Joel Sundin Cruickshank

Profilbild för Joel Sundin Cruickshank
Joel Sundin Cruickshank
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
9 st
44 750 000 kr

Bakgrund

Joel Sundin Cruickshank jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-10-22. Joel har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Joel har haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 37 235 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Joel Sundin Cruickshank och jag har varit verksam i fastighetsbranschen sedan 2014. Jag har bott på flera platser i mitt liv innan jag hamnade i Uppsala men från början är jag Sörmlänning med rötter i Sverige, USA och Skottland. Mina intressen är arkitektur, inredning och att träna Crossfit, racketsporter och distanslöpning.

Min fastighetsmäklartjänst
Min målsättning är att alltid ha nöjdast kunder genom att hålla en hög kundservice och arbetar alltid för att nå önskvärt resultat. För att lyckas med detta krävs det att man är mycket detaljfokuserad genom hela affären. Med en målmedvetenhet och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden tar jag mig an alla uppdrag med en personlig relation byggd på ömsesidigt förtroende.

Personliga egenskaper
Från mina kunder får jag ofta höra att jag som fastighetsmäklare är kunnig, engagerad, professionell och socialt kompetent. Tack vare att jag brinner för mitt yrkesval tror jag att mina egenskaper skiner igenom. Här nedan kommer några karakteristiska egenskaper om mig.

Målinriktad
Att vara ambitiös och alltid nå uppställda mål är något som faller sig naturligt från min sportsliga bakgrund. Det må vara den målinriktade inställning som gör att jag gillar svåra utmaningar och alltid gör det lilla extra som är skillnaden mellan en bra till en lyckad affär.

Lyhörd
För mig är det viktigt att vara lyhörd i min profession och jag ser ett tydligt samband med att vara lyhörd och uppnå en lyckad kundservice. När man är lyhörd för kundens önskemål kan man på ett fördelaktigt sätt ge kunden rätt kundservice för att lyckas uppnå önskvärt resultat.

Länk Mäklarhuset:
https://www.maklarhuset.se/uppsala/medarbetare/joel-cruickshank

Länk Facebook:
https://www.facebook.com/maklarejsc

Mäklarbyrå


Säljare om Joel.

18 maj 2020

"Vi både köpt och sålt Joel och är otroligt nöjda. Kunnig, trevlig, seriös och engagerad. Har aldrig tidigare haft en mäklare som arbetat så hårt och varit så närvarande genom hela processen. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Sankt Olofsgatan 56C

30 apr 2020

"Vi genomförde försäljningen av vår lägenhet i Luthagen med hjälp av Joel. Joel har genom hela processen stöttat och ingett trygghet och gått lång över våra förväntningar. Kommunikationen har varit oklanderlig och Joel har återkopplat kontinuerligt med minsta detalj rörande försäljningen. Vi är oerhört nöjda med vårt val och rekommenderar varmt Joel."
säljare på Geijersgatan 17C

17 apr 2020

"Joel är en trevlig och erfaren mäklare som har bra koll på vad man kan förvänta sig i en bostadsaffär. Vi är jätte nöjda med Joels insats med tanke på att han även fick upp slut priset trots att det är en allvarlig kris i samhället (Corona). Vi kan varmt rekommendera Joel i er kommande bostads affär.
Mikael & Elli
"
säljare på Fodervägen 5

15 apr 2020

"Joel sålde min pärla på två rok och det gick snabbt och smidigt! Det jag uppskattar lite extra är att han alltid höll mig uppdaterad under försäljningens gång, det stillade mina nerver litegrann Uppskattar också att han är noggrann och alltid tar sig gott om tid, oavsett om det gäller värdering eller om man som säljare/köpare behöver stöd eller vill bolla något. Jättenöjd med försäljningen och samarbetet, skulle absolut rekommendera att sälja med Joel!"
säljare på Sankt Göransgatan 24A

22 mar 2020

"Lyhörd för kundens önskemål och noggrann med de formella delarna i uppdraget.
Skapade ett intresse hos spekulanterna och fick till en progressiv ”verkstad” i säljprocessens avgörande fas. "
säljare på Munters gata 65

18 mar 2020

"Sammanfattningsvis så kommer jag använda mig av Joel fler gånger om jag får chansen.
Min uppfattning var att Joel alltid eftersträvade att göra sitt yttersta och säkerställde löpande med mig så att jag kunde känna mig trygg genom hela processen.
Joels affärsmässiga attityd, hans lyhördhet inför mig både som köpare och även säljare (jag har haft anledning att inneha båda rollerna) gör att jag kan ge mina varmaste rekommendationer."
säljare på Torkelsgatan 30E

12 mar 2020

"Jag är riktigt nöjd med mitt val av mäklare. Joel är oerhört målinriktad, trevlig och social. Jag kände mig trygg under hela processen och behövde inte lägga så mycket energi på försäljningen av lägenheten. Jag blev alltid väldigt trevligt bemött och han tog sig alltid tid att besvara mina frågor. Jag fick även ovärdeliga tips och råd under hela processen. Upplever även att Joel har ett gott samarbete med sina samarbetspartners såsom fotograf och stylist och dessa var även väldigt proffsiga. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Herrhagsvägen 207

12 feb 2020

"Joel är en utmärkt mäklare som jag kan kan rekommendera varmt."
säljare på Skrindvägen 16

13 dec 2019

"Vi anlitade Joel hösten 2019 för försäljning av vår lägenhet.
Joel är en fantastiskt duktig mäklare som vi lämnar våra varmaste rekommendationer. Han är engagerad, omsorgsfull och vi kände verkligen att han gjort sitt yttersta för oss. Så vill du ha en mäklare som verkligen gör det lilla extra och inte bara säger det så rekommenderar vi dig att anlita Joel.
"
säljare på Fyrislundsgatan 37B

27 okt 2019

"Har sålt flera bostäder och aldrig haft en så engagerad, drivande, positiv och kunnig mäklare som Joel Sundin-Cruickshank. Högsta betyg! "
säljare på Trädgårdsgatan 3

06 okt 2019

"Joel har, med glimten i ögat, levererat på alla tänkbara sätt sedan första mötet över en kopp kaffe vid köksbordet! Alltid glad, alltid hjälpsam och alltid ödmjuk - en fantastisk mäklare jag skulle rekommendera utan att tveka en sekund! Med en ambition och ett driv jag sällan skådat har han gjort försäljningen till ett sant nöje med ett slutpris långt över förväntan. "
säljare på Gröna gatan 23C

05 okt 2019

"Joel är en duktig ambitiös mäklare mkt trevlig! Vill verkligen rekommendera Joel till andra kunder!"
säljare på Kungsängsesplanaden 2B

24 aug 2019

"I den stund vi bestämde oss för att sälja vår tvåa i Fålhagen var valet av mäklare enkelt. I min tidigare roll inom bank fick jag genom samtal med säljande kunder en bred uppfattning om Uppsalas olika mäklare, och det var ett namn som kontinuerligt fick de mest positiva omdömena: Joel Sundin Cruickshank. Jag kan nu efter vår försäljning instämma i kören av superlativ och bekräfta att Joel, i mitt tycke, är den vassaste mäklaren på Uppsalamarknaden. Joel besitter tre egenskaper som tillsammans gör att jag kan rekommendera honom. Först och främst är han ytterst empatisk. Han tog sig tid att förstå vår situation, målbild och vad som var viktigt för oss. Han har en stark integritet och vågade vara rak och tydlig i sin kommunikation gällande prisförväntningar. Han är analytisk, och tog sig tid att göra en gedigen analys kring vilken försäljningsstrategi som passade just vår bostad, stressade aldrig och var aldrig mer än ett samtal bort. Han lyckades överträffa prisförväntningarna trots den uppsjö av konkurrerande tvåor som vid försäljningstillfället låg ute. Jag kan konstatera att det definitivt finns mäklare som är billigare än Joel, men det är min bergfasta övertygelse att bra service kostar och att slutpriset aldrig skulle landat så högt som det gjorde utan Joels nedlagda tid och gedigna analys! Nu dröjer det nog några år innan nästa bostadsförsäljning, men när det väl är dags så vet jag vem jag kommer ringa. "
säljare på Salagatan 55A

15 aug 2019

"Joel är en fantastisk mäklare som på ett exemplariskt sätt värnade om både köpare och säljare, vilket jag tycker är extremt unikt. Vi köpte vår lägenhet väldigt dyrt och var således osäkra på hur mycket vi skulle förlora vid denna försäljning. På ett pedagogiskt och metodiskt sätt vägledde Joel oss igenom hela affären och lyckades få till ett fantastiskt pris utifrån den rådande situationen på marknaden. Vi skulle definitivt rekommendera Joel till alla som ska köpa eller sälja bostad! "
säljare på Gamla Uppsalagatan 5

14 aug 2019

"Joel var mycket duktig, och väl värd sitt pris - inte minst som att han övertalade köparen att först komma och titta på lägenheten, sedan att lägga ett bud och sedan att höja budet trots att han var enda budgivare. Joel var med genom hela processen och mycket lyhörd och uppmärksam, och är väl värd en rekommendation som en av Uppsalas bästa mäklare!"
säljare på Torkelsgatan 30E

25 maj 2019

"Mycket lätt att samarbeta med Joel. Lyhörd och kunnig. Kommer att rekommendera honom till vänner som står inför bostadsaffärer."
säljare på Börjegatan 53

21 maj 2019

"I en tid där marknaden står stilla och är på nedåtgående så krävs det att man har en mäklare som kan sin sak.
Från första mötet till att lägenheten var såld så här Joel varit ett proffs.
Jag rekommenderar joel till alla som går i säljtankar "
säljare på Orrspelsgatan 71

15 apr 2019

"En del är av naturliga skäl svårbedömt, som hur många som kan tänka sig att lägga bud på ett specifikt objekt, vad priset blir om man skjuter försäljningen till annan del av året. Man är typiskt mer nöjd med en mäklare när man inte gör förlust på försäljningen; dock inte mäklarens fel och inte alltid heller dennes förtjänst om affären går plus."
säljare på Torkelsgatan 8B

03 apr 2019

"Vi var inte helt nöjda med bilderna från lägenheten. Bilderna korrigerades och blev en aning bättre. Vi tycker dock att andra mäklare har bättre bilder."
säljare på Trädgårdsgatan 7A

03 apr 2019

"Kan rekommendera Joel till alla väldigt engagerad, lätt att få tag på , duktig på att förklara och lyhörd. Väldigt nöjda med våran försäljning av huset med hjälp av Joel. "
säljare på Ramsjö Backe 8

18 feb 2019

"Jag är mer än nöjd med Joels insats vid försäljningen av min bostad. Hans engagemang och hängivenhet är någonting utöver det vanliga. Trots dagens sviktande marknad kände jag mig inte orolig eftersom jag hade honom som min mäklare, och resultatet talar för sig självt. Hans noggrannhet och kunnighet genom hela processen, gällande allt från tidsplan till styling, skapade en stor trygghet hos mig som säljare. En väldigt kompetent mäklare som gjorde det där lilla extra, vilket var avgörande för att min försäljning gick långt mycket bättre än vad jag förväntat mig. Jag ger därför Joel mina lovord och min varmaste rekommendation. "
säljare på Odensgatan 4A

15 jan 2019

"Uppsalas absolut bästa mäklare! Han hjälpte inte bara till med att sälja vår lägenhet, han var 100% engagerad och behjälplig i vårt kommande bostadsköp. Otrolig geografisk kompetens, aldrig träffat en mäklare som har så god lokalkännedom. Joel vet i princip allt om varje bostadsrättsförening och villaområde i Uppsala.
Joel är engagerad, lyhörd och extremt driven. Det märks att Joel idrottat mycket i sitt liv - han är en vinnarskalle och ger inte upp. Bostaden vi sålde köpte vi 2016 och den såldes nu i januari 2018 med en prisuppgång på 280 000kr trots att marknaden var så sval som den aldrig varit de senaste tio åren. Det är otroligt att vi gjorde en sådan vinst, mycket tack vare Joel!
Vill ni ha en bra mäklare som garanterar kvalité och ett högt försäljningspris rakt igenom - så har ni hittat rätt. Joel är den rätta mäklaren!"
säljare på Muningatan 4

30 dec 2018

"En så engagerad mäklare trodde vi inte fanns. Tiden han tog till oss och vår försäljning upplevdes som något utöver det vanliga! Rekommenderar verkligen alla att anlita Joel som er mäklare!"
säljare på Årstagatan 29

23 nov 2018

"Att sälja en stor våning i Uppsala var inte lätt som marknaden utvecklats hösten 2018. Joel lyckades med detta - efter elva privatvisningar med en rad spekulanter. Att ge upp fanns inte på kartan. Joel har en ovanlig förmåga att "läsa av" människor och får snabbt personlig kontakt. Under hela processen var han oföränderligen vänlig och tålmodig gentemot oss, höll oss fortlöpande informerade om läget och diskuterade och förankrade olika strategier."
säljare på Luthagsesplanaden 14

10 nov 2018

"Joel var lyhörd, intresserad och engagerad. På ett pedagogiskt sätt guidade han oss genom hela säljprocessen där vi nådde ett bra slutresultat. Vi är nöjda med Joels insats och skulle rekommendera Joel till andra säljare som tycker att det är viktigt med en engagerad mäklare. "
säljare på Trädgårdsgatan 12B

23 okt 2018

"Joel visade verkligen upp sitt engagemang och professionalism vid försäljningen av min lgh i denna svåra marknad. Han tar sig tid för att förklara vid samtalen samt möten så man verkligen förstår och kan känna sig trygg som säljare. Det har varit väldigt lätt att få tag på Joel och om det varit uppdraget så har man fått ett sms eller blivit uppringd direkt vilket jag verkligen uppskattat. "
säljare på Solskensgatan 9

22 sep 2018

"Vi uppskattade Joels engagemang och trevliga bemötande. Han höll oss underrättade kontinuerligt under affärens gång vilket vi uppskattade. Vi kan verkligen rekommendera Joel som mäklare."
säljare på Fodervägen 5

09 sep 2018

"Joel utför sitt jobb med stor engagemang och professionalitet. Jag har varit väldigt nöjd med honom och rekommenderar gärna er att anlita Joel som mäklare."
säljare på Hällbygatan 43

07 sep 2018

"Att som säljare ha Joel på sin sida känns tryggt och stabilt. Han är engagerad, målinriktad och noggrann."
säljare på Wallingatan 14A

04 sep 2018

"Joel visade stort engagemang, svarade omgående vid kontakt och hade en positiv inställning genom hela processen."
säljare på Götgatan 10B

26 aug 2018

"En otroligt bra mäklare! Väldigt proffsig i det han gör. Driven, vill verkligen säljarens bästa och sätter säljaren före han själv. Han är också väldigt tydlig med allt han gör, vad som kommer att hända, vad som är bäst för tillfället etc. är alltid kontaktbar och har svar på allt man undrar. Jag och min sambo är otroligt nöjda med Joel och rekommenderar starkt denna mäklare! "
säljare på Solskensgatan 17

17 aug 2018

"Joel har sålt vår lägenhet på ett utomordentligt och exceptionellt bra sätt. Joels driv, professionalism, engagemang och tillvägagångssätt har varit på topp från början till slut av processen och vi har svårt att tro att någon annan mäklare hade slitit lika hårt för att få till en så bra affär som Joel gjorde. Vi är extremt nöjda och glada att vi samarbetade med Joel.
Till alla er som funderar på vilken mäklare ni ska välja: sluta fundera, Joel är det enda alternativet. "
säljare på Salagatan 49B

05 jun 2018

"Eftersom jag både köpt och sålt hus med Joel som mäklare så vet jag att han är kunnig, ambitiös och noggrann. Som person ger han ett sympatiskt intryck och har hög social kompetens. Han är lyhörd och inkännande för både köparens och säljarens behov, återkopplar och stämmer av information under varje steg i försäljningens gång. Vidare är han mån om att både säljare och köpare är trygga med processen och den slutliga affären.
Joel är utan tvekan den bästa mäklaren jag träffat på och jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Merkuriusvägen 8

22 maj 2018

"Joel är en fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar alla att anlita. Han är kunnig och engagerad och det märks att han brinner för sitt yrke. Han är trevlig och genuin i kontakten och skapade en känsla av trygghet och professionalitet genom hela säljprocessen."
säljare på Vasagatan 5C

15 maj 2018

"Fantastiskt bra jobb! Otroligt bra driv, lyhörd och respektfull!
Rekommenderar verkligen Joel! "
säljare på Fålhagsleden 99

13 maj 2018

"Bra engagemang. Bra samarbete med skicklig stylist och fotograf. Det är precis den här professionaliteten man behöver när man ska sälja på en svår marknad. Jag är mycket tacksam över samarbetet."
säljare på Folkungagatan 4A

28 apr 2018

"Om Joel ej kunde svara i telefon, hörde han snabbt av sig när han blev ledig. Alltid glad och positiv! Väldigt lättillgänglig och hjälpsam. "
säljare på Farbror Lantz väg 14

25 apr 2018

"Joel är en extremt målinriktad och driven mäklare. I en snudd på omöjlig marknadssituation lyckades han ändå driva in potentiella köpare, och i slutändan stänga affären till önskat pris. Joel tog sig tid att hitta svaren på spekulanternas alla frågor och önskemål, även när dessa var snudd på orimliga.
Joel tog ansvar över hela säljprocessen, från star till mål. Han höll mig dessutom uppdaterad, på daglig basis.
Han har mina varmaste rekommendationer, och jag har redan rekommenderat honom till en god vän vilken hade lite problem i sin säljprocess. Och i kväll fick jag veta att Joel stängt även den affären... "
säljare på Linnégatan 16A

31 mar 2018

"Vi är väldigt nöjda med Joel som mäklare och hur han skötte försäljningen av vår lägenhet. Engagerad, kunnig, trevlig och proffsig. Alltid kontaktbar med snabba svar. 
Vi rekommenderar verkligen Joel!"
säljare på Tullgarnsgatan 12

22 jan 2018

"Mycket engagerad och positiv!"
säljare på Frodegatan 13B

29 nov 2017

"Joel är en mycket trevlig, professionell och driven mäklare. Jag skulle rekommendera honom till andra då jag var väldigt nöjd med affären samt att jag upplevde att han hade stor kompetens. "
säljare på Faktorns gata 5A

16 nov 2017

"Fantastiskt arbete! Joel tog över försäljningen och fick till budgivning och sålde lägenheten direkt efter att den tidigare mäklaren hade haft två omgångar visningar utan att lyckats få något bud. "
säljare på Klockargatan 21

09 nov 2017

"Joel har levererat mer än förväntat av en mäklare och kommer alltid att ta hand om mina framtida försäljningar och köp. Är grymt imponerad av engagemanget och tillgängligheten som funnits! "
säljare på Hurtigs gata 23

02 nov 2017

"En otroligt engagerad och trevlig mäklare."
säljare på Bellmansgatan 98

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
3
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
37 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 57 säljare
Joel satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 57 säljare
Joel var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Joel på kartan.

164 tidigare annonser
2 bostäder till salu
57 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 750 000 kr
3 rum, 77 m²
35 714 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 582 kr/mån
1 665 000 kr
2 rum, 45 m²
37 000 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 013 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsängen
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 105 000 kr
2,5 rum, 66 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi både köpt och sålt Joel och är otroligt nöjda. Kunnig, trevlig, seriös och engagerad. Har aldrig tidigare haft en mäklare som arbetat så hårt och varit så närvarande genom hela processen. En toppenmäklare helt enkelt!"
3 700 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 205 000 kr
3,5 rum, 86 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi genomförde försäljningen av vår lägenhet i Luthagen med hjälp av Joel. Joel har genom hela processen stöttat och ingett trygghet och gått lång över våra förväntningar. Kommunikationen har varit oklanderlig och Joel har återkopplat kontinuerligt med minsta detalj rörande försäljningen. Vi är oerhört nöjda med vårt val och rekommenderar varmt Joel."
5 000 000 kr
Villa Valsätra
+ 305 000 kr
8 rum, 112 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
3 720 000 kr
Villa Björklinge
+ 125 000 kr
5 rum, 117 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joel är en trevlig och erfaren mäklare som har bra koll på vad man kan förvänta sig i en bostadsaffär. Vi är jätte nöjda med Joels insats med tanke på att han även fick upp slut priset trots att det är en allvarlig kris i samhället (Corona). Vi kan varmt rekommendera Joel i er kommande bostads affär.
Mikael & Elli
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.