Jony Eliyo

Profilbild för Jony Eliyo
Säljarfavorit
Jony Eliyo
4.8 / 5
(504 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
99 st
45 st
234 710 000 kr

Bakgrund

Jony Eliyo jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Jony har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Jony har enligt vår statistik haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 141 022 500 kr.

Presentation

Jag insåg tidigt att fastighetsmäkleri är det rätta för mig. Varje bostad är unik på sitt sätt, det är därför jag väljer att skräddarsy försäljningen. Det jag strävar efter är kundens bästa och jag har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang i just din bostadsaffär.
Det viktigaste för mig är att du som kund ska känna dig trygg igenom hela processen samt ha ett leende på läpparna i slutändan! Det ska vara en självklarhet att rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024
första kvartalet 2024

Säljare om Jony.

18 jun 2024

"Jony Eliyo, vilken fantastisk mäklare! Vi valde Jony genom en rekommendation och återgäldar nu tjänsten till nästa. Vi hann inte ens komma till Hemnet innan Jony sålde vår bostad till ett pris som vi inte ens hade kunnat drömma om. Ett stort tack till denna stjärna! "
"Jony Eliyo, vilken fantastisk mäklare! Vi valde Jony genom en rekommendation och återgäldar nu tjänsten till nästa. Vi hann inte ens komma till Hemnet innan Jony sålde vår bostad till ett pris som vi inte ens hade kunnat drömma om. Ett stort tack till denna stjärna! "
Läs mer
säljare på Tegvägen 68

29 maj 2024

"Kan starkt rekommendera Jony Eliyo som mäklare. Gjorde sitt bästa för en lyckad försäljning. Han var tillgänglig om man hade frågor eller funderingar. Hela processen skötes smidigt. Väljer ni Jony som mäklare så är ni i trygga händer."
säljare på Kopparvägen 63

26 maj 2024

"Vi är supernöjda med all hjälp från Jony har verkligen varit professionell och hjälpt oss hela vägen
Han var informativ, inlyssnade och höll kontakten genom hela affären.
Vi är supernöjda
"
säljare på Aspnäsvägen 20

24 maj 2024

"Alltid tillgänglig oavsett tid och gör allt för att man ska bli nöjd, ger massa bra tips för bästa försäljning, super! "
säljare på Karlslundsvägen 5

24 maj 2024

"Profesionellt och kunnigt bemötande."
säljare på Vibblabyvägen 30

02 apr 2024

"Jony var väldigt lyhörd och proffesionell.
Lättillgänglig och anpassade sig efter våra behov.
Stark rekommendation från oss!"
säljare på Engelbrektsvägen 18B

01 apr 2024

"Fantastisk mäklare som uppfyllde varenda
kriterier. Kunde inte önskat mig någon bättre, han fick mig att känna mig trygg samtidigt som han gjorde sitt yttersta för att göra den bästa möjliga försäljningen. "
säljare på Axvägen 13

01 apr 2024

"Min upplevelse av Jony Eliyo är mycket positiv; han gör inga utfästelser som sedan inte infrias, håller ord, är tillgänglig, välvillig och trevlig på ett genuint vis."
säljare på Häradsvägen 97

01 apr 2024

"Jag/ vi är mer än nöjda med Jony. En fantastisk mäklare som stöttat oss och hjälpt till med allting gällande säljandet av vår lägenhet.
Tusen tusen tack för allt!"
säljare på Månadsvägen 79

21 mar 2024

"Super duktig och kunnig inom mäklarevärlden "
säljare på Källtorpsvägen 11

12 mar 2024

"Vår mäklare överträffade alla förväntningar genom att snabbt sälja vår lägenhet under en stressig tid. Med professionalism och marknadskunskap gjorde han processen smidig och enkel. Vi är mycket tacksamma för hans engagemang och rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. Tack..."
"Vår mäklare överträffade alla förväntningar genom att snabbt sälja vår lägenhet under en stressig tid. Med professionalism och marknadskunskap gjorde han processen smidig och enkel. Vi är mycket tacksamma för hans engagemang och rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. Tack för ett fantastiskt jobb!"
Läs mer
säljare på Tegvägen 14

28 feb 2024

"Lyhörd och engagerad. Effektiva möten och tre luft bemötande. Mycket nöjd!"
säljare på Kyrkbyn 30

28 feb 2024

"Jag är oerhört nöjd med den service och professionalism som min mäklare har visat under hela processen av att sälja mitt hem. Från första mötet till avslut av affären har mäklaren varit engagerad, kunnig och lyhörd för mina önskemål.
Jony visade en imponerande kunskap om marknaden och området, g..."
"Jag är oerhört nöjd med den service och professionalism som min mäklare har visat under hela processen av att sälja mitt hem. Från första mötet till avslut av affären har mäklaren varit engagerad, kunnig och lyhörd för mina önskemål.
Jony visade en imponerande kunskap om marknaden och området, gav mig värdefulla råd för att optimera försäljningen. Genom hela processen höll mäklaren mig informerad och svarade snabbt på alla mina frågor och funderingar oavsett tid eller dag.
Det som imponerade mest var den personliga touchen och engagemanget. Mäklaren verkade verkligen bry sig om att göra försäljningen så smidig och positiv som möjlig för mig. Jag kände mig trygg genom hela processen och är nu mer än nöjd med resultatet.
Jag rekommenderar varmt min mäklare, Jony till alla som letar efter en pålitlig och professionell partner för sin bostadsaffär. Tack för en fantastisk upplevelse!
"
Läs mer
säljare på Flygfältsvägen 11

27 feb 2024

"En lyhörd och proffsig mäklare. Gör jobbet"
säljare på Herculesgatan 19

19 feb 2024

"bästa mäklare har jag anlitat, smart, trevligt och kunnig "
säljare på Herculesgatan 2

18 feb 2024

"Vi hade försökt i flera månader sälja vår lägenhet men gick inte så bra. Jag letade upp den bästa lokala mäklaren och fann Jony. Han gjorde vad han lovade, han sa att han skulle få vår lägenhet såld och det snabbt också. Vi var så klart skeptiska med tanke på tidigare resultat. Men sagt och gjort..."
"Vi hade försökt i flera månader sälja vår lägenhet men gick inte så bra. Jag letade upp den bästa lokala mäklaren och fann Jony. Han gjorde vad han lovade, han sa att han skulle få vår lägenhet såld och det snabbt också. Vi var så klart skeptiska med tanke på tidigare resultat. Men sagt och gjort fick han den såld efter bara en månad!
Jony är väldigt lyhörd och gav tips och råd som ingen annan mäklare tidigare gjort. Han är trevlig, positiv och svarar snabbt. Jag skulle absolut rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Kallhällsleden 12

17 feb 2024

"Jony är en fantastisk mäklare. Jony sa ”ha tålamod och lita på processen, låt mig göra det jag är bra på”. Vilket han gjorde med råge. Vi är så tacksamma och kan rekommendera Jony när ni skall göra ert mäklar val. "
säljare på Pressarvägen 27

09 jan 2024

"Jag valde att jobba tillsammans med Jony eftersom jag fick ett gott intryck av honom direkt. Hela processen från första mötet till kontraktsskrivning gick smärtfritt. Bostaden såldes på några få veckor till ett mycket bra bris per kvadratmeter om man ser till området. Så om ni också går i säljtan..."
"Jag valde att jobba tillsammans med Jony eftersom jag fick ett gott intryck av honom direkt. Hela processen från första mötet till kontraktsskrivning gick smärtfritt. Bostaden såldes på några få veckor till ett mycket bra bris per kvadratmeter om man ser till området. Så om ni också går i säljtankar, tveka inte att anlita Jony. "
Läs mer
säljare på Maskinistvägen 9

30 dec 2023

"Vår bedömning grundar sig på att vår mäklare var mer engagerad före försäljningen av lägenheten än efteråt. Efter försäljningen avstannade kommunikationen, och vi upplevde att han glömde bort oss. Vi hade önskat att han hade uppmärksammat våra önskemål och hanterat processen mer noggrant."
"Vår bedömning grundar sig på att vår mäklare var mer engagerad före försäljningen av lägenheten än efteråt. Efter försäljningen avstannade kommunikationen, och vi upplevde att han glömde bort oss. Vi hade önskat att han hade uppmärksammat våra önskemål och hanterat processen mer noggrant."
Läs mer
säljare på Parkvägen 1

30 dec 2023

"Jag har följt Jonys försäljningar i området under tiden vi bott där. Valet av mäklare var därför en självklarhet, ren klass!"
säljare på Parkvägen 10

30 dec 2023

"Otroligt nöjd. Andra gången jag väljer denna mäklare för att sälja min bostad och han mötte alla mina förväntningar hela vägen. Väldigt lyhörd och hjälpsam och gjorde verkligen de där lilla extra både för mig och köparen för en helt lyckad affär. Så tacksam för hans insats och skulle aldrig valt ..."
"Otroligt nöjd. Andra gången jag väljer denna mäklare för att sälja min bostad och han mötte alla mina förväntningar hela vägen. Väldigt lyhörd och hjälpsam och gjorde verkligen de där lilla extra både för mig och köparen för en helt lyckad affär. Så tacksam för hans insats och skulle aldrig valt en annan "
Läs mer
säljare på Vältvägen 13

20 dec 2023

"Vi hade en annan mäklare först och det enda vi ångrar att vi inte valde Jony direkt. Han är verkligen superbra mäklare och man ser att han jobbar med det han älskar. Han hade stor tålamod med oss och var alltid snabb på att svara. Det jag uppskattar mest att han inte gav oss fel förhoppningar oc..."
"Vi hade en annan mäklare först och det enda vi ångrar att vi inte valde Jony direkt. Han är verkligen superbra mäklare och man ser att han jobbar med det han älskar. Han hade stor tålamod med oss och var alltid snabb på att svara. Det jag uppskattar mest att han inte gav oss fel förhoppningar och att han lugnade oss när vi kände oss oroliga. I denna tuffa marknaden så behöver man höra att allt kommer ordna sig, vilket det gjorde. Stort tack Jony!
Och till er som letar efter mäklare vill jag bara säga, sluta leta och anlita Jony! "
Läs mer
säljare på Korpralsvägen 49

20 dec 2023

"Jony visade en exceptionell professionalitet och engagemang genom hela processen. Samarbetet präglades av tydlig kommunikation, snabb respons och djupgående marknadskunskap. Vi uppskattar verkligen det effektiva samarbetet med Jony och rekommenderar han varmt."
"Jony visade en exceptionell professionalitet och engagemang genom hela processen. Samarbetet präglades av tydlig kommunikation, snabb respons och djupgående marknadskunskap. Vi uppskattar verkligen det effektiva samarbetet med Jony och rekommenderar han varmt."
Läs mer
säljare på Parkvägen 12

08 dec 2023

"Engagerade, mål medveten och taggad.
Rekommenderas högt. "
säljare på Engelbrektsvägen 41A

27 nov 2023

"Erfaren och kompetent mäklare med goda kunskaper för bostadsmarknaden i området. Upplevs realistisk och lyhörd, presterade när det som mest behövdes. "
säljare på Järfällavägen 94A

16 nov 2023

"Priset tycker jag är alldeles för högt. jag har kollat runt med kollegor, vänner mm och jämfört med vad deras mäklare tog och får ett betydligt lägre pris. sedan sålde jag en 1a och priset var helt orimligt. Dock viste jag inte om detta innan jag skriv på då det är första gången jag säljer. "
"Priset tycker jag är alldeles för högt. jag har kollat runt med kollegor, vänner mm och jämfört med vad deras mäklare tog och får ett betydligt lägre pris. sedan sålde jag en 1a och priset var helt orimligt. Dock viste jag inte om detta innan jag skriv på då det är första gången jag säljer. "
Läs mer
säljare på Allmogevägen 29

07 nov 2023

"Vi har låtit Jony sälja två lägenheter i Barkarbystaden åt oss. Vi är så nöjda! Kompetent mäklare med stor kännedom om området och dess köpare. "
säljare på Karlslundsvägen 18

07 nov 2023

"Jag kan varmt rekommendera Jony som mäklare! Han är en social, vänlig och ambitiös professionell som verkligen sätter sitt hjärta i varje bostadsförsäljning. Jony skapar en tydlig strategi och upprätthåller regelbunden kommunikation för att göra hela försäljningsprocessen så smidig som möjligt."
"Jag kan varmt rekommendera Jony som mäklare! Han är en social, vänlig och ambitiös professionell som verkligen sätter sitt hjärta i varje bostadsförsäljning. Jony skapar en tydlig strategi och upprätthåller regelbunden kommunikation för att göra hela försäljningsprocessen så smidig som möjligt."
Läs mer
säljare på Malstensgränd 4

05 nov 2023

"En seriös, trevlig och kunnig mäklare. Jony vägledde oss genom hela processen och vi har haft mycket gott samarbete. Rekommenderar Jony starkt."
säljare på Löjtnantsgränd 46

03 nov 2023

"Om man vill sälja dyrt i Barkarbystaden så ska man sälja med Jony!
Jag sålde min lägenhet med Jony och är supernöjd med hela processen, han var engagerad, lyhörd och trevlig. Väldigt driven mäklare som alltid strävar efter att du ska få det bästa priset utan att tumma på kvalitén. Kan varmt reko..."
"Om man vill sälja dyrt i Barkarbystaden så ska man sälja med Jony!
Jag sålde min lägenhet med Jony och är supernöjd med hela processen, han var engagerad, lyhörd och trevlig. Väldigt driven mäklare som alltid strävar efter att du ska få det bästa priset utan att tumma på kvalitén. Kan varmt rekommendera Jony till alla som funderar på vilken mäklare ni ska välja! "
Läs mer
säljare på Viggengatan 13

31 okt 2023

"Jony sålde min lägenhet snabbt och smidigt till ett bra pris i en rätt så tuff marknad. Genom hela processen har Jony varit otrolig tillgänglig och hjälpsam. Kan varmt rekommendera Jony. "
säljare på Majorsvägen 18

27 okt 2023

"Jony var helt fantastik och krigade till 110% med att få min bostad såld till ett bra pris. Känner att jag inte kunde hittat en bättre mäklare och jag kände mig SÅ nöjd och trygg under hela försäljningsprocessen. Jony är en mäklare som verkligen ger sitt allt och visar en genuin vilja och glädje ..."
"Jony var helt fantastik och krigade till 110% med att få min bostad såld till ett bra pris. Känner att jag inte kunde hittat en bättre mäklare och jag kände mig SÅ nöjd och trygg under hela försäljningsprocessen. Jony är en mäklare som verkligen ger sitt allt och visar en genuin vilja och glädje till att få sälja ens bostad. "
Läs mer
säljare på Flygfältsvägen 17

01 okt 2023

"Lite oväntade ”hopp” i tidsplanen för försäljningen som vi inte var beredda på. Hade varit bra att få info lite i förväg.
Lite väl kort betänketid efter 1:a budet som kom in.
Upplevde att det var något för få bilder i annonsen. Blev inte så mycket karaktär på bilderna som togs.
"
"Lite oväntade ”hopp” i tidsplanen för försäljningen som vi inte var beredda på. Hade varit bra att få info lite i förväg.
Lite väl kort betänketid efter 1:a budet som kom in.
Upplevde att det var något för få bilder i annonsen. Blev inte så mycket karaktär på bilderna som togs.
"
Läs mer
säljare på Flygfältsvägen 15

30 sep 2023

"Otroligt pålitlig mäklare och är väldigt nöjd med det hela upplägget! Stort tack Jony du är grym på det du gör! "
säljare på Barkarbyvägen 73

30 sep 2023

"En toppen mäklare som jag hörde väldigt gott om från mina vänner. Jag testade att lägga ut annonsen med mäklaren jag köpte ifrån för att göra processen enkel. Efter 5 månader bytte jag från den mäklare till Jony på Skandia och han fick den såld till ett fantastiskt pris.
Nu förstår jag varför J..."
"En toppen mäklare som jag hörde väldigt gott om från mina vänner. Jag testade att lägga ut annonsen med mäklaren jag köpte ifrån för att göra processen enkel. Efter 5 månader bytte jag från den mäklare till Jony på Skandia och han fick den såld till ett fantastiskt pris.
Nu förstår jag varför Jony är järfällas mest anlitade mäklare "
Läs mer
säljare på Engelbrektsvägen 29

30 sep 2023

"Kan inte vara mer nöjd. Jony har genom hela processen varit tillgänglig, hjälpsam och aktiv. "
säljare på Minutgränd 25

30 sep 2023

"En grym mäklare som är engagerad i sin roll, mycket prisvärd! Rekommenderas starkt"
säljare på Tegvägen 50

30 sep 2023

"Toppenjobb enkel att prata med och tydlig samt snabb återkoppling."
säljare på Hammarvägen 55

07 sep 2023

"En välbemötande, trevlig, kunnig och antaget mäklare!
"
säljare på Herculesgatan 2

06 sep 2023

"Kör man inte med Jony i Järfälla så bör man ta sig en ordentlig funderare. Jag hade dialog med andra mäklare i området som skrattade åt det pris jag ville sälja för. Jony menade att ”inget är omöjligt” och så var vi igång. Ett par veckor senare så var lägenheten såld, självklart till det rekordpr..."
"Kör man inte med Jony i Järfälla så bör man ta sig en ordentlig funderare. Jag hade dialog med andra mäklare i området som skrattade åt det pris jag ville sälja för. Jony menade att ”inget är omöjligt” och så var vi igång. Ett par veckor senare så var lägenheten såld, självklart till det rekordpris jag efterfrågade. Smidigt, proffsigt och imponerande. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Viggengatan 13

16 aug 2023

"Jony är en fantastisk mäklare som jag haft nöjet att samarbeta med under min senaste lägenhet försäljning. Han är en av de få personerna som imponerade på mig med hans dedikation och professionella agerande. Hans kunnande och engagemang gjorde hela processen smidig och problemfri. Jag rekommender..."
"Jony är en fantastisk mäklare som jag haft nöjet att samarbeta med under min senaste lägenhet försäljning. Han är en av de få personerna som imponerade på mig med hans dedikation och professionella agerande. Hans kunnande och engagemang gjorde hela processen smidig och problemfri. Jag rekommenderar honom starkt."
Läs mer
säljare på Slöjdvägen 26

16 aug 2023

"Bytte mäklare till Jony Eliyo på Skandia mäklarna efter månader av försök med annan mäklarfirma. Jony lyckades sälja på en månad i en tuff marknad och det kändes tryggt och bra genom hela försäljningen. Supernöjd med insatsen och kan rekommendera Skandia mäklarna och Jony Eliyo till alla som går ..."
"Bytte mäklare till Jony Eliyo på Skandia mäklarna efter månader av försök med annan mäklarfirma. Jony lyckades sälja på en månad i en tuff marknad och det kändes tryggt och bra genom hela försäljningen. Supernöjd med insatsen och kan rekommendera Skandia mäklarna och Jony Eliyo till alla som går i säljtankar. 10/10 supernöjd! "
Läs mer
säljare på Östanvägen 32

15 aug 2023

"fotograferingen var inte i den nivå jag önskade mig annars var de flesta saker bra"
säljare på Källtorpsvägen 11

06 aug 2023

"Saklig och kunnig och bryr sig verkligen. Lyhördhet och driv fick föra affären i hamn. Skulle rekommendera honom starkt för alla som vill köpa eller sälja speciellt som bor i Järfälla .Jag är supernöjd tack Jony!"
säljare på Barkarbyvägen 59

30 jul 2023

"Jag är supernöjd med hela processen. I det här läget med både bostadmarknaden och räntor osv så överträffade det verkligen min förväntan. Jony svarar alltid i telefon oavsett tid på dygnet och var alltid behjälplig när dom kommer till frågor eller funderingar. Jag skulle rekommendera han alla dag..."
"Jag är supernöjd med hela processen. I det här läget med både bostadmarknaden och räntor osv så överträffade det verkligen min förväntan. Jony svarar alltid i telefon oavsett tid på dygnet och var alltid behjälplig när dom kommer till frågor eller funderingar. Jag skulle rekommendera han alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Viggengatan 8

30 jun 2023

"Jag rekommenderar Jony starkt till alla som både vill köpa eller sälja bostad! Han är otroligt pålitligt och kunnig i sitt område och ärlig! Ingenting kom som en överraskning vilket var ett stort plus!!! Jag är så så nöjd med allt och ångrar inte något, välj Jony han är helt klart BÄST!!!
Mvh en..."
"Jag rekommenderar Jony starkt till alla som både vill köpa eller sälja bostad! Han är otroligt pålitligt och kunnig i sitt område och ärlig! Ingenting kom som en överraskning vilket var ett stort plus!!! Jag är så så nöjd med allt och ångrar inte något, välj Jony han är helt klart BÄST!!!
Mvh en otroligt nöjd kund "
Läs mer
säljare på Kvarnvägen 40

29 jun 2023

"Nu vet jag varför Jony är järfällas bästa mäklare, han visade en gång för alla järfällabor!!"
säljare på Parkvägen 8

29 jun 2023

"Bäst!"
säljare på Kalvshällavägen 44

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Villa
2
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
141 022 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
466 av 491 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
488 av 495 säljare
Jony var tydlig och höll mig uppdaterad
495 av 500 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jony på kartan.

703 tidigare bostäder
74 bostäder till salu
501 rekommendationer

74 bostäder till salu.

Bostäder

2 595 000 kr
2 rum, 54 m²
48 055 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 706 kr/mån
3 850 000 kr
4 rum, 93 m²
41 397 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 771 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 25,5 m²
47 800 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
1 604 kr/mån
6 195 000 kr
4 rum, 101 m²
61 336 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 622 kr/mån
1 750 000 kr
1,5 rum, 39,2 m²
44 871 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
2 617 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Jakobsberg
2 rum, 61 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Akalla
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Barkarbystaden
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 275 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Kallhäll
-455 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
1 380 000 kr
Lägenhet Kallhäll
+ 185 000 kr
1,5 rum, 39,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.