Johan Styrsvik

Profilbild för Johan Styrsvik
Johan Styrsvik
4.8 / 5
(392 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
49 st
212 285 000 kr

Bakgrund

Johan Styrsvik jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2012-07-12. Johan har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johan har haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 200 330 000 kr.

Presentation

Jag är en av Sveriges top-3 rekommenderade mäklare, 2017!
http://blogg.hittamaklare.se/topplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna/?utm_source=blogg.hittamaklare.se&utm_campaign=home%3Atopplista-har-ar-de-mest-rekommenderade-maklarna
Dessutom den mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna kommun både året 2016, 2017, 2018 och 2019, vilket jag fått diplom för.

UTMÄRKELSER:
No 1 Sverige / Spanien, Den mäklare som sålt flest bostäder 2020 Q1 inom kedjan.
Top-3 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2017. (enl Hittamäklare.se)
Top-5 Mest rekommenderade mäklaren i Sverige, 2019. (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mest rekommenderade mäklaren i Sollentuna, 2020 Q1. (enl Hittamäklare.se)

No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2020 Q1. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2019. (enl Hittamäklare.se)
No 2 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2018. (enl Hittamäklare.se)
No 1 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2017. (enl Hittamäklare.se)
No 3 Mäklaren med flest försäljningar i Sollentuna, 2016. (enl Hittamäklare.se)

Årets Äkta Passionerade Vinnare inom HusmanHagberg Sverige, 2015.
Flest Kommande försäljningar inom HusmanHagberg Sverige, 2014.

Varför ska Ni som säljare välja just mig?

Året 2015 vann jag utmärkelsen Äkta Passionerad Vinnare för HusmanHagberg i hela Sverige. Detta pris får den mäklare i Sverige som ligger i topp både kring antalet försäljningar, omsättning och dessutom har nöjdast kunder. Detta är något som jag jobbar väldigt hårt med att få vid varje försäljning, vilket man även kan följa via Hittamäklare då mina säljare rekommenderar mig. Som ni kan se har jag kring 300 rekommendationer från mina nöjda säljare!

Jag fortsätter min karriär genom att sälja till nya rekordpriser i de flesta bostadsrättsföreningar som jag förmedlar lägenheter i och på mina hus-visningar får jag ett stort antal besökande. Dessutom har jag fortsatt nöjda kunder. Vad kan det bero på?

Jag tror det är för att jag älskar mitt arbete och gör allt för att dels hitta det bästa kring er bostad, och dessutom sälja in både boendet och området till varje pris. Mitt uppdaterade och dagsfärska spekulantregister hjälper också till att få så många spekulanter som möjligt till mina visningar.
Jag använder mig mycket utav vår tjänst "Kommande", vilket gör att vi får mera tid på oss att hitta den perfekta köparen av just Din bostad.

Att jag har väldigt nöjda säljare och köpare beror både på
att jag alltid finns tillgänglig, samt att jag är väldigt lugn men ändå tävlingsinriktad.

Tillsammans med mina 3 kollegor jobbar vi inom hela Sollentuna kommun. Att vi endast förmedlar bostäder inom Sollentuna gör att vi har bra lokalkännedom av områdena, samt ett aktuellt spekulantregister för respektive område.
HusmanHagberg är Sollentunas andra största mäklarföretag, det vill säga vi förmedlar nästan flest bostäder i kommunen, avser helåret 2016 (statistik från Hemnet).

Välkommen att bli min nästa nöjda kund!

Glöm inte att besöka mig på: www.facebook.com/johan.maklare

Min bakgrund är att jag alltid varit intresserad av att få kontakt med människor. Jag har i många år jobbat ideellt inom Scouterna och är mycket bra på att ta folk. Under gymnasietiden jobbade jag en del som säljare vilket är en stor fördel som fastighetsmäklare.
Jag tycker också om att se hur andra bor och då ge ett par enkla tips om hur man ska göra för att öka värdet på sin bostad på bästa sätt.
2009 startade jag min högskoleutbildning på Högskolan Väst. Det var en 3-årig fastighetsutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggteknik, juridik och ekonomi. Då denna utbildning är ganska unik så har jag mycket mer med mig än mina konkurrenter, vilket har återspeglat sig väldigt positivt.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Johan.

25 jun 2020

"tycker Johan har hjälpt oss o förklarat bra. Känns sig trygg med honom super bra Mäklare så kan verkligen rekommendera honom !"
säljare på Mellangårdsvägen 7

22 jun 2020

"Väldigt kompetent och trevlig mäklare!
Vi kände oss trygga och väl informerade under hela försäljningsprocessen.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Soldatvägen 67

13 jun 2020

"Johan är en mycket skicklig mäklare. Han var väldigt fokuserad och målinriktad och hjälpte oss genom hela säljprocessen. Vi rekommenderar han högt. Ska ni sälja ett premiumobjekt så är han den rätta mäklaren."
säljare på Steglitsvägen 33A

06 jun 2020

"Johan är oerhört trevlig och enkel att ha att göra med. Han är den mest lättillgängliga mäklare jag har mött. Han gör absolut sitt yttersta gällande att få till en bra försäljning och lyckas alltid med konsten att få alla parter nöjda. Jag kan varmt rekommendera Johan Styrsvik som mäklare, både att sälja med och köpa av!"
säljare på Nyodlingsvägen 4F

05 jun 2020

"Bästa mäklaren i stan! "
säljare på Kistavägen 14A

01 jun 2020

"Mycket bra engagemang, målinriktad och riktigt bra driv genom hela försäljningsprocessen!!!"
säljare på Nordmannavägen 12A

29 maj 2020

"Johan är en mycket duktig mäklare, han är snabb och effektiv. Han lämnar ett lugnt intryck, han är förtroendeingivande. Han är alltid tillgänglig och man får omedelbart respons. Jag är nöjd."
säljare på Fjärdingsmansvägen 76

29 maj 2020

"Johan är superproffsig! Höll hela tiden kontakt och uppdaterade oss om läget, målar inte upp ett drömscenario som inte kommer hända utan ger verkligen en helt rimlig bild.
Johan är väldigt flexibel.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Lillies väg 140

28 maj 2020

"Johan är en stjärna.
Han är kompetent, kunnig, noggrann och har samtidigt ett behagligt lugnt arbetssätt.
Han är fokuserad, utan att vara stressad.
Han är personlig men samtidigt professionell.
Det är inte för inte att jag anlitat Johan för 4 försäljningar på 8 år."
säljare på Kruthornsvägen 20A

28 maj 2020

"Mycket trevlig, social och kompetent mäklare som ger ett gott intryck. Jag rekommenderar verkligen Johan Styrsvik."
säljare på Lillies väg 68

02 apr 2020

"En en duktig och kompetent samt trevlig mäklare som har arbetat som mäklare under en längre tid som får till snabba affärer till ett bra pris. Något för pushig till avslut för min del men jag är väldigt nöjd med resultatet och skönt att allt gick så snabbt.
"
säljare på Studievägen 9

29 mar 2020

"Väldigt engagerad och säljinriktad, går nog hem hos dom flesta potentiella köpare, ovanligt snabb på att svara på sms, samtal och Mail vilket är väldigt bra i i dessa typer av affärer. En av anledningarna till vårat val av mäklare."
säljare på Kruthornsvägen 22A

28 mar 2020

"Mycket driftig, trevlig och snabb. Jag är mycket nöjd med Johans insats. "
säljare på Törnskogsvägen 25A

28 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Johan som ger ett stort förtroende med sin höga kompetens och goda rådgivning. Han höll hela tiden kontakten och med sin kunnighet och lyhördhet bollade alltid de olika alternativen direkt med mig och lät mig bestämma vilken väg vi skulle gå.
Ett stort tack till dig Johan som i dessa Coronatider ändå lyckades efter endast en visning sälja min lägenhet till just det pris som jag ville ha."
säljare på Lomvägen 34

26 mar 2020

"Johan är väldigt kompetent och professionell. Vi kan varmt rekommendera honom om ni behöver en mäklare.
"
säljare på Hasselvägen 10A

26 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Johan Styrsvik och kan starkt rekommendera honom som mäklare.
Johan är kompetent och driven och dessutom en mycket trevlig person. Han får bästa betyg."
säljare på Lomvägen 29

24 mar 2020

"Jag fick snabba svar på mina frågor under både vardagar och helger."
säljare på Ryavägen 54

03 mar 2020

"Är mycket nöjd med Johan. Han återkopplade hela tiden och jag kunde känna mig trygg genom hela processen. Han är verkligen proffsig. Har även köpt en lägenhet genom honom. Allt har varit så smidigt. Han värnar om både köpare och säljare"
säljare på Viltstigen 8

02 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med Johans prestation. Han gör alltid det där lilla extra för att få alla parter nöjda och för att realisera en försäljning! Rekommenderas alla gånger om!"
säljare på Kronovägen 35B

25 feb 2020

"Hög grad av professionalitet genom hela processen. Det blev aldrig några problem eller oklarheter och det kändes hela tiden som mäklaren hade koll på allting. Det som var extra skönt var att vi aldrig behövde kolla upp info själva utan fick hjälp med allt. Fick till och med hjälp med att få kontakt med pålitlig hantverkare."
säljare på Turebergs Allé 13

25 feb 2020

"Om man ska sälja ett objekt i Sollentuna så råder det ingen som helst tvekan om att Johan är av de absolut bästa mäklare man kan anlita. Oerhört engagerad, kunnig och trevlig. Han är precis den mäklare du som säljare vill ha, en som som anstränger sig det absoluta yttersta för att få till den bästa möjliga affären."
säljare på Tallåsvägen 4

17 jan 2020

"Otroligt nöjd! Första gången jag säljer en bostad och fått hjälp med precis allt vad det innebär, tips inför visning, räkna på skatter och hur den biten går till osv.
Kändes otroligt tryggt att sälja med Johan, en mäklare att lita på!"
säljare på Soldatvägen 41

16 jan 2020

"Jag är mycket nöjd med Johan och ger mina bästa rekommendationer."
säljare på Lomvägen 32

09 jan 2020

"Johan är en mycket duktig mäklare som jag haft och göra med både som säljare och köpare. Jag upplever att han är påläst, duktig och förtroendeingivande. Han är transparent och försöker tillgodose båda parters intresse på ett mycket bra sätt. Både som köpare och säljare känner jag största förtroendet för Johan.
Johan har koll på allt i processen och samtidigt lyhörd.
Det är andra gången Johan sålt ett objekt åt oss och kommer vi behöva hjälp i framtiden kommer vi välja Johan på nytt! "
säljare på Tolvmansvägen 43

01 dec 2019

"Johan är snabb och effektiv. Han lämnar ett lugnt intryck. Han är alltid tillgänglig och man får omedelbart respons."
säljare på Storbergsliden 15B

30 nov 2019

"Jag är nöjd."
säljare på Engelbrekts väg 75B

14 nov 2019

"Johan visade redan vid första mötet ett personligt och engagerat sätt som ingav förtroende. Under hela processen har Johan hållit oss informerade och varit tillgänglig. Bra driv och bra diskussioner som hela tiden har landat på ett bra sätt. Jag vill starkt rekommendera Johan och skulle gärna anlita honom igen."
säljare på Häggviksvägen 17B

13 nov 2019

"Fantastisk mäklare som gör allt och lite till för sina kunder. Förtroendeingivande från start och det märks att Johan Styrsvik brinner för sitt arbete. Han är engagerad, proffsig och kompetent. Och dessutom trevlig och lätt att tycka om. Vi uppnådde riktigt bra resultat tillsammans och vi känner oss mer än nöjda. Rekommenderar varmt Johan Styrsvik om du ska sälja, för en riktigt bra affär från start till mål!"
säljare på Lomvägen 651

01 nov 2019

"Jag är helnöjd och kan varmt rekommendera Johan Styrsvik."
säljare på Runskogsvägen 18A

23 okt 2019

"Johan är en väldigt målmedveten och driven mäklare. Han är dyr men lever upp till både sitt rykte och sitt pris - värt varenda krona. Annonsen med bilder blev fantastiskt bra, och när väl budgivningen var slutförd så var Johan imponerande snabb på att sluta avtalet och se till att priset gick igenom. Under hela processen så fick jag alltid svar på mina frågor, oavsett tidpunkt på dygnet och dag i veckan. Hans kommunikation är glasklar och jag är väldigt tacksam över att jag aldrig behövde fundera över ett enda ord han sa.
Jag är mycket glad att jag valde honom, och skulle göra om det utan tvekan. 11/10."
säljare på Bagarbyvägen 6D

18 okt 2019

"Vi fann Johan Styrsvik via rekommendation. Genom hela processen, från start till mål, agerade Johan engagerat och professionellt. Vi är ytterst nöjda med Johans arbete, hans kontinuerliga återkoppling, uppföljning och resultat.
Vår rekommendation till er som ska sälja: Kontakta Johan Styrsvik!"
säljare på Turebergs Allé 11

16 okt 2019

"Johan Styrsvik innehar alla egenskaper för att vara en riktigt bra mäklare. Bästa kombinationen av "mjuka värden" såsom vänlig, personlig, rolig och avspänd och "hårda värden" såsom målfokuserad, proffsig, ambitiös och kraftfull.
Johan kan VARMT rekommenderas!!!"
säljare på Kruthornsvägen 22

14 okt 2019

"Mycket nöjd med Johan.
Svarade alltid när jag kontaktade honom.
Snabbt avslut sen söndagkväll och mycket proffsig.
Toppenmäklare !!!!"
säljare på Lomvägen 55

10 okt 2019

"Kan rekommendera Johan Styrsvik som mäklare.
Påläst och duktig.Bra svar på alla frågor.
Får högsta betyg av mej.
/ Thomas"
säljare på Svärdsliljevägen 92

27 sep 2019

"Kanonbra, och framåt, ville sälja, lätt an nå, bra och korrekt info i allt."
säljare på Rotsundagårdsvägen 20A

22 sep 2019

"Johan gav mig tydlig och rätt information om vad vi kunde förvänta oss.
Jag hade en hög förväntan och trodde inte riktigt vi skulle nå dit men det gjorde vi. Johan gjorde ett strålande jobb. Trots att ett likvärdigt objekt kom ut samtidigt med lägre pris fick vi det vi önskade. "
säljare på Dalbovägen 6C

22 sep 2019

"Skulle sjävklart anlita honom igen och rekommendera honom till vänner och
bekanta"
säljare på Djupdalsvägen 4

22 sep 2019

"Fantastisk mäklare som gör allt och lite till för sina kunder. Tack för ett jättebra samarbete!"
säljare på Sidensvansvägen 77

22 sep 2019

"Johan är professionell och kunnig. Alltid tillgänglig och hjälpsam i alla situationer. Lämnar klara och tydliga svar på dina frågor. "
säljare på Celsings väg 73

21 sep 2019

"Mycket engagerad. "
säljare på Ekstigen 9

21 sep 2019

"En mycket kompetent, trevlig och duktig mäklare. Det är rakt på sak, inga konstigheter. En trygg mäklare att anlita och jag kan varmt rekommendera Johan. "
säljare på Kruthornsvägen 56B

20 sep 2019

"Alla bostadsaffärer borde vara enkla, smidiga och lika stressfri som jag upplevde med Johan.
Hög rekommenderas!"
säljare på Sofielundsvägen 3A

20 sep 2019

"Johan är topp!"
säljare på Kolsta 1:27

17 sep 2019

"Mycket proffessionellt bemötande, kände trygghet och förtroende från första kontakten - till kontraktskrivning. Riktigt bra utfört uppdrag, alla moment inkluderat."
säljare på Minervavägen 28

14 sep 2019

"Professionell, hjälpsam, öga för vad som behövs med bilder och annat."
säljare på Hagvägen 2B

03 sep 2019

"Kan varmt rekommendera Johan Styrsvik! Han är extremt kunnig, engagerad och proffsig gentemot både säljare & köpare. Helt okomplicerad att ha som mäklare! Han genomför uppdraget helt galant! "
säljare på Vänortsstråket 39

02 sep 2019

"Jag mailade fyra mäklare och bad att de skulle maila tillbaka - inte ringa. Johan var den enda som maialde ett svar de övriga ringde flera gånger för att få en kontakt. Detta avgjorde att jag valde honom och det visade sig var en "lyckträff" :)"
säljare på Flintlåsvägen 1

02 sep 2019

"Johan är tillmötesgående, seriös och visade stort intresse för min bostad och försäljning."
säljare på Hästhagsvägen 9A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
12
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
200 330 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
379 av 392 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
323 av 392 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
377 av 392 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
386 av 392 säljare

Johan på kartan.

539 tidigare annonser
19 bostäder till salu
391 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
2 rum, 57 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 132 kr/mån
3 050 000 kr
2 rum, 46 m²
66 304 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 211 kr/mån
3 850 000 kr
4 rum, 98 m²
39 285 kr/m²
Radhus, Sollentuna
5 139 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 44 m²
52 159 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 819 kr/mån
10 500 000 kr
8 rum, 170,8 m²
61 764 kr/m²
Villa, Sollentuna

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 450 000 kr
Lägenhet Häggvik
-45 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 375 000 kr
Lägenhet Edsviken
-20 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 750 000 kr
Lägenhet Edsberg
+ 100 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
6 640 000 kr
Villa Fågelsången
+ 740 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"tycker Johan har hjälpt oss o förklarat bra. Känns sig trygg med honom super bra Mäklare så kan verkligen rekommendera honom !"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.