Johan Eriksson

Profilbild för Johan Eriksson
Säljarfavorit
Johan Eriksson
4.9 / 5
(457 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
17 st
75 836 000 kr

Bakgrund

Johan Eriksson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-10-09. Johan har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Johan har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 48 016 500 kr.

Presentation

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Tog mäklarexamen på Malmö Högskola och började arbeta som fastighetsmäklare 2014 på Skandiamäklarna i Helsingborg. Där blev jag årets rookie 2015 och jag var anställd fastighetsmäklare fram till 2018 då jag tog klivet vidare som delägare på Mäklarhuset i Helsingborg. Under 2022 öppnade vi ytterligare ett kontor i Åstorp.

Mitt stora intresse för juridik och ekonomi har gjort att jag även gått utbildning i Bouppteckning och arvskifte. Jag förmedlar varje år flertalet dödsbon och har god kunskap och erfarenhet kring processen och vad man behöver tänka på. Även det är en trygghet för er som säljare.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Johan.

20 apr 2024

"Mycket nöjda med Johans insats. Kompetent, engagerad, lyhörd & lyckades sälja vår lägenhet mycket snabbt till ett bra pris i en mycket tuff marknad. 5+"
säljare på Hjälmshultsgatan 12

30 mar 2024

"Trygg och förtroendeingivande under hela försäljningen!"
säljare på Bärnstensgatan 49C

21 mar 2024

"Johan är proffsig, lugn, noggrann och håller sitt ord. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hofverbergsgatan 11

12 mar 2024

"Var väldigt professionell och trevligt bemötande."
säljare på Ragnvallagatan 28B

13 jan 2024

"Jag har upplevt Johans professionalism både som köpare och säljare, och kan intyga att han är en toppen mäklare som verkligen brinner för sitt yrke. Helnöjd! "
säljare på Ättekullagatan 12

21 sep 2023

"Kan helt enkelt bara rekommendera Johan!"
säljare på Skivyxevägen 1

12 sep 2023

"På en tuff marknad lyckades vi sälja vårt objekt på 14 dagar, med ett slutpris som låg över utgångspriset!!"
säljare på Rubinvägen 14

09 sep 2023

"En mycket trevlig och kunnig person. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Hovslagaregatan 6

06 sep 2023

"Trots svåra tider med inflation så visade Johan att en bra Mäklare är bra även i dessa tider. Han höll i lugnet och var självsäker vilket skapade en trygghet för oss som säljare. Vi kommer definitivt använda oss utav Johan igen utan några funderingar alls! Rekommenderar starkt!"
"Trots svåra tider med inflation så visade Johan att en bra Mäklare är bra även i dessa tider. Han höll i lugnet och var självsäker vilket skapade en trygghet för oss som säljare. Vi kommer definitivt använda oss utav Johan igen utan några funderingar alls! Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Sockengatan 6A

21 jul 2023

"Lätt, smidigt och proffsigt från start till mål!"
säljare på Västergatan 21B

18 maj 2023

"Jag är jättenöjd 100% när det gäller allt som har varit i försäljningen och för och efterarbetet "
säljare på Kristinetorpsvägen 3

14 apr 2023

"Alla var trevliga och hjälpsamma bra samarbete!"
säljare på Krusbärsgatan 4

31 mar 2023

"Mkt seriös,proffsig,lyhörd,ärlig helt enkelt toppen att ha att göra med.Mvh Carol Svärd"
säljare på Handelsmansgatan 10B

24 mar 2023

"Charmig och driven är mäklaren och alltid anträffbar. Fullt kompetent!
Skulle varmt rekommendera mäklaren till andra!"
säljare på Sockengatan 6A

22 mar 2023

"att priset fick sänkas berodde inte på mäklare utan omvärlden...elpriser, räntehöjning etc Samt att de köpare som var intresserade under tiden inte fick lånelöfte utan att deras egna boende var sålt eller mindre lånelöfte än tidigare."
säljare på Ljungdahlsgatan 14

11 feb 2023

"Energisk, kunnig, driven och hjälpte oss se lösningar snarare än problem eller utmaningar på en svårare marknad. Vi upplevde att han såg husets charm precis som vi så vi kände oss trygga i att han kunde förmedla det vidare i annons och i möte med spekulanter på visning. Johan är trevlig, närvaran..."
"Energisk, kunnig, driven och hjälpte oss se lösningar snarare än problem eller utmaningar på en svårare marknad. Vi upplevde att han såg husets charm precis som vi så vi kände oss trygga i att han kunde förmedla det vidare i annons och i möte med spekulanter på visning. Johan är trevlig, närvarande och ingav förtroende vid första möte. Väldigt nöjda med affären! "
Läs mer
säljare på Östra Storgatan 17

10 feb 2023

"Johan is a wonderful gentleman to interact with. No false promises and always happy to help wherever required. I strongly recommend Johan to my friends."
säljare på Askegatan 15A

06 jan 2023

"Vi tycker att Johan är en väldigt trevlig och kunnig mäklare och vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en seriös och duktig mäklare."
säljare på Fjällvägen 13

06 jan 2023

"Mycket proffsigt arbete och jag upplevde att Johan var mycket lyhörd och förstod vad som var viktigt för mig som säljare."
säljare på Magleby Byaväg 58-0

06 jan 2023

"Den bästa så engagerad och driven och tillmötesgående. Så man kunde bara känna sig trygg. "
säljare på Domaregatan 5A

23 okt 2022

"Positiv, kände till området, tillmötesgående."
säljare på Ryttmästaregatan 13A

15 okt 2022

""Johan är en duktig och bra mäklare som skötte försäljningen otroligt snabbt och smidigt.Han var öppen med all information och snabb på att svara. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom gärna vidare till andra säljare och köpare.”"
säljare på Närlundavägen 4C

07 okt 2022

"En trevlig mäklare som hade koll på sitt jobb.
Snabbt och smidigt precis som vi ville ha det.
Han var flexibel i tider och höll oss uppdaterade hela vägen. Varmt rekommendera"
säljare på Vedbyvägen 30

06 okt 2022

"Ärlig,kunnig, ödmjuk, målmedveten, visade stor hänsyn till mina önskemål i samband med försäljningspocessen. En av få mäklare i Helsingborg som levererar."
säljare på Västergårdsgatan 59

16 aug 2022

"Proffsig och kompetent. Ger ett avslappnat men ansvarsfullt intryck. Lyhörd och återkopplar direkt. Rekommenderar varmt Johan! "
säljare på Fyrhögagatan 106

16 aug 2022

"En väldigt driven och duktig mäklare! "
säljare på Bärnstensgatan 9C

09 jun 2022

"Johan är bäst! "
säljare på Tågagatan 30

08 jun 2022

"Toppenmäklare. Varmt rekommenderas."
säljare på Fågelbärsgränden 5

08 apr 2022

"Johan är en toppklass mäklare. Lätt att ha med att göra, kommer verkligen rekommendera Johan för flera vänner"
säljare på Yxvägen 7A

30 mar 2022

"Både köpte och sålde min lägenhet med Johan. Allt gick supersmidigt båda gångerna. Kunde inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Volontärsgatan 10D

30 mar 2022

"Mycket bra rekommenderar starkt "
säljare på Nygatan 30

30 mar 2022

"Johan Eriksson är en kompetent och väldigt professionell mäklare med bred kunskap. Jag har stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom. Förutom hög kompetens så är han snabb med återkoppling vilket uppskattas i försäljningsprocessen. Jag upplever dessutom att köparna uppskattar ho..."
"Johan Eriksson är en kompetent och väldigt professionell mäklare med bred kunskap. Jag har stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom. Förutom hög kompetens så är han snabb med återkoppling vilket uppskattas i försäljningsprocessen. Jag upplever dessutom att köparna uppskattar honom eftersom han är konkret och ger adekvat information som hjälper både säljaren och köparen så båda parterna känner sig nöjda."
Läs mer
säljare på Lindforsgatan 38

14 feb 2022

"Att sälja sin bostad kan vara en påfrestande resa. Men inte tillsammans med Johan! Hans kompetens, engagemang och förtroendeingivande sätt gjorde att jag kände mig helt trygg under hela säljresan. Johans lugn smittade av sig. Han var tillgänglig och återkopplade regelbundet och framförallt uppska..."
"Att sälja sin bostad kan vara en påfrestande resa. Men inte tillsammans med Johan! Hans kompetens, engagemang och förtroendeingivande sätt gjorde att jag kände mig helt trygg under hela säljresan. Johans lugn smittade av sig. Han var tillgänglig och återkopplade regelbundet och framförallt uppskattade jag att han var mån om att både köparen och jag skulle känna oss nöjda. Jag kan rekommendera Johan alla dagar i veckan. Boka honom bums :)"
Läs mer
säljare på Lokvägen 11D

14 feb 2022

"Johan har vi anlitat tidigare och han gör försäljningarna till en fröjd att kunna förstå hela processen!"
säljare på Lundsbäcksgatan 88

04 jan 2022

"Felfritt från första kontakt till kontraktsskrivning. Supernöjd :) "
säljare på Rektorsgatan 12

03 jan 2022

"Mycket kunnig, lätt att få tag på och trevlig. Fick direkt ett stort förtroende för Johan. Mycket nöjd!"
säljare på Lärlingsgatan 10F

03 jan 2022

"Väldigt duktig kunnig & trevlig mäklare. Nogrann och man känner sig helt trygg med honom då han har koll på allt. Bästa mäklaren"
säljare på Brännerigatan 4B

03 jan 2022

"Jättetrevlig och kunnig mäklare, som gjorde ett strålande jobb! Enda anledningen att mäklarens värdering inte stämde helt var att vi fick mer än han trodde från början, så det var ju bara toppenbra!"
säljare på Kadettgatan 6D

03 jan 2022

"Johan var sympatisk, lyhörd och kompetent. Lätt att nå och höll oss hela tiden uppdaterade om vad som skulle ske och om vad som var på gång."
säljare på Båtögatan 14

03 jan 2022

"Trevligt bemötande hela tiden. Lätt att få tag på. Det kändes tryggt hela vägen."
säljare på Åstorpsgatan 11

22 sep 2021

"Johan Eriksson är en av dem allra bästa och erkända mäklarna i Helsingborg i dag. Han är mycket lyhörd och ambitiös. Han tar också stor hänsyn till försäljningens omständigheter. "
säljare på Ryttmästaregatan 13D

22 sep 2021

"En toppen försäljare.
Väldigt kunnig."
säljare på Fleningevägen 308

20 aug 2021

"Toppenmäklare på alla sätt
Kommer att rekommendera honom varmt"
säljare på Von Platens Allé 59

29 jul 2021

"Proffsig mäklarbyrån. Personlig mäklare utan att vara för gåpåig. Allt kändes som det var i trygga händer. Var lite emot styling men det var värt besväret. Tack. Bilderna mycket fina ville nästan flytta tillbaka. Allt kändes bra och priset blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera."
"Proffsig mäklarbyrån. Personlig mäklare utan att vara för gåpåig. Allt kändes som det var i trygga händer. Var lite emot styling men det var värt besväret. Tack. Bilderna mycket fina ville nästan flytta tillbaka. Allt kändes bra och priset blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera."
Läs mer
säljare på Volontärsgatan 7D

23 jul 2021

"Fantastisk bra mäklare, lyhörd, tillgänglig, snabb återkoppling och mån om att få till ett bra slutresultat för sina kunder både som säljare och köpare. Rekommenderar starkt! "
säljare på Sockengatan 16A

14 jul 2021

"En mycket trevlig mäklare som var lätt att samarbeta med, Johan var mycket tydlig och kunnig mäklare som vi varmt kan rekommendera till våra vänner, alltid tillgänglig och informerade oss alla tider på dygnet. "
säljare på Ågatan 29

24 jun 2021

"Johan var lugn, saklig, trevlig, trygg och engagerad från start till slut. Han gav precis det stödet man önskar och behöver som säljare. För oss finns det ingen annan mäklare i framtiden!! Högsta betyg från oss! Tack än en gång Johan!"
säljare på Topasvägen 66

23 jun 2021

"Johan är den bästa mäklaren! Var väldigt engagerad och kunde få tag på honom snabbt! Kommer anlita honom vid nästa bostadsköp"
säljare på Tellusgatan 29B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
7
Radhus
2
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
48 016 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
451 av 452 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
444 av 450 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
452 av 454 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johan på kartan.

729 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
455 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

4 595 000 kr
6 rum, 160 m²
28 718 kr/m²
Villa, Helsingborg
1 111 000 kr
3 rum, 77 m²
14 428 kr/m²
Radhus, Helsingborg
7 065 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 72 m²
27 708 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
5 816 kr/mån
2 500 000 kr
5 rum, 90 m²
27 777 kr/m²
Villa, Helsingborg
3 195 000 kr
5 rum, 128 m²
24 960 kr/m²
Villa, Åstorp

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 210 000 kr
Villa Hyllinge
+ 315 000 kr
6 rum, 153 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
2 895 000 kr
Villa Vallåkra
+ 100 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 250 000 kr
Radhus Bårslöv
+ 55 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 850 000 kr
Villa Bårslöv
-45 000 kr
6 rum, 157 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Norr
-245 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.