Julia Hellman

Profilbild för Julia Hellman
Säljarfavorit
Julia Hellman
4.9 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
26 st
59 675 000 kr

Bakgrund

Julia Hellman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-03-05. Julia har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Julia har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 90 270 000 kr.

Presentation

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning.
Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service.

För mig handlar förmedlingsprocessen om att veta hur man bäst marknadsför en bostad, att se ”det lilla extra”, att på ett positivt sätt slutföra affären och att ge bra service till såväl säljare som köpare.
Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Examen i Fastighetsförmedling samt examen i Företagsekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Julia.

16 jul 2021

"En person som direkt kändes seriös och uppriktig, haft besök av en annan mäklare veckan före och valet av mäklare var självklart efter vi träffat Julia, rekommenderar henne gärna."
säljare på Fagottgatan 2

30 jun 2021

"Vi rekommenderar starkt Julia. Hon är lätt att kommunicera och har varit tillgänglig hela tiden. Hon hjälpte oss med både före och efter försäljningsprocesserna."
säljare på Fagottgatan 6

24 jun 2021

"Målinriktad, duktug och super snäll mäklare ... Tusen tack julia och lycka med nästa försäljning "
säljare på Turkosgatan 24

06 jun 2021

"Kan helhjärtat rekommendera Julia Hellman på Skandia Mäklarna om ni både skall sälja eller köpa.Googlade innan kontakt för att få en mäklare som jag och min syster kunde känna oss trygga med , och denna sökning gallrade vi oss igenom och valet föll snabbt på Jula , efter många och idel lika positiva omdömen :)
En kollega på jobbet hade nyligen även sålt sitt hus , och gissa vad , Jo även hon hade anlitat Julia till sin försäljning , Behöver ju inte säga det , men min kollega var även hon så nöjde med Julia som mäklare , att hon omgående rekommenderade
mig att anlita Skandia Mäklarna och just Julia då hon hörde att vi skulle sälja.
Allt gick väldigt smidigt genom hela processen , från första möte och genom hela försäljningen , Hela tiden en tätt och informativ kontakt , ett engagemang som gjorde att vi kände oss nöjda o trygga hela tiden.
Kan inte annat än att fortsätta min kollegas rekommendation , om ni går i sälj eller köp tankar , Står även till tjänst med allt annat som ni kan behöva hjälp med ,
som stylist , fotografering och annonsering mm mm
Julia Hellman är ett proffs som ni kan lita på ! :)
"
säljare på Lilla Marconigatan 3

10 maj 2021

"Smidig, praktisk, dynamisk, engagerad insats och mycket trevligt bemötande av en kunnig mäklare. Julia rekommenderas starkt av mig! "
säljare på Mandolingatan 11

30 apr 2021

"Denna lägenhet var ganska lättsåld. Så inga större uppoffringar behövdes vare sig för mäklare eller säljare.
Jag är nöjd / Conny"
säljare på Skogsrydsgatan 23A

16 apr 2021

"Vi kan varmt rekommendera Julia Hellman för sitt engagemang och energi samt professionalism. "
säljare på Kapplandsgatan 56

14 apr 2021

"Julia tog med sin goda lokalkännedom och gedigna erfarenhet väl hand om mig som första-gångs-säljare från start och långt förbi mållinjen.
Jag lämnar mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fagottgatan 6

07 apr 2021

"Försäljningen gick rekordsnabbt så vi hann inte ens få ut annonsen men bilderna var fina. Julia kändes både ärlig och driven samtidigt, en svår konst. Rekommenderar henne varmt "
säljare på Fiolgatan 4

29 mar 2021

"Julia fick sålt min mors lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt som gjorde att affären med köparna var rätt
Hon var väl driven och fokuserad
Rekommenderar henne till framtida bostäder
Julia , tack för allt... min magkänsla hade rätt om dig
Du är en super mäklare"
säljare på Lokattsbacken 50

26 mar 2021

"Jag var mycket nöjd med Julia som mäklare! Engagerad, driven, höll mig väl uppdaterat hela vägen in i mål!"
säljare på Skogsrydsgatan 23A

17 feb 2021

"Vi är nöjda med förmedlingen av lägenheten. Julia gjorde ett väldigt bra jobb, känner till området väl samt väl påläst. Hon försöker få till bästa affären och vill att båda parter ska vara nöjda, vilket vi blev. Kan varmt rekommendera henne vidare till alla som vill sälja, topp betyg. "
säljare på Marklandsgatan 45

17 feb 2021

"Vårt krav på mäklare var att hitta en som lyssnade på oss och våra tankar och därmed skapa samma känsla gentemot spekulanter och där matchade Julia perfekt. Det gav också resultat på försäljningen som gick snabbt och dessutom gav oss ett fint prisrekord. Julia får våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Marklandsgatan 67

18 jan 2021

"Snabb affär med Julia som mäklare. Hon visste vad sina kunder sökte och kunde snabbt para ihop mig med en intresserad köpare för en affär."
säljare på Fagottgatan 4

14 jan 2021

"Supertrevlig och engagerad mäklare som ständigt höll en uppdaterad om läget. Skötte försäljning väldigt snyggt!"
säljare på Såggatan 35G

14 jan 2021

"Julia var otroligt hjälpsam genom hela säljprocessen. Säljer gärna med Julia igen om tillfället uppstår!"
säljare på Marklandsgatan 61

12 jan 2021

"Fick bra hjälp och stöd, som ovan säljare var det en trygghet. Lätt att få tag på och få svar från."
säljare på Tanneskärsgatan 7

19 dec 2020

"Julia var driven från första stund. Hon lyssnade och lämna tips och gjorde att hela processen gick smidigt. Med ett stort tålamod och intresse var det lätt att få svar och hon var duktig på att uppdatera mig under tidens gång. När jag behövde det lugnade hon mig och var helt fantastisk från början till slut. Jag skulle verkligen rekommendera henne och blir det en ny försäljning skulle jag välja henne igen!"
säljare på Topasgatan 80

17 dec 2020

"Jag kände redan från början ett stort förtroende för Julia som är engagerad, påläst, återkopplar kontinuerligt och är väldigt trevlig. Försäljningsprocessen har varit enkel och effektiv. Jag upplever Julia som mycket professionell och ger henne mina bästa rekommendationer."
säljare på Fagottgatan 8

14 dec 2020

"Trevlig, engagerad och förtroendegivande mäklare. Gav mig som säljare trygghet i min bostadsförsäljning. Kan varmt rekommendera Julia! "
säljare på Skogsrydsgatan 23B

02 dec 2020

"Första intrycket av mäklaren var att hon kom in med stort driv, med en tydlig plan över hur hela försäljningen skulle gå till från dag ett till att försäljningen var genomförd. Men någonstans på vägen så kändes det som att mäklaren hade för många projekt på gång samtidigt och kändes mer disträ och frånvarande.
Intrycket då var att lägenheten var en sån som "säljer sig själv" och att mäklaren därför bara gjorde det nödvändiga. Men trots detta var mäklaren ändå snabb med att anpassa sig efter nya förutsättningar som tillslut gav goda resultat.
"
säljare på Mandolingatan 7

12 nov 2020

"Engagerad och trevlig"
säljare på Transistorgatan 33

27 okt 2020

"Dom var helt godkänt."
säljare på Kapplandsgatan 6

08 okt 2020

"Proffecionell och lyhörd. Alltid tillgänglig. Julia är en mycket glad och trevlig person. Lätt att samarbeta med. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Transistorgatan 33

02 okt 2020

"Julia är en riktig stjärna som hjälpt oss med både köp av ny bostad och försäljning av egen. Svarar alltid i telefonen och håller en uppdaterad om minsta lilla, alltid positiv och engagerad. Vi är supernöjda!"
säljare på Marklandsgatan 67

25 sep 2020

"Fick ett bra förtroende för mäklaren. Hon var engagerad men ändå på ett avslappnat sätt. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare."
säljare på Seminariegatan 16

24 sep 2020

"Julia var superenkel att ha och göra med. Trevlig, glad, engagerad och framförallt enkel att få tag på vilket jag finner mycket viktigt.
Fick sålt min lägenhet innan visning för ett bra pris! "
säljare på Marklandsgatan 71

28 aug 2020

"Fantastiskt engagerad och enkel framtoning. Väl förberedd vid första mötet. Kände stor förtroende för Julia direkt. Försäljningen gick smidigt och fort. Tack!"
säljare på Fagottgatan 4

20 aug 2020

"Julia är en engagerad och driven mäklare med hög energi! Hon var tillgänglig alltid i telefon oavsett tid eller veckodag och super trevlig som person, kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Marklandsgatan 71

14 aug 2020

"Jag hade inga som helst förväntningar och visste inte vilken mäklarfirman jag skulle välja. Hade pratat med flera mäklare innan, som var tjatiga och jobbiga, men inte direkt fastnat för någon. När Julia ringde upp mig så lät hon inte som de andra som jag hade pratat med innan, hon var inte jobbig och tjatig utan mera bestämd och målmedveten, vilket var vad jag behövde. Supertrevlig och driven mäklare. Stort engagemang och kunskap, vilket även visades i slutpriset. Höll mig ständigt uppdaterad angående allt. Jag behövde aldrig ”försöka få tag i henne”, hon var alltid tillgänglig. STORT TACK JULIA!!! Även STORT TACK till fotografen som tog såå fina bilder!"
säljare på Marklandsgatan 67

08 jul 2020

"En lyhörd och målmedveten mäklare. Engagerad och tydlig, uppdaterade mig kontinuerligt.Jobbar aktivt för att både köparen och säljaren blir nöjda. Lätt tillgänglig och svarar på alla frågor.
"
säljare på Lilla Marconigatan 23

08 jul 2020

"Julia hjälpte oss att sälja min älskade lägenhet och vi kunde inte ha vart nöjdare. Hon var hjälpsam och förstående, lyssnande och undervisande. Med Julias hjälp så hade vi ett bud en bra bit över utgångspris som vi accepterade redan 3h efter publicering på hemnet! Kan varmt rekommendera henne till någon som går i säljtankar."
säljare på Marklandsgatan 67

28 jun 2020

"Julia är en mycket proffsig, självsäker och lugn mäklare.
Vi kände oss väldigt nöjda i beslutet att välja henne, hon fick oss att känna oss trygga.
Hon gav oss bra tips på stayling.
Skulle någon fråga oss om vilken mäklare dom borde välja säger vi bara Julia.
Har bara gott att säga om henne"
säljare på Marklandsgatan 67

28 maj 2020

"Jättetrevlig och väldigt socialt kompetent mäklare. Övervärderade dock något och slutade med att vi sålde under utgångspris, svårt att säga hur mycket det berodde på hennes insats och mycket Coronakrisen påverkade. "
säljare på Turkosgatan 42

30 apr 2020

"Duktig och kompetent mäklare samt trevlig!"
säljare på Topasgatan 68

22 mar 2020

"En kunnig mäklare med hög kompetens"
säljare på Mandolingatan 9

07 mar 2020

"Välj Julia Hellman när du vill ha en proffsig och lyhörd mäklare som säljer din bostad."
säljare på Topasgatan 66

24 feb 2020

"Trevlig. Duktig.
"
säljare på Turkosgatan 14

29 dec 2019

"Bästa mäklaren!!!"
säljare på Gamlestads Brygga 5

26 dec 2019

"Mycket effektiv mäklare som jobbade målinriktat och hela tiden höll mig uppdaterad. Är mycket nöjd med mäklarens jobb. "
säljare på Gamlestads Brygga 17

19 dec 2019

"Vilken fantastisk mäklare Julia är! Hon var engagerad från första minuten och under försäljningsprocessen höll hon mig alltid uppdaterad samtidigt som hon alltid är tillgänglig. Hon gjorde allt för att vi skulle uppnå mina mål och det gjorde vi också. Jag kommer utan tvekan att anlita Julia igen i framtiden och rekommendera henne till vänner och familj."
säljare på Gamlestads Brygga 11

02 sep 2019

"Supertrevlig och väldigt behaglig samt säker på sitt arbete. Bara massa +++++"
säljare på Marklandsgatan 53

22 aug 2019

"Fantastiskt bemötande både på det professionella och det personliga planet. Kan starkt rekommendera dig att välja Julia som din mäklare."
säljare på Ängsäters gränd 6

05 jul 2019

"Vi är jättenöjda med vår mäklare och slutpriset!"
säljare på Norra Dragspelsgatan 22

19 jun 2019

"Julia är mycket engagerad, hjälpsam och supertrevlig. Jag kan lätt rekommendera henne som mäklare // Tommy"
säljare på Kapplandsgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
90 270 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
83 av 84 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
72 av 83 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 83 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
83 av 84 säljare

Julia på kartan.

104 tidigare annonser
84 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 520 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 130 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En person som direkt kändes seriös och uppriktig, haft besök av en annan mäklare veckan före och valet av mäklare var självklart efter vi träffat Julia, rekommenderar henne gärna."
2 200 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 205 000 kr
1,5 rum, 43 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 150 000 kr
Villa Hult
+ 650 000 kr
Utropspris: 4 500 000 kr
2 080 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
+ 85 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi rekommenderar starkt Julia. Hon är lätt att kommunicera och har varit tillgänglig hela tiden. Hon hjälpte oss med både före och efter försäljningsprocesserna."
2 500 000 kr
Lägenhet Tynnered
+ 150 000 kr
3 rum, 77,8 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Målinriktad, duktug och super snäll mäklare ... Tusen tack julia och lycka med nästa försäljning "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.