Kajsa Kymmer

Profilbild för Kajsa Kymmer
Kajsa Kymmer
4.9 / 5
(192 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Kajsa Kymmer jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2015-06-05.

Presentation

Jag är en positiv Göteborgstjej som har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2015. Anlitar ni mig får ni en mäklare med stor kämparglöd som trivs fantastiskt bra med mäklaryrket. Jag är en tävlingsmänniska uti fingerspetsarna och går in för varje försäljning med hög energi, jag vet att en lyckad försäljning med ett högt slutpris nås genom hårt arbete, kommunikation, information och att alltid göra det lilla extra.

Genom hela försäljningsprocessen är jag lyhörd efter alla parters behov, lägger stor vikt vid såväl mjuka som hårda värden, är tillgänglig och påläst. Mitt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med mina kunder, och jag är väldigt glad över att vara en av Södermalms mest rekommenderade och anlitade mäklare.

Ni är varmt välkomna att kontakta mig.

Ha en fortsatt fin dag!

Bästa hälsningar,
Kajsa

Utbildad inom fastighetsförmedling på Malmö Högskola samt ekonomexamen från Lunds Universitet.

Mäklarbyrå

BOSTHLM

Kontor

BOSTHLM

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Kajsa.

05 nov 2020

"Kajsa gjorde ett toppenjobb! Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera henne!! "
säljare på Teknologgatan 7A

16 okt 2020

"Kajsa är verkligen ett superproffs som dessutom är otroligt trevlig att ha att göra med."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 50

06 okt 2020

"Mycket professionell, lyhörd och trevlig."
säljare på Drakenbergsgatan 6

04 sep 2020

"Jag fick ett jättebra helhetsintryck av Kajsa som mäklare. Intresserad, personlig och kunnig samt konstruktiv i kommunikationen kring värdering och bud i slutfasen."
säljare på Krukmakargatan 26

21 aug 2020

"Kajsa är bäst! Det här var min första lägenhetsförsäljning och hon fick mig att känna mig så lugn och trygg i en annars stressig och stor process. Allt gick supersmidigt och hon fick den såld för mycket mer än vad jag ens vågat hoppas på. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Bjurholmsplan 19

21 aug 2020

"Kajsa har varit fantastiskt lyhörd, engagerad och tillgänglig genom hela våran säljprocess.
Jag har varit igenom några sälj- & köpresor på Södermalm genom åren och Kajsa är utan tvekan den bästa mäklare jag varit i kontakt med. Jag och min sambo Johanna vill verkligen skicka med mina varmaste rekommendationer av Kajsa."
säljare på Högalidsgatan 11

20 aug 2020

"Kajsa är en väldigt professionell, inlyssnande och engagerad mäklare. Rekommenderar henne varmt!
"
säljare på Katarina Bangata 25

17 aug 2020

"Kajsa är en otroligt duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera! Lyhörd, proffsig och väldigt engagerad. För mig som förstagångssäljare kändes det väldigt bra att ha en rutinerad och trygg mäklare som kunde ta mig igenom processen på ett smidigt sätt och vi landade på ett slutpris långt över mina förväntningar. "
säljare på Lorensbergsgatan 3

21 jun 2020

"Kajsa imponerade verkligen på oss. Hon fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Hon är strategisk och lyhörd samt håller en god kommunikation med säljare såväl som köpare från början till slut. Kan varmt rekommendera Kajsa! "
säljare på Sven Rinmans gata 3

02 jun 2020

"Vilken stjärna!
Vi tyckte till en början att det var roddigt att sälja bostad (vi sålde under coronatiden) men när Kajsa kom in i bilden kändes det så tryggt och bra. Jag är så nöjd och tacksam för det engagemang och den tid Kajsa la ner på vår försäljning. Stort tack! "
säljare på Hornsgatan 92

02 jun 2020

"Kajsa var väldigt duktig på att sätta rätt förväntningar, lägga strategin efter aktuellt läge och aktivt jobba för att öka intresse och spekulanter. Kajsa var också väldigt tillmötesgående och tillgänglig, och skapade förtroende hos både oss som säljare och hos köpare."
säljare på Liljeholmsbron 10

14 apr 2020

"Jag har både köpt och sålt av Kajsa som mäklare så sett hur hon arbetar från två håll och kan inte mer än att till 110 procent rekommendera henne. Kajsa är en sådan person man direkt känner förtroende för. Hon är proffsig och gör sitt yttersta för att få till bra sälj, är tydlig och noggrann, är väldigt trevligt och har full koll på lokalområdet! "
säljare på Borgargatan 2

22 mar 2020

"Kajsa har varit fantastik under hel processen. Jag kommer definitivt anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne. Försäljningen gick snabbt och smidigt och jag kände mig trygg under hela försäljningen. "
säljare på Heleneborgsgatan 25A

18 mar 2020

"Jätteglad för samarbetet med Kajsa. Mycket hjälpsam på alla sätt - med allt från tips på målare till lugnande ord. Har känt mig i trygg och goda händer under hela processen."
säljare på Drakenbergsgatan 6

11 mar 2020

"Det här var andra gången vi anlitade Kajsa och vi är minst lika nöjda som vid första tillfället. Vi upplevde henne som otroligt proffsig, saklig men med hjärta. Genom hela processen höll hon oss uppdaterade på ett tydligt sätt och under den kritiska delen, med visning och sedemera budgivning var hon skarp och lyhörd. Vi som säljare kunde förlita oss helt på att hon behandlade både oss och de potentiella köparna med stor respekt. En trygg hamn i ett otryggt läge."
säljare på Lorensbergsgatan 3B

26 feb 2020

"Kajsa är en mycket kompetent och professionell mäklare som har ett genuint och personligt bemötande! Hennes engagemang, tillgänglighet och lyhördhet gjorde processen inte bara trygg utan även väldigt trevlig. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar varmt alla som går i tankarna att sälja sin bostad att anlita Kajsa!"
säljare på Erstagatan 13

26 feb 2020

"Vi är jättenöjda med Kajsa, det var en trygg och enkel process att sälja vår lägenhet. Kajsa hjälpte oss med tips och råd inför köp av ny bostad vilket också var en trygghet. "
säljare på Ölandsgatan 46

12 feb 2020

"Kajsa gjorde en grym insatts och jobbade hårt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt! Kan verkligen rekommendera henne för en trygg försäljning!"
säljare på Bergsunds Strand 5

01 feb 2020

"Tillgänglig, tydlig med vad vi kunde förvänta oss och också lyhörd samt mån om att hålla oss uppdaterade. Gjorde oss trygga under processen med försäljningen. "
säljare på Lindvallsplan 4

21 jan 2020

"Kajsa var fantastisk genom hela processen. Hon har en tydlig kommunikation och jag kände att hon alltid var närvarande. Hon hade alltid bra svar på alla mina frågor. Detta var min första försäljning men jag kände en otrolig trygghet. Jag kan varmt rekommendera Kajsa!"
säljare på Krukmakargatan 31B

19 jan 2020

"Kajsa är en väldigt duktig och kompetent mäklare som var noggrann från första mötet gällande t.ex statistik, förväntningar och tidsplanering. Mycket kommunikativ under säljfasen och vid avslut! Kan starkt rekommendera henne då hon gav mig ett lugn över hela bostadsförsäljningen. Valde deras styling vilket höjde lägenheten avsevärt! "
säljare på Östgötagatan 89

17 jan 2020

"Kajsa hjälpte mig med mycket mer än vad jag hade förväntat mig att få hjälp med av en mäklare och hade full kontroll på hela processen som en projektledare. Det märks att hon älskar sitt jobb och är perfekt för det. "
säljare på Blekingegatan 36

17 dec 2019

"Allting fungerade väldigt bra. Kajsa var mycket drivande och löste problem med överförmyndarnämnd och bouppteckningsfrågor på ett bra sätt."
säljare på Kattgränd 10

12 dec 2019

"Otroligt nöjd med Kajsa, kan varmt rekommendera henne till andra! "
säljare på Rörstrandsgatan 25

06 dec 2019

"Kajsa är toppen!"
säljare på Östgötagatan 32

06 dec 2019

"Kajsa har varit en klippa från start till slut! Hon är enkel att jobba med, positiv och envis! Har fullt förtroende för Kajsa och kan varmt rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Slipgatan 14

18 nov 2019

"Kajsa är lyhörd, varm och en väldigt bra personkännare. Vi kände oss trygga med henne direkt och under hela processen. Försäljningen var både snabb och smidig och resulterade i ett pris som låg klart över våra förväntningar. Vi kunde inte varit mer nöjda med Kajsas insats och är väldigt glada att vi valde henne som mäklare när vi sålde vår lägenhet!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48D

11 nov 2019

"Topp of the Line "
säljare på Drakenbergsgatan 8

11 nov 2019

"Vi har anlitat Kajsa vid flera försäljningar och är mycket nöjda. Hon är personlig och proffsig och får oss som säljare att känns oss trygga och uppdaterade i processen. Kan verkligen rekommendera! "
säljare på Verkstadsgatan 11

29 okt 2019

"Jag är mycket nöjd med Kajsas insats som min mäklare. Hon är oerhört kunnig och kompetent, samtidigt som hennes bemötande alltid är trevligt, positivt och engagerat. Hon är snabb på att återkoppla så att du som kund alltid vet var i processen du befinner dig och vad nästa steg ska bli. Kajsa får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Lundagatan 38A

17 okt 2019

"Kajsa var väldigt engagerad från dag 1. Alltid ett trevligt bemötande och gjorde ständigt det där lilla extra. Var väldigt flexibel och tillmötesgående. Trots en lite skakig marknad levererade Kajsa otroligt bra. Kan starkt rekommendera Kajsa som mäklare!"
säljare på Västmannagatan 86

13 okt 2019

"Kajsa är ett supertrevligt superproffs! "
säljare på Krukmakargatan 24

07 okt 2019

"Kajsa gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet! Med ett otroligt engagemang gjorde hon vår försäljning till en snabb och lönsam affär. Vi är mer än nöjda!"
säljare på Drakenbergsgatan 8

02 okt 2019

"Anlitade Kajsa Kymmer för att sälja min lägenhet på södermalm. Mer trevlig och kunnig person kan man nog inte hitta. Då jag bor utomlands gjorde hon det lilla extra, vilket resulterade i en otrolig snabb försäljning. Riktigt nöjd med hennes insatts och kan rekommendera henne varmt "
säljare på Lundagatan 40B

25 sep 2019

"Jag ville hitta en ödmjuk mäklare som inger tillförlitlighet utan att tumma på glöden för en lyckad affär. Efter ett flertal möten med andra högt betygsatta mäklare från hittamäklare valde jag Kajsa, hon stod ut från mängden med hennes ödmjukhet, energigivande intryck och passion för fastighetsmäkleri. Under säljprocessen har hon visat engagemang, flexibilitet och en stor kunnighet som gett mig lugn och stor trygghet. Ser fram emot att sälja min nästa bostad tillsammans med Kajsa!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

24 sep 2019

"Alltid tillgänglig och behjälplig "
säljare på Åsögatan 192

22 sep 2019

"Jag är mycket nöjd med Kajsas engagemang och resultatet av vårt samarbete. Det känns tryggt och bra att ha Kajsa som mäklare.
En återkoppling till Bo Sthlm är att stylinghjälp gärna hade fått ingå i priset eftersom styling är både tidskrävande, dyrt och innebär mycket överflödig konsumtion. Ett flertal andra mäklare erbjuder styling i priser som ligger på samma nivå eller under Bo Sthlms."
säljare på Lötmogatan 9

01 sep 2019

"Kajsa gjorde ett fantastiskt jobb. Hon är väldigt tydlig, rak och enkel att kommunicera med. Engagerad och förtroendeingivande. Jag kommer rekommendera Kajsa till alla mina vänner som i framtiden ska sälja lägenhet. "
säljare på Slipgatan 12

23 aug 2019

"Kajsa var alltid trevlig och lätt att få tag i.
Hon svarade snabbt på bode mail och sms och kändes kunnig."
säljare på Maria Prästgårdsgata 26

19 aug 2019

"Kajsa är väldigt kompetent och får en att känna sig som hennes viktigaste kund. Hon agerade snabbt och skötte extra visningar på kort varsel. Kan inte nog säga hur varmt jag rekomenderar henne!
/Andreas"
säljare på Högbergsgatan 50

12 aug 2019

"Kajsa är påläst, proffsig och trevlig. Hon är en god förhandlare som är på tårna vad det gäller att svara på frågor på rätt sätt. Kajsa läser av människor på ett sätt jag inte upplevt med någon annan mäklare. Hon är ytterst kompetent och såg till att processen för oss blev bekväm och trygg. Tydlighet, intresse och sälj utan att vara säljig. Full pott!"
säljare på Repslagargatan 9

08 aug 2019

"Kajsa ställer verkligen upp och går all in i hela försäljningen, vid denna försäljning ringde vi på hennes semester och hon svarade direkt och satte igång hela arbetet omgående. Två veckor från första kontakt är lägenheten redan såld innan visning till ett riktigt bra pris. En riktigt vass mäklare som inte växer på träd och vi är verkligen supernöjda. Hon är lyhörd och otroligt engagerad där både säljare och köpare är högsta prioritet under processen. Bra kontakter på styling som verkligen lyfte lägenheten till en ny nivå och därmed gjorde att vi fick ännu bättre betalt. Detta är vår andra försäljning med henne och hon rekommenderas starkt!"
säljare på Lundagatan 38B

30 jun 2019

"Kajsa var positiv och lyhörd. Hon hade bra tankar och idéer men var samtidigt mottaglig för de förändringar jag ville göra. Hon jobbar med bra fotografer som tog fantastiska bilder. Främst var hon mycket engagerad under budgivningen. Jag kan starkt rekommendera Kajsa (valde henne själv via en rekommendation). "
säljare på Friluftsvägen 5A

17 jun 2019

"Kan varmt rekommendera Kajsa, bästa mäklare jag har haft."
säljare på Gotlandsgatan 64

12 jun 2019

"Kajsa Kymmer hjälpte oss på ett fantastiskt bra sätt. Från början till slut. Hon gav alltid ett både lugnt och inlyssnande intryck samtidigt som hon var driven och såg till att allt tuggade på framåt strålande bra. Med hennes hjälp fick vi en superbra annons med vackra bilder, förhandsvisning, välbesökta visningar och en budgivning som överträffade alla våra förväntningar. Hon hjälpte dessutom till med andra boendefrågor som inte rörde just hennes affär på ett engagerat och mycket generöst sätt."
säljare på Blekingegatan 29

23 maj 2019

"Jag upplevde Kajsa som både väldigt kunnig om marknaden och duktig på att kommunicera med potentiella köpare. Vi hade en bra dialog vid alla steg i processen och hon var lyhörd för mina önskemål och duktig på att ge professionella rekommendationer. Dessutom hade hon ett trevligt bemötande och var engagerad och tillgänglig. Jag skulle absolut rekommendera Kajsa som mäklare!"
säljare på Östgötagatan 32

13 maj 2019

"Kajsa var mäklaren när jag köpte min lägenhet, redan då fick jag ett bra bemötande och proffsig hjälp. Så när det var dags för mig att sälja var valet av mäklare givet! "
säljare på Ploggatan 1

12 maj 2019

"Kajsa är en helt fantastisk mäklare som var ett enormt stort stöd för mig. Jag befann mig utomlands under hela processen och hela försäljningen var ett ångestmoment från mitt håll. Kajsa gjorde allting superlätt och var proffsig och tydlig från start. Jag skulle rekommendera alla som vill ha en smidig försäljning och med bra resultat att jobba med Kajsa! "
säljare på Verkstadsgatan 5

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 192 säljare
Kajsa satte rätt förväntningar på slutpriset
173 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
191 av 192 säljare
Kajsa var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 191 säljare

Kajsa på kartan.

284 tidigare annonser
192 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 470 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 375 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 620 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 670 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 600 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 420 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 425 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.