Jonathan Schagerlind

Profilbild för Jonathan Schagerlind
Jonathan Schagerlind
4.8 / 5
(202 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
14 st
128 790 000 kr

Bakgrund

Jonathan Schagerlind jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Jonathan har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jonathan har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 107 980 000 kr.

Presentation

Målsättningen som driver mig är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag är specialiserad på bostadsrättsförmedling i västra Göteborg. I samklang med Bjurfors starka varumärke förmedlar jag en trygg och smidig affär, där viljan att generera bästa möjliga resultat och nöjda kunder alltid är i fokus.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

15 jun 2020

"Jonathan är helt klart den trevligaste och mest professionella mäklare jag haft att göra med. Framför allt tydlig med hur allt fungerar och hur försäljningen skulle läggas upp.
"
säljare på Kopparmyntsgatan 5

05 maj 2020

"Professionell, snabb, organiserad och mycket bra kommunikation. Vi kunde inte valt bättre!"
säljare på Guldringen 25

23 apr 2020

"Jonathan är en mycket effektiv mäklare. Han är lyhörd, driven och tog hand om hela försäljningsprocessen på ett enastående sätt. Det var lätt att kommunicera med honom. Han gav snabba raka svar och information, speciellt under budgivnings gång. Jag skulle inte tveka att rekommendera honom. "
säljare på Dyrstensvägen 36

22 apr 2020

"Kompetent, driven, tydlig, trovärdig, kunnig, handlingskraftig, initiativrik mm. Helt enkelt en mäklare i min smak! "
säljare på Silvermyntsgatan 16

24 feb 2020

"Jonathan är en mycket trevlig, kunnig och proffsig mäklare. Kommunikationen flöt på bra genom hela försäljningsprocessen och han var lyhörd inför våra önskemål. Rekommenderas varmt!"
säljare på Verktumsgatan 10

10 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Jonathan. Han är ambitiös, kompetent och levde upp till våra höga förväntningar. Han har även ett stort tålamod och lyckades hitta rätt köpare för vår bostad. Vi kan inte vara nöjdare!"
säljare på Klåva Gårdsväg 7A

23 dec 2019

"Jag var väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen, det kändes tryggt och förtroendeingivande."
säljare på Kapplandsgatan 128

25 nov 2019

"Jonathan har varit mycket professionell men samtidigt personlig på ett plan som som var lätt att ta till sig. Vi har som säljare verkligen känt att vi har fått bra information och korrekt sådan samtidigt som vi kunnat säga vad vi tycker och tänker. Vi kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare samtidigt som vi vet vart vi skall vända oss i framtiden!"
säljare på Lantmilsgatan 10

15 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Jonathan. Han gav bra råd och bollade idéer under hela processen. Han har lång erfarenhet av att sälja bostadsrätter i Västra Göteborg vilket var viktigt för oss. Dessutom ger han ett seriöst och vänligt intryck utan att vara för påträngande. Han lyckades även få sålt vår lägenhet på förhand till ett pris vi var väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Orkestergatan 11

14 okt 2019

"Bästa mäklaren vi haft och kommer rekommendera för andra.
"
säljare på Sjöbackevägen 20

05 sep 2019

"Jonathan gjorde ett fantastiskt bra jobb med våran försäljning! Han uppdaterade oss under hela försäljningen och vi bollade hela tiden idéer och tankar fram och tillbaka vilket har varit väldigt bra! Jag skulle absolut rekommendera Jonathan då han är extremt proffsig och lyckades sälja våran lägenhet som tidigare iår varit osåld."
säljare på Plåtmyntsgatan 3

03 sep 2019

"Fick mitt boende sålt till förväntat pris och mycket tack vare Jonathan! Rekommenderar starkt. "
säljare på Briljantgatan 88

26 aug 2019

"Träffade flera olika mäklare innan jag valde Jonathan som stod ut markant, återkopplade snabbt, höll vad han lovade hela vägen igenom, väldigt kunnig, professionell och nådde det resultat han sa att vi skulle göra men framförallt la han ner mycket tid på alla mina frågor så att jag hela tiden kände trygghet i affären. Jag rekommenderar starkt att välja honom."
säljare på Marklandsgatan 65

25 aug 2019

"Jonathan är mkt målmedveten med hög kompentens, om ni anlitar Jonathan så blir ni oerhört nöjda med uppföljning och priset på er bostad, Med vänlig hälsning, Magnus Nordström."
säljare på Rubingatan 20

07 jul 2019

""Lyssnar, tog sig tid att svara på frågor. Allt gick snabbt och inget som drog ut på tiden.
Gav tidigt ett bra intryck och jag fick uppfattningen att han var väldigt drivande i det han gör och tar sig an. Väldigt nöjd! ""
säljare på Musikvägen 12

30 jun 2019

""Vi är så glada över valet av mäklare! Jonathan är proffsig, effektiv och trevlig. Att sälja sitt boende är förenat med många olika känslor och med Jonathan fick vi en smidig process som vi är nöjda med. Inte bara sålde han vår bostadsrätt till över utgångspris, han gjorde det med varmt engagemang och intresse vilket vi som säljare värdesätter.""
säljare på Barytongatan 14

12 jun 2019

""Har träffat många toppmäklare genom åren, det som utmärkte Jonathan var, att trots hans popularitet så var han alltid tillgänglig och serviceminded! Jag kommer garanterat anlita honom vid mitt nästa bostadsköp och kommer gladeligen rekommendera honom vidare:)""
säljare på Fiolgatan 10

12 jun 2019

"Kompetent och erfaren mäklare som jag känt mig trygg med genom hela försäljningsprocessen och verkligen kan rekommendera."
säljare på Hagens Stationsväg 6

21 maj 2019

"Lägenheten såldes innan annons
Snabb o lätt för alla parter."
säljare på Fiolgatan 2

17 maj 2019

"Jonathan is excellent on his job. Very professional and experience handling of all situations. He guides and drives the selling process, from planning and preparations until final signage of contract with full confidence and competence. Definitely will recommend him to others."
säljare på Fagottgatan 6

16 maj 2019

"" Jonathan är mycket kunnig! Vi litade helt på honom,vi är mycket nöjda.""
säljare på Fiolgatan 8

23 apr 2019

"Vi är jättenöjda med Jonathans insats! Vi var nära att ge upp vår dröm om att sälja lägenheten men bland annat tack vare hans engagemang och positivitet orkade vi fortsätta kämpa vilket till slut gav resultat."
säljare på Silvermyntsgatan 4

16 apr 2019

"Bra och lyhörd mäklare med god kunskap om området. Höll oss uppdaterade och kom med råd under hela processen. Rekommenderas!"
säljare på Gitarrgatan 3

16 apr 2019

"Jonathan får saker och ting gjorda, är effektiv, trevlig och noggrann."
säljare på Basungatan 23

29 mar 2019

"Jonathan har en väldigt realistisk inställning och är försiktig med förhoppningar vilket är bra. Han är väldigt tydlig och strategisk med en stor kunskap om det mesta, som i vårat fall med en svajig marknad var en klar fördel."
säljare på Marklandsgatan 63

17 mar 2019

"Som säljare känner man sig trygg hos Jonathan, han har koll på allt, har svar på allt,
Pålitlig, ambitiös, proffesionell. Alltid tillgänglig. Mycket nöjda med honom. "
säljare på Skogsmilsgatan 29

12 mar 2019

"Vi skrev förmedlingsuppdraget på en måndag och jag såg framför mig en längre tid av säljförberedelser. Men ett par dagar senare hörde Jonathan av sig om att han hade flera
spekulanter som ville komma på förhandsvisning. Visningen hölls på söndagen och på
måndagen fick vi ett bud vi accepterade. Lägenheten såldes på en vecka.
Jonathan är mycket engagerad och har ett köparregister som gör skillnad. "
säljare på Mandolingatan 3

02 mar 2019

"Jonathan is a good and professional guy, I know him since I bought the property and sold the same, through him. Very easy going and upto the mark.
I wish him good luck for his future endeavours.
BR//
Bhushan n Sujata Moghe"
säljare på Rubingatan 14

28 feb 2019

"Kan rekommendera mäklaren till vänner och bekanta."
säljare på Kapplandsgatan 134

28 feb 2019

"Trevlig utan att vara överdrivet trevlig och "insäljande" mot mig."
säljare på Tenorgatan 12

31 jan 2019

"Fantastisk person och professionell.
Jag skulle rekommendera och använda Jonathan tjänster när som helst!
Det här meddelandet är 8 år sent (jag ber om ursäkt :)):
Vi köpte den egendom vi sålde nu - för 8 år sedan från Jonathan. Han var spektakulär vid den tiden också.
Efter alla försäljningar har gjorts (tillbaka 2011) av lägenheten - efter några veckor - Jonathan gick förbi för att fråga hur går det och faktiskt hjälpte med några frågor jag hade!"
säljare på Stenkastsgatan 7

13 dec 2018

"När vi valde mäklare stod mellan tre olika och Jonathan var den enda av tre mäklare som återkopplade när han sa att vi skulle höras av. Vi diskuterade flera olika försäljningsstrategier och han var lyhörd och med egna synpunkter för att det skulle bli så optimalt för vår familj som möjligt. Skulle varmt rekommendera honom till den som ska sälja sin bostad."
säljare på Turkosgatan 3

06 nov 2018

"Jonathan tog sig tid att förklara processen och fick mig att känna mig trygg under försäljningen. Han var noga med att sätta realistiska förväntningar men jobbade för att nå mitt drömläge. Bilderna på lägenheten var väldigt fina och texterna var välskrivna. Han höll mig uppdaterad och återkopplade enligt överenskommelse. Han var tydlig och informativ under kontraktskrivningen. Jag kan verkligen rekommendera Jonathan som mäklare."
säljare på Svängrumsgatan 32

05 nov 2018

"En lysande mäklare som inte bara jobbar med fastigheter utan även med människorna som bor där. "
säljare på Kapplandsgatan 60

23 okt 2018

"Mäklarens goda kännedom om föreningen borgade för en smidig försäljning."
säljare på Kapplandsgatan 32

05 okt 2018

"Jonathan is super good, I knew his name even before I move in to the area, he is clever, engaged, and effective. Thought the market is going down now, he still sell our apartment within our expectation, I can see he is always trying his best to all aspects to make a better sell for our apartment, and also very helpful with information. He also knew our area very well. I will strong recommand him if I have friends selling apartments in the close area. "
säljare på Kapplandsgatan 84B

25 aug 2018

"Vi kan varmt rekommendera Jonathan, han har uppfyllt alla kriterier vi hade på hur en mäklare skall vara. Vi kommer definitivt använda honom vid nästa försäljning också!"
säljare på Kapplandsgatan 146

11 jun 2018

"Jonathan är en bra kille med koll på läget. Det ända som vi alla gjorde fel var att ha förhandsvingar när intresset var svalt istället för att få dit alla på en och samma gång."
säljare på Södra Särövägen 36

11 jun 2018

"En väldigt organiserad, effektiv och kunnig mäklare. "
säljare på Skogsmilsgatan 29

31 maj 2018

"Jonathan är grym! Skulle rekommendera honom till alla som vill säja där han verkar!"
säljare på Flöjtgatan 31

19 apr 2018

"Bästa och enda mäklaren jag anlitat! Tipp topp!"
säljare på Mandolingatan 11

04 apr 2018

"Vi har både köpt av och sålt med Jonathan.
Vi hade ett mål med försäljningen och det lyckades han med.
Han är alltid snabb att höra av sig om vi har sökt honom eller om han har information om försäljningen, kvällar som helger.
Mycket behaglig och trevlig.
Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Lantmilsgatan 10

28 mar 2018

"Vi gick noggrant tillväga när vi valde mäklare och Jonathan var helt rätt!"
säljare på Klarinettgatan 20

27 mar 2018

"Jonathan har verkligen varit helt grym. Även fast han var dyrare än sina konkurrenter så var det värt det då hans insats gjorde så att vi fick ett superbra pris för vår lägenhet."
säljare på Hagens Stationsväg 6

22 mar 2018

"Jonathan är en fantastisk duktig och engagerad mäklare som har levererat det där lilla extra under hela vår försäljningsprocess. Vi är verkligen supernöjda med allt, särskilt med tanke på den svajiga bostadsmarknaden där många inte får sålt sin bostad."
säljare på Hagens Stationsväg 6

20 mar 2018

"Mycket proffsig i sitt agerande. Lätt att känna förtroende för"
säljare på Kapplandsgatan 142

20 mar 2018

"Mer än nöjd "
säljare på Sjömilsgatan 21

06 feb 2018

"Trevlig och engagerad med energi!"
säljare på Kapplandsgatan 60

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
107 980 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 202 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
184 av 202 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
192 av 202 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
193 av 202 säljare

Jonathan på kartan.

539 tidigare annonser
9 bostäder till salu
200 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
1 rum, 31,5 m²
54 677 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 833 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 75 m²
33 266 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 537 kr/mån
2 250 000 kr
1,5 rum, 39 m²
57 692 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 668 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 67 m²
41 044 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 549 kr/mån
5 750 000 kr
5 rum, 130 m²
44 230 kr/m²
Radhus, Kungsbacka
5 793 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 850 000 kr
Lägenhet Järnbrott
+ 155 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Flatås
+ 155 000 kr
4 rum, 97,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 295 000 kr
Lägenhet Tynnered
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 140 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
+ 145 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Askim
+ 105 000 kr
2 rum, 63,1 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.