Jonathan Schagerlind

Profilbild för Jonathan Schagerlind
Säljarfavorit
Jonathan Schagerlind
4.8 / 5
(338 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
24 st
125 305 000 kr

Bakgrund

Jonathan Schagerlind jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Jonathan har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Jonathan har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 127 500 000 kr.

Presentation

Målsättningen som driver Jonathan är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Han är specialiserad på bostadsrätter och villor i Borås med omnejd. I samklang med Bjurfors starka varumärke och över 10 års erfarenhet förmedlar Jonathan en trygg och smidig affär, där viljan att generera bästa möjliga resultat och nöjda kunder alltid är i fokus.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

26 jan 2023

"Även i svåra tider kunde han leverera. Kommer helt klart anlita honom igen. "
säljare på Trappvägen 10

12 nov 2022

"Jonathan var engagerad från första mötet, mycket trevlig och hade både bra och bestämda åsikter, om vad man behöver göra för att sälja en fastighet. Och han lyckades !
Jag är supernöjd! Bästa Mäklaren!"
säljare på Kuttervägen 7

27 okt 2022

"En helt fantastisk mäklare, väldigt professionell kunnig och helt underbart trevligt.
Blev rekommenderad av en annan mäklare inom samma koncern"
säljare på Sjögared Storåsen 2

05 okt 2022

"Smidig affär från första möte till påskrivet säljkontrakt"
säljare på Längdhoppsvägen 9

05 okt 2022

"Jonathan sålde min lägenhet till ett bra pris trots att marknaden inte är något vidare för tillfället. Flera lägenheter med andra mäklare ligger kvar ute, men jag fick en snabb affär och sålde innan visning. Kände mig trygg genom hela processen och fick bra rådgivning. Kan verkligen rekommendera!"
"Jonathan sålde min lägenhet till ett bra pris trots att marknaden inte är något vidare för tillfället. Flera lägenheter med andra mäklare ligger kvar ute, men jag fick en snabb affär och sålde innan visning. Kände mig trygg genom hela processen och fick bra rådgivning. Kan verkligen rekommendera!"
Läs mer
säljare på Stenbocksgatan 6

30 sep 2022

"Högpresterande mäklare som alltid levererar och håller sitt ord. "
säljare på Broslätt 3

30 sep 2022

"Smidig process, kände mig trygg med Jonathan. Han återkopplade och uppdaterade mig regelbundet. Super nöjd med försäljningen. Rekommenderar Jonathan starkt! "
säljare på Vindelgatan 37C

13 sep 2022

"Vi gick in i försäljning i en tuff tid med höjda räntor och en avstannande marknad. Jonathan har kämpat som ett djur sena kvällar och helger och tagit alla chanser för vår skull och det är vi tacksamma för. Vi har alltid fått ta del av processen och han har varje gång frågat om vi undrar eller fu..."
"Vi gick in i försäljning i en tuff tid med höjda räntor och en avstannande marknad. Jonathan har kämpat som ett djur sena kvällar och helger och tagit alla chanser för vår skull och det är vi tacksamma för. Vi har alltid fått ta del av processen och han har varje gång frågat om vi undrar eller funderar över något när vi pratat, och förklarat på ett bra och tydligt sätt.
Engagerad, kunnig i marknaden med örat mot marken, optimistisk men samtidigt verklighetsförankrad. Toppen!"
Läs mer
säljare på Valsjön 14

12 sep 2022

"Ett mycket bra arbete uppföljde mina förväntningar till 100 % satte ett värde vi ville ha och detta uppfylldes även under dessa förutsättningar som uppstått på bostadsmarknaden. En trevlig och härlig och målmedveten säljare som kan rekommenderas."
säljare på Erikslundsgatan 3

09 sep 2022

"Bästa mäklare, alltid tillgänglig och kunnig"
säljare på Lilla Brogatan 8

05 sep 2022

"Jonathan är en fantastisk mäklare och person! Alltid på tårna och gjorde det där "stora" extra för mig som säljare! Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Druveforsvägen 16

10 aug 2022

"Jonathan var riktigt proffsig från start till mål, vi gjorde rätt som valde honom!"
säljare på Åkerigatan 6B

09 aug 2022

"Jonathan är en toppenmäklare, med stort engagemang och lyhördhet. Rekommenderas varmt! "
säljare på Lundaskogsvägen 36

04 aug 2022

"Fick sååå bra service. Pga att vi ej bor i staden där bostaden såldes har Jonathan hjälpt till med massor. Släppt in och ut folk samt vart behjälplig i det mesta utöver det vanliga. Vi hade aldrig kunnat få en bättre mäklare. Kan starkt rekommendera honom. Allt gick smidigt och bra, aldrig några ..."
"Fick sååå bra service. Pga att vi ej bor i staden där bostaden såldes har Jonathan hjälpt till med massor. Släppt in och ut folk samt vart behjälplig i det mesta utöver det vanliga. Vi hade aldrig kunnat få en bättre mäklare. Kan starkt rekommendera honom. Allt gick smidigt och bra, aldrig några problem med något. Kan rekommendera Jonathan och Bjurfors starkt!! "
Läs mer
säljare på Söderforsgatan 12

03 aug 2022

"Jonathan gjorde ett bra jobb under svåra omständigheter. En instabil marknad och väldiga svängningar i vad man som säljare kan förvänta sig av en bostadsförsäljning betydde att Jonathan fick jobba väldigt hårt för att ens få intressenter att komma till visningar. Längs processen var Jonathan akti..."
"Jonathan gjorde ett bra jobb under svåra omständigheter. En instabil marknad och väldiga svängningar i vad man som säljare kan förvänta sig av en bostadsförsäljning betydde att Jonathan fick jobba väldigt hårt för att ens få intressenter att komma till visningar. Längs processen var Jonathan aktiv mot potentiella köpare och mig som säljare och var noga med att det alltid skulle vara något på gång. Jag har känt mig trygg längs hela processen och är nöjd med utgången av försäljningen. "
Läs mer
säljare på Källhagsgatan 13

03 jul 2022

"Det var svårt att beräkna slutpriset p gr av stigande räntor och osäkerhet i omvärlden."
säljare på Söderljungsgatan 7

27 jun 2022

"Seriös och proffsig!"
säljare på Södra Kyrkogatan 50

10 jun 2022

"* Trevlig
* Målinriktad
* Effektiv i kommunikationen
Lyckades dessutom få till ett fantastiskt bra slutpris i en svår marknad.
Kan varmt rekommenderas."
säljare på Kyrkogårdsgatan 17

08 jun 2022

"Han är som Zlatan!"
säljare på Kyrkogårdsgatan 5

23 maj 2022

"Inför försäljningen av vår lägenhet träffade vi flera mäklare, men eftersom alla kändes trötta och oengagerade var det svårt att få förtroende för någon. Ända tills vi träffade Jonathan. Med sitt driv och engagemang var han en frisk fläkt bland alla andra och valet var inte svårt att göra efter e..."
"Inför försäljningen av vår lägenhet träffade vi flera mäklare, men eftersom alla kändes trötta och oengagerade var det svårt att få förtroende för någon. Ända tills vi träffade Jonathan. Med sitt driv och engagemang var han en frisk fläkt bland alla andra och valet var inte svårt att göra efter ett möte med honom.
Under förberedelserna med fotografering, styling etc. lyste även hans engagemang och proffesionalitet genom, då han ständigt var närvarande och ivrig att allt skulle gå rätt till. Både för vår upplevelse och för att maximera möjligheterna till ett bra slutpris.
Under försäljningens gång var det inte heller svårt att släppa taget då han ständigt höll oss informerade om utvecklingen och allt runtomkring.
Vi är oerhört nöjda med Jonathan och rekommenderar starkt andra att också välja honom som sin mäklare."
Läs mer
säljare på Bygatan 1

17 maj 2022

"Han var engagerad o gick alltid att få tag på!
Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Sörmarksliden 21

28 apr 2022

"Rekommenderar denna Mäklare och han får 5 guldstjärnor av mig!"
säljare på Bygatan 14

16 apr 2022

"Jonathan var otroligt lyhörd och duktig på att uppdatera oss under hela processen. "
säljare på Fjällstigen 43

08 apr 2022

"Mycket bra mäklare. Fantastiskt smidig försäljning av huset och mäklaren presterade långt över förväntan! Dessutom till stor hjälp i vårt nya husköp. Lättillgänglig, anpassningsbar och kunnig. En riktig vinnarmäklare, vi rekommenderar starkt! "
säljare på Källungagatan 12

08 apr 2022

"Jag rekommenderar varmt Jonathan som skött vår försäljning föredömligt! "
säljare på Övre Kvarngatan 66

01 apr 2022

"Trevlig! Alltid påläst och återkopplade alltid när han lovat och i tid.
Gör gärna min nästa hus/fastighetsaffär med han igen. "
säljare på Tokarpsgatan 37

26 mar 2022

"Professionell och trevlig"
säljare på Guldbrandsgatan 16

06 mar 2022

"Trevlig och lyssnade och respekterade mina önskningar. Han var väldigt engagerad att få till en bra affär som jag kunde vara nöjd med."
säljare på Lönnebergagatan 1B

01 mar 2022

"Jag tycker att Jonathan gjorde ett fantastiskt jobb.
Jag är jätte nöjd och skulle vilja gärna rekommendera honom ."
säljare på Rosmaringången 14

19 feb 2022

"Strålande."
säljare på Ölandsgatan 3

02 feb 2022

"Vi fick mer betalt än förväntat. Är supernöjda! Jonathan gör sitt jobb utmärkt bra. Rekommenderar honom med glädje till alla som behöver en mäklare. "
säljare på Positivgatan 18

27 jan 2022

"Jonathan har varit superbra genom hela processen! Är jättenöjd med resultatet och känt mig trygg från början till slut. Han är dessutom väldigt trevlig och har varit fantastiskt bra på att återkoppla och ge uppdateringar! Min erfarenhet är 100% positiv. "
"Jonathan har varit superbra genom hela processen! Är jättenöjd med resultatet och känt mig trygg från början till slut. Han är dessutom väldigt trevlig och har varit fantastiskt bra på att återkoppla och ge uppdateringar! Min erfarenhet är 100% positiv. "
Läs mer
säljare på Druveforsvägen 16

27 jan 2022

"Superproffsig mäklare som kan rekommenderas varmt!"
säljare på Syrénvägen 12

24 dec 2021

"Jonathan Schagerlind gav allt för oss genom sitt stora engagemang och målinriktade arbete. Vi hölls under hela processen mycket välinformerade om senaste nytt. Vår upplevelse är också att köparna har tagits mycket väl om hand. Vi rekomenderar Jonathan varmt."
"Jonathan Schagerlind gav allt för oss genom sitt stora engagemang och målinriktade arbete. Vi hölls under hela processen mycket välinformerade om senaste nytt. Vår upplevelse är också att köparna har tagits mycket väl om hand. Vi rekomenderar Jonathan varmt."
Läs mer
säljare på Joel Kolléns väg 2

21 dec 2021

"Jonathan var väldigt engagerad, trots oförutsedda svårigheter längs med vägen gav han aldrig upp . Han såg möjligheter trots svårigheterna. Han gav rätt information från början till slutet och höll mig uppdaterad hela vägen igenom.
Jag kan starkt rekommendera både Jonathan och Fredrik hos Bjurfor..."
"Jonathan var väldigt engagerad, trots oförutsedda svårigheter längs med vägen gav han aldrig upp . Han såg möjligheter trots svårigheterna. Han gav rätt information från början till slutet och höll mig uppdaterad hela vägen igenom.
Jag kan starkt rekommendera både Jonathan och Fredrik hos Bjurfors i Borås."
Läs mer
säljare på Långåsvägen 1

19 dec 2021

"Jonathan var otroligt driven och engagerad genom hela processen. Han höll oss ständigt uppdaterade och gav oss en väldigt bra helhetsupplevelse som vi är mycket nöjda med! Rekommenderar starkt Jonathan Schagerlind som mäklare!"
säljare på Riddargränd 14

01 dec 2021

"Tog kontakt med flera mäklare i Borås i samband med försäljningen av mammas bostadsrätt. Alla gjorde ett bra intryck dock stack Jonathan ut på flera positiva sätt. Bjurfors gav inte lägst pris dock en bättre totalupplevelse vilket vi idag är nöjda med att vi valde.
Dels presentationen av upplägg..."
"Tog kontakt med flera mäklare i Borås i samband med försäljningen av mammas bostadsrätt. Alla gjorde ett bra intryck dock stack Jonathan ut på flera positiva sätt. Bjurfors gav inte lägst pris dock en bättre totalupplevelse vilket vi idag är nöjda med att vi valde.
Dels presentationen av upplägget och flera alternativa sätt att bedriva försäljningen beroende på hur vill ville göra och vilka sätt som var lämpliga över tid tills vi var klara med en ny köpare. Genomförandet av alla moment sköttes föredömligt och även en glad familj blev nöjda med köpet av lägenheten. Som helhet kändes det tryggt, enkelt, informativt och hög kvalité."
Läs mer
säljare på Lindormsgatan 9

29 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare. Min lägenhet var lite svårsåld och vi nådde inte vårat utgångspris. Trots detta så fortsatte Jonathan att jobba och gav sig aldrig. Han gjorde verkligen allt han kunde känner jag och till slut lyckades vi få sålt lägenheten och alla parter blev i s..."
"Jag kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare. Min lägenhet var lite svårsåld och vi nådde inte vårat utgångspris. Trots detta så fortsatte Jonathan att jobba och gav sig aldrig. Han gjorde verkligen allt han kunde känner jag och till slut lyckades vi få sålt lägenheten och alla parter blev i slutändan nöjda. Jonathan vill ditt bästa och det märks av i hans engagemang."
Läs mer
säljare på Bygatan 1

26 nov 2021

"Proffsigt skött men samtidigt en jordnära person. Alla tummar upp för honom!"
säljare på Fjällgatan 55A

17 nov 2021

"Supernöjd
Varmt rekommenderas"
säljare på Sörmlandsgatan 4

01 nov 2021

"Jonathan ingav en bra känsla och vi fick fullt förtroende för honom direkt! Han hade extremt god kännedom om läget både på bostadsmarknaden och i vårt område och kunde därför ge oss realistiska förväntningar! Dessa lyckades han ÄNDÅ på ytterst kort tid överträffa i både val av smidiga köpare och ..."
"Jonathan ingav en bra känsla och vi fick fullt förtroende för honom direkt! Han hade extremt god kännedom om läget både på bostadsmarknaden och i vårt område och kunde därför ge oss realistiska förväntningar! Dessa lyckades han ÄNDÅ på ytterst kort tid överträffa i både val av smidiga köpare och få till ett slutpris långt över vad vi trott var möjligt från början! Rekord i området! Otroligt dedikerad sitt jobb under uppdraget för oss, kom med tips och höll en öppen dialog och kommunikation under hela processen! Var anträffbar hela tiden, så driven och otroligt effektiv. Är mer än nöjda med allt och kommer definitivt anlita Jonathan igen! Förstklassig mäklare på alla sätt, rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Symfonigatan 87

25 okt 2021

"Jag rekommender stark att anlita dem
Väldigt proffsigt bemötande samt ger information av lägget under hela processen
Välj dessa mvh niklas"
säljare på Bäckgatan 3C

23 sep 2021

"Jag är så nöjd med Jonathan som mäklare. Han var otroligt engagerad, kunnig och alltid tillgänglig. Det är tydligt att han har lång erfarenhet och han fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Jag rekommenderar alla att sälja med Jonathan, han är en pärla! "
"Jag är så nöjd med Jonathan som mäklare. Han var otroligt engagerad, kunnig och alltid tillgänglig. Det är tydligt att han har lång erfarenhet och han fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Jag rekommenderar alla att sälja med Jonathan, han är en pärla! "
Läs mer
säljare på Sjöbogatan 44

12 sep 2021

"Vi upplevde Jonathan som väldigt kunnig och tydlig. Han återkopplade alltid enligt vad vi kommit överens om och var alltid tillgänglig när vi behövde stämma av diverse olika frågor.
Vi kan starkt rekommendera Jonathan och Bjurfors! "
säljare på Sjöhagsvägen 65

11 sep 2021

"Vår mäklare var postiv, driven , tänkte nytt vid annonsering kändes trygg och kompentent, det kändes att han tyckte om vårt hus och var noga att vi skulle vara nöjda ."
säljare på Backhagsvägen 16

18 aug 2021

"Oerhört nöjd med Jonathan och hela paketet som han ordnade! Väldigt lyhörd, tillgänglig och arbetade hårt för att vi skulle nå våra mål. Mycket nöjd med att jag valde Bjurfors och Jonathan. "
säljare på Källhagsgatan 33

12 aug 2021

"Jonathan har visat på en väldigt hög kunskap och säljarfärdighet. Min upplevelse av Jonathan var mycket positiv och affären vi landade i var över förväntan!
Kan varmt rekommendera Jonathan!"
säljare på Döbelnsgatan 7

02 aug 2021

"Det blev en kort och effektiv försäljning med förväntat slutpris. Jonathan var hela tiden tillgänglig för frågor och funderingar och vi fick löpande information om hur affären fortskred. Kan varmt rekommendera mäklaren som med sitt lugna och förtroendeingivande sätt gjorde vår fastighetsförsäljni..."
"Det blev en kort och effektiv försäljning med förväntat slutpris. Jonathan var hela tiden tillgänglig för frågor och funderingar och vi fick löpande information om hur affären fortskred. Kan varmt rekommendera mäklaren som med sitt lugna och förtroendeingivande sätt gjorde vår fastighetsförsäljning väldigt smidig."
Läs mer
säljare på Flöjtkroken 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
19
Lägenhet
14
Radhus
4
Mark
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
127 500 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
324 av 333 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
304 av 334 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
327 av 331 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
329 av 333 säljare

Jonathan på kartan.

730 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
336 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
4 rum, 98 m²
30 561 kr/m²
Lägenhet, Borås
5 426 kr/mån
4 rum, 91 m²
Lägenhet, Borås
5 522 kr/mån
3 rum, 80,2 m²
Lägenhet, Borås
5 315 kr/mån
4 995 000 kr
7 rum, 188 m²
26 569 kr/m²
Villa, Borås
2 495 000 kr
3 rum, 79,3 m²
31 582 kr/m²
Lägenhet, Borås
4 903 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 450 000 kr
Villa Bollebygd
-245 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Även i svåra tider kunde han leverera. Kommer helt klart anlita honom igen. "
2 300 000 kr
Lägenhet Druvefors
+ 305 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
900 000 kr
Lägenhet Parkstaden
-95 000 kr
2,5 rum, 55 m²
Utropspris: 995 000 kr
1 010 000 kr
Lägenhet Dammsvedjan
+ 160 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.