Jony Eliyo

Profilbild för Jony Eliyo
Säljarfavorit
Jony Eliyo
4.8 / 5
(420 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
103 st
47 st
251 690 000 kr

Bakgrund

Jony Eliyo jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Jony har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Jony har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 154 561 000 kr.

Presentation

Jag insåg tidigt att fastighetsmäkleri är det rätta för mig. Varje bostad är unik på sitt sätt, det är därför jag väljer att skräddarsy försäljningen. Det jag strävar efter är kundens bästa och jag har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang i just din bostadsaffär.
Det viktigaste för mig är att du som kund ska känna dig trygg igenom hela processen samt ha ett leende på läpparna i slutändan! Det ska vara en självklarhet att rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023

Säljare om Jony.

07 sep 2023

"En välbemötande, trevlig, kunnig och antaget mäklare!
"
säljare på Herculesgatan 2

06 sep 2023

"Kör man inte med Jony i Järfälla så bör man ta sig en ordentlig funderare. Jag hade dialog med andra mäklare i området som skrattade åt det pris jag ville sälja för. Jony menade att ”inget är omöjligt” och så var vi igång. Ett par veckor senare så var lägenheten såld, självklart till det rekordpr..."
"Kör man inte med Jony i Järfälla så bör man ta sig en ordentlig funderare. Jag hade dialog med andra mäklare i området som skrattade åt det pris jag ville sälja för. Jony menade att ”inget är omöjligt” och så var vi igång. Ett par veckor senare så var lägenheten såld, självklart till det rekordpris jag efterfrågade. Smidigt, proffsigt och imponerande. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Viggengatan 13

16 aug 2023

"Jony är en fantastisk mäklare som jag haft nöjet att samarbeta med under min senaste lägenhet försäljning. Han är en av de få personerna som imponerade på mig med hans dedikation och professionella agerande. Hans kunnande och engagemang gjorde hela processen smidig och problemfri. Jag rekommender..."
"Jony är en fantastisk mäklare som jag haft nöjet att samarbeta med under min senaste lägenhet försäljning. Han är en av de få personerna som imponerade på mig med hans dedikation och professionella agerande. Hans kunnande och engagemang gjorde hela processen smidig och problemfri. Jag rekommenderar honom starkt."
Läs mer
säljare på Slöjdvägen 26

16 aug 2023

"Bytte mäklare till Jony Eliyo på Skandia mäklarna efter månader av försök med annan mäklarfirma. Jony lyckades sälja på en månad i en tuff marknad och det kändes tryggt och bra genom hela försäljningen. Supernöjd med insatsen och kan rekommendera Skandia mäklarna och Jony Eliyo till alla som går ..."
"Bytte mäklare till Jony Eliyo på Skandia mäklarna efter månader av försök med annan mäklarfirma. Jony lyckades sälja på en månad i en tuff marknad och det kändes tryggt och bra genom hela försäljningen. Supernöjd med insatsen och kan rekommendera Skandia mäklarna och Jony Eliyo till alla som går i säljtankar. 10/10 supernöjd! "
Läs mer
säljare på Östanvägen 32

15 aug 2023

"fotograferingen var inte i den nivå jag önskade mig annars var de flesta saker bra"
säljare på Källtorpsvägen 11

06 aug 2023

"Saklig och kunnig och bryr sig verkligen. Lyhördhet och driv fick föra affären i hamn. Skulle rekommendera honom starkt för alla som vill köpa eller sälja speciellt som bor i Järfälla .Jag är supernöjd tack Jony!"
säljare på Barkarbyvägen 59

30 jul 2023

"Jag är supernöjd med hela processen. I det här läget med både bostadmarknaden och räntor osv så överträffade det verkligen min förväntan. Jony svarar alltid i telefon oavsett tid på dygnet och var alltid behjälplig när dom kommer till frågor eller funderingar. Jag skulle rekommendera han alla dag..."
"Jag är supernöjd med hela processen. I det här läget med både bostadmarknaden och räntor osv så överträffade det verkligen min förväntan. Jony svarar alltid i telefon oavsett tid på dygnet och var alltid behjälplig när dom kommer till frågor eller funderingar. Jag skulle rekommendera han alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Viggengatan 8

30 jun 2023

"Jag rekommenderar Jony starkt till alla som både vill köpa eller sälja bostad! Han är otroligt pålitligt och kunnig i sitt område och ärlig! Ingenting kom som en överraskning vilket var ett stort plus!!! Jag är så så nöjd med allt och ångrar inte något, välj Jony han är helt klart BÄST!!!
Mvh en..."
"Jag rekommenderar Jony starkt till alla som både vill köpa eller sälja bostad! Han är otroligt pålitligt och kunnig i sitt område och ärlig! Ingenting kom som en överraskning vilket var ett stort plus!!! Jag är så så nöjd med allt och ångrar inte något, välj Jony han är helt klart BÄST!!!
Mvh en otroligt nöjd kund "
Läs mer
säljare på Kvarnvägen 40

29 jun 2023

"Nu vet jag varför Jony är järfällas bästa mäklare, han visade en gång för alla järfällabor!!"
säljare på Parkvägen 8

29 jun 2023

"Bäst!"
säljare på Kalvshällavägen 44

29 jun 2023

"Jony är lyhörd, förstående, proffsig och förstår marknaden.
Jag rekommenderar varmt Jony som fastighetsmäklare."
säljare på Kalvshällavägen 32

29 jun 2023

"Jätte kung och hjälpsamt.
Ska varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Legendvägen 27

15 jun 2023

"I särklass den bästa mäklaren vi stött på. "
säljare på Flygfältsvägen 23

07 jun 2023

"We consulted 2 other brokers before talking to Jony. It was an obvious choice for us to go with Jony when we talked him because of his approach of being straightforward and to the point. He exhibited a lot of professionalism during the entire process.
Though the market is slow, we were able to s..."
"We consulted 2 other brokers before talking to Jony. It was an obvious choice for us to go with Jony when we talked him because of his approach of being straightforward and to the point. He exhibited a lot of professionalism during the entire process.
Though the market is slow, we were able to sell our apartment at the end. Highly recommend Jony to be considered for any real estate needs."
Läs mer
säljare på Mäldgatan 6

06 jun 2023

"Försäljningen gick smidigt och säkert. Tack Jony"
säljare på Pressarvägen 25

04 jun 2023

"Han är toppen. Jag har känt honom i många år och han är riktig duktig. Välförtjänt!"
säljare på Parkvägen 3

26 maj 2023

"Skulle absolut rekommendera! Jätteduktig."
säljare på Kvarnvägen 34

24 maj 2023

"Både jag och min bror har anlitat Jony för våra bostadsförsäljningar och vi är väldigt nöjda med hans prestationer. Han är alltid tillgänglig både tidigt på morgonen och sena kvällar. 10 av 10 "
säljare på Kopparvägen 2

24 maj 2023

"Alltid tillgänglig, lyhörd och professionell i sitt yrke. "
säljare på Frihetsvägen 15

17 maj 2023

"Mycket duktig mäklare, som lyssnar på vad kunden är Ute efter. Rekommenderas alla dagar i veckan! Han är grym!!!"
säljare på Aspnäsvägen 18

24 apr 2023

"Det var ett självklart val för mig att Jony skulle få sälja min bostad. Redan vid första mötet kändes det tryggt och rätt att uppdraget skulle bli hans. Vi hade då träffat tre andra mäklare, men Jony stack ut. Det unika med Jony var hans öga för detaljer, hans sätt att kommunicera, hans lyhördhet..."
"Det var ett självklart val för mig att Jony skulle få sälja min bostad. Redan vid första mötet kändes det tryggt och rätt att uppdraget skulle bli hans. Vi hade då träffat tre andra mäklare, men Jony stack ut. Det unika med Jony var hans öga för detaljer, hans sätt att kommunicera, hans lyhördhet för vad jag som säljare hade för behov samt hans professionalitet. Jag är oerhört tacksamma för Jonys driv och engagemang!
Jag rekommenderar starkt Jony Eliyo som mäklare. ""
Läs mer
säljare på Dackevägen 25

16 apr 2023

"Jony Eliyo är en mäklare med stor kompetens i hela Järfälla, särskilt i Barkarby. Det är bara att lita på honom och göra det som krävs för att sälja bostaden snabbt till det pris du önskar, eftersom han är expert på sitt jobb och man kan lita till 100% på hans planer och honom som person.
Jag ha..."
"Jony Eliyo är en mäklare med stor kompetens i hela Järfälla, särskilt i Barkarby. Det är bara att lita på honom och göra det som krävs för att sälja bostaden snabbt till det pris du önskar, eftersom han är expert på sitt jobb och man kan lita till 100% på hans planer och honom som person.
Jag hade en annan mäklare tidigare som hade uppdraget i över fyra månader utan någon framgång, då sökte jag efter en mäklare som hade sålt flest bostäder i området och kom fram till ett namn - Jony Eliyo. Jag kontaktade honom och märkte direkt att han verkligen kan sitt jobb.
Jony lyckades med att sälja bostaden till mitt önskade pris på bara en vecka. Han gav mig massor av tips och idéer för att förändra vissa saker, fotograferade om och tog fram en helt ny strategi för försäljningen. Resultatet blev att han lyckades sälja bostaden till det pris jag ville ha redan vid första visningen. Vi hade tre planerade visningar, men eftersom den första visningen gick så bra, avbokade vi de resterande och bostaden såldes innan de kommande visningarna, och han tog bort annonsen från marknaden. En enkel och smidig bostadsaffär.
Jag rekommenderar verkligen Jony Eliyo som mäklare för hans kompetens, effektivitet och förmåga att uppnå önskade resultat på kort tid."
Läs mer
säljare på Gripengatan 11

31 mar 2023

"Bra bemötande och en stor lyhördhet komponerad med professionalism. Har alltid varit tillgänglig under hela processen för alla sorts frågor vi haft. Jony är engagerad som få och väldigt kunnig, kan inget annat än starkt rekommendera honom!
"
säljare på Viggengatan 11

25 mar 2023

"Eftersom vi var tvungna att sälja i sämsta tänkbara tid, så gjorde Jony ett fantastiskt jobb i att trots det hitta en köpare som kunde ge ett acceptabelt bud. "
säljare på Blåeldsvägen 127

24 mar 2023

"Lite dyr"
säljare på Barkarbyvägen 63

22 mar 2023

"Jony gav oss ett väldigt bra intryck från första mötet och var väldigt påläst. Mycket pålitlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi fick direkt förtroende för Jony och kunde slappna av under försäljningen av vår lägenhet. Han lyckades sälja vår lägenhet enligt planen vi kom överens o..."
"Jony gav oss ett väldigt bra intryck från första mötet och var väldigt påläst. Mycket pålitlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi fick direkt förtroende för Jony och kunde slappna av under försäljningen av vår lägenhet. Han lyckades sälja vår lägenhet enligt planen vi kom överens om och till ett bra pris trots den osäkra marknaden. Vi kommer definitivt ta hjälp av hans tjänster igen vid framtida försäljning."
Läs mer
säljare på Fabelvägen 19

08 mar 2023

"Duktig mäklare"
säljare på Margaretavägen 15

04 mar 2023

"Supernöjd med Jony. Snabb, trygg i sin roll.
Engagerad,tillgänglig,positiv och proffesionell. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Flygarvägen 19

04 mar 2023

"Snabb affär och professionell mäklare. Slutpriset blev en bit under det vi önskade, men allt som allt var det en bra upplevelse."
säljare på Viggengatan 10

20 feb 2023

"Fantastiskt engagemang!"
säljare på Helsingforsgatan 15

20 feb 2023

"Engagerad, flexibel, snabb, lätt tillgänglig, duktig och professionell. "
säljare på Tegvägen 1

20 feb 2023

"Jony har varit fantastisk under hela processen! Tillgänglig, engagerad, kunnig och otroligt driven! Trots en tuff marknad lyckades han få till en försäljning som vi kände oss nöjda med. Vi är mycket tacksamma över hans gedigna arbete. Kan varmt rekommendera Jony!"
"Jony har varit fantastisk under hela processen! Tillgänglig, engagerad, kunnig och otroligt driven! Trots en tuff marknad lyckades han få till en försäljning som vi kände oss nöjda med. Vi är mycket tacksamma över hans gedigna arbete. Kan varmt rekommendera Jony!"
Läs mer
säljare på Viggengatan 2

08 feb 2023

"Vi är otroligt nöjda med hur Jony hanterade försäljningen av vår lägenhet från början till slut. Vi kommer definitivt att anlita honom igen för kommande försäljningar. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Maskinistvägen 13

31 jan 2023

"Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Viggengatan 11

31 jan 2023

"Jony är både trevlig och kompetent och fick jobbet gjort i svåra tider. Enda negativa var isåfall hans iver att få ett omdöme innan fullt avslutad affär. Oavsett detta rekommenderar jag honom och hans trevliga och hjälpsamma assistent Kim på kontoret. "
"Jony är både trevlig och kompetent och fick jobbet gjort i svåra tider. Enda negativa var isåfall hans iver att få ett omdöme innan fullt avslutad affär. Oavsett detta rekommenderar jag honom och hans trevliga och hjälpsamma assistent Kim på kontoret. "
Läs mer
säljare på Källtorpsvägen 65

09 jan 2023

"Extremt lyhörd och kommunikativ mäklare. Arbetar och uppdaterar en ständigt så att man som säljare aldrig egentligen behöver oroa sig över situationen. Gör alltid det bästa för säljaren, även i en tuff marknad som vi nu är i.
Kan verkligen starkt rekommendera Jony."
"Extremt lyhörd och kommunikativ mäklare. Arbetar och uppdaterar en ständigt så att man som säljare aldrig egentligen behöver oroa sig över situationen. Gör alltid det bästa för säljaren, även i en tuff marknad som vi nu är i.
Kan verkligen starkt rekommendera Jony."
Läs mer
säljare på Pressarvägen 27

03 jan 2023

"Jony was very much focused being the maklare for my house and gave his full to see our house even during the tough times of sell process. "
säljare på Frihetsvägen 2C

31 dec 2022

"Kände redan vid första mötet att Jony va rätt mäklare för mig. Han höll allt han lovat. Att leverera som han gjorde i denna marknad va otroligt imponerande. Rekommenderar Jony starkt till alla jag känner som vill sälja!"
säljare på Tornérplatsen 32

27 dec 2022

"Väldigt lugn, engagerad och trovärdig. Gav ett intryck av trygghet och hanterade läget på ett väldigt professionellt och kompetent sätt genom sina insatser under dessa svåra tider. Klockrent samarbete."
säljare på Löjtnantsgränd 48

20 dec 2022

"Han var jättebra mäklare "
säljare på Tornérvägen 9

06 dec 2022

"Gick Super smidig kan starkt rekommendera Jony Eliyo som mäklare "
säljare på Herculesgatan 4

27 nov 2022

"Jony är en riktig stjärna! Seriös, kunnig, och alltid närvarande. Jag kände mig trygg under hela processen och jag förstår nu varför han har ett så fint resultat i ryggsäcken. Jag kan varmt rekommendera Jony som mäklare om du ska sälja din bostad! "
säljare på Karlslundsvägen 18

26 nov 2022

"Innan Jony hade jag haft 2 andra mäklare , objektet var svår såld och tiden började rinna ut då vi behövde sälja innan 23 November. Oddsen var inte på vår sida då räntan gått upp och det närmade sig juletider, den 23 November kl: 21.00 signade vi och sålde. LYCKA!!!!!!!
Kan rekommendera honom all..."
"Innan Jony hade jag haft 2 andra mäklare , objektet var svår såld och tiden började rinna ut då vi behövde sälja innan 23 November. Oddsen var inte på vår sida då räntan gått upp och det närmade sig juletider, den 23 November kl: 21.00 signade vi och sålde. LYCKA!!!!!!!
Kan rekommendera honom alla dagar i veckan :)
"
Läs mer
säljare på Gripengatan 26

06 nov 2022

"Ansvarsfull. trevligt och lugnt och mycket duktig på sitt jobb"
säljare på Svetsarvägen 25

05 nov 2022

"Suverän mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi blev tipsade om Jony och vi kommer också rekommendera honom till familj och vänner. Bättre mäklare hittar ni inte!"
säljare på Vibblabyvägen 16

05 nov 2022

"Jony är en engagerad, tillgänglig och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar. "
säljare på Legendvägen 25

26 okt 2022

"Jony knows the art of selling though he is bit expensive as compare to other broker but in the current market he is the right person to sell your apartment specially when you are in any tricky situation !!!"
säljare på Väderkvarnsgatan 3

17 okt 2022

"Jag tror att han är bland de bästa där ute och han har rätt förmågor och färdigheter för jobbet. Jag kände dock att han hade mycket att göra och det gav inte tid att fokusera på detaljerna för försäljningen av min lägenhet (vilket var viktigt för mig)."
"Jag tror att han är bland de bästa där ute och han har rätt förmågor och färdigheter för jobbet. Jag kände dock att han hade mycket att göra och det gav inte tid att fokusera på detaljerna för försäljningen av min lägenhet (vilket var viktigt för mig)."
Läs mer
säljare på Sagovägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
154 561 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
388 av 410 säljare
Jony satte rätt förväntningar på slutpriset
356 av 413 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
406 av 413 säljare
Jony var tydlig och höll mig uppdaterad
414 av 417 säljare

Jony på kartan.

609 tidigare bostäder
49 bostäder till salu
417 rekommendationer

49 bostäder till salu.

Bostäder

2 475 000 kr
2 rum, 54 m²
45 833 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 300 kr/mån
2 275 000 kr
2 rum, 50 m²
45 500 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 620 kr/mån
3 175 000 kr
3 rum, 76,5 m²
41 776 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 593 kr/mån
2 095 000 kr
3 rum, 76 m²
27 565 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
4 464 kr/mån
4 150 000 kr
4 rum, 85 m²
48 823 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
5 064 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Jakobsberg
5 rum, 110 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Jakobsberg
2 rum, 59,9 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Viksjö
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 375 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
3 rum, 84 m²
3 530 000 kr
Lägenhet Barkarbystaden
-120 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 3 650 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.