Julia Hellman

Profilbild för Julia Hellman
Säljarfavorit
Julia Hellman
4.9 / 5
(144 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
19 st
44 955 000 kr

Bakgrund

Julia Hellman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-03-05. Julia har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Julia har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 65 505 000 kr.

Presentation

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning.
Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service.

För mig handlar förmedlingsprocessen om att veta hur man bäst marknadsför en bostad, att se ”det lilla extra”, att på ett positivt sätt slutföra affären och att ge bra service till såväl säljare som köpare.
Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Examen i Fastighetsförmedling samt examen i Företagsekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Julia.

09 dec 2022

"Lyckades hitta en bra köpare innan allmän visning trots dålig marknad och generellt lågt intresse. Som förstagångssäljare kände jag mig trygg och fick bra vägledning genom hela processen."
säljare på Fagottgatan 6

18 okt 2022

"Vi uppskattar Julias insats mycket, i synnerhet som vi varit bortresta under hela försäljningen. Vi har uppfattat henne som påläst och seriös.
Vi är mycket nöjda med försäljningsinsatsen i sin helhet. "
säljare på Skånegatan 35B

16 okt 2022

"Snabb återkoppling efter vår förfrågan och fick snabbt bokat första möte. Hon var väl förberedd med papper, var välinformerad om föreningen och området. Hade bra kontakter för att underlätta iordningställandet av lägenheten inför visning. Engagerad och lyhörd. Professionell och affärsmässig på ..."
"Snabb återkoppling efter vår förfrågan och fick snabbt bokat första möte. Hon var väl förberedd med papper, var välinformerad om föreningen och området. Hade bra kontakter för att underlätta iordningställandet av lägenheten inför visning. Engagerad och lyhörd. Professionell och affärsmässig på ett inkännande sätt. Snabb och effektiv att få till försäljningen, samtidigt mån om att båda parter skall bli nöjda. Ger bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Fiolgatan 10

30 sep 2022

" Julias insats var 100% Trots lägenheten sålde under en period med räntehöjningar och fallande bostadspriser, så blev lägenheten såld snabbt och fick mycket bättre slutpris en vi trodde i början."
säljare på Guldringen 4

14 sep 2022

"Julia är förtroendeingivande och gav ett bra intryck vid första kontakt. Hon fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen men lade in en extra växel när vi hade köpt en ny bostad. Hon fanns tillgänglig med kort varsel på flera förhandsvisningar och fick till ett rimligt slutpris i en nedåtg..."
"Julia är förtroendeingivande och gav ett bra intryck vid första kontakt. Hon fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen men lade in en extra växel när vi hade köpt en ny bostad. Hon fanns tillgänglig med kort varsel på flera förhandsvisningar och fick till ett rimligt slutpris i en nedåtgående marknad. Stort tack."
Läs mer
säljare på Marklandsgatan 43

06 sep 2022

"Jag fick förtroende för Julia vid vårt första möte. Julia är kunnig hjälpsam och finns alltid till hands och kan svara på alla frågor.
"
säljare på Växelmyntsgatan 53B

22 aug 2022

"Jättenöjd med Julias insats! Trots att jag sålde lägenheten under en period med räntehöjningar och fallande bostadspriser, så blev lägenheten såld snabbt och fick mycket bättre slutpris än liknande lägenheter. "
säljare på Fagottgatan 6

17 aug 2022

"Bra säljprocess med hjälp av en genuin och engagerad mäklare."
säljare på Delsjökolonin 106

15 jul 2022

"Vi är supernöjda med Julia! Har inget negativt att säga. "
säljare på Jordhyttegatan 25A

07 jul 2022

"Vi kan inte vara mer nöjda över att vi hade Julia som mäklare. Engagerad, kunnig och svarade alltid snabbt på vilka frågor vi än hade. Vi kände oss trygga under hela processen och vill verkligen rekommendera Julia till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Marklandsgatan 61

05 jul 2022

"Julia hjälpte oss att, trots en svajig bostadsmarknad, få sålt vår lägenhet. Vi kände verkligen att vi hade henne på vår sida genom hela processen och att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och nöjda med försäljningen, vilket vi gjorde! "
"Julia hjälpte oss att, trots en svajig bostadsmarknad, få sålt vår lägenhet. Vi kände verkligen att vi hade henne på vår sida genom hela processen och att hon gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och nöjda med försäljningen, vilket vi gjorde! "
Läs mer
säljare på Basungatan 32

08 jun 2022

"Julia är fantastisk! Härlig energi, lyhörd och pålitlig. "
säljare på Godhemsgatan 2C

16 maj 2022

"Har inte betalat arvodet ännu och vet inte vad det slutade på. "
säljare på Distansgatan 23B

07 maj 2022

"Proffsigt och smidigt hanterat. Uppskattar Julias tillgänglighet och engagemang. "
säljare på Grafiska vägen 4A

06 maj 2022

"Julia är tydlig, kunnig, lyhörd, inger förtroende och lätt att kommunicera med. Det märks att hon är engagerad och mån om att göra sitt yttersta i sin mäklarroll. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete genom hela sälj-processen "
säljare på Uggledalsvägen 71

26 apr 2022

"Väldigt positiv och driven mäklare med bra kontakt under hela försäljningen."
säljare på Munspelsgatan 20

15 apr 2022

"Julia var helt fantastisk i försäljningen av vår lägenhet! Hon gick verkligen above and beyond för att försäljningsprocessen skulle vara så enkel och smidig som möjlig för oss, och vi kände oss trygga med henne från start. Tack Julia du är grym! "
säljare på Kapplandsgatan 58

25 mar 2022

"Välorienterad, kunnig, saklig och god människa som jag kan gärna rekommenderar. "
säljare på Kapplandsgatan 86

09 mar 2022

"Julia har vart kanon genom hela processen! Hon är alltid tillgänglig och svarar väldigt snabbt, hon är engagerad och det märks att hon är fantastisk med vilka människor hon än möter. Vi fick lägenheten såld på förhand till ett pris som vi är riktigt nöjda med och jag kan verkligen rekommenderar J..."
"Julia har vart kanon genom hela processen! Hon är alltid tillgänglig och svarar väldigt snabbt, hon är engagerad och det märks att hon är fantastisk med vilka människor hon än möter. Vi fick lägenheten såld på förhand till ett pris som vi är riktigt nöjda med och jag kan verkligen rekommenderar Julia varmt! "
Läs mer
säljare på Marklandsgatan 65

10 feb 2022

"Julia sålde lägenheten till oss och bemötandet då super. Det var en självklarhet att hon skulle vara mäklaren som sålde lägenheten vidare. Vi är jättenöjda och rekommenderar starkt Julia till alla som går i säljtankar! "
säljare på Mandolingatan 5

03 feb 2022

"Julia är en riktigt proffsig mäklare!
Uppsatta mål med försäljningen löste hon med bravur. Både jag och köpare blev otroligt nöjda med hela affären. Snabbt, tydligt och enkelt. Under hela processen fick hon en att känna sig trygg och bekväm vilket var väldigt viktigt för min del.
Jag har bara p..."
"Julia är en riktigt proffsig mäklare!
Uppsatta mål med försäljningen löste hon med bravur. Både jag och köpare blev otroligt nöjda med hela affären. Snabbt, tydligt och enkelt. Under hela processen fick hon en att känna sig trygg och bekväm vilket var väldigt viktigt för min del.
Jag har bara positiva saker att säga, och när det blir aktuellt med en mäklare igen, då kommer jag ringa till Julia.
Stort tack! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 29B

16 jan 2022

"Kommunikationen med Julia har varit lysande, hon gav ett bra arvode och skötte försäljningen galant. "
säljare på Strandridaregatan 18O

14 jan 2022

"Skötte både vårt köp och sälj. Lyhörd och proffsig, rekommenderar starkt!"
säljare på Silvermyntsgatan 2

13 jan 2022

"Mycket trevligt och professionellt bemötande."
säljare på Briljantgatan 87

27 dec 2021

"Julia känns som stabil och pålitlig samt kan området mycket bra. Hela processen gick mycket smidigt."
säljare på Marklandsgatan 63

17 dec 2021

"Lyhörd, inkännande och supertrevlig!"
säljare på Skäpplandsgatan 13

12 dec 2021

"Julia är en professionell och driven mäklare som vi kan rekommendera. "
säljare på Kjellestadsgatan 2B

23 nov 2021

"Julia was amazing. I put all my trust in her experience and it ended with a very quick sale. I had a signed contract in 5 days. I would definitely recommend Julia when your ready to sell. "
säljare på Marklandsgatan 69

11 nov 2021

"Julia kan sitt jobb väldigt bra. Hon är seriös och effektiv. Lätt att ha att göra med."
säljare på Kapplandsgatan 98

08 nov 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Julia. Hon har ett vänligt bemötande och visat ett genuint intresse för att lyckas med försäljningen av min lägenhet."
säljare på Flöjtgatan 10

28 okt 2021

"Julia har en rak och öppen kommunikation, är tydlig, och svarar snabbt på sms/epost. Hon är 100% proffs på sitt jobb. Rekommenderas varmt. "
säljare på Amiralitetsgatan 27A

18 okt 2021

"Julia Hellman blev rekommenderad av goda vänner till oss! Vi är jättnöjda och rekommenderar också henne varmt!!
Hon var väldigt påläst, noga, lättillgänglig, glad lugn och sansad!
Vi rekommenderar ....."
säljare på Holmbacken 4

15 okt 2021

"I am super happy to be able to acquire help from Julia! She is very good, very friendly and very helpful! She speaks excellent English, and she would take her time to explain everything related to the apartment sale to me. There is no issue or delay with our communication.
She works very hard; y..."
"I am super happy to be able to acquire help from Julia! She is very good, very friendly and very helpful! She speaks excellent English, and she would take her time to explain everything related to the apartment sale to me. There is no issue or delay with our communication.
She works very hard; you can reach her in the evening or weekend. She is very good with her work, and she knows the area very well. This sale was even made remotely due to I am working full time in another city. As I could not be around in Gothenburg, Julia helped to pass my keys to the stylist and cleaning company. It is all thanks to her and her effort that everything went so well!
I can not express how grateful I am for her help and her effort! I highly recommend her!
"
Läs mer
säljare på Fagottgatan 6

05 okt 2021

"Engagerad, positiv, gav feedback och visade behaglig respekt i all kontakt o planering."
säljare på Övre Fogelbergsgatan 3

06 sep 2021

"Julia är professionell, logisk och är mycket passionerad. Hon är en duktig mäklare och alltid hållit mig informerad.
Jag rekommenderar Julia starkt. "
säljare på Marklandsgatan 65

02 sep 2021

"She was well prepared and answered promptly to mails and sms. Also quite aware of Frölunda area. Would highly recommend Julia."
säljare på Munspelsgatan 22

29 aug 2021

"Julia var en pärla vid vår försäljning av lägenheten. Hon var väldigt uppdaterad på området och var lätt att få tag i för frågor och diskussioner. Hela förfarandet gick väldigt smidigt.
Hon var personlig, samtidigt som hon höll det väldigt professionellt. "
"Julia var en pärla vid vår försäljning av lägenheten. Hon var väldigt uppdaterad på området och var lätt att få tag i för frågor och diskussioner. Hela förfarandet gick väldigt smidigt.
Hon var personlig, samtidigt som hon höll det väldigt professionellt. "
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 46

16 jul 2021

"En person som direkt kändes seriös och uppriktig, haft besök av en annan mäklare veckan före och valet av mäklare var självklart efter vi träffat Julia, rekommenderar henne gärna."
säljare på Fagottgatan 2

30 jun 2021

"Vi rekommenderar starkt Julia. Hon är lätt att kommunicera och har varit tillgänglig hela tiden. Hon hjälpte oss med både före och efter försäljningsprocesserna."
säljare på Fagottgatan 6

24 jun 2021

"Målinriktad, duktug och super snäll mäklare ... Tusen tack julia och lycka med nästa försäljning "
säljare på Turkosgatan 24

06 jun 2021

"Kan helhjärtat rekommendera Julia Hellman på Skandia Mäklarna om ni både skall sälja eller köpa.Googlade innan kontakt för att få en mäklare som jag och min syster kunde känna oss trygga med , och denna sökning gallrade vi oss igenom och valet föll snabbt på Jula , efter många och idel lika posit..."
"Kan helhjärtat rekommendera Julia Hellman på Skandia Mäklarna om ni både skall sälja eller köpa.Googlade innan kontakt för att få en mäklare som jag och min syster kunde känna oss trygga med , och denna sökning gallrade vi oss igenom och valet föll snabbt på Jula , efter många och idel lika positiva omdömen :)
En kollega på jobbet hade nyligen även sålt sitt hus , och gissa vad , Jo även hon hade anlitat Julia till sin försäljning , Behöver ju inte säga det , men min kollega var även hon så nöjde med Julia som mäklare , att hon omgående rekommenderade
mig att anlita Skandia Mäklarna och just Julia då hon hörde att vi skulle sälja.
Allt gick väldigt smidigt genom hela processen , från första möte och genom hela försäljningen , Hela tiden en tätt och informativ kontakt , ett engagemang som gjorde att vi kände oss nöjda o trygga hela tiden.
Kan inte annat än att fortsätta min kollegas rekommendation , om ni går i sälj eller köp tankar , Står även till tjänst med allt annat som ni kan behöva hjälp med ,
som stylist , fotografering och annonsering mm mm
Julia Hellman är ett proffs som ni kan lita på ! :)
"
Läs mer
säljare på Lilla Marconigatan 3

21 maj 2021

"Efter att intervjuat fem olika mäklare fann jag den som jag fick förtroende för. Energin att få uppdraget var stort och därefter dalade engagemanget betydligt. Efter att ha missat en avtalad tid och glidit med sanningen blev det dock affär tack vare att en annan kollega tog över det administrativ..."
"Efter att intervjuat fem olika mäklare fann jag den som jag fick förtroende för. Energin att få uppdraget var stort och därefter dalade engagemanget betydligt. Efter att ha missat en avtalad tid och glidit med sanningen blev det dock affär tack vare att en annan kollega tog över det administrativa och sydde ihop affären."
Läs mer
säljare på Mandolingatan 9

10 maj 2021

"Smidig, praktisk, dynamisk, engagerad insats och mycket trevligt bemötande av en kunnig mäklare. Julia rekommenderas starkt av mig! "
säljare på Mandolingatan 11

30 apr 2021

"Denna lägenhet var ganska lättsåld. Så inga större uppoffringar behövdes vare sig för mäklare eller säljare.
Jag är nöjd / Conny"
säljare på Skogsrydsgatan 23A

16 apr 2021

"Vi kan varmt rekommendera Julia Hellman för sitt engagemang och energi samt professionalism. "
säljare på Kapplandsgatan 56

14 apr 2021

"Julia tog med sin goda lokalkännedom och gedigna erfarenhet väl hand om mig som första-gångs-säljare från start och långt förbi mållinjen.
Jag lämnar mina varmaste rekommendationer."
säljare på Fagottgatan 6

07 apr 2021

"Försäljningen gick rekordsnabbt så vi hann inte ens få ut annonsen men bilderna var fina. Julia kändes både ärlig och driven samtidigt, en svår konst. Rekommenderar henne varmt "
säljare på Fiolgatan 4

29 mar 2021

"Julia fick sålt min mors lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt som gjorde att affären med köparna var rätt
Hon var väl driven och fokuserad
Rekommenderar henne till framtida bostäder
Julia , tack för allt... min magkänsla hade rätt om dig
Du är en super mäklare"
"Julia fick sålt min mors lägenhet på ett snabbt och smidigt sätt som gjorde att affären med köparna var rätt
Hon var väl driven och fokuserad
Rekommenderar henne till framtida bostäder
Julia , tack för allt... min magkänsla hade rätt om dig
Du är en super mäklare"
Läs mer
säljare på Lokattsbacken 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Parhus
1
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
65 505 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
141 av 142 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
122 av 140 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
139 av 142 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
143 av 144 säljare

Julia på kartan.

211 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
144 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 30 m²
Lägenhet, Göteborg
1 864 kr/mån
3 rum, 73,3 m²
Lägenhet, Göteborg
3 672 kr/mån
1 890 000 kr
2 rum, 49 m²
38 571 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 916 kr/mån
103 m²
Villa, Göteborg
2 495 000 kr
3 rum, 68 m²
36 691 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 140 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 500 000 kr
Lägenhet Ruddalen
1 rum, 31,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyckades hitta en bra köpare innan allmän visning trots dålig marknad och generellt lågt intresse. Som förstagångssäljare kände jag mig trygg och fick bra vägledning genom hela processen."
4 500 000 kr
Lägenhet Uggledal
4 rum, 104 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 5 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
230 000 kr
Lägenhet Högsbo
2 rum, 54 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Sisjön
2 rum, 54 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.