Jonas Rutberg

Profilbild för Jonas Rutberg
Jonas Rutberg
4.8 / 5
(88 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
14 st
79 105 000 kr

Bakgrund

Jonas Rutberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-09. Jonas har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Jonas har haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 77 582 500 kr.

Presentation

Jonas förmedlar lägenheter i Göteborgs innerstad och är specialiserad på bostadsrätter i Vasastaden, Lorensberg och Johanneberg. Att jobba med människors bostadsaffärer är kopplat till ett stort ansvar och höga förväntningar, och det är just det som driver Jonas i hans arbete. Bjurfors bevisat framgångsrika arbetsmetod i kombination med Jonas målmedvetenhet skapar goda förutsättningar till en lyckad affär.

Säljare om Jonas.

06 jul 2020

"Jonas var väldigt professionell och ihärdig i en väldig tuff Corona marknad. Han skötte hela förmedlingsprocessen på ett optimalt sätt och var särskilt bra i kommunikationen med oss. Han gjorde ett väldigt bra jobb med tanke på förutsättningarna och vi är mer än nöjda med hans prestation. Jag skulle innerligen rekommendera Jonas till samtliga andra i Göteborg som vill ha en mäklare som verkligen levererar toppresultat. Bra jobbat och tack för allting!"
säljare på Aschebergsgatan 7B

10 jun 2020

"Uthållig"
säljare på Karl Gustavsgatan 33

19 maj 2020

"Jonas ger ett mycket kompetent, seriöst och kunnigt intryck och har varit mycket engagerad i försäljningen av vår bostad! Han har alltid varit enkel att ha att göra med och har ett trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Postgatan 1

15 apr 2020

"Jonas var trevlig och lätt att ha att göra med. Snabb återkoppling och höll mig uppdaterad hela tiden under hela försäljningen. Allt gick smidigt och lätt . "
säljare på Föreningsgatan 18A

11 feb 2020

"Jag är supernöjd med Jonas, lyhörd, kunnig och återkopplar under hela processen. Jonas är väldigt lugn, trygg och skapar ett stort förtroende. Vi hade en plan som vi följde tillsammans, med gott resultat. "
säljare på Sylvestergatan 10

07 feb 2020

"Grym mäklare som direkt fick vårt fulla förtroende, snabb, engagerad och mycket driven. En väldigt smidig affär!"
säljare på Mölndalsvägen 87F

04 feb 2020

"Vi är glada att vi valde Jonas Rutberg som mäklare iom vår försäljning. Han var lyhörd på våra önskemål, trevlig, trygg, lätt att ha att göra med och han svarade på samtal och meddelanden direkt. Vi var helt enkelt väldigt nöjda. Välj honom! "
säljare på Kapellgatan 14

15 jan 2020

"Jonas har från första kontakt uppdaterat mig kring spekulanter och intresse kring bostaden dagligen, vilket gjort att jag alltid känt mig lugn och haft koll på status och intresset för min bostad. Jonas har haft imponerade och drivande försäljningstaktik vilket fått mig som säljare trygg i att försäljning kommer ske på den nivå jag önskat.
Jag lämnar mina varmaste rekommendationer för Jonas som mäklare och garanterar er en trygg, smidig och bra affär. "
säljare på Fribergsgatan 8

12 dec 2019

"Jätte trevlig o hörde hela tiden av sig o guidade oss på ett fantastiskt bra sätt"
säljare på Viktoriagatan 36

11 dec 2019

"Jonas skötte försäljningen på ett ypperligt sätt och motsvarade mina högt ställda förväntningar."
säljare på Gyllenkrooksgatan 1

28 nov 2019

"Jag sålde på förhandsbud innan officiella visningar varit vilket gör det svårt att göra en bedömning. Kunde jag ha sålt för mer eller inte? Därför blir också arvodet svårt att svara på. I förhållande till priset och tidig försäljning så kanske det är något högt men det är enligt standard tänker jag. Valet är att göra det själv."
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

08 nov 2019

"Jonas har en trevlig ton i bemötande och kontakt via mail och telefon. Han är tydlig och väl insatt. Han har hela tiden varit lätt att nå och återkopplat fort.
Jag vill varmt rekommendera Jonas Rutberg."
säljare på Eklandagatan 52B

24 okt 2019

"Jonas sålde våran lägenhet snabbt och smidigt. Han förstod mig och våra önskemål exemplariskt och vi fick vad vi önskade för lägenheten. Jonas såg till att alltid återkoppla med information om vad som händer och fanns alltid där om man hade några frågor eller funderingar. Jag kan starkt rekommendera Jonas engagemang som mäklare. Toppen bra!"
säljare på Södra vägen 13

19 okt 2019

"Jonas jobbade snabbt och effektivt och vi fick mer betalt för lägenheten än vad vi egentligen vågat tro.
Snabb på att svara på mail/sms och alltid trevlig.
Jag är otroligt nöjd med hur snabb och smidig försäljningen gick och kan inte annat än att ge högsta betyg.
"
säljare på Chalmersgatan 11

16 okt 2019

"Med god lokalkännedom och ett lugnt och seriöst intryck kändes Jonas Rutberg som rätt val vid min lägenhetsförsäljning. Han är lyhörd och har skött hela lägenhetsaffären på ett mycket smidigt sätt. Kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. "
säljare på Storgatan 7

14 okt 2019

"Rekommenderar Jonas starkt, han överträffade mina förväntningar både när det kom till slutpris och engagemang. Snabb och smidig affär med kund från mäklarens spekulantregister. "
säljare på Arkivgatan 6

06 okt 2019

"Kan verkligen rekommendera Jonas. Han hade hela tiden en plan om hur försäljningen skulle gå till och ett lugn som lugnade oss."
säljare på Södra vägen 68B

26 sep 2019

"Profesionellt utfört jobb, bra kompetens, självsäker i samt mycket fin och trevlig man.
Representerar Bjurfors på hög nivå!"
säljare på Viktor Rydbergsgatan 20

21 sep 2019

"Tyvärr fel förväntan på slutpriset. Men trevlig att ha att göra med och enkel att få tag på. "
säljare på Viktoriagatan 22

08 sep 2019

"Snabb återkoppling och engagerad"
säljare på Gyllenkrooksgatan 13

05 sep 2019

"Efter noggrann analys av flera mäklare föll valet på Jonas och han motsvarade mina höga förväntningar på alla sätt.
Helt klart rätt mäklare att välja om du vill ha en snabb affär till bästa pris!"
säljare på Mölndalsvägen 37

16 aug 2019

"Jonas har varit lyhörd, stöttande, tillmötesgående, engagerad, påläst och lättillgänglig- helt enkelt exemplarisk under hela processen. Väldigt förtroendeingivande och gav hjälp för övriga kontakter exempelvis stylist. Allt sköttes väldigt smidigt och med regelbunden kommunikation. Tack vare Jonas och Bjurfors kontaktnät blev slutpriset över förväntan. Skulle varmt rekommendera Jonas och använder gärna honom när/om man säljer igen i framtiden.
Kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare! "
säljare på Volrat Thamsgatan 15

29 jul 2019

"Grymt bra insats! Slutresultatet blev inte exakt som förväntningarna men jag kände att Jonas gjorde allt han kunde för en god affär!"
säljare på Volrat Thamsgatan 15

23 jul 2019

"Förtroendeskapande, påläst och otroligt lyhörd. Jonas skötte försäljningen väldigt professionellt och fanns alltid ett samtal bort vid minsta fråga och fundering. En riktig klippa som vi starkt rekommenderar!"
säljare på Hjulmakaregatan 18A

01 jul 2019

"Kan varmt rekommendera Jonas! Han tog sig alltid tid, höll oss uppdaterade och var mycket professionell både mot oss och köparna. "
säljare på Aschebergsgatan 29

20 jun 2019

"Lyhörd och påläst levererade Jonas både en lugn och pepp trygghet i min försäljning. Rekommenderar varmt!"
säljare på Gibraltargatan 58

03 jun 2019

"Jonas var fantastisk från början till slut och skapade ett enormt förtroende hos oss. Vi kände oss helt trygga och uppdaterade om vad som hände. Jonas kunde även förmedla bra kontakter till övriga tjänster runt omkring en försäljning (styling, bortforsling av sopor etc) vilket var skönt."
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

30 maj 2019

"Bästa mäklaren i Göteborg! "
säljare på Volrat Thamsgatan 15

27 apr 2019

"Helhjärtad insats, mycket nöjd!"
säljare på Sylvestergatan 10

10 apr 2019

"Jonas skötte allting utmärkt från början till slut, tror inte att det hade kunnat bli så mycket bättre. Kan starkt rekommendera Jonas som mäklare! "
säljare på Johannebergsgatan 28

22 feb 2019

"Mkt bra. mäklaren höll mig frekvent uppdaterad om intresset fr ev köpare."
säljare på Engelbrektsgatan 41

05 feb 2019

"Jonas var väldigt hjälpsam och flexibel! Tillgänglig och svarade snabbt på sms och telefon. Han stöttade oss i försäljningen och gav goda råd kring hur vi skulle tänka. Vi skulle gärna använda oss av Jonas när/om vi säljer igen! "
säljare på Cederbourgsgatan 9

20 jan 2019

"Uppskattade verkligen Jonas engagemang och kommunikation. Väldigt bra att få tydlig och genomgående information efter visningar och uppdateringar om läget under hela processen. "
säljare på Fridkullagatan 18E

17 jan 2019

"Jag valde att anlita Jonas då han säljer väldigt många lägenheter i innerstaden och har kontakt med många spekulanter. Jag har även fått honom rekommenderad av vänner, bekanta och grannar som både har sålt och köpt av honom. När jag väl träffade honom förstod jag varför och valet var enkelt. Jonas är otroligt ödmjuk, kunnig och engagerad.
Jonas arbetade väldigt effektivt och målinriktat utan att vara för pådrivande. Han använde sitt kontaktnät och sålde min lägenhet genom att visa den "utanför den öppna marknaden" för spekulanter han redan var i kontakt med från andra visningar och budgivningar i närområdet.
Från att jag fick frågan om lägenheten kunde visas tills det att vi var överens och avtalen var skrivna tog det 24 timmar vilket för mig är långt över förväntan. Försäljningen gick väldigt smidigt och jag ger Jonas mina varmaste rekommendationer."
säljare på Chalmersgatan 25A

08 dec 2018

"När sover Jonas? Han verkar alltid jobba! Han är tillgängliga både tidiga mornar och sena kvällar. Vi skrev kontrakt kl 22.30 samma dag som budgivningen tagit slut. Jonas ligger i som en iller och vi rekommenderar honom gärna. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 12

26 nov 2018

"Jonas är väldigt påläst på området och gav ett professionellt intryck från första mötet! Han har genom hela processen varit informativ, trevlig och lagt ner tid och kraft på mig som säljare. Jag skulle absolut rekommendera Jonas och skulle inte tveka att anlita honom igen i framtiden. Mycket nöjd!"
säljare på Fribergsgatan 8

14 nov 2018

"Kanske det bästa som hänt sen skivat bröd! Trots sin ringa ålder så är Jonas en toppenmäklare som gör allt för sin kund. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vasagatan 18

25 okt 2018

"Professionell. Lugn och trevlig."
säljare på Mölndalsvägen 43

08 okt 2018

"Lyhörd och engagerad och bra på att få till avslut"
säljare på Viktor Rydbergsgatan 13

12 sep 2018

"Jonas har en mycket bra marknads uppfattning och visade prov på en bra planering ett bra engagemeng i försäljnings processen. "
säljare på Frida Hjertbergs gata 1

27 aug 2018

"Jonas förstod tidigt vilken typ av kund som vi var och agerade därefter. Han uppfattade aldrig att något som vi sa eller ville skulle vara något problem, Jonas hade en positiv inställning hela tiden."
säljare på Tegnérsgatan 20

14 aug 2018

"Jonas är kompetent, engagerad och trevlig att ha att göra med. Han var mycket bra på att återkoppla under hela försäljningsprocessen, och jag är väldigt nöjd med hans insats. "
säljare på Liljeforsgatan 53

07 aug 2018

"Jonas var trevlig och lätt att ha att göra med. Han var rak och okonstlad i sitt sätt och ingav förtroende. Min upplevelse var en trygg försäljningsprocess med Jonas."
säljare på Kopparslagaregatan 15B

02 aug 2018

"Engagerad, närvarande och lättillgänglig! "
säljare på Haga Kyrkogata 8

31 jul 2018

"Tycker Jonas var väldigt engagerad och förtroende!"
säljare på Vasagatan 18

05 jul 2018

"Jonas var driven och hade en positiv inställning under hela försäljningsprocessen. Han var snabb, duktig på att informera om säljprocessen, informera om budgivare och hur vi bäst skulle agera för att få igenom försäljningen. Jag är 100% nöjd med hans arbete."
säljare på Vasagatan 4

25 jun 2018

"Jonas är en påläst och duktig mäklare som är lätt att samarbeta med. Jag uppskattade särskilt hans tydlighet och transparens i processen. "
säljare på Karl Gustavsgatan 18B

08 maj 2018

"Mycket proffsig och trevlig, med ett vinnande förtroendeingivande lugn och stor kompetens. Ända konstruktiva kritiken är att det vore bra om kund får granska annonstext före utläggning på hemsida/hemmet. (Småfel i planskiss mm men som snabbt rättades till). Kanske mindre relevant men ändå, snygg klädstil! Alldeles för onaturligt slicka kostymer gör mig alltid lite obekväm och assosicerar med ohederliga bilskojare med alltför fina kläder;) Tack för bra insats! /A"
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
77 582 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 88 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 88 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 88 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 88 säljare

Jonas på kartan.

122 tidigare annonser
14 bostäder till salu
88 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

5 490 000 kr
3 rum, 91 m²
60 329 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 812 kr/mån
2 500 000 kr
1,5 rum, 31 m²
80 645 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 205 kr/mån
2 790 000 kr
1,5 rum, 37,5 m²
75 405 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 119 kr/mån
2 450 000 kr
1 rum, 32,7 m²
76 562 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 029 kr/mån
2 450 000 kr
1 rum, 32 m²
76 562 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 986 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 187 500 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 212 500 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
3 995 000 kr
Lägenhet Vasastaden
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas var väldigt professionell och ihärdig i en väldig tuff Corona marknad. Han skötte hela förmedlingsprocessen på ett optimalt sätt och var särskilt bra i kommunikationen med oss. Han gjorde ett väldigt bra jobb med tanke på förutsättningarna och vi är mer än nöjda med hans prestation. Jag skulle innerligen rekommendera Jonas till samtliga andra i Göteborg som vill ha en mäklare som verkligen levererar toppresultat. Bra jobbat och tack för allting!"
3 475 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
+ 25 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 325 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 330 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Uthållig"
5 300 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
+ 305 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.