Jesper Karlsson

Profilbild för Jesper Karlsson
Säljarfavorit
Jesper Karlsson
4.9 / 5
(419 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
94 st
52 st
133 920 000 kr

Bakgrund

Jesper Karlsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-11. Jesper har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 133 550 000 kr.

Presentation

Med service ut i fingertopparna värdesätter Jesper alltid att både säljare och köpare ska kunna känna sig trygga genom en lyckad bostadsaffär. Jesper har arbetat på Bjurfors sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen och han ser det som en självklarhet att besitta stor kunskap om området och bostaden för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jespers främsta egenskaper för att lyckas med sina affärer är hans förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Hans strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O.

Med Bjurfors i ryggen anser han att han får de allra bästa förutsättningarna för kunna erbjuda marknadens mest kvalitativa mäklartjänst.

Meriter:
- Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2022
- Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2022
- Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2021
- Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2021
- Årets Rookie 2020 Sverige
- Årets Rookie 2020 Göteborg
- Årets Mäklare ”Nöjd kund” i Göteborg
- Näst flest försäljningar på Hisingen under helåret 2020
- Näst flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2020

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Jesper.

24 sep 2023

"Efter att ha haft min lägenhet ute på hemnet i 4 månader så bestämde jag att byta mäklare och valde Jesper Karlsson efter att fått bra rekommendationer om honom av 4 oberoende personer.
Tack vare Jespers engagemang och målmedvetenhet så lyckades han sälja min lägenhet endast efter 3 veckor och d..."
"Efter att ha haft min lägenhet ute på hemnet i 4 månader så bestämde jag att byta mäklare och valde Jesper Karlsson efter att fått bra rekommendationer om honom av 4 oberoende personer.
Tack vare Jespers engagemang och målmedvetenhet så lyckades han sälja min lägenhet endast efter 3 veckor och dessutom på förhand.
Jesper är även väldigt bra på att återkoppla vad som händer i processen och är alltid lätt tillgänglig när man behöver komma i kontakt med honom.
"
Läs mer
säljare på Långängen 5

15 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Jesper som mäklare! Han är kunnig och proffsig och lyckades sälja vår lägenhet till ett acceptabelt pris trots en orolig och trög marknad. "
säljare på Penselgatan 10

13 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med valet av Jesper som mäklare! Han har hjälpt oss genom hela processen och är pålitlig, kunnig och ärlig. "
säljare på Parmmätaregatan 4A

13 sep 2023

"Försäljning på rekordtid, speciellt med tanke på omständigheterna. Väldigt duktig och driven mäklare. Varmt rekommenderas!
"
säljare på Borstbindaregatan 3

11 sep 2023

"Super nöjd!!!"
säljare på Varmfrontsgatan 10

07 sep 2023

"En mycket positiv och vänlig mäklare med omtanke och som jobbar hårt och är duktig på att förmedla och som fick sålt min bostad till bra pris trots sämre tider på marknaden."
säljare på Dalagärdet 8

31 aug 2023

"Jesper är en genuin och väldigt omtänksam mäklare. Han har bred kunskap och man märker tydligt att han lägger ner mycket arbete för sina kunder. Alltid varit lätt att få tag i och otroligt hjälpsam i alla lägen. Jag har varit otroligt nöjd med Jesper genom hela min försäljning och rekommenderar h..."
"Jesper är en genuin och väldigt omtänksam mäklare. Han har bred kunskap och man märker tydligt att han lägger ner mycket arbete för sina kunder. Alltid varit lätt att få tag i och otroligt hjälpsam i alla lägen. Jag har varit otroligt nöjd med Jesper genom hela min försäljning och rekommenderar honom starkt. Hälsningar Marie "
Läs mer
säljare på Fuxvägen 32

24 aug 2023

"Jesper är en otroligt engagerad, och duktig mäklare som alltid finns tillgänglig, lyssnar och kommer med goda råd. Jesper bygger upp en bra relation mellan parter och signalerar trygghet, professionalism och glädje. Rekommenderar Jesper starkt."
säljare på Kvillegatan 8

15 aug 2023

"Jesper kändes pålitlig och var tydlig i sin kommunikation under hela försäljningsprocessen. Dessutom var han alltid tillgänglig och återkopplade snabbt.
Kan starkt rekommendera Jesper!"
säljare på Kvillegatan 3

12 aug 2023

"Jesper har under hela processen varit driven och engagerad. Han hade god koll på lokalområdet och vad alltid tillgänglig för frågor. Jag rekommenderar starkt Jesper för andra bostadsförsäljare."
säljare på Sagogången 40

10 aug 2023

"Jesper är mycket trevlig och kunnig, lätt att komma överens med och han var träffsäker med sin värdering. Rekommenderas!"
säljare på Sagogången 32

08 aug 2023

"I must truly say that Jesper is incredibly communicative and full of energy when it comes to business dealings. Interacting with him has been fantastic. His ability to communicate clearly and promptly has truly facilitated the entire process. I am impressed by his energy and dedication to making ..."
"I must truly say that Jesper is incredibly communicative and full of energy when it comes to business dealings. Interacting with him has been fantastic. His ability to communicate clearly and promptly has truly facilitated the entire process. I am impressed by his energy and dedication to making deals seamless and successful. A pleasure to work with!"
Läs mer
säljare på Övralidsgatan 27

02 aug 2023

"Trevlig och flexibel."
säljare på Västra Gunnesgärde 23

31 jul 2023

"Kompetent och utmärkt mäklarperson"
säljare på Glöstorps Röseväg 8

05 jul 2023

"Jag angav 65000 kr i arvode. Inte säker att det är rätt"
säljare på Gröna Annas gata 5

02 jul 2023

"Han är duktigt och väldigt bra!"
säljare på Hallegatan 13

02 jul 2023

"Vi sålde lägenheten under en tuff marknad, men trots det lyckades vi hitta en köpare, med hjälp av Jesper Karlsson. Slutpriset hade kunnat vara lite högre men pga rådande situation så är jag nöjd ändå. "
säljare på Rundbäcksgatan 20

16 jun 2023

"Kan varmt rekommendera Jesper till alla som ska sälja sin bostad i denna marknad. Så lyhörd, motiverad och återkopplar hela tiden! "
säljare på Hisingsgatan 10

14 jun 2023

"Jesper är professionell, jättetrevlig och enkel att ha med att göra. Mycket nöjd med Jespers insats!"
säljare på Dalagärdet 23

14 jun 2023

"Har stort förtroende för Jesper, kan varmt rekommendera honom. Proffsigt skött med ett personligt stöd. Tack!"
säljare på Gösta Berlings gata 8

12 jun 2023

"Jesper är en trevlig och social mäklare med stort kontaktnät och många kunder. Det sistnämnda kan vara både bra och dåligt, vi upplevde att vi inte alltid blev prioriterade och att det inte fanns tid att lämna uppdateringar eller svara på frågor. I början kom det ingen på våra visningar men när v..."
"Jesper är en trevlig och social mäklare med stort kontaktnät och många kunder. Det sistnämnda kan vara både bra och dåligt, vi upplevde att vi inte alltid blev prioriterade och att det inte fanns tid att lämna uppdateringar eller svara på frågor. I början kom det ingen på våra visningar men när vi framförde till Jesper att vi inte var nöjda var han mer lyhörd för våra önskemål och såg till att det tog fart. I slutändan var vi ändå nöjda med affären men hade inte räknat med att vi själva skulle behöva ligga på och vara drivande i så stor utsträckning. Sammanfattningsvis är Jesper en bra mäklare som är mån om sina kunder men som kanske har lite för många bollar i luften samtidigt. "
Läs mer
säljare på Akkas gata 16

02 jun 2023

"Väldigt nöjd med Jespers insats! Han var lyhörd och engagerad vilket bidrog till en snabb och enkel försäljning. "
säljare på Gröna Annas gata 7

01 jun 2023

"Jesper är en mycket trevlig och duktig mäklare, som vi kände förtroende för direkt. Han lyckades snabbt hitta en köpare till vår lägenhet, trots den svåra marknad som nu råder. Lätt att få tag på när vi behövde nå honom, och han höll oss hela tiden uppdaterade. Rekommenderas varmt!"
"Jesper är en mycket trevlig och duktig mäklare, som vi kände förtroende för direkt. Han lyckades snabbt hitta en köpare till vår lägenhet, trots den svåra marknad som nu råder. Lätt att få tag på när vi behövde nå honom, och han höll oss hela tiden uppdaterade. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Skvaltkvarnsvägen 31

01 jun 2023

"Kanon!"
säljare på Kvillegatan 1

30 maj 2023

"Tack så mycket för väldigt bra bemötande och grymt arbete du gjorde för att sälja min lägenhet. uppskattar verkligen din proaktiva inställning och ditt engagemang för att hitta en köpare så snabbt. Tack igen och dig kan man alltid rekommendera!"
säljare på Ekebygatan 2

15 maj 2023

"Mäklaren använde sig utav en fantastisk fotograf och vi är supernöjda med bilderna som visades i annonsen på Hemnet. "
säljare på Ingebäckslyckan 47

10 maj 2023

"Fick stort förtroende och Jesper hittade rätt köpare till min lägenhet. Klockrent. Rekommenderas helt klart. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 22A

10 maj 2023

"En trevlig och engagerad mäklare som jobbar för att hans kunder ska bli nöjda. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Sagogången 3

05 maj 2023

"Jesper är en väldigt duktig mäklare som snappar upp detaljer för att sedan sätta en plan för att skapa en så bra försäljning/affär som möjligt. Kan varmt rekommendera Jesper"
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

05 maj 2023

"Jesper är en fantastisk mäklare,jag är jätte nöjd med samarbetet."
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 38

18 apr 2023

"Jag är nöjd "
säljare på Sägengatan 58

17 apr 2023

"Mäklare i världsklass!!
Väldigt proffsig från start till slut. Hjälpte oss att sälja vår lägenhet i en tuff marknad. Allt gick smidigt och vi kände oss väl informerade längs vägen.
Snabb på att svara och återkoppla!
Rekomenderar verkligen Jesper!!
"
"Mäklare i världsklass!!
Väldigt proffsig från start till slut. Hjälpte oss att sälja vår lägenhet i en tuff marknad. Allt gick smidigt och vi kände oss väl informerade längs vägen.
Snabb på att svara och återkoppla!
Rekomenderar verkligen Jesper!!
"
Läs mer
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 27

14 apr 2023

"Doktig mäklare"
säljare på Lillekärr Södra 204

14 apr 2023

"En vacker person som är helt dedikerad till sitt arbete. I vårt fall var det svårt att kommunicera med den andra partnern, men Jesper gjorde allt på ett smart sätt. Han är en bra spelare på båda sidor av köpar/säljarsidan.
Alltid tillgänglig även efter arbetstid ibland råkade det fråga om lösning..."
"En vacker person som är helt dedikerad till sitt arbete. I vårt fall var det svårt att kommunicera med den andra partnern, men Jesper gjorde allt på ett smart sätt. Han är en bra spelare på båda sidor av köpar/säljarsidan.
Alltid tillgänglig även efter arbetstid ibland råkade det fråga om lösning/idéer sent på kvällen. Engagerad, omtänksam, lyssnande och väldigt stridbar. Han kämpade länge för att sälja lägenheten. Jag rekommenderar det starkt."
Läs mer
säljare på Lillekärr Norra 78

13 apr 2023

"We're really happy that we worked with Jesper. He's so professional and positive. He reached many people to show the apartment in this difficult market situation. He always has a plan B so it was less stressful for us to wait for the correct buyer."
säljare på Korstörnegatan 7

12 apr 2023

"Nya möjligheter gjorde att vi sålde när marknaden var som mest utmanande. Detta gjorde att vi valde Jesper på Bjurfors som hade högsta betyg och flest försäljningar. Dessutom överraskande rimligt arvode. Jesper styrkor är många och dessutom är hans kontaktnät med potentiella köpare stort.
Han ha..."
"Nya möjligheter gjorde att vi sålde när marknaden var som mest utmanande. Detta gjorde att vi valde Jesper på Bjurfors som hade högsta betyg och flest försäljningar. Dessutom överraskande rimligt arvode. Jesper styrkor är många och dessutom är hans kontaktnät med potentiella köpare stort.
Han hade en plan direkt och vad hela tiden lyhörd för våra åsikter.
Jesper överträffade helt klart våra förväntningar som yrkesman och person.
Kan ge honom mina allra bästa rekommendationer.
"
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 1

11 apr 2023

"Our experience with Jesper is extremely positive. From the very beginning, when we contacted several different brokers, we felt that Jesper was modern and having deep knowledge in Hisigen area and it really suited to our need to go for quick sale of our home. The whole sales process went extremel..."
"Our experience with Jesper is extremely positive. From the very beginning, when we contacted several different brokers, we felt that Jesper was modern and having deep knowledge in Hisigen area and it really suited to our need to go for quick sale of our home. The whole sales process went extremely
smoothly so the only thing we can do is highly recommend him to others who are also looking to sell their home."
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 28

07 apr 2023

"Trevligt bemötande och mycket god kunskap i det uppdrag som utförts.Är mycket nöjd."
säljare på Sägengatan 56

07 apr 2023

"Väldigt nöjd med Jesper, lyhörd med kunden i fokus och professionell. "
säljare på Glöstorps Röseväg 10

03 apr 2023

"Fantastisk person som man snabbt fick förtroende för. Glad, trevlig och lättsam"
säljare på Heidenstams gata 5

02 apr 2023

"Väldigt nöjd med Jesper som mäklare, han är engagerad och har ett stort kundfokus och är mån om att hela processen känns trygg. När vardagen ska gå ihop med en snabb lägenhetsförsäljning var Jesper helt fantastiskt och flexibel och kommunikativ i sitt arbete och uppfyllde alla förväntningar vi h..."
"Väldigt nöjd med Jesper som mäklare, han är engagerad och har ett stort kundfokus och är mån om att hela processen känns trygg. När vardagen ska gå ihop med en snabb lägenhetsförsäljning var Jesper helt fantastiskt och flexibel och kommunikativ i sitt arbete och uppfyllde alla förväntningar vi hade med en snabb och smidig försäljningen av lägenheten. Har inget annat än varma rekommendationer att lämna om Jesper."
Läs mer
säljare på Prilyckegatan 87

28 mar 2023

"Ordnade med en snabb och smidig försäljning "
säljare på Olshammarsgatan 6

16 mar 2023

"Jesper är mycket professionell och driven. Han höll mig fullt uppdaterad och genomförde snabbt affären enligt mina önskemål.
Han har mycket bra kunskaper om området och har ett stort register med kunder.
Jag är mycket nöjd med Jespers insats i samband med min försäljning. "
"Jesper är mycket professionell och driven. Han höll mig fullt uppdaterad och genomförde snabbt affären enligt mina önskemål.
Han har mycket bra kunskaper om området och har ett stort register med kunder.
Jag är mycket nöjd med Jespers insats i samband med min försäljning. "
Läs mer
säljare på Badvädersgatan 13

15 mar 2023

"Super nöjd med Jesper! Han var tydlig genom hela processen och noggrann med att lyssna på mig. Han höll mig uppdaterad och såg till att jag blev nöjd. Han såg till att hitta rätt köpare i en svårnavigerad marknad. Trevlig, engagerad och kompetent! "
säljare på Kabbeleksgatan 5B

08 mar 2023

"Supernöjd med allt. Jesper satte rätt förväntningar från start, överträffade dessa samt höll vad han lovade. Bra nätverk och koll på området. Utöver det lätt att prata med och serviceminded. "
säljare på Penselgatan 6

27 feb 2023

"Jesper är mäklaren att anlita, klass rakt igenom!"
säljare på Solventilsgatan 14

23 feb 2023

"Vad hade vi gjort utan Jesper i dessa tider? Stort tack för du lyckades sälja vår lägenhet till en toppen pris trots marknadens situation. Jesper är proffsigt med glimten i ögat från början till slut, mycket trevlig, målinriktad och kunnig inom Hisingens bostadsmarknad. Därför var det en självkla..."
"Vad hade vi gjort utan Jesper i dessa tider? Stort tack för du lyckades sälja vår lägenhet till en toppen pris trots marknadens situation. Jesper är proffsigt med glimten i ögat från början till slut, mycket trevlig, målinriktad och kunnig inom Hisingens bostadsmarknad. Därför var det en självklarhet för oss att välja honom som mäklare. Vi kan inget annat än att ge högsta betyg och varmt rekommendera till er andra som tänker sälja. "
Läs mer
säljare på Bäckebolsängen 5

22 feb 2023

"Mycket trevlig och proffsig mäklare,
med goda kunskaper på området, lätt att få tag på och gav bra information."
säljare på Sägengatan 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
133 550 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
383 av 402 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
361 av 410 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
391 av 398 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
408 av 414 säljare

Jesper på kartan.

513 tidigare bostäder
120 bostäder till salu
418 rekommendationer

120 bostäder till salu.

Bostäder

1 595 000 kr
1 rum, 36 m²
44 305 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 760 kr/mån
1 845 000 kr
2 rum, 51 m²
36 176 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 722 kr/mån
2 rum, 60,3 m²
Lägenhet, Göteborg
4 533 kr/mån
1,5 rum, 33 m²
Lägenhet, Göteborg
2 527 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 82 m²
24 329 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 162 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Backatorp
3 rum, 80,8 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
-45 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 500 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
-195 000 kr
2 rum, 50,6 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Jesper som mäklare! Han är kunnig och proffsig och lyckades sälja vår lägenhet till ett acceptabelt pris trots en orolig och trög marknad. "
2 450 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
-45 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha haft min lägenhet ute på hemnet i 4 månader så bestämde jag att byta mäklare och valde Jesper Karlsson efter att fått bra rekommendationer om honom av 4 oberoende personer.
Tack vare Jespers engagemang och målmedvetenhet så lyckades han sälja min lägenhet endast efter 3 veckor och dessutom på förhand.
Jesper är även väldigt bra på att återkoppla vad som händer i processen och är alltid lätt tillgänglig när man behöver komma i kontakt med honom.
"
2 495 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Försäljning på rekordtid, speciellt med tanke på omständigheterna. Väldigt duktig och driven mäklare. Varmt rekommenderas!
"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.