Kristoffer Pettersson

Profilbild för Kristoffer Pettersson
Säljarfavorit
Kristoffer Pettersson
4.9 / 5
(211 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
38 st
273 905 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Pettersson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-07-05. Kristoffer har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Kristoffer har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 258 725 000 kr.

Presentation

”Mäklaryrket är en livsstil för mig, jag älskar affärer!”

Just nu Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare och även med på topplistan över hela Stockholm. Flest rekommendationer, försäljningar och högst försäljningsvärde i Hägersten-Liljeholmen helår 2022.

Jag är uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt i Hägersten/Liljeholmen, vilket gör mig till en expert på området. Jag har därmed möjlighet att förklara fördelarna på ett genuint sätt med respektive bostad i Hägerstens olika delar.

Jag älskar att skapa win-win situationer och få hjälpa säljare samt köpare att ta ett av sina kanske största beslut, det är en sporrande och ansvarstagande uppgift.

I grunden är jag Civilekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden. Utöver den utbildningsbakgrunden har jag arbetat inom bygg/fastighetsbranschen i över 6 år vilket gör mina kunskaper inom byggteknik unik bland fastighetsmäklare.

Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor.

Tveka inte att ringa eller maila om du vill ha säljrådgivning, en värdering eller bara diskutera marknadssituationen.

- 1:a placering rekommenderade, flest försäljningar och högst försäljningsvärde bland mäklare i Hägersten/Liljeholmen hela 2022.
- Stockholms mest rekommenderade mäklare Q3 2023.
- Hägersten/Liljeholmens mest rekommenderade mäklare Q1, Q2 & Q3 2023.
- Högst snittpris/kvm i Liljeholmskajen av alla mäklare enligt Booli senaste året. Period: 2021-01-01 till 2022-12-31.
- Sålt Hägersten/Liljehomens dyraste 2 rok(bostadsrätt) någonsin (113 000 kr/kvm).
- Årets rookie Svenska Mäklarhuset 2021.
- Franchisetagare på kontoret i Hägersten/Liljeholmen.

Kristoffer Pettersson
Svenska Mäklarhuset

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2023

Säljare om Kristoffer.

13 nov 2023

"Lättillgänglig, engagerad, påläst, kunnig."
säljare på Lötmogatan 7

09 nov 2023

"Kristoffer ansträngde sig över förväntan och utförde uppdraget med hög servicenivå. På svår marknad lyckades han genom ett starkt kontaktnätverk i området hitta köpare och sälja till efterfrågat pris. Rekommenderar starkt Kristoffer."
säljare på Årgångsgatan 1

31 okt 2023

"Jag uppfattar Kristoffer som en väldigt seriös, kunnig och saklig mäklare. Han höll mig väl informerad om hur försäljningen fortskred och föreslog bra strategier, men inväntade alltid mitt samtycke.
Den period då min lgh såldes kännetecknades av stillestånd och lägre försäljningspriser än på läng..."
"Jag uppfattar Kristoffer som en väldigt seriös, kunnig och saklig mäklare. Han höll mig väl informerad om hur försäljningen fortskred och föreslog bra strategier, men inväntade alltid mitt samtycke.
Den period då min lgh såldes kännetecknades av stillestånd och lägre försäljningspriser än på länge. I förhållande till detta är jag nöjd med slutpriset på min försäljning. "
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 28

23 okt 2023

"Fantastisk mäklare, effektiv, tillgänglig och riktigt professionell. Bra upplevelse från min sida."
säljare på Buteljgatan 26

09 okt 2023

"Kristoffer är en engagerad och driven mäklaren. Väldigt nöjd med hela affären, både slutpris och dialogen genom hela affären. "
säljare på Årstaskogs väg 9A

03 okt 2023

"Väljer ni Kristoffer kan ni känna er trygga från start till mål, han ser till att du hela tiden är uppdaterad och de gånger vi ringt för att stämma av har Kristoffer varit tillgänglig och tagit sig tid! Vi kommer höra av oss vid vår nästa försäljning! 10/10"
"Väljer ni Kristoffer kan ni känna er trygga från start till mål, han ser till att du hela tiden är uppdaterad och de gånger vi ringt för att stämma av har Kristoffer varit tillgänglig och tagit sig tid! Vi kommer höra av oss vid vår nästa försäljning! 10/10"
Läs mer
säljare på Oskarslundsbacken 29

02 okt 2023

"Väldigt smidig försäljning! "
säljare på Årstaskogs väg 7B

18 sep 2023

"Kristoffer är ett fullblodsproffs! Tillgänglig, tydlig och en riktig klippa att ha vid sin sida."
säljare på Ekfatsgatan 2

13 sep 2023

"Har sålt 5 bostäder på Liljeholmskajen och kan säga att bättre mäklare går inte att hitta. Helt optimal på alla sätt. "
säljare på Sjöviksbacken 22

07 sep 2023

"Kristoffer är en fantastisk mäklare. Mycket kunnig på området och ett otroligt försäljningsdriv kombinerat med affärsmannaskap, tålamod, smidighet och lyhördhet . Jag kommer att rekommendera honom till alla jag känner som söker en mäklare."
säljare på Oskarslundsbacken 1

21 aug 2023

"Kristoffer är mycket kunnig och engagerad. Hög kvalitet rakt igenom säljprocessen."
säljare på Sjöviksvägen 34

15 aug 2023

"Kristoffer är driven, kunnig kring den lokala marknaden och lätt att få tag i."
säljare på Nybodaringen 53

09 aug 2023

"Kristoffer utmärker sig med att vara kunnig och ha bra upplägg för försäljning. Han visste redan innan det mesta om omgivningar, föreningen och marknadsläge. Tog snabbt reda på allt mer han behövde veta för att kunna svara på köpares alla frågor. Hans upplägg för försäljningen fungerade bra och K..."
"Kristoffer utmärker sig med att vara kunnig och ha bra upplägg för försäljning. Han visste redan innan det mesta om omgivningar, föreningen och marknadsläge. Tog snabbt reda på allt mer han behövde veta för att kunna svara på köpares alla frågor. Hans upplägg för försäljningen fungerade bra och Kristoffer var hela tiden lätt att få tag på."
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 7

25 jul 2023

"Kristoffer Pettersson was both personable and professional. He handled our sale quickly and secured a favorable selling price for us. He kindly explained the details to us in English as our Swedish is limited. We were looking for the best realtor to handle our transaction - and we found him."
"Kristoffer Pettersson was both personable and professional. He handled our sale quickly and secured a favorable selling price for us. He kindly explained the details to us in English as our Swedish is limited. We were looking for the best realtor to handle our transaction - and we found him."
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 1

12 jul 2023

"Kan varmt rekommendera Kristoffer "
säljare på Buteljgatan 26

10 jul 2023

"Grym mäklare! Ger det lilla extra för att komma i mål. "
säljare på Liljeholmstorget 10

11 jun 2023

"Trevlig, personligt bemötande, anpassning,
Jag är riktigt nöjd!"
säljare på Sigfridsvägen 11

08 jun 2023

"Vi är väldigt nöjda med Kristoffer. Vi upplevde honom som lyhörd och väldigt socialt kompetent. "
säljare på Lilla Aspuddsvägen 3

07 jun 2023

"Väldigt lätt att ha att göra med, tydlig och väldigt snabb i kommunikationen!
Inte såld på samma nivå som värderingen, men mycket nöjda ändå med tanke på väldigt svajigt marknadsläge. Rekommenderar helt klart! "
säljare på Årgångsgatan 4

06 jun 2023

"Snabb, mycket kommunikativ, bra koll på marknaden!"
säljare på Sjöviksvägen 87

17 maj 2023

"Driven, engagerad och påläst och uppdaterade oss kontinuerligt, mycket bra service."
säljare på Liljeholmsvägen 12

15 maj 2023

"Kristoffer var professionell och slutförde försäljningen snabbt och smidigt! Vi är väldigt nöjda med allting och kommer definitivt rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Sjöviksbacken 14

10 maj 2023

"Är väldigt nöjd! Kristoffer är en väldigt kompetent, engagerad och skicklig mäklare. "
säljare på Ekfatsgatan 2

06 maj 2023

"Vi är nöjda med valet av Kristoffer. Löste en väldigt snabb och smidig försäljning. Mycket driven och engagerad mäklare. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer!"
säljare på Ekfatsgatan 6

30 apr 2023

"Kan utan tvekan rekommendera Kristoffer som mäklare. Proffsigt från början till slut! "
säljare på Sjöviksbacken 14

27 apr 2023

"Mycket kompetent och trevlig mäklare, oerhört lyhörd och alltid tillgänglig vilket gjorde hela processen smidig och enkel. Rekommenderar varmt."
säljare på Ekfatsgatan 4

24 apr 2023

"Visade stort tålamod då det tog ett tag från första kontakten till försäljning pga diverse omständigheter runt mig, lyssnade på mina önskemål och skötte försäljningen mycket professionellt."
säljare på Hägerstensvägen 132

24 apr 2023

"Supernöjd med Kristoffer, smidig och engagerad!"
säljare på Oskarslundsbacken 39

20 apr 2023

"Vi fick ett väldigt gott intryck av Kristoffer direkt vid första mötet och valde att låta honom sälja vår lägenhet - något vi är glada för nu. På en svår marknad lyckades han hitta en köpare innan vi ens fotograferat lägenheten, och vi kunde sälja till ett pris vi är väldigt nöjda med under rådan..."
"Vi fick ett väldigt gott intryck av Kristoffer direkt vid första mötet och valde att låta honom sälja vår lägenhet - något vi är glada för nu. På en svår marknad lyckades han hitta en köpare innan vi ens fotograferat lägenheten, och vi kunde sälja till ett pris vi är väldigt nöjda med under rådande omständigheter. Vi är otroligt nöjda med Kristoffers engagemang och förståelse för vår säljsituation.
Kristoffer är en mycket kompetent mäklare med bred kunskap från både fastighets- och mäklarbranschen. Han känner också "sina" stadsdelar väldigt väl och vet hur marknaderna där fungerar. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer för er som planerar att sälja lägenhet i området Liljeholmen/Hägersten! "
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 13

19 apr 2023

"Kristoffer löste en snabb och smidig försäljning av min lägenhet. Han satte upp en enkel process i linje med mina önskemål och hittade en spekulant på några dagar som matchade perfekt! Jag fick rätt förväntningar från dag ett och all kommunikation funkade kanon."
"Kristoffer löste en snabb och smidig försäljning av min lägenhet. Han satte upp en enkel process i linje med mina önskemål och hittade en spekulant på några dagar som matchade perfekt! Jag fick rätt förväntningar från dag ett och all kommunikation funkade kanon."
Läs mer
säljare på Buteljgatan 30

15 apr 2023

"Kristoffer är grym rakt igenom! Rekommenderas varmt!"
säljare på Sturehillsvägen 17

28 mar 2023

"Vi sålde off-market via Kristoffers spekulantregister. Affären präglades av högt engagemang och var mycket smidig. Kan varmt rekommendera Kristoffer då hans driv och kunskap borgar för lyckade bostadsaffärer. "
säljare på Sjöviksbacken 22

27 mar 2023

"Kristoffer är en fantastiskt kompetent, professionell och trevlig mäklare! Han var ett starkt stöd under hela processen och fanns alltid tillgänglig. Trots en tuff marknad är vi nöjda med slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer!"
säljare på Marieviksgatan 45

16 mar 2023

"Kristoffer på Svenska Mäklarhuset är skicklig, lyhörd och ödmjuk. Nästan så man saknar säljprocessen i efterhand och kontakten med honom. Svenska mäklarhuset är ett givet val för oss, då vi även tidigare varit imponerade av hur snyggt och smidigt de arbetar! Top-notch, rekommenderas varmt och uta..."
"Kristoffer på Svenska Mäklarhuset är skicklig, lyhörd och ödmjuk. Nästan så man saknar säljprocessen i efterhand och kontakten med honom. Svenska mäklarhuset är ett givet val för oss, då vi även tidigare varit imponerade av hur snyggt och smidigt de arbetar! Top-notch, rekommenderas varmt och utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 128

12 mar 2023

"Driven och kunnig, har verkligen koll på området!"
säljare på Sjöviksvägen 37

12 mar 2023

"Mycket engagerad mäklare som svarade snabbt och var behjälplig genom hela processen. //Karl och Frida "
säljare på Sjöviksvägen 94

10 mar 2023

"Kristoffer är otroligt professionell, levererar i verkligen topp på alla parametrar! Jag är tacksam att ha fått samarbeta med honom och skulle välja honom direkt igen. Söker man den bästa mäklaren så är det Kristoffer man ska välja!"
säljare på Vingårdsgatan 7

08 mar 2023

"Mäklaren visade stor kunskap i kombination med god vilja att göra ett bra jobb. Det som utmärkte mäklaren mest, utöver ständig tillgänglighet och viljan att hjälpa till, var ärligheten. "
säljare på Önologgatan 2

04 mar 2023

"Trevlig och kompetent "
säljare på Årgångsgatan 6

02 mar 2023

"Har bara gott att säga om Kristoffer - proffsig, driven, dedikerad och kommunikativ. Kommer absolut att sälja med Kristoffer igen nästa gång det blir aktuellt. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Marieviksgatan 44

24 feb 2023

"topp notch"
säljare på Responsgatan 5

09 feb 2023

"Superbra intryck, processen har gått smidigt och tryggt. Kristoffer är erfaren, kunnig om området och tillmötesgående på alla vis. Skulle självklart rekommendera honom vidare!"
säljare på Ekfatsgatan 1

08 feb 2023

"Kristoffer hanterade försäljningsprocessen från början till slut med precision, prestiglöshet och högt engagemang. Detta ledde till ett högt slutpris på försäljningen av bostaden och därmed en nöjd och belåten säljare.
Efter försäljningen nöjde sig inte Kristoffer utan höjde växeln ytterligare o..."
"Kristoffer hanterade försäljningsprocessen från början till slut med precision, prestiglöshet och högt engagemang. Detta ledde till ett högt slutpris på försäljningen av bostaden och därmed en nöjd och belåten säljare.
Efter försäljningen nöjde sig inte Kristoffer utan höjde växeln ytterligare och tröck gaspedalen i botten. Inom en vecka efter nämnd försäljning var även ett köpekontrakt för en ny lägenhet påskriven där affären gjordes off-market. En riktig stjärnmäklare utan dess like på Liljeholmskajen som jag starkt rekommenderar för att uppnå högsta försäljningspris och samtidigt unna sig en njutbar process längs resans gång."
Läs mer
säljare på Önologgatan 1

31 jan 2023

"Under en tid där marknaden är skakig kändes valet med Kristoffer som vår mäklare väldigt bra. Vi lyssnade på hans förslag gällande strategi och det blev lyckat. Det har genomgående varit bra och tydlig kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
"Under en tid där marknaden är skakig kändes valet med Kristoffer som vår mäklare väldigt bra. Vi lyssnade på hans förslag gällande strategi och det blev lyckat. Det har genomgående varit bra och tydlig kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 6

30 jan 2023

"Vi valde att prata ihop oss när marknaden stod på topp, så själv fallet så sänktes priset lite mot vad vi hade tänkt, men det blev super bra tillslut ändå., Kristoffer gav aldrig upp!!"
säljare på Ekfatsgatan 1

17 jan 2023

"Bara positivt vad gäller Kristoffer som person. Det negativa i mitt omdöme avser mäklare generellt."
säljare på Buteljgatan 26

08 jan 2023

"Kristoffer är verkligen en toppenmäklare! Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Nybohovsbacken 61

27 dec 2022

"För mig var det viktigt att välja en mäklare som jag fick bra kemi med och som skulle göra sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare.
Jag valde därför att träffa totalt 5st mäklare och det var några som jag fick en bra känsla för. Men det skulle visa sig att jag ..."
"För mig var det viktigt att välja en mäklare som jag fick bra kemi med och som skulle göra sitt yttersta för att det skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare.
Jag valde därför att träffa totalt 5st mäklare och det var några som jag fick en bra känsla för. Men det skulle visa sig att jag hade sparat den bästa kandidaten till sist.
Inför mitt möte med Kristoffer så hade jag gått och vägt mellan två andra mäklare under ett par dagar. När jag väl hade träffat Kristoffer så kändes valet helt plötsligt enkelt och det ångrar jag inte med facit i hand.
Kristoffer var lyhörd, seriös och ärlig, vilket är tre egenskaper jag uppskattar hos en mäklare. Men han har också ett driv och ett strategiskt tänkande som jag tycker sticker ut.
När valde att försöka sälja min lägenhet så var jag väl medveten om att läget var tufft sett till hur marknaden hade utvecklats under de senaste månaderna.
Trotts att utgångsläget inte var det bästa så presenterade Kristoffer en offensivplan där han hade flera idéer på hur vi skulle gå tillväg för att nå en nivå där jag skulle känna mig nöjd.
Det visade sig att det skulle ta mindre än två timmar från det att jag gav Kristoffer uppdraget att företräda mig tills att han hade en hade hittat den första spekulanten och ordnat en visning.
Det blev visserligen inte affär på första försöket, men Kristoffer hade som sagt en plan som vi följde och det gav önskat resultat snabbare än jag vågat hoppats på.
Även vid tidigare försäljningar så har jag valt att träffa flera mäklare för att hitta den kandidat som känns bäst och det är en strategi jag generellt rekommenderar även om den tar tid.
Men efter den här försäljningen så har jag förhoppningsvis gjort det jobbet för flera av er som går i tankarna på att sälja. Ni behöver inte lägga den tid jag gjorde på att träffa flera mäklare utan hör av er direkt till Kristoffer i stället. Kristoffer kommer med största säkerhet sy ihop en försäljning som gör att ni blir nöjda och det finns det fakta på.
Om man generellt tittar på betygen på olika mäklare så finns det flera som ligger nära maxbetyget 5 och min personliga åsikt är att dessa betyg är lite missvisande. Min upplevelse är att det är skillnad på ”5:or” och ”5:or”. Av de mäklare jag träffade så låg flera nära 5 i betyg, och givetvis var Kristoffer än av dem. Men om den andra förtjänar betyget ”5 av 5” så tycker jag Kristoffer förtjänar ”6 av 5” för så bra är han. Så summa summarum, ska du sälja, ring Kristoffer."
Läs mer
säljare på Hökmossevägen 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
258 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
199 av 207 säljare
Kristoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
169 av 208 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
193 av 197 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
208 av 210 säljare

Kristoffer på kartan.

250 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
210 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
2 rum, 47,5 m²
74 361 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 007 kr/mån
8 495 000 kr
5 rum, 110 m²
77 227 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 434 kr/mån
8 495 000 kr
4 rum, 100 m²
84 950 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 338 kr/mån
5 450 000 kr
2 rum, 53 m²
102 830 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 795 000 kr
2 rum, 46 m²
82 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 951 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 550 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 855 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 6 695 000 kr
2 050 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-145 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 000 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 5 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Aspudden
2 rum, 68 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
6 550 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 255 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 6 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.