Joakim Jernberg

Profilbild för Joakim Jernberg
Säljarfavorit
Joakim Jernberg
4.8 / 5
(173 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
32 st
108 560 000 kr

Bakgrund

Joakim Jernberg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-04-27. Joakim har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 114 480 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2013 och är nu verksam i västra Göteborg där jag förmedlar bostadsrätter. Med ett stort driv, engagemang och glatt humör så är strävan att varje affär ska bli lyckad för såväl säljare som köpare. Bjurfors metod i kombination med höga ambitioner ger alla förutsättningar för en lyckad affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Joakim.

04 aug 2021

"Mycket nöjd, kan nog inte bli bättre!"
säljare på Saxofongatan 6

27 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Joakim och hans insats. Han är väldigt professionell och alltid tillgänglig. Vi var till en början inte helt nöjda med bilderna, men Joakim var mycket tillmötesgående och ville att vi skulle bli nöjda. Han har guidat oss mycket bra genom vår första bostadsförsäljning vilket gjort att vi litat på honom och känt oss trygga med att han har förmedlat och sålt vår bostad. "
säljare på Lilla Marconigatan 3

23 jun 2021

"Trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden .
Rekommenderas varmt ."
säljare på Svängrumsgatan 16

15 jun 2021

"Vi är nöjda med det mesta, men hade hoppats få mer betalt för lägenheten. "
säljare på Kapplandsgatan 32

27 maj 2021

"Jag är jättenöjd. Anledningen till att jag kryssade nej på ifall mäklarens värdering stämde överens med slutpriset var för att slutpriset hamnade 200 000 över tidigare rekord i området och det hade varken mäklaren eller jag kunnat räkna med. "
säljare på Antenngatan 13B

27 apr 2021

"Trevlig och tillmötesgående, lugn, inlyssnande och lätt att ha att göra med. En väldigt snabb försäljning på förhand utan visning så kan inte bedöma hans insats i en längre process. "
säljare på Sjöbackevägen 6

22 apr 2021

"Joakim är duktig på att lyssna på hur säljaren vill att det skall gå till. Han är grym på att återkoppla och kollar alltid om det är några frågetecken. Han är lugn, saklig och väldigt professionell. Inget att anmärka på!"
säljare på Askåkersplan 30

16 apr 2021

"Det har varit lätt och trevligt att samarbeta med Joakim och jag är mycket nöjd med hans insats. "
säljare på Klarinettgatan 5

14 apr 2021

"I sin helhet är jag väldigt nöjd med Joakim som mäklare. Dock kan jag tycka att han gav en lite för stor indikation på att slutpriset skulle bli högre än vad det faktiskt blev. Dock har han varit ärlig och förklarat hur marknaden har ändrat sig och är efter de förutsättningarna nöjd med det jag fick ut. "
säljare på Mandolingatan 5

30 mar 2021

"Joakim är en mycket bra och förtroendeingivande mäklare! Han är trevlig, tillmötesgående, kompetent, positiv och realistisk! En mycket bra kombination och ett grattis till Bjurfors för en sådan skicklig och mångsidig medarbetare! "
säljare på Munspelsgatan 20

16 mar 2021

"Joakim är trevlig, engagerad o lätt att jobba med. Han ledde oss till en superbra försäljning pgv goda råd från början till slut. Han är kunnig o professionell, jag rekomenderar honom varmt."
säljare på Lokattsbacken 68

15 mar 2021

"Jag har haft nöjet att både köpa och sälja bostäder med Joakim. Först köpte vi en lägenhet av Joakim och vi tyckte om hans bemötande av oss som köpare. Detta var viktigt när jag sedan valde att anlita honom för att sälja min nuvarande bostad. Varit med om dåligt bemötande som spekulant tidigare av andra mäklare.
Tyckte att Joakims agerande genom hela processen har varit bra och proffsigt. Tyvärr fick jag inte det priset jag hade velat ha och det som var indikerat till mig innan försäljningen påbörjades. Men tydligen var det en temporär dipp i marknaden när vi skulle sälja. "
säljare på Kapplandsgatan 32

12 mar 2021

"Professionell och kunnig mäklare som tryggt lotsar mot lyckad försäljning. God kommunikatör som levererar snabba svar och tillförlitlig rådgivning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Basungatan 42

11 mar 2021

"Jag tycker arvodet blev orimligt högt, vilket drar ner helhetsbilden. Förutom det så är jag nöjd med Joakims insats. När priserna blir så höga som det är idag så var modellen fel.
I övrigt har det varit jättebra att jobba med Joakim. Så med insatsen är jag jättenöjd. "
säljare på Värslevägen 41

05 mar 2021

"En mycket duktig & lyhörd mäklare som värdesätter goda affärsrelationer. Rekommenderas starkt. "
säljare på Lilla Marconigatan 15

04 feb 2021

"Snabb respons och snabb service från start. Inget vel utan stringens från början till slut. Jag eftersökte en snabb process och det fick jag. "
säljare på Talldungen 13

31 jan 2021

"Joakim var alltid nåbar och väldigt tydlig i sina svar. Han pressade inte oss mot ett visst beslut eller åt ett visst håll utan vi hade ett riktigt samarbete med varandra. Vi skulle välja honom som mäklare igen! "
säljare på Bergkristallsgatan 48

25 jan 2021

"Förtroendeingivande, seriös och trevlig utan överdrifter.
Bra jobbat!"
säljare på Kungagårdsängen 29

22 jan 2021

"Joakim är grymt engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden på ett sätt som fick oss att känna stort förtroende och trygghet med affären. Han rekommenderas varmt!"
säljare på Antenngatan 4C

01 dec 2020

"Joakim har varit flexibel, trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sjömilsgatan 23

29 sep 2020

"Vi är nöjda med vår mäklare Joakim som har varit lyhörd, engagerad och framförallt har han varit ett bra bollplank under hela processen.
Tack för din hjälp Joakim. "
säljare på Hovås Allé 24

28 sep 2020

"Engagerad, professionell och trevlig.
Jag kände mig trygg under hela försäljningen, trots tuffa Corona-tider så matchade priset mina förväntningar.
Rekommenderar Joakim till alla som går i säljtankar, bättre mäklare får man leta efter."
säljare på Askåkersplan 34

16 sep 2020

"Joakim var lyhörd och super engagerad från början till slut. Rekommenderar honom alla dagar i veckan."
säljare på Solarvsplan 24

15 sep 2020

"Mycket tydlig och säker mäklare som gjorde mig trygg under hela säljprocessen. Kan verkligen rekommendera Joakim. "
säljare på Basungatan 36

28 aug 2020

"Höll mig uppdaterad alltid."
säljare på Topasgatan 72

25 aug 2020

"Joakim uppdaterad oss under hela processen och var alltid lätt att få tag i om vi hade frågor. Rekommenderar honom stark!"
säljare på Bergkristallsgatan 24

20 aug 2020

"Jocke är en kanonkille och en lika bra mäklare. Informerade oss om allt och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Stor kompetens och en görgo gubbe."
säljare på Fagottgatan 8

14 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med mäklarens agerande under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Joakim Jernberg som mäklare. "
säljare på Marklandsgatan 63

20 jul 2020

"Vi har varit jättenöjda med Joakim på Bjurfors och kan varmt rekommendera honom till andra säljare! "
säljare på Distansgatan 53

29 jun 2020

"Toppen."
säljare på Beryllgatan 51

18 jun 2020

"Joakim har varit engagerad och lätt att få tag på under försäljningen, upplever honom som tydlig och noggrann i sin kommunikation både mot mig som säljare och mot köparen, vilket jag tycker är mycket bra!"
säljare på Svängrumsgatan 75

04 maj 2020

"Lugnt och stabilt! Tillgänglig och kunnig!
Rekommenderas 7 dagar i veckan!"
säljare på Orkestergatan 11

25 mar 2020

"Joakim har stöttat oss hela vägen i processen och varit tillmötesgående då vi ställt vissa krav. Han tappade aldrig tålamodet med oss, trots att vi velat fram och tillbaka. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Joakim. Han är inte bara en kompetent mäklare, utan besitter även kvalitéer som ödmjukhet, ärlighet och pålitlighet, vilket jag tror är viktiga komponenter för en väl genomförd bostadsaffär. "
säljare på Uggleberget 29

15 mar 2020

"vi hade otur och kom till budgivning mitt i värsta coronakrisen."
säljare på Norra Dragspelsgatan 24

11 mar 2020

"Mycket kompetent och duktig mäklare. Lyckade sälja vårt radhus till rekordpris. Även köparna upplevdes som mycket nöjda med vår mäklare."
säljare på Antenngatan 55H

01 feb 2020

"Mycket bra och höll mig underrättad hela tiden."
säljare på Marklandsgatan 47

23 jan 2020

"Joakim är en superduktig säljare. Han lyssnar, följer upp och ger goda råd. Hans personlighet gör att man känner på sig att man valt rätt säljare (jag bytte till Joakim). Som säljare är jag mycket glad över slutresultatet. Kan rekommenderas till 100%"
säljare på Klåva Gårdsväg 7B

18 jan 2020

"Joakim var under hela processen driven och engagerad, men även lyhörd och öppen för att diskutera. En sak som jag verkligen uppskattade var att vi hela tiden försökte ligga steget före genom att planera för olika utfall. Detta var särskilt aktuellt då försäljningen låg runt jul och nyår.
Jag är mycket nöjd med Joakims insats och kan lätt rekommendera honom. "
säljare på Fagottgatan 8

17 dec 2019

"Fantastisk kunning och engagerad. Bättre mäklare får man leta efter !"
säljare på Solarvsplan 32

10 dec 2019

"Engagerad och jobbade hårt med en krånglig situation med flera liknande lägenheter ute till försäljning. Vi är nöjda! "
säljare på Marklandsgatan 69

06 dec 2019

"Joakim är en mäklare med ett stort engagemang och driv. Jag uppskattade hans positiva inställning och att han är så mån om att både jag som säljare och ev köpare ska känna oss trygga och nöjda. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Saxofongatan 16

14 nov 2019

"Trevlig och gick att nå hela dagen. Uppdaterade frekvent om läget under hela processen. Engagerad. "
säljare på Flöjtgatan 9

27 sep 2019

"Kanon mäklare! Trevlig, kunnig och ansvarig Rekommenderas såklart! "
säljare på Topasgatan 84

20 sep 2019

"Mycket bra insats av Joakim. Han till och med damsög innan visning när det var lite tidsbrist."
säljare på Basungatan 27

19 sep 2019

"Joakim är super! Vi rekommenderar! Trevlig och naturlig i sitt sätt. Annonsen var verkligen pricken över i, med väl vald fotograf och träffande beskrivning. "
säljare på Traneredsvägen 35A

09 sep 2019

"Mäklaren Joakim förde också vidare önskemål och kontakt om styling. Kom i kontakt med en otroligt duktig stylist , Josefin på Stylingfabriken. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Fagottgatan 6

27 aug 2019

"Vi träffade olika mäklare för intaget av vår lägenhet, men Joakim var den första mäklaren som tog sig tid att fråga oss om våra förväntningar och tankar om processen. Joakim frågade oss om vad vi tycker är viktigt, vad som varit bra och dåligt med boendet och frågade kontinuerligt om allt kändes bra.
Jag rekommenderar Joakim som mäklare, både för den som har tydliga tankar kring säljprocessen och till den som behöver lite mer stöttning."
säljare på Lergöksgatan 21

10 jun 2019

"Lyhörd uppdaterade mig fortgående hjälpte till med kontakt med stylist mycket nöjd"
säljare på Lantmilsgatan 26

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
114 480 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 167 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
152 av 170 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
167 av 171 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
172 av 172 säljare

Joakim på kartan.

232 tidigare annonser
5 bostäder till salu
173 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
1 rum, 38 m²
55 131 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 545 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 55 m²
39 090 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 399 kr/mån
2 850 000 kr
3 rum, 61 m²
46 721 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 518 kr/mån
3 400 000 kr
3 rum, 61 m²
55 737 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 518 kr/mån
3 395 000 kr
3 rum, 65 m²
52 230 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 521 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 250 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 255 000 kr
2 rum, 57,4 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 430 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 180 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 950 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
+ 50 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Ruddalen
2 rum, 55 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd, kan nog inte bli bättre!"
2 070 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 75 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.