Katarina Ljung

Profilbild för Katarina Ljung
Katarina Ljung
4.8 / 5
(175 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
0 st
39 695 000 kr

Bakgrund

Katarina Ljung jobbar på Historiska Hem och är registrerad mäklare sedan 2010-07-26. Katarina har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 490 000 kr.

Presentation

Efter 7 år som mäklare valde jag under 2015 att starta ett eget mäkleri. Efter 2 år på Svenska Mäklarhuset och 4 år på Fantastic Frank som bästsäljare hade jag byggt upp starka relationer och ambassadörer vilket gjorde det möjligt att ta mäkleriet till nästa nivå. Tillsammans med en av branschens mest framgångsrika kollegor - Mattias Lantto skapade vi ett unikt koncept. Vi fokuserar på livsstil. Att berätta en historia om huset, förmedla en känsla över vem som bor här, vilka smultronställen som finns i närheten med fokus på arkitektur och byggnadsteknik. Med nära samarbeten säljer vi inte bostäder utan förmedlar hem.

Säljare om Katarina.

15 okt 2020

"Katarina var engagerad och driven. Tack vare sin förståelse av branschen och sin erfarenhet kunde hon vägleda oss tryggt genom processen vilket underlättade när det kom till vårt eget beslutsfattande. Kan varmt rekommendera Katarina och Historiska Hem."
säljare på Lorensbergsgatan 1B

14 okt 2020

"Vi tycker att mäklaren lyckades förmedla och sälja precis den fina känslan vi själva ser i vår lägenhet. Samt Väldigt fint presentationsmaterial och foto. Historiska hem och Katrina Ljung lyckas ringa in precis rätt målgrupp och får i slutändan till rätt köpare till rätt pris.
"
säljare på Tegelbruksvägen 8A

22 sep 2020

"Katarina kan bostadsmarknaden mycket väl. Hon är engagerad, tillgänglig och leder kunden genom försäljningen på ett mycket bra sätt. Jag kan rekommendera henne varmt. "
säljare på Lorensbergsgatan 1B

15 sep 2020

"Efter att varit på en visning som Katarina höll och upplevt henne som en varm och trygg mäklare så har jag därför velat anlita henne när det blev dags för mig att sälja. Min magkänsla har stämt och hon har varit engagerad och tillgänglig under hela processen. "
säljare på Alströmergatan 32I

13 sep 2020

"Väldigt charmig och lätt att tycka om, kändes inte som en mäklare vilket för mig är något positivt. Stor personlighet och ärlig och äkta passion för gamla hus. Har redan börjat rekommendera Katarina till vänner och kommer att fortsätta göra så, i det stora hela är jag väldigt nöjd!"
säljare på Timmermansgatan 41

12 sep 2020

"Katarina har varit fantastisk vid vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon är genuin och kompetent. Vi kände oss väldigt trygga med henne och litade på hennes rekommendationer. Det var kompisar till oss som rekommenderade henne och hon levde upp till våra högt ställda förväntningar med råge. "
säljare på Tussmötevägen 136

11 sep 2020

"Erfaren, engagerad och mycket professionell mäklare!"
säljare på Hallandsgatan 50B

11 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Katarina som mäklare! Tydlig kommunikation, förtroendeingivande och väldigt kunnig."
säljare på Tegelbruksvägen 40

10 sep 2020

"Toppmäklare: kunnig och påläst med pricksäkra intuitioner. Tydlig och rak men samtidigt väldigt trevlig i kommunikation, alltid lyhörd. Återkopplade regelbundet och var genomgående lätt att nå. Finns inget negativt att anmärka på, rekommenderas varmt!"
säljare på Bastugatan 27

10 sep 2020

"Katarina gjorde ett jättebra jobb med vår husförsäljning och jag rekommenderar henne varmt. Engagerad, driven och trevlig mäklare!"
säljare på Nämndemansbacken 20

26 jun 2020

"Lägenheten såldes innan visning till ett pris jag är mycket nöjd med! Annons i toppklass, bemötande från första kontakt till kontraktsskrivning var proffsigt - är stolt att sälja genom HH! Katarina vet vad hon gör."
säljare på Polhemsgatan 21

25 jun 2020

"Katarina var tillgänglig, engagerad och driven och ansträngde sig i den svåra Corona-situationen för att hitta kreativa lösningar till min bostadsrättsaffär. Känns så bra att ha sålt!"
säljare på Metargatan 9

25 jun 2020

"Katarina är ett superproffs. Lugn, professionell och tydlig. Vi kände stor tillit till henne i vår försäljningsprocess och uppskattade att hon berättade vad det var som pågick hela tiden samt om hennes egna strategier."
säljare på Högbergsgatan 66C

13 maj 2020

"Katarina var proffsig, ambitiös och dedikerad. Hon var lyhörd kring våra önskemål och höll oss informerade under hela processen. Hon ordnade extravisningar på kort varsel, trots att budgivningen var igång och det var ett av paren som kom på en sådan visning som köpte lägenheten till slut. Vi är supernöjda med henne och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Katarina Bangata 64

07 maj 2020

"Mäklarens värdering var något högre än slutpriset men vi tvingades att sälja under coronapandemin så det hade såklart en inverkan. På en normal marknad hade värderingen säkert stämt med slutpriset.
Katarina är har stor erfarenhet, hon är skarp, driven och väldigt tydlig. Behöll ett stort lugn och var trygg att sälja med även i stormiga tider och höll oss upprättade med senaste läget i försäljningen dagligen. Anlitar ni Katarina kan ni vara trygga med att hon kommer göra allt för att få till en så bra försäljning som möjligt. Toppenmäklare!"
säljare på Cirkusvägen 6

04 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Katarinas insats! Hon är professionell, uppmärksam och har en härlig energi. Hon är mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med affären vilket gynnar båda parter. Vi är även mycket nöjda med processen kring försäljningen vad gäller styling, försäljningsmaterial mm. Historiska Hem har ett bra koncept som går som en röd tråd genom hela försäljningen. "
säljare på Bondegatan 5B

30 apr 2020

"Katarina är en mycket erfaren och kompetent mäklare som genom sitt sätt att fokusera på rätt sker i presentationen och i försäljningen gjorde att värdet av bostaden tydliggjordes på ett mycket bra sätt. Hennes djupa intresse för hus och byggnader genomsyrade hela processen. Vill man ha en mäklare med det lilla extra och dessutom få ut maximalt av sin bostadsaffär kan jag inte tänka mig någon bättre än Katarina. Jag kan varmt rekomenderar henne!"
säljare på Myrvägen 49

30 apr 2020

"Min bostadsförsäljning sammanföll med coronoepidemins utbrott, vilket gjorde både marknaden och mig som säljare skakig. Mäklaren lyckades navigera snabbt och med fast hand, och ingjöt såväl förtroende som stabilitet under denna oroliga tid. Hon lyckades också sy ihop affären, så att både jag som säljare och köparna kände oss nöjda med affären.
Det var andra gången jag anlitade Katarina Ljung och Historiska Hem. Även förra gången drabbades marknaden av en svacka, och mäklaren lyckades på samma proffsiga sätt sköta försäljningen med mitt fulla förtroende och gillande. Jag kan varmt rekommendera både Katarina Ljung och Historiska Hem."
säljare på Ljusstöparbacken 1

28 apr 2020

"Katarina är professionell och är förtroendeingivande. Kan verkligen rekommendera att sälja med hjälp av Katarina!"
säljare på Högalidsgatan 32C

28 apr 2020

"Jag är jättenöjd med Katarina som mäklare. Hon är verkligen engagerad och lägger ner mycket tid för att försäljningen ska bli perfekt! Katarina svarar snabbt på frågor/telefonsamtal och sms. Kände aldrig att något drog ut på tiden. Hon har alltid gjort en noggrann research kring tidigare försäljningar i området, hur man ska tänka med visningstider och vilket utgångspris som är aktuellt. Jag skulle verkligen rekommendera Katarina och vill gärna anlita henne vid en ev kommande försäljning för mig själv."
säljare på Industrigatan 5

02 nov 2018

"Katarina är personlig, driven, rolig och proffsig!
Hon gav aldrig upp trots att det var trögt att sälja vårt hus. Hon hade massor av privata visningar. Vi var väl omhändertagna!"
säljare på Privatvägen 5

02 nov 2018

"Otroligt duktig mäklare som vet vad hon gör. Lättillgänglig och rak. Mycket lätt att tycka om! "
säljare på Östgötagatan 79

02 aug 2018

"Katarina är superduktig. Kombinationen av hennes strategiska förmåga och den lyhördhet hon visade mot oss gjorde att vi är mer än nöjda med att ha valt henne som mäklare. "
säljare på Ölandsgatan 46

15 jul 2018

"För första gången vid en mäklarkontakt känner vi att mäklaren verkligen adderat ett stort värde. Katarinas känsla för marknaden, timing och köp/säljpsykolog gör att man känner sig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Alströmergatan 8

26 jun 2018

"Detta är tredje lägenheten jag sålt med framgång med Katarina och hon lyckas även då marknaden stagnerat. Ett riktigt proffs! "
säljare på Frejgatan 6A

26 jun 2018

"Jag upplever Katarina som prestigelös, men samtidigt väldigt målinriktad. Det är bostaden och affären som står i fokus. Vi hade genom hela resan en rak och transparant kommunikation där Katarina var tydlig med sina förutsättningar för att få till en bra deal. Jag gav Katarina och hennes stylist fria händer, vilket också ledde till en snabb försäljning. Historiska hem har ett väldigt fint och värdigt sätt att presentera sina objekt vilket bygger mervärde. Detta toppat med en skön dos humor gör att jag varmt kan rekommendera både Katarina och Historiska hem. "
säljare på Dalagatan 8

25 jun 2018

"Katarina är en väldigt skicklig mäklare, både lyhörd och uppmärksam. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen och inte en gång fanns det skäl att tvivla på hennes arbetsinsats.
Vi har sålt genom fyra olika mäklare samt träffat åtskilliga andra och Katarina utmärker sig som den mest ambitiösa och i särklass mest slipade mäklaren.
Tack för en fin arbetsinsats!"
säljare på Brännkyrkagatan 91

25 jun 2018

"En rockstjärna i mäklarvärlden! Satte snabbt och effektivt bollen i rörelse och engagerade rätt personer för uppgiften. Inställningen var att allt är möjligt. Väl påläst och förberedd gällande allt om huset och lägenheten. "Förpackade" helheten snyggt och informativt i annons och prospekt. Kommunicerade på ett bra sätt under budgivning. Alltid trevlig och tillmötesgående."
säljare på Tjärhovsgatan 40

25 jun 2018

"Historiska hem har unikt upplägg på styling, bilder och text om bostaden. Vi och många andra tyckte att det extra kul att veta om husets och områdets historia. Katarina Ljung är mycket erfaren och höll oss uppdaterade under hela prosessen. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Mälarblick 32

10 maj 2018

"Katarina gjorde ett strålande jobb och lyckades sälja på en omöjlig marknad redan innan visning. Stylingen genom historiska hem var perfekt och precis som jag önskade, fotona underbara och sen en snabbt effektivt mäklarjobb av en driven tjej som ingav stort förtroende. Har rekommenderat till alla jag känner som är trötta på lova-stort mäklare som inte levererar. Stort plus för de fina prospekten och lokalkännedom om söder!"
säljare på Gotlandsgatan 60

04 maj 2018

"Fantastisk mäklare! kan varmt rekomendera"
säljare på Heleneborgsgatan 6A

17 apr 2018

"Katarina var väldigt lyhörd och engagerad. Hon lad tid och engagemang i att verkligen bearbeta alla köpare, höll extra visningar och var kommunikativ genom hela processen. Hon uppfattade våra förväntningar. "
säljare på Heleneborgsgatan 25B

16 apr 2018

"Första gången jag anlitade Katarina hade min tidigare mäklare inte lyckats med försäljningen. Teamet på Historiska Hem tog nytt tag och försäljningen blev lyckad. Denna gång var Katarina ett självklart val. Hon ger goda råd och hög energi genom hela processen. Känner mig nöjd att jag anlitat Katarina igen.
"
säljare på Kammakargatan 46

12 apr 2018

"Katarina var fantastisk att jobba med, hon var superproffsig och lyhörd. Vi är extremt nöjda med slutpriset och kommer starkt att rekommendera henne vidare."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

12 apr 2018

"Utomordentligt engagerad och duktig genom hela processen."
säljare på Hägerstensvägen 122

11 apr 2018

"Vi är mycket nöjda med Katarina som var engagerad, tillgänglig och lyhörd under hela processen. Historiska Hem erbjöd även ett mervärde med sin speciella inriktning på äldre fastigheter. "
säljare på Bondegatan 33

11 apr 2018

"Katarina rekommenderas varmt. En fantastisk och unik mäklare med energi och engagemang som ingen annan. Dessutom ett stort kontaktnät och flexibilitet utöver det vanliga. Full pott! "
säljare på Mariatorget 4

11 apr 2018

"Personligt engegerad, tävlingsinriktad och målmedveten!"
säljare på Erstagatan 20

11 apr 2018

"Stort förtroende för Katarina, och ovärderlig att ha med i processen. Både som försäljare av lägenheten men också i dialogen i allting runt omkring. Mycket bra, rekommenderar varmt och kommer att jobba med igen."
säljare på Dalagatan 8

06 feb 2018

"Katarina tog sig an min försäljning med stort engagemang och gjorde verkligen sitt yttersta för att få till en bra bostadsaffär trots en tuff marknad, vilket hon också lyckades med! Genom att vara kreativ under processen och genom sitt alltid personliga och varma bemötande så lyckades hon hålla många budgivare engagerade vilket ledde till betydligt bättre resultat att jag vågat hoppas på. Det är dessutom väldigt trevligt att jobba tillsammans med Katarina. Rekommenderas varmt! "
säljare på Östgötagatan 89

01 feb 2018

"Helt klart den bästa mäklaren jag någonsin träffat. Jag rekommenderar henne varmt. Rakt på sak och inga krusiduller! Hon vill vara bäst och det märks. Arvodet var högt men då hon slog prisrekord så var det så värt det. Professionell!"
säljare på Brännkyrkagatan 79

22 nov 2017

"Katarinas raka och positiva sätt att bemöta såväl spekulanter som mig som säljare gjorde valet av mäklare lätt. Det var också Katarinas lyhördhet och fingertoppskänsla i kontakten med spekulanterna som ledde till ett mycket bra avslut och en god affär. Jag tror att köparen kände sig lika nöjd som jag som säljare gjorde. Jag rekommenderar Katarina och Historiska Hem å det varmaste."
säljare på Stockholmsvägen 59

17 nov 2017

"Katarina är en fantastiskt duktig mäklare, hon är driven, rolig och proffsig. Hon bjuder på sig själv och har en härlig personlighet. Med Katarina som mäklare kommer ni inte bli besvikna! "
säljare på Furusundsgatan 9

15 nov 2017

"Katarina är något utöver det vanliga, hon kan även hantera en försäljning när det är lite sämre tider och utnyttja de möjligheter som finns för att säkra upp affären. Det krävs mycket kompetens och stort engagemang. Vi är mycket nöjda med hennes insats. "
säljare på Surbrunnsgatan 3

15 nov 2017

"Vi sålde ju tyvärr i en lite tråkig marknad men Katarinas insats, bemötande och engagemang var suveränt på alla sätt och vis! :)"
säljare på Hökens gata 7

04 okt 2017

"Mycket trevlig och kunnig. Alltid trevligt att möta någon som har ett genuint intresse för gamla hus!"
säljare på Löftesvägen 5

04 okt 2017

"Engagerad och proffsig. Vi är extra nöjda med säljmaterialet (annons, text o fotografier). "
säljare på Rödabergsgatan 10

04 okt 2017

"Mycket engagerad och proffsig mäklare med mycket bra personlig stil. Kommunicerar mycket bra! Rekommenderas!"
säljare på Sjöbjörnsvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
60 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
164 av 175 säljare
Katarina satte rätt förväntningar på slutpriset
149 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 175 säljare
Katarina var tydlig och höll mig uppdaterad
172 av 175 säljare

Katarina på kartan.

335 tidigare annonser
174 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 71 m²
Utropspris: 7 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 76 m²
Utropspris: 7 950 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Brevik
6 rum, 164 m²
Utropspris: 10 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 40,5 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 225 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.