Johan Styrsvik

Profilbild för Johan Styrsvik
Säljarfavorit
Johan Styrsvik
4.8 / 5
(632 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
31 st
117 965 000 kr

Bakgrund

Johan Styrsvik jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2012-07-12. Johan har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johan har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 91 165 000 kr.

Presentation

Jag är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare, 2017!

Jag är i nuläget top-5 mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige med över 600 rekommendationer. Samtidigt som jag är den enda inom Stockholms län som har så många nöjda kunder (kontrollerat 2021-07-14)
Dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna kommun 5 år i rad, 2016, 2017, 2018 och 2019, 2020, vilket jag fått diplom för.
Dessutom fortsatte jag karriären med att vara Blekinges mest rekommenderade mäklare 2022 och 2023.

Från och med 2022-01-01 flyttade jag tillbaks till min hemstad Karlskrona och i samband med detta har jag tagit över verksamheten för HusmanHagberg i Östra Blekinge, se länk: https://maklarvarlden.se/2021/11/karlskronasonen-atervander-hem-men-stannar-hos-husman-hagberg/

UTMÄRKELSER:
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som sålt flest bostäder 2020 första halvåret inom kedjan.
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som haft högst omsättning 2020 första halvåret inom kedjan.
Top-3 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2017. (enl Hittamäklare.se)
Top-5 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2019. (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2020 (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Blekinge län, 2022 (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Blekinge län, 2023 (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Östra Blekinge, 2023. (enl Hemnet.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2020. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 2 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 3 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)

Årets Äkta Passionerade Vinnare inom HusmanHagberg Sverige, 2015.
Flest Kommande försäljningar inom HusmanHagberg Sverige, 2014.

Varför ska Ni som säljare välja just mig?

Året 2015 vann jag utmärkelsen Äkta Passionerad Vinnare för HusmanHagberg i hela Sverige. Detta pris får den mäklare i Sverige som ligger i topp både kring antalet försäljningar, omsättning och dessutom har nöjdast kunder. Detta är något som jag jobbar väldigt hårt med att få vid varje försäljning, vilket man även kan följa via Hittamäklare då mina säljare rekommenderar mig. Som ni kan se har jag över 600 rekommendationer från mina nöjda säljare!

Jag fortsätter min karriär genom att sälja till nya rekordpriser i de flesta bostadsrättsföreningar som jag förmedlar lägenheter i och på mina hus-visningar får jag ett stort antal besökande. Dessutom har jag fortsatt nöjda kunder. Vad kan det bero på?

Jag tror det är för att jag älskar mitt arbete och gör allt för att dels hitta det bästa kring er bostad, och dessutom sälja in både boendet och området till varje pris. Mitt uppdaterade och dagsfärska spekulantregister hjälper också till att få så många spekulanter som möjligt till mina visningar.
Jag använder mig mycket utav vår tjänst "Kommande", vilket gör att vi får mera tid på oss att hitta den perfekta köparen av just Din bostad.

Att jag har väldigt nöjda säljare och köpare beror både på
att jag alltid finns tillgänglig, samt att jag är väldigt lugn men ändå tävlingsinriktad.

Tillsammans med mina 3 kollegor jobbar vi inom hela Karlskrona / Ronneby kommun. Att vi endast förmedlar bostäder inom östra Blekinge gör att vi har bra lokalkännedom av områdena, samt ett aktuellt spekulantregister för respektive område.
HusmanHagberg är ett av Karlskronas och Ronnebys större mäklarföretag.

Välkommen att bli min nästa nöjda kund!

Min bakgrund är att jag alltid varit intresserad av att få kontakt med människor. Jag har i många år jobbat ideellt inom Scouterna och är mycket bra på att ta folk. Under gymnasietiden jobbade jag en del som säljare vilket är en stor fördel som fastighetsmäklare.
Jag tycker också om att se hur andra bor och då ge ett par enkla tips om hur man ska göra för att öka värdet på sin bostad på bästa sätt.
2009 startade jag min högskoleutbildning på Högskolan Väst. Det var en 3-årig fastighetsutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggteknik, juridik och ekonomi. Då denna utbildning är ganska unik så har jag mycket mer med mig än mina konkurrenter, vilket har återspeglat sig väldigt positivt.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Johan.

10 jun 2024

"Tillgänglig hela tiden"
säljare på Östra Bredäng 77

09 jun 2024

"Johan är en proffsig, aktiv och påläst mäklare. Positiv och driven men för mig var arvodet för högt jämfört med vad jag sålde min bostad för. "
säljare på Per Hasselbergs väg 48

04 jun 2024

"Driven,engagerad,glad. "
säljare på Guldsmedsgränd 5A

03 jun 2024

"Väldigt engagerad Toppenmäklare Informerar hela tiden. Svarar på alla frågor som kan tänkas komma upp. "
säljare på Östra Bredäng 77

03 jun 2024

"Bardzo pomyślna współpraca. Szybko i sprawnie. Godny polecenia! "
säljare på Torkövägen 47

03 jun 2024

"Noggrann och kunnig "
säljare på Västra Backsvägen 4

01 jun 2024

"Mycket serviceminded. Snabb och effektiv med direkt återkoppling av information i säljprocessen."
säljare på Stenabyvägen 1

01 jun 2024

"Proffesionellt utfört uppdrag fixade och skötte allt precis så som vi ville ha det."
säljare på Östra Köpevägen 40

31 maj 2024

"Stöttade oss väldigt mycket i vår försäljning av vårt hus, fanns alltid till hands och återkopplade snabbt på frågor och funderingar. Vi kände oss trygga med Johan och hans tidigare kunskap av försäljningar av liknande husobjekt. "
säljare på Golfbanevägen 8

31 maj 2024

"Allt gick smidigt och snabbt. Fick snabbt svar på våra frågor. "
säljare på Industrivägen 11

31 maj 2024

"Tog snabbt kontakt och bestämde möte och höll mig uppdaterad under hela processen."
säljare på Lagmansgatan 26

29 mar 2024

"Han är vänlig/trevlig, svarar snabbt på frågor. Önskemål om ändringar kommer att uppfyllas, jag var väldigt nöjd."
säljare på Göhamnsvägen 10

28 mar 2024

"Johan och HusmanHagberg är bästa mäklarna.
"
säljare på Östra Öljersjövägen 16

21 mar 2024

"Jag fick tips om Johan av några vänner, och när vi träffades första gången kände jag direkt att detta är den bästa mäklare jag kan hitta. Han gjorde ett fantastiskt jobb på alla sätt och vis. Jag kan varmt rekommendera Johan till alla som ska sälja sin lägenhet eller hus."
"Jag fick tips om Johan av några vänner, och när vi träffades första gången kände jag direkt att detta är den bästa mäklare jag kan hitta. Han gjorde ett fantastiskt jobb på alla sätt och vis. Jag kan varmt rekommendera Johan till alla som ska sälja sin lägenhet eller hus."
Läs mer
säljare på Byggmästaregatan 2C

20 mar 2024

"Mycket kompetent, extremt snabb på att svara! Alltid koll på läget! "
säljare på Ottilia Adelborgs gata 6C

20 mar 2024

"Vi är mycket nöjda med mäklaren under hela säljprocessen. En skicklig och väldigt trevlig mäklare Johan Styrsvik. Vi kände oss trygga hela tiden. "
säljare på Thore Christoffersgatan 2B

31 dec 2023

"Johan var hel fantastisk. Vi havde tidligere en anden mægler på i over 6 mdr (sommeren) hvor vi havde 3 visninger. Allerede de første 14 dage med Johan havde vi flere visninger og dette var sen efterår. Vil du sælge hurtigt og smidigt skal du kontakte Johan"
"Johan var hel fantastisk. Vi havde tidligere en anden mægler på i over 6 mdr (sommeren) hvor vi havde 3 visninger. Allerede de første 14 dage med Johan havde vi flere visninger og dette var sen efterår. Vil du sælge hurtigt og smidigt skal du kontakte Johan"
Läs mer
säljare på Brunnsvägen 22

31 dec 2023

"Anlitat Johan Styrsvik och HusmanHagberg för andra gången inom ett år. Mycket nöjd första gången och lika nöjd även denna gång. Johan är tydlig och pedagogisk om hur bostadsaffären kan drivas framåt. Lättillgänglig och svarar snabbt och begripligt vid olika frågeställningar. Som person lättsam oc..."
"Anlitat Johan Styrsvik och HusmanHagberg för andra gången inom ett år. Mycket nöjd första gången och lika nöjd även denna gång. Johan är tydlig och pedagogisk om hur bostadsaffären kan drivas framåt. Lättillgänglig och svarar snabbt och begripligt vid olika frågeställningar. Som person lättsam och mycket trevlig. Lätt att tycka om. Även ett stort tack till övriga anställda på mäklarkontoret som hjälpt oss med försäljningen. "
Läs mer
säljare på Norra Smedjegatan 35

30 dec 2023

"Johan Styrsvik var oerhört hjälpsam och mycket lyhörd på alla våra frågor. Han var alltid professionell och vänlig mot oss och de som tittade på vårt hem. Vi bytte fastighetsmäklare efter att vårt hus inte lyckats få några bud med en annan mäklare och vi var väldigt nöjda med Johan som vid vår ..."
"Johan Styrsvik var oerhört hjälpsam och mycket lyhörd på alla våra frågor. Han var alltid professionell och vänlig mot oss och de som tittade på vårt hem. Vi bytte fastighetsmäklare efter att vårt hus inte lyckats få några bud med en annan mäklare och vi var väldigt nöjda med Johan som vid vår första visning lyckades få över 10 familjer att titta på vårt hem. Han kunde sälja vårt hem för utropspriset i en svår tid att sälja hus. Det tog fortfarande längre tid än vi skulle ha velat sälja huset, men till slut fanns vårt hem på marknaden mycket kortare tid än hos vår första mäklare. Vi rekommenderar starkt Johan till alla som försöker sälja en bostad lokalt, speciellt i dessa svåra tider att sälja."
Läs mer
säljare på Esketorpsvägen 8

30 dec 2023

"Johan effectively and professionally performed his duties, meeting my expectations.
He maintains excellent communication with both the buyer and seller.
I highly recommend him!"
säljare på Fruktvägen 30

30 dec 2023

"Johan ställde upp och hjälpte mig med allt. Kunde inte känt mig tryggare med min försäljning. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Klakebäck 491

29 dec 2023

"Johan ledde oss genom processen på ett proffsigt sätt och med värme, vi kände oss trygga i att det skulle gå bra! "
säljare på Lärkvägen 36

30 sep 2023

"Tryggt och enkelt."
säljare på Fänkålsgatan 12A

30 sep 2023

"Johan hjälpte oss att sälja vårt vackra hus efter många långa månader av väntan på en köpare. Han är en väldigt duktig och framåtlutad säljare och håller en uppdaterad genom processen vilket givetvis var väldigt uppskattat från vår sida! "
säljare på Hallonvägen 1

30 sep 2023

"Johan är en trevlig prick med bra driv. Han fick huset sålt på några månader efter ett års kräftgång med annan mäklare."
säljare på Ljungsbergsgatan 14

29 sep 2023

"Johan är en kompetent och duktigt mäklare, som har gjort processen av att sälja min fars dödsbo mycket enkel. Satte sig snabbt in i försäljningen, god kommunikation med alla parter och löste med allt pappersarbete som behövdes då jag inte kunde vara på plats. Toppen mäklare som rekommenderas!"
"Johan är en kompetent och duktigt mäklare, som har gjort processen av att sälja min fars dödsbo mycket enkel. Satte sig snabbt in i försäljningen, god kommunikation med alla parter och löste med allt pappersarbete som behövdes då jag inte kunde vara på plats. Toppen mäklare som rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Emmahultavägen 11

29 sep 2023

"Bra engagemang, lugn och trygg! "
säljare på Scoutvägen 31

29 sep 2023

"Väldigt nöjd! "
säljare på Lotsbacksvägen 55

29 sep 2023

"Lyhörd mäklare som bl.a. på ett snabbt och enkelt sätt fick fastigheten besiktad."
säljare på Bredasundsvägen 1

29 sep 2023

"Han var hela tiden kontaktbar och svarade mycket snabbt. Lätt att jobba med."
säljare på Ronnebygatan 16

29 sep 2023

"Johan är driven, lyhörd och alltid tillgänglig. Jag kommer att anlita honom även nästa gång det är dags för bostadsförsäljning."
säljare på Dalamadsvägen 51

29 sep 2023

"Johan är engagerad och driven, alltid nåbar. Har är tydlig vad man kan förvänta sig för pris efter dom omständigheterna som råder nu. Lätt att ha att göra med."
säljare på Granhällsvägen 8

29 sep 2023

"Johan är en fantastisk mäklare. En mäklare som man får förtroende för. Lätt att prata med. Han har en utstrålning att han älskar sitt jobb. Är mycket nöjd med Johan Styrsvik."
säljare på Håanabbsvägen 28

29 sep 2023

"Engagerad och alltid tillgänglig, bara +. Rekommendera verkligen Johan! "
säljare på Författarevägen 48

28 sep 2023

"Energisk och engagerad!"
säljare på Dalstigen 7

28 aug 2023

"Oerhört missnöjd med tidigare mäklare. Efter att Johan tog över gick allt väldigt snabbt och smidigt. Mycket proffsig och engagerad. Tillgänglig både kväll och helg vilket var framgången i just den här försäljningen "
säljare på Anna Koskulls gata 6C

22 aug 2023

"Vi har bara bra att säga om Johan! Alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla."
säljare på Möcklösundsvägen 13

21 aug 2023

"Engagerad och hjälpsam. Försäljning i en svår situation, när priser kraschade. Därför svårt med prissättning. Gav goda råd och lösningsfokuserad. Han fick mig att känna mig trygg i affären."
säljare på Stationsrundan 4

21 aug 2023

"En helt underbar mäklare. Med trygga händer styrde han det i mål. "
säljare på Bruksvägen 24

21 aug 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Johan Styrsvik som mäklare. Han är tydlig, noggrann, snabb på återkoppling, informerar fortlöpande och dessutom är han väldigt sympatisk. Han har också mycket god kännedom om den lokala marknaden vilket underlättar processen från start. Jag skulle med stort förtroen..."
"Jag kan verkligen rekommendera Johan Styrsvik som mäklare. Han är tydlig, noggrann, snabb på återkoppling, informerar fortlöpande och dessutom är han väldigt sympatisk. Han har också mycket god kännedom om den lokala marknaden vilket underlättar processen från start. Jag skulle med stort förtroende vända mej till honom igen vare sej det gällde en försäljning eller ett köp."
Läs mer
säljare på Fyrvägen 23

21 aug 2023

"Mycket duktig och flitig på sitt jobb och han har goda kunskaper som sträcker sig ut i fingertopparna!
Supernöjd m"
säljare på Utridarevägen 7A

07 jul 2023

"Trevligt bemötande och alltid bra återkoppling. "
säljare på Stavsnäs 103

02 jul 2023

"Johan Styrsvik, en mäklare i världsklass!
Påläst, kunnig, tålmodig, lyhörd, snabb att svara på samtal, sms och mail, men framförallt ärligt intresserad och med kunden i fokus.
Mina varmaste rekommendationer
Marie "
säljare på Högamovägen 19

30 jun 2023

"Mycket effektiv, snabb och kunnig, trevlig personlighet."
säljare på Sanda 2:110C

30 jun 2023

"Mycket effektiv, snabb och kunnig, trevlig personlighet."
säljare på Sanda 2:111B

28 jun 2023

"Duktig och genuin. Lyhörd och tog tillvara på välgörenhetsorganisationens intressen såsom säljare samt mötte oss fint i såväl arvode som övriga frågor. Riktigt duktig! "
säljare på Axel W Anderssons väg 13B

28 jun 2023

"Bra kommunikation och raka rör. Det kändes tryggt att ha johan som mäklare."
säljare på Ronnebygatan 4

28 maj 2023

"Sympatisk,lyhörd,uppdaterad hela tiden,supernöjd kund,rekomendera vidare till andra som ska sälja."
säljare på Bredäng 1:3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
18
Fritidshus
14
Lägenhet
9
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
91 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
601 av 619 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
598 av 616 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
622 av 626 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johan på kartan.

823 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
631 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
3 rum, 95 m²
28 368 kr/m²
Villa, Karlskrona
2 595 000 kr
4 rum, 100 m²
25 950 kr/m²
Radhus, Karlskrona
5 287 kr/mån
1 695 000 kr
7 rum, 175 m²
9 685 kr/m²
Villa, Ronneby
2 975 000 kr
5 rum, 159 m²
18 710 kr/m²
Villa, Karlskrona
5 595 000 kr
5 rum, 166 m²
33 704 kr/m²
Villa, Ronneby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Lenhovda
6 rum, 189 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Trossö
-345 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Trummenäs
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
1 175 000 kr
Lägenhet Trossö
-20 000 kr
1 rum, 40,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
850 000 kr
Villa Brömsebro
-345 000 kr
5 rum, 84 m²
Utropspris: 1 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.