Jony Eliyo

Profilbild för Jony Eliyo
Säljarfavorit
Jony Eliyo
4.8 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
77 st
42 st
184 920 000 kr

Bakgrund

Jony Eliyo jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Jony har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Jony har enligt vår statistik haft 67 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 184 927 500 kr.

Presentation

Jag insåg tidigt att fastighetsmäkleri är det rätta för mig. Varje bostad är unik på sitt sätt, det är därför jag väljer att skräddarsy försäljningen. Det jag strävar efter är kundens bästa och jag har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang i just din bostadsaffär.
Det viktigaste för mig är att du som kund ska känna dig trygg igenom hela processen samt ha ett leende på läpparna i slutändan! Det ska vara en självklarhet att rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Jony.

16 apr 2021

"Vi kände direkt ett förtroende för Jony.
Han kände väl till föreningen och har sålt flera objekt där. Hans värdering av lägenheten var relevant och försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Vi uppskattar att han är proffsig, trevlig, ärlig, tydlig och tillgänglig. Tack Jony!"
säljare på Aspnäsvägen 14

16 apr 2021

"Jony var väl bemötande och var otroligt trygg i sin roll, han fanns med varje steg och stöttade både i säljandet men också i jakten på nästa boende! Toppen mäklare"
säljare på Fabelvägen 11

02 apr 2021

"Kan inte rekommendera Jony tillräckligt mycket, bättre mäklare är svårt att hitta! Engagerad och snabb och tydlig i kontakten under hela försäljningen."
säljare på Aspnäsvägen 34

23 mar 2021

"Jony är en stjärna!!! Han hjälpte mig med allt och gjorde hela processen smidigt... rekommenderas starkt som mäklare."
säljare på Maskinistvägen 9

21 mar 2021

"Jag valde Jony som mäklare för att han är självsäker och har bra lokalkännedom.
Jag har aldrig känt mig så trygg i en bostadsaffär tidigare. Jony är ambitiös, engagerad och lyhörd. Hans engagemang och närvaro gjorde att vi inte gick miste om potentiella köpare.
Han sa att vi skulle få rekordpris för bostaden vilket vi också fick!
Ett stort tack till Jony! Rekommenderas starkt! "
säljare på Tegvägen 1

19 mar 2021

"Så ung och så fantastiskt duktig mäklare.
En ung version va vår egen Fredrik Eklund.
Stjärnmäklare."
säljare på Gripengatan 9

19 mar 2021

"Han ger ett seriöst och erfaret intryck. Mkt bra bemötande och lyhörd för våra önskemål. Han var tydlig med vad vi behövde förbereda inför försäljningen. Bra kontakt genom hela processen. Bra koll på området och potentiella köpare, rekommenderas varmt"
säljare på Fänriksvägen 15

06 feb 2021

"Jag anlitade Jony för att han var driven och hade svar på alla mina frågor inför min försäljning. Förutom att Jony har bra energi och kunskap om området så levererade han dessutom enligt mina förväntningar. Det blev en visning och ett sälj, utan någon annons på Hemnet vilket är väldigt imponerande!
"
säljare på Parkvägen 5

06 feb 2021

"Min upplevelse med Jony Eliyo var jätte bra, då han är en väldigt härlig och hjälpsam mäklare som gjorde min resa om att köpa och sälja min bostad utmärkt.
Jag kommer definitivt rekommendera honom till vänner och familj om de behöver en jätte duktig mäklare som Jony. Han är en person som har stor potential att bli någon stor inom mäklar branschen. Är super nöjd med honom och kan inte ha önskat mig någon annan mäklare."
säljare på Minutgränd 11

05 feb 2021

"Jony kan verkligen området han säljer i. En mycket bra kontakt som hjälpte till på alla sätt för en smidig affär."
säljare på Pressarvägen 25

01 feb 2021

"Jag arbetar själv som fastighetsmäklare och är verksam i samma område Jony. Jag valde att sälja med Jony med anledning av att han är en seriös mäklare. Gör det han han lovar."
säljare på Karlslundsvägen 24

30 jan 2021

"Riktigt duktig och engagerad som jag rekommenderar varmt! "
säljare på Axvägen 8

31 dec 2020

"Det var ett bra upplevelse med Mäklaren Jony. Han är en riktig bra person."
säljare på Almbygatan 10

30 dec 2020

"Otroligt duktig och kompetent mäklare! Med god lokalkännedom och en social kompetens gjorde Jony ett fantastiskt jobb att förmedla vår bostad. Lätt att komma i kontakt med. Rak och tydlig i sin kommunikation och hårt jobbande mäklare är det som kännetecknar Jony.
/otroligt nöjd kund"
säljare på Drakengatan 5

27 dec 2020

"Jony är fantastiskt duktig, rekommenderar honom till er som vill sälja. Han har god lokalkännedom samt koll på marknaden. Tillgänglig 24/7. Alltid lika trevlig och lugn. Supernöjd. Tack Jony "
säljare på Parkvägen 8

21 dec 2020

"Superduktig mäklare. Den bästa vi använt oss av helt klart. Håller det ärligt i sin värdering. Återkopplar alltid och jobbar väldigt hårt!!! "
säljare på Kvarnvägen 22

30 nov 2020

"Även under dessa svåra tider så sålde han vår lägenhet! Tack så mycket Jony och tack Länsförsäkringar!
"
säljare på Viggengatan 15

29 nov 2020

"Det är andra gången jag har sålt med Jony, först sålde han min mors lägenhet och nu min lägenhet. 10/10 "
säljare på Engelbrektsvägen 41B

29 nov 2020

"Efter ett flertal försök med att sälja lägenheten med en annan mäklare så bestämde jag att byta. Grannen rekommendera mig att kontakta Jony och det gjorde jag. Jony sa att han kunde sälja lägenheten utan att annonsera på Hemnet. Han visade statistik på att Länsförsäkringar säljer varannan lägenhet i Barkarbystaden och att Jony stod för dom flesta försäljningar. Jony höll sitt ord och sålde den utan Hemnet! Tack Jony!!"
säljare på Viggengatan 2

26 nov 2020

"Kändes oerhört tryggt, rekommenderar verkligen Jony Eliyo som mäklare. "
säljare på Almbygatan 10

10 nov 2020

"Vi tog kontakt med Jony av främst två anledningar. Han sålde en grannes lgh till ett riktigt bra pris i somras samt att han överlag säljer mest i området.
Vi hade en bra dialog genom hela processen, snabba återkopplingar. En visning och kontrakt 2 dagar efter till rekordpris i föreningen (i covid-tider).
Rekommenderas starkt!"
säljare på Parkvägen 10

21 okt 2020

"Jony är väldigt trevlig och kunnig och lyhörd.
Jag kunde nå honom nästan när som helst.
En mycket erfaren mäklare med mycket kunskap."
säljare på Hammarvägen 49

18 okt 2020

"Definitionen av en bra mäklare är en sådan som lyckas sälja ett svårtsålt objekt! Att sälja efter första visningen dessutom visar att Jony är praktexemplet på en duktig mäklare. Sedan är han också lätttillgänglig och lyhörd. Rekommenderas starkt."
säljare på Karlslundsvägen 12

30 sep 2020

"En charmig och engagerad mäklare som gör sitt absoluta bästa för att tillfredsställa säljaren"
säljare på Kvarnvägen 50

29 sep 2020

"järfällas bästa mäklare!"
säljare på Vattenkvarnsgatan 3

28 sep 2020

"Mäklaren var väldigt tydlig och höll mig alltid uppdaterat under hela försäljningsprocessen. Väldigt smidigt och enkelt sköttes allt.
Super nöjd med försäljningen, nästa köp/sälj blir helt klart med Jony igen. "
säljare på Minutgränd 23

28 sep 2020

"Mycket duktig mäklare! Otroligt lyhörd och kunnig inom sitt område. Jag är väldigt nöjd med valet att anlita Jony som min mäklare."
säljare på Väderkvarnsgatan 3

05 sep 2020

"Hav är jätte duktig, positiv, snäll, smart. Vi är nöjda, "
säljare på Ekedalsvägen 7C

29 aug 2020

"Mycket bra tack så mycket"
säljare på Almbygatan 10

27 aug 2020

"Jag skulle starkt rekommendera Jony till andra ägare. Han besatt de egenskaper som man efterfrågar i en mäklare. Serviceinriktad, trevlig, driven och gav en konstant uppdatering. Stort tack till Jony! "
säljare på Barkarbyvägen 66

14 aug 2020

"Sålde i rekord fart, utan hemnet! Goda tecken på att det är en bra säljare som jobbar med människor och inte prospekturdelining"
säljare på Barkarbyvägen 38

11 aug 2020

"Genuin och ödmjuk person som gör det lilla extra som mäklare. Utöver det väldigt kunnig och påläst och ett självklart val, särskilt i barkarbystaden. Grym!"
säljare på Parkvägen 18

04 aug 2020

"Det var viktigt för oss att få hjälp av någon som var kunnig i området, lugn och som verkligen tar sig tid att lyssna och inte var på eller stressig. Rekommenderar Jony starkt en trevlig och duktig person som lyckades sälja vår bostad över värderingspriset. Vi är så nöjda från början av processen fram till försäljningen."
säljare på Månadsvägen 26

25 jul 2020

"Jony är en mäklare som trots omständigheterna (covid-19) inte hade det som en ursäkt, utan han sålde bostaden före visning till ett pris som var över vår förväntan. Han är målmedveten och har en väldigt strukturerad plan för försäljning. Han var lyhörd mot spekulanterna vilket resulterade till att han kunde matcha vår bostad med deras behov. Jony var alltid lättillgänglig, även efter avslutad försäljning. Jag rekommenderar Jony starkt!"
säljare på Barkarbyvägen 63

30 jun 2020

"Tydlig och hjälpsam från start till slut. Rekommenderas starkt ! Tack för hjälpen // Fredrik "
säljare på Kopparvägen 47

30 jun 2020

"Tack för allt Jony! En mäklare som verkligen vet hur man får bostaden såld."
säljare på Pressarvägen 27

30 jun 2020

"Vår mäklare Jony fick oss att känna oss trygga med vårt sälj. Han kunde svara på alla våra frågor och kom alltid med ett glatt humör när man träffades eller talades vid.
Vi är super nöjda!"
säljare på Pressarvägen 25

27 jun 2020

"Väldigt duktig mäklaren som har visat intresse och lagt mycket tid på att jag ska få så bra affär som möjligt. "
säljare på Pressarvägen 27

24 jun 2020

"Även under en tuff marknad så får Jony det slutpriset som jag vill ha. Redan vid första träffen så kände jag förtroende för honom. Tack för allt och du är den mäklaren som ska sälja min lägenhet nästa gång!!"
säljare på Aspnäsvägen 10

24 jun 2020

"Tack så mycket Jony för att du har hjälpt mig med både sälja lägenheten och genom att hitta mitt drömhus. Jag kommer alltid att rekommendera dig och tack för att du förstod mig! Evigt tacksam "
säljare på Aspnäsvägen 6

26 maj 2020

"Efter 10+ antal visningar med en annan mäklare och mäklarbyrå. Valde vi att byta mäklarbyrå och främst på att köra med Jony Eliyo pga gott omdöme och god statistik.
Det visade sig vara en strålande idé. Jony lyckades sälja lägenheten efter endast 3 visningar till ett rätt pris som motsvarade våra förväntningar.
Vi är oerhört nöjda med valet av Jony Eliyo!
Rekommenderas. 10 av 10!"
säljare på Drakengatan 3

26 maj 2020

"Lär bli Sveriges bästa mäklats inom 2 år kan ja lova"
säljare på Barkarbyvägen 34

28 apr 2020

"Grymt mäklare som sålde min lägenhet på mindre än 24 timmar. Väldigt duktig med ett stort kontaktnät
Tack Jony!"
säljare på Aspnäsvägen 2

21 apr 2020

"Mycket nöjd, förstklassig service från både byrån och mäklaren."
säljare på Allmogevägen 4

09 apr 2020

"Mäklaren Jony gjorde sitt bästa utifrån de förutsättningar han hade. Då försäljningen genomfördes i en tid med stark oro på marknaden som ingen har kunnat förvänta sig så blev försäljningen till ett lägre pris än vad som var förväntat. "
säljare på Yrvädersvägen 49

18 mar 2020

"Han gav inte upp när det startade med lite motgång i försäljningen. Tack!"
säljare på Aspnäsvägen 26

17 mar 2020

"Jony Eliyo är ett bra exemplar på hur en riktig mäklare ska vara. Kunnig, tillgänglig, serviceminded och engagerad till tusen. Jag är så glad att jag valde att sälja min lägenhet via Jony och är så nöjd med hans insats. Bostaden såldes för rekordpris och han slog verkligen mina förväntningar med slutpriset!"
säljare på Viggengatan 13

15 mar 2020

"Vi valde att jämföra mellan 4 olika mäklare men Jony Eliyo från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blev det självklara valet tack vare den byggkunskap han besitter och den trygghet han utstrålar. Jony har hjälpt oss mer än ord kan förklara och varit tillgänglig alla timmar på dygnet. Han är en hängiven mäklare som älskar sitt jobb och det syns i det arbete och engagemang han lägger ner. Vi ger våra varma rekommendationer att anlita Jony. Tack Jony! "
säljare på Kolartorpsvägen 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59
Villa
4
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
67
Försäljningsvärde
184 927 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 103 säljare
Jony satte rätt förväntningar på slutpriset
90 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 101 säljare
Jony var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 103 säljare

Jony på kartan.

157 tidigare annonser
12 bostäder till salu
102 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
3 rum, 79,5 m²
30 316 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
4 351 kr/mån
2 395 000 kr
4 rum, 104 m²
23 028 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 474 kr/mån
4 795 000 kr
5 rum, 126 m²
38 055 kr/m²
Radhus, Järfälla
3 710 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 51 m²
42 156 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 059 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 47,5 m²
40 319 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 100 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 900 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
2 rum, 46,5 m²
Utropspris: 1 900 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
+ 105 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kände direkt ett förtroende för Jony.
Han kände väl till föreningen och har sålt flera objekt där. Hans värdering av lägenheten var relevant och försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. Vi uppskattar att han är proffsig, trevlig, ärlig, tydlig och tillgänglig. Tack Jony!"
1 675 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 495 000 kr
Lägenhet Kallhäll
1 rum, 42 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jony var väl bemötande och var otroligt trygg i sin roll, han fanns med varje steg och stöttade både i säljandet men också i jakten på nästa boende! Toppen mäklare"
Slutpris saknas
Lägenhet Jakobsberg
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.