Jennifer Johansson

Profilbild för Jennifer Johansson
Säljarfavorit
Jennifer Johansson
4.9 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
22 st
46 785 000 kr

Bakgrund

Jennifer Johansson jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2018-11-21. Jennifer har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Jennifer har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 45 785 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är för många den största och mest personliga affären de gör i livet.Jag är övertygad om att framgången till en optimal bostadsförsäljning sker när du tar hjälp av en mäklare som brinner för utmaningar, är engagerad och lyhörd - detta är givna egenskaper hos mig.
Jag har stor respekt för mina kunders önskemål och därför skräddarsyr jag mitt arbete efter just ditt behov.
Som mäklare är jag affärsmässig, ambitiös och minst sagt ihärdig. Jag älskar mitt jobb vilket gör att jag arbetar effektivt - med målet satt på bästa möjliga pris och kundnöjdhet.
Med min driftighet och kunskap så hoppas jag på att få hjälpa dig med din bostadsförsäljning!

Utmärkelser och bedrifter

2021 - Januari Månadens säljare MOHV Malmö

2020 Q3 - Bäst betyg Malmö; Reco
2020 Q3 - Bäst betyg Skåne; Reco

2019 - Flest publicerade 1:or i Södra innerstaden, Malmö; HittaMäklare

Jag har varit i branschen sedan 2017 och jag har över 10 års erfarenhet av både sälj och kundservice. Jag är både högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Malmö

Säljare om Jennifer.

27 apr 2021

"Redan efter första träffen så kände jag mig säker med Jennifer! Kommer definitivt ringa henne framöver och rekommendera henne till andra :)"
säljare på Statistgatan 12

22 apr 2021

"Jennifer har været rigtig dygtig igennem hele processen, og hun er meget personlig og varm, så jeg har følt mig tryg igennem hele salget. Samtidig er hun meget professionel i sin fremtoning og måde at arbejde på. Tak for din fine hjælp!"
säljare på Norra Skolgatan 6B

17 apr 2021

"Samlad, lugn och lyhörd. Hon ger olika perspektiv på valmöjligheter och ibland hennes egna rekommendationer, utan att pressa säljaren att ta ett visst val. Hon presenterar även informationen på ett konkret och effektivt sätt. Ovan på det så är hon också dö trevlig. En kanon mäklare helt enkelt. "
säljare på Södra Förstadsgatan 121B

23 mar 2021

"Jag är tacksam för att ha haft Jennifer som mäklare. Det har känts tryggt genom hela processen i försäljningen av min bostad. Dessutom upplevde jag henne som jordnära och väldigt lätt att ha och göra med. Hon svarade alltid på mina samtal och hade lösningar för allt som dök upp längs med vägen!"
säljare på Södervärnsgatan 3A

02 mar 2021

"Vi var är nöjda med Jennifer och skulle varmt rekommendera henne vidare. En kvinna med båda fötterna på jorden och väldigt jordnära samt lyhörd. Hon gjorde ett kanon jobb! "
säljare på Nobelvägen 70B

12 jan 2021

"Jennifer var mycket lyhörd och uppdaterade oss varje gång något nytt var på gång. Gav bra råd som slutade med en bra och snabb affär. Bara positivt att säga!"
säljare på Branteviksgatan 4E

11 jan 2021

"Mycket kunnig såväl generellt som lokalt. Detta gynnat båda köpare och säljare. "
säljare på Regissörgatan 17

09 jan 2021

"Jennifer är en exceptionellt skicklig mäklare som redan från start visade att hon är genuint engagerad i försäljningen, men framför allt är hon en mäklare som visar på stor lyhördhet och omtänksamhet för både objektet och kunden. Hennes effektiva förmåga att förmedla med en perfekt kommunikation är en av flera faktorer som gör att vi är enormt imponerande av Jennifers professionalitet och vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 45A

18 dec 2020

"Jennifer är en professionell mäklare och en väldigt fin person som det känns enkelt att samarbeta med. Hon har ett professionellt bemötande som utstrålar trygghet och tillit. Vi gjorde en snabb affär så vi hade ett kort och intensivt samarbete.
Jag kommer att rekommendera Jennifer till vänner och bekantar. "
säljare på Erikslustvägen 42J

25 nov 2020

"Blev en snabb affär då mäklaren redan hade ett par stycken spekulanter, så lägenheten såldes innan den publicerades på tex hemnet m.m. vilket jag tycker var väldigt bra då det var det jag ville, att affären skulle gå fort!
Det som jag tyckte bäst om var hennes positiva attityd och hon kändes ej påträngande på vårt första möte vilket andra mäklare gjorde.
Tycker även att det var en bra idé att lägga ut lägenheten för det pris jag lunde tänka mig som lägst i slutpris (mäklarens råd) och ej locka med för lågt utgångspris som andra mäklare rekommenderade. Det fungerade i alla fall för min försäljning.
Hon kändes även mer jordnära än andra mäklare jag träffat både som köpare och säljare och det märktes att hon inte enbart jobbat som mäklare utan har erfarenhet av sälj inom andra branscher!
En härlig kvinna som verkade veta mycket om det mesta och jag kommer rekommendera henne till min vänskapskrets om de letar efter mäklare!"
säljare på Uppsalagatan 9A

09 okt 2020

"Toppenmäklare! Inlyssnande, smart, taktisk, nytänkande, nåbar, empatisk, kan sin marknad. Jobbar mycket professionellt genom hela processen, där både vi som säljare och köparen känner sig som vinnare i slutändan. Använder sig av kvalitetsfotograf, bilderna var långt över redan höga förväntningar.
Mycket nöjda genom hela försäljningen!"
säljare på Vitemöllegatan 5C

08 okt 2020

"Hon var aktiv och höll nära kontakt med mig om kunder och typs "
säljare på Nobelvägen 88

10 sep 2020

"Jennifer har varit bra på alla möjliga sätt.
Proffsig, engagerad, noggrann, ärlig och tillgänglig.
Man känner sig att man är i trygga händer.
Dessutom är hon glad och charmig.
"
säljare på Fackelrosvägen 30

09 sep 2020

"Påläst mäklare om vad som gäller. Lätt att träffa."
säljare på Ystadsgatan 47B

03 sep 2020

"Ärlig och driven"
säljare på Sufflörgatan 1

25 aug 2020

"Jag är mycket nöjd med Jennifers insats! Lyhörd, flexibel, trevlig, kunnig, trovärdig. Jag kan absolut rekommendera Jennifer som mäklare för hus-försäljning."
säljare på Folksångsgatan 56

05 aug 2020

"Lugn, inkännande, tillgänglig och lätt att kommunicera med. Har känts bra hela vägen!"
säljare på Vitemöllegatan 5A

08 jul 2020

"Mycket kompetent mäklare som alltid ger goda råd. Har stort tålamod och är alltid super trevlig. Rekommenderas starkt."
säljare på Uddeholmsgatan 34A

08 jun 2020

"Den bästa mäklaren! Mycket nöjd. Professionell, kunnig, trevlig,lyhörd, bra att komma till avslut! Ja, allt en mäklare ska vara:) "
säljare på Bragegatan 1A

29 maj 2020

"Absoluta toppmäklaren i Malmö vilken pärla Jennifer är. Jag kräver mycket, men Jennifer var alltid steget före. Höll mig hela tiden informerad om allt och sålde min lägenhet snabbt. Fotografen Sofia och stylisten Matilda gjorde även de ett otroligt jobb. Tre duktiga o kompetenta kvinnor kan inte slå fel. Kommer att rekomendera Mohv o Jennifer till alla jag känner. Tack!"
säljare på Almbacksgatan 2B

13 maj 2020

"Det är andra gången jag har använt mig av Jennifer för att både köpa och sälja bostad - rekommenderar henne innerligt - hon kan inte förbättra något, hon är redan bäst!"
säljare på Dansörgatan 6

11 maj 2020

"Kan utan tvekan rekommendera Jennifer till andra"
säljare på Spånehusvägen 62H

07 maj 2020

"Helt fantastisk
Kunnig
Trevlig
Omtänksam
Alltid positiv och glad
Tillgänglig alltid
Uppmuntrande "
säljare på Eriksdalsgatan 3A

12 apr 2020

"Seriös, lugn och trevlig!"
säljare på Ernst Wigforss gata 25

12 apr 2020

"Otroligt trevlig och hjälpsam. Bra stöd på vägen och hjälpte till att få fram all möjlig information vi behövt få fram."
säljare på Vitsippegången 6

11 apr 2020

"Jennifer är helt perfekt, hennes engagemang och professionella bemötande gav oss en trygg känsla under hela processen.
Vi kände oss väl omhändertagna och uppdaterade från början till slut, lite som att hon gav oss det där lilla extra hela tiden! 110 % service!"
säljare på Ängelholmsgatan 10C

11 apr 2020

"Mycket nöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera mäklaren. För egen del blev priset lägre än tänkt men det berodde på en plötsligt marknadsnedgång och inte arbetsinsatsen eller kunskapen hos mäklaren som mötte situationen väl, höll mig uppdaterad och ändå fick ett högre slutpris än det kunnat bli givet pågående kaos. "
säljare på Trelleborgsgatan 1B

26 mar 2020

"Kände mig trygg från början till slut. "
säljare på Nobelvägen 78A

05 mar 2020

"Jag vill varmt rekommendera Jennifer till andra. Hon är lyhörd, målinriktad, ärlig och kompetent. Samtidigt har hon en hög servicekänsla och positiv attityd. Jag är väldigt nöjd med Jennifers insats och kommer att anlita henne i framtiden."
säljare på Ärenprisgatan 22A

12 feb 2020

"Fick Jennifer rekommenderad av min chef och jag kommer i min tur att rekommendera henne till andra"
säljare på Kronetorpsgatan 54B

08 jan 2020

"Jennifer är professionell, lättillgänglig, varm och har ett starkt driv. Jag kände mig trygg under hela processen så jag kan verkligen varmt rekommendera Jennifer som mäklare."
säljare på Rödkullastigen 11B

28 nov 2019

"Bästa mäklaren , hon hade koll på allting , och var alltid tillgänglig under dygnet,vi hade förvisning på dagen och samma kväll skrev vi kontraktet, hon jobbade till kl 23,00 bara för att få affären klar . Jag rekommenderar henne till alla som vill sälja sin bostad "
säljare på Västra Stationsgatan 8

23 nov 2019

"Jag träffade Jennifer bland tre olika mäklare när det var dags att sälja min lägenhet. Och jag bestämde mig direkt att gå vidare just med Jennifer för att hon har först och främst en fantastisk personlighet dessutom är hon en väldigt kunnig och ärlig mäklare.
Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och kommunikation. Jennifer har alltid varit hjälpsam och tydlig, jag fick svar på alla mina frågor.
Tack vare Jennifer såldes min lägenhet på ett dygn.
Jag kan varmt rekommendera Jennifer till alla!"
säljare på Nikolaigatan 4A

11 nov 2019

"Jennifer ger från start ett väldigt gott intryck. Hon bryr sig om affären, objektet och dig som kund. Jennifer är noggrann, lyhörd och varm i sitt omhändertagande.
Hon har mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Järnåkravägen 15C

28 okt 2019

"Trevlig, engagerad och professionell."
säljare på Almbacksgatan 17

08 okt 2019

"En av de bästa mäklarna jag haft väldigt engagerad och lyhörd höll mig uppdaterad Rekommenderar starkt
Kmr anlita henne framöver "
säljare på Dansörgatan 6

30 sep 2019

"Jag är så nöjd med mitt val av mäklare! Jennifer var proffsig, tydlig, varm och glad! Helt rätt mäklare för mig. "
säljare på Hässleholmsgatan 8B

11 sep 2019

"En av de besta mäklare
"
säljare på Von Lingens väg 124

16 aug 2019

"Trevlig, duktig och flexibel. Skulle anlita Jennifer igen. "
säljare på Hässleholmsgatan 8B

15 aug 2019

"Snabb, enkelt och proffesionellt."
säljare på Ellstorpsgatan 4K

16 jun 2019

"Professionell, trevlig, lätt att prata med och höll en uppdaterad om hur det gick med tex visningar. Jennifer gjorde verkligen allt för att sälja bostaden. "
säljare på Sjöblads väg 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Fritidshus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
45 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 78 säljare
Jennifer satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 78 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 78 säljare
Jennifer var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Jennifer på kartan.

95 tidigare annonser
3 bostäder till salu
79 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
1 rum, 36 m²
30 416 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 617 kr/mån
995 000 kr
1 rum, 28 m²
35 535 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 197 kr/mån
1 850 000 kr
2 rum, 61 m²
30 327 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 419 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Lägenhet Slottsstaden
3 rum, 65 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 760 000 kr
Lägenhet Dammfri
+ 65 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 575 000 kr
Lägenhet Lindeborg
+ 180 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Redan efter första träffen så kände jag mig säker med Jennifer! Kommer definitivt ringa henne framöver och rekommendera henne till andra :)"
3 950 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 455 000 kr
5 rum, 109,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jennifer har været rigtig dygtig igennem hele processen, og hun er meget personlig og varm, så jeg har følt mig tryg igennem hele salget. Samtidig er hun meget professionel i sin fremtoning og måde at arbejde på. Tak for din fine hjælp!"
2 400 000 kr
Lägenhet Limhamn
+ 105 000 kr
3 rum, 71,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.