Jerry Johnsson

Profilbild för Jerry Johnsson
Jerry Johnsson
4.8 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
1 st
79 820 000 kr

Bakgrund

Jerry Johnsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2010-04-07. Jerry har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Jerry har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 73 081 000 kr.

Presentation

Högsta möjliga köpeskilling vid varje bostadsrättsöverlåtelse är mitt mål. Mina ledord är noggrannhet, effektivitet och ett seriöst samarbete som ska skapa förtroende mellan parterna. Med kunskap, lokalkännedom och affärsmässighet gör jag din försäljning till en lyckad vinstgivande affär.

Jag har genomgått den för branschen föreskrivna utbildningen vid KTH, Stockholm.

Säljare om Jerry.

25 maj 2023

"Rekommenderar Jerry till alla som vill ha en lyhörd och engagerad mäklare som kommunicerar och vägleder försäljningen framåt. Är supernöjd! 10/10! "
säljare på Tjärhovsgatan 52

05 apr 2023

"Vi fick superbra stöd och hjälp av Jerry."
säljare på Nackagatan 29

30 mar 2023

"Jerry var fantastisk som mäklare, lyhörd, trevlig och driven. Mån om att säkerställa att vi fick det vi önskade från vår försäljning. "
säljare på Katarina Bangata 59A

01 feb 2023

"En sån mäklare som man "skulle köpa en bil av" :-)"
säljare på Färgargårdstorget 52

30 dec 2022

"När jag skulle sälja min bostad så träffade jag ett flertal mäklare och Jerry utmärkte sig. Han var den mäklare som var mest påläst och erfaren. Han var väldigt lugn och sansad och en väldigt trevlig person :-)"
säljare på Fatburs Brunnsgata 12

06 dec 2022

"Jerry Johnsson är en Mycket kompetent och trevlig mäklare som det är svårt att INTE komma överens med! Jag kan varmt rekommendera Jerry Johnsson!"
säljare på Färgargårdstorget 24

15 nov 2022

"Påläst, flexibel, med öga för säljobjektet, trevligt bemötande mot spekulanterna.
Enkelt uttryckt: en proffsig mäklare (!)
//"
säljare på Tobaksspinnargatan 4

22 okt 2022

"Mäklaren var bra men marknaden var svår"
säljare på Sickla Kanalgata 52

21 okt 2022

"En trevlig och proffesionell mäklare som hanterade hela processen på ett väldigt tryggt sätt."
säljare på Malmgårdsvägen 18

09 sep 2022

"Samarbetet med vår mäklare var bra så vi anlitade honom , vi både köpte och sålde via vår mäklare."
säljare på Ljustergränd 1

20 maj 2022

"Jerry var väldigt enkel och bra att ha göra med. Han var väldigt transparent, vilket gjorde att jag kände stor tillit till honom. En mäklare jag absolut skulle rekommendera och kommer använda igen!"
säljare på Hornsgatan 57A

13 dec 2021

"Informativ och kunnigt. "
säljare på Tjärhovsgatan 22

21 sep 2021

"Snabbare återkoppling efter andra visning hade varit önskvärt"
säljare på Bondegatan 1G

02 sep 2021

"Vi har både köpt och nu sålt lägenhet med hjälp av Jerry och vi kände direkt efter vårt köp att vi skulle använda oss av Jerry när det blev dags att sälja.
Jerry skötte hela försäljningsprocessen på ett proffsigt sätt, med tydlig kommunikation och ett ödmjukt bemötande. Han var flexibel gällande..."
"Vi har både köpt och nu sålt lägenhet med hjälp av Jerry och vi kände direkt efter vårt köp att vi skulle använda oss av Jerry när det blev dags att sälja.
Jerry skötte hela försäljningsprocessen på ett proffsigt sätt, med tydlig kommunikation och ett ödmjukt bemötande. Han var flexibel gällande visningstider och vi kände oss trygga genom hela affären. Vi kan med värme rekommendera Jerry.
Christian & Anna"
Läs mer
säljare på Trålgränd 2

15 aug 2021

"Jerry har sålt två lägenheter åt mig. Jag kan rekommendera honom. Han är mycket enkel och lätt att ha och göra med. Hjälpsam och svarar alltid snabbt på alla frågor man har"
säljare på Ringvägen 122

05 jul 2021

"Jag är väldigt nöjd med Jerrys hjälp vid min försäljning. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med, även när försäljningen gick trögt i början. Jerry gav ett tryggt och kompetent intryck genom hela processen."
säljare på Krukmakargatan 67

24 jun 2021

"Jerry var väl förberedd och ingav lugn och trygghet under hela säljprocessen vilket kändes skönt."
säljare på Gotlandsgatan 71

23 jun 2021

"Jerry var alltid tillgänglig, snabb, svarade på våra frågor och var mycket tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda med hans insats och skulle definitivt anlita honom igen. "
säljare på Hornsgatan 156

24 maj 2021

"Jerry gav ett mycket gott intryck redan vid första mötet, han skapade ett förtroende. Under hela försäljningsprocessen har han varit trygg, kunnig, hjälpsam, tillgänglig engagerad och inlyssnande! Kan varmt rekommendera Jerry som mäklare i det stora beslut som ett köp eller en försäljning av bost..."
"Jerry gav ett mycket gott intryck redan vid första mötet, han skapade ett förtroende. Under hela försäljningsprocessen har han varit trygg, kunnig, hjälpsam, tillgänglig engagerad och inlyssnande! Kan varmt rekommendera Jerry som mäklare i det stora beslut som ett köp eller en försäljning av bostad innebär. "
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 44

30 apr 2021

"Jerry var trevlig och mänsklig, var lätt att få kontakt med, och visade intresse för oss som människor, och svarade även med egen öppenhet. Att få vara en hel människa, och möta mäklaren på den nivån, även i en sån här process, känns bra.
Vår process blev kort, troligen tack vare den otroligt fi..."
"Jerry var trevlig och mänsklig, var lätt att få kontakt med, och visade intresse för oss som människor, och svarade även med egen öppenhet. Att få vara en hel människa, och möta mäklaren på den nivån, även i en sån här process, känns bra.
Vår process blev kort, troligen tack vare den otroligt fina beskrivningen i annonsen, som verkligen visade fram vår lägenhets kvaliteter, utan att det för en köpare framstod som överdrivet (enligt vår bedömning), och dessutom hade litterära kvaliteter.
Det har känts mycket bra att ha Jerry som mäklare. Vi fick kontakt med Jerry av en slump, men det var en lyckträff."
Läs mer
säljare på Åsögatan 133

14 apr 2021

"Mycket kompetent, korrekt och behaglig att ha att göra ned. Gjorde ett lysande jobb - liksom stylisten och fotografen - som gjorde att resultatet blev långt över förväntan. Även arvodet steg rejält i höjden - men det var det värt."
säljare på Färgargårdstorget 6

22 mar 2021

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Jerry."
säljare på Vintertullstorget 44

19 mar 2021

"Jerry är en riktigt duktig, lyhörd och kunnig mäklare. Jag träffade minst 6 olika mäklare och för mig var det självklara valet Jerry. Han uppfyllde mina behov vilket var en bra, realistisk och snabb väg till marknaden. Vi träffades på en onsdag och på fredagen låg annonsen ute på hemnet. Han var ..."
"Jerry är en riktigt duktig, lyhörd och kunnig mäklare. Jag träffade minst 6 olika mäklare och för mig var det självklara valet Jerry. Han uppfyllde mina behov vilket var en bra, realistisk och snabb väg till marknaden. Vi träffades på en onsdag och på fredagen låg annonsen ute på hemnet. Han var proaktiv, höll mig uppdaterad och hans goda kännedom om området gjorde att han kunde förutspå antalet spekulanter. Vi fick till en affär som både jag och han var nöjd med till slut och jag hade valt Jerry som mäklare 10/10. Speciellt om det är Södermalm. "
Läs mer
säljare på Vickergatan 5

18 mar 2021

"Jerry är mycket erfaren och genomförde försäljningen med stor professionalitet och mycket stadig hand."
säljare på Färgargårdstorget 38

18 mar 2021

"Mycket professionell. "
säljare på Hagagatan 15F

03 dec 2020

"Det blev lite miss i kommunikation då hustrun inte alltid fick alla de sms som jag fick . i övrigt nöjd "
säljare på Tjurbergsgatan 27C

03 dec 2020

"Jerry Johnsson var tillgänglig och generös med rådgivning och hjälp även utanför det direkta uppdraget."
säljare på Katarina Bangata 67A

28 nov 2020

"Jerry Johnsson is quite the diamond in the Stockholm real estate market. I have had sporadic contact with Jerry for some years since I wasn't sure when to sell. Jerry always answered and felt down to earth and quality driven.
When the time came to sell, Jerry has handled everything impeccable. N..."
"Jerry Johnsson is quite the diamond in the Stockholm real estate market. I have had sporadic contact with Jerry for some years since I wasn't sure when to sell. Jerry always answered and felt down to earth and quality driven.
When the time came to sell, Jerry has handled everything impeccable. No exaggerations or false claims that is so common in Stockholm. For me it was important to make a quality driven and comfortable sale and Jerry made that possible, at the same time as I got way more than I would have imagined.
Jerry is a reliable and a top notch real estate broker who knows what he is doing! "
Läs mer
säljare på Tjurbergsgatan 27B

27 nov 2020

"Jerry har med stort engagemang och kunskap lotsats mig igenom hela säljprocessen som i slutändan ledde till ett bra resultat. Resultatet är förstås viktigt men för mig vara det också viktigt att jag fick mycket bra hjälp och stöd under hela processen. Där levde verkligen Jerry upp till och övertr..."
"Jerry har med stort engagemang och kunskap lotsats mig igenom hela säljprocessen som i slutändan ledde till ett bra resultat. Resultatet är förstås viktigt men för mig vara det också viktigt att jag fick mycket bra hjälp och stöd under hela processen. Där levde verkligen Jerry upp till och överträffade mina förväntningar. "
Läs mer
säljare på Bjurholmsplan 27

16 okt 2020

"Gav ett lugnt och sansat intryck, ingen hets"
säljare på Fatburs Brunnsgata 24

06 okt 2020

"Jerry är en fantastisk mäklare på alla sätt! Han är trevlig, lugn och seriös, otroligt engagerad och hjälper till utöver det vanliga tycker jag. Han är lätt att få tag i och återkopplar kontinuerligt. Jag vänder mig alltid till Husman Hagberg i första hand och har vart en mycket nöjd kund i många..."
"Jerry är en fantastisk mäklare på alla sätt! Han är trevlig, lugn och seriös, otroligt engagerad och hjälper till utöver det vanliga tycker jag. Han är lätt att få tag i och återkopplar kontinuerligt. Jag vänder mig alltid till Husman Hagberg i första hand och har vart en mycket nöjd kund i många år men detta var första mötet med Jerry och det överträffade mina förväntningar åter igen! Jag kan verkligen varmt rekommendera honom i valet av mäklare! "
Läs mer
säljare på Ljustergränd 5

03 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jerry, som på ett tryggt, engagerat och professionellt sätt sålde vår fina lägenhet på Södermalm. Vi kan verkligen rekommendera Jerry som mäklare! "
säljare på Vintertullstorget 30

27 sep 2020

"Jag har både handlat bostad via Jerry och nu även sålt. Jag uppskattar att han är lugn, vänlig och professionell och inte försöker hetsa fram beslut åt något håll. Jag vill inte ha några genomskinliga försäljningstricks och det slipper man också med Jerry. Han får en köpa sig trygg och nöjd som b..."
"Jag har både handlat bostad via Jerry och nu även sålt. Jag uppskattar att han är lugn, vänlig och professionell och inte försöker hetsa fram beslut åt något håll. Jag vill inte ha några genomskinliga försäljningstricks och det slipper man också med Jerry. Han får en köpa sig trygg och nöjd som både köpare och säljare.
Han har haft koll på alla papper och affärerna har känts trygga. "
Läs mer
säljare på Urvädersgränd 6C

27 sep 2020

"Bra stöd i försäljningsprocessen "
säljare på Tegelviksgatan 41

23 sep 2020

"Mycket kompetent mäklare!
Rekommenderas starkt"
säljare på Hornsgatan 29A

11 sep 2020

"Hög integritet."
säljare på Åsögatan 106

12 aug 2020

"Lätt att ha göra med, förtroendegivande, snabb med återkoppling. "
säljare på Tegelviksgatan 41

11 aug 2020

"Professionell, lyhörd, bra omdöme, bra på att ta människor ((både säljare o köpare) mycket trevlig mäklare "
säljare på Högbergsgatan 46

20 maj 2020

"Jerry upplevs som mycket lugn, samlad och professionell i sitt bemötande. Inte alls "pushig" mot oss som säljare. Vilket uppskattades mycket. Slutpris blev inom ramen för värderingen och hela processen har fungerat mycket bra. Rekommenderas varmt. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 14

09 apr 2020

"Mycket nöjd med Jerry som mäklare. Förutom att han var tydlig, lyssnade noga och hade mycket kunskap om marknaden så lyckades han även få igång budgivning snabbt. "
säljare på Högalidsgatan 54A

12 mar 2020

"Man skulle inte kunna göra någonting bättre än vad Jerry gjorde, absolut ingenting!"
säljare på Hornsgatan 92

15 feb 2020

"Mycket trevlig och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Nackagatan 27

13 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med Jerry och detta är den andra lägenheten han fått sälja för min räkning."
säljare på Färgargårdstorget 96

15 jan 2020

"Jerry var en fantastisk ledsagare under den här ganska stressfyllda processen. Arbetar dessutom med bra fotograf och team av stylister etc."
säljare på Tavastgatan 35

05 nov 2019

"Tar in information och önskemål hörsamt. Höll oss uppdaterade hela tiden. Nådde målet snabbt. Var mycket effektiv i processen och gjorde en mycket bra/säljande annons. Lugn och inlyssnande. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Ludvigsbergsgatan 39

04 sep 2019

"Lyhörd och mycket sympatisk och duktig."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 5A

04 sep 2019

"Jerry är den sorts mäklare man vilje ha som säljare och köpare. Mycket nöjd."
säljare på Magnus Ladulåsgatan 15

27 jun 2019

"Jerry är en mycket kompetent och inger stort förtroende. Det marginellt lägre priset var vårt eget val."
säljare på Hornsgatan 75

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
73 081 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
155 av 159 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
156 av 158 säljare
Jerry var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 159 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jerry på kartan.

364 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
159 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

4 895 000 kr
2 rum, 53 m²
92 358 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 210 kr/mån
6 495 000 kr
3,5 rum, 76 m²
85 460 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 366 kr/mån
1 rum, 25 m²
Lägenhet, Stockholm
1 194 kr/mån
4 rum, 108 m²
Lägenhet, Stockholm
7 186 kr/mån
11 900 000 kr
5 rum, 103 m²
115 533 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 778 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2,5 rum, 74 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 110 000 kr
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 6 890 000 kr
6 200 000 kr
Lägenhet Södermalm
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 325 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 475 000 kr
6 200 000 kr
Lägenhet Södermalm Vintertullstorget
-95 000 kr
3 rum, 85,5 m²
Utropspris: 6 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.