Karin Lekander

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Karin Lekander
Profilbild för Karin Lekander
Säljarfavorit
Karin Lekander
4.9 / 5
(120 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
25 st
173 860 000 kr

Bakgrund

Karin Lekander jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-01-09. Karin har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Karin har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 153 606 000 kr.

Presentation

Jag började min karriär som mäklare i Lund år 2013 där jag baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs till ”Årets Rookie”. Idag är jag glad över att vara en del av Erik Olsson, som ger mig de bästa förutsättningarna att driva framgångsrika bostadsaffärer. Staden ligger mig varmt om hjärtat då jag både är född och uppvuxen i Lund, vilket inte minst ger mig gedigen lokalkännedom.
Utöver min mäklarexamen har jag även studerat ekonomi vid Lunds universitet och jag talar följande språk: svenska, engelska, polska, spanska och franska.
Jag brinner för mitt yrke och även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik och målet är att överträffa mina kunders förväntningar samt ge bästa tänkbara service. Mitt stora engagemang, ödmjukhet och driv har lett till många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, tillgänglig och professionell är ledord som beskriver mig väl och gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela processen.

Oavsett var eller hur du bor idag kan du fråga mig om råd. Jag berättar gärna mer hur vi tillsammans ska nå en framgångsrik försäljning och kanske hittar jag även din drömbostad!

2022 - Mäklare & Franchisetagare Erik Olsson Lund
2021 - 2021 Mäklare & Partner Erik Olsson Lund
2013 - 2020 Mäklare Bjurfors Lund Centrum
2010 - 2013 Visningsvärd / Trainee Bjurfors Lund

Säljare om Karin.

05 aug 2022

"Mycket professionell och förtroendeingivande, tydlig och smidig. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Gyllenkroks Allé 27

27 jul 2022

"Karin är väldigt professionell, var alltid tillgänglig och gav snabbt kompetenta råd och vägledning precis när det behövdes, även vid vårt köp av ny bostad. "
säljare på Margaretavägen 5A

27 jul 2022

"Jag är mycket nöjd med valet av Karin som mäklare! Hon är professionell, lätt att kommunicera med och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag hade valt Karin som mäklare igen om jag skulle sälja i Lund!"
säljare på Revingegatan 2B

20 jul 2022

"Priset Ändrades i rådande marknad, inget mäklaren kunde styra över så blev lägre pris pga det.
Områdesbilderna kunde varit bättre (jämförde med andra som sålde i samma område)"
säljare på Solbjerstorget 2

14 jul 2022

"Vi är så nöjda över valet av Karin som vår mäklare! Karin är professionell, lyhörd och driven, hon lyckades slå vår förväntan i hur snabbt det gick från listning till försäljning. Även att hålla oss ständigt uppdaterade och ha igång dialogen/vara tillgänglig för extra visningar med intressenter u..."
"Vi är så nöjda över valet av Karin som vår mäklare! Karin är professionell, lyhörd och driven, hon lyckades slå vår förväntan i hur snabbt det gick från listning till försäljning. Även att hålla oss ständigt uppdaterade och ha igång dialogen/vara tillgänglig för extra visningar med intressenter uppskattades då vi var på resande fot. Vi kan varmt rekommendera Karin som mäklare. "
Läs mer
säljare på Raffinadgatan 3

14 jun 2022

"Fantastiskt duktig mäklare!
Vi mötte Karin som köpare och blev imponerade av hennes proffessionalitet så vi anlitade henne när vi skulle sälja vårt eget hus.
Särskilt uppskattar vi att hon alltid är tillgänglig och fokuserad på att ge snabb återkoppling och hitta praktiska lösningar utifrån vår..."
"Fantastiskt duktig mäklare!
Vi mötte Karin som köpare och blev imponerade av hennes proffessionalitet så vi anlitade henne när vi skulle sälja vårt eget hus.
Särskilt uppskattar vi att hon alltid är tillgänglig och fokuserad på att ge snabb återkoppling och hitta praktiska lösningar utifrån våra önskemål.
Vi kan varmt rekommendera Karin!"
Läs mer
säljare på Steglitsvägen 22

09 jun 2022

"Nöjd på alla fronter! Karin var snabb, tydlig och gjorde det väldigt lätt för mig som säljare."
säljare på Mariagatan 9

07 jun 2022

"Karin har varit driven och engagerad - och har samtidigt förmedlat lugn och saklighet. Hon är förtroendeingivande och är uppenbart högt kompetent."
säljare på Pålsjövägen 19

28 maj 2022

"Karin är professionell, engagerad och jag kan varmt rekommendera henne! Vi är mycket nöjda med hennes insats och vi kände fullt förtroende genom hela processen. "
säljare på Gyllenkroks Allé 19

13 apr 2022

"Karin har varit otroligt duktig i sitt arbete och lyckades överträffa mina förväntningar både vad gäller pris och tiden det tog att få lägenheten såld. Med sitt professionella kundbemötande, målinriktade arbetssätt och goda lokalkännedom fick hon försäljningen att kännas väldigt trygg och självkl..."
"Karin har varit otroligt duktig i sitt arbete och lyckades överträffa mina förväntningar både vad gäller pris och tiden det tog att få lägenheten såld. Med sitt professionella kundbemötande, målinriktade arbetssätt och goda lokalkännedom fick hon försäljningen att kännas väldigt trygg och självklar. Rekommenderar henne starkt!"
Läs mer
säljare på Brunnshögsgatan 2

19 mar 2022

"Väldigt engagerad, professionell och lyhörd. Överträffade våra förväntningar i både process och resultat. Rekommenderas varmt. "
säljare på Stora Tomegatan 45

16 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Karin - oerhört lyhörd, kunnig och engagerad!"
säljare på Bredgatan 8

12 mar 2022

"Mycket proffesionell, kunnig, fint bemötande, god bedömningsförmåga, att lita på."
säljare på Sjögatan 2

28 feb 2022

"Karin är en otroligt skicklig och kunnig mäklare, men utöver detta inte minst, empatisk och lyhörd. Som förstagångssäljare är det en djungel med allt från hur man ska tänka inför försäljning men även planering inför köp av nästa boende. Karins intresse låg inte enbart i att sälja denna bostad uta..."
"Karin är en otroligt skicklig och kunnig mäklare, men utöver detta inte minst, empatisk och lyhörd. Som förstagångssäljare är det en djungel med allt från hur man ska tänka inför försäljning men även planering inför köp av nästa boende. Karins intresse låg inte enbart i att sälja denna bostad utan fanns även tillgänglig och guidade oss inför de steg som är viktiga att tänka inför nästa köp. Karin är väldigt nyanserad i sitt tillvägagångssätt och från att vi tecknade avtal till att bostaden såldes tog en vecka. Vi är otroligt nöjda och rekommenderar alla som vill sälja och göra bra affär, att ta hjälp av Karins expertis."
Läs mer
säljare på Trollebergsvägen 9

17 feb 2022

"Karin är superproffsig, lugn, tillgänglig nästan närsomhelst, jag är supernöjd med försäljningen"
säljare på Stora Fiskaregatan 15C

13 dec 2021

"Karin var en fantastisk mäklare, väldigt kompetent, driven och tillgänglig. Helg eller vardag spelade ingen roll. Rekommenderar varmt! "
säljare på Lilla Södergatan 19

16 nov 2021

"Karin – vilken kämpe! Vi behövde sälja snabbt och marknaden var väldigt trögstartad men hon gav inte upp. Karin lyckades hitta kunder och visade ett sällskap huset hela 6 gånger. Hon är otroligt serviceinriktad, påläst och vi är så tacksamma för hennes arbete. Det har känts tryggt att ha henne so..."
"Karin – vilken kämpe! Vi behövde sälja snabbt och marknaden var väldigt trögstartad men hon gav inte upp. Karin lyckades hitta kunder och visade ett sällskap huset hela 6 gånger. Hon är otroligt serviceinriktad, påläst och vi är så tacksamma för hennes arbete. Det har känts tryggt att ha henne som mäklare och vi rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja. Vi kunde inte ha varit nöjdare! "
Läs mer
säljare på Mellquists gata 65

15 nov 2021

"Väldigt proffsig, driven och punktlig mäklare. Social, varm person som inger förtroende. Kan varmt rekommendera Karin!"
säljare på Pukgränden 13

06 nov 2021

"Karin var väldigt flexibel och jag kände mig hela tiden delaktig i processen. Hon var snabb med att svara på frågor och höll mig hela tiden uppdaterad. Skulle verkligen rekommendera Karin som mäklare! "
säljare på Steglitsvägen 5B

24 okt 2021

"Varför inte bara anlita Lunds bästa mäklare från början? Detta är 5:e gången jag säljer med Karin Lekander och 5:e gången vi slår rekord på gatan (för liknande objekt)! Karin har lång erfarenhet och sedan hon började jobba på Erik Olsson tycker jag att bilder, styling och paketering ser mer profe..."
"Varför inte bara anlita Lunds bästa mäklare från början? Detta är 5:e gången jag säljer med Karin Lekander och 5:e gången vi slår rekord på gatan (för liknande objekt)! Karin har lång erfarenhet och sedan hon började jobba på Erik Olsson tycker jag att bilder, styling och paketering ser mer professionellt ut än vad konkurrenternas gör (tom. där hon jobbade tidigare)!
Karin är en av få mäklare som erbjuder 4h visningar + privata visningar, som fångar upp alla intressenter och leder till högre bud!
"
Läs mer
säljare på Solvändan 11A

14 okt 2021

"Mycket nöjd med Karin från start till mål."
säljare på Steglitsvägen 3B

10 okt 2021

"Trevlig, kompetent och mycket bra på att resonera och kommunicera i varje skede av processen"
säljare på Karl XI-gatan 5A

04 okt 2021

"Högsta betyg hela vägen visar ändå inte att Karin verkligen gav allt. Hon var oerhört engagerad, tog hand om mer än hon behövde (tex mina blommor!), hörde av sig med jämna mellanrum och höll mig lugn i en nervös situation... verkligen den bästa tänkbara!"
"Högsta betyg hela vägen visar ändå inte att Karin verkligen gav allt. Hon var oerhört engagerad, tog hand om mer än hon behövde (tex mina blommor!), hörde av sig med jämna mellanrum och höll mig lugn i en nervös situation... verkligen den bästa tänkbara!"
Läs mer
säljare på Bredgatan 27A

16 sep 2021

"Karin är en mycket kompetent, professionell och trevlig mäklare med ett genuint intresse av att uppnå bästa möjliga resultat för mig som kund. Karin får saker att hända och levererar på det hon utlovat. Karin är dessutom lätt att ha att göra med, håller en regelbundet informerad om den pågående ..."
"Karin är en mycket kompetent, professionell och trevlig mäklare med ett genuint intresse av att uppnå bästa möjliga resultat för mig som kund. Karin får saker att hända och levererar på det hon utlovat. Karin är dessutom lätt att ha att göra med, håller en regelbundet informerad om den pågående försäljningsprocessen och är alltid tillgänglig för att svara på frågor. Jag har under hela min lägenhetsförsäljning tillsammans med Karin känt mig i mycket goda händer och kan därför starkt rekommendera Karin som mäklare."
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 18

14 sep 2021

"Karin är en mycket engagerad och erfaren mäklare som ger ett professionellt och tryggt bemötande. Jag genomförde mestadels av affären från en annan ort och Karin var väldigt hjälpsam med att ta hand om allt på plats. Jag är mycket nöjd och rekommenderar varmt Karin som mäklare!"
"Karin är en mycket engagerad och erfaren mäklare som ger ett professionellt och tryggt bemötande. Jag genomförde mestadels av affären från en annan ort och Karin var väldigt hjälpsam med att ta hand om allt på plats. Jag är mycket nöjd och rekommenderar varmt Karin som mäklare!"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

02 sep 2021

"Super trevlig och underbar lätt att jobba med."
säljare på Möllevångsvägen 14B

01 sep 2021

"Jag valde mellan fyra mäklare och kände direkt att Karin var den mest kompetenta. Vid vår första möte visade Karin proffsiga bilder med stylade lägenheter av material som använts vid tidigare försäljningar. Hon redogjorde tydligt för alla kostnader och hur upplägget skulle se ut samt bästa tidpun..."
"Jag valde mellan fyra mäklare och kände direkt att Karin var den mest kompetenta. Vid vår första möte visade Karin proffsiga bilder med stylade lägenheter av material som använts vid tidigare försäljningar. Hon redogjorde tydligt för alla kostnader och hur upplägget skulle se ut samt bästa tidpunkt för försäljning av min bostad. Karin gjorde verkligen allt och lite till. Jag rekommenderar Karin varmt."
Läs mer
säljare på Lilla Södergatan 31

18 aug 2021

"Karin är en behaglig, professionell och mycket kompetent mäklare och jag kände hela tiden att jag anlitat den allra bästa för uppgiften."
säljare på Sankt Laurentiigatan 14B

14 jul 2021

"Karin var fantastisk från dag ett. Fenomenalt proffsig, närvarande, trevlig och tillgänglig. Gav generöst av sin tid och verkade ha en oändlig energi. Slutpriset blev därefter - utmärkt. Kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Karin. "
säljare på Måsvägen 2A

14 jul 2021

"Karin Lekander är en mycket bra mäklare, engagerad och lyhörd och genuint intresserad. Mycket duktig på kommunikation, höll mig alltid uppdaterad.
Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Knut Den Stores Torg 1B

26 maj 2021

"Jag är väldigt glad att Karin Lekander var min mäklare vid försäljningen. Professionell, tydlig, driven, trevlig, hjälpsam och tillgänglig - jag hade inte kunnat vara mer nöjd!"
säljare på Magnus Stenbocksgatan 3

11 maj 2021

"Karin är mycket kompetent, driven och effektiv i sitt arbetssätt. "
säljare på Tullgatan 10

11 maj 2021

"Från start till slut var Karin tillmötesgående och professionell med massor av härlig energi och driv. Jag kan varmt rekommendera att anlita Karin till sin bostadsförsäljning. "
säljare på Södra vägen 9D

08 mar 2021

"Karin är lyhörd, flexibel, rutinerad och ger snabb återkoppling. Hon anpassade försäljningen efter våra önskemål, vilka spekulanter som fanns och efter processens utveckling. Karin fokuserade på att både köpare och säljare skulle känna sig trygga och nöjda med affären. Vi är mycket nöjda med sama..."
"Karin är lyhörd, flexibel, rutinerad och ger snabb återkoppling. Hon anpassade försäljningen efter våra önskemål, vilka spekulanter som fanns och efter processens utveckling. Karin fokuserade på att både köpare och säljare skulle känna sig trygga och nöjda med affären. Vi är mycket nöjda med samarbetet och resultatet av försäljningen. Vi rekommenderar gärna Karin!"
Läs mer
säljare på Gyllenkroks Allé 27

02 mar 2021

"Detta är fjärde gången vi tar hjälp av Karin Lekander för att sälja bostad och varje gång har det gått snabbt och väldigt smidigt samt slutat på ett pris över förväntan.
Karin är mycket professionell och målinriktad och hela tiden tillgänglig för både köpare och säljare för att ge information och..."
"Detta är fjärde gången vi tar hjälp av Karin Lekander för att sälja bostad och varje gång har det gått snabbt och väldigt smidigt samt slutat på ett pris över förväntan.
Karin är mycket professionell och målinriktad och hela tiden tillgänglig för både köpare och säljare för att ge information och råd. "
Läs mer
säljare på Möllerörsgränd 3

01 mar 2021

"Karin är jordnära och lyhörd som person och i rollen som mäklare är hon både proffsig och otroligt förtroendeingivande. Rekommenderar varmt!"
säljare på Kiviksgatan 9C

23 feb 2021

"Bostaden såldes innan visning"
säljare på Neversvägen 35

10 feb 2021

"4:e gången jag säljer min bostad med Karin Lekander i Lund, också 4:e gången jag får bäst betalt på gatan (för liknande lägenhet vad gäller rum/storlek)!
Karin är lyhörd, engagerad, håller en uppdaterad och höll privata visningar redan efter 2 dagar på Hemnet pga. högt intresse och lägenheten sål..."
"4:e gången jag säljer min bostad med Karin Lekander i Lund, också 4:e gången jag får bäst betalt på gatan (för liknande lägenhet vad gäller rum/storlek)!
Karin är lyhörd, engagerad, håller en uppdaterad och höll privata visningar redan efter 2 dagar på Hemnet pga. högt intresse och lägenheten såldes innan första offentliga visning.
Rekommenderas starkt!
"
Läs mer
säljare på Måsvägen 4B

18 jan 2021

"Mycket professionell och bra!"
säljare på Warholms väg 8B

04 dec 2020

"Mycket bra. Stort tack för hjälpen."
säljare på Östen Undéns gata 170

26 okt 2020

"I decided to select Karin as our sales broker after our very first discussion (I interviewed quite a few) as her commitment and enthusiasm about her profession convinced me immediately. It did turn out to be an excellent choice. She has performed the work very professionally exceeding our expecta..."
"I decided to select Karin as our sales broker after our very first discussion (I interviewed quite a few) as her commitment and enthusiasm about her profession convinced me immediately. It did turn out to be an excellent choice. She has performed the work very professionally exceeding our expectations. Our villa was sold extremely fast at the right price. The sales went really smoothly thanks to Karin’s maximum engagement and immaculate attention to detail throughout the complete process. As we had already left the country, she also supported us with arrangements that clearly goes beyond what brokers typically offer. I am grateful for the excellent service she has provided to us and would be happy to recommend her to anyone whoever is looking for an uncomplicated sales transaction with satisfactory results."
Läs mer
säljare på Vildkaninvägen 6

01 okt 2020

"Karin är en mycket professionell mäklare - mycket skicklig, trevlig, snabb, noggrann, transparent med maximalt fokus på kundens bästa. Vi rekommenderar storligen Karin till släkt och vänner, och kommer självklart att vända oss till Karin igen om det skulle bli aktuellt."
"Karin är en mycket professionell mäklare - mycket skicklig, trevlig, snabb, noggrann, transparent med maximalt fokus på kundens bästa. Vi rekommenderar storligen Karin till släkt och vänner, och kommer självklart att vända oss till Karin igen om det skulle bli aktuellt."
Läs mer
säljare på Skyttelinjen 43

14 feb 2019

"Mycket engagerad och inlyssnande. Matchade mina förväntningar och gjorde väl avvägda bedömningar genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Lokföraregatan 1C

06 dec 2018

"Oerhört engagerad inkännande och hela tiden alert med snabb återkoppling,även sena kvällar!
Mina varmaste rekommendationer !"
säljare på Parternas gränd 43

06 dec 2018

"Mäklaren ha varit synnerligen engagerad från att hon fick uppdraget till försäljningen blivit genomförd. Många plus i kanten för henne!"
säljare på Virvelvindsvägen 4G

28 nov 2018

"Jag är supernöjd med Karin som mäklare! Min lägenhet blev såld snabbare och till högre pris än vad jag hade förväntat mig!
Karin har stenkoll på bostadsmarknaden i Lund, hon är väldigt engagerad och det märks att hon gillar sitt jobb! Karin tog in en grym fotograf och fick verkligen min lägenhet ..."
"Jag är supernöjd med Karin som mäklare! Min lägenhet blev såld snabbare och till högre pris än vad jag hade förväntat mig!
Karin har stenkoll på bostadsmarknaden i Lund, hon är väldigt engagerad och det märks att hon gillar sitt jobb! Karin tog in en grym fotograf och fick verkligen min lägenhet att se helt perfekt ut på bilderna. Karin är flexibel och höll privatvisningar för folk som inte hade möjlighet att komma på ordinarie visning. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Runslingan 22B

29 okt 2018

"Pålitlig, punktlig, noggrann, lyhörd och informativ mäklare. Vi kunde inte vara mer nöjda med Karins service. Kommer helt klart anlita henne igen och rekommendera Karin till alla våra vänner."
säljare på Norbergsgatan 5B

05 okt 2018

"Mycket seriös mäklare som fick mig att känna mig trygg i försäljningen! "
säljare på Parternas gränd 43

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Radhus
3
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
153 606 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 119 säljare
Karin satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 118 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 115 säljare
Karin var tydlig och höll mig uppdaterad
120 av 120 säljare

Karin på kartan.

178 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
120 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
3 rum, 84,5 m²
29 702 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 128 kr/mån
2 995 000 kr
4 rum, 101 m²
29 653 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 313 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 99,5 m²
32 272 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 053 kr/mån
2 250 000 kr
1 rum, 29 m²
77 586 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 989 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 43 m²
48 720 kr/m²
Lägenhet, Lund
2 891 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 100 000 kr
Lägenhet Centrum
-295 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
-95 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
3 rum, 78,7 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionell och förtroendeingivande, tydlig och smidig. Vi är mycket nöjda med valet av mäklare och kan varmt rekommendera henne. "
3 400 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
2,5 rum, 67,7 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Linero
2 rum, 34 m²
Utropspris: 1 890 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.