Jessica Gustafsson

Profilbild för Jessica Gustafsson
Säljarfavorit
Jessica Gustafsson
5.0 / 5
(34 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
16 st
102 795 000 kr

Bakgrund

Jessica Gustafsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2023-02-06. Jessica har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Jessica har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 120 348 000 kr.

Presentation

Jessica Gustafsson är fastighetsmäklaren i Bromma som är målmedveten, sprider positiv energi och inger trygghet från start till mål. Hon drivs av att överträffa förväntningar och bygga långsiktiga relationer. Utöver mäklarstudierna har Jessica även en kandidatexamen i ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet inom revision, vilket har gett henne ett väldigt strukturerat och tydligt arbetssätt. Som mäklare har hon alla verktyg för att lyckas med det som för många är deras livs största affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Jessica.

07 jul 2024

"Jessica var engagerad, professionell, entusiastisk och trevlig."
säljare på Vesslevägen 40

20 jun 2024

"Otroligt trevlig och framförallt kunnig och snabb att svara och åtgärda eventuella hinder på vägen.
Kan varmt rekommendera Jessica, vi anlitade henne för att sälja en blivande bostadsrätt i våran förening."
säljare på Björnsonsgatan 138

14 jun 2024

"Jag gjorde ett gediget arbete i min research över vilken mäklare som skulle sälja vår lägenhet. När jag träffat ett flertal och tagit in referenser från tidigare säljare var det en uppenbar vinnare, Jessica Gustafsson! Nu med ett signerat säljkontrakt i min hand så förstår jag varför hon kom med ..."
"Jag gjorde ett gediget arbete i min research över vilken mäklare som skulle sälja vår lägenhet. När jag träffat ett flertal och tagit in referenser från tidigare säljare var det en uppenbar vinnare, Jessica Gustafsson! Nu med ett signerat säljkontrakt i min hand så förstår jag varför hon kom med så varma rekommendationer. Proaktiv och anpassade sin strategi i takt med att förutsättningar förändrades. Jessica har vad som krävs för att ro affärer i land och ger köpare den trygghet de behöver för att kunna skriva kontrakt. Det är en fröjd att se ett proffs utföra sitt yrke! "
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

12 jun 2024

"Jessica har varit en mycket bra och positiv bekantskap som mäklare. Hon bemöter både mig som säljare och köpare på ett trevligt och förtroende ingivande sätt. Jag kan varmt rekommendera henne till vänner och bekanta som är i säljtankar."
säljare på Svartviksslingan 35

03 jun 2024

"Vi var på samma nivå väldigt snabbt
Utgångspris
Budgivning
Mm"
säljare på Holbergsgatan 148

07 maj 2024

"Jessica är otroligt trevlig och lätt att ha och göra med. Blev så nöjd med annons, visningarna och till slut försäljningen av min bostad. Allt gick smidigt och enkelt."
säljare på Björnsonsgatan 140

15 apr 2024

"Jessica Gustafsson är bra organiserad, har klar kommunikation och är tidseffektiv. Hon är den bästa mäklaren jag har haft att göra med."
säljare på Flyttblocksvägen 14C

25 mar 2024

"Träffade Jessica några gånger. Trevlig och kunnig mäklare. Lyhörd om mina önskemål. "
säljare på Flyttblocksvägen 14C

05 mar 2024

"Vi både sålde och köpte lägenhet med Jessica och är väldigt nöjda med henne i båda processerna.
Kunnig, ordningsam och väl förberedd. Vi kännde oss hela tiden trygga med Jessica och vi fick kontinuerlig återkoppling vilket vi efterfrågade.
Hade absolut anlitat Jessica igen . "
"Vi både sålde och köpte lägenhet med Jessica och är väldigt nöjda med henne i båda processerna.
Kunnig, ordningsam och väl förberedd. Vi kännde oss hela tiden trygga med Jessica och vi fick kontinuerlig återkoppling vilket vi efterfrågade.
Hade absolut anlitat Jessica igen . "
Läs mer
säljare på Vadmalsvägen 24

28 feb 2024

"Jag är så himla nöjd med mitt val av mäklare! Under hela processen höll Jessica mig informerad om läget; både inför och efter visningar, och inför kontraktsskrivning.
Lite lite högre arvode (tror jag) än vissa andra men verkligen så värt! Jag har känt mig så trygg under hela processen och har ve..."
"Jag är så himla nöjd med mitt val av mäklare! Under hela processen höll Jessica mig informerad om läget; både inför och efter visningar, och inför kontraktsskrivning.
Lite lite högre arvode (tror jag) än vissa andra men verkligen så värt! Jag har känt mig så trygg under hela processen och har verkligen märkt att Jessica har arbetat för att ro detta i hamn.
Kan varmt rekommendera Jessica som mäklare! "
Läs mer
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

17 feb 2024

"Jessica kan det här med säljstrategi! "
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

26 jan 2024

"Jessica gjorde ett superbra jobb, och jag är 120% nöjd! Allt från första möte till sista handskakningen kändes helt rätt. Jag fick fort förtroende för henne, hon var ärlig, inlyssnande, kunnig och trygg. Hon gick den extra milen för att hitta spekulanter och få upp priset på bostaden. Jessica är ..."
"Jessica gjorde ett superbra jobb, och jag är 120% nöjd! Allt från första möte till sista handskakningen kändes helt rätt. Jag fick fort förtroende för henne, hon var ärlig, inlyssnande, kunnig och trygg. Hon gick den extra milen för att hitta spekulanter och få upp priset på bostaden. Jessica är även mycket trevlig - och enligt mig; en drömmäklare! "
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

17 jan 2024

"Vi gillade Jessica från första stund och kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Tyska Bottens väg 50A

11 dec 2023

"Jessica är oroligt proffsig, kunnig och lyhörd. Hon följde upp och återkopplade i varje del genom hela försäljningsprocessen. Det kändes både tryggt och smidigt, och inte minst trevligt att ha Jessica som mäklare."
säljare på Snörmakarvägen 29

01 dec 2023

"Jessica tog hand om min försäljning på ett väldigt bra sätt. För mig var det väldigt skönt att bara kunna lämna över allt till henne och som hade kontroll på processen. Att jag inte fick ut det pris som jag hoppats kan jag knappast klandra mäklaren för i dessa tider. Innan vi skrev avtal visade J..."
"Jessica tog hand om min försäljning på ett väldigt bra sätt. För mig var det väldigt skönt att bara kunna lämna över allt till henne och som hade kontroll på processen. Att jag inte fick ut det pris som jag hoppats kan jag knappast klandra mäklaren för i dessa tider. Innan vi skrev avtal visade Jessica mig lite statistik över gjorda lägenhetsaffärer och där det framgick att det var ett ganska stort spann mellan högt och lågt."
Läs mer
säljare på Nockeby Backe 2F

16 nov 2023

"Ett väldigt proffsigt bemötande. Fick en ovärdelig hjälp under hela processen."
säljare på Västerled 186

21 sep 2023

"Vänlig och ärlig i kontakten. Stor förmåga att hålla lugn och förmedla lugn till mig som säljare. Hög tillgänglighet och flexibel kring mina behov. Helt enkelt superbra."
säljare på Kvarnbacksvägen 90

13 sep 2023

"Jag kan starkt rekommendera Jessica som mäklare. Hon är lättsam, lyhörd målinriktad och professionell"
säljare på Beckomberga Ängsväg 49

12 sep 2023

"Vi fick stort förtroende för och var mycket nöjda med Jessicas insats. Hon var kommunikativ, framåtdrivande och slutförde en affär som vi var nöjda med."
säljare på Nockeby Backe 4

05 sep 2023

"Vi är supernöjda med Jessicas prestation. Vårt mål var att sälja så snabbt som möjligt och Jessica fick den såld före första visningen. Bilder, annons, kontakt och återkoppling var utmärkta. Kan starkt rekommendera att anlita henne!"
säljare på Alviksvägen 21

01 sep 2023

"Vi ger med glädje högsta betyg för proffsig ledsagning genom hela affären. Jessica är tydlig, driven, tillgänglig och väldigt väldigt trevlig! Både vi säljare och våra köpare är oerhört nöjda och kan ge våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Snörmakarvägen 29

29 jul 2023

"Väldigt engagerad och duktig mäklare."
säljare på Riksbyvägen 11

02 jun 2023

"Jessica gav ett kompetent och drivet intryck från start. Jessica gav en realistisk bild av marknaden och höll förväntningarna på ev budgivning på en rimlig nivå. Detta är ovärderligt i osäkra ekonomiska tider. Allt flöt på bra från första möte, via fotografering till visningar och kontraktsskrivn..."
"Jessica gav ett kompetent och drivet intryck från start. Jessica gav en realistisk bild av marknaden och höll förväntningarna på ev budgivning på en rimlig nivå. Detta är ovärderligt i osäkra ekonomiska tider. Allt flöt på bra från första möte, via fotografering till visningar och kontraktsskrivning. En trygg hand att hålla i som omtumlad säljare! Tack Jessica! Jag kommer att rekommendera både Jessica och Bjurfors till min omgivning! "
Läs mer
säljare på Alviksvägen 21

30 maj 2023

"Här har ni en inlyssnande, förstående och oerhört trevlig mäklare! Jessica är helt klart den bästa mäklaren jag haft att göra med genom åren. Fick direkt stort förtroende för henne och hon levererade långt över vår förväntan (och på väldigt kort tid dessutom). Om du vill sälja din bostad till rät..."
"Här har ni en inlyssnande, förstående och oerhört trevlig mäklare! Jessica är helt klart den bästa mäklaren jag haft att göra med genom åren. Fick direkt stort förtroende för henne och hon levererade långt över vår förväntan (och på väldigt kort tid dessutom). Om du vill sälja din bostad till rätt pris så är det Jessica du ska anlita - en riktig stjärna!! "
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

22 maj 2023

"Jessica hjälpte alltid till och fastän jag inte fanns tillgänglig i landet så skötte hon allt med försäljningen på egen hand."
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Radhus
3
Villa
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
120 348 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
34 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
34 av 34 säljare
Jessica var tydlig och höll mig uppdaterad
34 av 34 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jessica på kartan.

51 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
34 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 31 m²
Lägenhet, Stockholm
1 713 kr/mån
3 rum, 91 m²
Lägenhet, Stockholm
5 705 kr/mån
3,5 rum, 73 m²
Lägenhet, Stockholm
3 845 kr/mån
3 rum, 74 m²
Lägenhet, Stockholm
5 634 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 51 m²
58 725 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 275 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 620 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 68,5 m²
3 900 000 kr
Lägenhet Bromma
-95 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 50 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jessica var engagerad, professionell, entusiastisk och trevlig."
2 520 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 170 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Bromma
7 rum, 233 m²
Utropspris: 17 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.