Jimi Bennet Oduncu

Profilbild för Jimi Bennet Oduncu
Jimi Bennet Oduncu
5.0 / 5
(105 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
22 st
103 675 000 kr

Bakgrund

Jimi Bennet Oduncu jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-06. Jimi har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jimi har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 104 200 000 kr.

Presentation

- Utmärkelsen Nöjdast Kunder 2018 och 2019.
(Bland både säljare & köpare)

Jag har jobbat i branschen i 4 år och fick min registrering sommaren 2017. Dålig timing är nog det första man tänker med tanke på att vi under hösten 17 hade en av de största kriserna på bostadsmarknaden någonsin med ett prisras upp till 15 %. De flesta mäklare visste inte vilket ben dem skulle stå på överhuvudtaget, hur skulle man få ihop affärerna nu?

Idag kan man säga att detta var det absolut bästa som kunde hända för min egen del yrkesmässigt. Jag är idag en av de mäklare som omsätter allra högst på företaget och dessutom har jag fått utmärkelsen ”Nöjdast kunder” 2 år i rad. Jag är extremt engagerad i alla mina uppdrag jag tar mig an, jag jobbar detaljerat steg för steg och lämnar ingenting åt slumpen.
Jag har fått gå den hårda skolan och detta har gjort mig till en av de starkaste fastighetsmäklarna med högsta möjliga kvalité på försäljningarna dessutom, vilket jag anser är det viktigaste i slutändan – att du som kund är så nöjd som det bara går.

Säljare om Jimi.

28 maj 2020

"Han är grym... "
säljare på Nina Einhorns gata 4

07 maj 2020

"Supertrevlig, flexibel och mycket bra med kommunikationen."
säljare på Hornsgatan 63

04 maj 2020

"Jag är normalt snål med toppbetygen då jag tycker att något bör sticka ut för att förtjäna det, i detta fall delar jag med glädje ut högsta betyg genomgående! Jimi var duktig, trevlig och driven. Finns möjligheten kommer han få sälja vår nästa bostad också."
säljare på Roslagsgatan 54A

29 apr 2020

"Detta är andra gången jag använder mig utav Jimi som mäklare. Jimi är en väldigt kompetent mäklare som guidar dig igenom processen på ett väldigt transparent sett så man känner sig delaktig i hur försäljningen går och hur spekulanterna resonerar etc.
Inom loppet utav endast 3 veckor fick jag lägenheten fotograferad, visad samt även såld. Mycket imponerande med tanke på rådande tider. Jimi lämnar ingenting åt slumpen och är otroligt duktig på att skapa relationer med människor. Varför jag valde honom en andra gång och kommer välja honom förmodligen en tredje."
säljare på Vanadisvägen 25

27 apr 2020

"Jimi är en otroligt lugn, trygg och lyhörd mäklare som gjorde min försäljning till ren njutning. Jag kommer ta kontakt med Jimi för alla mina kommande försäljningar! "
säljare på Tottvägen 5A

24 apr 2020

"Jimi gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av både min och min sambos bostäder. Proffsig, transparent och tydlig genom hela processen.
Jag kan varmt rekommendera Jimi vidare!"
säljare på Snörmakarvägen 29

01 apr 2020

"Jag har både privat och genom min yrkesutövning träffat fler mäklare än dom flesta privatpersoner har gjort.
Jimi Bennet Oduncu är i särklass den trevligaste och mest kompetenta mäklaren som jag och min dotter har haft nöjet att träffa.
Trots att vi sålde lägenheten med blandade känslor så gjorde han våran försäljning till en synnerligen trevlig upplevelse, min dotter kommenterade efter kontrakts skrivningen, " Ska vi köpa hus eller lägenhet i Stockholm igen så vill jag inte ha någon annan mäklare".
Tack för att du tog hand om oss Jimi.
// Ulf och Anna.
"
säljare på Ångermannagatan 170

30 mar 2020

"Mäklaren var professionell i ordets alla bemärkelser. Han var tydlig och pedagogisk i all kommunikation, lyhörd och hjälpsam, alltid tillgänglig och gav snabb återkoppling. Hans sociala förmåga, språkliga kommunikation och positiva förhållningssätt gjorde samarbetet till ett nöje. "
säljare på Valhallavägen 10

30 mar 2020

"Väldigt duktig, pålitlig och kunnig. "
säljare på Nina Einhorns gata 6

30 mar 2020

"Väldigt proffesionellt genomfört från start till mål."
säljare på Nina Einhorns gata 4

27 feb 2020

"Jimi är förtroendeingivande, positiv, kunnig, engagerad och väldigt lätt att tycka om. Han är noggrann med att allt ska bli rätt och att både säljare och köpare ska få en positiv upplevelse av affären. Vi kan varmt rekommendera Jimi till alla, även förstagångssäljare som kanske är i extra behov av en kunnig och engagerad mäklare. Vi är så tacksamma att vi fick Jimi rekommenderad till oss, och skulle vi vara i behov av en mäklare igen är Jimi det självklara valet!"
säljare på Rörstrandsgatan 60

25 jan 2020

"Jimi visade från start stor kunskap och väldigt tydlig kommunikation. Han är engagerad och dedikerad sitt arbete, samtidigt som han är lyhörd.
Han var under vår försäljning den perfekta kombinationen av profesionell och personlig.
Det viktigaste av allt är att vi kände oss 100% trygga med Jimi och kan varmt rekomendera honom till alla!
"
säljare på Fredrikslundsvägen 45

14 jan 2020

"Från första mötet med Jimi känner man ett lugn. Han han höll oss uppdaterade och var lätt att få tag på under hela processen. Mycket engagerad och positiv, ärlig och uppfinningsrik. Kunde alltid svara på våra frågor och komma med kreativa lösningar.
Utöver allt detta är Jimi en person som man tycker om - han är varm och genuin!
Vi kan varmt rekommendera Jimi. "
säljare på Surbrunnsgatan 8A

25 dec 2019

"Jimi gör i sin helhet en gedigen och professionell insats med stort engagemang. Rekommenderas!"
säljare på Karlsviksgatan 16

22 dec 2019

"Jag är super nöjd med Jimi som mäklare. Super kompetent och lyhörd. Kände mig i trygga händer under hela processen. Kan absolut rekommendera denna trevliga och sociala mäklare. "
säljare på Karlbergsvägen 68

27 okt 2019

"Vi diskuterade inte slutpriset. Om mäklaren var prisvärd är en fråga svår att svara på. Jimi var en mycket bra mäklare men att jag tycker att arvodet är högt har inte med honom att göra."
säljare på Roslagsgatan 53

20 okt 2019

"Från ruta ett och enda in i mål så fanns Jimi där till 110%, jag kan inte tänka mig att någon annan kunde ha gjort ett bättre jobb. Jimi sydde ihop allting och följde upp processen i varje detalj och gav ovärderliga råd i både förberedelsefasen och i slutfasen. Han svarade på samtal från spekulanter klockan 23:30 en fredagkväll! Vilket visade sig vara nyckeln till den lyckade försäljningen. Sist men inte minst, Jimi fick både mig som säljare, och köparen att känna att han var på båda våra sidor(många andra fokuserar bara på säljaren) det skulle inte förvåna mig om köparna anlitar Jimi i framtiden, det kommer i alla fall jag göra, Jag vill ha Jimi vid min sida på alla kommande bostadsaffärer."
säljare på Tomtebogatan 16

15 okt 2019

"En fantastisk mäklare med positiv energi."
säljare på Brantingsgatan 25

14 okt 2019

"Sannolikt en av Stockholms bästa mäklare. Jimi visade prov på stort engagemang och professionalitet genom hela processen. Väldigt trevlig, positiv och driven som person vilket vi som säljare uppskattade mycket. Skulle absolut kunna tänka oss att anlita igen vid en framtida försäljning! "
säljare på Kungsholmsgatan 50

13 okt 2019

"Vi är supernöjda med Jimis insats. Lyhörd och engagerad! Kom med bra inredningstips med."
säljare på Ruddammsvägen 6

21 sep 2019

"Jimmie är underbar som person, kunnig i sitt yrke, vi är mycket nöjda med hans jobb och vi rekommenderar honom hjärtligt till alla som vill köpa och sälja. Sista 3 åren har vi träffat flera mäklare men han är bäst. Rekommenderar till alla"
säljare på Klara Tvärgränd 5

29 aug 2019

"Kände tillit och en enkelhet med Jimi från
första mötet som gjorde att jag valde att sälja via honom. Är väldigt nöjd med hans insats, han utstrålar ett lugn och noggrannhet som jag tror är viktigt för en köpare också. "
säljare på Kungsholms Strand 181

27 aug 2019

"Jimi visade ett stort engagemang med en bra kommunikation och uppdatering kring försäljningen. Han var positiv, ärlig och professionell. Det här var definitivt inte sista gången jag anlitar honom."
säljare på Valhallavägen 65

26 aug 2019

"Det här är Stockholms bästa mäklare, för både köpare och säljare – guldkornet man letar efter helt enkelt. Smart, lösningsorienterad, förekommande, nytänkande, trevlig, ärlig, positiv och duktig. Även en genuin och härlig person att ha runt sig, vilket är en egenskap som förstås gör sig väldigt bra i processen med spekulanterna. Hade kunnat skriva hur långt som helst men för att summera: överträffade alla förväntningar. Värt varje krona."
säljare på Luntmakargatan 10

07 jul 2019

"Vilket proffs!! Levererade över våra förväntningar genom hela processen trots en lugnare marknad. Rekommenderar Jimi till alla som skall sälja. Han fick oss att känna oss delaktiga genom hela processen genom sina täta uppdateringar. Bäst helt enkelt!"
säljare på Sveavägen 140

25 jun 2019

"Would definitely recommend Jimi. He was very professional, efficient and kind, helping me to sell my flat in the current difficult market. "
säljare på Skeppargatan 102

25 maj 2019

"Bästa mäklare."
säljare på Grev Turegatan 8A

23 maj 2019

"Var ett nöje att få ha Jimi som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Otroligt engagerad och delaktig i hela processen från början till slut. Väldigt målinriktad, ställde upp med extravisningar och var otroligt proffsig och trevlig mot potentiella slutkunder. Kommer absolut använda mig utav honom vid nästa försäljning. 5/5 på samtliga punkter."
säljare på Roslagsgatan 53

20 maj 2019

"Så lojal o omtänksam, närvarande,empati gentemot min mor finns inte nog med ord. Bi är mycket mycket nöjda, kan varmt rekommendera Jimi mäklare till andra som skall sälja.
Tack från oss fam Brännfors
"
säljare på Klara Tvärgränd 5

16 apr 2019

"Jimi Bennet Oduncu är en mycket professionell, engagerad och lyhörd mäklare. Han är alltid förberedd och noggrann, kan hantera situationer väl och är mycket uppmuntrande och positiv.
Förutom hans goda egenskaper som mäklare är han otrolig varm och trevlig person och hans bemötande är exceptionellt. Rekommenderar Jimi väldigt varm som mäklare."
säljare på Östermalmsgatan 29A

16 apr 2019

"Finns bara två ord att säga, bästa mäklaren! "
säljare på Siklöjevägen 13

27 mar 2019

"Jimi är den bästa mäklare jag haft att göra med i mina affärer. Han känns mycket personlig och är bra på att känna av situationer. Kom alltid väl förberedd till visningar och möten. Jag trodde först att köparen av vår lägenhet hade känt Jimi i flera år men de var första gången de träffades efter ett par telefonsamtal med varandra. Han känns otroligt personlig och engagerad."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

04 mar 2019

"Jimi har varit professionell och mycket engagerad under hela processen. Att vi alla missbedömde marknaden var ingens fel och Jimi lyckades få vår lägenhet såld utan förlust.
Jag är nöjd med allting "
säljare på Kirunagatan 15

31 jan 2019

"Jimi var den bästa nånsin, helt enastående, hittar inte ord för att kunna beskriva hur bra och kompetent han är. Så engagerad och hade hela tiden flera planer, tog sig tid hela tiden. Gick "over and beyond", bättre mäklare kan man inte hitta och jag rekommenderar honom till 100%. Lyhörd, förstående, lärde sig om området direkt, helt fantastisk."
säljare på Västra vägen 23

25 jan 2019

"Superbra mäklare som maximerade priset på min lägenhet och var mycket proffesionell och påläst! Kan verkligen rekommendera Jimi!"
säljare på Nina Einhorns gata 10

23 jan 2019

"Det som utmärker Jimi är att han är oerhört lyhörd för känsliga situationer som kan uppkomma i samband med försäljning. Han är extremt fokuserad på resultat i form av så högt pris som möjligt, även om detta ger merarbete för honom själv. Han föreslog en klok ommöblering som sannolikt höjde priset
Han är omsorgsfull om detaljerna , tex hjälpte han oss möblera om under fotografering för att få bort en matta
Jimi håller alla ord han lovar
Det har inte hänt att han missat något
Han är uppmuntrande och berömde oss när vi fixat lgh inför visning o fotografering
Han visar därigenom en stor entusiasm och driv
Jag tvekar inte det minsta att anlita honom igen eller rekommendera honom "
säljare på Östermalmsgatan 68E

19 jan 2019

"Väldigt målinriktad mäklare som visar stort engagemang och en väldigt hög service nivå. Kan varmt rekommendera denna mäklare som får en att känna sig som en trygg säljare. Han är inte rädd för att ge goda för att utöka chansen till bättre försäljning. "
säljare på Landsvägen 41

22 nov 2018

"Bästa mäklaren jag använt, engagerad, målinriktad och rakt igenom en riktigt bra mäklare. 10 av 10"
säljare på Tulegatan 74

10 nov 2018

"Mycket charmig, hög social kompetens och mycket kunnig i sitt arbete. Varför vi vill ge Jimi de bästa rekommendationerna.
Med vänlig hälsning
Mona och Birger Viklund"
säljare på Artillerigatan 63

09 nov 2018

"Det märks att Jimi är tävlingsinriktad och alltid vill göra sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Trots att marknaden i nuläget är svajig blev min etta i Vasastan såld före visning och till ett högt pris. Jimis engagemang och kontaktnät underlättade och möjliggjorde detta resultat. Jag är mer än nöjd med Jimi och skulle inte tveka på att anlita honom igen! Rekommenderar Jimi varmt! "
säljare på Torsgatan 71

24 okt 2018

"Kunnig, proffsig med ett varmt bemötande. Jag är mycket nöjd med min lägenhetsförsäljning och kan verkligen rekommendera Jimi Bennet Onducu."
säljare på Starrängsringen 59

21 okt 2018

"Så glad att jag valde Jimi som mäklare vid försäljningen av min lägenhet! Han läste av marknaden helt rätt, ledde hela processen med trygg hand, kom med bra råd och tips och hanterade budgivningen väldigt professionellt. Lägenheten såldes innan visning och jag är supernöjd med hur smidig hela processen kändes! "
säljare på Bråvallagatan 9A

06 okt 2018

"Sålt lägenhet i Vasastan. Jimi har varit ambitiös och driven från dag ett. Han är engagerad, duktig och proffsig i alla sina bemötanden samtidigt som han har en härlig personlighet. "
säljare på Birger Jarlsgatan 104F

27 aug 2018

"Mycket nöjd med Jimis insats över lag, supersmidigt samarbete och otroligt snabb med försäljningen - rekommenderas varmt! "
säljare på Valhallavägen 47

09 jul 2018

"Lägenheten vart såld 3 dagar efter den kom ut på hemnet. Otroligt bra och tacksam för Jimis analys av marknaden!"
säljare på Surbrunnsgatan 5

05 jul 2018

"En bra mäklare som mötte alla förväntningar, lyhörd och proffesionell. Kan verkligen rekommendera Jimi vidare! "
säljare på Skeppargatan 100

27 jun 2018

"Jag är väldigt nöjd med Jimi Bennet Oduncu på Erik Olsson fastighetsförmedling, så Jimi får het klart fem stjärnor med guldkant från mig. Jimi är väldigt professionell, tydlig i sin kommunikation och lyhörd. Jag kan varmt rekommendera Jimi till er som går i säljtankar. "
säljare på Fleminggatan 40B

26 jun 2018

"Jimi är verkligen toppen! Trovärdig, pålitlig, ärlig och mycket kunnig. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Bråvallagatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
104 200 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 105 säljare
Jimi satte rätt förväntningar på slutpriset
94 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 105 säljare
Jimi var tydlig och höll mig uppdaterad
105 av 105 säljare

Jimi på kartan.

140 tidigare annonser
2 bostäder till salu
104 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 750 000 kr
2 rum, 43 m²
87 209 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 118 kr/mån
6 200 000 kr
3 rum, 71 m²
87 323 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 041 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 050 000 kr
Lägenhet Hagastaden
+ 55 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han är grym... "
2 800 000 kr
Lägenhet Kristineberg
+ 150 000 kr
2 rum, 33 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 250 000 kr
Lägenhet Hagastaden
3 rum, 95 m²
Utropspris: 8 250 000 kr
6 820 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 825 000 kr
2 rum, 82 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig, flexibel och mycket bra med kommunikationen."
4 575 000 kr
Lägenhet Sibirien
+ 580 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är normalt snål med toppbetygen då jag tycker att något bör sticka ut för att förtjäna det, i detta fall delar jag med glädje ut högsta betyg genomgående! Jimi var duktig, trevlig och driven. Finns möjligheten kommer han få sälja vår nästa bostad också."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.