Johan Leijonhufvud

Profilbild för Johan Leijonhufvud
Säljarfavorit
Johan Leijonhufvud
4.8 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
9 st
28 490 000 kr

Bakgrund

Johan Leijonhufvud jobbar på Leijonhufvud Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2009-09-21. Johan har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Johan har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 33 180 000 kr.

Presentation

Hej!

Under de dryga 10 år som jag varit verksam som fastighetsmäklare, både som anställd och nu som företagare har jag märkt det ökade behovet av att kunderna vill få en förenklad bild av bostadsrättsföreningarnas ställning och ekonomi. Självklart skall du eller dina spekulanter få det, liksom en rättvis och säljande beskrivning av bostaden. Här på sidan Hitta mäklare finns mer information om vad mina uppdragsgivare uppskattar med mitt sätt att jobba.

Tydlig, rak, engagerad och målmedveten är några av egenskaperna som fört mig framåt och som gjort att jag driver och utvecklar Leijonhufvud fastighetsbyrå varje dag, varje vecka året runt så att det ska finnas en fristående fastighetsmä
klartjänst i Uppsala där eftersmaken av din bostadsaffär ska smaka gott och dröja sig kvar länge.

Eftersom jag är bosatt i Norby och har cykelavstånd till mitt kontor i Kåbo blir mitt naturliga fokus på de södra delarna av Uppsala.

Kanske bryr du dig liksom jag om vår miljö. Med långt över 1000 cyklade mil till och från jobbet, kundmöten och visningar vill jag vara med och göra skillnad.

Följ med på resan du med. Kontakta mig idag för en kostnadsfri värdering.

Har arbetat över 10 år som fastighetsmäklare, formellt sett har jag en magisterexamnen från Uppsala Universitet med inriktning på statistik och ekonomi.

Mäklarbyrå


Säljare om Johan.

09 nov 2021

"Kompetent mäklare som klarar att ha fokus både uppdragsgivare och kund! Jag har köpt boende via Johan och gav honom därefter uppdraget att sälja mitt radhus.
Han svarar snabbt både på telefon och mejl, är tydlig i sin kommunikation och tar sig tid med allt man behöver hjälp med. Johan är en mäklare som verkligen lägger ner tid på försäljningen, var väldig engagerad och som kände in mig, förstod hur jag fungerade, vilket kändes väldigt tryggt. Johan är erfaren och engagerad i sin uppgift, slutpriset överträffade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Källbovägen 2F

10 okt 2021

"Väldigt trevlig mäklare
Rekommenderar till andra "
säljare på Fyrislundsgatan 48

28 sep 2021

"Kändes tryggt, förväntasfullt och fräscht att ha kontakt med Johan Leijonhufvud. Han är erfaren och engagerad i sin uppgift. Har en positiv inställning till försäljningen.
Glad att jag tog kontakt. Allt gick smidigt och snabbt!
Väldigt Nöjd!
Gudrun"
säljare på Fyrislundsgatan 48

20 aug 2021

"För vår del passade Johan oss väl då han är uppväxt i Kåbo och därmed har mycket god kännedom om området. Vi är mycket nöjda med Johans insats i försäljningen av vår lägenhet och det är med glädje vi ger honom de varmaste rekommendationer."
säljare på Artillerigatan 4

23 jul 2021

"Som framgår av mina svar på frågorna ovan är jag väldigt nöjd med Johans insats. Han var rak och tydlig i sina råd och förslag och jag upplevde honom under hela försäljningsprocessen mera som en trygg och kunnig partner och omtänksam vän än som en mäklare. Högsta betyg från mig med andra ord.
Marianne Hamilton "
säljare på Ringgatan 2B

24 jun 2021

"Jag hade en något speciell situation då jag var belastad arbetsmässigt relaterat till COVID. Jag hade därmed begränsad tid att lägga på försäljningen. Johan Leijonhufvud skötte denna situation otroligt väl och kom med lösningar och alternativ jag ej kunnat komma på själv. Det var en hantering helt över förhoppningarna, jag kunde inte vara mer nöjd med hans arbete och jag kommer rekommendera honom till bekanta."
säljare på Artillerigatan 12A

26 maj 2021

"Johan utförde sitt arbete på ett mycket professionellt sätt och visade utmärkt insyn i bostadsmarknaden i området. Dessutom är han trevlig och strävar efter att uppfylla kundens önskemål. Vi rekommenderar honom helhjärtat."
säljare på Banérgatan 14B

26 maj 2021

"En mäklare som verkligen lägger ner tid på försäljningen. Ambitiös och trygg i sin roll."
säljare på Artillerigatan 4

26 maj 2021

"Johan är saklig, informativ och målinriktad. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Svartbäcksgatan 42B

02 mar 2021

"Johan har varit gjort det igen andra försäljningen på kort tid för oss.
Väldigt kompetent mäklare som sätter fokus i uppdragsgivaren på alla sätt , svarar snabbt och tydligt och tar sig tid till allt man behöver ha hjälp med!
Hans långa erfarenhet inom yrket märks tydligt på så många sätt!
Vi återkommer gärna igen , vi rekommenderar verkligen Johan till de som vill sälja!
Han sålde vår tomt och vårt hus och gjorde video presentation av båda som troligen va en av anledningarna till slutpriset! :)
Vi är mycket nöjda !
Läser ni detta tveka inte Johan är rätt man för jobbet helt enkelt!
Mvh Christian och Rebecka"
säljare på Kilsdal 3B

23 feb 2021

"Jag tvivlade på Johan efter två visningar det erkänner jag, men gör inte det. Ge honom tid och lita på det han gör. Han är smart, lyhörd och kan verkligen sitt jobb. Det blev inte det bästa försäljning men jag är helt nöjd för all stöd och tips som vi fick från mäklaren. Mäklaren anlitades vid försäljning men vi fick även mycket goda råd från Johan vid inköpet.
Rekommenderas varmt +++++++++++++"
säljare på Klockargatan 16

08 dec 2020

"Johan är toppen på alla sätt!
Mycket kunnig och väldigt lätt att få tag på !
Det som gör Johan till en toppen mäklare är att han är mycket engagerad och vill kundens bästa till allt han gör!
Rekommenderar honom starkt till alla han är en person man känner stor tillit för!
Kunde inte vara mera nöjd då han sålde våran tomt , vi återkommer gärna till honom i framtiden!!
Av alla mäklare jag träffat genom åren så är han i topp bättre personlighet får man inte!
/ Christian och Rebecka"
säljare på Kilsdal 3A

26 nov 2020

"Vi hade ett mycket gott samarbete genom hela processen och upplevde att vi jobbade som ett bra team tillsammans. Johan är lyhörd och följsam men var den som kunde ge oss kompetenta råd och tips."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 25B

15 sep 2020

"Johan är en fantastisk person. Han bryr sej om kunden, frågar alltid hur det är. Han är intresserad av att göra ett bra jobb både för säljare och köpare. Han har koll på allt, fast ibland tror man inte det. Johan är en fin människa som gör sitt yttersta för att det ska bli ett bra avslut. Jag blev rekommenderad av min dotter och hennes man att anlita honom. Jag rekommenderar honom vidare för jag är supernöjd. Om jag skulle behöva sälja igen eller köpa kommer jag att anlita honom. Kort och gott han är en rätt man på rätt plats. "
säljare på Årstagatan 18A

27 aug 2020

"Trevlig. Mycket engagerad. Lätt att få personlig kontakt med. "
säljare på Fyrislundsgatan 44

27 aug 2020

"Fantastiskt bra "
säljare på Bergslagsresan 128

19 aug 2020

"Vi fick en mycket bra hjälp vid försäljningen av vår fars lägenhet. Allt gick lätt det fanns inga hinder bara lösningar på ev. problem"
säljare på Ferlinsgatan 109

22 jun 2020

"Johan är trevlig och det är enkel att jobba med honom. Vi fick ett offert direkt utan att behöva visa lägenhet. Vi gjorde vår undersökning på nätet, så vi uppskattar att vi inte behövde träffa ett stylist (fast han erbjuder på tjänsten om det önskas). Slutsatsen: trevlig bemötande, dynamisk och effektiv."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 25B

24 feb 2020

"Johan var alltid tillgänglig, gav goda råd och raka svar, jag uppskattade hans insats under hela perioden otroligt mycket!"
säljare på Geijersgatan 23A

21 jan 2020

"Mkt tålmodig. Trevlig och lätt att prata med. Kunnig och hjälpsam. Gör alltid det lilla extra :)"
säljare på Luthagsesplanaden 9A

02 dec 2019

"Professionell, trevlig, tålmodig, kreativ, rak, ärlig öppen, gör mer än vad som kan förväntas.
Jag kan verkligen rekommendera Johan Leijonhufvud.
Britta Jansson/Ingela Jansson"
säljare på Kamomillgatan 15

28 nov 2019

"Johan var mycket engagerad och serviceinriktad och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Tryffelvägen 7

08 apr 2019

"Han var lätt att komma i konakt med och intresserad av att få sälja lägenheten. "
säljare på Von Bahrs väg 32

10 nov 2018

"Jag är mycket nöjd med hur Johan skötte försäljningen av min mammas lägenhet.
Allt gick snabbt och smidigt med Johans kompetens, lugn, lyhördhet och goda omdöme. Att Johan dessutom har en genuin vilja att värna om vår miljö är ett stort plus."
säljare på Eksoppsvägen 82

15 sep 2018

"Stort engagemang, gav stort förtroende."
säljare på Lindsbergsgatan 9C

02 sep 2018

"En engagerad och mänsklig fastighetsmäklare med vårt bästa för ögonen. Fantastiskt hur snabbt affären kunde genomföras. Kul idé med att han för det mesta använder cykel i sina uppdrag.
Vi har gjort flera fastighetsaffärer genom åren och Johan hamnar i topp som mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Lustigkullagatan 10

18 aug 2017

"Mycket proffesionell. Totalt nöjd."
säljare på Lindsbergsgatan 11A

30 nov 2016

"Trevligt bemötande, engagerad och kunnig, lätt att nå, mycket social kompetent, lyhörd för våra önskemål. Rekommenderas varmt."
säljare på Lings väg 37

28 nov 2016

"Johan är engagerad och påhittig. Han har många idéer kring hur man ytterligare kan öka intresset för bostaden. Det är lätt att skapa en bra kontakt med honom och det är heller inga problem att ställa frågor lite när som. Man får vara delaktig under varje bit av processen. Jag sålde min lgh över bägges förväntade slutpris."
säljare på Svartbäcksgatan 96A

27 jun 2016

"Har inget att klaga på alls om mäklaren även om två av budgivarna betedde sig lite underligt. Den som vann budgivningen först ville sedan att hans föräldrar skulle titta på och godkänna lägenheten vilket de kunde göra 5 dagar efter budgivningsslutet och tvåan som då ville pruta 350 000:- på sitt eget bud. Men det styrde min mäklare upp."
säljare på Öfre Slottsgatan 22A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
33 180 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 56 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
53 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
54 av 54 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
53 av 54 säljare

Johan på kartan.

211 tidigare annonser
1 bostäder till salu
56 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 850 000 kr
2 rum, 44,5 m²
42 045 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 876 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 950 000 kr
Lägenhet Salabacke
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Löten
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
5 320 000 kr
Lägenhet Gamla Gottsunda
+ 630 000 kr
7 rum, 122 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kompetent mäklare som klarar att ha fokus både uppdragsgivare och kund! Jag har köpt boende via Johan och gav honom därefter uppdraget att sälja mitt radhus.
Han svarar snabbt både på telefon och mejl, är tydlig i sin kommunikation och tar sig tid med allt man behöver hjälp med. Johan är en mäklare som verkligen lägger ner tid på försäljningen, var väldig engagerad och som kände in mig, förstod hur jag fungerade, vilket kändes väldigt tryggt. Johan är erfaren och engagerad i sin uppgift, slutpriset överträffade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom.
"
2 135 000 kr
Lägenhet
3 rum, 83,5 m²
1 425 000 kr
Lägenhet Gottsunda
2 rum, 63,7 m²
Utropspris: 1 425 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.