Jimi Bennet

Profilbild för Jimi Bennet
Säljarfavorit
Jimi Bennet
4.9 / 5
(216 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
11 st
80 910 000 kr

Bakgrund

Jimi Bennet jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-06. Jimi har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Jimi har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 64 125 000 kr.

Presentation

Med mig som mäklare kan du förvänta dig engagemang, tillgänglighet och resultat. Jag lever idag vidare på mina nöjda kunder och rekommendationer vilket jag är otroligt tacksam över. Jag tror att hemligheten ligger i att jag verkligen ger allt, på detaljnivå - känner jag inte att jag gjort det så kommer jag inte sova gott om natten. Att vara en tävlingsmänniska samt en person med massor av energi har även bidragit till min framgång. Mitt mål är att du ska vilja anlita mig som mäklare i alla dina livs bostadsaffärer, samt att du ska rekommendera mig till alla du känner – först då har jag lyckats.

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare i 7 år och säljer bostadsrätter och villor i hela Stockholm. Välkommen att höra av dig om du har tankar på att sälja din bostad eller har värderingsfrågor.

Meriter:
-Registrerad fastighetsmäklare och partner.
-Nöjdast kunder 4 år i rad.

Säljare om Jimi.

19 jun 2024

"Jimi har varit toppen! Genuin och ingett ett stort förtroende. Tydlig kommunikation och tillgänglig. "
säljare på Alströmergatan 32U

18 maj 2024

"Fantastisk samarbete med en professionell och kunnig mäklare i en försäljningsprocess som gick mycket bra både tidsmässigt och hela vägen fram till avslut. Mycket lyckad affär."
säljare på Alströmergatan 32G

14 maj 2024

"Lyhörd, kommunikativ, engagerad och hjälpsam. Proffs hela vägen ut till fingerspetsarna. Supernöjd under processen och även med slutresultatet. "
säljare på Lidgatan 16

05 mar 2024

"Jag är supernöjd som valde Jimi som min mäklare. Han satte realistiska förväntningar och var med mig hela processen så att jag kände mig trygg. Jag rekommenderar verkligen honom!"
säljare på Gjörwellsgatan 15

16 feb 2024

"Jimi har varit lätt att ha att göra med , trevligt bemötande, snabb återkoppling och bra uppdaterande. Jimi har tagit hand om allt och fått mig att känna mig trygg då jag hjälpt sönerna att sälja deras pappas lägenhet som gått bort, jag/vi har kunnat släppa allt som haft med lägenhets försäljnin..."
"Jimi har varit lätt att ha att göra med , trevligt bemötande, snabb återkoppling och bra uppdaterande. Jimi har tagit hand om allt och fått mig att känna mig trygg då jag hjälpt sönerna att sälja deras pappas lägenhet som gått bort, jag/vi har kunnat släppa allt som haft med lägenhets försäljningen att göra. Fantastiskt bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 27A

14 feb 2024

"Bästa mäklaren jag någonsin haft att göra med! Så proffsig, pålitlig och sjukt skön!"
säljare på Alströmergatan 32C

13 okt 2023

"Köpte av Jimi och sålde med Jimi! Skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt!"
säljare på Valhallavägen 47

03 okt 2023

"Jimi är utan tvekan Stockholms bästa mäklare! Han är inte bara trevlig och charmig som få, utan riktigt vass på sitt yrke. Jimi är personlig, tydlig, positiv och kommunikativ. Jag har fått löpande uppdatering om min försäljning dagligen. Hela försäljningen gick så snabbt tack vare Jimis smarta sä..."
"Jimi är utan tvekan Stockholms bästa mäklare! Han är inte bara trevlig och charmig som få, utan riktigt vass på sitt yrke. Jimi är personlig, tydlig, positiv och kommunikativ. Jag har fått löpande uppdatering om min försäljning dagligen. Hela försäljningen gick så snabbt tack vare Jimis smarta säljstrategi. Rekommenderar honom varmt!!!"
Läs mer
säljare på Krysshammarvägen 20

30 sep 2023

"Jimi kombinerar erfarenhet som mäklare med bibehållen entusiasm och energi samt ett mycket trevligt bemötande av så väl säljare som intresenter/besökare. Det senare har vi själva upplevt som köpare av lgh som Jimi mäklade samt kommentarer från personer vi känner som besökt visningar Jimi skött"
"Jimi kombinerar erfarenhet som mäklare med bibehållen entusiasm och energi samt ett mycket trevligt bemötande av så väl säljare som intresenter/besökare. Det senare har vi själva upplevt som köpare av lgh som Jimi mäklade samt kommentarer från personer vi känner som besökt visningar Jimi skött"
Läs mer
säljare på Vattugatan 15

22 jun 2023

"Har inte besvarat frågor i allt eftersom jag blev, som God Man, sent inkopplad i försäljning av lägenheten. Jimi förefaller mig vara ytters kompetent. Dessutom rar och trevlig."
säljare på Köpenhamnsgatan 38

24 okt 2022

"Mycket bra mäklare"
säljare på Valfrid Palmgrens gata 1

15 okt 2022

"Mycket tacksamt att ha Jimi vid sin sida i en prövande process.
Lugn och samlad och ger helt rätt information och råd i en viktig period i livet"
säljare på Vanadisvägen 24

10 okt 2022

"Jimi är fantastisk på alla sätt och vis. Han är förtroendeingivande, affärsmässig, effektiv, initiativtagande och påläst. Jimi är en mäklare som vet vad service och kvalitet är. Bästa mäklaren jag har träffat på och anlitat."
säljare på Valfrid Palmgrens gata 7

02 okt 2022

"Jimi är en engagerad mäklare som har säljdriv. Han är lyhörd och har ett engagemang under hela säljprocessen. Hans återkoppling är klockren! Kan varmt rekommendera Jimi till nya säljuppdrag. "
säljare på Hälsingegatan 3A

26 jul 2022

"Jag säger bara Jimi! Han är toppklass! Väldig engagerad, duktig på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation, ödmjuk, driven, positiv.
Allt gick enkelt och smidigt! Kunde inte valt en bättre mäklare och kan varmt rekommendera honom!
"
säljare på Östermalmsgatan 32

02 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Jimi.
Duktig,trevlig,ödmjuk,angagerad,lugn."
säljare på Reimersholmsgatan 39

02 jun 2022

"Min försäljning blev mycket lyckad med hjälp utav Jimi som skötte den. Han gav ett stort förtroende och kämpade verkligen in i det sista till 100% trots omständigheterna. Mycket bra på att se både detaljerna och helheten. Annonsen utformad på ett mycket proffesionellt sätt. Sist men inte minst......"
"Min försäljning blev mycket lyckad med hjälp utav Jimi som skötte den. Han gav ett stort förtroende och kämpade verkligen in i det sista till 100% trots omständigheterna. Mycket bra på att se både detaljerna och helheten. Annonsen utformad på ett mycket proffesionellt sätt. Sist men inte minst... mycket trevlig som person. Detta gör att de löpande kontakterna under hela försäljningsprocessen blev okomplicerade. Rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Färgargårdstorget 62

20 maj 2022

"Lyhörd och påläst. Varm rekommendation! "
säljare på Årstaskogs väg 9C

20 maj 2022

"Mycket proffsig och tar väl hand om alla parter i affären. Mycket nöjd! "
säljare på Årstaskogs väg 9C

08 apr 2022

"Flexibel tillmötesgående och engagerad, en mäklare som verkligen visat intresse för lägenheten och de möjligheter som bjuds. Rekommenderas."
säljare på Robert Almströmsgatan 9B

25 mar 2022

"Vi kunde inte ha fått bättre mäklare än Jimi Bennet! Lugn, kunnig, ödmjuk, glad, positiv, tydlig, han hade allt! Vi är mer än nöjda och rekommenderar Jimi till alla! "
säljare på Rådmansgatan 35

12 feb 2022

"Otroligt engagemang från första kontakt. Jimi högg i och hjälpte till att kratta gräsmattan inför fotograferingen när vi upptäckte att det behövdes.Tydlighet och trygghet hela vägen. Rekommenderar verkligen Jimi. "
säljare på Persikovägen 8

27 jan 2022

"Så himla nöjda med att ha anlitat Jimi, han har under hela processen funnits vid vår sida och varit otroligt professionell. "
säljare på Majrovägen 33

20 jan 2022

"Jag är supernöjd med Jimi som mäklare. Han är väldigt engagerad och får en att känna sig trygg under säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera Jimi som mäklare.
"
säljare på Kungsbro Strand 25

17 dec 2021

"Förutom kunskap (läs proffs), engagemang och positiv inställning så levererar Jimi kundservice i världsklass. Han satte höga mål och gav sig inte, jag gratulerar alla som har förmånen att jobba tillsammans med honom, för min del är det definitivt inte sista gången!!
Det finns inga som helst omöj..."
"Förutom kunskap (läs proffs), engagemang och positiv inställning så levererar Jimi kundservice i världsklass. Han satte höga mål och gav sig inte, jag gratulerar alla som har förmånen att jobba tillsammans med honom, för min del är det definitivt inte sista gången!!
Det finns inga som helst omöjligheter när du anlitar Jimi som mäklare! Han är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Fredrikslundsvägen 3

29 nov 2021

"Extremt nöjd med Jimi som mäklare. Lägenheten såld innan den gick ut på marknaden och samtliga partner nöjda. Kan varmt rekommendera Jimi till den som går i tankar på att sälja."
säljare på Serenadvägen 3B

25 nov 2021

"Super rakt igenom!!"
säljare på Finslipargränd 8

25 nov 2021

"Jimmi överträffade alla förväntningar. Han hade alla handlingar klara innan man själv ens tänkte på det, man fick kontinuerligt all relevant info, uppdateringar och sammanfattning om läget under försäljningsprocessen, allt var smidigt och professionellt skött. Dessutom är han en mycket trevlig pe..."
"Jimmi överträffade alla förväntningar. Han hade alla handlingar klara innan man själv ens tänkte på det, man fick kontinuerligt all relevant info, uppdateringar och sammanfattning om läget under försäljningsprocessen, allt var smidigt och professionellt skött. Dessutom är han en mycket trevlig person. Jag kan varmt rekommendera Jimmi."
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 19

29 okt 2021

"Jag har sålt med Jimi en gång tidigare och han är helt fantastisk, en fin vän. Oerhört ambitiös, snabb, trevlig och återkopplar. Han får säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Jimi är en mäklare utöver de vanliga och rekommenderar honom starkt, jag kommer alltid sälja med h..."
"Jag har sålt med Jimi en gång tidigare och han är helt fantastisk, en fin vän. Oerhört ambitiös, snabb, trevlig och återkopplar. Han får säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Jimi är en mäklare utöver de vanliga och rekommenderar honom starkt, jag kommer alltid sälja med honom!! Högsta betyg i allt!!"
Läs mer
säljare på Chapmansgatan 4

04 okt 2021

"Jag är jättenöjd med Jimi. Jag valde att sälja min bostad rätt spontant men kände mig trygg hela tiden med Jimi vid min sida. Jag var orolig att inte få det pris jag ville ha men Jimi levererade och jag fick ett pris över förväntan och sålde innan visning!!!
Det jag gillar med Jimi är att han är..."
"Jag är jättenöjd med Jimi. Jag valde att sälja min bostad rätt spontant men kände mig trygg hela tiden med Jimi vid min sida. Jag var orolig att inte få det pris jag ville ha men Jimi levererade och jag fick ett pris över förväntan och sålde innan visning!!!
Det jag gillar med Jimi är att han är lugn och kunnig. Trots att han säljer fler bostäder i innerstan var det ingen tvekan att välja Jimi som mäklare. Jag ville ha någon som man kände sig trygg med och det gjorde jag verkligen med Jimi.
Jag skulle verkligen rekommendera alla att anlita Jimi som mäklare, oavsett om man bor utanför innerstan. Jag är otroligt nöjd!! "
Läs mer
säljare på Salagatan 26

18 sep 2021

"Överträffade våra förväntningar."
säljare på Karlbergsvägen 78A

02 sep 2021

"Vi anlitade Jimi för att han direkt visade ett genuint engagemang. Hans professionella sätt och driv att hantera alla frågor som dök upp gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Vi är 100 % nöjda och kan inte tänka oss att anlita någon annan mäklare än Jimi när det blir aktuellt igen."
"Vi anlitade Jimi för att han direkt visade ett genuint engagemang. Hans professionella sätt och driv att hantera alla frågor som dök upp gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Vi är 100 % nöjda och kan inte tänka oss att anlita någon annan mäklare än Jimi när det blir aktuellt igen."
Läs mer
säljare på Hallebergsvägen 28

30 aug 2021

"Jimi har varit superengagerad genom hela processen och haft en bra dialog med oss från början till slut. Han gav stort förtroende med sin kompetens och vi kunde inte haft en bättre mäklare, vi är supernöjda! "
säljare på Drottningholmsvägen 60

20 jul 2021

"Jimi har hjälpt mig även tidigare att sälja bostad. Han är otroligt trevlig, noggrann och lyhörd. Han är engagerad 100%, är realistiskt och ambitiös. Helt enkelt ” He is best”. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Lämmelgränd 5

16 jul 2021

"Vi har jobbat med Jimi tidigare och har varit väldigt nöjda med hans insats. Alltid engagerad, flexibel och oerhört professionell i sitt arbetssätt. Kan bara rekommendera! "
säljare på Kammakargatan 33A

15 jul 2021

"En jättetrevlig och mycket kunnig mäklare!!!!"
säljare på Helsingörsgatan 31

26 maj 2021

"Har anlitat tidigare och sa samma sak då - världens bästa mäklare för både säljare och köpare. Finns inga förväntningar som inte överträffas och efter att ha jobbat med andra mäklare så märker man enorm skillnad i trovärdighet, driftighet och att han själv tycker sitt jobb är kul. Svårt att beskr..."
"Har anlitat tidigare och sa samma sak då - världens bästa mäklare för både säljare och köpare. Finns inga förväntningar som inte överträffas och efter att ha jobbat med andra mäklare så märker man enorm skillnad i trovärdighet, driftighet och att han själv tycker sitt jobb är kul. Svårt att beskriva närmare än så, vissa har bara DET. "
Läs mer
säljare på Sveavägen 121B

27 apr 2021

"Mäklaren var professionell i sitt agerande och hade god uppfattning om objektets förutsättningar inför visning och försäljning.
"
säljare på Lindstigen 5

01 mar 2021

"Jimi gav oss ett så gott intryck när vi köpte vår senaste lägenhet att vi tog hans hjälp även i försäljningen. Engagerad, fokuserad och har en tydlig kommunikation genom hela processen. "
säljare på Rörstrandsgatan 60

10 dec 2020

"Jimi är en extremt varm person, återkopplar kontinuerligt och känns som en trygg mäklare att sälja med. Kommer anlita igen och kan varmt rekommendera Jimi om ni går i sälj eller köptankar! "
säljare på Sverkersgatan 6

01 dec 2020

"Jimi är toppklass! Väldig engagerad, duktig på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation.
Allt gick enkelt och smidigt!
Toppklass helt enkelt! "
säljare på Norrbackagatan 14

26 nov 2020

"Vi har aldrig varit så nöjda med en mäklare. Jimi gjorde ett kanon jobb med att hjälpa oss hitta lägenhet och sälja vår lägenhet.
Bästa mäklaren som vi starkt kan rekommendera. "
säljare på Nina Einhorns gata 4

24 nov 2020

"Jimi är otroligt proffsig, lyhörd och engagerad i sitt arbete, han är pålitlig, trevlig och inspirerande. Jag kommer garanterat att sälja via Jimi igen i framtiden. Helt klart den bästa mäklaren som jag någonsin kommit i kontakt med! "
säljare på Torsplan 8

13 nov 2020

"Påläst. Vänlig. Proffsig. Välkomnande. Serviceminded. Bäst!"
säljare på Bäverstigen 4

31 okt 2020

"Mycket bra mäklare. Lyhörd, kunnig,proffsig och målinriktad. Ingav en stor trygghet.
Vi kände oss trygga under hela försäljningen
Väldigt nöjda
Tack"
säljare på Nina Einhorns gata 4

26 okt 2020

"Jimi var kanon! Garanterat bästa mäklaren i stan!
Kan varmt rekommendera honom"
säljare på Pusshagen 61

15 okt 2020

"Vasastans absolut trevligaste och mest sympatiska mäklare! Han har varit extremt lyhörd och stöttande från start till avslut. Jimi är det självklara valet inför nästa lägenhetsförsäljning!"
säljare på Bråvallagatan 3

28 sep 2020

"Jimi är den bästa mäklaren i Stockholm! Otroligt professionell och duktig mäklare, är otroligt trevlig och ger ALLTID det lilla extra. Man känner sig väldigt trygg under hela affären. Skulle välja Jimi alla dagar i veckan. "
säljare på Nina Einhorns gata 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
64 125 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
208 av 209 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
210 av 212 säljare
Jimi var tydlig och höll mig uppdaterad
213 av 214 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jimi på kartan.

306 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
213 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

6 995 000 kr
4 rum, 65 m²
107 615 kr/m²
Villa, Upplands-Bro
6 rum, 226 m²
Villa, Ekerö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Mariehäll
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Årstaberg
4 rum, 100 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 305 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jimi har varit toppen! Genuin och ingett ett stort förtroende. Tydlig kommunikation och tillgänglig. "
Slutpris saknas
Lägenhet Solna Centrum
5 rum, 129 m²
Utropspris: 9 195 000 kr
5 550 000 kr
Lägenhet Dalénum
+ 255 000 kr
3 rum, 53 m²
Utropspris: 5 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.