Kristoffer Pettersson

Profilbild för Kristoffer Pettersson
Säljarfavorit
Kristoffer Pettersson
4.9 / 5
(110 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
45 st
264 190 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Pettersson jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-07-05. Kristoffer har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Kristoffer har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 254 160 000 kr.

Presentation

”Mäklaryrket är en livsstil för mig, jag älskar affärer!”

Stockholms läns 2:a mest rekommenderade mäklare 6 mån (januari - juli 2022). Fått utmärkelsen av HittaMäklare.

Jag är uppvuxen i Stockholm och har varit bosatt i Hägersten/Liljeholmen, vilket gör mig till en expert på området. Jag har därmed möjlighet att förklara fördelarna på ett genuint sätt med respektive bostad i Hägerstens olika delar.

Jag älskar att skapa win-win situationer och få hjälpa säljare samt köpare att ta ett av sina kanske största beslut, det är en sporrande och ansvarstagande uppgift.

I grunden är jag Civilekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden. Utöver den utbildningsbakgrunden har jag arbetat inom bygg/fastighetsbranschen i över 6 år vilket gör mina kunskaper inom byggteknik unik bland fastighetsmäklare.

Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med ett stort affärssinne. Genom min personlighet, kunskaper, intresse och hängivenhet kan jag lova att ni är i trygga händer genom hela processen och får ett maximerat försäljningspris. Jag är stolt över att ha hög kundnöjdhet och svar på kundernas frågor.

Tveka inte att ringa eller maila om du vill ha säljrådgivning, en värdering eller bara diskutera marknadssituationen.

- 1:a placering rekommenderade, flest försäljningar och högst försäljningsvärde bland mäklare i Hägersten/Liljeholmen i kvartal 4 2021 och kvartal 2 2022.
- Högst snittpris/kvm i Liljeholmskajen av alla mäklare enligt Booli Q4 2021.
- Sålt Hägersten/Liljehomens dyraste 2 rok någonsin (113 000 kr/kvm).
- Årets rookie Svenska Mäklarhuset 2021.

Kristoffer Pettersson
Svenska Mäklarhuset
0733293152

Säljare om Kristoffer.

22 sep 2022

"Smidig affär. Kompetent mäklare. "
säljare på Årgångsgatan 7

15 sep 2022

"Kristoffer skötte vår försäljning toppenbra på en marknad som var allt annat än stabil. Vi är supernöjda med hans arbete och kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Vinodlargatan 7

02 sep 2022

"Orolig marknad så fick inte riktigt vad vi ville ha men det är ju inte mäklarens fel men han försökte ändå sy ihop affären så alla skulle bli nöjda. "
säljare på Vingårdsgatan 5

30 aug 2022

"Duktig och engagerad mäklare"
säljare på Sjövikstorget 11

21 aug 2022

"Det har varit fantastiskt roligt att ha Kristoffer som min mäklare när jag har sålt min lägenhet.
En bostadsförsäljning är väldigt stort och med Kristoffer så kändes denna resa otroligt trygg. För att han är lyhörd och lyssnar på ens behov och finns alltid tillgänglig, kommunicerar på ett öppet..."
"Det har varit fantastiskt roligt att ha Kristoffer som min mäklare när jag har sålt min lägenhet.
En bostadsförsäljning är väldigt stort och med Kristoffer så kändes denna resa otroligt trygg. För att han är lyhörd och lyssnar på ens behov och finns alltid tillgänglig, kommunicerar på ett öppet sätt och delar sina förväntningar som baserar sig på den expertisen som han har för området och för yrket. Han är även otroligt professionell i sitt arbete utan att ge orimliga förväntningar, vilket verkligen uppskattas.
Sedan märks det även att han brinner för detta, att människor ska hitta hem och hitta en bra affär. Resultatet blir genuint, roligt och faktiskt till och med enkelt.
Jag skulle varmt rekommendera Kristoffer som mäklare."
Läs mer
säljare på Radiusbacken 31

16 aug 2022

"Vi är supernöjda med Kristoffer. Han är trevlig och har god kännedom om både området och marknaden. Sålde vår lägenhet innan visning till ett pris som vi är väldigt nöjda med. Kristoffer rekommenderas starkt!"
säljare på Valborgsmässovägen 20B

08 jul 2022

"Kristoffer tog stor hänsyn till våra önskemål och skräddarsydde försäljningen efter våra förutsättningar. Han är väldigt engagerad och har en stor kännedom om marknaden där vi sålde. Vi kan starkt rekommendera Kristoffer som mäklare."
säljare på Sjöviksvägen 37

08 jul 2022

"Är riktigt nöjda med Kristoffer! Sålde vårt objekt innan visning till ett väldigt bra pris, trots nedåtgående bostadspriser. Uppskattade att Kristoffer var 100% ärlig. Han blåste inte upp våra förväntningar, utan var rak och tydlig. Han hade en tydlig plan men involverade ändå oss säljare och var..."
"Är riktigt nöjda med Kristoffer! Sålde vårt objekt innan visning till ett väldigt bra pris, trots nedåtgående bostadspriser. Uppskattade att Kristoffer var 100% ärlig. Han blåste inte upp våra förväntningar, utan var rak och tydlig. Han hade en tydlig plan men involverade ändå oss säljare och var alltid tillgänglig och flexibel. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Rosterigränd 3

01 jul 2022

"Kristoffer var mycket trevlig, lyhörd, kunnig och proffsig. Kände mig trygg under hans vingar genom hela försäljningsprocessen.
Rekommenderar honom varmt till alla som vill sälja sin bostad.
"
säljare på Sjöviksvägen 140

01 jun 2022

"Väldigt nöjd och kommer definitivt rekommendera Kristoffer. "
säljare på Tvingvägen 32

30 maj 2022

"Mycket bra mäklare , engagerad och driven.
Kan varm rekommendera Kristoffer.
"
säljare på Finslipargränd 4

28 maj 2022

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Han var engagerad från början till slut. "
säljare på Hjortsbergsvägen 56

24 maj 2022

"Supernöjd med Kristoffer! Höll god kontakt och väldigt hjälpsam hela vägen till försäljning. "
säljare på Lm Ericssons väg 10D

18 maj 2022

"Detta blev helt enkelt den snabbaste och största affären i mitt liv. Från att jag tog första kontakten med Kristoffer för att fråga om han har några potentiella köpare till min bostad till kontraktsskrivning tog det ENDAST 25 H 35 MINUTER!! Det tog lite tid tills chocken la ner sig, men jag var m..."
"Detta blev helt enkelt den snabbaste och största affären i mitt liv. Från att jag tog första kontakten med Kristoffer för att fråga om han har några potentiella köpare till min bostad till kontraktsskrivning tog det ENDAST 25 H 35 MINUTER!! Det tog lite tid tills chocken la ner sig, men jag var mycket nöjd med försäljningen och priset.
Jag upplever i övrigt att Kristoffer har ett trevligt och professionellt förhållningssätt som ingav stort förtroende.
"
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 2

10 maj 2022

"Kristoffer var helt rätt rakt igenom hela processen "
säljare på Ivar Vidfamnes gata 9

05 maj 2022

"Kristoffer är en mycket kompetent mäklare som jag varmt rekommenderar till andra."
säljare på Karaffgatan 5

02 maj 2022

"Lyhörd och engagerad. Funkade toppen genom hela processen. "
säljare på Tellusborgsvägen 88

29 apr 2022

"Hela försäljningsprocessen gick otroligt smidigt, där Kristoffer alltid var lättillgänglig och svarade på de frågor och funderingar vi hade längs vägen. Efter enbart tre dagar på Hemnet blev vår lägenhet såld till ett pris vi är mer än nöjda med. Kan inget annat än rekommendera Kristoffer som er ..."
"Hela försäljningsprocessen gick otroligt smidigt, där Kristoffer alltid var lättillgänglig och svarade på de frågor och funderingar vi hade längs vägen. Efter enbart tre dagar på Hemnet blev vår lägenhet såld till ett pris vi är mer än nöjda med. Kan inget annat än rekommendera Kristoffer som er nästa mäklare!"
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 13

27 apr 2022

"Enkelt och smidigt att jobba med Kristoffer eftersom han hade så bra koll på vår bostad, BRF och område."
säljare på Liljeholmsgränd 2

27 apr 2022

"Lyhörd och engagerad. Vi fick intrycket att Kristoffer var tillgänglig nästan dygnet runt. Lyckades få ett riktigt bra kvadratmeterspris. Vi är supernöjda!"
säljare på Årstaskogs väg 9A

10 apr 2022

"Jag valde Kristoffer som mäklare för mitt livs viktigaste bostadsaffär. Mästarklass! "
säljare på Buteljgatan 30

08 apr 2022

"Kändes tryggt och professionell genom hela försäljningen. Kristoffer svarade snabbt på frågor och var mån om att det skulle bli bra för alla parter. Tydligheten från Kristoffer gjorde att det kändes som en trevlig upplevelse att sälja. Kan starkt rekommendera Kristoffer och jag kommer använda hon..."
"Kändes tryggt och professionell genom hela försäljningen. Kristoffer svarade snabbt på frågor och var mån om att det skulle bli bra för alla parter. Tydligheten från Kristoffer gjorde att det kändes som en trevlig upplevelse att sälja. Kan starkt rekommendera Kristoffer och jag kommer använda honom för eventuella framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Lidköpingsvägen 60

05 apr 2022

"Otroligt trevlig, professionell och ambitiös! "
säljare på Årgångsgatan 1

05 apr 2022

"Smidig, snabb och tänker utanför boxen. Ett strålande samarbete som gav en mycket bra affär."
säljare på Nybohovsbacken 35C

23 mar 2022

"Kristoffer kommer påläst och väl förberedd till visningarna. Han hade väldigt bra koll på föreningen och området. En social mäklare med stor passion för sitt arbete. Lätt att jobba med och svarar snabbt på frågor. Rekommenderas!"
säljare på Liljeholmsgränd 6

19 mar 2022

"Kristoffer var oerhört driven och engagerad genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Årstaskogs väg 9C

17 mar 2022

"Kristoffer var professionell från början till slut i vår bostadsaffär. Vi sålde i lite av en orolig tid och Kristoffer var alltid tillgänglig och snabb att få tag på när frågor uppstod. Det märks att Kristoffer vet vad han pratar om både när det kommer till säljprocessen samt hans fastighetskunsk..."
"Kristoffer var professionell från början till slut i vår bostadsaffär. Vi sålde i lite av en orolig tid och Kristoffer var alltid tillgänglig och snabb att få tag på när frågor uppstod. Det märks att Kristoffer vet vad han pratar om både när det kommer till säljprocessen samt hans fastighetskunskaper. Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare om du går i säljtankar och letar efter en trygg mäklare!"
Läs mer
säljare på Rosterigränd 3

17 mar 2022

"Vi har tre krav på en professionell mäklare
- strävan efter ett maximalt försäljningspris
- lösningsinriktad
- tillgänglig
Kristoffer uppfyllde med råge våra förväntningar
Kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare till din försäljning "
säljare på Sjöviksvägen 59

17 mar 2022

"Kristoffer ordnade en snabb affär av min lägenhet till ett bra slutpris. "
säljare på Lm Ericssons väg 7

10 mar 2022

"Bästa mäklaren i Stockholm! Skulle inte rekommendera någon annan än Kristoffer om du går i säljtankar. Väldigt professionell och ett oerhört bra driv. "
säljare på Rönninge Torg 13

09 mar 2022

"Kristoffer var lätt att samarbeta med, tydlig och gjorde att försäljningen gick mycket snabbt och kändes enkelt. Rekommenderar! "
säljare på Tvingvägen 28

02 mar 2022

"Kristoffer är väldigt professionell, engagerad, lyhörd och kommunikativ. Jag är väldigt nöjd med mitt val och jag ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Responsgatan 5

01 mar 2022

"Kristoffer är enkel att ha att göra med, rak, tydlig och alltid tillgänglig. Han är påläst om område och förening för att kunna möta köparen.
Vi rekommenderar varmt alla som går i säljtankar att anlita Kristoffer för en snabb och smidig affär."
säljare på Marieviksgatan 41

21 feb 2022

"Kristoffer är en ung stjärna som är hungrig och orädd! Jag är väldigt nöjd med hela försäljningen från början till slut. Har bara gott att säga och kommer definitiv vilja samarbeta igen! "
säljare på Buteljgatan 30

19 feb 2022

"Kristoffer skötte vår försäljning galant från första mötet till kontrakt. Han visade både driv och kunskap om området vi bodde i. Han hade även ett stort nätverk av spekulanter som gav intrycket att han också var omtyckt av många andra. Vi kunde inte varit nöjdare! "
"Kristoffer skötte vår försäljning galant från första mötet till kontrakt. Han visade både driv och kunskap om området vi bodde i. Han hade även ett stort nätverk av spekulanter som gav intrycket att han också var omtyckt av många andra. Vi kunde inte varit nöjdare! "
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9A

16 feb 2022

"Kristoffer har varit tillmötesgående under hela försäljningsprocessen.
Kunnig på området och beredd att ge allt för att uppnå försäljningsbeloppet jag ville ha.
Kan inte vara annat än supernöjd med Kristoffers arbete.
"
säljare på Tellusborgsvägen 90

13 feb 2022

"Kristoffer hjälpte oss både att köpa och sälja. Fantastiskt duktig, hjälpsam och trevlig mäklare som har koll på området och marknaden. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Ivar Vidfamnes gata 10

02 feb 2022

"Från första början skulle vi ta in fler mäklare att jämföra med men valde efter vårt möte med Kristoffer att anlita honom direkt. Anledningen var att vi fick en så bra känsla då han verkligen lyssnade och tog in våra önskemål samt att han utstrålade ett enormt engagemang.
Detta visade sig vara he..."
"Från första början skulle vi ta in fler mäklare att jämföra med men valde efter vårt möte med Kristoffer att anlita honom direkt. Anledningen var att vi fick en så bra känsla då han verkligen lyssnade och tog in våra önskemål samt att han utstrålade ett enormt engagemang.
Detta visade sig vara helt korrekt beslut av oss då Kristoffer lyckades sälja lägenheten cirka 1 vecka efter vårt första möte till ett pris vi aldrig trodde vi skulle få.
Vi rekommenderar Kristoffer starkt! "
Läs mer
säljare på Årgångsgatan 6

23 jan 2022

"Kristoffer är kunnig och jobbar hårt och målinriktat. Ger ett mycket trevligt och sympatiskt intryck. "
säljare på Årgångsgatan 4

22 jan 2022

"Kristoffer lyckades hitta en köpare till vår lägenhet innan den gick till visning till ett pris vi var mer än nöjda med. Ett pris som också matchade hans värdering bra. Vi har varit mycket nöjda med Kristoffer från första mötet, då han gav oss en tydlig och informativ presentation av hur process..."
"Kristoffer lyckades hitta en köpare till vår lägenhet innan den gick till visning till ett pris vi var mer än nöjda med. Ett pris som också matchade hans värdering bra. Vi har varit mycket nöjda med Kristoffer från första mötet, då han gav oss en tydlig och informativ presentation av hur processen skulle gå till, till kontraktskrivningen, som Kristoffer lyckades få till stånd mindre än en vecka efter att annonsen kommit upp på Hemnet. Under processens gång har vi fått bra svar på alla våra frågor och Kristoffers engagemang och professionella bemötande har gjort att vi kände oss trygga i vårt val av mäklare från första dagen. "
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 157A

20 jan 2022

"Noggrann, tydligt, engagerad
Han brinner för sitt jobb"
säljare på Marieviksgatan 43

14 jan 2022

"Professionell på alla sätt!"
säljare på Årstaskogs väg 7C

11 jan 2022

"Kristoffer är en mycket engagerad mäklare. Vi var väldigt nöjda och rekommenderar honom starkt!"
säljare på Visirvägen 5

10 jan 2022

"Kristoffer är helt unik, och han har visat oss stor kompetens, ödmjukhet och transparens. Vi kommer att rekommendera honom till vem som helst i framtiden. Den som får ha Kristoffer i sitt lag ska skatta sig mycket lycklig. Vi uppskattar Kristoffer mer än någon annan mäklare som vi mött, inte bara..."
"Kristoffer är helt unik, och han har visat oss stor kompetens, ödmjukhet och transparens. Vi kommer att rekommendera honom till vem som helst i framtiden. Den som får ha Kristoffer i sitt lag ska skatta sig mycket lycklig. Vi uppskattar Kristoffer mer än någon annan mäklare som vi mött, inte bara för att vi gjort en bra försäljning utan för att han är en jättetrevlig och trovärdig person. "
Läs mer
säljare på Årgångsgatan 4

17 dec 2021

"Snabb, enkel och proffsig process. Kan inte annat än att rekommendera!!"
säljare på Årgångsgatan 1

16 dec 2021

"Mycket kompetent och otroligt duktig mäklare!
Rekommenderas varmt, ni kommer inte bli besvikna."
säljare på Årgångsgatan 2

08 dec 2021

"Jordnära och alldaglig kille som vi uppskattar."
säljare på Årgångsgatan 1

03 dec 2021

"Kristoffer visade stort engagemang och var enkel att ha att göra med genom hela säljprocessen. Mycket nöjd med hans insats!"
säljare på Cedergrensvägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
254 160 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
106 av 109 säljare
Kristoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
90 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 99 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
109 av 110 säljare

Kristoffer på kartan.

122 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
110 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
2 rum, 45 m²
64 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 732 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 50,5 m²
67 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 679 kr/mån
5 895 000 kr
3 rum, 77 m²
76 558 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 770 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 82 m²
73 109 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 279 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 45 m²
75 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 127 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 100 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-95 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
5 650 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 555 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Smidig affär. Kompetent mäklare. "
6 200 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 205 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kristoffer skötte vår försäljning toppenbra på en marknad som var allt annat än stabil. Vi är supernöjda med hans arbete och kan verkligen rekommendera honom! "
3 515 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 220 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 300 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 305 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.