Johan Eriksson

Profilbild för Johan Eriksson
Johan Eriksson
4.9 / 5
(239 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
23 st
73 454 000 kr

Bakgrund

Johan Eriksson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-10-09. Johan har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Johan har haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 89 445 000 kr.

Presentation

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Något som jag är extra stolt över är att jag fick utmärkelsen "den mest rekommenderade mäklaren 2017" av HittaMäklare. Ett bättre kvitto på att man gör ett bra jobb än så fina rekommendationer av sina säljare, det finns inte!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020

Säljare om Johan.

06 jul 2020

"Johan är en lättsam, lyhörd och behaglig mäklare! Upplever honom som väldigt hjälpsam och genuin.
"
säljare på Hjälmshultsgatan 12

23 jun 2020

"Mycket bra!"
säljare på Hantverkaregatan 29

22 jun 2020

"Han höll bra kontakt under hela förloppet. "
säljare på Tranemansgatan 29A

22 jun 2020

"Har både köpt och sålt bostad av Johan. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Fårabökevägen 322

22 jun 2020

"Johan är den bästa mäklaren jag någonsin jobbat med! Lyhörd. Flexibel. Snabb. Noggrann. Trevlig. Full och snabb återkoppling kring processen. Återkommer om möjligt gärna till Johan."
säljare på Umeågatan 16A

26 maj 2020

"Är super nöjd med vårt val av Johan som mäklare. Mycket engagerad, bra feedback, bra balanserad energi, allt väl planerat mm. Hade inte tvekat en sekund om att välja Johan som mäklare igen.
Tack igen Johan för allt!"
säljare på Rubinvägen 28

25 maj 2020

"Efter att ha pratat med flera olika mäklare så föll valet på Johan. Redan i inledningen så hittade Johan viktig information om fastigheten som ingen av de andra mäklarna hittat. Han var tydlig med vad som ingick i paketet och lyssnade på vår tidsplan. För oss var han precis lagom engagerad, och väldigt kompetent. Vi lyssnade mycket på hans bedömning och rekommendationer, vilka vi valde att följa.
Tiden från första kontakten till försäljning var mycket behaglig med Johan som mäklare. Alla frågor som vi hade fick vi bra svar på mycket snabbt.
Johans engagemang och lugna och sakliga intryck gör att vi verkligen kan rekommendera honom."
säljare på Lindforsgatan 32

28 apr 2020

"Johan är engagerad, trevlig, lyhörd, kompetent och tillgänglig. Processen gick snabbt och enkelt. Jag är mycket nöjd! "
säljare på Fyrhögagatan 123

27 apr 2020

"Mycket trevlig och förtroendeingivande. kunnig och hjälpsam."
säljare på Duvgatan 11

27 apr 2020

"Slutpris kontra värderingspris var inte riktigt detsamma MEN det berodde mycket på corona situationen. Tyckte det var mycket bra ändå. Vi är väldigt nöjda med ALLT "
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 110

29 mar 2020

"Lätt att samarbeta med, professionell och kunnig med ett bra marknadsföringspaket för vår fastighet."
säljare på Vattenverksvägen 14

29 mar 2020

"Bästa mäklaren i Helsingborg! Rekommenderas varmt"
säljare på Hjälmshultsgatan 12

29 mar 2020

"Vi kunde inte valt bättre mäklare. Vi är så nöjda med allt samt så fick vi mycket mer än vi hade räknat med."
säljare på Hägergatan 8

29 mar 2020

"Rekommenderar Johan starkt. Väldigt nöjd med slutpriset och den snabba försäljningen."
säljare på Kadettgatan 70C

11 feb 2020

"Hade önskat att alla budgivare fått veta vad lägsta pris var innan de bjöd"
säljare på Klockare Liljas väg 2

29 jan 2020

"Är jätte nöjd med Johans insats, väldigt effektiv mäklare. Bra pris vet vad han gör. Kommer definitivt att fortsätta ha honom framöver "
säljare på Hofverbergsgatan 11

07 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda. Sålt lägenhet tidigare men är mest nöjd med Johan. Svarade snabbt och var otroligt hjälpsam "
säljare på Volontärsgatan 2B

18 dec 2019

"SuperMäklaren"
säljare på Narcissgatan 32

17 dec 2019

"En riktigt bra kombo av proffsigt och personligt bemötande. "
säljare på Sofiebergsvägen 80

17 dec 2019

"Johan var trovärdig vid sitt första besök och gjorde ett gott intryck. För oss var det viktigt att känna tillit. Johan visade på ett mycket professionellt arbetssätt och vi skulle utan tvekan rekommendera honom. "
säljare på Vässarögatan 2

11 nov 2019

"Johan var mycket engagerad och lade stor vikt med att förmedla sina personliga åsikter när jag hade funderingar både om budgivning och köpare på ett mycket för mig positivt sätt."
säljare på Hagagatan 21

09 okt 2019

"Super nöjd! Både köpt och sålt via Johan, väldigt duktig och kompetent! Kommer definitivt anlita vid eventuell framtida försäljning!"
säljare på Fårabökevägen 303

07 okt 2019

"Johan är professionell, inger förtroende och är ambitiös. Det var en fröjd att jobba med Johan och jag skulle gärna göra det igen."
säljare på Tyringegatan 1

30 sep 2019

"Väldigt trevlig, alltid tillgänglig och svarade snabbt på meddelande och frågor. "
säljare på Kadettgatan 72B

30 sep 2019

"Johan var väldigt engagerad och rak från första början. Vi hade 3 mäklare vi valde mellan och Johan kändes helt klart som den som det skulle vara enklast att arbeta med och det har verkligen infriats. Jag har sålt/köpt hus/lägenhet flera gånger i Helsingborg och kan verkligen rekommendera Johan. "
säljare på Ättekullagatan 8

18 sep 2019

"Johan är verkligen en klippa och vi kan varmt rekommendera honom. Vi hittade honom av en slump men är så glada att han har hanterat försäljning av vår lägenhet. Han är proffsig och kommunikativ, väldigt tillgänglig och har dessutom hjälp oss på vägen i att hitta vårt nya boende."
säljare på Engelska Gången 10C

06 sep 2019

"Helt underbart engagerad mäklare. Kunnig, lyhörd och vänlig. Säkert helt underbar att köpa av också."
säljare på Medevigatan 25

17 aug 2019

"Johan gjorde sitt yttersta under hela processen och lyckades trots semestertider och svåra kunder.
Johan var lätt att få tag på, tydlig och bra i kommunikationen. Det finns ingenting att anmärka på."
säljare på Fårögatan 2

17 aug 2019

"Johan är en fantastisk duktig mäklare, han är kompetent, lyhörd och trovärdig vilket gjorde att valet var lätt när det kom till vem som skulle sälja min bostad. Jag tog in 3 mäklare innan jag bestämde mig men efter mötet med Johan var valet enkelt.
Lätt att få tag på och återkopplade alltid till mig som säljare vilket gjorde att jag kände mig trygg under hela försäljningen.
Bilderna i annonsen var riktigt bra och fick även hjälp av en stylist innan fotograferingen, stort plus!
Kommer att rekommendera Johan till alla jag känner, han är grym.
"
säljare på Rååvägen 113

07 aug 2019

"Helt klart bäst."
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 65C

05 aug 2019

"Genomgående väldigt nöjd"
säljare på Båtögatan 9

05 aug 2019

"En vanlig människa som vi är mäklare som man fick förtroende för direkt.
Vi kontaktade tre mäklare och Mäklarhuset var ett enkelt val."
säljare på Per Eskils gata 53B

05 aug 2019

"Bästa mäklaren"
säljare på Östra Storgatan 74

27 jun 2019

"Vi är mycket nöjda med Johan Eriksson som mäklare! Han är positiv,trevlig och vi känner oss trygga i hans arbete med vår försäljning."
säljare på Kadettgatan 58A

27 jun 2019

"Kommer att rekommendera till alla! Mäklaren hade god kännedom om området och gjorde en fantastisk bedömning av objektet.
Tjänsterna som ingick och mäklarens hantering gjorde försäljningen till ett nöje. "
säljare på Församlingsgatan 4

27 jun 2019

"Johan var riktigt bra att ha och göra med. Han var påläst, intresserad av bostaden och det kändes som att han genuint ville få bostaden såld för vår skull. Sättet han agerar på gör så du känner att han vill ditt bästa med affären och inte bara ha provision. Han hade alltid en plan för vad som skulle göras och om den planen inte skulle gå väl ut berättade han vad han skulle göra istället. Det vi tänkte, tänkte han med och vi fick en bra snabb affär under samma period på året som tidigare mäklare totalt misslyckats med. Rekommenderar starkt Johan och Mäklarhuset, de har en fräsch syn på bostadsförsäljning och presenterar hur det jobbar mer levande och tydligare än de, just nu, större byråerna vi har träffat som i stort sätt ska göra samma sak.
Det som Johan lyckas med är att han inte bara vet hur han ska göra, han involverar dig och förklarar så du förstår och kan påverka processen så du blir nöjd. Kanonbra jobbat!"
säljare på Lilla Bergaliden 1

31 maj 2019

"Mycket bra mäklare som jag rekommenderar varmt till andra som ska sälja sin bostad! Engagerad och pålitlig som gör det lilla extra, bara massa plus!"
säljare på Rektorsgatan 1

31 maj 2019

"Försäljning har gått snabbt och smidigt. Johan har varit fantastisk under hela försäljningsprocessen. Han har varit tydlig och målinriktad och har under hela försäljningsprocessen hållit mig informerad. Det har varit lätt att få kontakt med honom. Verkligen kan rekommendera honom! "
säljare på Idrottsgatan 5C

18 apr 2019

"Vi är supernöjda med Johan som vår mäklare! Han är en fantastisk mäklare, otroligt professionell, engagerad, kunnig, tydlig och pålitlig. Vi har både köpt och sålt hus genom Johan och vi har känt oss trygga hela vägen. Johan har varit mycket tålmodig under vår försäljning och har gjort allt för att vi skulle vara nöjda med vår försäljning och vår köp. Han lyckades sälja vårt hus snabbt till ett bra slutpris. Han var påläst och tydligt. Hade bra lokalkännedom. Svarade snabbt på våra frågor och håll oss uppdaterade hela vägen. Vi valde rätt fastighetsmäklare! Rekommenderas varmt! 10/10"
säljare på Hägergatan 21

12 apr 2019

"Johan har varit fantastisk under hela försäljningsprocessen. Han har varit tydlig och målinriktad och har under hela försäljningsprocessen hållit mig informerad. Johan är en seriös mäklare och kommer absolut anlita honom igen vid framtida försäljning."
säljare på Närlundavägen 4C

11 apr 2019

"Johan kom väl förberedd inför första mötet, var tydlig, ärlig och snabb med kommunikation under hela processen. Förtroendeingivande och kunnig."
säljare på Tågagatan 31A

11 apr 2019

"Kanon på alla plan"
säljare på Palmgatan 15

10 apr 2019

"Är super nöjd med hans insats "
säljare på Rååvägen 117

10 apr 2019

"Mycket trevlig, duktig och ett bra tålamod. Hjälpte till hela tiden från start till slut, mycket intresserad och behjälplig på alla sätt. Slutpris blev mycket högre än vad jag hade kunnat tänka mig. En stark rekommendation, värt vartenda krona."
säljare på Fyrhögagatan 135

05 apr 2019

"Nothing negative at all. Helpful from start to finish. Went the extra mile to help sell and even supported in our buying process of another property. Fast, efficient, fantastic."
säljare på Fyrhögagatan 106

12 mar 2019

"Jag har sålt flera lägenheter men aldrig tidigare upplevt en så här positiv, kompetent och kundorienterad mäklare. Att sälja lägenhet kan innebära en hel del stress, men efter att ha haft en genuint trevlig och kunnig person som mäklare så blev den stressen obefintlig, jag är kort och gott sjukt nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar honom gärna. "
säljare på Kadettgatan 66D

12 mar 2019

"Väldigt duktig mäklare, rekommenderar honom gärna varmt till vem som helst!"
säljare på Humlegatan 9

12 mar 2019

"Johan var väldigt duktig och påläst. Kommunicerade bra under processen samt gav bra råd."
säljare på Folke Bernadottes väg 361

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
14
Radhus
8
Fritidshus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
89 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
234 av 239 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
215 av 239 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
229 av 239 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 239 säljare

Johan på kartan.

388 tidigare annonser
14 bostäder till salu
238 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

550 000 kr
1 rum, 43 m²
12 790 kr/m²
Fritidshus, Helsingborg
1 495 000 kr
4 rum, 102 m²
14 656 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
6 748 kr/mån
895 000 kr
1 rum, 38 m²
23 552 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
1 782 kr/mån
2 295 000 kr
3 rum, 105 m²
21 857 kr/m²
Lägenhet, Höganäs
4 494 kr/mån
2 695 000 kr
4 rum, 129 m²
20 891 kr/m²
Lägenhet, Höganäs
5 400 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

500 000 kr
Fritidshus Högalid
+ 50 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 450 000 kr
2 710 000 kr
Villa Hyllinge
+ 615 000 kr
5 rum, 153 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
1 595 000 kr
Villa Billinge
5 rum, 127 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 150 000 kr
Lägenhet Rosengården
-45 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Tågaborg
+ 180 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.