Jesper Karlsson

Profilbild för Jesper Karlsson
Säljarfavorit
Jesper Karlsson
4.9 / 5
(68 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
44 st
78 785 000 kr

Bakgrund

Jesper Karlsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-11. Jesper har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Jesper har haft 52 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 115 795 000 kr.

Presentation

Med service ut i fingertopparna värdesätter Jesper alltid att både säljare och köpare ska kunna känna sig trygga genom en lyckad bostadsaffär. Jesper har arbetat på Bjurfors sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen och han ser det som en självklarhet att besitta stor kunskap om området och bostaden för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jespers främsta egenskaper för att lyckas med sina affärer är hans förmåga att vara lyhörd, driven och resultatinriktad. Hans strävan att utvecklas och att ha höga ambitioner är A och O.

Med Bjurfors i ryggen anser han att han får de allra bästa förutsättningarna för kunna erbjuda marknadens mest kvalitativa mäklartjänst.

Mäklarbyrå


Säljare om Jesper.

27 sep 2020

"Trevlig och engagerad mäklare, sålde min lägenhet på bara några timmar efter att han tagit sig an uppdraget."
säljare på Lillekärr Södra 192

27 sep 2020

"ÄRLIGHET VAR HÖGSTA PRIORITET FÖR MIG. ÄVEN OM MÄKLARSNACK ÄR SÅKLART EN DEL AV DET HELA SÅ VAR ÄRLIGHET DEN RÖDA TRÅDEN ÄNDA TILL SLUTET AV AFFÄREN.
"
säljare på Bäckebolsängen 22

25 sep 2020

"Jag kände mig trygg under hela försäljning, a så bara bra kommer rekommendera till all som jag känner,stor hälsningar til Jesper Karlsson "
säljare på Virvelvindsgatan 6

22 sep 2020

"Jesper är en toppenkille, trevlig, kommunikativ, och lätt att ha att göra med!
Från första kontakt hade vi en ärlig och öppen dialog kring våra förväntningar och vad som var realistiskt angående försäljningen. Jesper guidade oss genom processen och var alltid tillgänglig för frågor när sådana dök upp. I slutändan hjälpte han oss fram till en försäljning över våra förväntningar.
Kan varmt rekommendera att anlita Jesper för mäklartjänster! "
säljare på Hallegatan 15

18 sep 2020

"Jesper är lätt att tycka om, har en ödmjuk men charmig framtoning. Är konkret och håller det han lovar samt jobbar hårt. "
säljare på Rörstrandsgatan 1B

08 sep 2020

"Vi kände oss mycket trygga med att anlita Jesper som mäklare. Han hade ett trevligt bemötande och var lyhörd för våra önskemål. Vi är mycket nöjda med Jespers insats och försäljningspriset och kan varmt rekommendera Jesper som mäklare."
säljare på Lillekärr Norra 100

04 sep 2020

"Jesper var personlig och väldigt serviceminded och anpassade sig lätt efter våra planer och behov. Han höll oss hela tiden uppdaterade om processen och senaste informationen. "
säljare på Sehlstedtsgatan 9C

01 sep 2020

"Jag var jättenöjd med mäklaren insats."
säljare på Sägengatan 52

01 sep 2020

"Gick så smidigt att jag önskade jag hade mer att sälja, rekommenderar varje dag i veckan. "
säljare på Sagogången 42

26 aug 2020

"Väldigt effektiv och trevlig. "
säljare på Övralidsgatan 21

26 aug 2020

"Vi kände oss trygga med Jesper hela vägen in i mål. Duktig i sin yrkesroll med glimten i ögat!"
säljare på Sagogången 55

21 aug 2020

"Professionell, tydlig och engagerad mäklare. Gick igenom allt väldigt pedagogiskt, han såg hela tiden till att man förstod alla delar i processen. Slog prisrekord i området för samma typer av lägenhet. Väldigt nöjd med allt. "
säljare på Prilyckegatan 87

12 aug 2020

"Jesper var väldigt trevlig, tydlig och gav ett tryggt intryck. Höll oss uppdaterade och var tillgänglig under hela processen "
säljare på Båtsman Lustigs gata 39

12 aug 2020

"Jätte jätte trevlig mäklare som verkligen lyssnar på en och gör sitt bästa för att du skall bli nöjd. Tydlig och noggran. Professionell och samtidigt ”vän”känsla som får dig att känna dig bekväm. "
säljare på Ekebygatan 15

06 aug 2020

"Med tanke på hur den första budgivningen slutade så tycker jag att man borde kolla upp lånelöften innan budgivning. "
säljare på Lundbygatan 7D

05 aug 2020

"Jag rekommenderar Jesper Karlsson starkt och Bjurfors som mäklarfirman.
” Återigen ett stort tack till Jesper Karlssons fantastiska insats och jag vill bara säga att jag är supernöjd med mitt val av Bjurfors och speciellt Jesper Karlsson som mäklare."
säljare på Bäckebolsängen 23

19 jul 2020

"Vi var super nöjda med Jesper Karlsson på Bjurfors. Han var duktig,tydlig i sitt agerande som mäklare och super trevlig som person. Vi kunde snabbt nå honom, fick god information och hjälp när jag behövde.
Kan verkligen rekommendera
"Jag kunde snabbt nå honom, fick god information och hjälp när jag behövde"
säljare på Bäckebolslyckan 23

12 jul 2020

"Vill man ha en mäklare som jobbar hela vägen in i kaklet så är Jesper den rätta. Utan tvekan en mäklare i världsklass! Lätt att tycka om och jobbar väldigt hårt för att tillfredsställa både säljare och köpare. Professionell, tävlingsinriktad med glimten i ögat. "
säljare på Madängsgatan 9

08 jul 2020

"Lyhörd, proffsig mäklare. Kunnig och lätt att jobba med. Rekommenderar verkligen honom."
säljare på Bäckebolslyckan 5

03 jul 2020

"Jesper Karlsson är en kompetent, trevlig och social person med angagemang i branschen som mäklare. "
säljare på Bäckebolslyckan 24

26 jun 2020

"Höll alla avtalade tider vad gäller möten, annonser, fotografering perfekt. Vi ville ha sålt snabbt och oproblematiskt till ett rimligt pris vilket också skedde. Körde förhandsvisningar vilket för vår del snabbade på processen väldigt bra. Lätt att nå, trevlig och lyhörd. Gjorde ett bra jobb och rekommenderas."
säljare på Båtsman Lustigs gata 107

22 jun 2020

"Tog Jesper en vecka att få sålt min bostad via sitt kontakt nät.
Extremt nöjd med både pris och utförande!
Detta är en trygg mäklare!"
säljare på Oterdahlsgatan 1A

21 jun 2020

"Tack för en lyckad försäljning, ett gott bemötande och din hjälpsamhet! "
säljare på Litteraturgatan 211

16 jun 2020

"Ska vi sälja någon mer gång väljer vi Jesper. Trevlig, tillmötesgående, ärlig och rak. "
säljare på Båtsman Lustigs gata 31

02 jun 2020

"Fantastisk bra första intryck. Alltid tillgänglig, svarade varje gång vi kontaktade honom. Han va lyhörd och engagerad under hela säljprocessen.
Vi kan verkligen rekommendera honom"
säljare på Penselgatan 14

02 jun 2020

"Trevlig, tillgänglig och tillmötesgående!
Jesper har varit engagerad och förstående och framförallt tillgänglig närhelst vi behövt få tag i honom. Svarat på våra frågor och tålmodigt förklarat de delar av försäljningsprocessen vi särskilt undrat över. Ett stort tack och varma rekommendationer! "
säljare på Sägengatan 18

31 maj 2020

"Jesper gjorde ett utmärkt jobb med allt och rekommenderas varmt till andra som önskar en mäklare som är trygg i sin sak och kan göra både säljare och köpare nöjd. "
säljare på Barometergatan 27

20 maj 2020

"Jesper är en fantastisk och skicklig mäklare! Med hans stora kunskap, engagemang och vilja bidrar till ett tryggt sammarbete vid försäljning. Jesper överträffade våra förväntningar. Vill ni känna er trygga samt få en lyckad bostadsaffär så är det Jesper ni skall ringa!"
säljare på Poetgatan 21

18 maj 2020

"Jesper är en mycket kunnig och sympatisk mäklare som gör sitt yttersta för kunden. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Sagogången 28

15 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med Jesper som mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen. Jesper är tydlig, lyhörd och engagerad. Jesper är absolut en mäklare jag kan rekommendera till andra. "
säljare på Scholandersgatan 1B

14 maj 2020

"Bra första intryck. Lättsam och förstående att prata med samt att vi upplevde honom väldigt realistisk i vår situation. "
säljare på Litteraturgatan 205

29 apr 2020

"Jesper gjorde verkligen ett kanonjobb, t.o.m. omtyckt av grannarna! Han var enkel att jobba med och samtidigt tydlig genom hela processen."
säljare på Myntgatan 15B

23 apr 2020

"Han försökte så gott som han kunde men jag flora en del pengar på grund av Corona tror jag ."
säljare på Lenvädersgatan 1

23 apr 2020

"Mäklaren var väldigt lyhörd och mån om mig som kund. Jag kände att vi gick igenom den här processen tillsammans och det gick väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med resultatet.
Mvh Ace Ivanovski "
säljare på Barometergatan 7

22 apr 2020

"Det är ett stort beslut att sälja eller köpa ett hem och det är en process som kan innebära tvära kast i känslor på vägen från beslut till påskrivet kontrakt. På en sådan resa behövs en mäklare som förstår vad kunden går igenom och som kan balansera olika förväntningar under hela processen. Jesper är en sådan mäklare. Han skapar trygghet och förtroende genom att vara lyhörd, noggrann och mycket kunnig på området. Jag kan varmt rekommendera Jesper till alla som funderar på att sälja eller köpa ett nytt hem."
säljare på Sagogången 25

07 apr 2020

"Jesper var väldigt engagerad och tillgänglig. När vi väl bestämt oss för att sälja gick processen snabbt, och Jesper såg till att det som behövde göras blev gjort.
Jesper tog gärna extra visningar mm och gjorde det lilla extra för att möta våra önskemål. En klippa!"
säljare på Sven-Agne Larssons väg 1

29 feb 2020

"Mäklaren kan varmt rekommenderas, tillgänglig, trevlig, tillmötesgående, ja allt som man söker hos en mäklare :) "
säljare på Bäckebolsängen 17

26 feb 2020

"Hej!
Jesper kämpade hårt med att hjälpa oss att få de pris vi önskade för lägenheten. Trots att vi var lite osäkra och veliga gällande buden så höll han igång och försökte verkligen få oss och köparen att bli nöjda till slut. Väldigt trevlig och proffesionellt under hela processen.
Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Önskevädersgatan 39

01 feb 2020

"Bostadsannonsen: Ett av rummen var inte med i annonsen, därför kryssade jag för nej.
Jesber var över förväntan, fick svar på mina frågor väldigt snabbt och han var mycket kunnig och trevlig att ha göra med.
Har skrivit på kontrakten med köparen, den finansiella delen återstår. "
säljare på Karolinernas gata 1

30 jan 2020

"Väligt bra. Jesper satte rekordpris i m^2 i hela området. Pris översteg förväntan. Kan rekommendera Jesper som mäklare väldigt starkt."
säljare på Sägengatan 31

29 jan 2020

"kompetent, driven,lyhörd mäklare! kändes tryggt med han och vi är supernöjda att affären gick så smidigt."
säljare på Kavaljersgatan 8

28 jan 2020

"Enligt min bedömning mäklaren är helt perfekt, utan tvekan.
Därför rekommenderar jag starkt att även andra Anlitar samma mäklare och Bjurfors, självklart. "
säljare på Ekebygatan 19

28 jan 2020

"Leta inte ring Jesper Karlsson !"
säljare på Önskevädersgatan 23

19 jan 2020

"Trevlig, engagerad och jobbar stenhårt!"
säljare på Sagogången 6

22 dec 2019

"Trevlig, tillmötesgående och driven. Bra kontakt hela vägen till sälj och flexibel. "
säljare på Arvesgärde 33

30 nov 2019

"Han var riktigt lyhörd och ärlig hela tiden. Kan verkligen rekomendera Jesper."
säljare på Ingebäckslyckan 16

29 nov 2019

"Jesper Karlsson rekommenderar jag absolut i största möjliga mån till alla som vill sälja och köpa bostad!
Ett klockrent val av mäklare!
Mycket trevlig, tydlig, håller sig till överenskommelserna utan några krusiduller!
Det märks väldigt tydligt att Jesper gör sitt yttersta för att få kunden riktigt nöjd.!!!
Hvh//Tahir Bubalo "
säljare på Sägengatan 9

21 nov 2019

"Jättenöjd med Jesper på Bjurfors. Han lyckades dessutom med prisrekord i föreningen. "
säljare på Sägengatan 64

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
115 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 68 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 68 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
63 av 68 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 68 säljare

Jesper på kartan.

79 tidigare annonser
3 bostäder till salu
67 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 190 000 kr
3 rum, 75,2 m²
29 200 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 984 kr/mån
1 690 000 kr
2 rum, 68 m²
24 852 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 721 kr/mån
1 920 000 kr
3 rum, 80 m²
24 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 566 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 200 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
1 rum, 38 m²
1 675 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
1 rum, 46,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig och engagerad mäklare, sålde min lägenhet på bara några timmar efter att han tagit sig an uppdraget."
2 725 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 66 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände mig trygg under hela försäljning, a så bara bra kommer rekommendera till all som jag känner,stor hälsningar til Jesper Karlsson "
1 775 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 65 000 kr
3 rum, 72,6 m²
Utropspris: 1 710 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"ÄRLIGHET VAR HÖGSTA PRIORITET FÖR MIG. ÄVEN OM MÄKLARSNACK ÄR SÅKLART EN DEL AV DET HELA SÅ VAR ÄRLIGHET DEN RÖDA TRÅDEN ÄNDA TILL SLUTET AV AFFÄREN.
"
3 120 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 225 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jesper är en toppenkille, trevlig, kommunikativ, och lätt att ha att göra med!
Från första kontakt hade vi en ärlig och öppen dialog kring våra förväntningar och vad som var realistiskt angående försäljningen. Jesper guidade oss genom processen och var alltid tillgänglig för frågor när sådana dök upp. I slutändan hjälpte han oss fram till en försäljning över våra förväntningar.
Kan varmt rekommendera att anlita Jesper för mäklartjänster! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.