Jonathan Schagerlind

Profilbild för Jonathan Schagerlind
Säljarfavorit
Jonathan Schagerlind
4.8 / 5
(393 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
20 st
70 335 000 kr

Bakgrund

Jonathan Schagerlind jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Jonathan har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Jonathan har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 010 000 kr.

Presentation

Målsättningen som driver Jonathan är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Han är specialiserad på bostadsrätter och villor i Borås med omnejd. I samklang med Bjurfors starka varumärke och över 10 års erfarenhet förmedlar Jonathan en trygg och smidig affär, där viljan att generera bästa möjliga resultat och nöjda kunder alltid är i fokus.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

03 apr 2024

"Jonathan vägledde oss genom hela försäljningen och gav ovärdeliga tips om hur vi skulle navigera i den rådande marknaden. Trygg, engagerad och driven!"
säljare på Getholmsgatan 44D

30 mar 2024

"Engagerad och alltid tillgänglig. Har på ett skickligt vis hjälpt oss både vid försäljningen och med att hitta en ny bostad. Med stor lokalkännedom och brett kontaktnät så är det svårt att rekommendera någon annan!"
säljare på Symfonigatan 35C

28 mar 2024

"Professionell, lyhörd, engagerad och erfaren."
säljare på Valthornsgatan 39

27 mar 2024

"Mycket kompetent med möjlighet att hålla huvudet kallt när marknaden är sval. Rådde oss inte att sälja till underpris utan ta ett långsiktigt smart val vilket ledde till att vi kunde sälja för efterfrågat pris."
säljare på Tollstorpsgatan 13A

26 mar 2024

"Jonathan uppfyllde mina förväntningar på en bra mäklare. Stort engagemang, lyhörd inför mina önskemål, enkel att få tag på och framförallt återkoppling vid minsta nyhet. Jag bytte även mäklare, det skulle jag gjort tidigare.
Väldigt nöjd."
säljare på Sandaredsvägen 40

19 feb 2024

"Svår marknad nu. Svårt att sälja, men det gick trots allt även om priset inte blev vad vi hade hoppats på."
säljare på Kelvingatan 15

15 feb 2024

"fantastisk person och mäklare"
säljare på Nygatan 3

28 dec 2023

"Helt nöjd med mäklarens arbete!!!
Det initiala prisbilden, från mäklaren stämde med BOOLIs beräkningar. Mäklaren ska inte belastas för att marknaden förändrats under processens gång."
säljare på Lyckebovägen 11

20 dec 2023

"Jonathan är den bästa mäklaren jag har anlitat. Lyhörd, serviceinriktad och ger alltid det lilla extra. Rekommenderar varmt Jonathan. "
säljare på Övre Åsbogatan 47

20 dec 2023

"Rekommenderar verkligen Jonathan, märks verkligen att han brinner för sitt jobb. Han var lyhörd och satte en tydlig plan för försäljningen. "
säljare på Skogshyddegatan 34

20 dec 2023

"Uppfattade Jonathan som väldigt kompetent, driven och väldigt mån om att få min lägenhet såld. Trots en väldigt trög marknad så gjorde Jonathan sitt yttersta för att det skulle bli en bra affär. "
säljare på Torgilsgatan 16C

10 okt 2023

"Kanonbra jobb av Jonathan. Höll oss uppdaterade under hela processen och kändes hela tiden lugn och trygg trots tidspress att sälja. Både köpte och sålda av honom i samma veva. Kommer att anlita Jonathan nästa gång det är dags att sälja igen."
säljare på Torstensonsgatan 53

10 okt 2023

"Vi är mycket nöjda. Kommentaren om slutpriset hänger bara på marknaden och inte på mäklaren. Bra dialog och diskussioner hela tiden."
säljare på Ramnavägen 55

21 sep 2023

"Smidig kontakt och förtroendeingivande från första stund. "
säljare på Lorensbergsgatan 8

18 sep 2023

"Proffsig och seriös mäklare som vi varmt kan rekommendera"
säljare på Åsbogatan 18

12 sep 2023

"Ordning och reda.Lyhörd och tydlig"
säljare på Skillingsgatan 93

30 jun 2023

"Jonathan är en ambitiös och duktig mäklare som, också i dessa tider med en osäker fastighetsmarknad, levererar och är väldigt målinriktad och "snabb i steget". Kan varmt rekommendera Bjurfors i Borås!"
säljare på Grönahögsvägen 53

29 jun 2023

"Mycket trevlig mäklare,hörde alltid av sig om uppdateringar,vilket jag tycker är jättebra,bra information!Varmt rekommenderar denna mäklare till andra!"
säljare på Nämndemansgatan 53B

25 maj 2023

"Mycket bra och duktig mäklare."
säljare på Villabergsgatan 17

24 maj 2023

"Vi är väldigt nöjda med Jonathan, det var ingen lätt uppgift att precis när lågkonjunkturen oväntat kom sälja vårt hus som ligger i den högre prisklassen men han lyckades."
säljare på Vendelshöjdsgatan 4

23 maj 2023

"Det är en ynnest att sälja med Jonathan, han är inte bara professionell och kunnig utan lägger också verkligen ner den tiden och engagemanget som krävs för att få till den bästa möjliga försäljningen utifrån marknaden. Kan varmt rekommendera Jonathan som val utav mäklare! "
"Det är en ynnest att sälja med Jonathan, han är inte bara professionell och kunnig utan lägger också verkligen ner den tiden och engagemanget som krävs för att få till den bästa möjliga försäljningen utifrån marknaden. Kan varmt rekommendera Jonathan som val utav mäklare! "
Läs mer
säljare på Sjöliden 1

22 maj 2023

"Jonathan är en riktigt engagerad och bra mäklare. Väldigt tillgänglig, alltid lyhörd och tog hand om våra frågor och funderingar på ett bra och snabbt sätt!"
säljare på Hornsgatan 15B

22 maj 2023

"Hög arbetsmoral, lyhörd, lätta att prata med. Tog sig an uppgiften mycket bra med gott slutresultat."
säljare på Ribbingsgatan 2B

02 apr 2023

"Jonathan är en riktigt toppmäklare! Otroligt trevlig och genuin. Sålde vår bostad på förhand och vi blev supernöjda, speciellt med tanke på hur det är just nu i dessa tider. Så professionell och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Södra Kyrkogatan 45

31 mar 2023

"Mycket proffsigt och agilt bemötande från Jonathan i alla lägen. Affären gick i lås i en svår marknad tack vare Jonathans aktiva insats, han arbetade hårt och på det sättet vi vill att en mäklare arbetar för säljaren vid en husförsäljning."
säljare på Sjöhagsvägen 63

01 mar 2023

"Svårt läge just nu men Jonathan gjorde verkligen allt han kunde för att sälja lägenheten. Priset var vansinnigt svårt att förutse i detta världsläge. "
säljare på Fjällgatan 1A

26 jan 2023

"Även i svåra tider kunde han leverera. Kommer helt klart anlita honom igen. "
säljare på Trappvägen 10

12 nov 2022

"Jonathan var engagerad från första mötet, mycket trevlig och hade både bra och bestämda åsikter, om vad man behöver göra för att sälja en fastighet. Och han lyckades !
Jag är supernöjd! Bästa Mäklaren!"
säljare på Kuttervägen 7

27 okt 2022

"En helt fantastisk mäklare, väldigt professionell kunnig och helt underbart trevligt.
Blev rekommenderad av en annan mäklare inom samma koncern"
säljare på Sjögared Storåsen 2

05 okt 2022

"Smidig affär från första möte till påskrivet säljkontrakt"
säljare på Längdhoppsvägen 9

05 okt 2022

"Jonathan sålde min lägenhet till ett bra pris trots att marknaden inte är något vidare för tillfället. Flera lägenheter med andra mäklare ligger kvar ute, men jag fick en snabb affär och sålde innan visning. Kände mig trygg genom hela processen och fick bra rådgivning. Kan verkligen rekommendera!"
"Jonathan sålde min lägenhet till ett bra pris trots att marknaden inte är något vidare för tillfället. Flera lägenheter med andra mäklare ligger kvar ute, men jag fick en snabb affär och sålde innan visning. Kände mig trygg genom hela processen och fick bra rådgivning. Kan verkligen rekommendera!"
Läs mer
säljare på Stenbocksgatan 6

30 sep 2022

"Högpresterande mäklare som alltid levererar och håller sitt ord. "
säljare på Broslätt 3

30 sep 2022

"Smidig process, kände mig trygg med Jonathan. Han återkopplade och uppdaterade mig regelbundet. Super nöjd med försäljningen. Rekommenderar Jonathan starkt! "
säljare på Vindelgatan 37C

13 sep 2022

"Vi gick in i försäljning i en tuff tid med höjda räntor och en avstannande marknad. Jonathan har kämpat som ett djur sena kvällar och helger och tagit alla chanser för vår skull och det är vi tacksamma för. Vi har alltid fått ta del av processen och han har varje gång frågat om vi undrar eller fu..."
"Vi gick in i försäljning i en tuff tid med höjda räntor och en avstannande marknad. Jonathan har kämpat som ett djur sena kvällar och helger och tagit alla chanser för vår skull och det är vi tacksamma för. Vi har alltid fått ta del av processen och han har varje gång frågat om vi undrar eller funderar över något när vi pratat, och förklarat på ett bra och tydligt sätt.
Engagerad, kunnig i marknaden med örat mot marken, optimistisk men samtidigt verklighetsförankrad. Toppen!"
Läs mer
säljare på Valsjön 14

12 sep 2022

"Ett mycket bra arbete uppföljde mina förväntningar till 100 % satte ett värde vi ville ha och detta uppfylldes även under dessa förutsättningar som uppstått på bostadsmarknaden. En trevlig och härlig och målmedveten säljare som kan rekommenderas."
säljare på Erikslundsgatan 3

09 sep 2022

"Bästa mäklare, alltid tillgänglig och kunnig"
säljare på Lilla Brogatan 8

05 sep 2022

"Jonathan är en fantastisk mäklare och person! Alltid på tårna och gjorde det där "stora" extra för mig som säljare! Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Druveforsvägen 16

10 aug 2022

"Jonathan var riktigt proffsig från start till mål, vi gjorde rätt som valde honom!"
säljare på Åkerigatan 6B

09 aug 2022

"Jonathan är en toppenmäklare, med stort engagemang och lyhördhet. Rekommenderas varmt! "
säljare på Lundaskogsvägen 36

04 aug 2022

"Fick sååå bra service. Pga att vi ej bor i staden där bostaden såldes har Jonathan hjälpt till med massor. Släppt in och ut folk samt vart behjälplig i det mesta utöver det vanliga. Vi hade aldrig kunnat få en bättre mäklare. Kan starkt rekommendera honom. Allt gick smidigt och bra, aldrig några ..."
"Fick sååå bra service. Pga att vi ej bor i staden där bostaden såldes har Jonathan hjälpt till med massor. Släppt in och ut folk samt vart behjälplig i det mesta utöver det vanliga. Vi hade aldrig kunnat få en bättre mäklare. Kan starkt rekommendera honom. Allt gick smidigt och bra, aldrig några problem med något. Kan rekommendera Jonathan och Bjurfors starkt!! "
Läs mer
säljare på Söderforsgatan 12

03 aug 2022

"Jonathan gjorde ett bra jobb under svåra omständigheter. En instabil marknad och väldiga svängningar i vad man som säljare kan förvänta sig av en bostadsförsäljning betydde att Jonathan fick jobba väldigt hårt för att ens få intressenter att komma till visningar. Längs processen var Jonathan akti..."
"Jonathan gjorde ett bra jobb under svåra omständigheter. En instabil marknad och väldiga svängningar i vad man som säljare kan förvänta sig av en bostadsförsäljning betydde att Jonathan fick jobba väldigt hårt för att ens få intressenter att komma till visningar. Längs processen var Jonathan aktiv mot potentiella köpare och mig som säljare och var noga med att det alltid skulle vara något på gång. Jag har känt mig trygg längs hela processen och är nöjd med utgången av försäljningen. "
Läs mer
säljare på Källhagsgatan 13

03 jul 2022

"Det var svårt att beräkna slutpriset p gr av stigande räntor och osäkerhet i omvärlden."
säljare på Söderljungsgatan 7

27 jun 2022

"Seriös och proffsig!"
säljare på Södra Kyrkogatan 50

10 jun 2022

"* Trevlig
* Målinriktad
* Effektiv i kommunikationen
Lyckades dessutom få till ett fantastiskt bra slutpris i en svår marknad.
Kan varmt rekommenderas."
säljare på Kyrkogårdsgatan 17

08 jun 2022

"Han är som Zlatan!"
säljare på Kyrkogårdsgatan 5

23 maj 2022

"Inför försäljningen av vår lägenhet träffade vi flera mäklare, men eftersom alla kändes trötta och oengagerade var det svårt att få förtroende för någon. Ända tills vi träffade Jonathan. Med sitt driv och engagemang var han en frisk fläkt bland alla andra och valet var inte svårt att göra efter e..."
"Inför försäljningen av vår lägenhet träffade vi flera mäklare, men eftersom alla kändes trötta och oengagerade var det svårt att få förtroende för någon. Ända tills vi träffade Jonathan. Med sitt driv och engagemang var han en frisk fläkt bland alla andra och valet var inte svårt att göra efter ett möte med honom.
Under förberedelserna med fotografering, styling etc. lyste även hans engagemang och proffesionalitet genom, då han ständigt var närvarande och ivrig att allt skulle gå rätt till. Både för vår upplevelse och för att maximera möjligheterna till ett bra slutpris.
Under försäljningens gång var det inte heller svårt att släppa taget då han ständigt höll oss informerade om utvecklingen och allt runtomkring.
Vi är oerhört nöjda med Jonathan och rekommenderar starkt andra att också välja honom som sin mäklare."
Läs mer
säljare på Bygatan 1

17 maj 2022

"Han var engagerad o gick alltid att få tag på!
Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Sörmarksliden 21

28 apr 2022

"Rekommenderar denna Mäklare och han får 5 guldstjärnor av mig!"
säljare på Bygatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
11
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
72 010 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
376 av 387 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
379 av 383 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
384 av 388 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jonathan på kartan.

818 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
391 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

4 595 000 kr
5 rum, 135 m²
34 037 kr/m²
Villa, Borås
2 495 000 kr
5 rum, 79 m²
31 582 kr/m²
Villa, Borås
5 950 000 kr
4 rum, 126 m²
47 222 kr/m²
Villa, Borås
2 795 000 kr
5 rum, 135 m²
20 703 kr/m²
Villa, Ulricehamn
5 695 000 kr
3 rum, 106 m²
53 726 kr/m²
Lägenhet, Borås
7 935 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Sjöbo
4 rum, 55 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 675 000 kr
Lägenhet Druvefors
-315 000 kr
3,5 rum, 83 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Bergsäter
3 rum, 68 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
4 rum, 109 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 73,5 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.