Julia Hast

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Julia Hast
Profilbild för Julia Hast
Säljarfavorit
Julia Hast
4.8 / 5
(288 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
22 st
69 115 000 kr

Bakgrund

Julia Hast jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Julia har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Julia har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 74 730 000 kr.

Presentation

Jag älskar mitt jobb som mäklare och för mig är varje enskild affär den viktigaste där mitt mål är att vara såväl personlig som professionell. Mina kunder brukar beskriva mig som positiv, lyhörd, tydlig och engagerad. Jag är oerhört mån om att säljare, köpare och spekulanter känner sig trygga och omhändertagna genom hela processen – det är nog därför jag har så många nöjda och återkommande kunder.

Vill du ha en mäklare med mycket driv som alltid strävar efter att leverera högsta möjliga slutpris med en nöjd säljare och köpare i slutänden? Då ska du ringa mig. Jag bokar gärna in ett möte, självklart helt förutsättningslöst.

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Bromma

Säljare om Julia.

19 jun 2024

"Julia är mycket lyhörd, kunnig och effektiv. Proffsig och personlig på samma gång. Vi har både köpt och sålt via henne, kommer att anlita henne även nästa gång vi behöver mäklare och rekommenderar henne å det starkaste!"
säljare på Johannesfredsvägen 38

19 jun 2024

"Högt engagemang och energi, jobbar aktivt, har ett bra nätverk, erfaren och trevlig! Ett toppenval i den omfattande processen som en bostadsaffär är!"
säljare på Bårdgränd 11

12 jun 2024

"Julia är superbra! Hon är lyhörd, trevlig och så proffsig!"
säljare på Knypplerskevägen 38

12 jun 2024

"Mycket professionell och transparent. Julia var tillgänglig och svarade på alla frågor vi kunde tänkas ha under hela säljprocessen. Hennes stora lokalkännedom var ett stort plus och resulterade i ett slutpris vi kände oss nöjda med. "
säljare på Bårdgränd 16

18 maj 2024

"Rak och ärlig, svarade på alla mina frågor och var genomskinlig med att det skulle bli svårt pga biarean. Väldigt snäll och trevlig "
säljare på Mössebergsvägen 16

17 maj 2024

"Alltigenom bra. Detta var andra försäljningen i familjen under kort tid(lägenhet+hus) som Julia förmedlat. Med erfarenhet, klar o tydlig information samt noggrannhet och mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Vi är så nöjda!"
säljare på Södervägen 7B

16 maj 2024

"Professionell, informativ - gav bra vägledning och råd. "
säljare på Ståltrådsvägen 8

21 apr 2024

"Julia var fantastisk att jobba med! Hon är enormt kunnig, skarp, lyhörd, snabb, inkännande, varm och genuin. Jag kände mig trygg med henne från dag ett i försäljningsprocessen. Hon svarade grundligt på alla mina frågor och höll mig ständigt uppdaterad. Dessutom blev jag väldigt nöjd med slutprise..."
"Julia var fantastisk att jobba med! Hon är enormt kunnig, skarp, lyhörd, snabb, inkännande, varm och genuin. Jag kände mig trygg med henne från dag ett i försäljningsprocessen. Hon svarade grundligt på alla mina frågor och höll mig ständigt uppdaterad. Dessutom blev jag väldigt nöjd med slutpriset - vilket jag bara har Julia att tacka för! Jag kan varmt rekommendera Julia till alla som vill ha en riktig stjärna till mäklare! "
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 23

16 apr 2024

"Hela processen har vart hur smidig som helst, Julia har god uppföljning och sammarbeta. Under försäljningen renoverades fönster vilket gjorde det hela lite mer krångligt. Men allt med Julia flöt på hur bra som helst!"
säljare på Vesslevägen 40

13 mar 2024

"Julia har en glad och öppen personlighet med mycket driv, professionell hantering under hela processen, mycket bra kommunikation och bra bollplank."
säljare på Slaggvägen 9

20 feb 2024

"Jag har anlitat Julia i samband med en tidigare försäljning för några år sedan och var då mycket nöjd och tacksam för att jag hade valt henne! Tänkte att jag inte behövde skriva ett omdöme denna gång eftersom hon redan har fantastiska sådana men läst igenom dessa och det tåls att poängtera att j..."
"Jag har anlitat Julia i samband med en tidigare försäljning för några år sedan och var då mycket nöjd och tacksam för att jag hade valt henne! Tänkte att jag inte behövde skriva ett omdöme denna gång eftersom hon redan har fantastiska sådana men läst igenom dessa och det tåls att poängtera att jag verkligen instämmer i allt positivt som sagts. Kommer garanterat att anlita Julia om det blir aktuellt igen!"
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 36

27 jan 2024

"Julia hade en tydlig planering, god kännedom kring området och var lätt att samarbeta med! "
säljare på Johannesfredsvägen 26

22 dec 2023

"Jag träffade flera mäklare innan valet föll på Julia. Det visade sig vara ett otroligt bra val! Julia var professionell, engagerad och dedikerad för att få till en försäljning av min bostadsrätt som mötte mina förväntningar. Jag kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. ..."
"Jag träffade flera mäklare innan valet föll på Julia. Det visade sig vara ett otroligt bra val! Julia var professionell, engagerad och dedikerad för att få till en försäljning av min bostadsrätt som mötte mina förväntningar. Jag kände mig trygg och välinformerad genom hela försäljningsprocessen. Utöver hennes engagemang så var Julia även vänlig och det var uppenbart att hon har en gedigen kunskap om marknaden och Bromma som område.
Jag skulle starkt rekommendera Julia om man söker en pålitlig och engagerad mäklare. "
Läs mer
säljare på Norrbyvägen 16

22 dec 2023

"Det är lätt att få förtroende för Julia! Hon är kompetent och väldigt lätt att samarbeta med! "
säljare på Knypplerskevägen 42

07 nov 2023

"Julia hjälpte oss att sälja snabbt och smidigt. Hennes kontaktnät gjorde att vi inte behövde ha någon ordinarie visning eller lägga ut på hemnet vilket underlättade väldigt mycket. "
säljare på Broderivägen 25

28 okt 2023

"Otroligt nöjd med Julia! Julia sålde lägenheten till mig för två år sedan, hon kunde därför trolla fram en snabb annons för hålla en förhandsvisning och lyckades därför sälja lägenheten utan fotografering och öppen visning. Hon hade bra kontakter med potentiella köpare och handplockade spekulante..."
"Otroligt nöjd med Julia! Julia sålde lägenheten till mig för två år sedan, hon kunde därför trolla fram en snabb annons för hålla en förhandsvisning och lyckades därför sälja lägenheten utan fotografering och öppen visning. Hon hade bra kontakter med potentiella köpare och handplockade spekulanter vilket gjord försäljningen väldigt smidig. "
Läs mer
säljare på Granbacken 8

26 okt 2023

"Andra gången som Julia hjälper mig med en bostadsaffär och man blir lika nöjd varje gång!"
säljare på Granbacken 22

12 okt 2023

"Julia såg till att jag enkelt och snabbt kunde sälja min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad om hur det gick och såg till att hitta spekulanter."
säljare på Knypplerskevägen 25

30 sep 2023

"Julia var verkligen toppen som mäklare då samarbetet kändes tydligt från början och målinriktat. Vi hade en god kommunikation genom hela processen och jag skulle absolut rekommendera henne till andra. "
säljare på Björkbacksvägen 26

12 sep 2023

"Julia är en väldigt inkännande mäklare och håller en alltid uppdaterad som säljare, så med henne kan man känna sig trygg. Hon ger en realistisk bild av vart försäljningen kommer landa vilket också är superskönt som säljare att förstå tidigt. "
säljare på Björkbacksvägen 48

28 nov 2022

"Jag rekommenderar Julia varmt till alla som vill ha en engagerad mäklare med god lokalkännedom, som tar sig tid för att svara på dina frågor och funderingar och som är lätt att få tag på. En mäklare som har substans och kunskap som främsta tillgångar."
"Jag rekommenderar Julia varmt till alla som vill ha en engagerad mäklare med god lokalkännedom, som tar sig tid för att svara på dina frågor och funderingar och som är lätt att få tag på. En mäklare som har substans och kunskap som främsta tillgångar."
Läs mer
säljare på Bårdgränd 12

25 nov 2022

"Bra och snabb återkoppling. Nära kontakt under hela processen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Ståltrådsvägen 32

17 nov 2022

"Hon är Lyhörd och ärlig i diskussioner. Har förslag på hur man stylar på bästa sätt.
Lite svårt med marknaden i dessa tider , men lyckades till slut.att sälja"
säljare på Knypplerskevägen 40

04 nov 2022

"En lyhörd person. "
säljare på Ståltrådsvägen 23

02 nov 2022

"Julia var professionell i samband med försäljningen och ordnade ett försäljningspris som vi var nöjda med. Processen gick mycket smidigt och snabbt."
säljare på Stångjärnsvägen 5

13 okt 2022

"Trevlig och lyhörd. Snabb återkoppling på frågorna vi hade."
säljare på Knypplerskevägen 40

28 sep 2022

"Var ärlig och höll sig till verkligheten tydlig i sin kommunikation"
säljare på Björnsonsgatan 140

17 sep 2022

"Julia är en duktig mäklare och vi kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Tallbacksvägen 9

30 aug 2022

"Julia är otroligt duktig och inger en känsla av trygghet, är väldigt lyhörd samt hjälpsam. Kommer med otroligt bra råd och förslag samt att hon är väldigt engagerad.
Rekommenderar henne starkt och kommer använda mig utav Julias tjänster nästa gång jag säljer en lägenhet."
"Julia är otroligt duktig och inger en känsla av trygghet, är väldigt lyhörd samt hjälpsam. Kommer med otroligt bra råd och förslag samt att hon är väldigt engagerad.
Rekommenderar henne starkt och kommer använda mig utav Julias tjänster nästa gång jag säljer en lägenhet."
Läs mer
säljare på Björnsonsgatan 140

27 jun 2022

"Julia är proffsig och lätt att tycka om. Under visningen och budgivningen var hon engagerad och uppdaterade mig regelbundet om hur försäljningen gick och vilka åtgärder hon hade vidtagit. "
säljare på Björkbacksvägen 44

29 apr 2022

"Vi är supernöjda med Julia! "
säljare på Ståltrådsvägen 54

15 apr 2022

"Julia är väldigt bra och håller en uppdaterad på allt som händer. Hon är lösningsorienterad när så krävs.
Skulle absolut anlita henne igen! "
säljare på Grenvägen 10

14 apr 2022

"Jag hade höga förväntningar redan innan jag kontaktade Julia för att sälja mitt hem, och hon överträffade dem alla!
Julia är extremt lyhörd, omhändertagande, kompetent och fick en att känna sig så trygg under hela processen. Är så otroligt nöjd och tacksam för hennes arbete och jag är övertygad ..."
"Jag hade höga förväntningar redan innan jag kontaktade Julia för att sälja mitt hem, och hon överträffade dem alla!
Julia är extremt lyhörd, omhändertagande, kompetent och fick en att känna sig så trygg under hela processen. Är så otroligt nöjd och tacksam för hennes arbete och jag är övertygad att utgången inte hade blivit densamma med en annan mäklare. Kan inte rekommendera henne tillräckligt!
Kommer absolut kontakta henne vid framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Snörmakarvägen 49

31 mar 2022

"Julia är engagerade, driven och lyhörd. Hon gjorde hela tiden sitt yttersta."
säljare på Tallbacksvägen 3

31 mar 2022

"Julia var mycket lyhörd för våra behov och önskningar. Hon har under hela processen haft framförhållning. När vi ville byta strategi så kom hon med bra och anpassade förslag. Vi kände att med henne så finns det inga problem men lösningar. Hon höll oss uppdaterad löpande och det kändes mycket bra..."
"Julia var mycket lyhörd för våra behov och önskningar. Hon har under hela processen haft framförhållning. När vi ville byta strategi så kom hon med bra och anpassade förslag. Vi kände att med henne så finns det inga problem men lösningar. Hon höll oss uppdaterad löpande och det kändes mycket bra. Vi är mycket nöjda med hennes tjänster."
Läs mer
säljare på Slaggvägen 11

28 mar 2022

"Vi både köpte och sålde vår lägenhet via Julia Hast hos Notar Bromma. Vid köpet 2017 upplevde vi att hon hade ett stort engagemang och hon gav ett mycket seriöst och profesionellt intryck. När vi ca 6 år senare skulle sälja blev Julia det självklara valet av mäklare.
Under försäljningen har vi u..."
"Vi både köpte och sålde vår lägenhet via Julia Hast hos Notar Bromma. Vid köpet 2017 upplevde vi att hon hade ett stort engagemang och hon gav ett mycket seriöst och profesionellt intryck. När vi ca 6 år senare skulle sälja blev Julia det självklara valet av mäklare.
Under försäljningen har vi upplevt Julia som; -ödmjuk, drivande, tillgänglig, och stödjande när det gäller praktiska och estetiska detaljer. Hon har en fantastisk fotograf i Nathalie Malic. Vid budgivningen har Julia hållit oss löpande uppdaterade och informerade om läget och slutpriset blev över vår förväntan. Vi kan starkt rekommendera Julia både som köpare och säljare."
Läs mer
säljare på Tackjärnsvägen 16

16 dec 2021

"Kan verkligen rekommendera Julia, oerhört trevlig och kompetent! Jag valde henne p.g.a. hennes lokalkännedom och tidigare positiva rekommendationer vilket hon verkligen lever upp till. "
säljare på Lindstigen 7

09 dec 2021

"Snabb och smidig affär. En mycket engagerad mäklare som vi varmt kan rekommendera till andra. "
säljare på Snörmakarvägen 5

17 nov 2021

"Trevlig och kunnig mäklare "
säljare på Bergslagsvägen 25

03 nov 2021

"Julia är verkligen lyhörd och påläst om området samt har bra koll på markandspriset i området. Är lyhörd, artig och mycket vänlig i sitt bemötande. En mäklare att lätt få förtroende för."
säljare på Stångjärnsvägen 11

21 sep 2021

"Julia har varit proffsig under hela processen. Det har underlättat att hon har sålt flera lägenheter i området innan och därför har hög lokalkännedom. Hon har alltid varit lätt att få tag på och hört av sig ofta för att uppdatera. "
säljare på Stångjärnsvägen 8

20 sep 2021

"Oerhört engagerad och väldigt hjälpsam under hela processen. Jag blev trygg med hur professionell och kunnig hon är. Dessutom fick jag mycket tips inför försäljningen vilket jag uppskattade mycket!"
säljare på Kvarnbacksvägen 101

30 aug 2021

"Julia gav ett ärligt och positivt intryck. Hon var aktivt med under hela försäljningen och var hela tiden kontaktbar. Vi är mycket nöjda med Julias insats och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Ståltrådsvägen 24

30 aug 2021

"Julia har ett otroligt engagemang och kännedom om området hon säljer i.
Hon ger det där lilla extra och ser alltid till att få ut det där sista.
En av de bästa mäklarna! "
säljare på Stångjärnsvägen 17

27 aug 2021

"Jag rekommenderar varmt Julia som mäklare, om möjligt så skulle jag definitivt anlita henne igen. Trevligt bemötande, bra dialog och mycket kompetent genom hela processen. "
säljare på Aspstigen 1

25 aug 2021

"Lyhörd och engagerad, lätt att få tag på, superbra!"
säljare på Broderivägen 23

25 aug 2021

"Julia är trevlig och lätt att ha att göra med. tydlig med all information och kan området vi sålde vår lägenhet i. Hon är en trygg mäklare att samarbeta med! Kände Julia sedan hon sålde lägenheten till oss och anlitade henne vid vår försäljning då vi fick förtroende för henne."
"Julia är trevlig och lätt att ha att göra med. tydlig med all information och kan området vi sålde vår lägenhet i. Hon är en trygg mäklare att samarbeta med! Kände Julia sedan hon sålde lägenheten till oss och anlitade henne vid vår försäljning då vi fick förtroende för henne."
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 7

19 jul 2021

"Vi ville sälja vår lägenhet på kort notis, vilket Julia lyckades göra åt oss – och lägenheten såldes för ett bra pris. "
säljare på Broderivägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
74 730 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
273 av 284 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
282 av 285 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
285 av 285 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Julia på kartan.

522 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
288 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

2,5 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
4 321 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 937 kr/mån
3 425 000 kr
3 rum, 64 m²
53 515 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 310 kr/mån
2 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
3 610 kr/mån
4 rum, 93 m²
Lägenhet, Stockholm
4 852 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 500 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 46 m²
2 510 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 260 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
2 350 000 kr
Lägenhet Bromma Johannesfred
+ 355 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är mycket lyhörd, kunnig och effektiv. Proffsig och personlig på samma gång. Vi har både köpt och sålt via henne, kommer att anlita henne även nästa gång vi behöver mäklare och rekommenderar henne å det starkaste!"
2 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 305 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Högt engagemang och energi, jobbar aktivt, har ett bra nätverk, erfaren och trevlig! Ett toppenval i den omfattande processen som en bostadsaffär är!"
3 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 505 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är superbra! Hon är lyhörd, trevlig och så proffsig!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.