Johanna Mjöfors

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Johanna Mjöfors
Profilbild för Johanna Mjöfors
Johanna Mjöfors
5.0 / 5
(184 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
24 st
193 335 000 kr

Bakgrund

Johanna Mjöfors jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2011-03-28. Johanna har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johanna har enligt vår statistik haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 199 130 000 kr.

Presentation

Meriter:
Dockans mest anlitade och rekommenderade mäklare 2018 & 2019.
Västra Hamnens mest anlitade och rekommenderade mäklare 2018 & 2019.
Årets mäklare 2015.

Att vara mäklare ser jag som en livsstil och det är fantastiskt roligt! Jag är driven, målmedveten och engagerad och får många följdaffärer och rekommendationer.

Hårt arbete och kundfokus ligger bakom mina framgångar. Jag började min mäklarkarriär på en konkurrerande firma där jag utnämndes till årets mäklare 2015 och där jag även arbetade som kontorschef på Dockankontoret i Malmö.

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är nöjda kunder och kvalitet under hela processen!

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"

"Ytterst professionell bemötande och hantering av försäljning av vår lägenhet. Fanns alltid tillgänglig och hjälpte oss genom säljprocessen på bästa möjliga sätt. Kan varmt rekommendera Johanna till samtliga säljare då hon tar hand om både försäljningen och kunden på ett ypperligt sätt. Framförallt har hon ett genuint intresse och engagemang för kunden."

"När vi köpte lägenhet av Johanna insåg vi att hon även skulle få sälja vårt hus. Oerhört inlyssnande och samtidigt verbal på ett icke påträngande sätt. Johanna är ärlig mot både säljare och köpare och redovisar direkt om något skulle vara fel. Dessutom snabb på att besvara meddelanden och samtal på ett alltid lika trevligt sätt. Johanna är ett föredöme för mäklarkåren och vi kan inte göra annat än att rekommendera henne, man blir garanterat inte besviken."

Varit mäklare i snart tio år. Kommer senast från Våningen & Villan.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Johanna.

04 maj 2021

"Duktig och driven.
Nöjd återkommande kund :) "
säljare på Västra Varvsgatan 7A

04 maj 2021

"Johanna överträffade mina redan högt ställda förväntningar. Från att annonsen lades upp till att jag fick ett pris som var långt över vad jag hoppats på, så hade det knappt gått ett dygn. Affären var helt avslutad dagen efter. Ska du sälja i Dockan så är det bara Johanna som gäller! 10/10!"
säljare på Dockgatan 5A

06 apr 2021

"Johanna! Lyhörd och alltid tillgänglig. En grym och ödmjuk mäklare som sprider positiv energi.
Hon har ett stort kontaktnät och är väldigt påläst och kunnig i sitt yrke.
Absolut bästa mäklaren och jag rekommenderar ALLA att välja Johanna. "
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33A

28 mar 2021

"Mycket nöjd, hon var rak och tydlig med vad som gällde. Vi kände oss trygga med henne. "
säljare på Månskensvägen 1

18 feb 2021

"Super nöjd! Johanna kommer i fortsättningen vara den mäklare som jag gärna rekommenderar till andra! "
säljare på Änghögsgatan 1A

17 feb 2021

"Mäklaren är mycket professionell och målinriktad! / Tack"
säljare på Krankajen 20

04 feb 2021

"Inlyssnande, engagerad och väldigt professionell igenom hela processen! "
säljare på Krankajen 4

02 dec 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Johanna som vår mäklare. Försäljningsprocessen sköttes mycket professionellt, vi är fantastiskt nöjda och kan varmt rekommendera Johanna.
"
säljare på Dockgatan 3A

30 nov 2020

"Vi kan start rekommendera Johanna.
Väldig proffesionell flexibel och lätt att samarbeta med. Allt gick snabbt och vi är mer än nöjda."
säljare på Dockgatan 19A

24 nov 2020

"Hela processen från början till slut var snabb, smidig och professionell. Vi ger Johanna högsta möjliga betyg och rekommenderar henne varmt."
säljare på Krankajen 18

10 nov 2020

"Johanna är professionell, kompetent, duktig på sin sak, ger inte upp, engagerad
löser saker och ting på bästa sätt. Rekommenderas varmt."
säljare på Krankajen 40

10 nov 2020

"Johanna är väldigt duktig på det hon gör. Professionell och mänsklig på samma gång, man upplever att hon genuint bryr sig och att det ska bli så bra som möjligt för alla inblandade. "
säljare på Krankajen 28

23 okt 2020

"Johanna är en engagerad och lyhörd mäklare. Jag Har både köpt och sålt via Johanna och vi kan starkt rekommendera henne. Johanna är mäklaren vi rekommenderar till våra vänner. "
säljare på Krankajen 2

19 okt 2020

"Johanna är otroligt skärpt, säker, tydlig och kunnig. Närvarande och inlyssnande i mötet med oss. Med varmt engagemang och fingertoppskänsla inför olika val vägledde hon oss genom en känslomässig försäljning av vårt barndomshem. Det var värdigt och proffsigt. Vi kände verkligen att vi var i trygga händer. Tillgänglig och stöttande vid alla slags funderingar. Djupaste tack. "
säljare på Smultronvägen 11

13 okt 2020

"Superproffsig, trevlig och väldigt duktig! Vi kunde inte vara nöjdare! Rekommenderar Johanna starkt"
säljare på Glasbrukskajen 10A

19 sep 2020

"Otroligt service minded, professionell och tillmötesgående.
Jag köpte min lägenhet genom Johanna, och redan då gav hon ett väldigt gott intryck. Då hade jag mer eller mindre bestämt mig för att den dag lägenheten ifråga skulle överlåtas vidare, så skulle hon med stor sannolikhet få uppdraget även då, vilket så blev. Hon är genuin, öppen och ärlig med väldigt god lokalkännedom .
Det kändes tryggt att lämna uppdraget att sälja till Johanna som skötte hela processen utmärkt från start till slut!
Flyttar jag igen anlitar jag Johanna, och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Carlsgatan 7F

07 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av Johanna som vår mäklare! Hon var väldigt professionell och duktig på det hon gör. Hon ingav ett stort förtroende! Tack för hjälpen!"
säljare på Krankajen 22

25 aug 2020

"Johanna är målmedveten, engagerad, tydlig och inlyssnande. Försäljning av bostaden gick över förväntan. Även hennes team var proffsigt och tillmötesgående. Rekommenderar Johanna starkt vid val av mäklare inför försäljning av bostad."
säljare på Ripagatan 16

23 aug 2020

"Johanna var mycket proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen"
säljare på Dockgatan 17

19 aug 2020

"Så fort Johanna kom hem till oss kände jag stort förtroende. Johanna var proffsig och hade läst på om vårt hus och området. Johanna har även varit ett stort stöd i processen och kommer definitivt rekommendera henne till andra. "
säljare på Forsythiavägen 13

18 jun 2020

"Positiv, tydlig och professionell, vi är mycket nöjda."
säljare på Barlastgatan 53

09 jun 2020

"Johanna är snabb, har väldigt god lokalkännedom, kommunikativ och väldigt engagerad och inlyssnande gällande vår situtation och önskemål. Jag kommer anlita Johanna vid nästa försäljning igen alla dagar i veckan, en superstjärna! "
säljare på Dockgatan 27

27 maj 2020

"Johanna Mjöfors är en mäklare i toppklass!
Hennes jobb gav ett enastående resultat både i försäljningstid och slutpris.
Hon borde vara allas Nr One! "
säljare på Föreningsgatan 4B

11 maj 2020

"Johanna är en sann pärla, hon arbetar seriöst, med respekt, i samarbete, och så har hon humor. Jag rekommenderar verkligen Johanna. Det var andra gången vi anlitade henne, och vi blev lika nöjda båda gångerna. "
säljare på Dockrosvägen 20

07 maj 2020

"Otroligt duktig och kompetent"
säljare på Dockgatan 27

06 maj 2020

"Fantastiskt professionell och tydlig mäklare. Jag har känt mig trygg hela vägen och rekommenderar henne verkligen till framtida säljare. Klockren!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 5

17 apr 2020

"Johanna var väldigt professionell som mäklare. Inlyssnande, tillgänglig, engagerad och har väldigt god kännedom om området. Vi var väldigt trygga med att ha Johanna som mäklare och jag är övertygad om att spekulanterna också kände denna trygghet vilket är väldigt viktigt faktor i ett köp av en bostad. Kan varmt rekommendera Johanna!"
säljare på Dockgatan 17

02 apr 2020

"En mycket engagerad och ambitiös mäklare!
Vi blev alltid till 100% uppdaterade, med en dialog om vad som hände runt omkring, dygnet runt.
Professionell attityd vilket gjorde att vi kände oss trygga och målinriktade oavsett vad som dök upp på vägen.
Det var en lång resa på en kort tid!
Vi rekommenderar Johanna varmt till andra som behöver hjälp till att känna sig trygga vid ett köp eller försäljning. Vi hade glädjen att göra både och :-)"
säljare på Lagunavägen 34

17 mar 2020

"Johhana är ett fullblodsproffs till mäklare som omger sig med ett väl fungerande team. Vi är mycket nöjda med hur allt har skötts kring vår försäljning och kan bara lämna våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Västra Varvsgatan 21B

02 mar 2020

"Johanna var toppenbra och supertrevlig så jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Krankajen 40

16 feb 2020

"Johanna är en otroligt kompetent, målinriktad, trevlig och tydlig mäklare! Vi är riktigt nöjda med hela hennes insats från start till mål. Trots kännedom om henne lyckades hon ändå överträffa våra förväntningar på flera punkter. Det är inte konstigt att hon har det positiva ryktet hon har - hon jobbar verkligen för det. Vi kommer garanterat att rekommendera Johanna till nära och kära i framtiden! "
säljare på Dockgatan 21

12 feb 2020

"Johanna är en fantastisk kompetent och professionell mäklare. Med hennes erfarenhet, engagemang, marknadskännedom och etablerade kundkontakter gick försäljningen av vår lägenhet snabbt och smidigt. Hon är mycket serviceminded, alltid nåbar och tillmötesgående, vi kan varmt rekommendera Johanna! "
säljare på Dockgatan 17

21 jan 2020

"Mäklaren är väl insatt om bostadsmarknaden i Västra hamnen, ska man sälja fastighet där rekommenderar jag varmt Johanna."
säljare på Flöjelgatan 6

25 nov 2019

"Johanna är en mycket professionell mäklare som jag varmt rekommenderar att anlita."
säljare på Västra Varvsgatan 16A

22 okt 2019

"Fantastisk duktig och proffessionell mäklare, kan varmt rekommenderas."
säljare på Ringbovägen 23B

09 okt 2019

"Engagerad mäklare som väger in alla aspekter och detaljer inför en försäljning. Yrkesmässighet av högsta grad med oslagbart renommé. Rekommenderas!"
säljare på Västra Varvsgatan 7A

29 sep 2019

"Johanna var väl påläst om området och marknaden. Jättefin annons och bilder samt duktiga stylister. Lägenheten såldes på fyra dagar."
säljare på Krankajen 28

28 sep 2019

"Johanna är en klippa, jag kände mig trygg under hela processen och hon är otroligt duktig och kompetent! "
säljare på Sallys gata 42

19 sep 2019

"Jag är supernöjd med Johannas insats som mäklare! Jag kände mig trygg och säker under hela försäljningen. Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Krankajen 28

17 sep 2019

"Vi har sålt två lägenheter med Johanna och är supernöjda! Engagerad, lättillgänglig och gör hela processen smidig för dig som säljare. Dessutom har bostäderna sålts snabbt och till bra pris! "
säljare på Västra Varvsgatan 16E

16 sep 2019

"Johanna är engagerad och påläst, med mycket god lokalkännedom om Slottsstaden/Ribersborg i Malmö. Vänlig och tydlig. Skicklig förhandlare och erfaren i sitt jobb. Gav många kloka råd på vägen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Regementsgatan 27D

26 aug 2019

"Johanna är en extremt professionell mäklare. Engagerad, erfaren och tydlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Skvadronsgatan 8

23 aug 2019

"Jag gav Johanna uppdraget efter en vända med en annan mäklare och byrå som inte lyckades genomföra en försäljning. Johanna tog sig an uppdraget och överträffade alla mina förväntningar! Jag var i behov av en intensiv, bestämd och målinriktad mäklare som hade klart för sig vilken strategi som behövdes och också en mäklare som regelbundet återkopplade till mig om statusen på försäljningen. Johanna gjorde exakt detta och mycket mer. Johanna är tydlig, extremt inkännande och otroligt kompetent på det hon gör vilket avger ett tryggt och pålitligt intryck. På kort tid såldes min lägenhet och jag kunde inte vara mer nöjd!!
"
säljare på Limhamnsvägen 10C

21 aug 2019

"Ytterst professionell bemötande och hantering av försäljning av vår lägenhet. Fanns alltid tillgänglig och hjälpte oss genom säljprocessen på bästa möjliga sätt.
Kan varmt rekommendera Johanna till samtliga säljare då hon tar hand om både försäljningen och kunden på ett ypperligt sätt. Framförallt har hon ett genuint intresse och engagemang för kunden."
säljare på Tessins väg 14

17 aug 2019

"Johanna ger ett väldigt förtroendeingivande intryck och genomför arbetet exemplariskt. Jag är otroligt nöjd med hela processen, från första mötet till signering och har ingenting att anmärka på. "
säljare på Köpenhamnsvägen 20B

12 aug 2019

"Lyhörd, tydlig och mycket duktig. Vi är riktigt nöjda!"
säljare på Isbergs gata 10A

06 jul 2019

"Professionell och tydlig i sin kommunikation och engagerad mäklare. Snabb affär då hon redan hade befintlig köpar-kontakt. Allt positivt, jag kan varmt rekommendera Johanna!"
säljare på Lönnkrogsvägen 3A

05 jul 2019

"Håller mig trogen till Johanna, då hon gång efter gång levererar! "
säljare på Sibbarpsvägen 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
9
Radhus
2
Parhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
199 130 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 178 säljare
Johanna satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 182 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 181 säljare
Johanna var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Johanna på kartan.

380 tidigare annonser
4 bostäder till salu
184 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 495 000 kr
3 rum, 103 m²
53 349 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 414 kr/mån
2 750 000 kr
5 rum, 107 m²
25 700 kr/m²
Villa, Trelleborg
2 995 000 kr
3 rum, 71,7 m²
42 183 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 422 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 42 m²
55 952 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 043 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 305 000 kr
2 rum, 67,8 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
5 050 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 255 000 kr
3 rum, 94 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 000 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 405 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johanna överträffade mina redan högt ställda förväntningar. Från att annonsen lades upp till att jag fick ett pris som var långt över vad jag hoppats på, så hade det knappt gått ett dygn. Affären var helt avslutad dagen efter. Ska du sälja i Dockan så är det bara Johanna som gäller! 10/10!"
11 750 000 kr
Lägenhet Centrum
-250 000 kr
5 rum, 229 m²
Utropspris: 12 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 900 000 kr
Kedjehus Djupadal
-95 000 kr
5 rum, 136 m²
Utropspris: 6 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.