Josefine Schöön

Profilbild för Josefine Schöön
Säljarfavorit
Josefine Schöön
4.9 / 5
(108 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
28 st
149 220 000 kr

Bakgrund

Josefine Schöön jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2018-02-08. Josefine har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Josefine har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 160 320 000 kr.

Presentation

Att jobba som fastighetsmäklare är något som är självklart för mig då jag drivs av nya utmaningar, vilket det här yrket alltid ger. Jag är dalkulla, född och uppvuxen i Leksand, men bor numer på Södermalm och trivs precis lika bra som hemma. Min målsättning och fokus är att alla parter i en affär ska känna sig nöjda och trygga då det är viktigt för mig att se dig som människa och hjälpa dig igenom din största affär i livet, oavsett tidigare erfarenhet av bostadsförsäljning.

Vill du ha en mäklare med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang samt någon som älskar sitt jobb ska du kontakta mig - oavsett om det gäller en kostnadsfri värdering eller en framgångsrik försäljning. Tillsammans kommer vi att sträva efter bästa resultat!

Utmärkelser:
- Årets Rookie november-december 2018/2019 i Stockholmsregionen

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Josefine.

06 dec 2020

"Hon var lyhörd, proffsig och löste problem som uppstod på ett mycket bra sätt!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 18

06 dec 2020

"Jag är så nöjd med valet av mäklare! Josefine har varit engagerad och tydlig genom hela processen, detta hade stort värde för mig som förstagångs-säljare. Jag är också väldigt imponerad över slutpriset och hennes förmåga att ha hand om budgivning och förhandling. Är övertygad om att slutpriset på bostaden va det högsta möjliga givet marknaden och lägenhetens förutsättningar. "
säljare på Folkskolegatan 20

05 dec 2020

"Det var första gången vi sålde lägenhet, och det var så lätt med Josefine! Hon har en väldigt bra känsla för folk och förstår olika sortens kunder. Hon var väldigt professionel men ändå snäll genom hela processen, oavsett hur stressade vi var. Hon jobbade hårt att hitta rätta spekulanterna för vårt hem. Vi fick information löpande om situationen, och kände oss väldigt väl omhändertagna som VIPs även om hon säkert har dussintals kunder på gång parallelt! Om vi fick vi välja om, skulle vi ändå ta Josefine som mäklare. Hon är värd varje krona!"
säljare på Swedenborgsgatan 21

21 nov 2020

"Bra engagemang och energi genom hela processen. Värdering och slutpris stämde mycket bra. Kan rekommendera Josefine."
säljare på Pokalvägen 3

11 nov 2020

"Josefine var grym! Effektiv, lättsam, ärlig och alltid tillgänglig. Ett proffs helt enkelt som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Folkungagatan 76A

11 nov 2020

"Mycket professionellt bemötande med en kombination av både hög kompetens och mycket energi. Högt uppsatta förväntningar som överträffades med råge. Kan varmt rekommendera Josefine för att få den bästa försäljningsupplevelsen. Tusen tack för all hjälp! // JK"
säljare på Beckbrännarbacken 1

28 okt 2020

"Otroligt härlig och genuin mäklare som arbetade hårt under hela processen! Kändes helt rätt redan vid första mötet och hon gjorde oss aldrig besvikna. Rekommenderar Josefine starkt!"
säljare på Bergsunds Strand 36

21 okt 2020

"Positiv, kunnig, snabb, intresserad."
säljare på Älvsborgsgatan 1

02 okt 2020

"Josefine är ung men redan en mycket duktig och professionell mäklare . Lyhörd och mjuk I sin framtoning men ändå mycket engagerad och resultatinriktad. En modern kvinna som vet vad hon vill och får med sig andra. Josefine har fötterna på jorden men siktar mot skyn.
Rekommenderar Josefine starkt!
Mikael Lundell Teixeira
"
säljare på Repslagargatan 16

19 sep 2020

"Förväntningarna på slutpriset som vi kom överens om överträffades om vad vi båda hade satt som mål. Vilket mer handlar om den nuvarande marknadens pendlingar än mäklarns expertis. Vi jobbade bra tillsammans på att fånga upp det som skedde i budgivningen."
säljare på Åsögatan 104

07 sep 2020

"Världsklass för från början till slut. Josefine är proffsig, kunnig och är väldigt lätt att ha och göra med. Vi ville anlita söders bästa mäklare och det visade sig att vi gjorde rätt val!"
säljare på Ringvägen 11E

28 aug 2020

"Vår försäljning skedde väldigt snabbt och Josefine skötte hela processen väldigt effektivt, med ett väldigt bra slutresultat. Uppskattade hennes tydliga och effektiva kommunikation som passade oss perfekt och kan verkligen tänka mig att Josefin sålde in vår lägenhet på ett optimalt sätt till de som kom på visningen. Totalt sett gav Josefin ett väldigt professionellt och bra intryck!"
säljare på Lundagatan 50

26 aug 2020

"Suverän! Den bästa jag jobbat med. Bra människokännare, fick köpare att känna sig trygg. "
säljare på Rosenlundsgatan 14

19 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Josefine - hon är oerhört proffsig och försäljningen gick över förväntan. En heltigenom angenäm och upplevelse! "
säljare på Hornsgatan 141D

13 aug 2020

"Josefine var väldigt professionell, snabb på att hålla en uppdaterad steg för steg under hela processen och främst väldigt engagerad och mån om att det skulle bli en bra affär."
säljare på Heleneborgsgatan 27

12 aug 2020

"Har använt mig av Josefin på två lägenheter på Södermalm två helt olika lägenheter och kan inte annat än att säga att hon är Södermalms bästa mäklare! Så otroligt engagerad, trevlig, driven och lämnar en aldrig besviken! Tråkigt nog har vi nu inga fler lägenheter på Södermalm så vi kan använda oss av henne igen, men är nästan beredd på att köpa en extra lägenhet där bara för att låta henne sälja den.️️️"
säljare på Ringvägen 153B

30 jul 2020

"Josefin är super trevlig, dedikerad och hängiven. Jag vet att hon arbetade väldigt hårt för att få vår lägenhet såld även om vi inte fick det pris som vi hade hoppats på. Vi sålde för 200k under värderingen vilket är en besvikelse men vi vet att Josefin gjorde allt i sin makt och vi är mycket nöjda med hennes insats."
säljare på Långholmsgatan 19

01 jun 2020

"Josefine är professionell, driven och ödmjuk. Hon håller dig uppdaterad kring potentiella köpare och processen på ett tydligt sätt. Inga konstigheter. Rekommenderar henne helt klart! "
säljare på Vickergatan 11

17 maj 2020

"Kunde inte fått en bättre mäklare än Josefine, så engagerad, klipps och trevlig. Hon fick hela processen att kännas super enkel, kommer med 100% säkerhet välja henne igen vid nästa försäljning. "
säljare på Högalidsgatan 33

16 maj 2020

"Josefine och hennes kollega Magnus var proffsiga och tydliga rakt igenom hela processen. De kom med bra råd och var tillgängliga när vi hade frågor och funderingar. Vi valde Josefine och Magnus i konkurrens med 6 andra mäklare. Affären hamnade i trygga händer och vi kände oss extremt nöjda. Vi upplevde att även köparna var mycket nöjda, vilket är ytterligare ett plus och bevis på yrkesskicklighet. "
säljare på Krukmakargatan 8

15 maj 2020

"Josefin är mycket proffsig och superduktig, rak, tydlig, trevlig -mycket bra!"
säljare på Björngårdsgatan 11

14 maj 2020

"Vi är jättenöjda, engagerad och påläst mäklare!"
säljare på Skånegatan 105A

14 maj 2020

"Vi tog hjälp av Josefine för att sälja lägenhet och vi är super nöjd med hela processen. Hon har varit engagerad, kunnig då hon har väldigt god lokal kännedom och med bra bemötande. Josefine gjorde ett bra intryck från start och har varit stöttade genom hela processen. Allt sköttes perfekt och vi kan varmt rekommendera Josefine!"
säljare på Högalidsgatan 36B

04 maj 2020

"Vi sålde en bostadsrätt vid Mariatorget i Stockholm. Mäklaren hjälpte oss med försäljningen. Hon kontaktade oss på ett ödmjukt men drivet sätt. Kändes aldrig påstridig eller ”säljig” men hon visade ändå engagemang och vilja att hjälpa oss. Under processens gång har hon varit otroligt hjälpsam och tillgänglig. Hennes vänskapliga ton i samband med en proffesionalism har förmedlat trygghet."
säljare på Krukmakargatan 26

09 apr 2020

"Jävlit proffsig trots coronatider tog hänsyn till min sjukdom."
säljare på Tideliusgatan 61

01 apr 2020

"Josefine gjorde ett fantastiskt jobb under en svår tid med stagnerande bostadsmarknad. Hon kändes helhjärtad, engagerad och målmedveten. Hon är en mycket bra säljare."
säljare på Högalidsgatan 42B

13 mar 2020

"Josefin gjorde ett utmärkt jobb i att säkerställa en försäljning i ett mycket kritiskt skede på marknaden. Hon visade på engagemang och en stark önskan att leverara."
säljare på Ringvägen 11E

11 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Josefine. Toppen på alla vis!"
säljare på Helgagatan 36C

07 mar 2020

"Fokuserad och målinriktad utan att blåsa upp vare sig själv eller förväntningarna på slutpriset. Mkt bra!!"
säljare på Lehusens gränd 4

02 mar 2020

"Josefine var väldigt engagerad och driven från dag 1. Hon är lätt att prata med och mån om att man ska vara nöjd."
säljare på Klippgatan 14K

24 feb 2020

"Josefine har varit ansvarsfull och tagit kommandot i en väldigt viktigt affär.
Har alltid vara tillgänglig och hållt oss informerade och uppdaterade. "
säljare på Brännkyrkagatan 117

23 feb 2020

"Josefin gav ett jättebra bemötande. Hon var alltid noggran med att stämma av förväntningar och status ända fram till försäljningen. Jag rekomenderar absolut henne som mäklare!"
säljare på Lundagatan 52

22 feb 2020

"Josefine är en väldigt engagerad och duktig mäklare. Hon var lättillgänglig, målinriktad och mycket hjälpsam under hela processen. Jag kan starkt rekommendera Josefine till andra!"
säljare på Helgagatan 36G

20 feb 2020

"vi var supernöjda. lägenheten såldes till ett pris långt över förväntan och vi känner att Josefins arbete var en bidragande faktor. "
säljare på Södermannagatan 76

04 feb 2020

"Josefine var ambitiös och effektiv. Perfekt samarbete från första stund till avslut. Resultatet blev över förväntan."
säljare på Högalidsgatan 32A

04 feb 2020

"Kan bara rekommendera Josefine å det varmaste. Hon gjorde ett fantastiskt arbete med försäljningen och slutpriset landade långt över förväntningarna. Hon var lugn, saklig, effektiv och var mycket förtroendeingivande i alla skeden. "
säljare på Barnängsgatan 21A

30 jan 2020

"Gav bra stöd vid slutförandet vid valet av köpare"
säljare på Flintbacken 6

24 jan 2020

"Josefine är en fantastiskt duktig och framförallt ödmjuk och lyhörd mäklare som man som säljare känner sig konstant trygg med."
säljare på Råggatan 10

17 dec 2019

"Jag har sålt en tvåa på Söder. Josefin har gjort ett otroligt bra jobb från början till slut. Hon bemötte mig alltid korrekt, vänligt och kunnigt. Mina förväntningar var att lägenheten skulle säljas till ett bra pris. Hon levde upp till mina förväntningar mer än väl.
Det är en känslig sak att sälja det hem man levt många år tillsammans med sin nu bortgångne make. Mäklarens attityd och kunnighet har stor betydelse i denna situation. Josefins proffsiga förhållningssätt och kunnande underlättade det hela för mig på ett fantastiskt sätt."
säljare på Krukmakargatan 59

14 dec 2019

"Josefine har varit genuint engagerad, prestigelös, lyssnande och lätt att samarbeta med. Hon har hög kompetens och har agerat professionellt trots sin ringa ålder. Jag har känt mig trygg hela vägen."
säljare på Långholmsgatan 21

30 nov 2019

"hon kom väl förberedd, rak ,engagerad och med en väldigt bra energi. Det var lätt att tycka om henne och jag kunde lita fullkomligt på henne. Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Högbergsgatan 76B

19 nov 2019

"Vi syskon sålde mammas fina lägenhet på Söder och är mycket nöjda med allt, priset, att det gick så snabbt och att det var smidigt med Josefine. Vi är supernöjda!"
säljare på Björngårdsgatan 9B

17 nov 2019

"Sammanfattningsvis: Snabb återkoppling. Josefine är trevlig och proffsig. Flexibel och allt känns väldigt enkelt, tydligt och smidigt. Det känns mycket tryggt då kunnig och insatt i området. Målinriktad, älskar sitt jobb vilket märks och gör att man blir extra trygg."
säljare på Eriksdalsgatan 17

08 nov 2019

"Josefine var serviceminded och proffsig under hela processen. Vi uppskattade en tight dialog och att det kändes som att vi var hennes ”enda kund” just då - beviset på en felfri service. Vi vill varmt rekommendera Josefine till andra som ska sälja sin bostad! "
säljare på Folkskolegatan 3

17 okt 2019

"Josefine var lyhörd, positiv och driven! Genom hennes kunnighet och professionalism kände vi oss trygga hela vägen och hon var mycket lätt att samarbeta med. Affären blev smidig och vi var väldigt nöjda med försäljningen. Kan absolut rekommendera Josefine!"
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

04 okt 2019

"Josefin har hela tiden visat en glad, positiv och entusiasmerande inställning. Hon är rak och snabb med besked och har utfört sitt uppdraga till min fullaste belåtenhet och med ett resultat, som överträffat förväntningarna.
Josefin får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Bohusgatan 37

03 okt 2019

"En superproffsig hantering av försäljningen. Klara besked, anträffbar, trevlig. Bra!"
säljare på Ekehjelmstorget 8

03 okt 2019

"Otroligt lyhörd och hjälpsam. Då vi hade en del speciella behov genom försäljning så uppvisade Josefin en oerhörd förståelse och hjälpande hand. Kändes tryggt igenom hela affären och vill varm rekommendera henne och kommer själv kontakta henne vid nästa försäljning. "
säljare på Högalidsgatan 42D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
160 320 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 108 säljare
Josefine satte rätt förväntningar på slutpriset
90 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
102 av 108 säljare
Josefine var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 108 säljare

Josefine på kartan.

126 tidigare annonser
2 bostäder till salu
107 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 375 000 kr
1 rum, 31 m²
76 612 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 721 kr/mån
5 475 000 kr
3 rum, 79 m²
69 303 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 813 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 125 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 225 000 kr
1 rum, 42,5 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 525 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 125 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 550 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 5 575 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var första gången vi sålde lägenhet, och det var så lätt med Josefine! Hon har en väldigt bra känsla för folk och förstår olika sortens kunder. Hon var väldigt professionel men ändå snäll genom hela processen, oavsett hur stressade vi var. Hon jobbade hårt att hitta rätta spekulanterna för vårt hem. Vi fick information löpande om situationen, och kände oss väldigt väl omhändertagna som VIPs även om hon säkert har dussintals kunder på gång parallelt! Om vi fick vi välja om, skulle vi ändå ta Josefine som mäklare. Hon är värd varje krona!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Södermalm
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.