Jonas Rutberg

Profilbild för Jonas Rutberg
Säljarfavorit
Jonas Rutberg
4.8 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
20 st
113 110 000 kr

Bakgrund

Jonas Rutberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-09. Jonas har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Jonas har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 106 195 000 kr.

Presentation

Jonas förmedlar lägenheter i Göteborgs innerstad och är specialiserad på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Johanneberg. Att jobba med människors bostadsaffärer är kopplat till ett stort ansvar och höga förväntningar, och det är just det som driver Jonas i hans arbete. Bjurfors bevisat framgångsrika arbetsmetod i kombination med Jonas målmedvetenhet skapar goda förutsättningar till en lyckad affär.

Säljare om Jonas.

16 sep 2021

"Jonas levererade helt klart över förväntan! Inte nog med att han gjorde en kanoninsats med försäljningen av min bostad så var han även en riktig klippa och ett fint bollplank i min process med att köpa ny bostad även om det var från en annan mäklarbyrå. Helt enkelt fantastisk service!"
säljare på Teatergatan 17

01 sep 2021

"Jag kände mig trygg med Jonas hela vägen, han var otroligt proffsig och hjälpsam genom försäljningsprocessen, extremt bra när det gällde tillgänglighet för extravisningar, avtalsskrivning och inte minst om man hade några frågor och funderingar. Han alltid varit snabb på att återkoppla, helt enkelt kunnig och proffsig i sin profession. Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Berzeliigatan 25

30 aug 2021

"När vi köpte bostadsrätten 2019 var det Jonas som sålde den till oss. Han gav ett mycket gott intryck direkt från början, kunnig och hjälpsam. Vi kände oss väldigt trygga med honom som mäklare. Detta gjorde att när vi nu skulle sälja så var valet självklart. Försäljningen gick otroligt snabbt och allt hanterades väldigt väl av Jonas. Vi kan verkligen rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja fast egendom.
Med vänlig hälsning
Lena o Bengt"
säljare på Föreningsgatan 16B

09 aug 2021

"Lugn och trygg lotsade Jonas Rutberg försäljningen framåt,till ett för mig som säljare positivt avslut.Glimrande presentation av objektet,i ord och bild.
Uppfattar Jonas Rutberg som pålitlig och lätt att kommunicera med.
"
säljare på Muraregatan 9

05 jul 2021

"Otroliga Jonas. Lugn, trygg och trevlig som få! Vi höll kontakten och hade en god dialog hela vägen och jag kände verkligen att jag litade på honom till 100% genom hela processen. Han är kompetent, målinriktad och driven. Succé! Tusen tack för allt! "
säljare på Tegnérsgatan 11A

21 jun 2021

"Vi upplever Jonas som en mycket kompetent och trevlig mäklare. Vi köpte av honom och det kändes naturligt att vända oss till honom även för en försäljning. Han är seriös och försiktig med förväntningar. Bra att samarbeta med genom processen. Vi kan varmt rekommendera Jonas. "
säljare på Volrat Thamsgatan 15

03 jun 2021

"Jonas gav ett seriöst och gott intryck från vårt första till sista möte. Vi var mycket nöjda med Jonas under hela processen och kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Hedåsgatan 20

22 maj 2021

"Vi var mycket nöjda med Jonas insats och hans initiala bedömning kring våra förutsättningar att sälja lägenheten, både vad gäller tidsramen och pris. Jonas är proffsig, vass och har en utmärkt känsla för bostadsmarknaden i Göteborg. Vi ser framemot att anlita honom igen i framtiden! "
säljare på Mölndalsvägen 35

05 maj 2021

"Jonas is the best broker I ever worked with. He is fully engaged and drives the whole process with his professionalism and transparency. It was a great experience to have him as my broker. "
säljare på Föreningsgatan 16C

07 apr 2021

"Jag gillde Hans sätt .han var lugn O sansad ."
säljare på Tegnérsgatan 11A

22 mar 2021

"Jonas Rutberg var mycket kompetent, engagerad och serviceinriktad. Vi hade en bra dialog genom försäljningens alla moment och han utredde snabbt frågetecken. Hela affären kändes trygg, enkel och smidig, 5/5."
säljare på Lorensbergsgatan 5

12 mar 2021

"Jonas är en mäklare som inger stort förtroende hos både köpare och säljare. Lätt att jobba med, tydlig och duktig på att hålla oss som säljare uppdaterade. Stor rekommendation att ta Jonas som er mäklare! "
säljare på Lilla Drottninggatan 4D

08 mar 2021

"Tusen tack för allt! "
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

24 feb 2021

"Vi har haft förmånen att få ha Jonas som mäklare både när vi varit köpare och säljare. Vi är mycket nöjda med hans arbete vid båda tillfällena. Han var tydlig och noggrann. Tog sig tid att lyssna och uppdaterade oss regelbundet. Han upplevdes professionell och vi kände oss trygga med honom. Vi kan verkligen rekommendera Jonas Rutberg. "
säljare på Västgötagatan 1

24 feb 2021

"En mycket kunnig och ödmjuk mäklare.
Tar hand om spekulanterna så de känner sig trygga i affären.
Jag är helnöjd med mitt val av mäklar.
"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35A

02 feb 2021

"Det blev en ganska utdragen försäljningsprocess, Jonas hanterade den på ett mycket bra sätt och argumenterade för önskad prisnivå med potentiella köpare på ett bra sätt.
Mycket nöjd med slutresultatet.
"
säljare på Chalmersgatan 19B

30 jan 2021

"Duktig mäklare som tog sig tid, trevlig, lyhörd och hade bra koll på fastighet och BRF"
säljare på Västgötagatan 7

17 jan 2021

"Jonas har mycket god kännedom om centrala Göteborg och har byggt upp ett bra nätverk. Han är lyhörd och ser till både säljarens och köparens intressen vilket bäddar för en god affär för båda parter. "
säljare på Lorensbergsgatan 5

17 jan 2021

"Driven, engagerad och effektiv mäklare. Alltid tillgänglig för samtal och sms och håller dig uppdaterad genom hela processen. Han är rakt på sak och spiller ingen onödig tid. Vi är mycket nöjda med vårt slutpris och kan varmt rekommendera Jonas. "
säljare på Västgötagatan 1

11 jan 2021

"10/10! Lyhörd, resultatinriktad och trevlig. Kändes tryggt genom hela processen. Nästa gång vi säljer vet vi vem vi ska välja!"
säljare på Sylvestergatan 8

22 dec 2020

"Jonas kändes genuin och grundad i verklighet, vilket är en egenskap många mäklare saknar. Han gjorde både ett professionellt och vänskapligt intryck. Han valde en strategi och en plan som kändes rätt för min lägenhet och därför blev lägenheten såld till det pris jag önskade."
säljare på Södra vägen 68A

22 dec 2020

"Supernöjd med Jonas insats. Han respekterade mina önskemål samtidigt som han kom med sina råd och sin expertis. Han höll mig uppdaterad och har mycket god lokal kännedom och kontaktyta som genererade ett mycket bra resultat.
Kommer definitivt rekommendera och kontakta Jonas igen."
säljare på Arkivgatan 6

21 dec 2020

"Jonas gjorde ett strålande arbete och var informativ och noggrann genom hela säljprocessen. Hans insats genererade också rekordpris i föreningen. Han fick dessutom sålt bostaden mitt under stamrenovering vilket gjorde prestationen än mer imponerande.
Jag kan varmt rekommendera denna proffsiga mäklare. "
säljare på Eklandagatan 14

22 nov 2020

"Detta var tredje (mäklaren) gången gillt !!
BYT mäklare om du inte känner dig 100% nöjd!
Viktigt att det känns 100% nöjd !!
Jag lovar ! Det lönar sig !"
säljare på Berzeliigatan 13

18 nov 2020

"Jonas Rutberg är en kunnig och påläst mäklare som känns trygg samt seriös att anlita."
säljare på Chalmersgatan 17B

02 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas till alla som önskar en engagerad mäklare vid försäljning av sin bostad. Jonas har varit väldigt professionell och mycket hjälpsam under hela processen. Vidare såg han till att överträffa samtliga de krav och förväntningar jag hade under processen. Nästa gång det är dags att sälja en bostad igen är det ingen tvekan om att jag kommer ringa Jonas Rutberg. 5/5!"
säljare på Spaldingsgatan 5

17 okt 2020

"På ett kort varsel, fixade Jonas det med glans! All heder för honom! Rekommender starkt "
säljare på Södra vägen 68A

13 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Jonas. Han är genuin och lätt att ha att göra med, lyhörd, engagerad och nåbar."
säljare på Storgatan 7

05 okt 2020

"Redan från dag 1 var Jonas väldigt engagerad att få sålt just vår lägenhet. Man fick ett mycket professionellt intryck som bidrog till att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Jonas till alla som vill sälja sin lägenhet i centrala Göteborg. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 26A

07 aug 2020

"Genom en svår pandemi och skakig marknad lyckades Jonas med något som få mäklare hade klarat av. 1. Hantera kräsna, jobbiga säljare. 2. Ha tålamod att hitta rätt köpare. 3. Ha känslan att hantera allt på ett professionellt sätt. 4. Få fram ett rättvist pris för både köpare och säljare.
Jonas går från klarhet till klarhet, en stjärna på en annars mörk Göteborgshimmel!
Varmt rekommenderad från nöjda säljare.
"
säljare på Vasagatan 18

07 aug 2020

"Mycket väl engagerad. "
säljare på Lundgrens Trappor 4

05 aug 2020

"Kan varmt rekommendera Jonas!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 42

28 jul 2020

"En väldigt genuin och duktig mäklare som värderar både köpare och kund högt. Snabb på att återkoppla och svarar alltid i telefonen.
10/10"
säljare på Götabergsgatan 9A

13 jul 2020

"Riktigt nöjd :)"
säljare på Engelbrektsgatan 61

06 jul 2020

"Jonas var väldigt professionell och ihärdig i en väldig tuff Corona marknad. Han skötte hela förmedlingsprocessen på ett optimalt sätt och var särskilt bra i kommunikationen med oss. Han gjorde ett väldigt bra jobb med tanke på förutsättningarna och vi är mer än nöjda med hans prestation. Jag skulle innerligen rekommendera Jonas till samtliga andra i Göteborg som vill ha en mäklare som verkligen levererar toppresultat. Bra jobbat och tack för allting!"
säljare på Aschebergsgatan 7B

10 jun 2020

"Uthållig"
säljare på Karl Gustavsgatan 33

19 maj 2020

"Jonas ger ett mycket kompetent, seriöst och kunnigt intryck och har varit mycket engagerad i försäljningen av vår bostad! Han har alltid varit enkel att ha att göra med och har ett trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Postgatan 1

15 apr 2020

"Jonas var trevlig och lätt att ha att göra med. Snabb återkoppling och höll mig uppdaterad hela tiden under hela försäljningen. Allt gick smidigt och lätt . "
säljare på Föreningsgatan 18A

11 feb 2020

"Jag är supernöjd med Jonas, lyhörd, kunnig och återkopplar under hela processen. Jonas är väldigt lugn, trygg och skapar ett stort förtroende. Vi hade en plan som vi följde tillsammans, med gott resultat. "
säljare på Sylvestergatan 10

07 feb 2020

"Grym mäklare som direkt fick vårt fulla förtroende, snabb, engagerad och mycket driven. En väldigt smidig affär!"
säljare på Mölndalsvägen 87F

04 feb 2020

"Vi är glada att vi valde Jonas Rutberg som mäklare iom vår försäljning. Han var lyhörd på våra önskemål, trevlig, trygg, lätt att ha att göra med och han svarade på samtal och meddelanden direkt. Vi var helt enkelt väldigt nöjda. Välj honom! "
säljare på Kapellgatan 14

15 jan 2020

"Jonas har från första kontakt uppdaterat mig kring spekulanter och intresse kring bostaden dagligen, vilket gjort att jag alltid känt mig lugn och haft koll på status och intresset för min bostad. Jonas har haft imponerade och drivande försäljningstaktik vilket fått mig som säljare trygg i att försäljning kommer ske på den nivå jag önskat.
Jag lämnar mina varmaste rekommendationer för Jonas som mäklare och garanterar er en trygg, smidig och bra affär. "
säljare på Fribergsgatan 8

12 dec 2019

"Jätte trevlig o hörde hela tiden av sig o guidade oss på ett fantastiskt bra sätt"
säljare på Viktoriagatan 36

11 dec 2019

"Jonas skötte försäljningen på ett ypperligt sätt och motsvarade mina högt ställda förväntningar."
säljare på Gyllenkrooksgatan 1

28 nov 2019

"Jag sålde på förhandsbud innan officiella visningar varit vilket gör det svårt att göra en bedömning. Kunde jag ha sålt för mer eller inte? Därför blir också arvodet svårt att svara på. I förhållande till priset och tidig försäljning så kanske det är något högt men det är enligt standard tänker jag. Valet är att göra det själv."
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

08 nov 2019

"Jonas har en trevlig ton i bemötande och kontakt via mail och telefon. Han är tydlig och väl insatt. Han har hela tiden varit lätt att nå och återkopplat fort.
Jag vill varmt rekommendera Jonas Rutberg."
säljare på Eklandagatan 52B

24 okt 2019

"Jonas sålde våran lägenhet snabbt och smidigt. Han förstod mig och våra önskemål exemplariskt och vi fick vad vi önskade för lägenheten. Jonas såg till att alltid återkoppla med information om vad som händer och fanns alltid där om man hade några frågor eller funderingar. Jag kan starkt rekommendera Jonas engagemang som mäklare. Toppen bra!"
säljare på Södra vägen 13

19 okt 2019

"Jonas jobbade snabbt och effektivt och vi fick mer betalt för lägenheten än vad vi egentligen vågat tro.
Snabb på att svara på mail/sms och alltid trevlig.
Jag är otroligt nöjd med hur snabb och smidig försäljningen gick och kan inte annat än att ge högsta betyg.
"
säljare på Chalmersgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
106 195 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
135 av 138 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
119 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
137 av 141 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 141 säljare

Jonas på kartan.

202 tidigare annonser
3 bostäder till salu
141 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

4 490 000 kr
2 rum, 70 m²
64 142 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 233 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 77 m²
51 883 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 626 kr/mån
5 290 000 kr
3 rum, 103 m²
51 359 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 694 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 950 000 kr
Lägenhet Lorensberg
-45 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
7 400 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 900 000 kr
3 rum, 113 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 250 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 255 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas levererade helt klart över förväntan! Inte nog med att han gjorde en kanoninsats med försäljningen av min bostad så var han även en riktig klippa och ett fint bollplank i min process med att köpa ny bostad även om det var från en annan mäklarbyrå. Helt enkelt fantastisk service!"
2 850 000 kr
Lägenhet Centrum
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
9 700 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 1 750 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 7 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.