Johan Styrsvik

Profilbild för Johan Styrsvik
Säljarfavorit
Johan Styrsvik
4.8 / 5
(517 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
16 st
82 620 000 kr

Bakgrund

Johan Styrsvik jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2012-07-12. Johan har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johan har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 115 360 000 kr.

Presentation

Jag är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare, 2017!

Jag är i nuläget top-5 mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige med ungefär 500 rekommendationer. Samtidigt som jag är den enda inom Stockholms län som har så många nöjda kunder (kontrollerat 2021-07-14)
Dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna kommun 5 år i rad, 2016, 2017, 2018 och 2019, 2020, vilket jag fått diplom för.

Från och med 2022-01-01 flyttar jag tillbaks till min hemstad och i samband med detta har jag tagit över verksamheten för HusmanHagberg i Östra Blekinge, se länk: https://maklarvarlden.se/2021/11/karlskronasonen-atervander-hem-men-stannar-hos-husman-hagberg/

UTMÄRKELSER:
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som sålt flest bostäder 2020 första halvåret inom kedjan.
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som haft högst omsättning 2020 första halvåret inom kedjan.
Top-3 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2017. (enl Hittamäklare.se)
Top-5 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2019. (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2020 (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2020. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 2 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 3 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)

Årets Äkta Passionerade Vinnare inom HusmanHagberg Sverige, 2015.
Flest Kommande försäljningar inom HusmanHagberg Sverige, 2014.

Varför ska Ni som säljare välja just mig?

Året 2015 vann jag utmärkelsen Äkta Passionerad Vinnare för HusmanHagberg i hela Sverige. Detta pris får den mäklare i Sverige som ligger i topp både kring antalet försäljningar, omsättning och dessutom har nöjdast kunder. Detta är något som jag jobbar väldigt hårt med att få vid varje försäljning, vilket man även kan följa via Hittamäklare då mina säljare rekommenderar mig. Som ni kan se har jag kring 500 rekommendationer från mina nöjda säljare!

Jag fortsätter min karriär genom att sälja till nya rekordpriser i de flesta bostadsrättsföreningar som jag förmedlar lägenheter i och på mina hus-visningar får jag ett stort antal besökande. Dessutom har jag fortsatt nöjda kunder. Vad kan det bero på?

Jag tror det är för att jag älskar mitt arbete och gör allt för att dels hitta det bästa kring er bostad, och dessutom sälja in både boendet och området till varje pris. Mitt uppdaterade och dagsfärska spekulantregister hjälper också till att få så många spekulanter som möjligt till mina visningar.
Jag använder mig mycket utav vår tjänst "Kommande", vilket gör att vi får mera tid på oss att hitta den perfekta köparen av just Din bostad.

Att jag har väldigt nöjda säljare och köpare beror både på
att jag alltid finns tillgänglig, samt att jag är väldigt lugn men ändå tävlingsinriktad.

Tillsammans med mina 3 kollegor jobbar vi inom hela Karlskrona / Ronneby kommun. Att vi endast förmedlar bostäder inom östra Blekinge gör att vi har bra lokalkännedom av områdena, samt ett aktuellt spekulantregister för respektive område.
HusmanHagberg är ett av Karlskronas större mäklarföretag.

Välkommen att bli min nästa nöjda kund!

Min bakgrund är att jag alltid varit intresserad av att få kontakt med människor. Jag har i många år jobbat ideellt inom Scouterna och är mycket bra på att ta folk. Under gymnasietiden jobbade jag en del som säljare vilket är en stor fördel som fastighetsmäklare.
Jag tycker också om att se hur andra bor och då ge ett par enkla tips om hur man ska göra för att öka värdet på sin bostad på bästa sätt.
2009 startade jag min högskoleutbildning på Högskolan Väst. Det var en 3-årig fastighetsutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggteknik, juridik och ekonomi. Då denna utbildning är ganska unik så har jag mycket mer med mig än mina konkurrenter, vilket har återspeglat sig väldigt positivt.

Säljare om Johan.

12 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Johan som hjälpte oss att sälja vår stuga. Han fick oss att känna oss trygga under affären från start till försäljning. Verkligen driven och mycket professionell mäklare. Och jag rekommenderar både Johan och Husman Hagberg. "
säljare på Per Hasselbergs väg 48

10 jun 2022

"Johan var väldigt duktig, jag är nöjd! "
säljare på Tellusvägen 102B

10 jun 2022

"Johan Styrsvik kan vi varmt rekommendera!
Var inte första gången - proffsig, snabb, ordning och reda! Helt enkelt MVG på hur en mäklare ska vara! Tryggt!"
säljare på Annerovägen 14

14 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Johan Styrsvik som mäklare."
säljare på Annebovägen 15

17 mar 2022

"Mycket proffsig och trevlig! Snabb och effektiv, alltid tillgänglig för frågor.
(skrivuppdrag) "
säljare på Ribbings väg 16B

04 feb 2022

"Är väldigt nöjd med Johans insats som mäklare. Han var hela tiden tillgänglig, och löste allting både smidigt och fort. Upplevde också Johan som väldigt pålitlig. Försäljningen gick väldigt smidigt och snabbt, och skedde redan 15 timmar efter att bostaden lades ut som kommande försäljning. Jag ka..."
"Är väldigt nöjd med Johans insats som mäklare. Han var hela tiden tillgänglig, och löste allting både smidigt och fort. Upplevde också Johan som väldigt pålitlig. Försäljningen gick väldigt smidigt och snabbt, och skedde redan 15 timmar efter att bostaden lades ut som kommande försäljning. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Johan som mäklare. "
Läs mer
säljare på Amiralitetstorget 23

20 jan 2022

"Vill ge våra varmaste rekommendationer att anlita Johan som mäklare. Vi köpte ett nytt hus spontant och helt oplanerat och kände hur gör vi nu för att sälja vårt befintliga hus? Av de tre mäklarna vi fick offert utav fastnade vi för Johan. Han ingav ett stort förtroende och gav oss en struktur oc..."
"Vill ge våra varmaste rekommendationer att anlita Johan som mäklare. Vi köpte ett nytt hus spontant och helt oplanerat och kände hur gör vi nu för att sälja vårt befintliga hus? Av de tre mäklarna vi fick offert utav fastnade vi för Johan. Han ingav ett stort förtroende och gav oss en struktur och plan direkt på plats på hur vi säljer vårt hus på bästa sätt och lyssnade verkligen på våra behov. Exakt en månad senare skrev vi kontrakt på huset till ett rekordpris i området. Johan är väldigt driven, engagerad, pålitlig, kunnig och professionell - han kan verkligen sin sak och kommunicerar allt under tiden. Vi har aldrig mött en mäklare som varit så tillgänglig och som ordnar möten/visningar på obekväma tider vilket underlättar för alla berörda i processen. Tack Johan för din hjälp i vårt livs största affär!"
Läs mer
säljare på Albergabacken 10

08 dec 2021

"Johan är professionell, driven och engagerad! "
säljare på Solängsvägen 2A

08 dec 2021

"Johan är en bra mäklare! Han har varit lätt att kommunicera med och är driven. Utöver inplanerade visningar har han även löst flera privata visningar, ibland på kort varsel och vid obekväma tider vilket uppskattats och understryker hans engagemang. "
säljare på Kruthornsvägen 28

07 dec 2021

"Jag har anlitat Johan vid flera bostadsaffärer genom åren. Johan är en otroligt kompetent och lyhörd mäklare. Han finns alltid tillgänglig och är mycket lätt att diskutera med. Rekommenderar Johan starkt! "
säljare på Blåklockevägen 13

05 dec 2021

"Mäklaren var hjälpsam under hela processen. Han lyssnade på våra behov och gav oss vägledning i vår första försäljning av bostad."
säljare på Engelbrekts väg 73F

07 nov 2021

"Johan har hjälpt oss och vår familj vid både köp och sälj av olika bostäder. Han är pålitlig, ihärdig, seriös och samtidigt lyhörd och empatisk. Vi kan verkligen rekommendera Johan och kommer troligtvis anlita Johan igen i framtiden.
"
säljare på Engelbrekts väg 73D

04 nov 2021

"Kontaktade Johan när jag skulle sälja min lägenhet eftersom jag träffat honom tidigare och då kände stort förtroende för honom. Han är lätt att samarbeta med och jag kände stort förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen. Han är kunnig, trevlig, lyhörd och snabb på att svara och ge åte..."
"Kontaktade Johan när jag skulle sälja min lägenhet eftersom jag träffat honom tidigare och då kände stort förtroende för honom. Han är lätt att samarbeta med och jag kände stort förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen. Han är kunnig, trevlig, lyhörd och snabb på att svara och ge återkoppling. Kan varmt rekommendera Johan."
Läs mer
säljare på Engelbrekts väg 75B

28 okt 2021

"Mäklaren var alltid tillgänglig eller tog kontakt så snart tillfälle gavs."
säljare på Atlasvägen 10B

28 okt 2021

"Lyhörd. Snabb i ord till handling."
säljare på Hedvigsdalsvägen 25

21 okt 2021

"Johan gjorde ett bra jobb och hade en hög tillgänglighet. "
säljare på Mötesvägen 4

01 okt 2021

"Johan är seriös, snabb och duktig på återkoppling. Driver processen framåt på ett professionnelt sätt."
säljare på Norrängsvägen 3

12 sep 2021

"Johan Styrsvik genomsyrar professionalism som mäklare. Som förstagångssäljare guidade han oss genom hela processen och vi kände att vi var i trygga händer. Johan är effektiv och vår bostad såldes snabbt före visning för ett pris som överträffade förväntningarna. Vi rekommenderar Johan och skulle ..."
"Johan Styrsvik genomsyrar professionalism som mäklare. Som förstagångssäljare guidade han oss genom hela processen och vi kände att vi var i trygga händer. Johan är effektiv och vår bostad såldes snabbt före visning för ett pris som överträffade förväntningarna. Vi rekommenderar Johan och skulle anlita honom igen vid nästa bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Blåklockevägen 7

10 sep 2021

"Jättetrevlig och kompetent mäklare, var väldigt lätt att nå och vi vart mycket nöjda med slutpriset! Rekommenderas varmt!"
säljare på Solbackavägen 22F

17 aug 2021

"Johan hjälpte till med försäljningen av min bostad och kontaktade mig så fort det fanns intressant potentiella köpare.
Trots en seg start så gick det väldigt snabbt i slutet, tack!"
säljare på Engelbrekts väg 18

31 jul 2021

"Bra jobbat."
säljare på Skälbyvägen 14

12 jul 2021

"Kompetent, professionell och lyhörd. Svarar alltid direkt på mail/telefon. Kan varmt rekommendera Johan!"
säljare på Johannesbergsvägen 62

07 jul 2021

"Jag kan varmt rekommendera Johan, klart den bästa mäklaren utav alla vi har anlitat under åren. Väldigt kompetent, kunnig, trevlig och hjälpsam. "
säljare på Ribbings väg 8A

30 jun 2021

"Vi hade från början ett mycket bra samarbete med Johan och hade stort förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen. Upplevde honom som kunnig, lyhörd, snabb att återkoppla och lätt att kommunicera med. Stark rekommendation!"
säljare på Limavägen 10

09 jun 2021

"Johan blev min räddning efter att en annan mäklare misslyckats i 4 månader med att sälja lägenheten.
Johan fick den såld, till ett bra pris för mig, på drygt 2 veckor. Det är tydligt att han har breda kontakter, att han håller spekulanterna intresserade och jobbar för att få resultat. Jag har få..."
"Johan blev min räddning efter att en annan mäklare misslyckats i 4 månader med att sälja lägenheten.
Johan fick den såld, till ett bra pris för mig, på drygt 2 veckor. Det är tydligt att han har breda kontakter, att han håller spekulanterna intresserade och jobbar för att få resultat. Jag har fått bra och tydliga, ärliga råd och har kunnat resonera öppet med honom kring viktiga beslut i processen.
Jag kände mig mycket lugnare med Johan som mäklare och önskar jag hade valt honom från första början. "
Läs mer
säljare på Ribbings väg 12A

03 jun 2021

"Vet ej vad mäklarens pris."
säljare på Allévägen 23B

03 jun 2021

"Johan är en utomordentligt skicklig mäklare. Jag har anlitat honom vid ett par tillfällen och aldrig blivit besviken. Lätt att komma i kontakt med han lyssnar på kunden och är alltid hjälpsam. Jag har inget negativt att säga om Johan."
säljare på Lillies väg 35

03 jun 2021

"Mäklaren var noggrann och lyhörd samt hjälpsam på alla vis, han avvisade inte extra förfrågningar om praktiska uppdrag då ägaren befann sig på annan ort.
Hans sätt var öppet och trevligt med inslag av humor dock inte så det gjorde avkall på engagemanget gällande försäljningsuppdraget."
"Mäklaren var noggrann och lyhörd samt hjälpsam på alla vis, han avvisade inte extra förfrågningar om praktiska uppdrag då ägaren befann sig på annan ort.
Hans sätt var öppet och trevligt med inslag av humor dock inte så det gjorde avkall på engagemanget gällande försäljningsuppdraget."
Läs mer
säljare på Steglitsvägen 21

03 jun 2021

"Andra gången Johan hjälper mig. Har fungerat mycket bra båda gångerna."
säljare på Kruthornsvägen 7B

03 jun 2021

"Johan är alltid tillgänglig, mycket professionell och effektiv."
säljare på Lomvägen 653

03 jun 2021

"Johan är seriös, erfaren, kunnig och jobbar hårt. Man når honom näst intill dygnet runt och man får snabba återkopplingar. Han vet hur man får ut max av sin bostadsaffär. Vi var mycket nöjda med Johan. "
säljare på Solbackavägen 22E

03 jun 2021

"Johan förtjänar våra bästa rekommendationer! Ärlig, trevlig och proffsig hela vägen.
Stort och uppriktigt engagemang för att lösa försäljningen på bästa sätt för alla parter. Nästa gång jag ska sälja så är Johan det enda alternativet som mäklare. Med Johan kan du känna dig trygg på en god handel! "
"Johan förtjänar våra bästa rekommendationer! Ärlig, trevlig och proffsig hela vägen.
Stort och uppriktigt engagemang för att lösa försäljningen på bästa sätt för alla parter. Nästa gång jag ska sälja så är Johan det enda alternativet som mäklare. Med Johan kan du känna dig trygg på en god handel! "
Läs mer
säljare på Ribbings väg 12B

13 apr 2021

"Johans jobb överträffade verkligen mina förväntningar. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidig och var klar en vecka innan visning.
Jag r"
säljare på Celsings väg 19

09 apr 2021

"Otroligt nöjda med vårt val att anlita Johan! Seriös men ändå lättsam, såg alla detaljer och väldigt lyhörd för våra önskemål. Kändes som att vi jobbade i team! Rekommenderas varmt! "
säljare på Solbackavägen 21A

31 mar 2021

"Johan ger ett mycket bra och seriöst intryck. Bra lokalkännedom. Snabb och bra gehör. Kan varmt rekommenderas för en lyckad bostadsförsäljning!"
säljare på Skeppargränd 10

28 mar 2021

"Det finns mäklare och så finns det mäklare. Johan tillhör absolut toppskiktet av mäklare. Vi har anlitat mäklare 5-6 ggr vid andra försäljningar utan att vi blivit särskilt imponerade. Som Johan själv berättade när han började sin utbildning; ”Hur svårt kan det vara?”. För många väldigt svårt enl..."
"Det finns mäklare och så finns det mäklare. Johan tillhör absolut toppskiktet av mäklare. Vi har anlitat mäklare 5-6 ggr vid andra försäljningar utan att vi blivit särskilt imponerade. Som Johan själv berättade när han började sin utbildning; ”Hur svårt kan det vara?”. För många väldigt svårt enligt vår erfarenhet men Johan bevisade vilken fantastisk hjälp en bra mäklare kan vara. Vi fick alltid information i varje steg, höll tider perfekt, jättebra lokalkännedom men bäst var nog att vi aldrig kände oss oroliga under hela processen.
Till slut nöjda säljare och jättetrevliga och nöjda köpare.
Jag garanterar att ni blir nöjda med Johan’s insatser. "
Läs mer
säljare på Valkyrievägen 3

27 mar 2021

"Efter många möten med flera olika mäklare valde vi Johan. Dels för att han var mest rekommenderad men också för att han visade stor kännedom om området och vår förening. Han skötte försäljningen professionellt och höll oss informerade längs visningar och budande. Vi är väldigt nöjda med hans insa..."
"Efter många möten med flera olika mäklare valde vi Johan. Dels för att han var mest rekommenderad men också för att han visade stor kännedom om området och vår förening. Han skötte försäljningen professionellt och höll oss informerade längs visningar och budande. Vi är väldigt nöjda med hans insats och rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Kruthornsvägen 54B

25 mar 2021

"Professionell, hjälpsam och lätt att få tag på, svarade på alla våra frågor och försökte uppfylla våra förväntningar. Kan absolut rekommendera Johan som mäklare"
säljare på Sörmlandsvägen 6

24 mar 2021

"Otroligt lyhörd, tillmötesgående och flexibel.
Tiden från att vi skrev under ett kontrakt med mäklaren till att lägenhet såldes gick otroligt snabbt och smärtfritt. "
säljare på Engelbrekts väg 16

21 mar 2021

"Johan var mycket tillmötesgående och det blev en snabb affär som vi önskade. Vi är nöjda över valet av mäklare! "
säljare på Kistavägen 22A

21 mar 2021

"Vi valde Johan som mäklare efter köpet av vår nästa boende, för att han är engagerad, social, trevlig, professionell och drivande.
Johan såg till att säljprocessen flöt på i ett bra tempo, guidade oss till nästa steg och såg till att försäljningen gick till på ett bra sätt för både oss som sälj..."
"Vi valde Johan som mäklare efter köpet av vår nästa boende, för att han är engagerad, social, trevlig, professionell och drivande.
Johan såg till att säljprocessen flöt på i ett bra tempo, guidade oss till nästa steg och såg till att försäljningen gick till på ett bra sätt för både oss som säljare och köpare. Johan är kunnig, engagerad och kan ta olika sorters människor. Vi sålde innan visning. Vi rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Linnés väg 132

21 mar 2021

"Vi sökte på Sollentunas duktigaste mäklare och fick fram Johan, som fick vara en av tre mäklare att framföra sina insatser, vi fastnade för Johan pga hans uppenbara kännedom om område, hans energi och ändå ödmjuka sätt. Vi fick huset sålt innan visning och Johan har varit med i varje steg, även v..."
"Vi sökte på Sollentunas duktigaste mäklare och fick fram Johan, som fick vara en av tre mäklare att framföra sina insatser, vi fastnade för Johan pga hans uppenbara kännedom om område, hans energi och ändå ödmjuka sätt. Vi fick huset sålt innan visning och Johan har varit med i varje steg, även vid besiktningar och var där och stöttade, informerade och rådgjorde med oss hela vägen. Ett otroligt professionellt handlande hela vägen. jag kan verkligen rekommendera Johan till alla som vill bli av med sin bostad. mvh Anette Zellen Söderström"
Läs mer
säljare på Salstavägen 4A

21 mar 2021

"Trevlig mäklare som tog sig tid att svara på frågor och funderingar. Lätt att få kontakt med när som helst och uppdaterade fortlöpande om utvecklingen av försäljningen. "
säljare på Viltstigen 8

21 mar 2021

"Vi sålde två lägenheter i samma bostadsrättsförening via Johan och vi är väldigt nöjda med hans kompetens, driv och engagemang. Kan absolut rekommendera Johan som mäklare. "
säljare på Soldatvägen 29

20 mar 2021

"Hade lyhörd, engagerad och målinriktad varit 5 skulle jag troligtvis sökt och jämfört med någon annan redan innan avtal."
säljare på Häggviksvägen 23

20 mar 2021

"Professionell och inlyssnande! "
säljare på Sörmlandsvägen 8

19 mar 2021

"Professionell, hjälpsam och trovärdig."
säljare på Kruthornsvägen 3A

19 mar 2021

"En otrolig professionell och engagerad mäklare. Trots den tuffa marknaden för vår lägenhet så lyckades han att få den såld. Johan var alltid lätt tillgänglig och svarade på våra frågor och funderingar genom hela processen. Han har också hjälpt oss med massa annat runt om kring. Vi kan starkt reko..."
"En otrolig professionell och engagerad mäklare. Trots den tuffa marknaden för vår lägenhet så lyckades han att få den såld. Johan var alltid lätt tillgänglig och svarade på våra frågor och funderingar genom hela processen. Han har också hjälpt oss med massa annat runt om kring. Vi kan starkt rekommendera Johan. Vi kunde helt enkelt inte valt någon bättre. "
Läs mer
säljare på Turebergs Allé 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
10
Kedjehus
3
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
115 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
497 av 510 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
425 av 504 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
490 av 508 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
509 av 513 säljare

Johan på kartan.

695 tidigare annonser
11 bostäder till salu
516 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

595 000 kr
3 rum, 86 m²
6 918 kr/m²
Fritidshus, Karlskrona
895 000 kr
3 rum, 31 m²
28 870 kr/m²
Fritidshus, Karlskrona
1 995 000 kr
2 rum, 46 m²
43 369 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 182 kr/mån
1 595 000 kr
4 rum, 80 m²
19 937 kr/m²
Villa, Karlskrona
2 495 000 kr
3 rum, 56 m²
44 553 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 964 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Pantarholmen
1 rum, 38,5 m²
Utropspris: 895 000 kr
2 050 000 kr
Villa Hasslö
+ 75 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
6 300 000 kr
Villa Hästö
4 rum, 132 m²
Utropspris: 6 300 000 kr
3 000 000 kr
Villa Björkhaga
-395 000 kr
7 rum, 195 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Villa Hasselstad
+ 125 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med Johan som hjälpte oss att sälja vår stuga. Han fick oss att känna oss trygga under affären från start till försäljning. Verkligen driven och mycket professionell mäklare. Och jag rekommenderar både Johan och Husman Hagberg. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.