressen under budgivningen, med ett mycket gott resultat även i dessa ekonomiskt osäkra tider. Uppskattar hans ra..."
"Kristoffer hade bra kännedom om området och har varit mycket proffsig och stabil under hela säljprocessen. Han var varit skicklig på att skapa efterfrågan och navigera mellan olika intressen under budgivningen, med ett mycket gott resultat även i dessa ekonomiskt osäkra tider. Uppskattar hans raka kommunikation och tydliga råd och skulle rekommendera honom till andra säljare i området. "
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 37

11 jan 2024

"Kunde inte önskat mig en mer engagerad och kompetent mäklare. Jag kan varmt rekommendera Kristoffer när du ska sälja din bostad."
säljare på Tellusborgsvägen 88

18 dec 2023

"Kristoffer var mycket lyhörd, kommunikativ och tillgänglig och lyssnade gärna på inspel från oss säljare i utformning av annons, angående visningar m.m. "
säljare på Responsgatan 5

01 dec 2023

"Väl förberedd och uppdaterade kontinuerligt både säljare och köpare under hela processen. Lyhörd och lätt att kommunicera med!
Vi nådde ett slutpris långt över våra förväntningar och kunde inte vara MER nöja med vårt val av mäklare! 5 stjärnor!!!!"
säljare på Årstaskogs väg 7C

13 nov 2023

"Lättillgänglig, engagerad, påläst, kunnig."
säljare på Lötmogatan 7

09 nov 2023

"Kristoffer ansträngde sig över förväntan och utförde uppdraget med hög servicenivå. På svår marknad lyckades han genom ett starkt kontaktnätverk i området hitta köpare och sälja till efterfrågat pris. Rekommenderar starkt Kristoffer."
säljare på Årgångsgatan 1

31 okt 2023

"Jag uppfattar Kristoffer som en väldigt seriös, kunnig och saklig mäklare. Han höll mig väl informerad om hur försäljningen fortskred och föreslog bra strategier, men inväntade alltid mitt samtycke.
Den period då min lgh såldes kännetecknades av stillestånd och lägre försäljningspriser än på läng..."
"Jag uppfattar Kristoffer som en väldigt seriös, kunnig och saklig mäklare. Han höll mig väl informerad om hur försäljningen fortskred och föreslog bra strategier, men inväntade alltid mitt samtycke.
Den period då min lgh såldes kännetecknades av stillestånd och lägre försäljningspriser än på länge. I förhållande till detta är jag nöjd med slutpriset på min försäljning. "
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 28

23 okt 2023

"Fantastisk mäklare, effektiv, tillgänglig och riktigt professionell. Bra upplevelse från min sida."
säljare på Buteljgatan 26

09 okt 2023

"Kristoffer är en engagerad och driven mäklaren. Väldigt nöjd med hela affären, både slutpris och dialogen genom hela affären. "
säljare på Årstaskogs väg 9A

03 okt 2023

"Väljer ni Kristoffer kan ni känna er trygga från start till mål, han ser till att du hela tiden är uppdaterad och de gånger vi ringt för att stämma av har Kristoffer varit tillgänglig och tagit sig tid! Vi kommer höra av oss vid vår nästa försäljning! 10/10"
"Väljer ni Kristoffer kan ni känna er trygga från start till mål, han ser till att du hela tiden är uppdaterad och de gånger vi ringt för att stämma av har Kristoffer varit tillgänglig och tagit sig tid! Vi kommer höra av oss vid vår nästa försäljning! 10/10"
Läs mer
säljare på Oskarslundsbacken 29

02 okt 2023

"Väldigt smidig försäljning! "
säljare på Årstaskogs väg 7B

18 sep 2023

"Kristoffer är ett fullblodsproffs! Tillgänglig, tydlig och en riktig klippa att ha vid sin sida."
säljare på Ekfatsgatan 2

13 sep 2023

"Har sålt 5 bostäder på Liljeholmskajen och kan säga att bättre mäklare går inte att hitta. Helt optimal på alla sätt. "
säljare på Sjöviksbacken 22

07 sep 2023

"Kristoffer är en fantastisk mäklare. Mycket kunnig på området och ett otroligt försäljningsdriv kombinerat med affärsmannaskap, tålamod, smidighet och lyhördhet . Jag kommer att rekommendera honom till alla jag känner som söker en mäklare."
säljare på Oskarslundsbacken 1

21 aug 2023

"Kristoffer är mycket kunnig och engagerad. Hög kvalitet rakt igenom säljprocessen."
säljare på Sjöviksvägen 34

15 aug 2023

"Kristoffer är driven, kunnig kring den lokala marknaden och lätt att få tag i."
säljare på Nybodaringen 53

09 aug 2023

"Kristoffer utmärker sig med att vara kunnig och ha bra upplägg för försäljning. Han visste redan innan det mesta om omgivningar, föreningen och marknadsläge. Tog snabbt reda på allt mer han behövde veta för att kunna svara på köpares alla frågor. Hans upplägg för försäljningen fungerade bra och K..."
"Kristoffer utmärker sig med att vara kunnig och ha bra upplägg för försäljning. Han visste redan innan det mesta om omgivningar, föreningen och marknadsläge. Tog snabbt reda på allt mer han behövde veta för att kunna svara på köpares alla frågor. Hans upplägg för försäljningen fungerade bra och Kristoffer var hela tiden lätt att få tag på."
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 7

25 jul 2023

"Kristoffer Pettersson was both personable and professional. He handled our sale quickly and secured a favorable selling price for us. He kindly explained the details to us in English as our Swedish is limited. We were looking for the best realtor to handle our transaction - and we found him."
"Kristoffer Pettersson was both personable and professional. He handled our sale quickly and secured a favorable selling price for us. He kindly explained the details to us in English as our Swedish is limited. We were looking for the best realtor to handle our transaction - and we found him."
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 1

12 jul 2023

"Kan varmt rekommendera Kristoffer "
säljare på Buteljgatan 26

10 jul 2023

"Grym mäklare! Ger det lilla extra för att komma i mål. "
säljare på Liljeholmstorget 10

11 jun 2023

"Trevlig, personligt bemötande, anpassning,
Jag är riktigt nöjd!"
säljare på Sigfridsvägen 11

08 jun 2023

"Vi är väldigt nöjda med Kristoffer. Vi upplevde honom som lyhörd och väldigt socialt kompetent. "
säljare på Lilla Aspuddsvägen 3

07 jun 2023

"Väldigt lätt att ha att göra med, tydlig och väldigt snabb i kommunikationen!
Inte såld på samma nivå som värderingen, men mycket nöjda ändå med tanke på väldigt svajigt marknadsläge. Rekommenderar helt klart! "
säljare på Årgångsgatan 4

06 jun 2023

"Snabb, mycket kommunikativ, bra koll på marknaden!"
säljare på Sjöviksvägen 87

17 maj 2023

"Driven, engagerad och påläst och uppdaterade oss kontinuerligt, mycket bra service."
säljare på Liljeholmsvägen 12

15 maj 2023

"Kristoffer var professionell och slutförde försäljningen snabbt och smidigt! Vi är väldigt nöjda med allting och kommer definitivt rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Sjöviksbacken 14

10 maj 2023

"Är väldigt nöjd! Kristoffer är en väldigt kompetent, engagerad och skicklig mäklare. "
säljare på Ekfatsgatan 2

06 maj 2023

"Vi är nöjda med valet av Kristoffer. Löste en väldigt snabb och smidig försäljning. Mycket driven och engagerad mäklare. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer!"
säljare på Ekfatsgatan 6

30 apr 2023

"Kan utan tvekan rekommendera Kristoffer som mäklare. Proffsigt från början till slut! "
säljare på Sjöviksbacken 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
72

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
406 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
251 av 260 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
244 av 250 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
263 av 265 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Kristoffer på kartan.

321 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
265 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

7 895 000 kr
4 rum, 101 m²
78 168 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 074 kr/mån
5 795 000 kr
3 rum, 83 m²
69 819 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 624 kr/mån
4 095 000 kr
2 rum, 54 m²
75 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Stockholm
4 456 kr/mån
2 rum, 62,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 239 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 070 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 175 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
5 350 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
-45 000 kr
4 rum, 73 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kristoffer är en av de bästa fastighetsmäklarna jag stött på under mina snart 30 år i finansbranchen och som säljare av många fastigheter under åren (privat). Påläst, tydlig, faktabaserad där han kan, hypotesdriven där han måste. Mån om både säljare och köpare. Skapar ett förtroende och en trygghet. Lugn och saklig. Inte en klassisk "nasare" utan att för den skulle tappa säljdrivet och vilja nå ett avslut. Alltid tillgänglig, snabb att respondera. Otrolig på att minnas detaljer. Kan varmt rekommendera Kristoffer som er nästa mäklare, ni kommer inte att bli missnöjda!"
7 050 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
4 rum, 92 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra engagemang
"
5 210 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 15 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med valet av vår mäklare som med kompetens och proffsigt rådgivning guidad oss genom en process som kan vara utmanande. "
10 000 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
4 rum, 129,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kunnig och lätt att ha och göra med "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.