Johan Styrsvik

Profilbild för Johan Styrsvik
Säljarfavorit
Johan Styrsvik
4.8 / 5
(459 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
36 st
108 345 000 kr

Bakgrund

Johan Styrsvik jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2012-07-12. Johan har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johan har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 142 861 000 kr.

Presentation

Jag är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare, 2017!
http://blogg.hittamaklare.se/topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna/?utm_source=blogg.hittamaklare.se&utm_campaign=home%3Atopplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna

Jag är i nuläget top-5 mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige med över 400 rekommendationer. Dessutom den enda inom Stockholms län som har så många nöjda kunder (kontrollerat 2020-08-10)

Dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna kommun 5 år i rad, 2016, 2017, 2018 och 2019, 2020, vilket jag fått diplom för.

UTMÄRKELSER:
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som sålt flest bostäder 2020 första halvåret inom kedjan.
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som haft högst omsättning 2020 första halvåret inom kedjan.
Top-3 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2017. (enl Hittamäklare.se)
Top-5 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2019. (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2020 (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2020. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 2 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 3 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)

Årets Äkta Passionerade Vinnare inom HusmanHagberg Sverige, 2015.
Flest Kommande försäljningar inom HusmanHagberg Sverige, 2014.

Varför ska Ni som säljare välja just mig?

Året 2015 vann jag utmärkelsen Äkta Passionerad Vinnare för HusmanHagberg i hela Sverige. Detta pris får den mäklare i Sverige som ligger i topp både kring antalet försäljningar, omsättning och dessutom har nöjdast kunder. Detta är något som jag jobbar väldigt hårt med att få vid varje försäljning, vilket man även kan följa via Hittamäklare då mina säljare rekommenderar mig. Som ni kan se har jag kring 400 rekommendationer från mina nöjda säljare!

Jag fortsätter min karriär genom att sälja till nya rekordpriser i de flesta bostadsrättsföreningar som jag förmedlar lägenheter i och på mina hus-visningar får jag ett stort antal besökande. Dessutom har jag fortsatt nöjda kunder. Vad kan det bero på?

Jag tror det är för att jag älskar mitt arbete och gör allt för att dels hitta det bästa kring er bostad, och dessutom sälja in både boendet och området till varje pris. Mitt uppdaterade och dagsfärska spekulantregister hjälper också till att få så många spekulanter som möjligt till mina visningar.
Jag använder mig mycket utav vår tjänst "Kommande", vilket gör att vi får mera tid på oss att hitta den perfekta köparen av just Din bostad.

Att jag har väldigt nöjda säljare och köpare beror både på
att jag alltid finns tillgänglig, samt att jag är väldigt lugn men ändå tävlingsinriktad.

Tillsammans med mina 3 kollegor jobbar vi inom hela Sollentuna kommun. Att vi endast förmedlar bostäder inom Sollentuna gör att vi har bra lokalkännedom av områdena, samt ett aktuellt spekulantregister för respektive område.
HusmanHagberg är en av Sollentunas största mäklarföretag. Vi har legat på en stadig tredjeplats under flera år. (Enl statistik från Hemnet)

Välkommen att bli min nästa nöjda kund!

Glöm inte att besöka mig på: www.facebook.com/johan.maklare

Min bakgrund är att jag alltid varit intresserad av att få kontakt med människor. Jag har i många år jobbat ideellt inom Scouterna och är mycket bra på att ta folk. Under gymnasietiden jobbade jag en del som säljare vilket är en stor fördel som fastighetsmäklare.
Jag tycker också om att se hur andra bor och då ge ett par enkla tips om hur man ska göra för att öka värdet på sin bostad på bästa sätt.
2009 startade jag min högskoleutbildning på Högskolan Väst. Det var en 3-årig fastighetsutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggteknik, juridik och ekonomi. Då denna utbildning är ganska unik så har jag mycket mer med mig än mina konkurrenter, vilket har återspeglat sig väldigt positivt.

Mäklarbyrå


Säljare om Johan.

13 apr 2021

"Johans jobb överträffade verkligen mina förväntningar. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidig och var klar en vecka innan visning.
Jag r"
säljare på Celsings väg 19

09 apr 2021

"Otroligt nöjda med vårt val att anlita Johan! Seriös men ändå lättsam, såg alla detaljer och väldigt lyhörd för våra önskemål. Kändes som att vi jobbade i team! Rekommenderas varmt! "
säljare på Solbackavägen 21A

31 mar 2021

"Johan ger ett mycket bra och seriöst intryck. Bra lokalkännedom. Snabb och bra gehör. Kan varmt rekommenderas för en lyckad bostadsförsäljning!"
säljare på Skeppargränd 10

28 mar 2021

"Det finns mäklare och så finns det mäklare. Johan tillhör absolut toppskiktet av mäklare. Vi har anlitat mäklare 5-6 ggr vid andra försäljningar utan att vi blivit särskilt imponerade. Som Johan själv berättade när han började sin utbildning; ”Hur svårt kan det vara?”. För många väldigt svårt enligt vår erfarenhet men Johan bevisade vilken fantastisk hjälp en bra mäklare kan vara. Vi fick alltid information i varje steg, höll tider perfekt, jättebra lokalkännedom men bäst var nog att vi aldrig kände oss oroliga under hela processen.
Till slut nöjda säljare och jättetrevliga och nöjda köpare.
Jag garanterar att ni blir nöjda med Johan’s insatser. "
säljare på Valkyrievägen 3

27 mar 2021

"Efter många möten med flera olika mäklare valde vi Johan. Dels för att han var mest rekommenderad men också för att han visade stor kännedom om området och vår förening. Han skötte försäljningen professionellt och höll oss informerade längs visningar och budande. Vi är väldigt nöjda med hans insats och rekommenderar honom varmt."
säljare på Kruthornsvägen 54B

25 mar 2021

"Professionell, hjälpsam och lätt att få tag på, svarade på alla våra frågor och försökte uppfylla våra förväntningar. Kan absolut rekommendera Johan som mäklare"
säljare på Sörmlandsvägen 6

24 mar 2021

"Otroligt lyhörd, tillmötesgående och flexibel.
Tiden från att vi skrev under ett kontrakt med mäklaren till att lägenhet såldes gick otroligt snabbt och smärtfritt. "
säljare på Engelbrekts väg 16

21 mar 2021

"Johan var mycket tillmötesgående och det blev en snabb affär som vi önskade. Vi är nöjda över valet av mäklare! "
säljare på Kistavägen 22A

21 mar 2021

"Vi valde Johan som mäklare efter köpet av vår nästa boende, för att han är engagerad, social, trevlig, professionell och drivande.
Johan såg till att säljprocessen flöt på i ett bra tempo, guidade oss till nästa steg och såg till att försäljningen gick till på ett bra sätt för både oss som säljare och köpare. Johan är kunnig, engagerad och kan ta olika sorters människor. Vi sålde innan visning. Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Linnés väg 132

21 mar 2021

"Vi sökte på Sollentunas duktigaste mäklare och fick fram Johan, som fick vara en av tre mäklare att framföra sina insatser, vi fastnade för Johan pga hans uppenbara kännedom om område, hans energi och ändå ödmjuka sätt. Vi fick huset sålt innan visning och Johan har varit med i varje steg, även vid besiktningar och var där och stöttade, informerade och rådgjorde med oss hela vägen. Ett otroligt professionellt handlande hela vägen. jag kan verkligen rekommendera Johan till alla som vill bli av med sin bostad. mvh Anette Zellen Söderström"
säljare på Salstavägen 4A

21 mar 2021

"Trevlig mäklare som tog sig tid att svara på frågor och funderingar. Lätt att få kontakt med när som helst och uppdaterade fortlöpande om utvecklingen av försäljningen. "
säljare på Viltstigen 8

21 mar 2021

"Vi sålde två lägenheter i samma bostadsrättsförening via Johan och vi är väldigt nöjda med hans kompetens, driv och engagemang. Kan absolut rekommendera Johan som mäklare. "
säljare på Soldatvägen 29

20 mar 2021

"Hade lyhörd, engagerad och målinriktad varit 5 skulle jag troligtvis sökt och jämfört med någon annan redan innan avtal."
säljare på Häggviksvägen 23

20 mar 2021

"Professionell och inlyssnande! "
säljare på Sörmlandsvägen 8

19 mar 2021

"Professionell, hjälpsam och trovärdig."
säljare på Kruthornsvägen 3A

19 mar 2021

"En otrolig professionell och engagerad mäklare. Trots den tuffa marknaden för vår lägenhet så lyckades han att få den såld. Johan var alltid lätt tillgänglig och svarade på våra frågor och funderingar genom hela processen. Han har också hjälpt oss med massa annat runt om kring. Vi kan starkt rekommendera Johan. Vi kunde helt enkelt inte valt någon bättre. "
säljare på Turebergs Allé 30

14 dec 2020

"Tack för hjälpen med att skriva över en fastighet inom vår familj, snabbt, korrekt och smidigt utfört!"
säljare på Linnés väg 3A

10 dec 2020

"Vill du ha en dedikerad och lyhörd mäklare så är Johan rätt mäklare att välja!"
säljare på Kung Agnes väg 24

09 dec 2020

"Jättebra mäklare; lätt att samarbeta med, tydlig och allmänt trevlig."
säljare på Lomvägen 52

03 dec 2020

"Effektiv och snabb försäljning, med gott resultat!"
säljare på Kruthornsvägen 60A

01 dec 2020

"Bostaden såldes under hösten 2020 då Covid 19-epidemin härjade som värst, vilket försvårade försäljningen avsevärt. Jag hade inledningsvis en annan märklare men bytte till Johan Styrsvik då han har god kännedom om området och har sålt många lägenheter där med gott resultat. Jag har också gjort en bostadsaffär med honom tidigare och var nöjd även då. Trots de besvärande omständigheterna med epidemin lyckades Johan sälja lägenheten till ett godtagbart pris. "
säljare på Ribbings väg 16B

23 nov 2020

"Johan har hjälpt mig att sälja min lägenhet på Attundagränd.
Johan var engagerad, tillgänglig och väldigt driven. Allt gick fort då han han nyttjade sitt fina spekulantregister där han hade en befintlig kund.
Supernöjd"
säljare på Attundagränd 5

26 okt 2020

"Lyhörd, snabb , lugn fick en otroligt bra kontakt som gav förtroende redan från start. Kände att Johan gjorde allt för att lägenheten skulle säljas. Han troode på oss!!!
All heder en toppmäklare ända ut i fingerspetsen. "
säljare på Kruthornsvägen 7B

23 okt 2020

"Alltid lyhörd och proffsig! "
säljare på Kung Agnes väg 24

21 okt 2020

"Johan Styrsvik är mycket skicklig, kunnig. Och gav ett proffsigt bemötande. Snabb och smidig bostadsförsäljning. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Hammarbacken 13

19 okt 2020

"Mycket bra och snabb affär!"
säljare på Kruthornsvägen 3A

19 okt 2020

"Från första kontakt till en snabb försäljning har Johan varit väldigt profisionell i sitt agerande.
Vi säljare har hela tiden fått information och allt har skötts på ett väldigt smidigt vis för oss.
Har bara gott att skriva."
säljare på Bagarbyvägen 22

02 okt 2020

"Vi har använt Johans tjänster flertalet gånger. Alltid anträffbar och otroligt dedikerad sitt jobb!"
säljare på Edsviksvägen 5

27 sep 2020

"Bildbehandlingen och planskissen från Diakrit var dåliga. Efter en justering blev de bättre men långt ifrån 100%."
säljare på Kistavägen 14A

27 sep 2020

"Johan var toppen, tillgänglig hela tiden och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Har redan rekommenderat Johan vidare till andra, och anlitar honom självklart igen när något ska säljas. 110% nöjda. "
säljare på Vasavägen 94A

19 sep 2020

"Bra statusuppdatering och snabb återkoppling genom hela försäljningsprocessen"
säljare på Nyodlingsvägen 4P

18 sep 2020

"Vi är extremt nöjda med Johan Styrsvik. Har erfarenhet både som köpare och säljare och hans förmåga att känna in sin kund är enastående.
Johan har tydligt bevisat att han besitter en kompetens och kreativitet när det inte objektet säljer sig själv tack vare en lätt marknad.
Det är när det är lite knepigare i en försäljningsprocess som det märks om mäklaren kan sitt jobb. Johan har under den 6 månader långa försäljningsprocess vi varit igenom hela tiden kommit med nya idéer, förslag på strategier, hållit oss uppdaterade och samtidigt hjälpt oss hålla modet uppe.
Han kommer vara vårt självklara val om/när vi kommer behöva mäklare i Sollentuna kommun igen. "
säljare på Hovslagarevägen 29

17 sep 2020

"Bra mäklare med god kunskap inom både försäljning och mer fastighetstekniska saker.
Han är lätt att tycka om, proffsig, kunnig och har god humor.
Johan är mäklaren som man bör välja om man värdesätter god kunnskap och en professionell mäklarupplevelse. "
säljare på Bagarbyvägen 17O

17 sep 2020

"Johan var snabb och målinriktad hela vägen. Kan rekommenderas "
säljare på Kistavägen 15

11 sep 2020

"Johan är en fantastisk mäklare som är lätt att hålla kontakt med. Supertrevlig, engagerad och väldigt kompetent! Han hade ett tydligt mål med vår lägenhet och genomförde det hela vägen. Vi hade inte kunnat önska en bättre mäklare!"
säljare på Kaplansbacken 5A

10 sep 2020

"Tack vare att mäklarens hade bra koll på eventuella spekulanter, kunde vår lägenhet säljas innan visning och till ett bra pris."
säljare på Hagvägen 2A

09 sep 2020

"Kompetent. Känner väl till området och marknaden. Vänlig och trevlig. Bra kommunikation hela tiden. Kan mycket väl rekommendera honom."
säljare på Rudbecks väg 95

09 sep 2020

"Johan gjorde ett riktigt bra arbete och var väldigt lätt att få tag på. Vi lyckades sälja bostaden på några dagar pga hans fantastiska insats. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar honom starkt. "
säljare på Tungels väg 15

09 sep 2020

"Kunnig men kanske lite för många objekt på gång samtidigt - svårt att komma ihåg detaljer vid diskussion med potentiella köpare. "
säljare på Hagvägen 2B

09 sep 2020

"Väldigt nöjd med Johan! Top class"
säljare på Lomvägen 63

09 sep 2020

"Johan är både och förtroendegivande. Skulle vilja ha ha honom som mäklare både vid köp och försäljningar."
säljare på Kruthornsvägen 23

22 jul 2020

"Mycket kunnig och otroligt social person!
Kände fullt förtroende!"
säljare på Kistavägen 14A

15 jul 2020

"Har använt Johan vid flera tillfällen. Han lyckas alltid överträffa sig själv. Fantastiskt dedikerad och trevlig mäklare!"
säljare på Edsviksvägen 5

15 jul 2020

"Johan har alltid tid för kunden och tar dig tryggt genom hela försäljningen!"
säljare på Celsings väg 79

25 jun 2020

"tycker Johan har hjälpt oss o förklarat bra. Känns sig trygg med honom super bra Mäklare så kan verkligen rekommendera honom !"
säljare på Mellangårdsvägen 7

22 jun 2020

"Väldigt kompetent och trevlig mäklare!
Vi kände oss trygga och väl informerade under hela försäljningsprocessen.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Soldatvägen 67

13 jun 2020

"Johan är en mycket skicklig mäklare. Han var väldigt fokuserad och målinriktad och hjälpte oss genom hela säljprocessen. Vi rekommenderar han högt. Ska ni sälja ett premiumobjekt så är han den rätta mäklaren."
säljare på Steglitsvägen 33A

06 jun 2020

"Johan är oerhört trevlig och enkel att ha att göra med. Han är den mest lättillgängliga mäklare jag har mött. Han gör absolut sitt yttersta gällande att få till en bra försäljning och lyckas alltid med konsten att få alla parter nöjda. Jag kan varmt rekommendera Johan Styrsvik som mäklare, både att sälja med och köpa av!"
säljare på Nyodlingsvägen 4F

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
8
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
142 861 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
442 av 454 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
379 av 447 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
440 av 457 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
453 av 456 säljare

Johan på kartan.

613 tidigare annonser
33 bostäder till salu
458 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
3 rum, 66 m²
27 196 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 815 kr/mån
320 000 kr
Lägenhet, Sollentuna
673 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 57 m²
36 754 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 370 kr/mån
2 275 000 kr
3 rum, 70 m²
32 500 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 947 kr/mån
2 250 000 kr
3 rum, 70 m²
32 142 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 947 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 950 000 kr
Lägenhet Rotsunda
+ 100 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johans jobb överträffade verkligen mina förväntningar. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidig och var klar en vecka innan visning.
Jag r"
8 000 000 kr
Villa Häggvik
+ 1 025 000 kr
6 rum, 85 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjda med vårt val att anlita Johan! Seriös men ändå lättsam, såg alla detaljer och väldigt lyhörd för våra önskemål. Kändes som att vi jobbade i team! Rekommenderas varmt! "
2 155 000 kr
Lägenhet Edsberg
+ 160 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Rotsunda
+ 50 000 kr
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 2 345 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johan ger ett mycket bra och seriöst intryck. Bra lokalkännedom. Snabb och bra gehör. Kan varmt rekommenderas för en lyckad bostadsförsäljning!"
2 550 000 kr
Lägenhet Tureberg
+ 55 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt lyhörd, tillmötesgående och flexibel.
Tiden från att vi skrev under ett kontrakt med mäklaren till att lägenhet såldes gick otroligt snabbt och smärtfritt. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.