Jony Eliyo

Profilbild för Jony Eliyo
Säljarfavorit
Jony Eliyo
4.8 / 5
(178 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
91 st
68 st
204 060 000 kr

Bakgrund

Jony Eliyo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Jony har fått in 68 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Jony har enligt vår statistik haft 89 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 231 290 000 kr.

Presentation

Jag insåg tidigt att fastighetsmäkleri är det rätta för mig. Varje bostad är unik på sitt sätt, det är därför jag väljer att skräddarsy försäljningen. Det jag strävar efter är kundens bästa och jag har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang i just din bostadsaffär.
Det viktigaste för mig är att du som kund ska känna dig trygg igenom hela processen samt ha ett leende på läpparna i slutändan! Det ska vara en självklarhet att rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Prisad mäklare.

Säljare om Jony.

21 okt 2021

"Jony Eliyo är den bästa mäklaren ever. Har alla de egenskaper som en duktig och framgångsrik försäljare bör ha för att nå toppresultat. Vilken människokännedom! Jag rekommenderar honom på det varmaste och önskar honom fortsatt framgång och lycka till."
säljare på Maskinistvägen 16

18 okt 2021

"En otrolig mäklare som överträffar alla förväntningar. Håller det han lovar samt levererar på ett naturligt sätt. Med Jony som mäklare kan du koppla av och njuta utav föreställningen av ett exemplariskt mäkleri. Jag hade valt Jony som mäklare hundra gånger om !"
säljare på Parkvägen 8

12 okt 2021

"Riktigt proffesionellt bemötande från en mäklare som verkligen kunde sin sak. Jony fick till en riktigt snabb affär till en peng som jag på förhand inte trodde vi skulle få. Jag skulle varmt rekommendera andra säljare att anlita Jony. "
säljare på Drakengatan 10

10 okt 2021

"Väldigt bra och engagerad! Svarar alltid och håller en uppdaterad! Han håller helt enkelt top betyg! "
säljare på Månadsvägen 81

10 okt 2021

"Jag tog kontakt med Jony för 1 år sen då jag hade planer på att sälja. Jag var tydlig med att jag mest troligt ville sälja bostaden efter sommaren 2021. När det började närma sig hörde Jony av sig och nämnde att han hade en spekulant från hans register som kunde vara intresserad av bostaden. Efter EN privatvisning levererade Jony ett slutpris över förväntan. Jag rekommenderar Jony till alla som ska sälja eller har haft tankar på att sälja i Järfälla, hans kundregister är något utöver det vanliga. Jag är supernöjd! "
säljare på Karlslundsvägen 26

01 okt 2021

"Sålde lägenheten snabbt "
säljare på Frihetsvägen 17

30 sep 2021

"Joni gjorde oss väldigt nöjda med vår försäljning "
säljare på Kopparvägen 53

30 sep 2021

"Snabb och smidig affär med mål i sikte "
säljare på Fänriksvägen 31

30 sep 2021

"Väldigt nöjd med jony som mäklare, väldigt lätt att få tag på, smidig och enkel att ha och göra med. "
säljare på Allmogevägen 1

30 sep 2021

"Snabb på att sälja!"
säljare på Viggengatan 8

30 sep 2021

"Jony är en mäklare som chockar. Han håller dina förväntningar jordade, men sen kommer han med budet som gör dig glad. Kommunikationen mellan mig och han var aldrig överflödig eller utdraget. Han lyssnar efter det du vill och jobbar för det. Rätt som det är ringer han dig och ber dig skriva under. Så har mina bekanta som sålt med han upplevt han och nu när han sålt min lägenhet så var det precis den uppfattningen jag också fick. Väljer ni Jony så väljer ni ert önskade utfall också. 10/10"
säljare på Majorsvägen 16

22 sep 2021

"Jony har lyssnade & levererade precis det vi önskade oss -
Han är i vår bedömning en oerhörd proffsig, driven förtroendegivande Mycket trevlig person/mäklare. Vi är väldigt glada över att vi valda just Jony för uppdraget. "
säljare på Prostgränd 28

17 sep 2021

"Jony är best "
säljare på Kopparvägen 49

08 sep 2021

"Otroligt tacksam över slutpriset jhonny gav mig, en mäklare som alltid finns tillgänglig, Jag jämförde även denna mäklare med fyra andra
Jag förstår varför han är Barkarbystaden bästa mäklare "
säljare på Drakengatan 5

08 sep 2021

"Rekommenderar."
säljare på Parkvägen 1

07 aug 2021

"Great Person!!!
Easy to go with. Highly recommended.
"
säljare på Herculesgatan 4

04 aug 2021

"Man kände sig betydelsefull och var en riktigt bra dialog och fick klara tydliga svar på frågor och funderingar. Sammanfattat i ord är Jony lyhörd, sympatisk, trevlig, smart, kunnig, snabb och förtroendegivande. "
säljare på Vasavägen 89

03 aug 2021

"Klass mäklarare rakt igenom. 5/5"
säljare på Väderkvarnsgatan 6

28 jul 2021

"Jony är född för att bli mäklare . Driven, duktig, social kompetent person och har bra strategi vid försäljning. Han försöker göra sina kunder nöjda och de är bra. "
säljare på Källtorpsvägen 11

28 jul 2021

"Inga konstigheter med Jony! Visste att han var poppis mäklare i området och trots att han hade flera lägenheter ute till salu samtidigt var han alltid tillgänglig. Han sålde lägenheten på drygt en vecka, endast på privatvisningar. Kan inte vara nöjdare!"
säljare på Drakengatan 5

28 jul 2021

"Mycket trevlig och tydlig inför och under försäljningen!"
säljare på Andebodavägen 127

07 jul 2021

"Jony var professionell, effektiv, lyhörd, arbetsam och mycket kundorienterad och överträffade alla mina förväntningar!"
säljare på Prostgränd 24

06 jul 2021

"Tack Jony för ett fantastiskt jobb!"
säljare på Engelbrektsvägen 41B

04 jul 2021

"10/10 mäklare. Finns INGEN bättre än bästa Jony. "
säljare på Gripengatan 14

02 jul 2021

"Såldes innan visning så på det sättet var mäklarens insats liten i förhållande till arvode men han gjorde ett bra jobb! "
säljare på Allmogevägen 16

30 jun 2021

"Järfällas och Stockholms bästa mäklare nummer 1. En ödmjuk, vänlig, saklig och bra bemötande genom hela processen. "
säljare på Ulvsättragränd 9

30 jun 2021

"Vi fick precis det priset vi ville ha trots att vi visste att det skulle innebära rekord på den adressen. Jony är en väldigt seriös, kunnig och strategisk mäklare där han la upp en klockren strategi för att vi skulle nå vårat mål. Vi rekommenderar honom starkt."
säljare på Ekedalsvägen 41

29 jun 2021

"Lite väl optimistisk värdering i förhållande till slutpriset."
säljare på Avstyckningsgränd 8B

29 jun 2021

"Det här var första gången jag sålde en lägenhet och jag kunde inte haft en bättre mäklare än Jony. Jag har tidigare träffat på Jony i området då han säljer mest i området vilket gjorde valet av mäklare väldigt enkelt. Han är otroligt kompetent och levde verkligen upp till sitt rykte. Är mycket nöjd med allt från planering av försäljning till slutpriset. Jag kan varmt rekommendera att anlita Jony om man vill ha en driven och duktig mäklare där man känner sig trygg hela vägen!"
säljare på Aspnäsvägen 10

01 jun 2021

"25 May 2021
Jony Eliyo bästa mäklare, är riktigt nöjd.
Han var otroligt snabb, flexibel, kunnig, professionell, ärlig, trevlig och sålde min lägenhet på bara en vecka! Rekommenderar honom starkt om ni ska sälja er bostad! "
Kista Gårdsväg
"
säljare på Kista Gårdsväg 16

30 maj 2021

"Jony var en FANTASTISK mäklare! Jag har sålt ett tiotal lägenheter med ett tiotal mäklare, men Jony har varit den i särklass bästa av dem! Processen var smidig och snabb samtidigt som han höll mig ordentligt uppdaterad under hela försäljningen. Järfällas absolut bästa mäklare, som jag varmt rekommenderar till såväl vänner, familj och kommande säljare. Du är bäst, Jony!"
säljare på Drakengatan 1

14 maj 2021

"Supernöjda med länsfast och vår mäklare Jony! "
säljare på Månadsvägen 29

07 maj 2021

"Jony är den mest professionella mäklare jag anlitat. Artig, kunnig och lyhörd. Det är lätt att ha förtroende för honom då han kommunicerar tydligt och är engagerad och närvarande. "
säljare på Parkvägen 18

26 apr 2021

"Är riktigt nöjd med Jony som mäklare! Han var otroligt kunnig, professionell, flexibel och ärlig och sålde min lägenhet på bara en vecka! Rekommenderar honom starkt om ni ska sälja er bostad! "
säljare på Parkvägen 8

20 apr 2021

"Stockholms bästa mäklare som lyckades sälja min lägenhet för ett högre pris än det jag hade önskat mig och sålde lägenheten mycket fortare än jag hade förväntat mig, han lyckades lägenheten på mindre än 24 timmar. "
säljare på Tornérvägen 9

16 apr 2021

"Vi kände direkt ett förtroende för Jony.
Han kände väl till föreningen och har sålt flera objekt där. Hans värdering av lägenheten var relevant och försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Vi uppskattar att han är proffsig, trevlig, ärlig, tydlig och tillgänglig. Tack Jony!"
säljare på Aspnäsvägen 14

16 apr 2021

"Jony var väl bemötande och var otroligt trygg i sin roll, han fanns med varje steg och stöttade både i säljandet men också i jakten på nästa boende! Toppen mäklare"
säljare på Fabelvägen 11

02 apr 2021

"Kan inte rekommendera Jony tillräckligt mycket, bättre mäklare är svårt att hitta! Engagerad och snabb och tydlig i kontakten under hela försäljningen."
säljare på Aspnäsvägen 34

23 mar 2021

"Jony är en stjärna!!! Han hjälpte mig med allt och gjorde hela processen smidigt... rekommenderas starkt som mäklare."
säljare på Maskinistvägen 9

21 mar 2021

"Jag valde Jony som mäklare för att han är självsäker och har bra lokalkännedom.
Jag har aldrig känt mig så trygg i en bostadsaffär tidigare. Jony är ambitiös, engagerad och lyhörd. Hans engagemang och närvaro gjorde att vi inte gick miste om potentiella köpare.
Han sa att vi skulle få rekordpris för bostaden vilket vi också fick!
Ett stort tack till Jony! Rekommenderas starkt! "
säljare på Tegvägen 1

19 mar 2021

"Så ung och så fantastiskt duktig mäklare.
En ung version va vår egen Fredrik Eklund.
Stjärnmäklare."
säljare på Gripengatan 9

19 mar 2021

"Han ger ett seriöst och erfaret intryck. Mkt bra bemötande och lyhörd för våra önskemål. Han var tydlig med vad vi behövde förbereda inför försäljningen. Bra kontakt genom hela processen. Bra koll på området och potentiella köpare, rekommenderas varmt"
säljare på Fänriksvägen 15

06 feb 2021

"Jag anlitade Jony för att han var driven och hade svar på alla mina frågor inför min försäljning. Förutom att Jony har bra energi och kunskap om området så levererade han dessutom enligt mina förväntningar. Det blev en visning och ett sälj, utan någon annons på Hemnet vilket är väldigt imponerande!
"
säljare på Parkvägen 5

06 feb 2021

"Min upplevelse med Jony Eliyo var jätte bra, då han är en väldigt härlig och hjälpsam mäklare som gjorde min resa om att köpa och sälja min bostad utmärkt.
Jag kommer definitivt rekommendera honom till vänner och familj om de behöver en jätte duktig mäklare som Jony. Han är en person som har stor potential att bli någon stor inom mäklar branschen. Är super nöjd med honom och kan inte ha önskat mig någon annan mäklare."
säljare på Minutgränd 11

05 feb 2021

"Jony kan verkligen området han säljer i. En mycket bra kontakt som hjälpte till på alla sätt för en smidig affär."
säljare på Pressarvägen 25

01 feb 2021

"Jag arbetar själv som fastighetsmäklare och är verksam i samma område Jony. Jag valde att sälja med Jony med anledning av att han är en seriös mäklare. Gör det han han lovar."
säljare på Karlslundsvägen 24

30 jan 2021

"Riktigt duktig och engagerad som jag rekommenderar varmt! "
säljare på Axvägen 8

31 dec 2020

"Det var ett bra upplevelse med Mäklaren Jony. Han är en riktig bra person."
säljare på Almbygatan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
79
Radhus
8
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
68
Försäljningar
89
Försäljningsvärde
231 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
167 av 175 säljare
Jony satte rätt förväntningar på slutpriset
154 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
171 av 175 säljare
Jony var tydlig och höll mig uppdaterad
175 av 177 säljare

Jony på kartan.

252 tidigare annonser
12 bostäder till salu
177 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
4 rum, 96 m²
45 781 kr/m²
Radhus, Järfälla
1 695 000 kr
2 rum, 40 m²
42 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 333 kr/mån
4 595 000 kr
4 rum, 92 m²
49 945 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 075 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 61 m²
35 983 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 692 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 40 m²
42 375 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
2 923 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 350 000 kr
Lägenhet Viksjö
+ 55 000 kr
5 rum, 107 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 995 000 kr
Lägenhet Kallhäll
4 rum, 95 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jony Eliyo är den bästa mäklaren ever. Har alla de egenskaper som en duktig och framgångsrik försäljare bör ha för att nå toppresultat. Vilken människokännedom! Jag rekommenderar honom på det varmaste och önskar honom fortsatt framgång och lycka till."
2 050 000 kr
Lägenhet Barkarbystaden
-45 000 kr
2 rum, 39,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En otrolig mäklare som överträffar alla förväntningar. Håller det han lovar samt levererar på ett naturligt sätt. Med Jony som mäklare kan du koppla av och njuta utav föreställningen av ett exemplariskt mäkleri. Jag hade valt Jony som mäklare hundra gånger om !"
1 700 000 kr
Lägenhet Barkarbystaden
+ 50 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Riktigt proffesionellt bemötande från en mäklare som verkligen kunde sin sak. Jony fick till en riktigt snabb affär till en peng som jag på förhand inte trodde vi skulle få. Jag skulle varmt rekommendera andra säljare att anlita Jony. "
2 300 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
+ 50 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt bra och engagerad! Svarar alltid och håller en uppdaterad! Han håller helt enkelt top betyg! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.