Kim Gjukaj

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Kim Gjukaj
Profilbild för Kim Gjukaj
Säljarfavorit
Kim Gjukaj
4.8 / 5
(156 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
25 st
103 085 000 kr

Bakgrund

Kim Gjukaj jobbar på Pontuz Löfgren och är registrerad mäklare sedan 2020-06-08. Kim har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Kim har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 99 140 000 kr.

Presentation

En del personer har försäljning i sitt DNA, en av dem är Kim. Innan han tog steget över till mäklarbranschen och Pontuz Löfgren arbetade han bland annat som säljchef på ett företag inom telekom. Flera år in som förmedlare av villaförsäljning är drivkraften fortfarande att göra bra affärer och ge kunderna en riktigt häftig upplevelse. Kim är född och uppvuxen i Kalmar. Både kunder och kollegor brukar beskriva honom som strategisk och strukturerad.

Mäklarbyrå


Säljare om Kim.

31 maj 2022

"Kim sålde huset betydlig dyrare än vad vi hade räknat med. Snabbt och smidigt löst. Väldigt nöjd med vårt val att anlita Kim som mäklare. "
säljare på Lotsgårdsvägen 14

31 maj 2022

"Utomordentligt nöjd med mäklaren
Kim Gjukaj från start till slut. Väldigt tydlig och noggrann med sitt jobb som mäklare! 10/10"
säljare på Stavvägen 1

31 maj 2022

"Trevlig. Fick bra hjälp med att kommunicera med köpare även efter påskrivet köpekontrakt. "
säljare på Odengatan 2

31 maj 2022

"Han är en jätte duktig person/mäklare och jag tänker att fråga efter hans hjälp igen i framtiden "
säljare på Bindarevägen 5

01 apr 2022

"Kompetent,engagerad o trevlig.Rekommenderas."
säljare på Kornvägen 1

31 mar 2022

"Uppfattade Kim som en väldigt ärlig person som verkligen lyssnade på vad jag hade att säga. Väldigt proffsig och tydlig hela vägen. Jag är glad idag att jag valde Kim som mäklare! "
säljare på Kungsgårdsvägen 34F

30 mar 2022

"Engagerad och målmedveten"
säljare på Silkeborgsgatan 6

30 mar 2022

"Trevlig o lyssnade på vad jag ville
Uppdaterade mig hela tiden
Mycket nöjd "
säljare på Arrenderätten Till Byggnad På Fastigheten Mörbylånga Björnhovda 2:13

17 feb 2022

"Tar gärna hjälp av Kim igen som mäklare om det skulle behövas. Upplevdes pålitligt, noggrann och gav all information som behövdes. Kim upplevs naturligt trevlig och känns inte "påklistrat trevlig" och klämkäck. Uppskattade även en trevlig gest att ge min lilla dotter en liten present på sin födel..."
"Tar gärna hjälp av Kim igen som mäklare om det skulle behövas. Upplevdes pålitligt, noggrann och gav all information som behövdes. Kim upplevs naturligt trevlig och känns inte "påklistrat trevlig" och klämkäck. Uppskattade även en trevlig gest att ge min lilla dotter en liten present på sin födelsedag. Det kom helt spontant vid kontraktsskrivning och kändes inte fjäskigt utan blev en rolig överraskning för henne."
Läs mer
säljare på Frejagatan 5A

13 feb 2022

"Är otroligt nöjd att vi valde Kim som mäklare, ödmjukt gick han igenom hela processen & var väldigt tydlig med varje steg. Världsklass på återkopplingen och vi kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Perstorpsvägen 14

02 feb 2022

"Kim är super i sin profession och även som person..."
säljare på Banérgatan 7C

25 dec 2021

"Väldigt trevlig kille, väldigt professionell och flexibel."
säljare på Bossevägen 1B

01 dec 2021

"Anlitade Kim för hans goda rykte och blev inte besviken!
Han krossade alla förväntningar och det blev en snabb och smidig affär, 10/10!"
säljare på Kungsgårdsvägen 66A

26 nov 2021

"Tacksam för otroligt bra service, väldigt hjälpsam och tog sig tid. Både från Kim själv och övriga på kontoret. "
säljare på Klockhusgatan 5B

25 nov 2021

"Kim var lyhörd, duktig och engagerad. Dessutom sålde han lägenheten på fem dagar, utan att vi ens hann fota eller få ut den till försäljning. Nöjd och kan starkt rekommendera! "
säljare på Erik Dahlbergs väg 29

23 nov 2021

"Tack vare Kim Gjukaj har jag fått en unik mäklarupplevelse och trygg vägledning genom hela bostadsaffären. Kim är väldigt proffsig och inger förtroende. Han har varit väldigt förstående och professionellt tålmodig med mina önskemål. Från första mötet till avslutad affär har Kim varit inlyssnande ..."
"Tack vare Kim Gjukaj har jag fått en unik mäklarupplevelse och trygg vägledning genom hela bostadsaffären. Kim är väldigt proffsig och inger förtroende. Han har varit väldigt förstående och professionellt tålmodig med mina önskemål. Från första mötet till avslutad affär har Kim varit inlyssnande och lösningsorienterad.
En mäklare som både är lättillgänglig och alltid positiv, vilket har medfört en väldigt bekväm säljprocess.
Vill varmt rekommendera Kim, och det finns ingen tvekan att ta kontakt med Kim inför framtida köp och -säljtankar. "
Läs mer
säljare på Sidenvägen 6L

22 nov 2021

"Man kan inte säga annat än att samarbeta med Kim. Jättenöjd med han och kommer att rekommendera till andra. En jättenöjd kund! "
säljare på Vänskapens väg 19D

28 okt 2021

"Kim skickade en bukett blommor till mig när han fick veta att vår hund gått bort. Det glömmer jag aldrig. I övrigt toppenjobb med lägenhetsförsäljningen och kan glatt rekommendera honom vidare! "
säljare på Oxhagsvägen 8

18 okt 2021

"Upplevde Kim som otroligt engagerad, lugn och förtroendeingivande- Han fanns alltid där vid funderingar och var mån om att det ska bli bra för alla parter.
Rekommenderar han varmt och kommer absolut att anlita Kim igen. 10/10! "
säljare på Linnégatan 3E

11 okt 2021

"Både köpt och sålt genom Kim. Lugn och trygg person samtidigt som han arbetar effektivt och proffsigt! Enkel att ha att göra med, skulle absolut rekommendera Kim! "
säljare på Bossevägen 1C

21 sep 2021

"Kändes väl påläst, seriös och kunnig. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Kungsgårdsvägen 50C

21 sep 2021

"Väldigt professionell och hjälpsam"
säljare på Nymans väg 7

05 aug 2021

"Kim var engagerad och proffsig under hela försäljningsprocessen!
Är väldigt nöjd med Kim hos Pontuz Löfgren och kan till 100 procent rekommendera honom till släkt och vänner !!"
säljare på Lech Walesas gata 42

04 aug 2021

"Saklig och kunnig mäklare med förmågan att vara effektiv utan att vara stressad. Pålitlig i återkoppling och att ge fortlöpande information. Helhetsintrycket präglas av tydlighet och förutsägbarhet, vilket känns tryggt när man är i försäljningsprocess. "
"Saklig och kunnig mäklare med förmågan att vara effektiv utan att vara stressad. Pålitlig i återkoppling och att ge fortlöpande information. Helhetsintrycket präglas av tydlighet och förutsägbarhet, vilket känns tryggt när man är i försäljningsprocess. "
Läs mer
säljare på Bremergatan 11

04 aug 2021

"Extremt nöjd med Kim som mäklare. Kändes tryggt och säkert från första kontakt och alltid tillgänglig. Till alla som går i säljtankar kan jag starkt rekommendera Kim!"
säljare på Odengatan 4

08 jul 2021

"Allting gick väldigt smidigt, Kim skötte allt och höll mig uppdaterad hela tiden. Väldigt proffsig. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Stensbergsvägen 40C

13 jun 2021

"Kim är en person som direkt inger förtroende och skapar trygghet!
Vi bokade ett möte för att starta upp säljprocessen av min lägenhet. Några timmar senare samma dag hade Kim förhandsvisat lägenheten och dagen avslutades med att han sålt min lägenhet till ett kanonpris!
Rekommenderar verkligen K..."
"Kim är en person som direkt inger förtroende och skapar trygghet!
Vi bokade ett möte för att starta upp säljprocessen av min lägenhet. Några timmar senare samma dag hade Kim förhandsvisat lägenheten och dagen avslutades med att han sålt min lägenhet till ett kanonpris!
Rekommenderar verkligen Kim till dig som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Axel Oxenstiernas väg 5

20 apr 2021

"Kim sålde den på bara några dagar, snabbt & smidigt. Kommer anlita Kim i alla framtida affärer!
Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Perstorpsvägen 12

06 apr 2021

"Mycket trevlig och duktig. Bra information och snabb återkoppling. Engagerad och mån om sina kunder."
säljare på Stagneliusgatan 24C

06 apr 2021

"Redan från första stund ingav Kim ett lugn och gav oss förtroende för honom. Han är tydlig och strukturerad och ordningsmänniskan inom mig uppskattar verkligen dessa egenskaper då vi trodde försäljningen skulle vara tidskrävande och riktigt tråkigt. Men med Kim kändes det lätt och trevligt - inte..."
"Redan från första stund ingav Kim ett lugn och gav oss förtroende för honom. Han är tydlig och strukturerad och ordningsmänniskan inom mig uppskattar verkligen dessa egenskaper då vi trodde försäljningen skulle vara tidskrävande och riktigt tråkigt. Men med Kim kändes det lätt och trevligt - inte alls som vi trott! Vi önskar honom all lycka i hans karriär och om vi säljer nån bostad igen så är det Kim vi ringer. "
Läs mer
säljare på Skräddaretorpsvägen 7D

01 apr 2021

"Kim var väldigt tillmötesgående och engagerad i försäljningen, han gav mig trygghet och uppdaterade mig kontinuerligt om hur de olika stegen i visning,budgivning och kontraktsskrivning låg till. Som säljare kunde jag luta mig tillbaka och låta proffset jobba. Två dagar tog det att sälja min lägen..."
"Kim var väldigt tillmötesgående och engagerad i försäljningen, han gav mig trygghet och uppdaterade mig kontinuerligt om hur de olika stegen i visning,budgivning och kontraktsskrivning låg till. Som säljare kunde jag luta mig tillbaka och låta proffset jobba. Två dagar tog det att sälja min lägenhet,imponerande! Tack Kim!"
Läs mer
säljare på Perstorpsvägen 12

30 mar 2021

"Inget svårt val att välja Kim som mäklare. Seriös,driven och väldigt tillmötesgående. Levde upp till mina höga förväntningar."
säljare på Ståthållaregatan 32A

25 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Kim som mäklare! Höll mig alltid uppdaterad och gjorde ett kanon jobb. Super nöjd!"
säljare på Södra Långgatan 79A

25 mar 2021

"Rekommenderar Kim varmt. Han är flexibel, lyhörd och kunnig, och försäljningen gick snabbt och smärtfritt"
säljare på Nymans väg 3

19 mar 2021

"Kim ingav ett förtroende från första stund och guidade oss hela vägen till försäljning. Han är en väldigt engagerad mäklare som är både lyhörd, trevlig och snabb på att återkoppla. Som säljare kunde vi inte vara mer nöjda. Rekommenderar varmt Kim!"
säljare på Vegagatan 4B

17 mar 2021

"Snabb på att återkoppla och höll oss uppdaterade. Från första mötet till försäljning gick det tre veckor, så allt gick bra och effektivt och vi är mycket nöjda med budet. Bra planerat med styling, fotografering och annons som kom ut snabbt. Bra uppskattning på priset i vårt område. Mycket positiv..."
"Snabb på att återkoppla och höll oss uppdaterade. Från första mötet till försäljning gick det tre veckor, så allt gick bra och effektivt och vi är mycket nöjda med budet. Bra planerat med styling, fotografering och annons som kom ut snabbt. Bra uppskattning på priset i vårt område. Mycket positivt intryck, kan verkligen rekommendera som mäklare! "
Läs mer
säljare på Rätta vägen 4

07 mar 2021

"Han var mycket kunnig, informerade oss bra, var effektiv och jobbade snabbt.
Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Skräddaretorpsvägen 9B

04 mar 2021

"Kim gjorde ett jättebra jobb! Väldigt bra att ha att göra med. Gjorde det enkelt att förstå allt som hände. Även efter affären varit väldigt hjälpsam med allt. Jag rekommenderar verkligen Kim! "
säljare på Gustaf Vasagatan 9

15 feb 2021

"Grym insats och grymt duktig mäklare "
säljare på Kreugergatan 7

04 feb 2021

"Kim visade att han hade alla de egenskaper en säljare skall ha för att vi som kund skall känna tillit.
Varje gång vi gör en bostadsaffär har vi valt Pontuz Löfgren AB. Alltid varit mycket nöjda.
"
säljare på Bergagårdsvägen 14

31 jan 2021

"Träffade fler mäklare inför försäljningen. Kim blev ett enkelt val och han överträffade alla mina förväntningar. Högsta betyg! "
säljare på Kungsgårdsvägen 52D

30 jan 2021

"Genomgående bra service. Kommer absolut att rekommendera Kim vidare! "
säljare på Silkeborgsgatan 4

18 nov 2020

"Mycket lugn o trygg o trovärdig kan jag varmt rekommendera!"
säljare på Kungsgårdsvägen 22B

16 nov 2020

"Kim är tydlig och förklarar det som jag inte förstår. Lugn och sansad och håller kontakten hela tiden.
Jag upplever Kim som ärlig både mot mej som sälare och mot köparen."
säljare på Lötvägen 28

09 nov 2020

"Kim gjorde ett kanonjobb. Han är otroligt engagerad i sitt arbete. Han var väldigt personlig och överraskade mig konstant. Jag kan varmt rekommendera honom vidare till de jag känner! "
säljare på Djurängsvägen 60A

21 okt 2020

"Vi fick direkt en väldigt bra och trygg känsla av Kim, en mäklare som man vill ha nära sig. Han lovade ingenting han inte kunde hålla och höll oss med nödvändig och bra information under processen. En pigg och glad kille som vi kan lämna våra varmaste rekommendationer för. "
"Vi fick direkt en väldigt bra och trygg känsla av Kim, en mäklare som man vill ha nära sig. Han lovade ingenting han inte kunde hålla och höll oss med nödvändig och bra information under processen. En pigg och glad kille som vi kan lämna våra varmaste rekommendationer för. "
Läs mer
säljare på Lagmansgatan 6B

16 okt 2020

"Kim fick lägenheten såld trotts att det kom ut en likadan betydligt billigare. Mycket tacksam för hans hjälp och kan varmt rekommendera honom vidare! "
säljare på Norrlidsvägen 20

13 okt 2020

"Supertrevlig och seriös mäklare! Kim får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Sjöbergs gata 48

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
22
Lägenhet
10
Fritidshus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
99 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 153 säljare
Kim satte rätt förväntningar på slutpriset
140 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 151 säljare
Kim var tydlig och höll mig uppdaterad
147 av 156 säljare

Kim på kartan.

192 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
156 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

295 000 kr
Tomt/Mark, Mönsterås
3 150 000 kr
6 rum, 145 m²
21 724 kr/m²
Villa, Kalmar
2 495 000 kr
5 rum, 104 m²
23 990 kr/m²
Villa, Kalmar
2 695 000 kr
6 rum, 120 m²
22 458 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
5 453 kr/mån
6 rum, 210 m²
Villa, Mörbylånga

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 000 000 kr
Villa Lindsdal
5 rum, 121 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Tegelviken
4 rum, 83 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
4 200 000 kr
Villa Vassmolösa
+ 210 000 kr
6 rum, 220 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
2 670 000 kr
Villa Läckeby
+ 180 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
3 500 000 kr
Villa Vedby
-490 000 kr
5 rum, 183 m²
Utropspris: 3 990 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.