Julia Albinsson

Profilbild för Julia Albinsson
Julia Albinsson
4.9 / 5
(327 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
48 st
213 345 000 kr

Bakgrund

Julia Albinsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-06-25. Julia har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Julia har haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 233 810 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2012 och är specialiserad på förmedling av bostadsrätter i västra centrum. Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Med Bjurfors välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar jag förtroendet att få vägleda mina kunder genom deras kanske största affär i livet på bästa möjliga sätt.

Säljare om Julia.

04 jun 2020

"Har enbart positiva erfarenheter av att sälja med denna mäklare, nu efter två olika bostadsförsäljningar. Rekommenderas varmt! "
säljare på Strandridaregatan 18O

04 jun 2020

"Engagerad, positiv och satte rätt förväntningar. Lyhörd och gav rimliga rekommendationer."
säljare på Bangatan 58

25 maj 2020

"Fantastiskt bra mäklare! Julia är proffsig samtidigt som hon är genuin och ödmjuk, vilka för mig är egenskaper jag värderar högt i kontakten med mäklare.
Hon har koll på läget och har grymt bra lokalkännedom i Majorna och den förening jag sålde min lägenhet i. Hon lyckades hjälpa mig med en snabb och bra affär. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Amiralitetsgatan 11A

06 maj 2020

"Mycket bra känsla för området. Bra kommunikation. Väldigt nöjd överlag igenom hela processen."
säljare på Kabelgatan 39D

01 maj 2020

"Mycket bra struktur på hennes arbete och de återkopplingar hon gjorde till oss. Genuin personlighet, utan den där typiska "säljar-auran" som många mäklare har. "
säljare på Mors Backe 11

30 apr 2020

"Sjukt bra rakt igenom!"
säljare på Kaptensgatan 20E

15 apr 2020

"Julia var väldigt engagerad i försäljning och höll oss hela tiden uppdaterade om utvecklingen. Jag kände mig helt trygg med att hon gjorde sitt bästa för att både vi och köparna skulle bli nöjda med affären. Vi kunde inte önskat något mer av vår mäklare!"
säljare på Kungsladugårdsgatan 15B

10 apr 2020

"Vill verkligen berömma Julia .Jag upplevde att hon ansträngde sig för att alla parter skulle känna sig nöjda .
Ett plus var också att Julia var lätt att nå ."
säljare på Blåsutgatan 8

29 mar 2020

"Trevlig, tydlig och goda råd. "
säljare på Haråsgatan 9

09 mar 2020

"Fruktansvärt duktig mäklare! Rekommenderas varmt! "
säljare på Masthuggsliden 16

07 mar 2020

"Julia uppvisade stor förståelse för våran situation och anpassade sig. ingen press på att gå ut på hemnet utan skedde under våra villkor, vilket är väldigt bra. Känns genuin och inte så säljig vilket vi uppskattar enormt som säljareoch vi anser det inger förtroende till köparen med."
säljare på Folkungagatan 11A

05 mar 2020

"Försäljningen gick långt över förväntan, lägenheten blev såld innan den kom ut på Hemnet till ett pris jag inte ens hade kunnat drömma om. Rekommenderar verkligen Julia som mäklare!"
säljare på Såggatan 20E

24 feb 2020

"Vi var mycket nöjda med Julias engagemang, pepp och hoppingivande sätt. Hon har ett trevligt, sympatiskt och empatiskt sätt som vi gillar mycket. Hon har också stor kunskap om området och om försäljning uppfattar vi. Det som var bittert var att det vi och mäklaren värderade lägenheten till nådde vi inte upp till. Om det handlar om en felaktig uppskattning, om otur, tillfälligheter eller något annat vet jag inte. "
säljare på Vantgatan 1D

21 feb 2020

"Julia är en riktigt bra mäklare med superkoll på både marknad och Majorna. Lätt att få tag i, snabb och proffsig återkoppling. Kan verkligen rekommendera både att sälja och köpa med henne. "
säljare på Älvsborgsplan 5N

20 feb 2020

"Min upplevelse är att det var mer pga Bjurfors kundregister än mäklarens personliga insats som gjorde att vår lägenheten såldes (på förhandsvisning). Lägenheten såldes för ett lågt kvadratmeterpris jämfört med likvärdiga lägenheter och en miljon under bankens värdering vilket gör det svårt att tycka att mäklararvodet "är den lilla delen" vilket mäklaren hoppades vi skulle tycka när vi sålde lägenheten. Samtidigt hade vi försökt sälja lägenheten tidigare utan att lyckas med annan mäklare så vi är såklart lättade. Men jag tror dessvärre fortfarande att det är mer timing och tur än mäklarens specifika insats - men ett stort kundregister hjälper så vi tänker att det är det vi betalade för och Julia är en väldigt trevlig person så vi har alltid känt oss väl bemötta.
Däremot så funderar jag i efterhand om det inte hade varit bättre att annonsera i "exklusiv registret" - vår lägenhet låg på gränsen för att kunna göra det - eftersom vi enbart lyckades locka en "villakund" som kunde tänka sig stor lägenhet istället för hus till visningarna. Svårare idag att sälja stora/dyra lägenheter med de nya lagkraven på amortering / kontanttinsats vilket gör att det blir ännu viktigare att hitta rätt sorts kunder - det tycker jag inte Bjurfors lyckades med denna gången för vårt (i vårt område) unika objekt. "
säljare på Allmänna vägen 24B

05 feb 2020

"Julia var hela tiden engagerad, lättåtkomlig och ärlig. Vår försäljning gick över förväntan och slutpriset gick över vår förväntan, utan att ens komma ut på hemnet. Högsta betyg till Julia som anordnade förhandsvisning så snabbt med så många intresserade. "
säljare på Fjällgatan 3D

31 jan 2020

"Bästa mäklaren i Göteborg!"
säljare på Kommendörsgatan 7B

23 jan 2020

"Julia är den bästa mäklare jag har haft! Jag har känt mig trygg med Julia från början till slut. "
säljare på Haråsgatan 15

20 jan 2020

"Julia är fantastisk duktig och lätt att gilla. Rekommenderas. "
säljare på Karl Johansgatan 61

19 jan 2020

"Julia gjorde ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Hon är engagerad, proffsig, förtroendeingivande, kreativ och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi rekommenderar Julia som mäklare och skulle välja henne igen vid en ny försäljning! "
säljare på Bangatan 60

13 dec 2019

"Julia är rakt igenom professionell och förtroendeingivande. Alltid glad, trevlig och tillmötesgående. Hon är inte säljig på ett jobbigt sätt. Vi kunde inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Kaptensgatan 24E

29 nov 2019

""Julia är positiv, engagerad och jobbar hårt för bästa resultat.
Vi har både köpt och sålt genom Julia och lika nöjda med resultatet oavsett som köpare eller säljare”, kan varmt rekommenderas."
säljare på Fjällgatan 9T

22 nov 2019

"Julia är engagerad, charmig, driven och personlig på ett professionellt sätt. Vi är extremt nöjda med hennes arbete och rekommenderar henne till alla som söker en mäklare. "
säljare på Bangatan 58

15 nov 2019

"Julia var mycket trevlig, engagerad och kompetent, och kände verkligen till området. "
säljare på Älvsborgsplan 5M

04 nov 2019

"Kunde inte valt någon bättre mäklare än Julia, en sådan värme och engagemang!
Hon fanns med till 100% hela vägen, tack!"
säljare på Allmänna vägen 24C

04 nov 2019

"Rekommenderar varmt Julia!"
säljare på Kennedygatan 6B

14 okt 2019

"Mycket nöjd med Julia!
Kunde inte haft en bättre mäklare. Hon var lyhörd och engagerad. Gav hela tiden uppdateringar kring vad som skedde med lägenheten och stämde av med mina behov och önskemål."
säljare på Silverkällegatan 4B

04 okt 2019

"Julia var anträffbar under hela processen och svarade på våra frågor oavsett klockslag. Vi hölls hela tiden uppdaterade på relevant information och nästa steg var alltid solklart för oss. Det fanns aldrig några tvivel på Julias driv och engagemang, och detta resulterade också i att vi kunde avsluta försäljningen på förhand (vilket inte innebar en smidigare lösning för mäklaren, Julia fick jobba hårt för att sy ihop affären). Vi är helnöjda och kan stark rekommendera Julia och teamet på Bjurfors. "
säljare på Kennedygatan 6A

02 okt 2019

"Julia har varit otroligt hjälpsam under både försäljning och köpprocess, och jag kan varmt rekommendera henne. Professionell, strukturerad och väldigt kunnig. "
säljare på Kaptensgatan 28B

26 sep 2019

"Bostadsannonsen gjordes aldrig helt klar, då lägenheten såldes dessförinnan.
Så där kan jag inte svara relevant.
Då processen inte är helt avslutad kan jag inte avgöra om insatsen var prisvärd ännu.
Generellt tycker jag att mäklararvodet ligger i överkant.
Men Julia som person kan jag varmt rekommendera.
"
säljare på Såggatan 35B

16 sep 2019

"Engagerad, proffsig, effektiv och hjälpsam. Skulle absolut rekommendera!"
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

09 sep 2019

"Julia är bäst!! Lyhörd och intuitiv - bra resultat snabbt och lätt. Tack!"
säljare på Klippan 1H

06 sep 2019

"Julia är inkännande, personlig och väldigt proffsig. Rekommenderas varmt."
säljare på Kaptensgatan 28J

05 sep 2019

"Jag har hela tiden haft ett stort förtroende för Julia och det har känts väldigt tryggt. Jag har helt och hållet litat på hennes bedömningar."
säljare på Haråsgatan 21

28 aug 2019

"Julia var precis den sorts mäklare som jag behövde! Det var lätt att prata med henne, om olika
beslut som jag måste komma fram till, innan försäljningen var avklarad. "
säljare på Älvsborgsplan 6

22 aug 2019

"TREVLIG, LAGOM , PERSONLIG OCH KUNNIG"
säljare på Mattssonsliden 10

15 aug 2019

"Supernöjd med samarbetet med Julia. Kände redan från första gången jag träffade henne att det skulle funka bra, oerhört kunnig och det var enkelt att samarbeta. och väldigt bra på att förklara och vägleda för mig som aldrig sålt innan. "
säljare på Vattugatan 3

05 aug 2019

"Julia är toppen, anlita henne! "
säljare på Kabelgatan 8

18 jun 2019

"Vi är väldigt nöjda med Julias arbete. Hon är positiv men också ärlig. Det är lätt att föra en dialog med Julia, vi fick fortlöpande information, hon är inlyssnande och hon inger förtroende."
säljare på Stenklevsgatan 1B

07 jun 2019

"Julia är en helt fantastisk mäklare. Hon är genuint intresserad av sitt yrke och inte enbart av att ha så hög timpenning som möjligt. Det är roligt att diskutera med henne och hon är klok och analytiskt. Att vara lyhörd för oss säljare som kan så mycket mindre och samtidigt tydlig med sin kunskap är en svår balansgång. Julia behärskar detta perfekt. Vi fick långt mycket mer betalt för vår lägenhet än vad vi (eller någon) kunnat tro. Julia var en av anledningarna till det. "
säljare på Nordostpassagen 9

05 jun 2019

"Julia är fantastiskt duktig på sitt arbete där hon är inlyssnande, noggrann och professionell. Jag kan varmt rekommendera Julia och kommer att garanterat att kontakta henne i framtiden igen när jag säljer min bostad! "
säljare på Fredbergsgatan 3A

27 maj 2019

"Lägenheten såldes på förhandsvisning och kom aldrig ut på Hemnet. Julia är en behaglig och lyhörd person, lätt att samarbeta med."
säljare på Allmänna vägen 24C

17 maj 2019

"Julia är otrolig professional, organiserad och tillgänglig. Kände mig helt trygg med henne genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Kabelgatan 33A

10 maj 2019

"Julia gjorde ett jättebra jobb, allt ifrån första mötet tills försäljningen var klar. Jag fick bra tips inför försäljningen och värderingen var helt rätt. Jag hölls också väl informerad under hela försäljningen. Som helhet är jag supernöjd och jag kan verkligen rekommendera Julia till andra."
säljare på Mariagatan 21B

29 apr 2019

"Väldigt nöj med att sälja vår bostad med Julia. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Fredbergsgatan 3C

04 apr 2019

"Helt fantastisk mäklare! Proffesionell, genuin och trovärdig! "
säljare på Kaptensgatan 28A

31 mar 2019

"Julia Albinsson hjälpte oss att sälja genom fullständig professionalism, fingertoppskänsla och fantastisk kommunikation. Vi kunde inte haft ett bättre stöd i vår försäljningsprocess, från start till mål! Tack Julia! "
säljare på Haråsgatan 19

27 mar 2019

"Sympatisk, lugn och driven. Förtroendeingivande för både säljare och köpare. "
säljare på Kommendörsgatan 19E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
69

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
233 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
298 av 327 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
282 av 327 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
309 av 327 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
321 av 327 säljare

Julia på kartan.

490 tidigare annonser
325 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 550 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
1 rum, 40,1 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
2 695 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
2 975 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 700 000 kr
Lägenhet Klippan
+ 205 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 270 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 275 000 kr
1 rum, 44 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.