Jesper Karlsson

Profilbild för Jesper Karlsson
Säljarfavorit
Jesper Karlsson
4.9 / 5
(276 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
142 st
67 st
177 850 000 kr

Bakgrund

Jesper Karlsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-11. Jesper har fått in 67 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 162 865 000 kr.

Presentation

Med service ut i fingertopparna värdesätter Jesper alltid att både säljare och köpare ska kunna känna sig trygga genom en lyckad bostadsaffär. Jesper har arbetat på Bjurfors sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen och han ser det som en självklarhet att besitta stor kunskap om området och bostaden för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jespers främsta egenskaper för att lyckas med sina affärer är hans förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Hans strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O.

Med Bjurfors i ryggen anser han att han får de allra bästa förutsättningarna för kunna erbjuda marknadens mest kvalitativa mäklartjänst.

Meriter:
- Flest försäljningar på Hisingen under helåret 2021
- Flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2021
- Årets Rookie 2020 Sverige
- Årets Rookie 2020 Göteborg
- Årets Mäklare ”Nöjd kund” i Göteborg
- Näst flest försäljningar på Hisingen under helåret 2020
- Näst flest rekommendationer på Hisingen under helåret 2020

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

27 jun 2022

"Superhärlig, engagerad och pålitlig märklare med mycket energi. Kämpade in i det sista trots en skakig marknad. Rekommenderar stark Jesper till andra säljare. "
säljare på Kvillegatan 19

26 jun 2022

"I'm glad to have had Jesper as my broker. He already had a wealth of knowledge regarding the area where I wanted to sell my apartment. The ads went up super fast not needing much time. Although it was a very tough market he was very persistent on the marketing and getting people for viewings. In ..."
"I'm glad to have had Jesper as my broker. He already had a wealth of knowledge regarding the area where I wanted to sell my apartment. The ads went up super fast not needing much time. Although it was a very tough market he was very persistent on the marketing and getting people for viewings. In the end I am glad his experience and knowledge was well worth my trust in him. He is professional and a wonderful human being."
Läs mer
säljare på Vallfrögatan 14

23 jun 2022

"Duktig och härlig mäklare så Jag är nöjd "
säljare på Dalagärdet 11

20 jun 2022

"Lättsamt och raka rör. Haft en tydlig bild från start till slut om vad vi som säljare önskar från processen och Jesper har mött alla förväntningar. Härligt att få sån bra hjälp för att få till en snabb och smidig affär! "
säljare på Sagogången 19

20 jun 2022

"Då bostadspriserna sjönk kraftigt, stämde inte slutvärdet mot den tidigaste indikationen. Men Jesper förberedde oss väl på att den nya marknaden skulle erbjuda ett lägre pris."
säljare på Bäckebolslyckan 24

20 jun 2022

"Jesper gav mig en lugn och trygg upplevelse från start till signering. Raka rör och uppriktighet i alla moment."
säljare på Kvillegatan 25

14 jun 2022

"Vi är så nöjda! Jesper är väldigt effektiv samtidigt som han inte stressade oss på något sätt. Han informerade oss noga om hur processen går till och höll oss uppdaterade hela tiden. "
säljare på Borstbindaregatan 1

14 jun 2022

"Jag uppskattar att Jesper är målinriktad, tydlig och rak. Vidare upplever jag också att han är en god förhandlare utifrån mina önskemål och den rådande bostadsmarknaden.
Jesper kommunicerar effektivt och när så behövs. "
säljare på Lillekärr Norra 4

09 jun 2022

"Jesper är en otroligt omtänksam och härlig person! En person man känner ett stort förtroende för. Han bevisar verkligen att han menar det han säger, att han finns där för dig som säljare men även som person.
Helt fantastisk kille helt enkelt! Rekommenderar Jesper som mäklare ALLA DAGAR I VECKAN!"
"Jesper är en otroligt omtänksam och härlig person! En person man känner ett stort förtroende för. Han bevisar verkligen att han menar det han säger, att han finns där för dig som säljare men även som person.
Helt fantastisk kille helt enkelt! Rekommenderar Jesper som mäklare ALLA DAGAR I VECKAN!"
Läs mer
säljare på Cederflychts gata 9

08 jun 2022

"Jesper var engagerad, tydlig och jättebra bollplank vid vår lägenhetsförsäljning. Skulle varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Lenvädersgatan 1

30 maj 2022

"Otroligt nöjd med Jesper! Han gjorde ett fantastiskt jobb, Rekommenderar starkt! "
säljare på Ekebygatan 19

26 maj 2022

"Mycket charmig o trevlig, skötte allt på fantastiskt bra sätt, fick oss att känna oss trygga "
säljare på Övralidsgatan 27

17 maj 2022

"Jesper var en toppenkille! "
säljare på Lenvädersgatan 25

25 apr 2022

"Vill du få din bostad sålt, då har ni kommit till rätt mäklare. Jag sökte en varg , och denna mäklaren är en varg! Sålt under 1 vecka. Tack till Jesper"
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 23

21 apr 2022

"Jesper är en person med empati för kunden och med fingertoppskänsla plus diplomati i förhandlingar. Både säljaren och köparen kan känna sig trygga. "
säljare på Plockerotegatan 303

18 apr 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Jesper, vi är supernöjda med allt. Allt gick snabbt och smidigt. Han lyssnade på våra önskemål och kom med bra tips. Han lyckades även få våran bostad att säljas för prisrekord i området. "
säljare på Sägengatan 3

31 mar 2022

"Vi är nöjda med Jespers insats ! Han är professionell och arbetsinriktad. Det blev en lyckad affär på kort tid vilket vi uppskattade. Vi rekommenderar Jesper . Tack för allt ."
säljare på Solhagagatan 62

25 mar 2022

"Bättre och mer engagerad mäklare kommer du inte hitta. Förtroendeingivande och vill göra rätt!"
säljare på Borstbindaregatan 3

24 mar 2022

"Det känns bra att vi lämnade uppdraget till Jesper att sälja lägenheten. Han har varit
engagerad, professionell, mycket trevligt bemötande och har gjort ett fantastiskt jobb. "
säljare på Vallfrögatan 14

22 mar 2022

"Vi är super nöjda med Jespers tjänst. Bra kontakt, smidig affär och bra bemötande. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Herman Anderssons väg 7

22 mar 2022

"Jesper är otroligt kompetent och ödmjuk mäklare. Han är kunnig, saklig och ärlig. På endast en vecka, skedde möte, foto, visning, försäljning och kontraktsskrivning. Vi skulle aldrig anlita eller ens ta kontakt med en annan mäklare. Jesper är i särklass bästa mäklaren i Göteborg. Ska du sälja? Ta..."
"Jesper är otroligt kompetent och ödmjuk mäklare. Han är kunnig, saklig och ärlig. På endast en vecka, skedde möte, foto, visning, försäljning och kontraktsskrivning. Vi skulle aldrig anlita eller ens ta kontakt med en annan mäklare. Jesper är i särklass bästa mäklaren i Göteborg. Ska du sälja? Ta kontakt med honom, ni kommer inte bli besvikna! "
Läs mer
säljare på Prilyckegatan 87

18 mar 2022

"Det gick smidigt. "
säljare på Övralidsgatan 23

15 mar 2022

"Very professional and well-prepared. Jesper made the complete process of selling our apartment hassle free. Very approachable and friendly!"
säljare på Bäckebolsängen 29

09 mar 2022

"Fantastisk mäklare! Lyhörd, trevlig och engagerad, lätt tillgänglig. "
säljare på Bäckebolsängen 22

01 mar 2022

"Väldigt duktig mäklare med koll på läget, har bara gott att säga om Jesper!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Övralidsgatan 13

28 feb 2022

"Engagerad och förtroendeingivande. Verkade för en smidig affär anpassad efter våra individuella förutsättningar. Söker du mäklare på Hisingen är Jesper ett säkert kort! "
säljare på Harald Hjärnesgatan 13B

23 feb 2022

"Han har mycket bra lokalkännedom, effektiv och ger ett kompetent intryck. "
säljare på Kavaljersgatan 9

23 feb 2022

"Proffsig och engagerad med ett starkt driv. "
säljare på Blåsvädersgatan 8

22 feb 2022

"Fantastisk mäklare! Lyhörd, ödmjuk och otroligt engagerad. Hjälpsam på alla sätt och vis och förenklade försäljningen både för mig och köparen. Alltid tillgänglig oavsett tid. Jag har haft kontakt med andra mäklare i området men Jesper är i särklass bäst. Jag är så otroligt nöjd med den hjälpen j..."
"Fantastisk mäklare! Lyhörd, ödmjuk och otroligt engagerad. Hjälpsam på alla sätt och vis och förenklade försäljningen både för mig och köparen. Alltid tillgänglig oavsett tid. Jag har haft kontakt med andra mäklare i området men Jesper är i särklass bäst. Jag är så otroligt nöjd med den hjälpen jag har fått att sälja min bostad och det gick väldigt snabbt och smidigt. Som sagt, fantastisk mäklare, helt över förväntan!"
Läs mer
säljare på Prilyckegatan 103

17 feb 2022

"Bara gott att säga om Jesper! En mäklare som lyssnar in kundens tankar, frågor, åsikter. Besvarar alla frågor och funderingar på ett bra sätt. Väldigt kunnig och kompetent vilket gjorde att vi hade väldigt mycket tillit till Jesper, rak och ärlig och ger 110% till kunden för att man ska få den bä..."
"Bara gott att säga om Jesper! En mäklare som lyssnar in kundens tankar, frågor, åsikter. Besvarar alla frågor och funderingar på ett bra sätt. Väldigt kunnig och kompetent vilket gjorde att vi hade väldigt mycket tillit till Jesper, rak och ärlig och ger 110% till kunden för att man ska få den bästa upplevelsen och involverade oss i hela processen. Alltid trevligt bemötande & väldigt charmig! Rekommenderar starkt!! "
Läs mer
säljare på Övralidsgatan 13

16 feb 2022

"Mycket stort engagemang, Jesper var hela tiden på fronten. Jag kände mig viktig och värd. Han kämpade som ett lejon för att stötta försäljningen och gjorde allt så att jag blir nöjd.
Rekommenderat 1000%"
säljare på Solhagagatan 62

15 feb 2022

"Snabb och tillmötesgående!"
säljare på Ekebygatan 20

14 feb 2022

"Ambitiös och duktig mäklare som var lyhörd för våra önskemål och krav. Jesper bidrog till att sälja vår bostad till ett rekordpris. Rekommenderas starkt. "
säljare på Långängen 1B

14 feb 2022

"Trevlig och genuin mäklare som tillgodosåg våra behov och stöttade oss hela vägen genom försäljningen, från början till slut! Rekommenderar starkt! "
säljare på Cederflychts gata 1

14 feb 2022

"Bra mäklare som rekommenderas! Men vi hade nog orimliga förväntningar med hänsyn till hans historik "
säljare på Litteraturgatan 216

11 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Jesper Karlsson! "
säljare på Skvaltkvarnsvägen 41

10 feb 2022

"Jag är nöjd och rekommenderar Jesper."
säljare på Snövädersgatan 9

08 feb 2022

"Genom Jesper har vi både köpt och sålt lägenhet,
i båda fallen har vi varit mer än nöjda .
Hanteringen sköttes smidigt och proffsigt.
Vad vi har att säga är att hans engagemang är utöver det vanliga.Rekommenderas varmt."
säljare på Sägengatan 8

08 feb 2022

"Han är best mäklare i det området."
säljare på Bäckebolsängen 11

06 feb 2022

"Jesper är helt fantastisk! Det kändes tryggt från dag 1! Underbar människa och grym mäklare! "
säljare på Övre Hallegatan 20

06 feb 2022

"It was a tough time in the market for selling my apartment. Eventually, even though we could not sell the apartment at the expected price, I undoubtedly appreciate the effort and the professional way of working that Jesper has brought along during the selling process. He's definitely one of the m..."
"It was a tough time in the market for selling my apartment. Eventually, even though we could not sell the apartment at the expected price, I undoubtedly appreciate the effort and the professional way of working that Jesper has brought along during the selling process. He's definitely one of the most diligent, hardworking, knowledgeable and responsive broker in the area."
Läs mer
säljare på Heidenstams gata 13

31 jan 2022

"Super trevlig, gjorde allt får att nå våra mål. Hela arbetet gick jätte smidigt "
säljare på Lillekärr Södra 118

31 jan 2022

"Jesper hjälpte oss att sälja våran bostad!
Vi är jätte nöjda med hans jobb , lätt att kontakta, håller tiden vid visningar, väldigt lojal person som man kan lita på, uppdaterar allting i tid så man behöver inte stressa sig om allt annat. Varmt Rekommenderar ."
"Jesper hjälpte oss att sälja våran bostad!
Vi är jätte nöjda med hans jobb , lätt att kontakta, håller tiden vid visningar, väldigt lojal person som man kan lita på, uppdaterar allting i tid så man behöver inte stressa sig om allt annat. Varmt Rekommenderar ."
Läs mer
säljare på Bäckebolsängen 24

18 jan 2022

"Med en driven, positiv och tillmötesgående inställning från Jesper blev det en smidig och lyckad försäljning av lägenheten. Rekommenderas starkt!"
säljare på Lillekärr Södra 166

14 jan 2022

"Jesper was responsive, always available and very easy to talk to. Overall, I am satisfied with his engagement and can recommend him as mäklare. "
säljare på Oterdahlsgatan 11C

12 jan 2022

"Jesper är duktig, kunnig och professionell. Han ställer upp trevligt på helger och kvällar. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Körkarlens gata 21

11 jan 2022

"Redan från första mötet fick vi en väldigt positiv bild av Jesper. Han har varit driven och engagerad hela vägen och varit tydlig när han väglett oss genom processen. Jesper har från start varit tydlig vad för sorts förväntningar vi kan ha från försäljningen, men vi ville försöka nå ännu högre up..."
"Redan från första mötet fick vi en väldigt positiv bild av Jesper. Han har varit driven och engagerad hela vägen och varit tydlig när han väglett oss genom processen. Jesper har från start varit tydlig vad för sorts förväntningar vi kan ha från försäljningen, men vi ville försöka nå ännu högre upp och tack vare hans hårda arbete och engagemang i vår försäljning så överträffade han våra förväntningar! "
Läs mer
säljare på Sagogången 51

23 dec 2021

"Med stort intresse, engagemang och tillgänglighet kring försäljningen kan jag varmt rekommendera Jesper som din mäklare."
säljare på Toleredsgatan 9D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
71
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
67
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
162 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
254 av 268 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
243 av 270 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
258 av 264 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
270 av 274 säljare

Jesper på kartan.

333 tidigare annonser
112 bostäder till salu
275 rekommendationer

112 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
2 rum, 63 m²
45 952 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 846 kr/mån
2 rum, 48,7 m²
Lägenhet, Göteborg
2 849 kr/mån
2 rum, 62,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 389 kr/mån
2 rum, 55,3 m²
Lägenhet, Göteborg
3 465 kr/mån
2 rum, 51 m²
Lägenhet, Göteborg
2 896 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 950 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 55 000 kr
3 rum, 81,9 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 050 000 kr
Radhus Hisings Backa
+ 55 000 kr
5 rum, 123,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Duktig och härlig mäklare så Jag är nöjd "
1 995 000 kr
Lägenhet Hisingen
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Superhärlig, engagerad och pålitlig märklare med mycket energi. Kämpade in i det sista trots en skakig marknad. Rekommenderar stark Jesper till andra säljare. "
1 660 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 65 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lättsamt och raka rör. Haft en tydlig bild från start till slut om vad vi som säljare önskar från processen och Jesper har mött alla förväntningar. Härligt att få sån bra hjälp för att få till en snabb och smidig affär! "
1 800 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 5 000 kr
3 rum, 72,6 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Då bostadspriserna sjönk kraftigt, stämde inte slutvärdet mot den tidigaste indikationen. Men Jesper förberedde oss väl på att den nya marknaden skulle erbjuda ett lägre pris."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.