Josefin Uggla

Profilbild för Josefin Uggla
Säljarfavorit
Josefin Uggla
4.9 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
24 st
111 725 000 kr

Bakgrund

Josefin Uggla jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-06-30. Josefin har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Josefin har haft 39 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 121 025 000 kr.

Presentation

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar! Tillgänglighet, engagemang, mycket energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i mina försäljningar. Med kunden i ett ständigt fokus är min främsta uppgift att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga under processen.

Mitt mål vid varje försäljning är att ni ska vara så pass nöjda att ni rekommenderar mig vidare.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa er med ert livs bästa bostadsaffär!

Ser fram emot att höra från er.

Josefin

Säljare om Josefin.

22 sep 2020

"Jag och min sambo kan varmt rekommendera Josefin. Tryggt och proffsigt rakt igenom. Uppskattar även ärligheten i våra dialoger. Tack Josefin för ett gott samarbete och för ett bra bollplank! "
säljare på Arkadvägen 16

14 sep 2020

"Jag fick direkt stort förtroende för Josefin (mäklaren).
Jag fick ett personligt bemötande som kändes mycket bra.
Hon var lyhörd, kompetent, kunnig och engagerad genom hela processen.
Om man vill ha en riktigt professionell mäklare som gör allt för att sälja din lägenhet/villa så både säljare och köpare blir nöjda så kan jag varmt rekommendera Josefin Uggla.
"
säljare på Gullmarsvägen 8

18 aug 2020

"I would definitely to recommend her to my friends and family. Very nice, ready to help, always avaiable (which is v imp). Provides guidance and supports the whole process end to end. I am very pleased and satisfied with her work. Thanks Josefin !!"
säljare på Skulptörvägen 9

12 aug 2020

"Josefine har de egenskaper som är viktiga hos en mäklare. Lokalkännedom, flexibilitet och hon levererar på en hög nivå. Vi är väldigt nöjda med valet av Josefine som mäklare. "
säljare på Grafikvägen 17

09 aug 2020

"Engagerade, ihärdig och delgav sina tankar vid olika beslut/strategier vilket gjorde att man själv förstod allt och var delaktigt i hela processen. Kan rekommendera Josefine! Tyvärr under värsta covid 19 tiden men Josefine gjorde verkligen det yttersta för att det skulle gå vägen. "
säljare på Per Lindeströms väg 66

26 jun 2020

"I och med att vi bestämde oss att sälja innan Coronakrisen, men sålde under den, så hade Josefin ett mycket svårare och utdragen jobb att göra att få lägenheten såld. Det blev tyvärr många visningar och vi kom inte upp till värderade priset.
Vi är dock nöjda med hennes engagemang och kommunikationen funkade utmärkt. "
säljare på Fyrskeppsvägen 81

08 jun 2020

"Jossan var positiv, trevlig och driven genom hela processen och hade lagom kontakt under period där vi låg lågt. Trots rådande pandemi så fanns hela tiden en tydlig plan om hur vi skulle gå tillväga."
säljare på Bildhuggarvägen 27

03 jun 2020

"Trots en skakig marknad och mycket osäkerhet fick jag en värdering som stämde väl med slutpris och ett stort engagemang och genomgående proffsigt bemötande under hela processen. Josefin höll mig kontinuerligt uppdaterad och var lyhörd samtidigt som hon kom med rekommendationer så att jag kunde känna mig trygg med mina beslut kring försäljningen. "
säljare på Skanörvägen 7

21 maj 2020

"Josefin är en riktig proffsig, engagerad och målinriktad mäklare som lever upp till sina fina rekommendationer. I dagens tuffa marknad är valet av mäklare ännu viktigare och där Josefin inte bara får objekten sålda utan visar sig vara en väldigt bra förhandlare mellan köpare och säljare för att få ut marknadens bästa pris. Kan varmt rekommendera Josefin!"
säljare på Pastellvägen 30

17 maj 2020

"Upptäckte Josefin via hemnet och redan från första samtalet kändes det jättebra. Josefin är förtroendeingivande och engagerad. Enkel kommunikation och hela processen var smidig. Hon fick min lya såld snabbt trots svår marknad, tacksam för det. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Grafikvägen 17

11 maj 2020

"Med tanke på det rådande läget med Covid-19 gjorde Josefin ett bra jobb. Jag hade hoppats på mer pengar vid försäljningen men å andra sidan får jag vara nöjd med att få min lägenhet såld över huvud taget. Vi arbetade utifrån flera scenarion, både kort- och långsiktiga, men i slutändan gick det snabbare än väntat och affären kunde stängas snabbt. Josefin är engagerad, kunnig och tillgänglig. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Olaus Magnus väg 20

08 apr 2020

"Josefin var grym! Hon var lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi är jättenöjda. "
säljare på Pastellvägen 36

07 apr 2020

"Toppnöjd med Josefin Uggla som mäklare"
säljare på Grafikvägen 17

03 apr 2020

"Supernöjd och ett perfekt komplement till min egna tävlingsinriktning inom sitt område på professionell nivå "
säljare på Nynäsvägen 375B

22 mar 2020

"Vi valde mellan 5 stycken olika mäklare och Josefine var den mäklare som stack ut som kunde ge oss helheten. Hon har varit snabb på att tillmötesgå våra önskemål, snabb på att ge respons under hela processen och väldigt trevlig att jobba med. Enkel och smidig process att sälja med Josefine, rekommenderas varmt!"
säljare på Hasselquistvägen 23

15 mar 2020

"Som förstagångssäljare kändes det väldigt bra med Josefin som mäklare. Hon kunde ge mig all den information jag behövde och var väldigt lättillgänglig. Hon uppdaterade mig under hela processen. Jag rekommenderar starkt Josefin som mäklare!"
säljare på Gullmarsvägen 9

21 feb 2020

"Vi har haft ett superbra samarbete! Supernöjda med Josefin!"
säljare på Götaforsvägen 28

17 feb 2020

"Fantastisk mäklare! Lyhörd, lätt att få tag på, trevlig, kunnig, höll mig som säljare uppdaterad och bra på sitt jobb! Är supernöjd med Josefin och kommer rekommendera henne till alla. "
säljare på Grafikvägen 1

06 feb 2020

"Jag är en otroligt kräsen och krävande kund. Josefin stod ut bland 4 andra mäklare som hade intervjuats innan jag hade träffat henne.
Hon är hungrig, driven och tillgänglig i princip dygnet runt, kvällar som helger. Väldigt snabb på att återkoppla.
Hon ligger alltid steget före och håller dig uppdaterad hela tiden.
Hon räds inte att gå en extra mil för att få jobbet gjort.
Ger Josefin mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Konstgjutarvägen 32

27 jan 2020

"Josefin är den bästa mäklare vi haft kontakt med någonsin. Hon fanns alltid tillgänglig, tog sig tid och kämpade stenhårt för vår skull. Hennes aktiva uppföljning med både oss och spekulanter gjorde att vi kände oss som en viktig kund och att hon verkligen kämpade för vår försäljning. Hon gav bra valuta för pengarna och sålde vår lägenhet på mycket kort tid till ett pris över förväntan. Med humor, god charm och yrkesskicklighet gjorde hon oss mycket nöjda och vi kan rekommendera henne varmt för framtida försäljningar!"
säljare på Tistelvägen 1B

07 dec 2019

"Josefin är en väldigt kompetent mäklare. Hon var lyhörd och tydlig i sin kommunikation och visade stort engagemang i försäljning av min lägenhet. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Josefin vidare. "
säljare på Tistelvägen 1B

28 nov 2019

"Josefin hjälpte mig med försäljningen av min bostad och hon råkade även vara mäklaren till bostaden vi köpte. Båda processerna gick väldigt snabbt och smidigt. Josefin har bra koll på marknaden och är ärlig och tillmötesgående. Jag är nöjd! "
säljare på Nathorstvägen 19

22 nov 2019

"Josefin är tydlig i sin kommunikation samt proffsig i sitt bemötande. Väldigt glad att jag valde henne."
säljare på Sofielundsvägen 5

20 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Josefin! Engagerad från första mötet till kontraktsskrivning."
säljare på Nynäsvägen 356

02 nov 2019

"Jag har haft nöjet att både köpa och sälja med Josefin som mäklare. Har upplevt båda affärerna som professionella samtidigt som båda parter varit väldigt nöjda med hela processen.
Är otroligt glad med valet av mäklare och rekommenderar Josefin starkt till den som vill lämna över försäljningen till kunniga och trygga händer.
"
säljare på Karlsövägen 1

31 okt 2019

"Anlitade Josefin Uggla att sälja min lägenhet hösten 2019. Josefin är engagerad, kunnig, noggrann och lyhörd. Kände mig under hela säljprocessen delaktig och välinformerad. Josenfin har integritet som väcker förtroende hos både säljare och köpare, samt äger den skickliga mäklarens förmåga att se och lyfta fram det väsentliga i den förmedlade bostaden. Kan därför varmt rekommendera Josefin!
"
säljare på Yrkesvägen 3

31 okt 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Josefin! Hon är kunnig, extremt tålmodig (det tog tre omgångar innan vi var villiga att sälja till det pris vi kom upp i) och superproffsig. "
säljare på Gullmarsvägen 12

11 okt 2019

"Supernöjd!"
säljare på Bildhuggarvägen 4

18 aug 2019

"Josefin var otroligt professionell och jag kände mig trygg med processen från första mötet till försäljning. Hon kändes alltid tillgänglig, svarade snabbt och tydligt på frågor och det kändes hela tiden som om hon hade läget under kontroll samt att hon gav täta statusuppdateringar. Jag är väldigt nöjd med henne i min roll som säljare, men skulle nog även känna mig trygg med henne som mäklare i en roll som köpare!"
säljare på Nathorstvägen 50

12 jun 2019

"Josefin var fantastisk att jobba med, snabb med att svara på frågor så tillgängligheten var hög. Även förstående när vi ställde lite nybörjar-frågor. Rekommenderas om ni vill ha en professionell, trevlig och uppoffrande mäklare! "
säljare på Gåshällsvägen 18

10 jun 2019

"Positiv på alla sätt, effektiv och drivande. Hon är grundlig och seriös, tog sig tid till att ta reda på svar till enskilda spekulanternas frågor i samband med budgivningen. Tipsade om stylingföretag, det var säkert värt kostnaden. Till skillnad från tidigare mäklare, som ansåg att lägenheten skulle renoveras rakt igenom, hade hon en mer avspänd inställning i frågan. Det enda jag möjligen tycker att hon borde gjort, var att sätta upp annonsen på entrédörren några dagar före visning. Det kanske hade gjort ännu fler intresserade, än att bara sätta upp annonsen minuterna före visning. Sin ungdom till trots, ger hon ett väldigt erfaret och gott intryck. Jag skulle inte tveka en sekund mot att anlita henne som mäklare igen, när och om det blir aktuellt! "
säljare på Lagavägen 28

01 jun 2019

"Josefin hade bra koll på marknaden samt snabb på att svara och hålla en uppdaterad under hela processen. Bra jobbat!"
säljare på Bildhuggarvägen 8

30 maj 2019

"Otroligt proffsig och hjälpsam mäklare! Självklart val om vi säljer i området igen. "
säljare på Guldsmedsvägen 9

28 mar 2019

"Mycket engagerad.
Rapp å snabb"
säljare på Fogdevägen 43

22 mar 2019

"Jag är mycket nöjd med min mäklare insatts och den firma hon representerar. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Nynäsvägen 359

14 feb 2019

"Josefin gav ett proffsigt intryck och var mycket kommunikativ samt tillgänglig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Nynäsvägen 375B

13 jan 2019

"Fantastiskt nöjd med Josefin"
säljare på Nynäsvägen 375B

07 jan 2019

"Josefin är en lyhörd och driven mäklare som lägger ner mycket tid både på sina kunder och objektet. Hon är väldigt kunnig i sitt yrke och tydlig med vad målet är. Bättre mäklare får man leta efter, vi är supernöjda med hennes insatts!"
säljare på Fyrskeppsvägen 104

20 nov 2018

"Jag är jätteglad att jag tecknade avtal med Josefin! Hon är driven, engagerad, lyhörd och proffsig. Alltid tillgänglig och bemöter både mig som köpare samt spekulanter med ett vänligt och tydligt sätt. Dessutom hade hon god förmåga att snabbt ta in information och se vår bostads styrkor på ett överlägset sätt jämfört med samtliga mäklare vi också träffade innan vi bestämde oss. När det gäller slutresultatet vid försäljningen är vi jättenöjda och affären blev både trygg och lönsam. Jag rekommenderar varmt Josefin vidare. "
säljare på Gullmarsvägen 8

21 sep 2018

"Josefin är mycket proffsig och kommunikativ! Jag kände mig väl omhändertagen."
säljare på Slätbaksvägen 7

03 apr 2018

"Texten till annonsen för lägenheten fick jag lägga ner mycket tid på att korrigera eftersom bostadsinformationen var felaktig och ingen bra svenska, vi saknade dessutom bilder på naturområden kring vår bostad vilket vi såg att andra annonsörer hade med.
Men helheten mycket bra och vi blev nöjda . "
säljare på Arkövägen 21

26 jan 2018

"Josefin är en stjärna! Tillgänglig, glad, lätt att tycka om, svarade på alla mina frågor, och levererade en försäljning över mina förväntningar. Jag skulle rekommendera Josefin alla dagar i veckan!"
säljare på Pastellvägen 28

18 jan 2018

"Josefin är bäst! "
säljare på Skulptörvägen 17

31 aug 2017

"Josefin ger ett proffesionellt intryck, trevlig och kunnig som mäklare. Bra bemötande, lätt att få tag i, snabb att svara på frågor och fixar det man ber om. Jag kan varmt rekommendera Josefin."
säljare på Burspråksvägen 2

29 aug 2017

"Toppen. Trevlig och positiv. En människa man tycker om och har förtroende för"
säljare på Uppvindsgatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
121 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 106 säljare
Josefin satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
104 av 106 säljare
Josefin var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 106 säljare

Josefin på kartan.

248 tidigare annonser
6 bostäder till salu
106 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
1,5 rum, 43,5 m²
53 372 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 020 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 55 m²
63 545 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 222 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 70 m²
49 928 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 963 kr/mån
1 rum, 26 m²
Lägenhet, Stockholm
1 419 kr/mån
3 695 000 kr
3 rum, 73 m²
50 616 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 810 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Enskede
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Johanneshov
3 rum, 63 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Enskede
1 rum, 39,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 350 000 kr
Lägenhet Johanneshov
+ 355 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag och min sambo kan varmt rekommendera Josefin. Tryggt och proffsigt rakt igenom. Uppskattar även ärligheten i våra dialoger. Tack Josefin för ett gott samarbete och för ett bra bollplank! "
5 350 000 kr
Lägenhet Gullmarsplan
+ 855 000 kr
3,5 rum, 80 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.