Joakim Jernberg

Profilbild för Joakim Jernberg
Säljarfavorit
Joakim Jernberg
4.8 / 5
(241 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
14 st
83 050 000 kr

Bakgrund

Joakim Jernberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-04-27. Joakim har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Joakim har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 39 545 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2013 och är nu verksam i västra Göteborg där jag förmedlar bostadsrätter. Med ett stort driv, engagemang och glatt humör så är strävan att varje affär ska bli lyckad för såväl säljare som köpare. Bjurfors metod i kombination med höga ambitioner ger alla förutsättningar för en lyckad affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Joakim.

28 feb 2024

"Joakim är verkligen en mäklare utöver det vanliga både i mötet med mig och potentiella köpare och jag rekommenderar honom varmt till alla som vill få en både trygg och skarp försäljning! "
säljare på Brevduvegatan 1

12 feb 2024

"Joakim är väldigt trevlig och höll mig hela tiden uppdaterad. Väldigt smidig och enkel att arbeta med. Professionell."
säljare på Björklundavägen 24

02 feb 2024

"Joakim är en trevlig, lyhörd och påläst mäklare som höll bra kontakt med oss under hela tiden vår lägenhet var till salu (10 månader!). Säljprocessen var smidig och väl förberedd."
säljare på Kapplandsgatan 26

08 jan 2024

"Joakim gjorde ett mycket gott jobb trots en tuff marknad. Högt engagemang kring visningar och körde på outtröttligt. Är också mycket nöjd med fotografering och annonsen som producerades. "
säljare på Hovås Snöbärsväg 2

20 sep 2023

"Jag har sålt min lgh med hjälp av Joakim Jernberg. Han är trevlig, engagerad och sakkunnig. Han gav mig värdefulla råd om renoveringsbehov och försäljningsplanering."
säljare på Svängrumsgatan 8

11 sep 2023

"Vi hade tur med timing och 2 ivriga budgivare, vi gick in med Premium paketet på Hemnet vilket också kanske bidrog (Raketen etc). Utgångspriset sattes i samråd och var genomtänkt. Joakim gav oss lite vaga råd vilket Hemnet paket vi skulle välja men jag tror ändå det dyra Hemnet paketet hjälpte os..."
"Vi hade tur med timing och 2 ivriga budgivare, vi gick in med Premium paketet på Hemnet vilket också kanske bidrog (Raketen etc). Utgångspriset sattes i samråd och var genomtänkt. Joakim gav oss lite vaga råd vilket Hemnet paket vi skulle välja men jag tror ändå det dyra Hemnet paketet hjälpte oss. Joakim uppdaterade oss regelbundet och ofta vilket jag tycker är väsentligt. Han svarade inte alltid direkt när jag ringde men återkom alltid. Bra tips på styling också, men kanske lite dyrt. Svårt att tänka mig en bättre mäklare, vi är mycket nöjda. Vi har använt Bjurfors i de få men viktiga fastighetsaffärer vi gjort och ger dom högsta betyg. "
Läs mer
säljare på Saltholmsgatan 23B

11 sep 2023

"Mäklaren jobba på väldigt engagerat och professionellt trotts den oroliga marknaden som var!"
säljare på Lokattsbacken 84

07 sep 2023

"Allt har så här långt fungerat över förväntan. Tycker dock att utvärderingsformuläret har sina brister. Att svara antingen ja eller nej på ex. "nöjd med bostadsannonsen" är alltför fyrkantigt. Min enda tveksamhet till full pott för Joakim gäller faktiskt just texterna i annonsen. Min tveksamhet g..."
"Allt har så här långt fungerat över förväntan. Tycker dock att utvärderingsformuläret har sina brister. Att svara antingen ja eller nej på ex. "nöjd med bostadsannonsen" är alltför fyrkantigt. Min enda tveksamhet till full pott för Joakim gäller faktiskt just texterna i annonsen. Min tveksamhet gäller för övrigt liknande mäklartexter, som ofta är både språkligt och innehållsligt svaga. Schablonartade formuleringar återkommer alltför ofta. Genom ett positivt samarbete mellan Joakim och mig själv tycker jag dock att bilder och texter i annonsen till sist blev bra. "
Läs mer
säljare på Lillgårdens gränd 1

23 aug 2023

"Lyhörd och kom med goda råd. Kändes tryggt."
säljare på Skäpplandsgatan 13

23 jun 2023

"Inget å klaga på. Han var insatt lyhörd och kan bara rekommendera Joakim. "
säljare på Hälleflundregatan 32

23 aug 2022

"Joakim är oerhört professionell, trevlig och var lika positiv genom hela processen. Han är noggrann med att återkoppla och är mycket lyhörd för dina tankar. Jag rekommenderar verkligen Joakim för den som ska sälja sin bostad! "
säljare på Kobbeslätten 6H

01 jun 2022

"Joakim har varit hjälpsam på alla sätt och lyhörd! Proffesionell på alla plan."
säljare på Nya Varvsallén 22B

16 maj 2022

"Sålde med Joakim 2017 och valde honom igen när vi skulle sälja nu igen. Otroligt nöjd båda gångerna. Mycket lyhörd, kunnig, trevlig och på alla sätt rimlig att ha att göra med! Kommunicerar även väldigt bra. Rekommenderar starkt."
säljare på Briljantgatan 89

04 maj 2022

"Joakim är trevlig, proffsig och höll oss alltid uppdaterade vad som hänt. "
säljare på Fiolgatan 4

25 apr 2022

"Jag bedömer Joakim som rak, ärlig, kunnig och driven. Lätt att tycka om. Önskar Joakim lycka till med framtida mäklaruppdragen. "
säljare på Klarinettgatan 17

15 mar 2022

"Vi har små barn o var inte ute efter att stajla, lägga ut på Hemnet, ha massa visningar osv. Vi var ute efter en snabb affär och det fixade Joakim via sitt register. "
säljare på Solarvsplan 2

03 mar 2022

"Toppen mäklare, riktigt nöjd med Joakims arbete. Han höll mig uppdaterad genom processen och genomförde affären på ett tryggt och smidigt sätt! "
säljare på Kobbeslätten 6

02 mar 2022

"nice to have Joakim as my broker, thanks him so much!"
säljare på Solarvsplan 4

11 feb 2022

"Joakim ville gärna pusha på med Bjurfors januari kampagn som stämde inte riktigt med mina planer. Trots detta tog han kontakt med potentiella klienter och gjorde visningar för dem. Bra initiativ som slutade väl"
säljare på Briljantgatan 92

03 feb 2022

"Driven, målinriktad och otroligt duktig! Rekommenderar Joakim starkt!"
säljare på Gitarrgatan 1

19 jan 2022

"Joakim är otroligt affärsmässig och professionell. Vi träffade flertalet mäklare och valet föll på honom då han ingav ett lugn och hög skicklighet i försäljning. Vi har på ett framgångsrikt och roligt sätt bollat idéer genom hela säljprocessen. Rekommenderar stark Joakim som mäklare."
"Joakim är otroligt affärsmässig och professionell. Vi träffade flertalet mäklare och valet föll på honom då han ingav ett lugn och hög skicklighet i försäljning. Vi har på ett framgångsrikt och roligt sätt bollat idéer genom hela säljprocessen. Rekommenderar stark Joakim som mäklare."
Läs mer
säljare på Handelsmyntet 14

04 jan 2022

"Mycket nöjda, höll oss hela tiden informerade. Kan verkligen rekommendera mäklaren "
säljare på Svängrumsgatan 65

29 dec 2021

"Jag var väldigt nöjd med allting - Joacim kommunicerar väldigt tydligt och ofta så man vet hur läget ligger till. "
säljare på Klåva Gårdsväg 7B

12 dec 2021

"Toppen mäklare, som varit lyhörd och uppdaterat oss under hela processen."
säljare på Berguven 6

10 dec 2021

"Vi var mycket nöjda med Joakim som håller en kontinuerligt uppdaterad genom processen. Återkopplar alltid och mycket tillgänglig för frågor och funderingar. Försäljningen gick smidigt och vi fick ett pris enligt förväntan. "
säljare på Ängslyckan 51

09 dec 2021

"Hur bra mäklare som helst.
Höll oss uppdaterade varje dag och var väldigt enkel att få tag på om det skulle dyka upp frågor.
Professionellt bemötande men samtidigt väldigt enkel att prata med.
Rekommenderas 11/10!"
säljare på Klåva Gårdsväg 7A

30 nov 2021

"Joakim gjorde ett kanonjobb, höll oss uppdaterade under processen och vi har egentligen inget att klaga på öht. Slutpriset blev inte riktigt som någon av oss förväntade sig, men det är marknaden som sätter priset. Uppskattningen av värdet var korrekt där och då när vi satte priset, vilket tyvärr ..."
"Joakim gjorde ett kanonjobb, höll oss uppdaterade under processen och vi har egentligen inget att klaga på öht. Slutpriset blev inte riktigt som någon av oss förväntade sig, men det är marknaden som sätter priset. Uppskattningen av värdet var korrekt där och då när vi satte priset, vilket tyvärr ändrades tills försäljningstillfället. Inget som varken vi eller mäklaren kunde förutse.
Kan verkligen rekommendera. AAA+"
Läs mer
säljare på Kapplandsgatan 38

24 nov 2021

"Jag är mycket nöjd med Joakims insatser, han är professionell, kunnig och kompetent. Hans bemötande gentemot både säljare och köpare är sympatiskt och affärsmässigt korrekt. "
säljare på Hälleflundregatan 44

18 nov 2021

"En väldigt bra mäklare såklart rekommenderas! "
säljare på Topasgatan 83

24 okt 2021

"Fick två förhandsbud på högre summa än vad den till slut såldes för. Mäklaren gav inte vågledning om att anta dessa bud med marknaden i åtanke."
säljare på Klarinettgatan 13

21 okt 2021

"Utmärkt mäklare som dessutom har hög social kompetens."
säljare på Solarvsplan 15

01 okt 2021

"Joakim är en mycket professionell mäklare som håller både säljare och köpare uppdaterade under processen, på ett mycket trevligt sätt. Han gav mig kloka råd vilket bidrog till att jag hade fullt förtroende för honom genom hela försäljningen. "
säljare på Sjömilsgatan 8

30 sep 2021

"Mäklaren är mycket professionell, trevlig och målinriktad!"
säljare på Svängrumsgatan 71

19 aug 2021

"Rekommenderas utan förbehåll.
Duktig i sin roll som mäklare.
Mycket lyhörd och duktig på att kommunicera.
Nåbar och följer upp ärenden. "
säljare på Fiolgatan 6

05 aug 2021

"Joakim är väldigt engagerad. Han är väldigt målinriktad och informerad oss på varje steg i försäljnings processen. Bästa förmedlingserfarenhet inom åren vi har haft. min lägenhet är såld innan visning trotts finns flera lägenheter i samma föreningen, allt är pga bra mäklar jobb.
Jag helt rekomm..."
"Joakim är väldigt engagerad. Han är väldigt målinriktad och informerad oss på varje steg i försäljnings processen. Bästa förmedlingserfarenhet inom åren vi har haft. min lägenhet är såld innan visning trotts finns flera lägenheter i samma föreningen, allt är pga bra mäklar jobb.
Jag helt rekommenderar honom om ni vi sälja lägenhet eller villa.
Tack för allt."
Läs mer
säljare på Fagottgatan 2

04 aug 2021

"Mycket nöjd, kan nog inte bli bättre!"
säljare på Saxofongatan 6

27 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Joakim och hans insats. Han är väldigt professionell och alltid tillgänglig. Vi var till en början inte helt nöjda med bilderna, men Joakim var mycket tillmötesgående och ville att vi skulle bli nöjda. Han har guidat oss mycket bra genom vår första bostadsförsäljning vilke..."
"Vi är väldigt nöjda med Joakim och hans insats. Han är väldigt professionell och alltid tillgänglig. Vi var till en början inte helt nöjda med bilderna, men Joakim var mycket tillmötesgående och ville att vi skulle bli nöjda. Han har guidat oss mycket bra genom vår första bostadsförsäljning vilket gjort att vi litat på honom och känt oss trygga med att han har förmedlat och sålt vår bostad. "
Läs mer
säljare på Lilla Marconigatan 3

23 jun 2021

"Trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden .
Rekommenderas varmt ."
säljare på Svängrumsgatan 16

15 jun 2021

"Vi är nöjda med det mesta, men hade hoppats få mer betalt för lägenheten. "
säljare på Kapplandsgatan 32

27 maj 2021

"Jag är jättenöjd. Anledningen till att jag kryssade nej på ifall mäklarens värdering stämde överens med slutpriset var för att slutpriset hamnade 200 000 över tidigare rekord i området och det hade varken mäklaren eller jag kunnat räkna med. "
säljare på Antenngatan 13B

27 apr 2021

"Trevlig och tillmötesgående, lugn, inlyssnande och lätt att ha att göra med. En väldigt snabb försäljning på förhand utan visning så kan inte bedöma hans insats i en längre process. "
säljare på Sjöbackevägen 6

22 apr 2021

"Joakim är duktig på att lyssna på hur säljaren vill att det skall gå till. Han är grym på att återkoppla och kollar alltid om det är några frågetecken. Han är lugn, saklig och väldigt professionell. Inget att anmärka på!"
säljare på Askåkersplan 30

16 apr 2021

"Det har varit lätt och trevligt att samarbeta med Joakim och jag är mycket nöjd med hans insats. "
säljare på Klarinettgatan 5

14 apr 2021

"I sin helhet är jag väldigt nöjd med Joakim som mäklare. Dock kan jag tycka att han gav en lite för stor indikation på att slutpriset skulle bli högre än vad det faktiskt blev. Dock har han varit ärlig och förklarat hur marknaden har ändrat sig och är efter de förutsättningarna nöjd med det jag f..."
"I sin helhet är jag väldigt nöjd med Joakim som mäklare. Dock kan jag tycka att han gav en lite för stor indikation på att slutpriset skulle bli högre än vad det faktiskt blev. Dock har han varit ärlig och förklarat hur marknaden har ändrat sig och är efter de förutsättningarna nöjd med det jag fick ut. "
Läs mer
säljare på Mandolingatan 5

30 mar 2021

"Joakim är en mycket bra och förtroendeingivande mäklare! Han är trevlig, tillmötesgående, kompetent, positiv och realistisk! En mycket bra kombination och ett grattis till Bjurfors för en sådan skicklig och mångsidig medarbetare! "
säljare på Munspelsgatan 20

16 mar 2021

"Joakim är trevlig, engagerad o lätt att jobba med. Han ledde oss till en superbra försäljning pgv goda råd från början till slut. Han är kunnig o professionell, jag rekomenderar honom varmt."
säljare på Lokattsbacken 68

15 mar 2021

"Jag har haft nöjet att både köpa och sälja bostäder med Joakim. Först köpte vi en lägenhet av Joakim och vi tyckte om hans bemötande av oss som köpare. Detta var viktigt när jag sedan valde att anlita honom för att sälja min nuvarande bostad. Varit med om dåligt bemötande som spekulant tidigare a..."
"Jag har haft nöjet att både köpa och sälja bostäder med Joakim. Först köpte vi en lägenhet av Joakim och vi tyckte om hans bemötande av oss som köpare. Detta var viktigt när jag sedan valde att anlita honom för att sälja min nuvarande bostad. Varit med om dåligt bemötande som spekulant tidigare av andra mäklare.
Tyckte att Joakims agerande genom hela processen har varit bra och proffsigt. Tyvärr fick jag inte det priset jag hade velat ha och det som var indikerat till mig innan försäljningen påbörjades. Men tydligen var det en temporär dipp i marknaden när vi skulle sälja. "
Läs mer
säljare på Kapplandsgatan 32

12 mar 2021

"Professionell och kunnig mäklare som tryggt lotsar mot lyckad försäljning. God kommunikatör som levererar snabba svar och tillförlitlig rådgivning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Basungatan 42

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
39 545 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
225 av 234 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
211 av 237 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 238 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
240 av 240 säljare

Joakim på kartan.

342 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
241 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 66 m²
Lägenhet, Göteborg
3 476 kr/mån
5 150 000 kr
3 rum, 81 m²
63 580 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 072 kr/mån
4 095 000 kr
3 rum, 76,5 m²
53 881 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 871 kr/mån
1 800 000 kr
1,5 rum,
Lägenhet, Göteborg
3 161 kr/mån
3 rum, 75,6 m²
Lägenhet, Göteborg
5 072 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 025 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 230 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ruddalen
4 rum, 83 m²
3 200 000 kr
Lägenhet Långedrag
-150 000 kr
3 rum, 65,3 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim är verkligen en mäklare utöver det vanliga både i mötet med mig och potentiella köpare och jag rekommenderar honom varmt till alla som vill få en både trygg och skarp försäljning! "
3 290 000 kr
Lägenhet Hovås
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 290 000 kr
4 060 000 kr
Lägenhet Önnered
-90 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.