Johanna Mjöfors

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Johanna Mjöfors
Profilbild för Johanna Mjöfors
Johanna Mjöfors
5.0 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
21 st
145 295 000 kr

Bakgrund

Johanna Mjöfors jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2011-03-28. Johanna har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johanna har haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 145 067 000 kr.

Presentation

Meriter:
Dockans mest anlitade och rekommenderade mäklare 2018 & 2019.
Västra Hamnens mest anlitade och rekommenderade mäklare 2018 & 2019.
Årets mäklare 2015.

Att vara mäklare ser jag som en livsstil och det är fantastiskt roligt! Jag är driven, målmedveten och engagerad och får många följdaffärer och rekommendationer.

Hårt arbete och kundfokus ligger bakom mina framgångar. Jag började min mäklarkarriär på en konkurrerande firma där jag utnämndes till årets mäklare 2015 och där jag även arbetade som kontorschef på Dockankontoret i Malmö.

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är nöjda kunder och kvalitet under hela processen!

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"

"Ytterst professionell bemötande och hantering av försäljning av vår lägenhet. Fanns alltid tillgänglig och hjälpte oss genom säljprocessen på bästa möjliga sätt. Kan varmt rekommendera Johanna till samtliga säljare då hon tar hand om både försäljningen och kunden på ett ypperligt sätt. Framförallt har hon ett genuint intresse och engagemang för kunden."

"När vi köpte lägenhet av Johanna insåg vi att hon även skulle få sälja vårt hus. Oerhört inlyssnande och samtidigt verbal på ett icke påträngande sätt. Johanna är ärlig mot både säljare och köpare och redovisar direkt om något skulle vara fel. Dessutom snabb på att besvara meddelanden och samtal på ett alltid lika trevligt sätt. Johanna är ett föredöme för mäklarkåren och vi kan inte göra annat än att rekommendera henne, man blir garanterat inte besviken."

Varit mäklare i snart tio år. Kommer senast från Våningen & Villan.

Säljare om Johanna.

18 jun 2020

"Positiv, tydlig och professionell, vi är mycket nöjda."
säljare på Barlastgatan 53

09 jun 2020

"Johanna är snabb, har väldigt god lokalkännedom, kommunikativ och väldigt engagerad och inlyssnande gällande vår situtation och önskemål. Jag kommer anlita Johanna vid nästa försäljning igen alla dagar i veckan, en superstjärna! "
säljare på Dockgatan 27

27 maj 2020

"Johanna Mjöfors är en mäklare i toppklass!
Hennes jobb gav ett enastående resultat både i försäljningstid och slutpris.
Hon borde vara allas Nr One! "
säljare på Föreningsgatan 4B

11 maj 2020

"Johanna är en sann pärla, hon arbetar seriöst, med respekt, i samarbete, och så har hon humor. Jag rekommenderar verkligen Johanna. Det var andra gången vi anlitade henne, och vi blev lika nöjda båda gångerna. "
säljare på Dockrosvägen 20

07 maj 2020

"Otroligt duktig och kompetent"
säljare på Dockgatan 27

06 maj 2020

"Fantastiskt professionell och tydlig mäklare. Jag har känt mig trygg hela vägen och rekommenderar henne verkligen till framtida säljare. Klockren!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 5

17 apr 2020

"Johanna var väldigt professionell som mäklare. Inlyssnande, tillgänglig, engagerad och har väldigt god kännedom om området. Vi var väldigt trygga med att ha Johanna som mäklare och jag är övertygad om att spekulanterna också kände denna trygghet vilket är väldigt viktigt faktor i ett köp av en bostad. Kan varmt rekommendera Johanna!"
säljare på Dockgatan 17

02 apr 2020

"En mycket engagerad och ambitiös mäklare!
Vi blev alltid till 100% uppdaterade, med en dialog om vad som hände runt omkring, dygnet runt.
Professionell attityd vilket gjorde att vi kände oss trygga och målinriktade oavsett vad som dök upp på vägen.
Det var en lång resa på en kort tid!
Vi rekommenderar Johanna varmt till andra som behöver hjälp till att känna sig trygga vid ett köp eller försäljning. Vi hade glädjen att göra både och :-)"
säljare på Lagunavägen 34

17 mar 2020

"Johhana är ett fullblodsproffs till mäklare som omger sig med ett väl fungerande team. Vi är mycket nöjda med hur allt har skötts kring vår försäljning och kan bara lämna våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Västra Varvsgatan 21B

02 mar 2020

"Johanna var toppenbra och supertrevlig så jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Krankajen 40

16 feb 2020

"Johanna är en otroligt kompetent, målinriktad, trevlig och tydlig mäklare! Vi är riktigt nöjda med hela hennes insats från start till mål. Trots kännedom om henne lyckades hon ändå överträffa våra förväntningar på flera punkter. Det är inte konstigt att hon har det positiva ryktet hon har - hon jobbar verkligen för det. Vi kommer garanterat att rekommendera Johanna till nära och kära i framtiden! "
säljare på Dockgatan 21

12 feb 2020

"Johanna är en fantastisk kompetent och professionell mäklare. Med hennes erfarenhet, engagemang, marknadskännedom och etablerade kundkontakter gick försäljningen av vår lägenhet snabbt och smidigt. Hon är mycket serviceminded, alltid nåbar och tillmötesgående, vi kan varmt rekommendera Johanna! "
säljare på Dockgatan 17

21 jan 2020

"Mäklaren är väl insatt om bostadsmarknaden i Västra hamnen, ska man sälja fastighet där rekommenderar jag varmt Johanna."
säljare på Flöjelgatan 6

25 nov 2019

"Johanna är en mycket professionell mäklare som jag varmt rekommenderar att anlita."
säljare på Västra Varvsgatan 16A

22 okt 2019

"Fantastisk duktig och proffessionell mäklare, kan varmt rekommenderas."
säljare på Ringbovägen 23B

09 okt 2019

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"
säljare på Västra Varvsgatan 7A

29 sep 2019

"Johanna var väl påläst om området och marknaden. Jättefin annons och bilder samt duktiga stylister. Lägenheten såldes på fyra dagar."
säljare på Krankajen 28

28 sep 2019

"Johanna är en klippa, jag kände mig trygg under hela processen och hon är otroligt duktig och kompetent! "
säljare på Sallys gata 42

19 sep 2019

"Jag är supernöjd med Johannas insats som mäklare! Jag kände mig trygg och säker under hela försäljningen. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Krankajen 28

17 sep 2019

"Vi har sålt två lägenheter med Johanna och är supernöjda! Engagerad, lättillgänglig och gör hela processen smidig för dig som säljare. Dessutom har bostäderna sålts snabbt och till bra pris! "
säljare på Västra Varvsgatan 16E

16 sep 2019

"Johanna är engagerad och påläst, med mycket god lokalkännedom om Slottsstaden/Ribersborg i Malmö. Vänlig och tydlig. Skicklig förhandlare och erfaren i sitt jobb. Gav många kloka råd på vägen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Regementsgatan 27D

26 aug 2019

"Johanna är en extremt professionell mäklare. Engagerad, erfaren och tydlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Skvadronsgatan 8

23 aug 2019

"Jag gav Johanna uppdraget efter en vända med en annan mäklare och byrå som inte lyckades genomföra en försäljning. Johanna tog sig an uppdraget och överträffade alla mina förväntningar! Jag var i behov av en intensiv, bestämd och målinriktad mäklare som hade klart för sig vilken strategi som behövdes och också en mäklare som regelbundet återkopplade till mig om statusen på försäljningen. Johanna gjorde exakt detta och mycket mer. Johanna är tydlig, extremt inkännande och otroligt kompetent på det hon gör vilket avger ett tryggt och pålitligt intryck. På kort tid såldes min lägenhet och jag kunde inte vara mer nöjd!!
"
säljare på Limhamnsvägen 10C

21 aug 2019

"Ytterst professionell bemötande och hantering av försäljning av vår lägenhet. Fanns alltid tillgänglig och hjälpte oss genom säljprocessen på bästa möjliga sätt.
Kan varmt rekommendera Johanna till samtliga säljare då hon tar hand om både försäljningen och kunden på ett ypperligt sätt. Framförallt har hon ett genuint intresse och engagemang för kunden."
säljare på Tessins väg 14

17 aug 2019

"Johanna ger ett väldigt förtroendeingivande intryck och genomför arbetet exemplariskt. Jag är otroligt nöjd med hela processen, från första mötet till signering och har ingenting att anmärka på. "
säljare på Köpenhamnsvägen 20B

12 aug 2019

"Lyhörd, tydlig och mycket duktig. Vi är riktigt nöjda!"
säljare på Isbergs gata 10A

06 jul 2019

"Professionell och tydlig i sin kommunikation och engagerad mäklare. Snabb affär då hon redan hade befintlig köpar-kontakt. Allt positivt, jag kan varmt rekommendera Johanna!"
säljare på Lönnkrogsvägen 3A

05 jul 2019

"Håller mig trogen till Johanna, då hon gång efter gång levererar! "
säljare på Sibbarpsvägen 23

02 jul 2019

"Effektiv, serviceminded, proffsig! Rekommenderas! "
säljare på Krankajen 24

04 jun 2019

"Rutinerad, tålmodig och professionell. "
säljare på Kostergränd 4C

09 maj 2019

"Johanna är en otroligt duktig mäklare som direkt ger en professionell och kunnig känsla. Man är i trygga händer från start till mål. Johanna ger det där lilla extra för dig som kund, hon är lyhörd och möter dina önskemål och levererar alltid! Jag rekommenderar varmt att anlita Johanna Mjöfors som mäklare!"
säljare på Hillerödsvägen 5C

24 apr 2019

"Proffsig från start till mål, med allt från rådgivning av styling till hur vi skulle agera under budgivningen. Tog helhetsansvar för hela processen och som säljare kände man att hon gjorde allt för att det skulle gå så smidigt som möjligt. Skulle verkligen rekommendera Johanna om ni ska sälja i Dockan/Västra hamnen! "
säljare på Dockgatan 15

15 apr 2019

"Johanna är mycket professionell i sitt arbete, har en mycket god marknadskännedom och inger stort förtroende. "
säljare på Krankajen 34

26 mar 2019

"Är mycket nöjd med vårt val av mäklare. Professionell och trevlig. Försäljningen gick väldigt smidigt."
säljare på Dockgatan 27

24 mar 2019

"Engagerad och erfaren mäklare. Stark lokalkännedom och driv. Rekommenderas varmt!"
säljare på Krankajen 44

13 mar 2019

"Mycket seriös mäklare, som värnar om såväl säljare som köpare. Alltid tillgänglig med proffesionellt bemötande."
säljare på Sjögränden 7C

07 mar 2019

"Mycket nöjd på alla sätt. Rekommenderas!"
säljare på Södervärnsgatan 3C

06 mar 2019

"Johanna är super kompetent och lyhörd för oss som kunder samtidigt som hon är driven och har koll på alla som kommer på visningarna."
säljare på Västra Ryttmästaregatan 25

22 feb 2019

"Johanna är socialt kompetent och mån om att göra ett bra arbete. Återkopplar regelbundet och inger stort förtroende. Träffar rätt i prisbilden och arbetar helhjärtat för en bra affär."
säljare på Dockgatan 25A

27 jan 2019

"När vi köpte lägenhet av Johanna insåg vi att hon även skulle få sälja vårt hus. Oerhört inlyssnande och samtidigt verbal på ett icke påträngande sätt. Johanna är ärlig mot både säljare och köpare och redovisar direkt om något skulle vara fel. Dessutom snabb på att besvara meddelanden och samtal på ett alltid lika trevligt sätt. Johanna är ett föredöme för mäklarkåren och vi kan inte göra annat än att rekommendera henne, man blir garanterat inte besviken."
säljare på Sjögränden 7B

10 jan 2019

"SNABBB ÅTERKOPPLING, AFFÄRSMÄSSIG. KÄNDES LUGNT ATT ANFÖRTRO AFFÄREN TILL JOHANNA"
säljare på Sveagatan 100C

29 dec 2018

"Johanna är jätte hjälpsam och måldriven. Hon höll mig uppdaterat och var snäll och engagerad under hela processen. Jag är super nöjd med slutpriset och hela tjänsten. Högsta betyg från mig!"
säljare på Mastgränd 32

20 dec 2018

"Kan varmt rekommendera Johanna Mjöfors! Efter mindre än 3 veckor lyckades hon hitta en toppenköpare till vår 4:a på Dockan. Johanna är en mycket målmedveten, engagerad mäklare med alla de rätta personliga egenskaper som krävs för att optimalt lyckas med en professionellt välplanerad och gynnsam försäljningsprocess. "
säljare på Krankajen 18

11 dec 2018

"Johanna är engagerad vid visning av lägenheten och lyhörd för köparnas krav och förväntningar. Hon ställer också upp vid alla tider på dygnet för att visa lägenheten. "
säljare på Albinsrogatan 5B

08 dec 2018

"Johanna är otroligt driven, kunnig och snabb. Efter att ha varit på många visningar med "mindre hängivna" mäklare blev vi överraskade av hennes engagemang och kände direkt att hon skulle göra ett fantastiskt bra jobb vid försäljning av vår bostad. Vi blev definitivt inte besvikna!"
säljare på Västanväg 53C

03 dec 2018

"Johanna är en duktig mäklare och framför allt är hon väldigt flexibel och tillgänglig för frågor och funderingar, vilket vi har uppskattat mycket vid vår försäljning. "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4C

01 dec 2018

"Vi har haft mycket bra kontakt med vår mäklare, Johanna, som har arbetat mycket engagerat med försäljningen av vårt radhus. Alltid nåbar och tillmötesgående. "
säljare på Slamstensgatan 26

21 nov 2018

"Kunde inte bett om ett bättre bemötande!"
säljare på Krankajen 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Villa
3
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
145 067 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 143 säljare
Johanna satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 143 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
139 av 143 säljare
Johanna var tydlig och höll mig uppdaterad
142 av 143 säljare

Johanna på kartan.

306 tidigare annonser
1 bostäder till salu
143 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 995 000 kr
7 rum, 120 m²
49 958 kr/m²
Parhus, Trelleborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 650 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 55 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 260 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 465 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Dockan
3 rum, 98,9 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjöstad
+ 205 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Positiv, tydlig och professionell, vi är mycket nöjda."
4 800 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 205 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.