Katarina Ljung

Profilbild för Katarina Ljung
Säljarfavorit
Katarina Ljung
4.9 / 5
(204 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
12 st
103 535 000 kr

Bakgrund

Katarina Ljung jobbar på Historiska Hem och är registrerad mäklare sedan 2010-07-26. Katarina har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Katarina har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 385 000 kr.

Presentation

Efter 7 år som mäklare valde jag under 2015 att starta ett eget mäkleri. Efter 2 år på Svenska Mäklarhuset och 4 år på Fantastic Frank som bästsäljare hade jag byggt upp starka relationer och ambassadörer vilket gjorde det möjligt att ta mäkleriet till nästa nivå. Tillsammans med en av branschens mest framgångsrika kollegor - Mattias Lantto skapade vi ett unikt koncept. Vi fokuserar på livsstil. Att berätta en historia om huset, förmedla en känsla över vem som bor här, vilka smultronställen som finns i närheten med fokus på arkitektur och byggnadsteknik. Med nära samarbeten säljer vi inte bostäder utan förmedlar hem.

Säljare om Katarina.

29 jan 2024

"Historiska Hem var ett självklart val för oss, baserat på vår lägenhets karaktär och läge. Deras profilering, sätt att förbereda, porträttera bilder och inramning skiljer sig från de flesta övriga mäklare.
Katarina Ljung var mycket kunnig, positiv, bra att resonera med om olika uppslag och även f..."
"Historiska Hem var ett självklart val för oss, baserat på vår lägenhets karaktär och läge. Deras profilering, sätt att förbereda, porträttera bilder och inramning skiljer sig från de flesta övriga mäklare.
Katarina Ljung var mycket kunnig, positiv, bra att resonera med om olika uppslag och även flexibel. Vi ger Katarina våra allra bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Folkungagatan 108

03 dec 2023

"Katarina är den bästa mäklaren vi stött på, och då har vi träffat många. Hon älskar sitt jobb och går alltid de där extra milen. Vid båda våra försäljningar lyckades hon överträffa våra förväntningar och hon är otroligt rolig att diskutera strategi med. "
"Katarina är den bästa mäklaren vi stött på, och då har vi träffat många. Hon älskar sitt jobb och går alltid de där extra milen. Vid båda våra försäljningar lyckades hon överträffa våra förväntningar och hon är otroligt rolig att diskutera strategi med. "
Läs mer
säljare på Södra Agnegatan 25

28 okt 2023

"Katarina får högsta betyg av mig! Proffsig, pedagogisk och höll mig informerad hela vägen. Hon analyserade marknaden och lyckades få sjukt mycket folk till visningen, och jag fick sälja till ett pris långt över vad jag förväntat mig! Hon har stenkoll på vad hon gör helt enkelt, och är samtidigt v..."
"Katarina får högsta betyg av mig! Proffsig, pedagogisk och höll mig informerad hela vägen. Hon analyserade marknaden och lyckades få sjukt mycket folk till visningen, och jag fick sälja till ett pris långt över vad jag förväntat mig! Hon har stenkoll på vad hon gör helt enkelt, och är samtidigt varm, rolig och personlig. Trots att jag gjorde hela försäljningen på distans, och inte träffade henne förrän vid frånträdet, kände jag mig trygg genom hela processen. Tusen tack Katarina! "
Läs mer
säljare på Möckelvägen 21

22 okt 2023

"Våningen såldes i början av 2023 då marknaden var avvaktande. Mäklaren var mycket aktiv och lyckades genomföra försäljningen enligt den tidplan vi hade som mål."
säljare på Fredrikshovsgatan 10

21 okt 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Katarina & hennes team!
Stor professionalism, lyhördhet och ett mycket trevligt samarbete genomsyrade vår försäljningsprocess."
säljare på Stångarö Gård 1

20 okt 2023

"Katarina var engagerad, aktiv och skicklig genom hela processen. Hon var generös med visningstider, och höll aktiv kontakt med såväl mig som alla spekulanter genom processen. Under visningen presenterade hon lägenheten och visade även vind och källare för den som ville. Sammantaget en personlig,..."
"Katarina var engagerad, aktiv och skicklig genom hela processen. Hon var generös med visningstider, och höll aktiv kontakt med såväl mig som alla spekulanter genom processen. Under visningen presenterade hon lägenheten och visade även vind och källare för den som ville. Sammantaget en personlig, trevlig, driven och erfaren mäklare som drev försäljningen mot ett mycket bra slutpris i en skakig marknad med stigande räntor (att den första värderingen låg ngt högre än slutpris, berodde på att den sattes i ett tidigare skede)"
Läs mer
säljare på Grubbens gata 7

19 okt 2023

"I första samtalet med Katarina så klickade det direkt. Hon sålde in lägenheten och varför hon ville sälja den så bra att vi nästan övervägde att bo kvar. "
säljare på Kungstensgatan 46

19 okt 2023

"Jättenöjd med Katarina och historiska hem. Så fina bilder och text i annonsen, fångade verkligen hjärtat av bostaden och det unika och fina. Katarina gick helhjärtat in i försäljningen och skapade bra relation både med oss och köparna. Bra kommunikation och lät oss vara lagom delaktiga i beslut o..."
"Jättenöjd med Katarina och historiska hem. Så fina bilder och text i annonsen, fångade verkligen hjärtat av bostaden och det unika och fina. Katarina gick helhjärtat in i försäljningen och skapade bra relation både med oss och köparna. Bra kommunikation och lät oss vara lagom delaktiga i beslut och processen. Tack!"
Läs mer
säljare på Ulvsunda Slottsväg 25

19 okt 2023

"Fantastik, lyhörd och väldigt driven. Katarina kommunicerade bra och visade stort engagemang. Hon var påläst och kunde ta spekulanterna på rätt sätt, dessutom är hon väldigt omtänksam och professionell i sitt bemötande. Vi kände oss trygga i hennes händer och vi rekommenderar starkt Katarina Ljun..."
"Fantastik, lyhörd och väldigt driven. Katarina kommunicerade bra och visade stort engagemang. Hon var påläst och kunde ta spekulanterna på rätt sätt, dessutom är hon väldigt omtänksam och professionell i sitt bemötande. Vi kände oss trygga i hennes händer och vi rekommenderar starkt Katarina Ljung och Historiska Hem. Den bästa mäklarfirman i Stockholm enligt oss."
Läs mer
säljare på Alströmergatan 8A

19 okt 2023

"Katarina på Historiska Hem är helt outstanding. Jag har träffat massor av mäklare genom åren både som spekulant, köpare och säljare - men jag har ärligt inte träffat på någon så bra som Katarina. Hon är väldigt engagerad och påläst och man känner sig helt trygg som säljare. Hon är smart och kreat..."
"Katarina på Historiska Hem är helt outstanding. Jag har träffat massor av mäklare genom åren både som spekulant, köpare och säljare - men jag har ärligt inte träffat på någon så bra som Katarina. Hon är väldigt engagerad och påläst och man känner sig helt trygg som säljare. Hon är smart och kreativ och tänker utanför boxen. Dessutom är Katarina väldigt kul att jobba med. Jag ger henne och teamet på Historiska Hem mina bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Tallåsvägen 36

05 sep 2023

"Jag blev rekommenderad Katarina som mäklare av en vän och är jättenöjd att det var just hon som skötte försäljningen av min lägenhet. Katarina är proffsig, kunnig, lätt att kommunicera med, ärlig, lyhörd och engagerad. För mig var det viktigt med en mäklare som är delaktig i försäljningsprocessen..."
"Jag blev rekommenderad Katarina som mäklare av en vän och är jättenöjd att det var just hon som skötte försäljningen av min lägenhet. Katarina är proffsig, kunnig, lätt att kommunicera med, ärlig, lyhörd och engagerad. För mig var det viktigt med en mäklare som är delaktig i försäljningsprocessen och stöttar en och ger råd, vilket jag verkligen tycker att Katarina gjorde. Hon fanns med som en stöttepelare i hela försäljningen och höll mig uppdaterad, vilket kändes tryggt för mig som säljare. Jag är jättenöjd med Katarinas insats och kommer definitivt att välja henne igen vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 7

22 okt 2022

"Katarina är väldigt kompetent och en otrolig mäklare. 10/10!"
säljare på Lundagatan 50

22 okt 2022

"Supertrevlig och lätt att jobba med. Återkom snabbt med svar på frågor och hjälpte till med förslag till åtgärder inför försäljningen. "
säljare på Nämndemansbacken 50

15 dec 2021

"För oss var det ett självklart val att anlita Katarina Ljung från Historiska hem när vi skulle sälja vår lägenhet. Vi kom i kontakt med henne när vi skulle köpa lägenhet och blev minst sagt imponerade av hennes bemötande och engagemang. Hon är lyhörd, tydlig och extremt proffsig. Vi kan varmt rek..."
"För oss var det ett självklart val att anlita Katarina Ljung från Historiska hem när vi skulle sälja vår lägenhet. Vi kom i kontakt med henne när vi skulle köpa lägenhet och blev minst sagt imponerade av hennes bemötande och engagemang. Hon är lyhörd, tydlig och extremt proffsig. Vi kan varmt rekommendera Katarina för er för kommande försäljning - vi kommer att anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Hornsgatan 70

08 dec 2021

"Har jobbat med Katarina flera gånger, hon är otroligt kompetent, har väldigt säkra intuitioner, är rak och tydlig i sin kommunikation och alltid trevlig och inkännande. Rekommenderas varmt!"
säljare på Tavastgatan 40

08 dec 2021

"Noggrann med att samla all information för att kunna allt om bostaden inför visning, återkopplar återkommande under hela processen på ett sätt som gör att man känner sig delaktig, trygg och uppdaterad. Bred erfarenhet och kunskap, professionell mot både säljare och köpare."
"Noggrann med att samla all information för att kunna allt om bostaden inför visning, återkopplar återkommande under hela processen på ett sätt som gör att man känner sig delaktig, trygg och uppdaterad. Bred erfarenhet och kunskap, professionell mot både säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Kocksgatan 51

07 dec 2021

"Superduktig och erfaren. Kan marknaden och litade på hennes omdömde. Vi har såld två bostäder hittills och kommer välja henne i framtiden med i alla lägen. "
säljare på Bondegatan 80

07 dec 2021

"Katarina är lyhörd på uppdragsgivarens behov och önskemål på ett sätt som skiljer henne från mängden. En skicklig mäklare som presterar helt i linje med förväntan och mer därtill!"
säljare på Eriksdalsgatan 24

06 dec 2021

"Bra mäklare att både köpa och sälja med. Valde Katarina som mäklare efter att ha fått ett väldigt gott intryck av henne som köpare. Otroligt professionell. Är med dig genom hela processen, så att man kan känna sig trygg i sin affär. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 15

15 okt 2020

"Katarina var engagerad och driven. Tack vare sin förståelse av branschen och sin erfarenhet kunde hon vägleda oss tryggt genom processen vilket underlättade när det kom till vårt eget beslutsfattande. Kan varmt rekommendera Katarina och Historiska Hem."
"Katarina var engagerad och driven. Tack vare sin förståelse av branschen och sin erfarenhet kunde hon vägleda oss tryggt genom processen vilket underlättade när det kom till vårt eget beslutsfattande. Kan varmt rekommendera Katarina och Historiska Hem."
Läs mer
säljare på Lorensbergsgatan 1B

14 okt 2020

"Vi tycker att mäklaren lyckades förmedla och sälja precis den fina känslan vi själva ser i vår lägenhet. Samt Väldigt fint presentationsmaterial och foto. Historiska hem och Katrina Ljung lyckas ringa in precis rätt målgrupp och får i slutändan till rätt köpare till rätt pris.
"
"Vi tycker att mäklaren lyckades förmedla och sälja precis den fina känslan vi själva ser i vår lägenhet. Samt Väldigt fint presentationsmaterial och foto. Historiska hem och Katrina Ljung lyckas ringa in precis rätt målgrupp och får i slutändan till rätt köpare till rätt pris.
"
Läs mer
säljare på Tegelbruksvägen 8A

22 sep 2020

"Katarina kan bostadsmarknaden mycket väl. Hon är engagerad, tillgänglig och leder kunden genom försäljningen på ett mycket bra sätt. Jag kan rekommendera henne varmt. "
säljare på Lorensbergsgatan 1B

15 sep 2020

"Efter att varit på en visning som Katarina höll och upplevt henne som en varm och trygg mäklare så har jag därför velat anlita henne när det blev dags för mig att sälja. Min magkänsla har stämt och hon har varit engagerad och tillgänglig under hela processen. "
"Efter att varit på en visning som Katarina höll och upplevt henne som en varm och trygg mäklare så har jag därför velat anlita henne när det blev dags för mig att sälja. Min magkänsla har stämt och hon har varit engagerad och tillgänglig under hela processen. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32I

13 sep 2020

"Väldigt charmig och lätt att tycka om, kändes inte som en mäklare vilket för mig är något positivt. Stor personlighet och ärlig och äkta passion för gamla hus. Har redan börjat rekommendera Katarina till vänner och kommer att fortsätta göra så, i det stora hela är jag väldigt nöjd!"
"Väldigt charmig och lätt att tycka om, kändes inte som en mäklare vilket för mig är något positivt. Stor personlighet och ärlig och äkta passion för gamla hus. Har redan börjat rekommendera Katarina till vänner och kommer att fortsätta göra så, i det stora hela är jag väldigt nöjd!"
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 41

12 sep 2020

"Katarina har varit fantastisk vid vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon är genuin och kompetent. Vi kände oss väldigt trygga med henne och litade på hennes rekommendationer. Det var kompisar till oss som rekommenderade henne och hon levde upp till våra högt ställda..."
"Katarina har varit fantastisk vid vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon är genuin och kompetent. Vi kände oss väldigt trygga med henne och litade på hennes rekommendationer. Det var kompisar till oss som rekommenderade henne och hon levde upp till våra högt ställda förväntningar med råge. "
Läs mer
säljare på Tussmötevägen 136

11 sep 2020

"Erfaren, engagerad och mycket professionell mäklare!"
säljare på Hallandsgatan 50B

11 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Katarina som mäklare! Tydlig kommunikation, förtroendeingivande och väldigt kunnig."
säljare på Tegelbruksvägen 40

10 sep 2020

"Toppmäklare: kunnig och påläst med pricksäkra intuitioner. Tydlig och rak men samtidigt väldigt trevlig i kommunikation, alltid lyhörd. Återkopplade regelbundet och var genomgående lätt att nå. Finns inget negativt att anmärka på, rekommenderas varmt!"
"Toppmäklare: kunnig och påläst med pricksäkra intuitioner. Tydlig och rak men samtidigt väldigt trevlig i kommunikation, alltid lyhörd. Återkopplade regelbundet och var genomgående lätt att nå. Finns inget negativt att anmärka på, rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Bastugatan 27

10 sep 2020

"Katarina gjorde ett jättebra jobb med vår husförsäljning och jag rekommenderar henne varmt. Engagerad, driven och trevlig mäklare!"
säljare på Nämndemansbacken 20

26 jun 2020

"Lägenheten såldes innan visning till ett pris jag är mycket nöjd med! Annons i toppklass, bemötande från första kontakt till kontraktsskrivning var proffsigt - är stolt att sälja genom HH! Katarina vet vad hon gör."
säljare på Polhemsgatan 21

25 jun 2020

"Katarina var tillgänglig, engagerad och driven och ansträngde sig i den svåra Corona-situationen för att hitta kreativa lösningar till min bostadsrättsaffär. Känns så bra att ha sålt!"
säljare på Metargatan 9

25 jun 2020

"Katarina är ett superproffs. Lugn, professionell och tydlig. Vi kände stor tillit till henne i vår försäljningsprocess och uppskattade att hon berättade vad det var som pågick hela tiden samt om hennes egna strategier."
säljare på Högbergsgatan 66C

13 maj 2020

"Katarina var proffsig, ambitiös och dedikerad. Hon var lyhörd kring våra önskemål och höll oss informerade under hela processen. Hon ordnade extravisningar på kort varsel, trots att budgivningen var igång och det var ett av paren som kom på en sådan visning som köpte lägenheten till slut. Vi är s..."
"Katarina var proffsig, ambitiös och dedikerad. Hon var lyhörd kring våra önskemål och höll oss informerade under hela processen. Hon ordnade extravisningar på kort varsel, trots att budgivningen var igång och det var ett av paren som kom på en sådan visning som köpte lägenheten till slut. Vi är supernöjda med henne och rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 64

07 maj 2020

"Mäklarens värdering var något högre än slutpriset men vi tvingades att sälja under coronapandemin så det hade såklart en inverkan. På en normal marknad hade värderingen säkert stämt med slutpriset.
Katarina är har stor erfarenhet, hon är skarp, driven och väldigt tydlig. Behöll ett stort lugn oc..."
"Mäklarens värdering var något högre än slutpriset men vi tvingades att sälja under coronapandemin så det hade såklart en inverkan. På en normal marknad hade värderingen säkert stämt med slutpriset.
Katarina är har stor erfarenhet, hon är skarp, driven och väldigt tydlig. Behöll ett stort lugn och var trygg att sälja med även i stormiga tider och höll oss upprättade med senaste läget i försäljningen dagligen. Anlitar ni Katarina kan ni vara trygga med att hon kommer göra allt för att få till en så bra försäljning som möjligt. Toppenmäklare!"
Läs mer
säljare på Cirkusvägen 6

04 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Katarinas insats! Hon är professionell, uppmärksam och har en härlig energi. Hon är mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med affären vilket gynnar båda parter. Vi är även mycket nöjda med processen kring försäljningen vad gäller styling, försälj..."
"Vi är mycket nöjda med Katarinas insats! Hon är professionell, uppmärksam och har en härlig energi. Hon är mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda och trygga med affären vilket gynnar båda parter. Vi är även mycket nöjda med processen kring försäljningen vad gäller styling, försäljningsmaterial mm. Historiska Hem har ett bra koncept som går som en röd tråd genom hela försäljningen. "
Läs mer
säljare på Bondegatan 5B

30 apr 2020

"Katarina är en mycket erfaren och kompetent mäklare som genom sitt sätt att fokusera på rätt sker i presentationen och i försäljningen gjorde att värdet av bostaden tydliggjordes på ett mycket bra sätt. Hennes djupa intresse för hus och byggnader genomsyrade hela processen. Vill man ha en mäklare..."
"Katarina är en mycket erfaren och kompetent mäklare som genom sitt sätt att fokusera på rätt sker i presentationen och i försäljningen gjorde att värdet av bostaden tydliggjordes på ett mycket bra sätt. Hennes djupa intresse för hus och byggnader genomsyrade hela processen. Vill man ha en mäklare med det lilla extra och dessutom få ut maximalt av sin bostadsaffär kan jag inte tänka mig någon bättre än Katarina. Jag kan varmt rekomenderar henne!"
Läs mer
säljare på Myrvägen 49

30 apr 2020

"Min bostadsförsäljning sammanföll med coronoepidemins utbrott, vilket gjorde både marknaden och mig som säljare skakig. Mäklaren lyckades navigera snabbt och med fast hand, och ingjöt såväl förtroende som stabilitet under denna oroliga tid. Hon lyckades också sy ihop affären, så att både jag som ..."
"Min bostadsförsäljning sammanföll med coronoepidemins utbrott, vilket gjorde både marknaden och mig som säljare skakig. Mäklaren lyckades navigera snabbt och med fast hand, och ingjöt såväl förtroende som stabilitet under denna oroliga tid. Hon lyckades också sy ihop affären, så att både jag som säljare och köparna kände oss nöjda med affären.
Det var andra gången jag anlitade Katarina Ljung och Historiska Hem. Även förra gången drabbades marknaden av en svacka, och mäklaren lyckades på samma proffsiga sätt sköta försäljningen med mitt fulla förtroende och gillande. Jag kan varmt rekommendera både Katarina Ljung och Historiska Hem."
Läs mer
säljare på Ljusstöparbacken 1

28 apr 2020

"Katarina är professionell och är förtroendeingivande. Kan verkligen rekommendera att sälja med hjälp av Katarina!"
säljare på Högalidsgatan 32C

28 apr 2020

"Jag är jättenöjd med Katarina som mäklare. Hon är verkligen engagerad och lägger ner mycket tid för att försäljningen ska bli perfekt! Katarina svarar snabbt på frågor/telefonsamtal och sms. Kände aldrig att något drog ut på tiden. Hon har alltid gjort en noggrann research kring tidigare försäljn..."
"Jag är jättenöjd med Katarina som mäklare. Hon är verkligen engagerad och lägger ner mycket tid för att försäljningen ska bli perfekt! Katarina svarar snabbt på frågor/telefonsamtal och sms. Kände aldrig att något drog ut på tiden. Hon har alltid gjort en noggrann research kring tidigare försäljningar i området, hur man ska tänka med visningstider och vilket utgångspris som är aktuellt. Jag skulle verkligen rekommendera Katarina och vill gärna anlita henne vid en ev kommande försäljning för mig själv."
Läs mer
säljare på Industrigatan 5

02 nov 2018

"Katarina är personlig, driven, rolig och proffsig!
Hon gav aldrig upp trots att det var trögt att sälja vårt hus. Hon hade massor av privata visningar. Vi var väl omhändertagna!"
säljare på Privatvägen 5

02 nov 2018

"Otroligt duktig mäklare som vet vad hon gör. Lättillgänglig och rak. Mycket lätt att tycka om! "
säljare på Östgötagatan 79

02 aug 2018

"Katarina är superduktig. Kombinationen av hennes strategiska förmåga och den lyhördhet hon visade mot oss gjorde att vi är mer än nöjda med att ha valt henne som mäklare. "
säljare på Ölandsgatan 46

15 jul 2018

"För första gången vid en mäklarkontakt känner vi att mäklaren verkligen adderat ett stort värde. Katarinas känsla för marknaden, timing och köp/säljpsykolog gör att man känner sig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Alströmergatan 8

26 jun 2018

"Detta är tredje lägenheten jag sålt med framgång med Katarina och hon lyckas även då marknaden stagnerat. Ett riktigt proffs! "
säljare på Frejgatan 6A

26 jun 2018

"Jag upplever Katarina som prestigelös, men samtidigt väldigt målinriktad. Det är bostaden och affären som står i fokus. Vi hade genom hela resan en rak och transparant kommunikation där Katarina var tydlig med sina förutsättningar för att få till en bra deal. Jag gav Katarina och hennes stylist f..."
"Jag upplever Katarina som prestigelös, men samtidigt väldigt målinriktad. Det är bostaden och affären som står i fokus. Vi hade genom hela resan en rak och transparant kommunikation där Katarina var tydlig med sina förutsättningar för att få till en bra deal. Jag gav Katarina och hennes stylist fria händer, vilket också ledde till en snabb försäljning. Historiska hem har ett väldigt fint och värdigt sätt att presentera sina objekt vilket bygger mervärde. Detta toppat med en skön dos humor gör att jag varmt kan rekommendera både Katarina och Historiska hem. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 8

25 jun 2018

"Katarina är en väldigt skicklig mäklare, både lyhörd och uppmärksam. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen och inte en gång fanns det skäl att tvivla på hennes arbetsinsats.
Vi har sålt genom fyra olika mäklare samt träffat åtskilliga andra och Katarina utmärker sig som den mest a..."
"Katarina är en väldigt skicklig mäklare, både lyhörd och uppmärksam. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen och inte en gång fanns det skäl att tvivla på hennes arbetsinsats.
Vi har sålt genom fyra olika mäklare samt träffat åtskilliga andra och Katarina utmärker sig som den mest ambitiösa och i särklass mest slipade mäklaren.
Tack för en fin arbetsinsats!"
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 91

25 jun 2018

"En rockstjärna i mäklarvärlden! Satte snabbt och effektivt bollen i rörelse och engagerade rätt personer för uppgiften. Inställningen var att allt är möjligt. Väl påläst och förberedd gällande allt om huset och lägenheten. "Förpackade" helheten snyggt och informativt i annons och prospekt. Kommun..."
"En rockstjärna i mäklarvärlden! Satte snabbt och effektivt bollen i rörelse och engagerade rätt personer för uppgiften. Inställningen var att allt är möjligt. Väl påläst och förberedd gällande allt om huset och lägenheten. "Förpackade" helheten snyggt och informativt i annons och prospekt. Kommunicerade på ett bra sätt under budgivning. Alltid trevlig och tillmötesgående."
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 40

25 jun 2018

"Historiska hem har unikt upplägg på styling, bilder och text om bostaden. Vi och många andra tyckte att det extra kul att veta om husets och områdets historia. Katarina Ljung är mycket erfaren och höll oss uppdaterade under hela prosessen. Vi kan varmt rekommendera henne! "
"Historiska hem har unikt upplägg på styling, bilder och text om bostaden. Vi och många andra tyckte att det extra kul att veta om husets och områdets historia. Katarina Ljung är mycket erfaren och höll oss uppdaterade under hela prosessen. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Mälarblick 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
4
Parhus
1
Radhus
1
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
118 385 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
192 av 203 säljare
Katarina satte rätt förväntningar på slutpriset
172 av 204 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 204 säljare
Katarina var tydlig och höll mig uppdaterad
201 av 204 säljare

Katarina på kartan.

369 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
203 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 125 m²
Villa, Stockholm
6 rum, 113 m²
Villa, Haninge
5 rum, 131 m²
Villa, Stockholm
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Stockholm
3 786 kr/mån
7 rum, 122 m²
Villa, Tyresö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 59 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
5 rum, 137 m²
Utropspris: 13 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Historiska Hem var ett självklart val för oss, baserat på vår lägenhets karaktär och läge. Deras profilering, sätt att förbereda, porträttera bilder och inramning skiljer sig från de flesta övriga mäklare.
Katarina Ljung var mycket kunnig, positiv, bra att resonera med om olika uppslag och även flexibel. Vi ger Katarina våra allra bästa rekommendationer."
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 60 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
10 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 150 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Katarina är den bästa mäklaren vi stött på, och då har vi träffat många. Hon älskar sitt jobb och går alltid de där extra milen. Vid båda våra försäljningar lyckades hon överträffa våra förväntningar och hon är otroligt rolig att diskutera strategi med. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.