Johan Bergengren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Johan Bergengren
Profilbild för Johan Bergengren
Säljarfavorit
Johan Bergengren
5.0 / 5
(94 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
8 st
54 349 000 kr

Bakgrund

Johan Bergengren jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-03-13. Johan har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Johan har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 24 660 000 kr.

Presentation

Jobbar man med något man älskar syns det på resultatet. Det skiner igenom i varje affär och del i mitt arbete där jag behandlar varje bostad som om det vore mina egna. Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Jag vill hjälpa dig att även göra det till din bästa.

Jag är en engagerad och målorienterad mäklare som drivs av förhandling och att hålla hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen för att nå ett starkt slutresultat. Mitt mål är alltid överträffa dina förväntningar. Genom uppriktighet och tillgänglighet mot alla parter eftersträvar jag inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär med dig som kund i största fokus!

Så går du i säljtankar eller bara vill diskutera marknaden över en fika, tveka inte att höra av dig till mig!

Säljare om Johan.

03 maj 2024

"Jag är jättenöjd med min mäklare! Johan har varit ett stort stöd ända från starten av min bostadsförsäljning. Johan är en enkel och glad person. Trevlig, hjälpsam, transparent och alltid uppdaterat mig stort som smått genom processen vilket har fått mig att alltid känna mig delaktig! Jag kan verk..."
"Jag är jättenöjd med min mäklare! Johan har varit ett stort stöd ända från starten av min bostadsförsäljning. Johan är en enkel och glad person. Trevlig, hjälpsam, transparent och alltid uppdaterat mig stort som smått genom processen vilket har fått mig att alltid känna mig delaktig! Jag kan verkligen rekomendera Johan till andra som går i tankarna av att köpa alt. sälja bostad! Jag är helnöjd! Tack! "
Läs mer
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

31 mar 2024

"Johan är en väldigt bra mäklare, nogrann,bra komunikation, bra feedback ,lyhörd och engagerad. Vi hade bra diskussioner om mitt objekt."
säljare på Sjöblads väg 1

11 mar 2024

"Johan var lyhörd, engagerad och målinriktad. Johan var lättillgänglig och en källa för goda råd. Vi är supernöjda och kan rekommendera honom till alla som vill ha en smidig och lyckad affär! "
säljare på Major Nilssonsgatan 11A

10 mar 2024

"Vi hade turen att jobba med Johan genom hela vår säljprocess. Hans engagemang och professionalism gjorde verkligen intryck på oss. Från start till slut var han där för oss med stöd och kloka råd. Hans snabba svar och öppna dialog gjorde allt så mycket enklare och tydligare.
Johan var mer än bar..."
"Vi hade turen att jobba med Johan genom hela vår säljprocess. Hans engagemang och professionalism gjorde verkligen intryck på oss. Från start till slut var han där för oss med stöd och kloka råd. Hans snabba svar och öppna dialog gjorde allt så mycket enklare och tydligare.
Johan var mer än bara en mäklare - han var genuint intresserad av våra behov och önskemål. Vi är oerhört tacksamma för allt han gjorde för oss och rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och engagerad partner i sin fastighetsaffär."
Läs mer
säljare på Boelundsvägen 31

05 mar 2024

"Johan är väldigt trevlig, tillmötesgående och flexibel! Vi var angelägna att få till en affär på grund av flytt till annan del av Sverige. Johan lyssnade in våra behov och stöttade fint i processen från foton till färdig försäljning. "
säljare på Lotsgatan 107

11 feb 2024

"Johan var målorienterad under hela processen, trots motgånger. Jag kunne inte fått bättre hjälp."
säljare på Lotshusgatan 4C

26 jan 2024

"Johan är en superb kille och skicklig mäklare. "
säljare på Sundskajen 16

17 nov 2023

"Mycket bra och enkel mäklare att jobba med. Engagerad till tusen och lyssnande på alla sätt och vis.
Snabb återkoppling och ser till att det händer saker snabbt. Men ändå väldigt lugn och väldigt trevligt bemötande hela vägen igenom. "
säljare på Mariedalsvägen 44

02 nov 2023

"Vi är väldigt glada för att vi valde Johan till att sälja vår lägenhet. Vi har hela tiden känt att Johan har verkat för vårt bästa och varit både lyhörd och väldigt tillgänglig. Vår process har pågått i en svår marknad och med svåra avvägningar men Johan har hela tiden guidat oss i för- och nackd..."
"Vi är väldigt glada för att vi valde Johan till att sälja vår lägenhet. Vi har hela tiden känt att Johan har verkat för vårt bästa och varit både lyhörd och väldigt tillgänglig. Vår process har pågått i en svår marknad och med svåra avvägningar men Johan har hela tiden guidat oss i för- och nackdelar och gett ett jättebra stöd i denna berg-och-dalbaneprocess. Vi ger Johan våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Koristgatan 16

01 nov 2023

"Johan gav mycket bra och snabb respons på allt och hjälpte till med en supersnygg presentation av vår lägenhet vilket också gav utdelning!"
säljare på Mjölnaregatan 6A

27 okt 2023

"Johan är en kompetent och driven mäklare. Han höll mig informerad så fort något hände. Han hade bra koll på bostadsområdet och vad som fanns runtomkring. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Stora Högestensgatan 2

03 okt 2023

"Vi uppskattade att mäklaren var lyhörd och uppdaterade oss regelbundet. Vi är jättenöjda med hur uppriktig mäklaren var gällande allt."
säljare på Packhusgatan 27

08 sep 2023

"Johan gjorde ett mycket bra jobb. Höll oss alltid informerad om vad som var på gång. Mycket kompetent och kommunicerade allt på ett utmärkt sätt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Stora Högestensgatan 2

28 aug 2023

"Vi är nöjda med Johans försäljning av vår lägenhet. Uppskattade den goda kommunikationen genom hela processen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Dalaplan 2B

31 jul 2023

"Johan is honest and helpful while still being results driven. "
säljare på Limhamnsgårdens Allé 38

05 jun 2023

"Johan är en mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Kunnig och alltid nåbar.
"
säljare på Katjavägen 1

14 maj 2023

"Supernöjd med min mäklare. Väldigt engagerad och höll mig uppdaterad och informerad under hela processen. Över förväntan! "
säljare på Kronetorpsgatan 74B

08 maj 2023

"Kan varmt rekommendera Johan. Han gav ett mycket professionellt och vänligt intryck och ett stort engagemang och lyhördhet. Vi kände oss trygga under hela säljarprocessen. Var tydlig och uppdatera bara. En mycket bra mäklare."
säljare på Uddeholmsgatan 32A

26 mar 2023

"Johan var oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Ställde upp på hastigt uppkomna visningar när spekulanter hörde av sig. Hjälpsam med sista stylingen då flera av visningarna ägde rum när jag var på resande fot.
Rekommenderar Johan & hade gärna valt honom igen. "
"Johan var oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Ställde upp på hastigt uppkomna visningar när spekulanter hörde av sig. Hjälpsam med sista stylingen då flera av visningarna ägde rum när jag var på resande fot.
Rekommenderar Johan & hade gärna valt honom igen. "
Läs mer
säljare på Tors gränd 13

25 mar 2023

"Mycket proffsig, intresserad och engagerad och ändå lugn i hela processen.
Har både köpt och sålt bostäder en del tidigare och varit nöjd, skulle ändå påstå här hittar ni bästa mäklaren i Malmö!"
säljare på Lotshusgatan 4C

21 mar 2023

"Gott bemötande och jag fick bra första intryck av Johan. Kände att han var tydlig och driven, att han verkligen la sin tid på sitt arbete. Kommer verkligen att anlita honom igen."
säljare på Hyacintgatan 7

17 feb 2023

"Johan är verkligen en seriös, engagerad, kompetent och trevlig mäklare, som också lyssnar och jobbar aktivt hela tiden på ett positivt sätt, och är superbra på att kommunicera och återkoppla. Man känner sig trygg. Mycket professionellt hanterat. Mina bästa rekommendationer! "
"Johan är verkligen en seriös, engagerad, kompetent och trevlig mäklare, som också lyssnar och jobbar aktivt hela tiden på ett positivt sätt, och är superbra på att kommunicera och återkoppla. Man känner sig trygg. Mycket professionellt hanterat. Mina bästa rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Tessins väg 8B

01 feb 2023

"Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare! Johan är otroligt engagerad, kompetent, driven. Jag skulle verkligen rekommendera alla som går i säljtankar att kontakta honom."
säljare på Konsultgatan 18

19 nov 2022

"Johan är en utomordentligt kompetent och lyhörd mäklare som sköter hela försäljningsprocessen på ett lugnt och metodiskt sätt. Han är väl insatt i alla olika paragrafer och kontroller och kan således rådgiva säljaren genom de olika faserna. Johans vänliga och intelligenta förhållnigssätt till köp..."
"Johan är en utomordentligt kompetent och lyhörd mäklare som sköter hela försäljningsprocessen på ett lugnt och metodiskt sätt. Han är väl insatt i alla olika paragrafer och kontroller och kan således rådgiva säljaren genom de olika faserna. Johans vänliga och intelligenta förhållnigssätt till köparna inger genast förtroende, men inte inte utan att vara bestämd när så behövs. Jag kan varmt rekommendera Johan."
Läs mer
säljare på Solhemsgatan 8

28 sep 2022

"Rakt igenom säljprocessen, från offert till slutförsäljning, genomsyrades Johans insatser av en hög professionalism. Väldigt förberedd inför möten. Hög trovärdighet och transparens i kommunikationen. Rekommenderar starkt Johan! "
säljare på Stadiongatan 53A

07 sep 2022

"Johan Bergengren was very easy to work and communicate with. He is very clear with his strategy throughout the journey of selling a property. He is highly responsive, helpful, and in general a thoughtful person. We feel very satisfied with his performance and feel that we definitely recevied the ..."
"Johan Bergengren was very easy to work and communicate with. He is very clear with his strategy throughout the journey of selling a property. He is highly responsive, helpful, and in general a thoughtful person. We feel very satisfied with his performance and feel that we definitely recevied the support we needed to feel safe and comfortable.
And he speaks perfect English which was a plus for us.
We recommend Johan to anyone who wishes their home sale to be a pleasant experience overall. "
Läs mer
säljare på Serenadgatan 23

31 aug 2022

"Johan är engagerad, positiv och kommunikativ vilket gjorde att jag som säljare var delaktig i alla moment. Jag kan verkligen rekommendera Johan. "
säljare på Isbjörksgatan 15

06 aug 2022

"Vi kände oss från allra första början trygga med Johan. Inget tillgjort säljsnack utan jordnära och rak. Var hela tiden ärlig i sina prognoser om marknad och prissättning och vi kände att vi hela tiden var en del i processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norra Tennisgränd 6

06 jul 2022

"Väldigt duktig och trevlig. Var bra återkoppling. "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

23 jun 2022

"Johan satte tidigt rätt förväntningar, hanterade processen proffsigt och gav kontinuerliga uppdateringar. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ellstorpsgatan 4D

20 jun 2022

"Johan is very friendly and he really took the time to discuss all our questions with us. He also happily accommodated our maybe not so standard wishes throughout the process. I can highly recommend him to anyone looking for a service-minded broker to help them get a good price for their property."
"Johan is very friendly and he really took the time to discuss all our questions with us. He also happily accommodated our maybe not so standard wishes throughout the process. I can highly recommend him to anyone looking for a service-minded broker to help them get a good price for their property."
Läs mer
säljare på Hyllie Vattenparksgata 33

13 jun 2022

"Johan är engagerad och aktiv mäklare som jag verkligen vill rekommendera!"
säljare på Flygelvägen 35

21 maj 2022

"Är supernöjd med Johans insats vid försäljningen av min bostad! Han var påläst, tillgänglig och engagerad under hela processen och vi fick ett riktigt bra pris när vi sålde! Rekommenderar Johan till alla som går i säljtankar!"
säljare på Köpenhamnsvägen 44A

21 maj 2022

"Johan är tillgänglig, informativ, inkännande och positiv.
Rätt man på rätt plats helt enkelt!
"
säljare på Roslins väg 18D

18 maj 2022

"Johan var superbra som mäklare! Engagerad, driven och hungrig. Kan varmt rekommendera."
säljare på Saarisvägen 12A

02 maj 2022

"Vi valde Johan pga att han var påläst och kunnig om området och föreningen och utstrålade förtroende!
Vi har haft en väldigt trevlig erfarenhet av Johan som mäklare och upplevde Johan mer som en vän som jobbade som mäklare, vi kunde fråga om support/tips om lägenheter som vi kollade på och få han..."
"Vi valde Johan pga att han var påläst och kunnig om området och föreningen och utstrålade förtroende!
Vi har haft en väldigt trevlig erfarenhet av Johan som mäklare och upplevde Johan mer som en vän som jobbade som mäklare, vi kunde fråga om support/tips om lägenheter som vi kollade på och få hans insikt i lägenheten/föreningen samt hur vi ska tänka kring budgivning och värde på bostäder.
Skulle vart rekommendera Johan till vänner och bekanta!"
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 70

06 apr 2022

"Jag kände förtroende för Johan vid vårt första möte. Johan visade ett stort engagemang för att göra mig som säljare nöjd med min affär. Han höll mig också hela tiden informerad om var vi var i försäljningsprocessen. "
säljare på Fernissagatan 10

06 mar 2022

"Johan did a great job taking care of our needs and selling the apartment in a professional manner. he has a client for life
well done Johan
"
säljare på Bertrandsgatan 3B

28 feb 2022

"Johan gjorde allt han kunde för att få till en bra försäljning. Fanns alltid tillgänglig och var lyhörd och proaktiv för att nå ut till rätt köpare. Vi kan varmt rekommendera Johan."
säljare på Rosengrens gata 7A

17 jan 2022

"Johan var rätt person försäljningen av min lägenhet.
Professionell, engagerad,förbered för uppgiften och bra komunkation vid försäljningen. En kompetent och bra mäklare."
säljare på Sjöblads väg 35

16 jan 2022

"Johan är en kompetent , professionell och trevlig mäklare . Jag är nöjd med hans insats vid försäljning av min lägenhet. Johan har varit tillgänglig hela tiden och varit mycket bra på att återkoppla. Jag kan varmt rekommendera Johan."
säljare på Köpenhamnsvägen 15C

08 dec 2021

"Johan är proffsig, välinformerad och väldigt noggrann. Lätt att ha att göra med och duktig på sitt jobb. "
säljare på Stadiongatan 51A

30 okt 2021

"Jah är jättenöjd ErikOlsson och deras mäklare Johan Bergengren som sålde min lägenhet. Allting kändes tryggt och säkert.
Johan var ärlig, respektfull och alltid tillgänglig.
Jag rekommenderar han starkt till alla som går i säljar tankar!"
säljare på Räfsgatan 4

28 okt 2021

"Johan var informativ klar och tydlig. Han hade ett lugnt och trevligt sätt när vi talades vid och återkopplade direkt om vi hade någon fråga."
säljare på Rosengrens gata 7A

14 okt 2021

"Johan var oerhört engagerad, professionell och kompetent genom hela processen! Utan tvekan den bästa mäklaren vi haft att göra med! Rekommenderas till 100%"
säljare på Fernissagatan 10

07 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Johan till din bostadsförsäljning. Duktig, pålitlig, tillgänglig och trevlig med hög ambition om att få sålt din bostad."
säljare på Kilian Zollsgatan 9B

22 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Johans inats vid försäljning av vår bostad. Professionell i hela försäljningsprocessen. Johan är trevlig, lyhörd och trygg. Han har funnits tillgänglig för oss hela tiden och varit fantastisk i sin återkoppling."
säljare på Hötorget 5

16 aug 2021

"Johan var mycket precis och lugn, man var verkligen i goda händer, och han återkom hela tiden med uppdatering, tycker han er mycket professionell och mycket trevlig och vet man får den bästa priset :-)"
säljare på Sadelmakarebyn 4B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
24 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 94 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 94 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johan på kartan.

262 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
94 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

3 200 000 kr
2 rum, 69 m²
46 376 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 302 kr/mån
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Vellinge
3 900 kr/mån
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Malmö
3 700 kr/mån
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Malmö
3 643 kr/mån
3 095 000 kr
3 rum, 87 m²
35 574 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 710 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 900 000 kr
Lägenhet Dammfri
+ 205 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Blekingsborg
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är jättenöjd med min mäklare! Johan har varit ett stort stöd ända från starten av min bostadsförsäljning. Johan är en enkel och glad person. Trevlig, hjälpsam, transparent och alltid uppdaterat mig stort som smått genom processen vilket har fått mig att alltid känna mig delaktig! Jag kan verkligen rekomendera Johan till andra som går i tankarna av att köpa alt. sälja bostad! Jag är helnöjd! Tack! "
Slutpris saknas
Lägenhet Elinegård
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 249 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hindby
79 m²
850 000 kr
Lägenhet Rosengård
-100 000 kr
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johan är en väldigt bra mäklare, nogrann,bra komunikation, bra feedback ,lyhörd och engagerad. Vi hade bra diskussioner om mitt objekt."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.