Jonathan Schagerlind

Profilbild för Jonathan Schagerlind
Jonathan Schagerlind
4.8 / 5
(232 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
26 st
100 350 000 kr

Bakgrund

Jonathan Schagerlind jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-06-25. Jonathan har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jonathan har haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 114 095 000 kr.

Presentation

Målsättningen som driver mig är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag är specialiserad på bostadsrättsförmedling i västra Göteborg. I samklang med Bjurfors starka varumärke förmedlar jag en trygg och smidig affär, där viljan att generera bästa möjliga resultat och nöjda kunder alltid är i fokus.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

07 jan 2021

"God kontakt all tid under dygnet. Lyssnade bra på säljaren och skötte allt riktigt snyggt. Bra jobbat! "
säljare på Hedtångsvägen 31B

01 dec 2020

"Kontakten har varit helt suverän! Uppdateringen om hur försäljningsprocessen ligger till var kanon. Gedigna samtal och det är Jonathan, som jag kommer ringa nästa gång! "
säljare på Svängrumsgatan 20

28 nov 2020

"Grym mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb. Lyssnade på våra åsikter tog till sig och gjorde sedan det han gör bäst, skapar en bra affär!"
säljare på Fiolgatan 2

26 nov 2020

"Genom Jonathans insats och den förankring han har i området blev det en snabb och lyckosam affär."
säljare på Högsbogatan 31

20 nov 2020

"Båda parter säljare/mäklare har varit engagerade och lyhörda. Vi har haft ett bra samarbete, vilket jag tror är av stor betydelse.
"
säljare på Stallbacken 7B

18 okt 2020

"Bäst när det gäller. När det hettar till visar Jonathan hur bra han är!"
säljare på Önneredsvägen 106

16 okt 2020

"Bra dialog och kommunikation där mäklaren gav en nyanserad bild av nuläget och vad som är rimligt att förvänta sig. Uppskattades även att konkreta tips gavs utan för den delen ha en dold agenda. "
säljare på Kapplandsgatan 26

02 okt 2020

"Rak och tydlig kommunikation. Engagerad, lyhörd och ger 110%. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare."
säljare på Kofferdalsvägen 12A

26 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonathan Schagerlind som mäklare till mina vänner."
säljare på Plåtmyntsgatan 27

18 sep 2020

"Jonathan var kunnig, självsäker och professionellt genom hela resan. Vi var tydliga med vad vi ville och Jonathan kunde leverera precis det, var alltid engagerad och närvarande och höll oss uppdaterad under vägens gång. Ett superproffs! "
säljare på Kobbeslätten 10

17 sep 2020

"Jonathan är lyhörd,vänlig,personlig och mycket engagerad. Kan ej tänka mig en bättre mäklare."
säljare på Södra Särövägen 32

19 aug 2020

"Seriös och professionell. Är mån om både säljare och köpare och hanterar balansen däremellan föredömligt. Ger bra vägledning och råd och håller sig lugn och metodisk i krävande situationer. "
säljare på Nils Mattssons väg 44

29 jul 2020

"Kunde hela vägen ut forma processen till det bästa, med tanke på önskemål och efterfråga!"
säljare på Högsbogatan 27

23 jul 2020

"Jonathan är väldigt trevlig och proffsig. Har köpt en bostad tidigare där Jonathan var mäklare och var då mycket nöjd.
Kommer välja Jonathan igen om jag ska sälja någon bostad i framtiden."
säljare på Lilla Marconigatan 25

15 jun 2020

"Jonathan är helt klart den trevligaste och mest professionella mäklare jag haft att göra med. Framför allt tydlig med hur allt fungerar och hur försäljningen skulle läggas upp.
"
säljare på Kopparmyntsgatan 5

05 maj 2020

"Professionell, snabb, organiserad och mycket bra kommunikation. Vi kunde inte valt bättre!"
säljare på Guldringen 25

23 apr 2020

"Jonathan är en mycket effektiv mäklare. Han är lyhörd, driven och tog hand om hela försäljningsprocessen på ett enastående sätt. Det var lätt att kommunicera med honom. Han gav snabba raka svar och information, speciellt under budgivnings gång. Jag skulle inte tveka att rekommendera honom. "
säljare på Dyrstensvägen 36

22 apr 2020

"Kompetent, driven, tydlig, trovärdig, kunnig, handlingskraftig, initiativrik mm. Helt enkelt en mäklare i min smak! "
säljare på Silvermyntsgatan 16

24 feb 2020

"Jonathan är en mycket trevlig, kunnig och proffsig mäklare. Kommunikationen flöt på bra genom hela försäljningsprocessen och han var lyhörd inför våra önskemål. Rekommenderas varmt!"
säljare på Verktumsgatan 10

10 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Jonathan. Han är ambitiös, kompetent och levde upp till våra höga förväntningar. Han har även ett stort tålamod och lyckades hitta rätt köpare för vår bostad. Vi kan inte vara nöjdare!"
säljare på Klåva Gårdsväg 7A

23 dec 2019

"Jag var väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen, det kändes tryggt och förtroendeingivande."
säljare på Kapplandsgatan 128

25 nov 2019

"Jonathan har varit mycket professionell men samtidigt personlig på ett plan som som var lätt att ta till sig. Vi har som säljare verkligen känt att vi har fått bra information och korrekt sådan samtidigt som vi kunnat säga vad vi tycker och tänker. Vi kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare samtidigt som vi vet vart vi skall vända oss i framtiden!"
säljare på Lantmilsgatan 10

15 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Jonathan. Han gav bra råd och bollade idéer under hela processen. Han har lång erfarenhet av att sälja bostadsrätter i Västra Göteborg vilket var viktigt för oss. Dessutom ger han ett seriöst och vänligt intryck utan att vara för påträngande. Han lyckades även få sålt vår lägenhet på förhand till ett pris vi var väldigt nöjda med. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Orkestergatan 11

14 okt 2019

"Bästa mäklaren vi haft och kommer rekommendera för andra.
"
säljare på Sjöbackevägen 20

05 sep 2019

"Jonathan gjorde ett fantastiskt bra jobb med våran försäljning! Han uppdaterade oss under hela försäljningen och vi bollade hela tiden idéer och tankar fram och tillbaka vilket har varit väldigt bra! Jag skulle absolut rekommendera Jonathan då han är extremt proffsig och lyckades sälja våran lägenhet som tidigare iår varit osåld."
säljare på Plåtmyntsgatan 3

03 sep 2019

"Fick mitt boende sålt till förväntat pris och mycket tack vare Jonathan! Rekommenderar starkt. "
säljare på Briljantgatan 88

26 aug 2019

"Träffade flera olika mäklare innan jag valde Jonathan som stod ut markant, återkopplade snabbt, höll vad han lovade hela vägen igenom, väldigt kunnig, professionell och nådde det resultat han sa att vi skulle göra men framförallt la han ner mycket tid på alla mina frågor så att jag hela tiden kände trygghet i affären. Jag rekommenderar starkt att välja honom."
säljare på Marklandsgatan 65

25 aug 2019

"Jonathan är mkt målmedveten med hög kompentens, om ni anlitar Jonathan så blir ni oerhört nöjda med uppföljning och priset på er bostad, Med vänlig hälsning, Magnus Nordström."
säljare på Rubingatan 20

07 jul 2019

""Lyssnar, tog sig tid att svara på frågor. Allt gick snabbt och inget som drog ut på tiden.
Gav tidigt ett bra intryck och jag fick uppfattningen att han var väldigt drivande i det han gör och tar sig an. Väldigt nöjd! ""
säljare på Musikvägen 12

30 jun 2019

""Vi är så glada över valet av mäklare! Jonathan är proffsig, effektiv och trevlig. Att sälja sitt boende är förenat med många olika känslor och med Jonathan fick vi en smidig process som vi är nöjda med. Inte bara sålde han vår bostadsrätt till över utgångspris, han gjorde det med varmt engagemang och intresse vilket vi som säljare värdesätter.""
säljare på Barytongatan 14

12 jun 2019

""Har träffat många toppmäklare genom åren, det som utmärkte Jonathan var, att trots hans popularitet så var han alltid tillgänglig och serviceminded! Jag kommer garanterat anlita honom vid mitt nästa bostadsköp och kommer gladeligen rekommendera honom vidare:)""
säljare på Fiolgatan 10

12 jun 2019

"Kompetent och erfaren mäklare som jag känt mig trygg med genom hela försäljningsprocessen och verkligen kan rekommendera."
säljare på Hagens Stationsväg 6

21 maj 2019

"Lägenheten såldes innan annons
Snabb o lätt för alla parter."
säljare på Fiolgatan 2

17 maj 2019

"Jonathan is excellent on his job. Very professional and experience handling of all situations. He guides and drives the selling process, from planning and preparations until final signage of contract with full confidence and competence. Definitely will recommend him to others."
säljare på Fagottgatan 6

16 maj 2019

"" Jonathan är mycket kunnig! Vi litade helt på honom,vi är mycket nöjda.""
säljare på Fiolgatan 8

23 apr 2019

"Vi är jättenöjda med Jonathans insats! Vi var nära att ge upp vår dröm om att sälja lägenheten men bland annat tack vare hans engagemang och positivitet orkade vi fortsätta kämpa vilket till slut gav resultat."
säljare på Silvermyntsgatan 4

16 apr 2019

"Bra och lyhörd mäklare med god kunskap om området. Höll oss uppdaterade och kom med råd under hela processen. Rekommenderas!"
säljare på Gitarrgatan 3

16 apr 2019

"Jonathan får saker och ting gjorda, är effektiv, trevlig och noggrann."
säljare på Basungatan 23

29 mar 2019

"Jonathan har en väldigt realistisk inställning och är försiktig med förhoppningar vilket är bra. Han är väldigt tydlig och strategisk med en stor kunskap om det mesta, som i vårat fall med en svajig marknad var en klar fördel."
säljare på Marklandsgatan 63

17 mar 2019

"Som säljare känner man sig trygg hos Jonathan, han har koll på allt, har svar på allt,
Pålitlig, ambitiös, proffesionell. Alltid tillgänglig. Mycket nöjda med honom. "
säljare på Skogsmilsgatan 29

12 mar 2019

"Vi skrev förmedlingsuppdraget på en måndag och jag såg framför mig en längre tid av säljförberedelser. Men ett par dagar senare hörde Jonathan av sig om att han hade flera
spekulanter som ville komma på förhandsvisning. Visningen hölls på söndagen och på
måndagen fick vi ett bud vi accepterade. Lägenheten såldes på en vecka.
Jonathan är mycket engagerad och har ett köparregister som gör skillnad. "
säljare på Mandolingatan 3

02 mar 2019

"Jonathan is a good and professional guy, I know him since I bought the property and sold the same, through him. Very easy going and upto the mark.
I wish him good luck for his future endeavours.
BR//
Bhushan n Sujata Moghe"
säljare på Rubingatan 14

28 feb 2019

"Kan rekommendera mäklaren till vänner och bekanta."
säljare på Kapplandsgatan 134

28 feb 2019

"Trevlig utan att vara överdrivet trevlig och "insäljande" mot mig."
säljare på Tenorgatan 12

31 jan 2019

"Fantastisk person och professionell.
Jag skulle rekommendera och använda Jonathan tjänster när som helst!
Det här meddelandet är 8 år sent (jag ber om ursäkt :)):
Vi köpte den egendom vi sålde nu - för 8 år sedan från Jonathan. Han var spektakulär vid den tiden också.
Efter alla försäljningar har gjorts (tillbaka 2011) av lägenheten - efter några veckor - Jonathan gick förbi för att fråga hur går det och faktiskt hjälpte med några frågor jag hade!"
säljare på Stenkastsgatan 7

13 dec 2018

"När vi valde mäklare stod mellan tre olika och Jonathan var den enda av tre mäklare som återkopplade när han sa att vi skulle höras av. Vi diskuterade flera olika försäljningsstrategier och han var lyhörd och med egna synpunkter för att det skulle bli så optimalt för vår familj som möjligt. Skulle varmt rekommendera honom till den som ska sälja sin bostad."
säljare på Turkosgatan 3

06 nov 2018

"Jonathan tog sig tid att förklara processen och fick mig att känna mig trygg under försäljningen. Han var noga med att sätta realistiska förväntningar men jobbade för att nå mitt drömläge. Bilderna på lägenheten var väldigt fina och texterna var välskrivna. Han höll mig uppdaterad och återkopplade enligt överenskommelse. Han var tydlig och informativ under kontraktskrivningen. Jag kan verkligen rekommendera Jonathan som mäklare."
säljare på Svängrumsgatan 32

05 nov 2018

"En lysande mäklare som inte bara jobbar med fastigheter utan även med människorna som bor där. "
säljare på Kapplandsgatan 60

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
114 095 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
219 av 232 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
211 av 232 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
222 av 232 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
223 av 232 säljare

Jonathan på kartan.

576 tidigare annonser
6 bostäder till salu
230 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

4 200 000 kr
3 rum, 67,6 m²
62 686 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 688 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 58,8 m²
38 793 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 400 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 60 m²
44 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 923 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 37,3 m²
51 216 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 368 kr/mån
3 190 000 kr
2 rum, 70,5 m²
45 571 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 345 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Hovås
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"God kontakt all tid under dygnet. Lyssnade bra på säljaren och skötte allt riktigt snyggt. Bra jobbat! "
2 250 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 55 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 975 000 kr
Lägenhet Önnered
-215 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
+ 50 000 kr
1,5 rum, 42,5 m²
Utropspris: 1 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kontakten har varit helt suverän! Uppdateringen om hur försäljningsprocessen ligger till var kanon. Gedigna samtal och det är Jonathan, som jag kommer ringa nästa gång! "
2 925 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 235 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.