Johan Eriksson

Profilbild för Johan Eriksson
Säljarfavorit
Johan Eriksson
4.9 / 5
(384 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
15 st
91 615 000 kr

Bakgrund

Johan Eriksson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-10-09. Johan har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Johan har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 70 145 000 kr.

Presentation

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Behöver du eller någon du känner en skriftlig värdering av din bostad? Låt mig göra den! Normalt tar mäklare runt 2000 - 2500 kr för en sådan men jag tar ingen egen ersättning för värderingen utan kommer enbart be er swisha betalningen till Barncancerfonden. Under 2020 och 2021 har jag samlat in mer än 100 000 kr via skriftliga värderingar vilket jag är otroligt tacksam för!

Tog mäklarexamen på Malmö Högskola och började arbeta som fastighetsmäklare 2014 på Skandiamäklarna i Helsingborg. Där var jag anställd fastighetsmäklare fram till 2018 då jag tog klivet vidare som delägare på Mäklarhuset i Helsingborg. Under 2022 öppnade vi ytterligare ett kontor i Åstorp.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Johan.

07 okt 2022

"En trevlig mäklare som hade koll på sitt jobb.
Snabbt och smidigt precis som vi ville ha det.
Han var flexibel i tider och höll oss uppdaterade hela vägen. Varmt rekommendera"
säljare på Vedbyvägen 30

06 okt 2022

"Ärlig,kunnig, ödmjuk, målmedveten, visade stor hänsyn till mina önskemål i samband med försäljningspocessen. En av få mäklare i Helsingborg som levererar."
säljare på Västergårdsgatan 59

16 aug 2022

"Proffsig och kompetent. Ger ett avslappnat men ansvarsfullt intryck. Lyhörd och återkopplar direkt. Rekommenderar varmt Johan! "
säljare på Fyrhögagatan 106

16 aug 2022

"En väldigt driven och duktig mäklare! "
säljare på Bärnstensgatan 9C

09 jun 2022

"Johan är bäst! "
säljare på Tågagatan 30

08 jun 2022

"Toppenmäklare. Varmt rekommenderas."
säljare på Fågelbärsgränden 5

08 apr 2022

"Johan är en toppklass mäklare. Lätt att ha med att göra, kommer verkligen rekommendera Johan för flera vänner"
säljare på Yxvägen 7A

30 mar 2022

"Både köpte och sålde min lägenhet med Johan. Allt gick supersmidigt båda gångerna. Kunde inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Volontärsgatan 10D

30 mar 2022

"Mycket bra rekommenderar starkt "
säljare på Nygatan 30

30 mar 2022

"Johan Eriksson är en kompetent och väldigt professionell mäklare med bred kunskap. Jag har stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom. Förutom hög kompetens så är han snabb med återkoppling vilket uppskattas i försäljningsprocessen. Jag upplever dessutom att köparna uppskattar ho..."
"Johan Eriksson är en kompetent och väldigt professionell mäklare med bred kunskap. Jag har stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom. Förutom hög kompetens så är han snabb med återkoppling vilket uppskattas i försäljningsprocessen. Jag upplever dessutom att köparna uppskattar honom eftersom han är konkret och ger adekvat information som hjälper både säljaren och köparen så båda parterna känner sig nöjda."
Läs mer
säljare på Lindforsgatan 38

14 feb 2022

"Att sälja sin bostad kan vara en påfrestande resa. Men inte tillsammans med Johan! Hans kompetens, engagemang och förtroendeingivande sätt gjorde att jag kände mig helt trygg under hela säljresan. Johans lugn smittade av sig. Han var tillgänglig och återkopplade regelbundet och framförallt uppska..."
"Att sälja sin bostad kan vara en påfrestande resa. Men inte tillsammans med Johan! Hans kompetens, engagemang och förtroendeingivande sätt gjorde att jag kände mig helt trygg under hela säljresan. Johans lugn smittade av sig. Han var tillgänglig och återkopplade regelbundet och framförallt uppskattade jag att han var mån om att både köparen och jag skulle känna oss nöjda. Jag kan rekommendera Johan alla dagar i veckan. Boka honom bums :)"
Läs mer
säljare på Lokvägen 11D

14 feb 2022

"Johan har vi anlitat tidigare och han gör försäljningarna till en fröjd att kunna förstå hela processen!"
säljare på Lundsbäcksgatan 88

04 jan 2022

"Felfritt från första kontakt till kontraktsskrivning. Supernöjd :) "
säljare på Rektorsgatan 12

03 jan 2022

"Mycket kunnig, lätt att få tag på och trevlig. Fick direkt ett stort förtroende för Johan. Mycket nöjd!"
säljare på Lärlingsgatan 10F

03 jan 2022

"Väldigt duktig kunnig & trevlig mäklare. Nogrann och man känner sig helt trygg med honom då han har koll på allt. Bästa mäklaren"
säljare på Brännerigatan 4B

03 jan 2022

"Jättetrevlig och kunnig mäklare, som gjorde ett strålande jobb! Enda anledningen att mäklarens värdering inte stämde helt var att vi fick mer än han trodde från början, så det var ju bara toppenbra!"
säljare på Kadettgatan 6D

03 jan 2022

"Johan var sympatisk, lyhörd och kompetent. Lätt att nå och höll oss hela tiden uppdaterade om vad som skulle ske och om vad som var på gång."
säljare på Båtögatan 14

03 jan 2022

"Trevligt bemötande hela tiden. Lätt att få tag på. Det kändes tryggt hela vägen."
säljare på Åstorpsgatan 11

22 sep 2021

"Johan Eriksson är en av dem allra bästa och erkända mäklarna i Helsingborg i dag. Han är mycket lyhörd och ambitiös. Han tar också stor hänsyn till försäljningens omständigheter. "
säljare på Ryttmästaregatan 13D

22 sep 2021

"En toppen försäljare.
Väldigt kunnig."
säljare på Fleningevägen 308

20 aug 2021

"Toppenmäklare på alla sätt
Kommer att rekommendera honom varmt"
säljare på Von Platens Allé 59

29 jul 2021

"Proffsig mäklarbyrån. Personlig mäklare utan att vara för gåpåig. Allt kändes som det var i trygga händer. Var lite emot styling men det var värt besväret. Tack. Bilderna mycket fina ville nästan flytta tillbaka. Allt kändes bra och priset blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera."
"Proffsig mäklarbyrån. Personlig mäklare utan att vara för gåpåig. Allt kändes som det var i trygga händer. Var lite emot styling men det var värt besväret. Tack. Bilderna mycket fina ville nästan flytta tillbaka. Allt kändes bra och priset blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera."
Läs mer
säljare på Volontärsgatan 7D

23 jul 2021

"Fantastisk bra mäklare, lyhörd, tillgänglig, snabb återkoppling och mån om att få till ett bra slutresultat för sina kunder både som säljare och köpare. Rekommenderar starkt! "
säljare på Sockengatan 16A

14 jul 2021

"En mycket trevlig mäklare som var lätt att samarbeta med, Johan var mycket tydlig och kunnig mäklare som vi varmt kan rekommendera till våra vänner, alltid tillgänglig och informerade oss alla tider på dygnet. "
säljare på Ågatan 29

24 jun 2021

"Johan var lugn, saklig, trevlig, trygg och engagerad från start till slut. Han gav precis det stödet man önskar och behöver som säljare. För oss finns det ingen annan mäklare i framtiden!! Högsta betyg från oss! Tack än en gång Johan!"
säljare på Topasvägen 66

23 jun 2021

"Johan är den bästa mäklaren! Var väldigt engagerad och kunde få tag på honom snabbt! Kommer anlita honom vid nästa bostadsköp"
säljare på Tellusgatan 29B

23 jun 2021

"Engagerad och med god kännedom om området där lägenheten ligger."
säljare på Ryttmästaregatan 9B

22 jun 2021

"Johan var engagerad och tog sig tid att få in mig i hela processen, från start till försäljningen var klar. Lätt att få kontakt med och stöttande."
säljare på Hjälmshultsgatan 12

22 jun 2021

"Det var andra gången vi använde Johan som mäklare och han har levererat på topp denna gången med. "
säljare på Långvinkelsgatan 10

22 jun 2021

"Väldigt duktig mäklare som gjorde ett grundligt förarbete, som är resultatet av en enkel försäljning. Han är engagerad i både säljare och köpare. Han fick oss att känna hur lätt det är att sälja sin bostad."
säljare på Kadettgatan 22B

22 jun 2021

"Fick en bra känsla från första gången vi möttes och den känslan var kvar genom hela försäljningen. "
säljare på Gasverksgatan 53

20 maj 2021

"Vi var supernöjda med valet av vår mäklare. Johan var väldigt tillmötesgående, flexibel och effektiv under hela säljprocessen. Vi fick sålt vår lägenhet på två dagar till ett bra pris vilket vi var väldigt nöjda med. Kan verkligen rekommendera Johan till de som letar efter en bra mäklare! "
"Vi var supernöjda med valet av vår mäklare. Johan var väldigt tillmötesgående, flexibel och effektiv under hela säljprocessen. Vi fick sålt vår lägenhet på två dagar till ett bra pris vilket vi var väldigt nöjda med. Kan verkligen rekommendera Johan till de som letar efter en bra mäklare! "
Läs mer
säljare på Jönköpingsgatan 33A

21 apr 2021

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Lärlingsgatan 15D

23 mar 2021

"Bästa mäklaren!"
säljare på Videgatan 5

23 mar 2021

"Väldigt lugn och sansad och svarar på de frågor man har som säljare/köpare kan han inte svara på frågan så tar han reda på fakta och återkommer
Ger mycket bra förtroende "
säljare på Gunnarödsvägen 9

23 mar 2021

"Johan är en driven och engagerad mäklare som gör allt för att du ska få så bra betalt som möjligt för din bostad! Han håller dig uppdaterad och levererar!"
säljare på Paradisgatan 2

23 mar 2021

"Johan gör allt och lite till för att försäljningen ska bli bra . Engagerat och okomplicerat skötte han affären . Jag är super nöjd och kommer anlita Johan igen i framtiden ."
säljare på Ättekullagatan 8

23 mar 2021

"Trevlig, kompetent, lättillgänglig mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Jaktfalksgatan 58

23 mar 2021

"Jättebra "
säljare på Domaregatan 2E

23 mar 2021

"Johan var lätt att kommunicera med och kunde snabbt anpassa sig till snabb försäljning och tidigarelagd visningsdatum."
säljare på Mariehällsvägen 9B

17 feb 2021

"Mäklaren gjorde sitt yttersta från början till slut!
Var lätt att få tag på hela tiden och fick snabbt ut bostaden på marknaden."
säljare på Rydebäcks Stationsgata 53

29 jan 2021

"Trygg mäklarfirman med Johan i topp!"
säljare på Vallgatan 4B

28 jan 2021

"Mkt professionell, trevlig, trygg och rådgivande på ett engagerandesätt"
säljare på Bankogårdsgatan 48

09 dec 2020

"Mycket trevlig och rak på sak!!. Rekommenderas!!"
säljare på Sadelmakaregatan 3A

09 dec 2020

"Engagerad, kunnig och kommunikativ mäklare. Lätt att samarbeta med.
Vi är mycket nöjda med hur vår husförsäljning hanterades av Johan och hans team.
"
säljare på Månskensgatan 28

19 nov 2020

"Stans bästa mäklare!"
säljare på Kielergatan 14

19 nov 2020

"Johan är mycket proffsig, förtroendeingivande, vänlig och pedagogisk.
Han återkopplade och uppdaterade oss på ett mycket föredömligt sätt under hela processen. Mycket bra framförhållning och ordning och reda.
Vi fick Johan rekommenderad och kan verkligen rekommendera honom vidare till andra!"
"Johan är mycket proffsig, förtroendeingivande, vänlig och pedagogisk.
Han återkopplade och uppdaterade oss på ett mycket föredömligt sätt under hela processen. Mycket bra framförhållning och ordning och reda.
Vi fick Johan rekommenderad och kan verkligen rekommendera honom vidare till andra!"
Läs mer
säljare på Prästgatan 16

19 nov 2020

"Johan skötte arbetet exemplariskt från start till mål. En mycket bra och professionell hantering av hela försäljningen. Rekommenderas!"
säljare på Sjöhagavägen 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
8
Radhus
4
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
70 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
379 av 380 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
349 av 384 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
372 av 378 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
380 av 382 säljare

Johan på kartan.

618 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
382 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

1 200 000 kr
4 rum, 115 m²
10 434 kr/m²
Radhus, Helsingborg
6 618 kr/mån
3 400 000 kr
6 rum, 135 m²
25 185 kr/m²
Parhus, Åstorp
1 250 000 kr
4 rum, 116 m²
10 775 kr/m²
Radhus, Åstorp
7 243 kr/mån
5 995 000 kr
8 rum, 399 m²
15 025 kr/m²
Villa, Klippan
1 095 000 kr
3 rum, 70 m²
15 642 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
5 328 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Hyllinge
4 rum, 122 m²
Utropspris: 2 816 200 kr
Slutpris saknas
Radhus Hyllinge
4 rum, 122 m²
Utropspris: 2 816 200 kr
Slutpris saknas
Radhus Hyllinge
4 rum, 122 m²
Utropspris: 2 816 200 kr
Slutpris saknas
Radhus Hyllinge
4 rum, 122 m²
Utropspris: 2 816 200 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Ringstorp
+ 5 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.