Julia Hellman

Profilbild för Julia Hellman
Säljarfavorit
Julia Hellman
4.9 / 5
(185 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
24 st
72 470 000 kr

Bakgrund

Julia Hellman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-03-05. Julia har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Julia har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 59 845 000 kr.

Presentation

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning.
Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service.

För mig handlar förmedlingsprocessen om att veta hur man bäst marknadsför en bostad, att se ”det lilla extra”, att på ett positivt sätt slutföra affären och att ge bra service till såväl säljare som köpare.
Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Examen i Fastighetsförmedling samt examen i Företagsekonomi.

Prisad mäklare.

Säljare om Julia.

06 sep 2023

"Jättetrevlig
Lätt att nå
Uppdaterar och berättar
Proffsig
Har bara positiva erfarenheter "
säljare på Bildradiogatan 4

04 sep 2023

"Vi följde vår egen känsla och satte tillsammans med mäklaren ett pris som mäklaren trodde var något överskattat mot bakgrund av tidigare sålda bostäder i föreningen. Vi tvivlade dock inte en sekund på mäklarens driv och förmåga att sälja vår bostad till önskat pris, och det visade sig bli en lyck..."
"Vi följde vår egen känsla och satte tillsammans med mäklaren ett pris som mäklaren trodde var något överskattat mot bakgrund av tidigare sålda bostäder i föreningen. Vi tvivlade dock inte en sekund på mäklarens driv och förmåga att sälja vår bostad till önskat pris, och det visade sig bli en lyckad affär. Vi är väldigt nöjda över vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera Julia."
Läs mer
säljare på Munspelsgatan 20

23 aug 2023

"Vi hade mycket god kontakt med Julia och hon gjorde ett oerhört bra och professionellt jobb genom hela processen. Hon var förtroendeingivande, tillgänglig, tillmötesgående och förstående. "
säljare på Soprangatan 5

16 aug 2023

"Hela säljprocessen från första kontakt till påskrift av säljkontrakt hanterade Julia snabbt, tryggt och effektivt. Lägenheten såldes redan på visningsdagen till priset vi begärde. Vi är mycket nöjda och rekommenderar tveklöst Julia."
säljare på Fagottgatan 10

16 jul 2023

"Ordnade snabb försäljning efter mina behov. "
säljare på Antenngatan 47A

01 jul 2023

"Julia har gjort ett fantastiskt jobb och vill starkt rekommendera henne till andra!
Julia har visat ett stort engagemang, varit lyhörd och
"
säljare på Guldringen 34

19 jun 2023

"Julia gjorde ett helt fantastiskt jobb!
Jag kan inte tacka henne nog för sitt jobb under hela försäljningsproccesen.
Imponerad utav hur lyhörd, målmedveten och lösningsorienterad Julia är.
Något som är extra viktigt när bostadsmarknaden är ostabil.
Rekomenderas varmt! "
"Julia gjorde ett helt fantastiskt jobb!
Jag kan inte tacka henne nog för sitt jobb under hela försäljningsproccesen.
Imponerad utav hur lyhörd, målmedveten och lösningsorienterad Julia är.
Något som är extra viktigt när bostadsmarknaden är ostabil.
Rekomenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Verktumsgatan 6

25 maj 2023

"Definitivt en av dom bästa mäklare, allt gick väldigt snabbt och bra. "
säljare på Antenngatan 59E

19 maj 2023

"Bra bemötande och mkt engagerad. Jättenöjda kunder!"
säljare på Fagottgatan 8

10 maj 2023

"Julia är/var en otroligt god och hörsammande säljare, utan lugn å lyssnande.
Heder och tack Julia."
säljare på Hovås Liljestig 4

05 maj 2023

"Julia gav stort förtroende från start till slut. Stort kunnande i området samt väldigt bra kontaktnät! Rekomenderar starkt denna mäklare!"
säljare på Marklandsgatan 57

05 maj 2023

"Julia var mycket trevlig, lyhörd och kompetent mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt till och Julia gjorde det bästa av situationen i en ekonomiskt svårare marknad. Vi är nöjda med att hon lyckades få till en budgivning med flera intressenter och är mycket glada att vi valde Julia!"
"Julia var mycket trevlig, lyhörd och kompetent mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt till och Julia gjorde det bästa av situationen i en ekonomiskt svårare marknad. Vi är nöjda med att hon lyckades få till en budgivning med flera intressenter och är mycket glada att vi valde Julia!"
Läs mer
säljare på Bildradiogatan 6

06 apr 2023

"Proffsig mäklare som hjälpte till med allting från start till slut. Gjorde rekord försäljning i dessa rådande tider. "
säljare på Fagottgatan 4

29 mar 2023

"Mycket engagerad och påläst. "
säljare på Mandolingatan 11

22 mar 2023

"Jag är mycket nöjd med att jag valde Julia Hellman när jag skulle sälja mitt gamla barndomshem på Musikvägen. Utifrån sin lyhördhet mot såväl mig som säljare som mot den slutliga köparen så lyckades hon genomföra en god affär för båda parter. Julia uppvisade förutom sin lyhördhet stor professiona..."
"Jag är mycket nöjd med att jag valde Julia Hellman när jag skulle sälja mitt gamla barndomshem på Musikvägen. Utifrån sin lyhördhet mot såväl mig som säljare som mot den slutliga köparen så lyckades hon genomföra en god affär för båda parter. Julia uppvisade förutom sin lyhördhet stor professionalitet genom alla delar och aspekter av försäljningen. Kort sagt, en bättre mäklare har jag svårt att föreställa mig."
Läs mer
säljare på Musikvägen 46

16 mar 2023

"Mycket nöjd. Proffsig, trevlig . Glad att jag hittade rätt person. …. "
säljare på Mandolingatan 7

11 mar 2023

"Kan starkt rekommendera Julia till andra! Hon är väldigt trevlig och lyhörd. Mycket engagerad och proffsig. "
säljare på Flöjtgatan 14

09 mar 2023

"Julia är en mycket trevlig och kompetent mäklare . Snabb med uppdateringar och återkopplingar. Bästa rekommendationer
"
säljare på Fiolgatan 2

20 feb 2023

"Julia agerade tydligt och hanterade båda säljare och köpare på ett mycket professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med hennes insats hela vägen."
säljare på Mandolingatan 11

17 feb 2023

"Trevlig, engagerad och alltid tillgänglig för frågor, samt höll oss uppdaterade hela tiden. Jättenöjd med Julia som vår mäklare som fick vår lägenhet såld i en osäker marknad! "
säljare på Klarinettgatan 15

03 feb 2023

"Bra lokalkännedom och hade erfarenhet av att sälja objekt i området."
säljare på Marklandsgatan 47

02 feb 2023

"Julia är en mycket bra mäklare, trevlig, social, tydlig, höll tidplan och vi kunde lämna över försäljningen helt till henne vilket kändes väldig bra på alla sätt.
Min syster och jag rekommenderar Julia till alla som vill ha en topp mäklare!"
säljare på Sjömilsgatan 22

10 jan 2023

"Kan starkt rekommendera Julia.
Hon är engagerad, trygg och påläst.
Även i tuffa försäljningstider så kämpar hon på.
Även otroligt fina visningsbilder i världsklass! "
säljare på Marklandsgatan 43

10 jan 2023

"Julia är en effektiv och organiserad mäklare, som svarade snabbt på mina frågor."
säljare på Distansgatan 27

25 dec 2022

"Julia gör det lilla extra och får både säljare och köpare att känna sig trygg (har både köpt och sålt av henne). "
säljare på Berguven 32

18 dec 2022

"Fantastiskt bra mäklare, trevlig och vet absolut vad hon gör !"
säljare på Mandolingatan 7

09 dec 2022

"Lyckades hitta en bra köpare innan allmän visning trots dålig marknad och generellt lågt intresse. Som förstagångssäljare kände jag mig trygg och fick bra vägledning genom hela processen."
säljare på Fagottgatan 6

18 okt 2022

"Vi uppskattar Julias insats mycket, i synnerhet som vi varit bortresta under hela försäljningen. Vi har uppfattat henne som påläst och seriös.
Vi är mycket nöjda med försäljningsinsatsen i sin helhet. "
säljare på Skånegatan 35B

16 okt 2022

"Snabb återkoppling efter vår förfrågan och fick snabbt bokat första möte. Hon var väl förberedd med papper, var välinformerad om föreningen och området. Hade bra kontakter för att underlätta iordningställandet av lägenheten inför visning. Engagerad och lyhörd. Professionell och affärsmässig på ..."
"Snabb återkoppling efter vår förfrågan och fick snabbt bokat första möte. Hon var väl förberedd med papper, var välinformerad om föreningen och området. Hade bra kontakter för att underlätta iordningställandet av lägenheten inför visning. Engagerad och lyhörd. Professionell och affärsmässig på ett inkännande sätt. Snabb och effektiv att få till försäljningen, samtidigt mån om att båda parter skall bli nöjda. Ger bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Fiolgatan 10

30 sep 2022

" Julias insats var 100% Trots lägenheten sålde under en period med räntehöjningar och fallande bostadspriser, så blev lägenheten såld snabbt och fick mycket bättre slutpris en vi trodde i början."
säljare på Guldringen 4

14 sep 2022

"Julia är förtroendeingivande och gav ett bra intryck vid första kontakt. Hon fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen men lade in en extra växel när vi hade köpt en ny bostad. Hon fanns tillgänglig med kort varsel på flera förhandsvisningar och fick till ett rimligt slutpris i en nedåtg..."
"Julia är förtroendeingivande och gav ett bra intryck vid första kontakt. Hon fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen men lade in en extra växel när vi hade köpt en ny bostad. Hon fanns tillgänglig med kort varsel på flera förhandsvisningar och fick till ett rimligt slutpris i en nedåtgående marknad. Stort tack."
Läs mer
säljare på Marklandsgatan 43

06 sep 2022

"Jag fick förtroende för Julia vid vårt första möte. Julia är kunnig hjälpsam och finns alltid till hands och kan svara på alla frågor.
"
säljare på Växelmyntsgatan 53B

22 aug 2022

"Jättenöjd med Julias insats! Trots att jag sålde lägenheten under en period med räntehöjningar och fallande bostadspriser, så blev lägenheten såld snabbt och fick mycket bättre slutpris än liknande lägenheter. "
säljare på Fagottgatan 6

17 aug 2022

"Bra säljprocess med hjälp av en genuin och engagerad mäklare."
säljare på Delsjökolonin 106

15 jul 2022

"Vi är supernöjda med Julia! Har inget negativt att säga. "
säljare på Jordhyttegatan 25A

07 jul 2022

"Vi kan inte vara mer nöjda över att vi hade Julia som mäklare. Engagerad, kunnig och svarade alltid snabbt på vilka frågor vi än hade. Vi kände oss trygga under hela processen och vill verkligen rekommendera Julia till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Marklandsgatan 61

05 jul 2022

"Julia hjälpte oss att, trots en svajig bostadsmarknad, få sålt vår lägenhet. Vi kände verkligen att vi hade henne på vår sida genom hela processen och att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och nöjda med försäljningen, vilket vi gjorde! "
"Julia hjälpte oss att, trots en svajig bostadsmarknad, få sålt vår lägenhet. Vi kände verkligen att vi hade henne på vår sida genom hela processen och att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och nöjda med försäljningen, vilket vi gjorde! "
Läs mer
säljare på Basungatan 32

08 jun 2022

"Julia är fantastisk! Härlig energi, lyhörd och pålitlig. "
säljare på Godhemsgatan 2C

16 maj 2022

"Har inte betalat arvodet ännu och vet inte vad det slutade på. "
säljare på Distansgatan 23B

07 maj 2022

"Proffsigt och smidigt hanterat. Uppskattar Julias tillgänglighet och engagemang. "
säljare på Grafiska vägen 4A

06 maj 2022

"Julia är tydlig, kunnig, lyhörd, inger förtroende och lätt att kommunicera med. Det märks att hon är engagerad och mån om att göra sitt yttersta i sin mäklarroll. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete genom hela sälj-processen "
säljare på Uggledalsvägen 71

26 apr 2022

"Väldigt positiv och driven mäklare med bra kontakt under hela försäljningen."
säljare på Munspelsgatan 20

15 apr 2022

"Julia var helt fantastisk i försäljningen av vår lägenhet! Hon gick verkligen above and beyond för att försäljningsprocessen skulle vara så enkel och smidig som möjlig för oss, och vi kände oss trygga med henne från start. Tack Julia du är grym! "
säljare på Kapplandsgatan 58

25 mar 2022

"Välorienterad, kunnig, saklig och god människa som jag kan gärna rekommenderar. "
säljare på Kapplandsgatan 86

09 mar 2022

"Julia har vart kanon genom hela processen! Hon är alltid tillgänglig och svarar väldigt snabbt, hon är engagerad och det märks att hon är fantastisk med vilka människor hon än möter. Vi fick lägenheten såld på förhand till ett pris som vi är riktigt nöjda med och jag kan verkligen rekommenderar J..."
"Julia har vart kanon genom hela processen! Hon är alltid tillgänglig och svarar väldigt snabbt, hon är engagerad och det märks att hon är fantastisk med vilka människor hon än möter. Vi fick lägenheten såld på förhand till ett pris som vi är riktigt nöjda med och jag kan verkligen rekommenderar Julia varmt! "
Läs mer
säljare på Marklandsgatan 65

10 feb 2022

"Julia sålde lägenheten till oss och bemötandet då super. Det var en självklarhet att hon skulle vara mäklaren som sålde lägenheten vidare. Vi är jättenöjda och rekommenderar starkt Julia till alla som går i säljtankar! "
säljare på Mandolingatan 5

03 feb 2022

"Julia är en riktigt proffsig mäklare!
Uppsatta mål med försäljningen löste hon med bravur. Både jag och köpare blev otroligt nöjda med hela affären. Snabbt, tydligt och enkelt. Under hela processen fick hon en att känna sig trygg och bekväm vilket var väldigt viktigt för min del.
Jag har bara p..."
"Julia är en riktigt proffsig mäklare!
Uppsatta mål med försäljningen löste hon med bravur. Både jag och köpare blev otroligt nöjda med hela affären. Snabbt, tydligt och enkelt. Under hela processen fick hon en att känna sig trygg och bekväm vilket var väldigt viktigt för min del.
Jag har bara positiva saker att säga, och när det blir aktuellt med en mäklare igen, då kommer jag ringa till Julia.
Stort tack! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 29B

16 jan 2022

"Kommunikationen med Julia har varit lysande, hon gav ett bra arvode och skötte försäljningen galant. "
säljare på Strandridaregatan 18O

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
59 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 182 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 180 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
178 av 181 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 184 säljare

Julia på kartan.

261 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
185 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 59,5 m²
33 813 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 335 kr/mån
3 150 000 kr
3 rum, 89 m²
35 393 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 133 kr/mån
1 850 000 kr
2 rum, 57,4 m²
32 456 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 353 kr/mån
186 m²
Villa, Göteborg
2 rum, 47,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 126 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 950 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
-345 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 390 000 kr
Lägenhet Högsbo
-190 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 580 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Guldheden
3 rum, 109 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Järnbrott
-50 000 kr
1 rum, 17,5 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jättetrevlig
Lätt att nå
Uppdaterar och berättar
Proffsig
Har bara positiva erfarenheter "
2 500 000 kr
Lägenhet Ruddalen
-50 000 kr
4 rum, 79 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.