Jonathan Schagerlind

Profilbild för Jonathan Schagerlind
Säljarfavorit
Jonathan Schagerlind
4.8 / 5
(248 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
15 st
50 450 000 kr

Bakgrund

Jonathan Schagerlind jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Jonathan har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Jonathan har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 55 330 000 kr.

Presentation

Målsättningen som driver Jonathan är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Han är specialiserad på bostadsrätter och villor i Borås med omnejd. I samklang med Bjurfors starka varumärke och över 10 års erfarenhet förmedlar Jonathan en trygg och smidig affär, där viljan att generera bästa möjliga resultat och nöjda kunder alltid är i fokus.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

12 jul 2021

"Supertrevlig, lätt att få tag, håller dig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera Jonathan."
säljare på Ramdalsvägen 6C

10 jul 2021

"Jag är riktigt nöjd med Jonathan, han tog hand om allt….!
/Per"
säljare på Ekorrgränd 6

10 jul 2021

"Den bästa mäklaren som finns! Han gjorde allt till en väldigt fin upplevelse, han var engagerad och ärlig. Jag rekommenderar honom tusen och åter tusen gånger om. Jonathan är en topp mäklare med mycket kompetens. Han har förförståelse för kunden. Tusen tack Jonathan!
Med vänlig hälsning/ Maria "
säljare på Tollstorpsgatan 13A

08 jul 2021

"Trevlig engagerad, har inget att anmärka på överhuvudtaget"
säljare på Femte Villagatan 38

09 jun 2021

"Vi kan starkt rekommendera Jonathan Schagerlind på Bjurfors Borås till alla som har tänkt och sälja eller köpa bostad!
Vi är otroligt nöjda och kommer garanterat att vända oss till honom och Bjurfors Borås igen när det är dags för oss att köpa/sälja!"
säljare på Hagtornsliden 28

04 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Jonathan Schagerlind som mäklare. Han tog oss igenom hela säljprocessen på ett ansvarsfullt sätt och var mycket informativ om vad som skedde under hela säljprocessen. Han bemötte även de presumtiva spekulanterna på ett bra sätt. Helt enkelt en mycket bra mäklare."
säljare på Nämndemansgatan 35

25 apr 2021

"Mycket bra, fick vad vi ville ha på förhandsvisning. Supersnabb affär, fick löpande snabb information också."
säljare på Lindormsgatan 35

15 apr 2021

"Med ett fantastiskt engagemang drev Jonathan vår försäljning snabbt, tryggt och mycket noggrant. Alla våra önskemål och drömmar uppfylldes - och överträffades med rekord i föreningen! "
säljare på Trädgårdsvägen 4F

09 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Jonathan. Vi hade flera mäklare på besök men han var den som visade störst intresse för oss som kunder och var genuint intresserad av just vår lägenhet. Till skillnad från andra var han inte fixerad vid ett pris som han tyckte var rimligt utan lyssnade på oss och satte det som försäljningsmål. Resultatet blev rekord för en lägenhet i vår storlek och han överträffade verkligen våra förväntningar. Vi är supernöjda och kommer defintivt höra av oss om vi skall sälja nästa lya. 5/5 stjärnor! "
säljare på Svängrumsgatan 87

09 mar 2021

"Väldigt kompetent mäklare som visste vad han gjorde. Han hade en väldigt klar tanke och idéer hur vi skulle lägga upp allt för att få bäst betalt. Jag som en ganska nervös säljaren, kände mig aldrig någonsin under processen orolig då jag hela tiden fick löpande återkoppling. 5 stjärnor av 5 möjliga."
säljare på Handelsmyntet 16

09 mar 2021

"Bättre är nog svårt "
säljare på Jans väg 5

11 feb 2021

"Allt fungerade smidigt och en bra kontakt under resans gång"
säljare på Kapplandsgatan 118

11 feb 2021

"Jonathan fokuserar på rätt sak vid rätt tillfälle i säljprocessen och jag rekommenderar honom varmt som rätt person att ta hand om försäljningen av din lägenhet."
säljare på Lilla Marconigatan 25

22 jan 2021

"Jonathan is an expert and really skillfull. He is structured and sets a roadmap to reach your goals and sticks to the plan until the end. He is easy to communicate and keeps you constantly updated. He is truely reliable so you can layback relax and wait to see satisfying results at the end. Strongly recommended. Thank you Jonathan!"
säljare på Jans väg 12

07 jan 2021

"God kontakt all tid under dygnet. Lyssnade bra på säljaren och skötte allt riktigt snyggt. Bra jobbat! "
säljare på Hedtångsvägen 31B

01 dec 2020

"Kontakten har varit helt suverän! Uppdateringen om hur försäljningsprocessen ligger till var kanon. Gedigna samtal och det är Jonathan, som jag kommer ringa nästa gång! "
säljare på Svängrumsgatan 20

28 nov 2020

"Grym mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb. Lyssnade på våra åsikter tog till sig och gjorde sedan det han gör bäst, skapar en bra affär!"
säljare på Fiolgatan 2

26 nov 2020

"Genom Jonathans insats och den förankring han har i området blev det en snabb och lyckosam affär."
säljare på Högsbogatan 31

20 nov 2020

"Båda parter säljare/mäklare har varit engagerade och lyhörda. Vi har haft ett bra samarbete, vilket jag tror är av stor betydelse.
"
säljare på Stallbacken 7B

18 okt 2020

"Bäst när det gäller. När det hettar till visar Jonathan hur bra han är!"
säljare på Önneredsvägen 106

16 okt 2020

"Bra dialog och kommunikation där mäklaren gav en nyanserad bild av nuläget och vad som är rimligt att förvänta sig. Uppskattades även att konkreta tips gavs utan för den delen ha en dold agenda. "
säljare på Kapplandsgatan 26

02 okt 2020

"Rak och tydlig kommunikation. Engagerad, lyhörd och ger 110%. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare."
säljare på Kofferdalsvägen 12A

26 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonathan Schagerlind som mäklare till mina vänner."
säljare på Plåtmyntsgatan 27

18 sep 2020

"Jonathan var kunnig, självsäker och professionellt genom hela resan. Vi var tydliga med vad vi ville och Jonathan kunde leverera precis det, var alltid engagerad och närvarande och höll oss uppdaterad under vägens gång. Ett superproffs! "
säljare på Kobbeslätten 10

17 sep 2020

"Jonathan är lyhörd,vänlig,personlig och mycket engagerad. Kan ej tänka mig en bättre mäklare."
säljare på Södra Särövägen 32

19 aug 2020

"Seriös och professionell. Är mån om både säljare och köpare och hanterar balansen däremellan föredömligt. Ger bra vägledning och råd och håller sig lugn och metodisk i krävande situationer. "
säljare på Nils Mattssons väg 44

29 jul 2020

"Kunde hela vägen ut forma processen till det bästa, med tanke på önskemål och efterfråga!"
säljare på Högsbogatan 27

23 jul 2020

"Jonathan är väldigt trevlig och proffsig. Har köpt en bostad tidigare där Jonathan var mäklare och var då mycket nöjd.
Kommer välja Jonathan igen om jag ska sälja någon bostad i framtiden."
säljare på Lilla Marconigatan 25

15 jun 2020

"Jonathan är helt klart den trevligaste och mest professionella mäklare jag haft att göra med. Framför allt tydlig med hur allt fungerar och hur försäljningen skulle läggas upp.
"
säljare på Kopparmyntsgatan 5

05 maj 2020

"Professionell, snabb, organiserad och mycket bra kommunikation. Vi kunde inte valt bättre!"
säljare på Guldringen 25

23 apr 2020

"Jonathan är en mycket effektiv mäklare. Han är lyhörd, driven och tog hand om hela försäljningsprocessen på ett enastående sätt. Det var lätt att kommunicera med honom. Han gav snabba raka svar och information, speciellt under budgivnings gång. Jag skulle inte tveka att rekommendera honom. "
säljare på Dyrstensvägen 36

22 apr 2020

"Kompetent, driven, tydlig, trovärdig, kunnig, handlingskraftig, initiativrik mm. Helt enkelt en mäklare i min smak! "
säljare på Silvermyntsgatan 16

24 feb 2020

"Jonathan är en mycket trevlig, kunnig och proffsig mäklare. Kommunikationen flöt på bra genom hela försäljningsprocessen och han var lyhörd inför våra önskemål. Rekommenderas varmt!"
säljare på Verktumsgatan 10

10 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Jonathan. Han är ambitiös, kompetent och levde upp till våra höga förväntningar. Han har även ett stort tålamod och lyckades hitta rätt köpare för vår bostad. Vi kan inte vara nöjdare!"
säljare på Klåva Gårdsväg 7A

23 dec 2019

"Jag var väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen, det kändes tryggt och förtroendeingivande."
säljare på Kapplandsgatan 128

25 nov 2019

"Jonathan har varit mycket professionell men samtidigt personlig på ett plan som som var lätt att ta till sig. Vi har som säljare verkligen känt att vi har fått bra information och korrekt sådan samtidigt som vi kunnat säga vad vi tycker och tänker. Vi kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare samtidigt som vi vet vart vi skall vända oss i framtiden!"
säljare på Lantmilsgatan 10

15 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Jonathan. Han gav bra råd och bollade idéer under hela processen. Han har lång erfarenhet av att sälja bostadsrätter i Västra Göteborg vilket var viktigt för oss. Dessutom ger han ett seriöst och vänligt intryck utan att vara för påträngande. Han lyckades även få sålt vår lägenhet på förhand till ett pris vi var väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Orkestergatan 11

14 okt 2019

"Bästa mäklaren vi haft och kommer rekommendera för andra.
"
säljare på Sjöbackevägen 20

05 sep 2019

"Jonathan gjorde ett fantastiskt bra jobb med våran försäljning! Han uppdaterade oss under hela försäljningen och vi bollade hela tiden idéer och tankar fram och tillbaka vilket har varit väldigt bra! Jag skulle absolut rekommendera Jonathan då han är extremt proffsig och lyckades sälja våran lägenhet som tidigare iår varit osåld."
säljare på Plåtmyntsgatan 3

03 sep 2019

"Fick mitt boende sålt till förväntat pris och mycket tack vare Jonathan! Rekommenderar starkt. "
säljare på Briljantgatan 88

26 aug 2019

"Träffade flera olika mäklare innan jag valde Jonathan som stod ut markant, återkopplade snabbt, höll vad han lovade hela vägen igenom, väldigt kunnig, professionell och nådde det resultat han sa att vi skulle göra men framförallt la han ner mycket tid på alla mina frågor så att jag hela tiden kände trygghet i affären. Jag rekommenderar starkt att välja honom."
säljare på Marklandsgatan 65

25 aug 2019

"Jonathan är mkt målmedveten med hög kompentens, om ni anlitar Jonathan så blir ni oerhört nöjda med uppföljning och priset på er bostad, Med vänlig hälsning, Magnus Nordström."
säljare på Rubingatan 20

07 jul 2019

""Lyssnar, tog sig tid att svara på frågor. Allt gick snabbt och inget som drog ut på tiden.
Gav tidigt ett bra intryck och jag fick uppfattningen att han var väldigt drivande i det han gör och tar sig an. Väldigt nöjd! ""
säljare på Musikvägen 12

30 jun 2019

""Vi är så glada över valet av mäklare! Jonathan är proffsig, effektiv och trevlig. Att sälja sitt boende är förenat med många olika känslor och med Jonathan fick vi en smidig process som vi är nöjda med. Inte bara sålde han vår bostadsrätt till över utgångspris, han gjorde det med varmt engagemang och intresse vilket vi som säljare värdesätter.""
säljare på Barytongatan 14

12 jun 2019

""Har träffat många toppmäklare genom åren, det som utmärkte Jonathan var, att trots hans popularitet så var han alltid tillgänglig och serviceminded! Jag kommer garanterat anlita honom vid mitt nästa bostadsköp och kommer gladeligen rekommendera honom vidare:)""
säljare på Fiolgatan 10

12 jun 2019

"Kompetent och erfaren mäklare som jag känt mig trygg med genom hela försäljningsprocessen och verkligen kan rekommendera."
säljare på Hagens Stationsväg 6

21 maj 2019

"Lägenheten såldes innan annons
Snabb o lätt för alla parter."
säljare på Fiolgatan 2

17 maj 2019

"Jonathan is excellent on his job. Very professional and experience handling of all situations. He guides and drives the selling process, from planning and preparations until final signage of contract with full confidence and competence. Definitely will recommend him to others."
säljare på Fagottgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
55 330 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
235 av 244 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
227 av 246 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
238 av 242 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
239 av 243 säljare

Jonathan på kartan.

596 tidigare annonser
2 bostäder till salu
246 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
3 rum, 69 m²
15 869 kr/m²
Lägenhet, Borås
5 200 kr/mån
10 950 000 kr
7 rum, 245 m²
44 693 kr/m²
Villa, Borås

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 850 000 kr
Lägenhet Tullen
+ 255 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Den bästa mäklaren som finns! Han gjorde allt till en väldigt fin upplevelse, han var engagerad och ärlig. Jag rekommenderar honom tusen och åter tusen gånger om. Jonathan är en topp mäklare med mycket kompetens. Han har förförståelse för kunden. Tusen tack Jonathan!
Med vänlig hälsning/ Maria "
4 310 000 kr
Villa Centrum
+ 60 000 kr
4 rum, 120 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig engagerad, har inget att anmärka på överhuvudtaget"
2 200 000 kr
Lägenhet Sätila
+ 505 000 kr
3 rum, 69,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig, lätt att få tag, håller dig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera Jonathan."
2 875 000 kr
Villa Brämhult
+ 25 000 kr
4 rum, 112 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är riktigt nöjd med Jonathan, han tog hand om allt….!
/Per"
3 250 000 kr
Villa Trandared
+ 755 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan starkt rekommendera Jonathan Schagerlind på Bjurfors Borås till alla som har tänkt och sälja eller köpa bostad!
Vi är otroligt nöjda och kommer garanterat att vända oss till honom och Bjurfors Borås igen när det är dags för oss att köpa/sälja!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.