Joakim Jernberg

Profilbild för Joakim Jernberg
Joakim Jernberg
4.8 / 5
(115 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
25 st
70 320 000 kr

Bakgrund

Joakim Jernberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-04-27. Joakim har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 93 705 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2013 och är nu verksam i västra Göteborg där jag förmedlar bostadsrätter. Med ett stort driv, engagemang och glatt humör så är strävan att varje affär ska bli lyckad för såväl säljare som köpare. Bjurfors metod i kombination med höga ambitioner ger alla förutsättningar för en lyckad affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

29 jun 2020

"Toppen."
säljare på Beryllgatan 51

18 jun 2020

"Joakim har varit engagerad och lätt att få tag på under försäljningen, upplever honom som tydlig och noggrann i sin kommunikation både mot mig som säljare och mot köparen, vilket jag tycker är mycket bra!"
säljare på Svängrumsgatan 75

04 maj 2020

"Lugnt och stabilt! Tillgänglig och kunnig!
Rekommenderas 7 dagar i veckan!"
säljare på Orkestergatan 11

25 mar 2020

"Joakim har stöttat oss hela vägen i processen och varit tillmötesgående då vi ställt vissa krav. Han tappade aldrig tålamodet med oss, trots att vi velat fram och tillbaka. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Joakim. Han är inte bara en kompetent mäklare, utan besitter även kvalitéer som ödmjukhet, ärlighet och pålitlighet, vilket jag tror är viktiga komponenter för en väl genomförd bostadsaffär. "
säljare på Uggleberget 29

15 mar 2020

"vi hade otur och kom till budgivning mitt i värsta coronakrisen."
säljare på Norra Dragspelsgatan 24

11 mar 2020

"Mycket kompetent och duktig mäklare. Lyckade sälja vårt radhus till rekordpris. Även köparna upplevdes som mycket nöjda med vår mäklare."
säljare på Antenngatan 55H

01 feb 2020

"Mycket bra och höll mig underrättad hela tiden."
säljare på Marklandsgatan 47

23 jan 2020

"Joakim är en superduktig säljare. Han lyssnar, följer upp och ger goda råd. Hans personlighet gör att man känner på sig att man valt rätt säljare (jag bytte till Joakim). Som säljare är jag mycket glad över slutresultatet. Kan rekommenderas till 100%"
säljare på Klåva Gårdsväg 7B

18 jan 2020

"Joakim var under hela processen driven och engagerad, men även lyhörd och öppen för att diskutera. En sak som jag verkligen uppskattade var att vi hela tiden försökte ligga steget före genom att planera för olika utfall. Detta var särskilt aktuellt då försäljningen låg runt jul och nyår.
Jag är mycket nöjd med Joakims insats och kan lätt rekommendera honom. "
säljare på Fagottgatan 8

17 dec 2019

"Fantastisk kunning och engagerad. Bättre mäklare får man leta efter !"
säljare på Solarvsplan 32

10 dec 2019

"Engagerad och jobbade hårt med en krånglig situation med flera liknande lägenheter ute till försäljning. Vi är nöjda! "
säljare på Marklandsgatan 69

06 dec 2019

"Joakim är en mäklare med ett stort engagemang och driv. Jag uppskattade hans positiva inställning och att han är så mån om att både jag som säljare och ev köpare ska känna oss trygga och nöjda. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Saxofongatan 16

14 nov 2019

"Trevlig och gick att nå hela dagen. Uppdaterade frekvent om läget under hela processen. Engagerad. "
säljare på Flöjtgatan 9

27 sep 2019

"Kanon mäklare! Trevlig, kunnig och ansvarig Rekommenderas såklart! "
säljare på Topasgatan 84

20 sep 2019

"Mycket bra insats av Joakim. Han till och med damsög innan visning när det var lite tidsbrist."
säljare på Basungatan 27

19 sep 2019

"Joakim är super! Vi rekommenderar! Trevlig och naturlig i sitt sätt. Annonsen var verkligen pricken över i, med väl vald fotograf och träffande beskrivning. "
säljare på Traneredsvägen 35A

09 sep 2019

"Mäklaren Joakim förde också vidare önskemål och kontakt om styling. Kom i kontakt med en otroligt duktig stylist , Josefin på Stylingfabriken. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Fagottgatan 6

27 aug 2019

"Vi träffade olika mäklare för intaget av vår lägenhet, men Joakim var den första mäklaren som tog sig tid att fråga oss om våra förväntningar och tankar om processen. Joakim frågade oss om vad vi tycker är viktigt, vad som varit bra och dåligt med boendet och frågade kontinuerligt om allt kändes bra.
Jag rekommenderar Joakim som mäklare, både för den som har tydliga tankar kring säljprocessen och till den som behöver lite mer stöttning."
säljare på Lergöksgatan 21

10 jun 2019

"Lyhörd uppdaterade mig fortgående hjälpte till med kontakt med stylist mycket nöjd"
säljare på Lantmilsgatan 26

27 maj 2019

"Bra lyhörd mäklare ,insatt i området "
säljare på Halvtumsgatan 10

27 apr 2019

"Personligt och seriöst"
säljare på Rubingatan 28

25 apr 2019

"Joakim är en seriös och driven mäklare. Vi kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Backängen 27

05 mar 2019

"Behaglig och trevlig att ha att göra med!"
säljare på Basungatan 24

19 feb 2019

"Vi sålde vår lägenhet i början av februari 2019 med Joakim som mäklare. Vi är väldigt nöjda med hur vi har blivit bemötta från start till "mål". Joakim är lyhörd och har ett professionellt bemötande. Vi kan absolut rekommendera Joakim Jernberg som mäklare och kommer även att nyttja hans mäklartjänster vid en eventuell framtida affär!"
säljare på Konsertgatan 7

31 jan 2019

"Tyvärr har marknaden och priserna dippat vilket gjorde att resultatet inte riktigt mötte tidigare statistik baserat på Joakims erfarenhet och därmed inte riktigt våra förväntningar. Joakim var dock mycket lyhörd, service inriktad, drivande och ambitiös genom hela processen så han rekommenderas varmt! :)"
säljare på Orkestergatan 1

18 jan 2019

"Lätt att ta kontakt med, mycket kunnig, angagerad"
säljare på Rubingatan 47

11 jan 2019

"He is an energetic broker who helped me professionally to sell my apartment."
säljare på Rubingatan 29

30 okt 2018

"Joakim är proffsig och kompetent .Dessutom förbaskat trevlig .Självklart kommer jag att rekommendera honom.
Lars Stockman"
säljare på Bergkristallsgatan 26

17 okt 2018

"Bra kännedom om bostadssituation, prisbild och utbud i området.
Allt fungerade smidigt. Lätt att samarbeta med."
säljare på Transistorgatan 33

15 okt 2018

"Kan gott rekommendera Joakim. En komplett mäklare som vet vad han gör! Trevlig och lätt att få kontakt med"
säljare på Askåkersplan 4

04 okt 2018

"Joakim uppdaterade oss hela tiden och var otroligt trevlig och lyhörd! Vi kommer rekommendera honom till familj och vänner! "
säljare på Gitarrgatan 3

30 aug 2018

"Joakim är engagerad, proffigt och driven, han höll oss hela tiden uppdaterade. Vi är jättenöjda med honom som vår mäklare och kan starkt rekomendere honom. Kommer absolut jobba mer med Joakim i framtiden "
säljare på Topasgatan 75

30 aug 2018

"Riktigt bra mäklare som jag skulle kunna rekommendera vidare eller som jag skulle kunna tänka mig ta kontakt med om jag skulle göra min nästa försäljning"
säljare på Topasgatan 78

27 aug 2018

"Han visade bra engagemang, svarade på frågor i tid och otid. Var lätt att få ta på när jag hade frågor. Positiv och glad, lätt att prata med."
säljare på Beryllgatan 59

20 aug 2018

"Vi är nöjda med Joakims insats. Han har varit mån om oss och vår lägenhet och hela tiden hållt oss uppdaterade. Har vi haft frågor så har han alltid svarat på dem. Det har varit toppservice och vi rekommenderar honom absolut. "
säljare på Mandolingatan 5

08 aug 2018

"Väldigt driven, Rekommenderas Starkt "
säljare på Lergöksgatan 15

06 aug 2018

"Koll på området, bred kundkrets. "
säljare på Topasgatan 85

05 jul 2018

"Jag har både sålt och köpt bostadsrätt tidigare men har aldrig tidigare varit så nöjd och imponerad av en mäklare, för att inte tala om väl omhändertagen. Joakim har varit extremt professionell, tillgänglig, trevlig och serviceinriktad under hela processen att sälja mitt boende samt varit väldigt aktiv i processen att jag skulle hitta något nytt. Flera gånger har jag fått tips om olika lägenheter som han trodde skulle passa mig och min familj och ett tios ledde till köp. Under hela processen har jag känt genuint intresse och fokus från Joakim i att göra det bästa för mig och mina behov. "
säljare på Distansgatan 15

10 maj 2018

"Duktig"
säljare på Beryllgatan 35

15 apr 2018

"Joakim har en unik kombination av professionalism och att samtidigt vara personlig. Han är mycket lyhörd och kunnig. Hans sätt att ge förtroende och hålla en nära och informativ kontakt uppskattade vi. Att vi fick ett bra slutpris på vår lägenhet trots en svajig marknad var ett mycket bra betyg på en utmärkt mäklarinsats. "
säljare på Högsbogatan 31

13 apr 2018

"Allt bra. Inget att klaga på. Hjälpsam och enkel att ha och göra med. Tummen upp"
säljare på Beryllgatan 36

01 feb 2018

"Mycket bra och trevlig mäklare!!"
säljare på Nya Varvsallén 20A

30 jan 2018

"Grymt bra jobbat av Joakim! Vi rekommenderar honom starkt."
säljare på Uppegårdsvägen 6

17 jan 2018

"Jag har varit i kontakt med många mäklare, främst i Högsbo området och det här är utan någon som helst tvekan det bästa jag varit med om. Joakim är otroligt genuin, lätt att tycka om, ärlig, väldigt trevlig utan att det blir för "säljigt och kladdigt", jordnära, förstående, lyssnande, duktig på att få med sig detaljer och är väldigt förtroendeingivande. Han har under hela processen varit väldigt drivande, ständigt uppdaterat mig om vad som händer, tillgänglig, professionell, målfokuserad och varit väldigt tålmodig. Han är en mäklare som är otroligt lätt att samarbeta med och som hela tiden varit väldigt mån att jag som säljare ska känna att allt känns rätt men också hela tiden även värnat om köparen. Joakim har lyckats stänga denna affär väldigt smidigt i en skakig marknad där utbudet varit väldigt stort. Lägenheten blev otroligt bra exponerad och marknadsförd, över all förväntan och denna försäljning har dessutom lett till försäljningsrekord, vilket jag inte ens trodde var möjligt i dagens marknad. Jag hade inte tvekat en sekund på att anställa Joakim i framtiden om möjlighet skulle ges, han är proffs på det han gör. Kunde inte vara mer nöjd, rekommenderas skarpt! /Elin "
säljare på Klarinettgatan 8

21 nov 2017

"Med tanke på den oroliga bostadsmarknaden så gjorde Joakim ett väldigt bra jobb. Vi är nöjda och kan varmt rekomendera Joakim."
säljare på Solarvsplan 9

14 aug 2017

"Toppen Mäklare och framför allt lyhörd .. duktig på att få med sig alla detaljer både från min sida samt köparens.
bra Jobbat "
säljare på Björklundavägen 12

22 jun 2017

"Duktig mäklare, säljer gärna med honom igen! "
säljare på Briljantgatan 91

20 jun 2017

"Duktig,vänlig, tålmodig mm.Mycket bra och duktig mäklare!"
säljare på Kapplandsgatan 70

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
93 705 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 115 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
103 av 115 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
111 av 115 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 115 säljare

Joakim på kartan.

164 tidigare annonser
2 bostäder till salu
115 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 690 000 kr
3 rum, 80 m²
46 125 kr/m²
Lägenhet, Kungsbacka
3 650 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 75,6 m²
35 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 552 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 335 000 kr
Lägenhet Flatås
-15 000 kr
5 rum, 109 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
2 480 000 kr
Lägenhet Flatås
-15 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 070 000 kr
Lägenhet Ruddalen
-120 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 050 000 kr
Lägenhet Hovås
-100 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
2 370 000 kr
Lägenhet Flatås
+ 75 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim har varit engagerad och lätt att få tag på under försäljningen, upplever honom som tydlig och noggrann i sin kommunikation både mot mig som säljare och mot köparen, vilket jag tycker är mycket bra!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.