Josefin Uggla

Profilbild för Josefin Uggla
Josefin Uggla
4.9 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
27 st
152 295 000 kr

Bakgrund

Josefin Uggla jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-06-30. Josefin har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Josefin har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 154 495 000 kr.

Presentation

- En av Söderorts mest anlitade mäklare
- Många års erfarenhet från branschen
- Fokus på Johanneshov/Hammarbyhöjden/Enskede/Kärrtorp/Björkhagen
- Målsättning att ge er en trygg process och Bäst Betalt för er bostad

Vad kul att ni har hittat hit. Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar! Tillgänglighet, engagemang, mycket energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i mina försäljningar.

Varmt välkomna att kontakta mig!

Säljare om Josefin.

05 jul 2021

"Tillförlitlig, lyhörd och kunnig inom området. Lyckades få våran lägenhet såld inom en och en halv vecka från första mötet. Vi hade både enorm tidspress och en minimumsumma vi ville uppnå och hon tillgodosåg båda. Överträffade verkligen våra förväntningar. "
säljare på Grafikvägen 17

05 jul 2021

"Sååå duktig, kunnig och drivande. Super positiv och stöttande när det behövdes. Så nöjd och har definitivt rekommenderat henne till andra grannar "
säljare på Gullmarsvägen 8

05 maj 2021

"Josefin är en klippa och tryggheten själv inför och under försäljning. Glad och positiv, ambitiös och professionell. Kan verkligen rekommendera henne till alla som funderar på att sälja. "
säljare på Nynäsvägen 316

14 apr 2021

"Jag vill starkt rekommendera Josefin för att hon är väldigt bra på att sätta tempo i försäljning. Jag blir alltid uppdaterad av henne för eventuell info. Hon har mycket bra koll på marknaden och mycket goda erfarenheter när det gäller utgångspris, budgivning och köpares tänkesätt. Super Lätt att kommunicera och Folk lätt tycker om henne."
säljare på Arkadvägen 16

03 mar 2021

"Josefin är otroligt proffsig i sin roll. Alltid nära till hands och behjälplig. Man känner sig trygg i att hon gör sitt allra bästa.
Rekommenderas starkt."
säljare på Konstgjutarvägen 8

23 feb 2021

"Så himla fint bemötande och väldigt proffsig mäklare, kan varmt rekommendera!"
säljare på Garagevägen 32

20 feb 2021

"Josefin hjälpte oss att sälja en lägenhet i Kärrtorp. Redan från första samtalet kändes hon rätt och den känslan höll i sig hela vägen. Hon känner till både området och föreningen, är mycket informativ och tar sig tid. Hon kändes väldigt pålitlig som mäklare, har bra koll på prisläget och vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Fyrskeppsvägen 96

20 jan 2021

"Josefin har uppdaterat mig under hela processen och varit väldigt proffsig. Rekommenderar varmt Josefin! Väldigt nöjd! "
säljare på Nynäsvägen 375B

20 jan 2021

"Trevlig, kunnig, informativ.
Kan inte bli bättre"
säljare på Astri Taubes Torg 8

17 jan 2021

"The whole process with Josefin was super smooth. She was very friendly, professional and accommodating while also happily walking us through all information in English.
Highly recommended, especially considering her deep knowledge on the Johanneshov area!"
säljare på Bildhuggarvägen 35

28 nov 2020

"Vi är väldigt nöjda med Josefins bemötande och engagemang vid försäljningen av vår bostad. Hon skötte kontakten med köpare och spekulanter på ett proffsigt sätt. Vi kände oss mycket trygga genom hela affären! "
säljare på Skanörvägen 18

27 nov 2020

"Josefin överträffade våra förväntningar och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Gullmarsvägen 2

23 nov 2020

"Mycket bra mäklare!"
säljare på Skulptörvägen 15

05 nov 2020

"Mycket proffsig, förtroendeingivande och trevlig! "
säljare på Konstgjutarvägen 46

18 okt 2020

"Bästa mäklaren vi är.super nöjda med all hantering!"
säljare på Bildhuggarvägen 33

16 okt 2020

"Mycket god känsla för potentiella köpare och den lokala marknaden. Lyhörd, ärlig och transparent. Inget bullshit. Josefin höll mig uppdaterad och och fick mig att känna mig trygg under hela processen. "
säljare på Hasselquistvägen 22

01 okt 2020

"A pleasure to work with and a great result. If you are selling then I would recommend choosing Josefin and trusting her judgment, she really knows what she is doing."
säljare på Söderarmsvägen 12

01 okt 2020

"Josefin är otroligt trevlig och professionell, rekommenderar starkt."
säljare på Nynäsvägen 356

01 okt 2020

"Josefin är proffsig, tydlig och inger trygghet. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Grafikvägen 25

22 sep 2020

"Jag och min sambo kan varmt rekommendera Josefin. Tryggt och proffsigt rakt igenom. Uppskattar även ärligheten i våra dialoger. Tack Josefin för ett gott samarbete och för ett bra bollplank! "
säljare på Arkadvägen 16

14 sep 2020

"Jag fick direkt stort förtroende för Josefin (mäklaren).
Jag fick ett personligt bemötande som kändes mycket bra.
Hon var lyhörd, kompetent, kunnig och engagerad genom hela processen.
Om man vill ha en riktigt professionell mäklare som gör allt för att sälja din lägenhet/villa så både säljare och köpare blir nöjda så kan jag varmt rekommendera Josefin Uggla.
"
säljare på Gullmarsvägen 8

18 aug 2020

"I would definitely to recommend her to my friends and family. Very nice, ready to help, always avaiable (which is v imp). Provides guidance and supports the whole process end to end. I am very pleased and satisfied with her work. Thanks Josefin !!"
säljare på Skulptörvägen 9

12 aug 2020

"Josefine har de egenskaper som är viktiga hos en mäklare. Lokalkännedom, flexibilitet och hon levererar på en hög nivå. Vi är väldigt nöjda med valet av Josefine som mäklare. "
säljare på Grafikvägen 17

09 aug 2020

"Engagerade, ihärdig och delgav sina tankar vid olika beslut/strategier vilket gjorde att man själv förstod allt och var delaktigt i hela processen. Kan rekommendera Josefine! Tyvärr under värsta covid 19 tiden men Josefine gjorde verkligen det yttersta för att det skulle gå vägen. "
säljare på Per Lindeströms väg 66

26 jun 2020

"I och med att vi bestämde oss att sälja innan Coronakrisen, men sålde under den, så hade Josefin ett mycket svårare och utdragen jobb att göra att få lägenheten såld. Det blev tyvärr många visningar och vi kom inte upp till värderade priset.
Vi är dock nöjda med hennes engagemang och kommunikationen funkade utmärkt. "
säljare på Fyrskeppsvägen 81

08 jun 2020

"Jossan var positiv, trevlig och driven genom hela processen och hade lagom kontakt under period där vi låg lågt. Trots rådande pandemi så fanns hela tiden en tydlig plan om hur vi skulle gå tillväga."
säljare på Bildhuggarvägen 27

03 jun 2020

"Trots en skakig marknad och mycket osäkerhet fick jag en värdering som stämde väl med slutpris och ett stort engagemang och genomgående proffsigt bemötande under hela processen. Josefin höll mig kontinuerligt uppdaterad och var lyhörd samtidigt som hon kom med rekommendationer så att jag kunde känna mig trygg med mina beslut kring försäljningen. "
säljare på Skanörvägen 7

21 maj 2020

"Josefin är en riktig proffsig, engagerad och målinriktad mäklare som lever upp till sina fina rekommendationer. I dagens tuffa marknad är valet av mäklare ännu viktigare och där Josefin inte bara får objekten sålda utan visar sig vara en väldigt bra förhandlare mellan köpare och säljare för att få ut marknadens bästa pris. Kan varmt rekommendera Josefin!"
säljare på Pastellvägen 30

17 maj 2020

"Upptäckte Josefin via hemnet och redan från första samtalet kändes det jättebra. Josefin är förtroendeingivande och engagerad. Enkel kommunikation och hela processen var smidig. Hon fick min lya såld snabbt trots svår marknad, tacksam för det. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Grafikvägen 17

11 maj 2020

"Med tanke på det rådande läget med Covid-19 gjorde Josefin ett bra jobb. Jag hade hoppats på mer pengar vid försäljningen men å andra sidan får jag vara nöjd med att få min lägenhet såld över huvud taget. Vi arbetade utifrån flera scenarion, både kort- och långsiktiga, men i slutändan gick det snabbare än väntat och affären kunde stängas snabbt. Josefin är engagerad, kunnig och tillgänglig. Jag rekommenderar henne varmt. "
säljare på Olaus Magnus väg 20

08 apr 2020

"Josefin var grym! Hon var lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi är jättenöjda. "
säljare på Pastellvägen 36

07 apr 2020

"Toppnöjd med Josefin Uggla som mäklare"
säljare på Grafikvägen 17

03 apr 2020

"Supernöjd och ett perfekt komplement till min egna tävlingsinriktning inom sitt område på professionell nivå "
säljare på Nynäsvägen 375B

22 mar 2020

"Vi valde mellan 5 stycken olika mäklare och Josefine var den mäklare som stack ut som kunde ge oss helheten. Hon har varit snabb på att tillmötesgå våra önskemål, snabb på att ge respons under hela processen och väldigt trevlig att jobba med. Enkel och smidig process att sälja med Josefine, rekommenderas varmt!"
säljare på Hasselquistvägen 23

15 mar 2020

"Som förstagångssäljare kändes det väldigt bra med Josefin som mäklare. Hon kunde ge mig all den information jag behövde och var väldigt lättillgänglig. Hon uppdaterade mig under hela processen. Jag rekommenderar starkt Josefin som mäklare!"
säljare på Gullmarsvägen 9

21 feb 2020

"Vi har haft ett superbra samarbete! Supernöjda med Josefin!"
säljare på Götaforsvägen 28

17 feb 2020

"Fantastisk mäklare! Lyhörd, lätt att få tag på, trevlig, kunnig, höll mig som säljare uppdaterad och bra på sitt jobb! Är supernöjd med Josefin och kommer rekommendera henne till alla. "
säljare på Grafikvägen 1

06 feb 2020

"Jag är en otroligt kräsen och krävande kund. Josefin stod ut bland 4 andra mäklare som hade intervjuats innan jag hade träffat henne.
Hon är hungrig, driven och tillgänglig i princip dygnet runt, kvällar som helger. Väldigt snabb på att återkoppla.
Hon ligger alltid steget före och håller dig uppdaterad hela tiden.
Hon räds inte att gå en extra mil för att få jobbet gjort.
Ger Josefin mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Konstgjutarvägen 32

27 jan 2020

"Josefin är den bästa mäklare vi haft kontakt med någonsin. Hon fanns alltid tillgänglig, tog sig tid och kämpade stenhårt för vår skull. Hennes aktiva uppföljning med både oss och spekulanter gjorde att vi kände oss som en viktig kund och att hon verkligen kämpade för vår försäljning. Hon gav bra valuta för pengarna och sålde vår lägenhet på mycket kort tid till ett pris över förväntan. Med humor, god charm och yrkesskicklighet gjorde hon oss mycket nöjda och vi kan rekommendera henne varmt för framtida försäljningar!"
säljare på Tistelvägen 1B

07 dec 2019

"Josefin är en väldigt kompetent mäklare. Hon var lyhörd och tydlig i sin kommunikation och visade stort engagemang i försäljning av min lägenhet. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Josefin vidare. "
säljare på Tistelvägen 1B

28 nov 2019

"Josefin hjälpte mig med försäljningen av min bostad och hon råkade även vara mäklaren till bostaden vi köpte. Båda processerna gick väldigt snabbt och smidigt. Josefin har bra koll på marknaden och är ärlig och tillmötesgående. Jag är nöjd! "
säljare på Nathorstvägen 19

22 nov 2019

"Josefin är tydlig i sin kommunikation samt proffsig i sitt bemötande. Väldigt glad att jag valde henne."
säljare på Sofielundsvägen 5

20 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Josefin! Engagerad från första mötet till kontraktsskrivning."
säljare på Nynäsvägen 356

02 nov 2019

"Jag har haft nöjet att både köpa och sälja med Josefin som mäklare. Har upplevt båda affärerna som professionella samtidigt som båda parter varit väldigt nöjda med hela processen.
Är otroligt glad med valet av mäklare och rekommenderar Josefin starkt till den som vill lämna över försäljningen till kunniga och trygga händer.
"
säljare på Karlsövägen 1

31 okt 2019

"Anlitade Josefin Uggla att sälja min lägenhet hösten 2019. Josefin är engagerad, kunnig, noggrann och lyhörd. Kände mig under hela säljprocessen delaktig och välinformerad. Josenfin har integritet som väcker förtroende hos både säljare och köpare, samt äger den skickliga mäklarens förmåga att se och lyfta fram det väsentliga i den förmedlade bostaden. Kan därför varmt rekommendera Josefin!
"
säljare på Yrkesvägen 3

31 okt 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Josefin! Hon är kunnig, extremt tålmodig (det tog tre omgångar innan vi var villiga att sälja till det pris vi kom upp i) och superproffsig. "
säljare på Gullmarsvägen 12

11 okt 2019

"Supernöjd!"
säljare på Bildhuggarvägen 4

18 aug 2019

"Josefin var otroligt professionell och jag kände mig trygg med processen från första mötet till försäljning. Hon kändes alltid tillgänglig, svarade snabbt och tydligt på frågor och det kändes hela tiden som om hon hade läget under kontroll samt att hon gav täta statusuppdateringar. Jag är väldigt nöjd med henne i min roll som säljare, men skulle nog även känna mig trygg med henne som mäklare i en roll som köpare!"
säljare på Nathorstvägen 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
154 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 156 säljare
Josefin satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 158 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
156 av 158 säljare
Josefin var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 158 säljare

Josefin på kartan.

324 tidigare annonser
6 bostäder till salu
158 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
1 rum, 41 m²
58 414 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 889 kr/mån
4 450 000 kr
3 rum, 71 m²
62 676 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 986 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 53 m²
56 509 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 487 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 19 m²
94 473 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
971 kr/mån
7 850 000 kr
4 rum, 146 m²
53 767 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 464 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Blåsut
3 rum, 79 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Gullmarsplan
+ 505 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sååå duktig, kunnig och drivande. Super positiv och stöttande när det behövdes. Så nöjd och har definitivt rekommenderat henne till andra grannar "
2 350 000 kr
Lägenhet Skarpnäck
+ 355 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 500 000 kr
Lägenhet Kärrtorp
+ 750 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
3 165 000 kr
Lägenhet Gullmarsplan
+ 670 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tillförlitlig, lyhörd och kunnig inom området. Lyckades få våran lägenhet såld inom en och en halv vecka från första mötet. Vi hade både enorm tidspress och en minimumsumma vi ville uppnå och hon tillgodosåg båda. Överträffade verkligen våra förväntningar. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.