Johan Leijonhufvud

Profilbild för Johan Leijonhufvud
Johan Leijonhufvud
4.9 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
9 st
53 645 000 kr

Bakgrund

Johan Leijonhufvud jobbar på Leijonhufvud Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2009-09-21. Johan har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 48 275 000 kr.

Presentation

Leijonhufvud Fastighetsbyrå

När kunskap om närområdet och slutresultatet går hand i hand.

Närodlat smakar det bättre? Möjligen, men framför allt tror jag att det känns bättre.

Hur då? Jo jag resonerar så här - hellre försöka vara bäst i närheten av där jag har mitt mäklarkontor*, än halvbra överallt.

Hur går det till? Genom att läsa på lite extra om din förening, presentera dina kvarter lite mer ingående och arbeta med samarbetspartner som lyfter din bostad lite till blir slutresultatet mycket bättre.

Det visar sig i nyckeltal som genomsnittligt kvadratmeterpris, antal försäljningsrekord och att många kunder uttrycker att de är mycket nöjda med mäklartjänsten.

Lyft telefonen och ta ett första steg närmare en riktigt bra bostadsaffär.

* Leijonhufvud Fastighetsbyrå, även kallad den cyklande mäklaren har fokus på områdena i och runt Kåbo.

Välkommen till Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Johan Leijonhufvud.

Har arbetat över 14 år som fastighetsmäklare, formellt sett har jag en magisterexamnen från Uppsala Universitet med inriktning på statistik och ekonomi. Denna utbildning är kompletterad med en 2-årig fastighetsmäklarutbildning.

Mäklarbyrå


Säljare om Johan.

23 maj 2024

"Vi anlitade Johan som mäklare för att sälja vår tvåa och vi kunde inte ha varit nöjdare med hans insats. Johan utförde ett utomordentligt jobb genom hela processen. Han samarbetar med en duktig stylist och en proffsig fotograf, vilket verkligen hjälpte till att framhäva lägenhetens bästa sidor.
..."
"Vi anlitade Johan som mäklare för att sälja vår tvåa och vi kunde inte ha varit nöjdare med hans insats. Johan utförde ett utomordentligt jobb genom hela processen. Han samarbetar med en duktig stylist och en proffsig fotograf, vilket verkligen hjälpte till att framhäva lägenhetens bästa sidor.
Johan läste in sig noggrant på föreningen och kunde svara på alla frågor intressenterna hade. Han har en djup kunskap om Kåbo, vilket även det var värdefullt för våra intressenter. Dessutom var han alltid lätt att nå och kommunikationen var enkel och smidig.
Vi kände oss trygga med Johan som mäklare genom hela affären och rekommenderar honom varmt till andra som går i säljtankar. Tack Johan för ett fantastiskt arbete!"
Läs mer
säljare på Artillerigatan 6A

11 maj 2024

"Vi sålde vår gamla och köpte vår nya lägenhet med Johan som mäklare. Hela processen kändes tryggt. Johan kan området, har en bra känsla för vad som folk behöver och är realistisk i sina bedömningar. Han är lätt att samarbeta med: trevlig, alltid nåbar och otrolig engagerad. Både försäljningen och..."
"Vi sålde vår gamla och köpte vår nya lägenhet med Johan som mäklare. Hela processen kändes tryggt. Johan kan området, har en bra känsla för vad som folk behöver och är realistisk i sina bedömningar. Han är lätt att samarbeta med: trevlig, alltid nåbar och otrolig engagerad. Både försäljningen och köpet sköttes väldigt professionellt. Vi kan bara rekommendera Johan."
Läs mer
säljare på Banérgatan 10B

25 apr 2024

"Johan Leijonhufvud är en lyhörd och målinriktad mäklare som ser till att affären går i mål. Han är närvarande och trygg genom hela försäljningsprocessen vilket var bra för mig som säljare. Försäljningen gick snabbt och smidigt och han såg till att överträffa det mål jag jag satt. Det som är rikti..."
"Johan Leijonhufvud är en lyhörd och målinriktad mäklare som ser till att affären går i mål. Han är närvarande och trygg genom hela försäljningsprocessen vilket var bra för mig som säljare. Försäljningen gick snabbt och smidigt och han såg till att överträffa det mål jag jag satt. Det som är riktigt bra är Johans kontaktnät med stylister och hantverkare, vilket kan vara till hjälp när du ska lyckas med att få till en bra affär. För mig var det avgörande. Hantverkarna som han rekommenderade gjorde jobbet på utsatt tid, med fint resultat till ett okej pris. Stylisten var suverän. Jag kan rekommendera Johan till den som funderar på att sälja hus, lägenhet eller sommarstuga. Johan är en gedigen mäklare som det dessutom var trevligt att jobba med. "
Läs mer
säljare på Tiundagatan 51

17 apr 2024

"Mäklaren är vänlig och kunnig. "
säljare på Artillerigatan 12F

10 apr 2024

"Med Johan får man en mycket tillmötesgående, personlig och engagerad mäklare. Han satte tidigt rätt förväntningar utifrån god lokalkännedom och jobbade hängivet för ett lyckat resultat. Johan tog fram en veldigt bra objektbeskrivning og hans samarbete med duktig fotograf och stylist gav snygga bi..."
"Med Johan får man en mycket tillmötesgående, personlig och engagerad mäklare. Han satte tidigt rätt förväntningar utifrån god lokalkännedom och jobbade hängivet för ett lyckat resultat. Johan tog fram en veldigt bra objektbeskrivning og hans samarbete med duktig fotograf och stylist gav snygga bilder. Johan var otroligt engagerad och tillgänglig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Johan som mäklare."
Läs mer
säljare på Banérgatan 10B

15 mar 2024

"Mycket bra samarbete kring marknadsföring och uppföljning gav ett snabbt och lyckosamt resultat."
säljare på Sävja Vråkväg 12

15 mar 2024

"Johan agerade professionellt och inkännande under vårt samarbete som involverade ett dödsbo. Klar och tydlig information och rådgivning gjorde att vi som dödsbodelägare kände stort förtroende och trygghet i affären. Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare."
"Johan agerade professionellt och inkännande under vårt samarbete som involverade ett dödsbo. Klar och tydlig information och rådgivning gjorde att vi som dödsbodelägare kände stort förtroende och trygghet i affären. Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare."
Läs mer
säljare på Gräslöksgatan 2

13 feb 2024

"Bra att det finns fristående fastighetsmäklare, som alternativ till de stora kedjorna där man som säljare mest blir en i mängden."
säljare på Fyrislundsgatan 30

15 sep 2023

"Personlig, lyhörd och mjuk samt kunnig"
säljare på Salagatan 22C

23 aug 2023

"En mycket engagerad och trevlig mäklare med stor lokalkännedom. "
säljare på Artillerigatan 6B

21 aug 2023

"Jag är mycket nöjd med mäklaren Johan Leijonhufvud och hans försäljning av min lägenhet. Vi förberedde och sålde i god laganda. Han är mån om att allt ska bli bra för både köpare och säljare. Det jag uppskattade mest var att han är så inkännande, lyssnar och är utomordentligt kompetent när det ko..."
"Jag är mycket nöjd med mäklaren Johan Leijonhufvud och hans försäljning av min lägenhet. Vi förberedde och sålde i god laganda. Han är mån om att allt ska bli bra för både köpare och säljare. Det jag uppskattade mest var att han är så inkännande, lyssnar och är utomordentligt kompetent när det kommer till social interaktion. Sen ligger han helt rätt i tiden med en tydlig miljöprofil. Jag rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Österängsgatan 28C

18 aug 2023

"När Johan var hemma hos oss på möte och jag blev upptagen en stund, satte han sig bredvid min son som börjat tappa tålamodet och ritade regnbågar. Hans agerande talar för sig själv, men jag vill ändå tillägga att Johan är målinriktad, proffsig, har god lokalkännedom och är en varm och sympatisk p..."
"När Johan var hemma hos oss på möte och jag blev upptagen en stund, satte han sig bredvid min son som börjat tappa tålamodet och ritade regnbågar. Hans agerande talar för sig själv, men jag vill ändå tillägga att Johan är målinriktad, proffsig, har god lokalkännedom och är en varm och sympatisk person. Vi rekommenderar honom alla dagar i veckan!!!"
Läs mer
säljare på Banérgatan 6

29 apr 2023

"Proffsig, personlig, prisvärd"
säljare på Banérgatan 10A

31 mar 2023

"He is the best mäklare!"
säljare på Bäverns gränd 24

30 jan 2023

"Jag upplever Johan som väldigt kompetent och engagerad. Han var noga med att uppdatera mig hela tiden om hur det gick. Jag tycker han gav det där lilla extra som behövs i dessa tider. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Fyrislundsgatan 56

20 jan 2023

"Kändes engagerad, är tillmötesgående och ytterst vänlig och naturlig. Den bästa mäklare jag kommit i kontakt med. Kan rekommenderas!"
säljare på Eksätravägen 152

20 dec 2022

"Mycket trevlig och inkännande. Det känns att han verkligen arbetar för försäljningen."
säljare på Fyrislundsgatan 48

16 sep 2022

"Mycket god dialog från start till slut. Johan är mycket professionell, engagerad,
och lyhörd men vågar också utmana vilket skapar förtroende.
Om jag ska sälja igen är Johan ett självklart val."
säljare på Granlund 17

22 aug 2022

"Otroligt engagerad mäklare! "
säljare på Döbelnsgatan 1B

17 jul 2022

"Johan har varit ett stöd i försäljningen och alltid kommit med uppmuntran och tips. Jag är mer än nöjd med hans insats. "
säljare på Fyrislundsgatan 40

20 jun 2022

"Johan var engagerad, hjälpsam och lätt att få tag i. Han gjorde det lilla extra!"
säljare på Tiundagatan 41

24 maj 2022

"Har sålt flera bostäder med Johans hjälp och även köpt en bostad. Upplever att Johan lägger mycket tid på sina kunder. Alltid varit anträffbar och regelbundet återkopplat om hur allt utvecklar sig. Kommer anlita Johan igen vid framtida försäljningar!"
säljare på Fyrislundsgatan 48

16 maj 2022

"Bra driven mäklare med koll på området. Alltid tillgänglig och snabb med svar."
säljare på Artillerigatan 4

16 mar 2022

"Trevlig mäklare :) "
säljare på Dagermansgatan 1F

15 feb 2022

"Jag/vi upplevde Johan/mäklaren engagerad och mycket bra förberedd inför uppdraget.Höll en mycket bra kontakt fram till försäljningsdagen, med både köpare och säljare.En mäklare som vi kan rekommendera."
säljare på Regngatan 7

14 feb 2022

"Johan var helt optimal. Han satte tidigt rätt förväntningar, och var behjälplig i att komma igång snabbt, vilket var viktigt för mig. Eftersom jag inte längre bodde i lägenheten eller i Uppsala var han ett ovärderligt stöd i hela processen.
Utöver att vara trevlig, hjälpsam och kunnig har Johan ..."
"Johan var helt optimal. Han satte tidigt rätt förväntningar, och var behjälplig i att komma igång snabbt, vilket var viktigt för mig. Eftersom jag inte längre bodde i lägenheten eller i Uppsala var han ett ovärderligt stöd i hela processen.
Utöver att vara trevlig, hjälpsam och kunnig har Johan också fingertoppskänslan att kunna hjälpa mig som säljare att göra prioriteringar. Istället för "det är jätteviktigt att allt det här fixas med lägenheten" så såg Johan vad jag hade för förutsättningar och gav en tydlig prioordning på vad som behövdes, vad som vore bra, och vad som vore grädden på moset, och sen kunde jag bestämma vad jag hade tid med.
För mig var det också viktigt att jag och Johan delade samma principer gällande hur man bedriver affärer vilket gör att jag skulle vara 100% bekväm att både sälja och köpa bostad med Johan som mäklare. Att han har ett klimatfokus är också en bonus."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 12B

24 jan 2022

"Johan gav ett femstjärnigt intryck från början till slut. Kompenent, målmedveten och väldigt trevlig att ha att göra med. Rekommenderas varmt. "
säljare på Karin Boyegatan 2H

09 nov 2021

"Kompetent mäklare som klarar att ha fokus både uppdragsgivare och kund! Jag har köpt boende via Johan och gav honom därefter uppdraget att sälja mitt radhus.
Han svarar snabbt både på telefon och mejl, är tydlig i sin kommunikation och tar sig tid med allt man behöver hjälp med. Johan är en mäkla..."
"Kompetent mäklare som klarar att ha fokus både uppdragsgivare och kund! Jag har köpt boende via Johan och gav honom därefter uppdraget att sälja mitt radhus.
Han svarar snabbt både på telefon och mejl, är tydlig i sin kommunikation och tar sig tid med allt man behöver hjälp med. Johan är en mäklare som verkligen lägger ner tid på försäljningen, var väldig engagerad och som kände in mig, förstod hur jag fungerade, vilket kändes väldigt tryggt. Johan är erfaren och engagerad i sin uppgift, slutpriset överträffade mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom.
"
Läs mer
säljare på Källbovägen 2F

10 okt 2021

"Väldigt trevlig mäklare
Rekommenderar till andra "
säljare på Fyrislundsgatan 48

28 sep 2021

"Kändes tryggt, förväntasfullt och fräscht att ha kontakt med Johan Leijonhufvud. Han är erfaren och engagerad i sin uppgift. Har en positiv inställning till försäljningen.
Glad att jag tog kontakt. Allt gick smidigt och snabbt!
Väldigt Nöjd!
Gudrun"
säljare på Fyrislundsgatan 48

20 aug 2021

"För vår del passade Johan oss väl då han är uppväxt i Kåbo och därmed har mycket god kännedom om området. Vi är mycket nöjda med Johans insats i försäljningen av vår lägenhet och det är med glädje vi ger honom de varmaste rekommendationer."
säljare på Artillerigatan 4

23 jul 2021

"Som framgår av mina svar på frågorna ovan är jag väldigt nöjd med Johans insats. Han var rak och tydlig i sina råd och förslag och jag upplevde honom under hela försäljningsprocessen mera som en trygg och kunnig partner och omtänksam vän än som en mäklare. Högsta betyg från mig med andra ord.
M..."
"Som framgår av mina svar på frågorna ovan är jag väldigt nöjd med Johans insats. Han var rak och tydlig i sina råd och förslag och jag upplevde honom under hela försäljningsprocessen mera som en trygg och kunnig partner och omtänksam vän än som en mäklare. Högsta betyg från mig med andra ord.
Marianne Hamilton "
Läs mer
säljare på Ringgatan 2B

24 jun 2021

"Jag hade en något speciell situation då jag var belastad arbetsmässigt relaterat till COVID. Jag hade därmed begränsad tid att lägga på försäljningen. Johan Leijonhufvud skötte denna situation otroligt väl och kom med lösningar och alternativ jag ej kunnat komma på själv. Det var en hantering hel..."
"Jag hade en något speciell situation då jag var belastad arbetsmässigt relaterat till COVID. Jag hade därmed begränsad tid att lägga på försäljningen. Johan Leijonhufvud skötte denna situation otroligt väl och kom med lösningar och alternativ jag ej kunnat komma på själv. Det var en hantering helt över förhoppningarna, jag kunde inte vara mer nöjd med hans arbete och jag kommer rekommendera honom till bekanta."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 12A

26 maj 2021

"Johan utförde sitt arbete på ett mycket professionellt sätt och visade utmärkt insyn i bostadsmarknaden i området. Dessutom är han trevlig och strävar efter att uppfylla kundens önskemål. Vi rekommenderar honom helhjärtat."
säljare på Banérgatan 14B

26 maj 2021

"En mäklare som verkligen lägger ner tid på försäljningen. Ambitiös och trygg i sin roll."
säljare på Artillerigatan 4

26 maj 2021

"Johan är saklig, informativ och målinriktad. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Svartbäcksgatan 42B

02 mar 2021

"Johan har varit gjort det igen andra försäljningen på kort tid för oss.
Väldigt kompetent mäklare som sätter fokus i uppdragsgivaren på alla sätt , svarar snabbt och tydligt och tar sig tid till allt man behöver ha hjälp med!
Hans långa erfarenhet inom yrket märks tydligt på så många sätt!
Vi åte..."
"Johan har varit gjort det igen andra försäljningen på kort tid för oss.
Väldigt kompetent mäklare som sätter fokus i uppdragsgivaren på alla sätt , svarar snabbt och tydligt och tar sig tid till allt man behöver ha hjälp med!
Hans långa erfarenhet inom yrket märks tydligt på så många sätt!
Vi återkommer gärna igen , vi rekommenderar verkligen Johan till de som vill sälja!
Han sålde vår tomt och vårt hus och gjorde video presentation av båda som troligen va en av anledningarna till slutpriset! :)
Vi är mycket nöjda !
Läser ni detta tveka inte Johan är rätt man för jobbet helt enkelt!
Mvh Christian och Rebecka"
Läs mer
säljare på Kilsdal 3B

23 feb 2021

"Jag tvivlade på Johan efter två visningar det erkänner jag, men gör inte det. Ge honom tid och lita på det han gör. Han är smart, lyhörd och kan verkligen sitt jobb. Det blev inte det bästa försäljning men jag är helt nöjd för all stöd och tips som vi fick från mäklaren. Mäklaren anlitades vid f..."
"Jag tvivlade på Johan efter två visningar det erkänner jag, men gör inte det. Ge honom tid och lita på det han gör. Han är smart, lyhörd och kan verkligen sitt jobb. Det blev inte det bästa försäljning men jag är helt nöjd för all stöd och tips som vi fick från mäklaren. Mäklaren anlitades vid försäljning men vi fick även mycket goda råd från Johan vid inköpet.
Rekommenderas varmt +++++++++++++"
Läs mer
säljare på Klockargatan 16

08 dec 2020

"Johan är toppen på alla sätt!
Mycket kunnig och väldigt lätt att få tag på !
Det som gör Johan till en toppen mäklare är att han är mycket engagerad och vill kundens bästa till allt han gör!
Rekommenderar honom starkt till alla han är en person man känner stor tillit för!
Kunde inte vara mera nöj..."
"Johan är toppen på alla sätt!
Mycket kunnig och väldigt lätt att få tag på !
Det som gör Johan till en toppen mäklare är att han är mycket engagerad och vill kundens bästa till allt han gör!
Rekommenderar honom starkt till alla han är en person man känner stor tillit för!
Kunde inte vara mera nöjd då han sålde våran tomt , vi återkommer gärna till honom i framtiden!!
Av alla mäklare jag träffat genom åren så är han i topp bättre personlighet får man inte!
/ Christian och Rebecka"
Läs mer
säljare på Kilsdal 3A

26 nov 2020

"Vi hade ett mycket gott samarbete genom hela processen och upplevde att vi jobbade som ett bra team tillsammans. Johan är lyhörd och följsam men var den som kunde ge oss kompetenta råd och tips."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 25B

15 sep 2020

"Johan är en fantastisk person. Han bryr sej om kunden, frågar alltid hur det är. Han är intresserad av att göra ett bra jobb både för säljare och köpare. Han har koll på allt, fast ibland tror man inte det. Johan är en fin människa som gör sitt yttersta för att det ska bli ett bra avslut. Jag ble..."
"Johan är en fantastisk person. Han bryr sej om kunden, frågar alltid hur det är. Han är intresserad av att göra ett bra jobb både för säljare och köpare. Han har koll på allt, fast ibland tror man inte det. Johan är en fin människa som gör sitt yttersta för att det ska bli ett bra avslut. Jag blev rekommenderad av min dotter och hennes man att anlita honom. Jag rekommenderar honom vidare för jag är supernöjd. Om jag skulle behöva sälja igen eller köpa kommer jag att anlita honom. Kort och gott han är en rätt man på rätt plats. "
Läs mer
säljare på Årstagatan 18A

27 aug 2020

"Trevlig. Mycket engagerad. Lätt att få personlig kontakt med. "
säljare på Fyrislundsgatan 44

27 aug 2020

"Fantastiskt bra "
säljare på Bergslagsresan 128

19 aug 2020

"Vi fick en mycket bra hjälp vid försäljningen av vår fars lägenhet. Allt gick lätt det fanns inga hinder bara lösningar på ev. problem"
säljare på Ferlinsgatan 109

22 jun 2020

"Johan är trevlig och det är enkel att jobba med honom. Vi fick ett offert direkt utan att behöva visa lägenhet. Vi gjorde vår undersökning på nätet, så vi uppskattar att vi inte behövde träffa ett stylist (fast han erbjuder på tjänsten om det önskas). Slutsatsen: trevlig bemötande, dynamisk och ..."
"Johan är trevlig och det är enkel att jobba med honom. Vi fick ett offert direkt utan att behöva visa lägenhet. Vi gjorde vår undersökning på nätet, så vi uppskattar att vi inte behövde träffa ett stylist (fast han erbjuder på tjänsten om det önskas). Slutsatsen: trevlig bemötande, dynamisk och effektiv."
Läs mer
säljare på Dag Hammarskjölds väg 25B

24 feb 2020

"Johan var alltid tillgänglig, gav goda råd och raka svar, jag uppskattade hans insats under hela perioden otroligt mycket!"
säljare på Geijersgatan 23A

21 jan 2020

"Mkt tålmodig. Trevlig och lätt att prata med. Kunnig och hjälpsam. Gör alltid det lilla extra :)"
säljare på Luthagsesplanaden 9A

02 dec 2019

"Professionell, trevlig, tålmodig, kreativ, rak, ärlig öppen, gör mer än vad som kan förväntas.
Jag kan verkligen rekommendera Johan Leijonhufvud.
Britta Jansson/Ingela Jansson"
säljare på Kamomillgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Villa
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
48 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 97 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 99 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johan på kartan.

275 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
101 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

1 590 000 kr
1 rum, 24 m²
66 250 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 694 kr/mån
1 590 000 kr
1 rum, 48 m²
33 125 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 589 kr/mån
3 650 000 kr
4 rum, 85 m²
42 941 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
6 342 kr/mån
2 500 000 kr
6 rum, 136 m²
18 382 kr/m²
Villa, Uppsala
1 350 000 kr
2 rum, 68 m²
19 852 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 867 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 025 000 kr
Lägenhet Salabacke
-100 000 kr
1 rum, 18 m²
Utropspris: 1 125 000 kr
4 450 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 102 m²
Utropspris: 4 450 000 kr
2 950 000 kr
Villa Lövstalöt
-45 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
4 300 000 kr
Radhus Vilan
-200 000 kr
6 rum, 173 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
4 220 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 720 000 kr
3 rum, 81,3 m²
Utropspris: 3 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.