Kerstin Wallin

Profilbild för Kerstin Wallin
Säljarfavorit
Kerstin Wallin
4.9 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
11 st
82 940 000 kr

Bakgrund

Kerstin Wallin jobbar på Wallin & Co och är registrerad mäklare sedan 1990-11-26. Kerstin har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Kerstin har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 85 000 000 kr.

Presentation

Kerstin har inte skrivit någon presentation.

Mäklarbyrå


Kontor

Wallin & Co

Säljare om Kerstin.

23 jun 2022

"Kerstin var väldigt lätt att jobba med och engagerad i försäljningen. Lätt att få tag på och alltid på tårna, snabb att svara på frågor. Vi är väldigt nöjda med val av mäklare och kan rekommendera."
säljare på Badstrandsvägen 32

26 maj 2022

"Helt suverän insats, tyvärr så finns skalan bara till 5"
säljare på Marsbacksvägen 47

23 apr 2022

"Kerstin är utan tvekan Stora Essingens bästa mäklare som är otroligt kunnig om sin marknad."
säljare på Eknäsvägen 4A

24 mar 2022

"Superproffs, människokännare, kundfokuserad, hjälpsam, förstående, smidig, flexibel, anpassningsbar och tydlig!
Jag är supernöjd!!"
säljare på Vänskapsvägen 55

21 mar 2022

"Kerstin visade på ett stort engagemang, kreativitet, tillgänglighet och flexiblitet i samband med vår försäljning. Rekommenderar Kerstin varmt till andra som funderar på att sälja eller köpa. "
säljare på Segelbåtsvägen 10

24 feb 2022

"Den bästa mäklaren jag haft!
Rekommenderas varmt!"
säljare på Essingestråket 29

01 feb 2022

"Mäklaren har lång erfarenhet i branshen och enormous lokalkännedom. Alltid villig att ställa upp lite extra, ex med utlämning av nycklar till hantverkare och inspektion av diverse arbete då jag inte var på plats. Kände mej väldigt trygg igenom hela processes. Alltid svårt att bedöma marknaden och..."
"Mäklaren har lång erfarenhet i branshen och enormous lokalkännedom. Alltid villig att ställa upp lite extra, ex med utlämning av nycklar till hantverkare och inspektion av diverse arbete då jag inte var på plats. Kände mej väldigt trygg igenom hela processes. Alltid svårt att bedöma marknaden och då det var svårt att få till en riktig budgivning valde jag att sälja till utgångspris. Jag kan varmt rekommendera Kerstin Wallin som mäklare."
Läs mer
säljare på Vänskapsvägen 36

03 dec 2021

"Professionell erfaren med verklig fingertoppskänsla för kunden
Genom sitt vänliga och lugna sätt skapar hon trygghet genom hela processen"
säljare på Essingestråket 36

26 nov 2021

"Kerstin är en varm och inkännande person kombinerat med en professionell inställning. Hennes lokalkännedom är svår att matcha, det kändes rätt direkt efter att vi fick kontakt. Rekommenderar Kerstin och Wallin CO familjära gäng starkt."
säljare på Vänskapsvägen 40

25 nov 2021

"En kompetent och mycket trevlig mäklare. "
säljare på Strålgatan 35

21 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Kerstin Wallin. Hon är väldigt kunnig och erfaren, proffsig och tillmötesgående, samt väldigt trevlig!"
säljare på Disponentgatan 4

09 okt 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Kerstin som mäklare"
säljare på Vänskapsvägen 51

09 okt 2021

"Kunnig och förtroende ingivande."
säljare på Gammelgårdsgränd 16

27 sep 2021

"Kerstin är professionell, erfaren och engagerad. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Essingestråket 37

25 aug 2021

"Mäklaren är mycket trevlig och kompetent och ger personlig service.
Jag rekommenderar henne till alla dom vill sälja eller köpa.
"
säljare på Disponentgatan 4

22 aug 2021

"Professionell mäklare som gjorde det enkelt och snabbt att genomföra affären. Trevlig och tillmötesgående som underlättade att allt gick smidigt. Kan absolut rekommendera Kerstin Wallin som mäklare! "
säljare på Eknäsvägen 6A

08 aug 2021

"Kunnig, professionell och trevlig, precis vad man önskar sig :) "
säljare på Badstrandsvägen 33

06 aug 2021

"Vi ar valdigt nojda med maklaren som var professionell, trevlig och enkel att ha att gora med, gav bra rad, och som lyckades fa ett extremt bra slutpris pa var salda lagenhet. Tusen tack Kerstin!"
säljare på Gammelgårdsvägen 44

16 jul 2021

"Kerstin är otroligt proffsig och tillmötesgående som mäklare. Rekommenderar henne starkt till andra säljare, och köpare! "
säljare på Junohällsvägen 8

13 jul 2021

"Kerstin har ett bra kontaktnät på Essingeöarna och känner såväl omgivningarna och objekten väl. Spekulanter som söker på Essingeöarna kontaktar ofta Kerstin, vilket gör henne extra intressant för säljarna. Som person är hon lyhörd, trevlig och professionell. Precis som man vill att en mäklare ska..."
"Kerstin har ett bra kontaktnät på Essingeöarna och känner såväl omgivningarna och objekten väl. Spekulanter som söker på Essingeöarna kontaktar ofta Kerstin, vilket gör henne extra intressant för säljarna. Som person är hon lyhörd, trevlig och professionell. Precis som man vill att en mäklare skall vara. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Värdshusbacken 9A

20 jun 2021

"Kerstin är mycket ambitiös och jobbar hårt för kundens bästa. Hon har en mycket god lokalkännedom efter många års etablering på Stora Essingen och vinnlägger sig om en personlig kontakt med kunden.
Sammantaget är jag mycket nöjd med hennes insatser."
säljare på Vänskapsvägen 51

11 jun 2021

"Professionell, personlig och effektiv. En perfekt mäklare med lång erfarenhet av Essingeöarna."
säljare på Essingeringen 22A

03 jun 2021

"Kerstin är det självklara valet av mäklare på Stora Essingen. Hon är professionell och kunnig om allt kring bostäderna på ön. Dessutom är hon väldigt trevlig, genuin, och enkel att ha att göra med. Kort sagt en mäklare i toppklass! "
säljare på Gammelgårdsvägen 52

29 maj 2021

"Kompetent och mycket socialt begåvad. Kerstin kan det här! "
säljare på Essingeringen 90

28 maj 2021

"Kerstin är alltid till 100% engagerad i sina klienter, såväl köpare som säljare. Hon ställer upp både före, under och efter en försäljning. Hon är kunnig och påläst och har ett genuint intresse av att alla inblandade ska känna att bostadsaffären har gått bra. Vi hade erfarenhet av Kerstin från ti..."
"Kerstin är alltid till 100% engagerad i sina klienter, såväl köpare som säljare. Hon ställer upp både före, under och efter en försäljning. Hon är kunnig och påläst och har ett genuint intresse av att alla inblandade ska känna att bostadsaffären har gått bra. Vi hade erfarenhet av Kerstin från tidigare köp & försäljningar och hon levde upp till förväntningarna även denna gång."
Läs mer
säljare på Vänskapsvägen 40

26 maj 2021

"Kerstin är en av få lyckliga personer som lyckats göra det som hon tycker är roligt till sitt arbete. Hon visar stor respekt, professionalism och värme."
säljare på Essingestråket 44

05 maj 2021

"Erfaren, personlig och ärlig. Bra egenskaper särskilt i såna här sammanhang. "
säljare på Badstrandsvägen 27

05 maj 2021

"Vi vill ge våra allra bästa rekommendationer till vår mäklare Kerstin Wallin. Hon överträffade våra förväntningar på alla sätt och vi är så nöjda."
säljare på Flottbrovägen 4

27 apr 2021

"Kerstin är det självklara valet av mäklare på Stora Essingen. Inte nog med att hon känner i stort sett alla på ön och förmedlar flest bostäder här - hon är mycket kunnig och får såväl säljare som köpare att känna trygghet i affären. Dessutom är det kul under tiden och känns prestigelöst på alla ..."
"Kerstin är det självklara valet av mäklare på Stora Essingen. Inte nog med att hon känner i stort sett alla på ön och förmedlar flest bostäder här - hon är mycket kunnig och får såväl säljare som köpare att känna trygghet i affären. Dessutom är det kul under tiden och känns prestigelöst på alla plan. Regel: Ska du sälja på ön då är det Kerstin du kontaktar först. "
Läs mer
säljare på Bergsmarksvägen 10

23 apr 2021

"Driven med en stabil och trygg känsla. "
säljare på Vänskapsvägen 40

14 apr 2021

"Mycket proffsig och trevlig att ha att göra med. Allt gick snabbt och korrekt till. Satta prisnivån realistisk. Specialiserad på Stora Essingen och står för merparten av försäljningarna på ön och känner "alla" samt vet precis prisnivåerna."
säljare på Vänskapsvägen 49

28 mar 2021

"Vi är så nöjda med Kerstin som mäklare. Hon var lyhörd och förtroendeingivande. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Essingetorget 42

26 mar 2021

"Kan med hela mitt hjärta varmt rekommedera denna mäklare. Fanns inget att klaga på. Kommer i framtiden vända till dem vid ev försäljning."
säljare på Möregatan 4

26 mar 2021

"Efter att ha träffat ett antal olika mäklare valde vi Kerstin som också förmedlade bostaden när vi köpte den. Hon har gett oss en trygg och enkel resa utan överraskningar. Vi är supernöjda med vårt val. "
säljare på Vänskapsvägen 51

22 mar 2021

"Vi valde Kerstin som mäklare till våran bostad på stora Essingen på grund av hennes oslagbara lokalkännedom och hennes fantastiska personlighet, alltid med ett leende på läpparna. Kerstin är en otroligt erfaren mäklare och vi kände oss tidigt trygga med att hon ser potentialen i lägenheten och ka..."
"Vi valde Kerstin som mäklare till våran bostad på stora Essingen på grund av hennes oslagbara lokalkännedom och hennes fantastiska personlighet, alltid med ett leende på läpparna. Kerstin är en otroligt erfaren mäklare och vi kände oss tidigt trygga med att hon ser potentialen i lägenheten och kan förmedla detta till en spekulant på ett väldigt naturligt sätt.
Vi hade helt rätt i magkänslan om Kerstin, lägenheten blev såld på förhand till ett pris över våra förväntningar. Kan varmt rekommendera henne till andra! "
Läs mer
säljare på Tvätterskevägen 4

25 feb 2021

"Kerstin Wallin är tillmötesgående, kunnig, snabb och effektiv samtidigt som hon är inlyssnande och har humor. Hon är fokuserad och tillgänglig vid behov, vilket får kunden att känna sig trygg. Professionell. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Essingeringen 72D

15 jan 2021

"Kerstin balanserar med perfektion linjen mellan proffessionalism och personligt bemötande. Hon har en fallenhet för att anpassa sig och sitt sätt utifrån mottagaren, vilket resulterar i att hon kan hantera och skapa förtroende för alla typer av människor, oavsett om de är säljare eller köpare. Re..."
"Kerstin balanserar med perfektion linjen mellan proffessionalism och personligt bemötande. Hon har en fallenhet för att anpassa sig och sitt sätt utifrån mottagaren, vilket resulterar i att hon kan hantera och skapa förtroende för alla typer av människor, oavsett om de är säljare eller köpare. Rekommenderas starkt."
Läs mer
säljare på Lövholmsvägen 84

22 dec 2020

"Helt fantastisk!"
säljare på Gammelgårdsvägen 23

10 dec 2020

"Lyhörd, saklig och engagerad. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Vänskapsvägen 55

07 dec 2020

"Jag är så nöjd med all hjälp jag fick i samband med försäljningen. Kände ett otroligt stort stöd under försäljningen som för hela vår familj var ganska jobbigt men tack vare Wallin & co så gick det så smidigt och är otroligt tacksam för det. Det är svårt att hitta mäklare som är mer lyhörd och et..."
"Jag är så nöjd med all hjälp jag fick i samband med försäljningen. Kände ett otroligt stort stöd under försäljningen som för hela vår familj var ganska jobbigt men tack vare Wallin & co så gick det så smidigt och är otroligt tacksam för det. Det är svårt att hitta mäklare som är mer lyhörd och ett stort mänskligt hjärta. "
Läs mer
säljare på Klövervägen 10

07 dec 2020

"Kerstin & Emma är mycket duktiga och drivna! Det var väldigt roligt att arbeta tillsammans med dem och något vi verkligen uppskattade var att de var grymt duktiga på att styla vår lägenhet inför fotografering och visningar. Dessutom är de väldigt trevliga och serviceinriktade. Vi kan varmt rekomm..."
"Kerstin & Emma är mycket duktiga och drivna! Det var väldigt roligt att arbeta tillsammans med dem och något vi verkligen uppskattade var att de var grymt duktiga på att styla vår lägenhet inför fotografering och visningar. Dessutom är de väldigt trevliga och serviceinriktade. Vi kan varmt rekommendera Kerstin Wallin & CO! "
Läs mer
säljare på Essingestråket 23

20 okt 2020

"Om man ska sälja sitt boende så ska man anlita Kerstin Wallin och hoppas att hon tar sig an uppdraget. Svårare än så är det inte. Alltid positiv, optimistisk och realistisk. Mängder av erfarenhet och ödmjukhet i fin balans. Skapar ett väl fungerande samarbete med kunden för att maximera försäljni..."
"Om man ska sälja sitt boende så ska man anlita Kerstin Wallin och hoppas att hon tar sig an uppdraget. Svårare än så är det inte. Alltid positiv, optimistisk och realistisk. Mängder av erfarenhet och ödmjukhet i fin balans. Skapar ett väl fungerande samarbete med kunden för att maximera försäljningspotentialen, ser till att lägenheten blir presentabel utan att behöva anlita kostsamma stylister. Flexibel, tålmodig och vänlig genom hela försäljningsprocessen, både gentemot säljaren och spekulanterna. Avtalsskrivning med samtliga nöjda parter är en trevlig sammankomst i Kerstin Wallins lokaler på vackra Stora Essingen."
Läs mer
säljare på Skogsmarksvägen 16

07 jul 2020

"Kerstin var engagerad, jobbade hårt och la ned den tiden som behövdes för att få till en bra affär! "
säljare på Stenkullavägen 25

03 jul 2020

"Kerstin var ett självklart val för oss då vi träffat henne på många visningar där hon är grym! Berättar alltid om relevanta saker, till och med om saker som man som köpare inte tänkt på att fråga om men som är väldigt relevanta att veta. Kerstin kan området och Stora Essingens hus utan och innan...."
"Kerstin var ett självklart val för oss då vi träffat henne på många visningar där hon är grym! Berättar alltid om relevanta saker, till och med om saker som man som köpare inte tänkt på att fråga om men som är väldigt relevanta att veta. Kerstin kan området och Stora Essingens hus utan och innan. Otroligt lugn, ärlig och förtroendeingivande - vi förstår varför hon är Stora Essingens bästa mäklare! "
Läs mer
säljare på Vänskapsvägen 40

03 jun 2020

"Vi påbörjade försäljningen mitt i värsta Coronakrisen. Kerstin gav rimliga förhoppningar och tyckte ändå att det var värt ett försök. Hon har ett stort kontaktnät av köpare som är intresserade av villor på Stora Essingen, och var flexibel och ordnade många privata visningar. Hon var hela tiden ti..."
"Vi påbörjade försäljningen mitt i värsta Coronakrisen. Kerstin gav rimliga förhoppningar och tyckte ändå att det var värt ett försök. Hon har ett stort kontaktnät av köpare som är intresserade av villor på Stora Essingen, och var flexibel och ordnade många privata visningar. Hon var hela tiden tillgänglig och hon fick oss att känna att vi var speciella som kund. Slutresultatet blev över förväntan - trots Coronan."
Läs mer
säljare på Stenkullavägen 13

20 apr 2020

"Jag rekommenderar verkligen Kerstin. Hon har enorm erfarenhet och känns trygg att göra den förmodligen största affär man gör när man byter bostad."
säljare på Värdshusslingan 7

26 mar 2020

"Kerstins goda lokalkännedom och kontaktnät har ett stort värde när man vill sälja sin bostad. Öga för detaljer och full kontroll på marknaden är andra bra egenskaper jag uppskattade hos Kerstin."
säljare på Tvätterskevägen 6

12 feb 2020

"Bästa mäklare !!"
säljare på Vänskapsvägen 49

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
85 000 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 128 säljare
Kerstin satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 128 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 123 säljare
Kerstin var tydlig och höll mig uppdaterad
128 av 130 säljare

Kerstin på kartan.

378 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
131 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
2,5 rum, 37,5 m²
107 972 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 950 000 kr
2 rum, 34 m²
86 764 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 695 000 kr
3 rum, 65 m²
87 615 kr/m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 660 000 kr
Lägenhet Essingeöarna
+ 165 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Essingeöarna
-95 000 kr
2,5 rum, 48 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
8 060 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 365 000 kr
3,5 rum, 83 m²
Utropspris: 7 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 825 000 kr
Lägenhet
3 rum, 79 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.