Julia Albinsson

Profilbild för Julia Albinsson
Julia Albinsson
4.9 / 5
(421 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
49 st
218 390 000 kr

Bakgrund

Julia Albinsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-06-25. Julia har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Julia har enligt vår statistik haft 73 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 263 550 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2012 och är specialiserad på förmedling av bostadsrätter i västra centrum. Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Med Bjurfors välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar jag förtroendet att få vägleda mina kunder genom deras kanske största affär i livet på bästa möjliga sätt.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021

Säljare om Julia.

22 jun 2021

"Julia genomförde uppdraget på absolut bästa sätt. Engagerad, lyhörd och väldigt förtroendegivande från start. Hennes proffsighet, kompetens och erfarenhet som mäklare var extremt värdefull i processen. Kan verkligen rekommendera Julia! 10/10!"
säljare på Kabelgatan 15C

21 jun 2021

"Julia skötte sitt jobb professionellt. Hon var mycket snabb på att svara på våra funderingar. Vi var jättenöjda med vår bostadsförsäljning. Vi kan starkt rekommendera henne."
säljare på Majstångsgatan 7B

17 jun 2021

"Jordnära mäklare med bra förhandlingsförmåga som fick oss att känna oss trygga genom hela processen. "
säljare på Godhemsgatan 3D

07 jun 2021

"Jag har både köpt och sålt med Julia och det är helt enkelt toppklass!"
säljare på Styrsögatan 3B

24 maj 2021

"Som helhet väldigt bra och hjälpsam mäklare. Lätt att få tag på och uppdaterade mig löpande under processen. Däremot upplevde jag lite slarv ibland där det bland annat vid ett tillfälle glömdes bort att ringa en av spekulanterna när det var dags för budgivning."
säljare på Toppsegelsgatan 11

05 maj 2021

"Julia var toppen! Skulle rekommendera henne till alla som vill sälja bostad :)"
säljare på Karl Johansgatan 114D

23 apr 2021

"Det enda jag inte kände till innan var att hemnetavgiften inte ingår i priset. Det står i det finstilta. Lätt att missa."
säljare på A R Lorents gata 71

15 apr 2021

"Väldigt trevlig och enkel att arbeta med. Jättenöjd med hela processen och resultatet!"
säljare på Godhemsgatan 13A

14 apr 2021

"Julia var mycket responsiv och professionell. Hon la upp en bra plan, följde den och när vi hade några strategiska val i slutskedet överlät vi besluten till henne och hon förvaltade förtroendet exemplariskt. "
säljare på Lotsgatan 17

13 apr 2021

"Vi kom i kontakt med Julia när vi letade ny bostad. Vår resa att hitta nytt boende var lång, lite över 1 år. Vi växla mellan lgh och hus några ggr. Varje gång var Julia lika förstående och hjälpsam. Hon gav oss tips, höll oss uppdaterade på marknaden och även gav feedback i olika objekt vi fundera på som hon ej var inblandad i. Kändes mer som en konsult som stötta oss i vår affär än en mäklare som "bara" skulle få sälja vår lgh när det väl skulle bli dags för det. Hon svarar på mejl eller sms inom några timmar, mer än man kan begära. Är min 3 fastighet jag säljer och ingen mäklare har varit i närheten av att leverera så här mycket trygghet som Julia sprider. När vi väl köpt vårt hus så gick det supersnabbt att få fram stylist, fotograf och även kunder. Sålde lghen snabbt och smidigt. Super nöjd, rekommenderas varmt."
säljare på Fredbergsgatan 3C

29 mar 2021

"Mycket nöjd med Julia och har sagt till henne vi rekommenderar henne och tidigare mäklarkontakt hos Bjurfors (tidigare förs. i familjen) till de vi pratar med."
säljare på Åsgatan 4

22 mar 2021

"Helt perfekt försäljning med mkt trevlig och duktig mäklare"
säljare på Karl Johansgatan 15B

22 mar 2021

"Jag både köpte och sålde min lägenhet med Julia som mäklare och kan inte vara nöjdare med affären som både köpare och säljare. Smidig, lyhörd, lätt att få tag på och väldigt tillmötesgående. Jag har känt mig helt trygg i både köp och sälj- processen med Julia. Mycket professionell och jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare. "
säljare på Fjällgatan 9O

01 mar 2021

"Helnöjd med Julias insats på alla punkter i min försäljning. Stort tack! "
säljare på Stenklevsgatan 1B

01 mar 2021

"Otroligt vänlig och tillmötesgående, väldigt värdefullt att ha någon att "hålla i handen" under försäljningstiden. Utöver stödet i försäljning delade hon genomgående med sig av sin lokalkännedom för att stötta oss även i vår köp-resa, oavsett om hon var ansvarig för objektet i fråga eller ej.
Positiv, enkel att förstå samt driven! "
säljare på Hjorthagsgatan 5A

25 feb 2021

"Julia är en fantastiskt engagerad, närvarande, kunnig och empatisk person som med sitt breda kontaktnät och lyhördhet lyckas skapa fantastiska förutsättningar för både köpare och säljare. Jag har varit båda hos henne och kan varmt rekommendera Julia som mäklare. Oerhört imponerad av hennes driv, välvilja och kompetens som mäklare! Så missa inte chansen att få henne som din mäklare:) "
säljare på Orustgatan 14C

21 feb 2021

"Har fått hjälp fyra gånger tidigare av Julia vid köp och försäljning av bostäder och hon är fantastik. Professionell, trevlig och lättillgänglig. Sålde min lägenhet på tre dagar! Hon är utan tvekan den bästa mäklaren! "
säljare på Toppsegelsgatan 21

20 feb 2021

"Trevlig, proffsig och fingertoppskänsla för att hitta rätt köpare till vår lägenhet. Julia höll precis vad hon lovade och vi är väldigt nöjda! "
säljare på Amiralitetsgatan 11C

08 feb 2021

"Julia var fantastisk vid min försäljning.
Jag kommer inte tveka på att höra av mig till henne vid alla mina framtida försäljningar.
Samtidigt som hon var ett superproffs, som guidade mig igenom hela processen, så var hon också genuint engagerad, varm, gemytlig och ett underbart stöd.
"
säljare på Karl Johansgatan 61

19 jan 2021

"Lyhörd för våra önskemål och utmärkt återkoppling under hela försäljningen."
säljare på Haråsgatan 3

18 jan 2021

"Julia överträffade våra förväntningar.
Ett tacksamt område att sälja i Majorna, men jobbet
skall göras och det gjorde hon väldigt bra."
säljare på Amiralitetsgatan 27C

21 dec 2020

"Vi har varit fantastiskt nöjda med Julia, hon älskar det hon gör och det märks i allt! "
säljare på Hjorthagsgatan 10D

17 dec 2020

"Tror nog att Julia hade för många projet på g samtidigt, Kanske stressad"
säljare på Allmänna vägen 13C

16 nov 2020

"Vi är genomgående helnöjda med vårt val av mäklare. Julia var förtroendeingivande från första stund, hon var alltid lätt att nå och givande att bolla och resonera med om olika idéer eller ställningstaganden under processen. Uppskattade även att hon tog sig tid att ofta återrapportera och uppdatera om status genom hela processen. Vi har inget dåligt att säga om samarbetet."
säljare på Hjorthagsgatan 10D

14 nov 2020

"Mycket trevlig och trygg kommunikation hela vägen. God personkännedom och professionell. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Julia starkt!"
säljare på Orustgatan 14C

26 okt 2020

"Julia är bäst! "
säljare på Fredbergsgatan 3A

16 okt 2020

"Så himla bra! Guldstjärna!"
säljare på Karl Johansgatan 8

07 okt 2020

"Julia är helt fantastisk! Hon satte tidigt rätt förväntningar på slutpriset, höll oss uppdaterade hela tiden och hade god kännedom om området och vår förening. Utöver detta är hon otroligt engagerad och brinner för yrket, och man känner sig otroligt trygg och omhändertagen. Skulle rekommendera Julia alla dagar i veckan! "
säljare på Asperögatan 8A

01 okt 2020

"Utmärkt hanterat av en mycket trevlig och professionell mäklare! Guldstjärna!"
säljare på Kennedygatan 18B

23 sep 2020

"Julia är oerhört proffisionell. Du får vad du betalar för. Jag ställde tydliga krav och Julia uppfyllde samtliga. Rekommenderas verkligen"
säljare på Banehagsgatan 14

01 sep 2020

"Andra gången som Julia sålde vår bostad. Lika nöjda denna gången.
Rekommenderar Julia till alla!"
säljare på Mariagatan 25B

31 aug 2020

"Julia var enkel, snabb och lyhörd. Vi hade ett fint och nära samarbete. Att sälja en bostad handlar så mycket om psykologi, här krävs fingertoppskänsla. Det har Julia, kan varmt rekommendera henne."
säljare på Allmänna vägen 40E

26 aug 2020

"Fantastisk mäklare på så många vis. Har hjälpt mig och min sambo med både försäljning och köp av lägenhet. Väldigt stöttande och lyhörd i båda situationerna. Lyssnar in på ens önskemål och tankar och är duktig att matcha utifrån det, både i sälj och köp situationen. Rak, ärlig och enkel att kommunicera med. Man får fråga så mycket man vill och behöver. Har inget negativt att säga utan kan bara ge varma rekommendationer till att anlita Julia till er mäklare."
säljare på Strandridaregatan 16Q

21 aug 2020

"Du borde välja Julia! Detta är min andra försäljning tillsammans med Julia och jag är väldigt nöjd. Hon är lyhörd, engagerad och driven. Redan från första kontakt har hon stöttat och hjälpt till med allt som har känts oklart. Jag har genom hela processen kunnat lita på att hon sätter mina behov i första hand. Så om du ska sälja din lägenhet i Göteborg är det Julia du ska kontakta."
säljare på Nordhemsgatan 16B

18 aug 2020

"Julia lever upp till sitt rykte. Hon är engagerad, målinriktad och tydlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kommendörsgatan 19D

04 jun 2020

"Har enbart positiva erfarenheter av att sälja med denna mäklare, nu efter två olika bostadsförsäljningar. Rekommenderas varmt! "
säljare på Strandridaregatan 18O

04 jun 2020

"Engagerad, positiv och satte rätt förväntningar. Lyhörd och gav rimliga rekommendationer."
säljare på Bangatan 58

25 maj 2020

"Fantastiskt bra mäklare! Julia är proffsig samtidigt som hon är genuin och ödmjuk, vilka för mig är egenskaper jag värderar högt i kontakten med mäklare.
Hon har koll på läget och har grymt bra lokalkännedom i Majorna och den förening jag sålde min lägenhet i. Hon lyckades hjälpa mig med en snabb och bra affär. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Amiralitetsgatan 11A

06 maj 2020

"Mycket bra känsla för området. Bra kommunikation. Väldigt nöjd överlag igenom hela processen."
säljare på Kabelgatan 39D

01 maj 2020

"Mycket bra struktur på hennes arbete och de återkopplingar hon gjorde till oss. Genuin personlighet, utan den där typiska "säljar-auran" som många mäklare har. "
säljare på Mors Backe 11

30 apr 2020

"Sjukt bra rakt igenom!"
säljare på Kaptensgatan 20E

15 apr 2020

"Julia var väldigt engagerad i försäljning och höll oss hela tiden uppdaterade om utvecklingen. Jag kände mig helt trygg med att hon gjorde sitt bästa för att både vi och köparna skulle bli nöjda med affären. Vi kunde inte önskat något mer av vår mäklare!"
säljare på Kungsladugårdsgatan 15B

10 apr 2020

"Vill verkligen berömma Julia .Jag upplevde att hon ansträngde sig för att alla parter skulle känna sig nöjda .
Ett plus var också att Julia var lätt att nå ."
säljare på Blåsutgatan 8

29 mar 2020

"Trevlig, tydlig och goda råd. "
säljare på Haråsgatan 9

09 mar 2020

"Fruktansvärt duktig mäklare! Rekommenderas varmt! "
säljare på Masthuggsliden 16

07 mar 2020

"Julia uppvisade stor förståelse för våran situation och anpassade sig. ingen press på att gå ut på hemnet utan skedde under våra villkor, vilket är väldigt bra. Känns genuin och inte så säljig vilket vi uppskattar enormt som säljareoch vi anser det inger förtroende till köparen med."
säljare på Folkungagatan 11A

05 mar 2020

"Försäljningen gick långt över förväntan, lägenheten blev såld innan den kom ut på Hemnet till ett pris jag inte ens hade kunnat drömma om. Rekommenderar verkligen Julia som mäklare!"
säljare på Såggatan 20E

24 feb 2020

"Vi var mycket nöjda med Julias engagemang, pepp och hoppingivande sätt. Hon har ett trevligt, sympatiskt och empatiskt sätt som vi gillar mycket. Hon har också stor kunskap om området och om försäljning uppfattar vi. Det som var bittert var att det vi och mäklaren värderade lägenheten till nådde vi inte upp till. Om det handlar om en felaktig uppskattning, om otur, tillfälligheter eller något annat vet jag inte. "
säljare på Vantgatan 1D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
73

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
73
Försäljningsvärde
263 550 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
379 av 410 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
359 av 413 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
398 av 406 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
414 av 417 säljare

Julia på kartan.

625 tidigare annonser
419 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 570 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
+ 770 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
2 875 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 175 000 kr
2,5 rum, 56 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 600 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 1 100 000 kr
2 rum, 77 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 900 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 405 000 kr
2 rum, 49,4 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 970 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
+ 320 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia skötte sitt jobb professionellt. Hon var mycket snabb på att svara på våra funderingar. Vi var jättenöjda med vår bostadsförsäljning. Vi kan starkt rekommendera henne."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.