Katarina Törnkvist

Profilbild för Katarina Törnkvist
Katarina Törnkvist
4.8 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
6 st
69 090 000 kr

Bakgrund

Katarina Törnkvist jobbar på Lysekilsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2014-04-11. Katarina har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Katarina har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 25 985 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Katarina Törnkvist och jag arbetar som fastighetsmäklare på Lysekilsmäklarna, som jag även driver tillsammans med min kollega Heidi Rönning. Jag har många års erfarenhet av förmedling av både villor, fritidshus och bostadsrätter.

Att vara fastighetsmäklare handlar för mig om så mycket mer än att bara förmedla bostäder. Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. När du ger mig förtroende att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för just dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset. Jag vill att mina kunder skall känna trygghet, få bästa service och bäst betalt! Min målsättning och drivkraft är att mina uppdragsgivare blir så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta.

Efter att i hela mitt vuxna liv arbetat med försäljning och marknadsföring kom jag in i fastighetsmäklaryrket lite senare i livet vilket jag bara ser fördelar med. Lysekilsmäklarna är ett privat och lokalt, oberoende mäklarföretag, helt fristående från bank/ försäkringsbolag.

Det är viktigt att du som säljare känner ett förtroende för mig som mäklare. Jag lämnar gärna referenser på nöjda uppdragsgivare. Läs gärna också nedan vad mina kunder har lämnat för rekommendationer. Välkommen att kontakta mig för värdering eller försäljning!

- Examen i Nationalekonomi samt Statskunskap (4 år) vid Göteborgs Universitet
- Examen fastighetsmäklarekonom (3 år) vid Högskolan Trollhättan
- Därutöver utbildningar och fristående kurser (ex juridik, marknadsföring, språk) i Sverige och utomlands.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Katarina.

02 apr 2024

"Katarina var ett fantastiskt stöd i vår försäljning och är verkligen en mäklare som ger allt!"
säljare på Lyckevägen 14

08 jan 2024

"Bra support och engagerad."
säljare på Torgestad 200

30 dec 2023

"Katarina Törnkvist på Lysekilsmäklarna har varit helt fantastisk! Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes expertis och hon var alltid tillgänglig och beredd att förklara saker under hela försäljningsprocessen. Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar varmt Katarina T..."
"Katarina Törnkvist på Lysekilsmäklarna har varit helt fantastisk! Jag kände mig väldigt trygg med henne och hennes expertis och hon var alltid tillgänglig och beredd att förklara saker under hela försäljningsprocessen. Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar varmt Katarina Törnkvist till andra säljare!"
Läs mer
säljare på Röe 540

29 dec 2023

"Informationen som man fick stämde till punkt o pricka , allt enligt mäklarens ord."
säljare på Hultvägen 5

29 dec 2023

"Så här i efterhand så förstår jag att jag faktiskt inte kunde fått en bättre mäklare, kunnig envis och engagerad var hon. "
säljare på Hagvägen 23

25 sep 2023

"Lysekilsmäklarna i vårt fall Katarina Törnqvist har på ett proffsigt och tryggt sätt skött försäljningen av fastigheten och vi kan varmt rekommendera Lysekilsmäklarna"
säljare på Kullvägen 3

29 jun 2023

"Värdering och utgångspris va något högt mot va det såldes för.
Samtidigt va det inte orimligt mht området.
Ibland handlar det om tillfälligheter vilka som kommer på visning och är med i budgivning. "
säljare på Strandvägen 38

28 jun 2023

"Bra återkoppling "
säljare på Lyckevägen 12

27 jun 2023

"Katarina och Lysekilsmäklarna var verkligen inlyssnande och genomförde försäljningen av vår lägenhet helt i enighet med våra önskemål. /Emma och Daniel"
säljare på Kvarnberget 1

22 jun 2023

"En liten byrå med det där lilla extra.
Du blir inte en i mängden."
säljare på Norra Kvarngatan 7C

22 jun 2023

"Katarina var mycket noga med att försäljningen skulle uppfylla våra önskemål.
Och det gjorde den. Vi är mycket nöjda med Katarina!"
säljare på Måsstigen 5

10 feb 2023

"Vi var väldigt nöjda med kontakten med Katarina Törnkvist på Lysekilsmäklarna. Enkel och bra affär som sköttes proffsigt hela vägen. "
säljare på Norra Kvarngatan 7H

07 jan 2023

"Priset blev mycket högre än vi förväntade oss."
säljare på Lyse-Berga Spjösvik 529

07 jan 2023

"Engagerad, driven, trodde på snabb försäljning, vilket stämde! Tyckte om hennes sätt att arbeta på Vi kom fantastiskt bra överens "
säljare på Persens väg 6

07 jan 2023

"Är oerhört tacksam att jag valde Lysekilsmäklarna som jag direkt kände förtroende för, som tog ansvar och stöttade för allt vad en försäljning innebär. Rekommenderar Lysekilsmäklarna med det varmaste. "
säljare på Ingeröd Solhagen 609

06 jan 2023

"Kompetent och socialt inkännande, jag kände mig trygg. Även väldigt bra uppföljning när jag hade frågor."
säljare på Biberg 300

30 jun 2022

"Jag är mycket nöjd.Katarina var lyhörd och lätt att samarbeta med och att nå.Hela försäljningen gick snabbt och effektivt.
Mvh Margareta Larsson "
säljare på Udden 26

29 jun 2022

"Super fornøyd med meglerens innsats!"
säljare på Bro-Fiskebäck 441

27 jun 2022

"Det var strålande uppföljning från start till slut. Jag uppskattade flexibiliten som Katarina erbjöd och inte minst effektiveten! Tack!"
säljare på Fåglekärr 114

20 jun 2022

"Katarina gjorde allt och lite till för att det skulle bli så bra som möjligt för oss."
säljare på Adress saknas

27 apr 2022

"Positiv, hjälpsam, engagerad! "
säljare på Holma Håbäck 500

27 dec 2021

"Katarina är mycket kunnig, kompetent och engagerad, och vi är väldigt glada över att vi anlitade henne för försäljningen av farmors hus. Bilderna i annonsen var jättefina, och Katarina hade skrivit en fin och personlig text med mycket värme."
säljare på Kvarnvägen 9

12 dec 2021

"Katarina på Lysekilsmäklarna fick vårt förtroende att sälja föräldrahemmet. Vi fick omgående ett mycket bra intryck av Katarina.
Hon är professionell, driven, rak och tydlig i sin kommunikation. En helt "outstanding" annons i kombination med Katarinas fingertoppskänsla rakt igenom hela processen ..."
"Katarina på Lysekilsmäklarna fick vårt förtroende att sälja föräldrahemmet. Vi fick omgående ett mycket bra intryck av Katarina.
Hon är professionell, driven, rak och tydlig i sin kommunikation. En helt "outstanding" annons i kombination med Katarinas fingertoppskänsla rakt igenom hela processen var helt avgörande för resultatet. Vi rekommenderar Katarina å det varmaste!"
Läs mer
säljare på Udden 5

05 okt 2021

" Mäklaren är både trevlig och professionell."
säljare på Söhalla 10

27 sep 2021

"hun gjorde mer en hun tok betalt for hun skaffet min leieboer en fin legenhet også. +++. "
säljare på Sågvägen 9C

19 jul 2021

"Fint engagemang genom hela processen. Riktigt nöjd med Katarina. "
säljare på Sundsandvik 417

10 jun 2021

"Mäklarens insats var helt avgörande för en mycket framgångsrik försäljning"
säljare på Bokvägen

25 apr 2021

"Katarina på Lysekilsmäklarna gjorde ett superproffsigt jobb. Tydlig, rak och förtroendeingivande. Är mycket nöjd och kan ge mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Lilla Bansviksgatan 9

24 apr 2021

"Lysekilsmäklarnas KATARINA TÖRNQVIST
är VÅR mäklare "the One and only". Vi har erfarenhet av tre fastighets försäljningar. Den första, där vi bistod goda vänner som ej kunde närvara själva, och sen två egna hus försäljningar över tid. Hennes kunskap, flexibilitet och trevliga arbetssätt gör att s..."
"Lysekilsmäklarnas KATARINA TÖRNQVIST
är VÅR mäklare "the One and only". Vi har erfarenhet av tre fastighets försäljningar. Den första, där vi bistod goda vänner som ej kunde närvara själva, och sen två egna hus försäljningar över tid. Hennes kunskap, flexibilitet och trevliga arbetssätt gör att säljare och köpare får den absolut bästa och tryggaste starten på kanske LIVETS AFFÄR!"
Läs mer
säljare på Kleva Gård 104

08 dec 2020

"Katarrina var vældigt enegisk, mål medveten, øppen ,serjøs,rekomderas varmt"
säljare på Skarstad 310

09 sep 2020

"Vi valde mellan två olika mäklare. Valet att använda Katarina var enkelt, hon kändes mer lyhörd och uppmärksam på vad vi önskade få ut av försäljningen. Bra energi och engangemang. Det blev en lyckad försäljning, där både säljare och köpare var nöjda! Tack Katarina, lycka till med framtida objekt..."
"Vi valde mellan två olika mäklare. Valet att använda Katarina var enkelt, hon kändes mer lyhörd och uppmärksam på vad vi önskade få ut av försäljningen. Bra energi och engangemang. Det blev en lyckad försäljning, där både säljare och köpare var nöjda! Tack Katarina, lycka till med framtida objekt! /Maria"
Läs mer
säljare på Vallarnavägen 45

25 jun 2020

"Katarina har med trygg erfaren kompetens, tydligt lotsat oss i vår fastighets försäljning. På bästa sätt!"
säljare på Kleva Gård 106

10 jun 2020

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats.
"
säljare på Kungsviksvägen 1

01 maj 2020

"Otroligt framåt, mycket goda tips inför försäljning. Starkt driv, enorm kunskap. Det lilla extra som behövs. Jag kallar det världsklass! Rekommenderar 100%. "
säljare på Bräckevägen 9

23 apr 2020

"Mycket bra arbete"
säljare på Kamperhog 26

04 dec 2019

"Vi tycker att hon är mycket kunnig i branschen och vet vad hon gör. Mycket Professionell. Hon värnar om kunden men också köparen. "
säljare på Klippan 1H

16 jul 2019

"Synnerligen kompetent och socialt begåvad. Analytisk förmåga och förmåga att tillgodose säljarens behov."
säljare på Lahällavägen 21

10 jul 2019

"Katarina ingav förtroende och var lätt att samarbeta med. Hon visade en mycket god kombination av personligt engagemang med väl förankrad yrkeskunskap."
säljare på Grönskult 405

14 jun 2019

"Otroligt duktig, driven, engagerad och realistisk mäklare. Jag är så nöjd! Eloge för engagemang! "
säljare på Slätten 1:264

15 nov 2018

"Mäklaren var mycket informativ och behjälplig. Säljmaterialet som togs fram var verkligen bra. Bara positivt."
säljare på Lid 140

13 sep 2018

"Meget godt fornøyd med Katerina innsats. Hadde personlig håpet på noe høyere pris. Men markedet bestemmer."
säljare på Hummervägen 8A

12 aug 2018

"Katarina är en mycket kompetent mäklare som jag kommer absolut använder igen och varmt rekommendera till andra. "
säljare på Rosviksgatan 20

11 aug 2018

"Supernöjd!"
säljare på Klippgatan 1

25 maj 2018

"En otrolig mäklare som vi hoppas får sprida sina kunskaper till andra mäklare. Ett föredöme, med den speciella känslan för säljarens situation och behov."
säljare på Österöd 205

23 maj 2018

"Ambitiös med driv. Bra helhetssyn på säljare vs köpare. Snygg produktion av bilder och film"
säljare på Träleberg 208

03 apr 2018

"Totalt mycket nöjd. Lite svår att fånga ibland. "
säljare på Oxevik 349

02 okt 2017

"En mäklare av rang skulle jag vilja påstå..."
säljare på Träleberg 210

01 okt 2017

"Engagerad, tydlig, positiv, realistisk i sina bedömningar, ärlig, höll kontakten, svarade alltid snabbt på mejl, trygg dessutom oerhört trevlig."
säljare på Mellberg 112

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
7
Fritidshus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
25 985 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 155 säljare
Katarina var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Katarina på kartan.

301 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
157 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 850 000 kr
6 rum, 121 m²
23 553 kr/m²
Villa, Lysekil
12 900 000 kr
9 rum, 214 m²
60 280 kr/m²
Villa, Lysekil
5 950 000 kr
4 rum, 75 m²
79 333 kr/m²
Villa, Lysekil
1 250 000 kr
2 rum, 64,5 m²
19 531 kr/m²
Lägenhet, Lysekil
4 418 kr/mån
1 950 000 kr
3 rum, 78 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Lysekil
5 205 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 800 000 kr
Fritidshus Gunnesbo
-150 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
Slutpris saknas
Villa Skaftö
5 rum, 92 m²
Utropspris: 8 900 000 kr
4 725 000 kr
Lägenhet Skaftö
+ 1 275 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
2 900 000 kr
Villa Centrum
+ 150 000 kr
8 rum, 103 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Katarina var ett fantastiskt stöd i vår försäljning och är verkligen en mäklare som ger allt!"
Slutpris saknas
Villa Härnäset
4 rum, 119 m²
Utropspris: 4 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.