Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Jakob Jakobsson
4.8 / 5
(304 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
47 st
256 575 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 300 140 000 kr.

Presentation

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT HA NÖJDAST KUNDER I HELA SVERIGE!
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt.

I valet av mäklare är den enskilda mäklarens resultat en viktig faktor att ta hänsyn till. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.

Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 75 medarbetare. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget.
Widerlöv är starkast i Stockholms innerstad sett till antalet försäljningar per mäklare och vi innehar tredjeplatsen när det gäller marknadsandelar. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 11 åren har jag förmedlat över 1 000 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Säljare om Jakob.

25 maj 2020

"Vi är så tacksamma för Jakob! Tveklöst den bästa mäklaren vi träffat och vi är otroligt nöjda med Jakob från början till slut. Han upplevs väldigt erfaren och gav oss bra förståelse för marknaden i denna osäkra tid. Han har alltid tid för ett samtal, väldigt lyhörd, ger allt och lämnar inget åt slumpen. Du kommer bli nöjd om du säljer med Jakob! "
säljare på Sankt Göransgatan 98

21 maj 2020

"Engagerad och fokuserad på försäljningen. "
säljare på Coldinutrappan 3

11 maj 2020

"Vi var väldigt nöjda med Jakob vid försäljningen av vår lägenhet. Vi uppskattade speciellt hans kommunikation och rekommendationer under budgivningsprocessen. "
säljare på Sankt Eriksgatan 52A

11 maj 2020

"Är otroligt nöjd med Jakobs insats i vår lägenhetsförsäljning!
Han är väldigt engagerad, pålitlig, analytisk och detaljerad i sitt sätt att arbeta. Det har varit en fröjd att ha med honom i denna process.
Helt klart den bästa mäklaren jag kommit i kontakt med i Stockholm! "
säljare på Kungsholms Strand 121

09 maj 2020

"Bra uppföljning mellan varje steg i processen samt återkommande statusuppdatering."
säljare på Rålambsvägen 29

08 maj 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jakob! Han är kunnig, kommunikativ och alltid tillgänglig. Allt utfördes på ett mycket bra sätt, från text och bilder till val av visningshelg och hantering under visning och budgivning. Vi kommer absolut att anlita Jakob nästa gång vi skall sälja och rekommenderar andra att anlita honom också! "
säljare på Drottningholmsvägen 11

07 maj 2020

"Jakob var fantastisk!
Det vi gillade mest Jakob var att det gick att ha en bra dialog och han vågade säga vad han tycker och tänker, som vissa andra mäklare kanske inte skulle våga säga till kunden - Rakt och tydligt helt enkelt och vad vi kunde förvänta oss.
Trots en något lägre värdering än vad vi hade hoppats på (i dessa rådande tider) märkte man att Jakob jobbade hårt och lyckades överträffa våra förväntingar till slut.
Mycket nöjd med insatsen och kan rekommendera Jokob till er som sälja i Stockholms innerstad, helt klart värd arvodet!
Tack och bra jobbat!"
säljare på Frejgatan 57

06 maj 2020

"Jakob gjorde en väldigt bra insats och levererade över förväntan i en mycket svår tid med Corona och svikande marknad."
säljare på Sigtunagatan 13

30 apr 2020

"Jakob har varit kompetent, envis och arbetsvillig. Vi kan ge honom våra bästa rekommendationer."
säljare på Norr Mälarstrand 90

30 apr 2020

"Väldigt bra och tydlig information till mig som säljare både inför och under säljandet. Detta kändes extra viktigt med rådande situation (Covid-19) trots oroligheterna i världen i allmänhet och på säljmarknaden i synnerhet kände jag mig lugn då Jakob kontinuerligt var tydlig med hur läget såg ut och jag kände alltid ett stort förtroende för att Jakob skulle göra allt han kunde för att lägenheten skulle bli såld, och för så bra pris som möjligt. Jakob visar vid varje samtal att han verkligen bryr sig om sina kunder och vill sina kunders bästa, öppenheten och de tydliga förklaringar kring allt som hände var ytterst viktigt och lugnande för mig som förstagångssäljare.
"
säljare på Sankt Göransgatan 102

26 apr 2020

"Jag sålde min lägenheten när Coronaviruset bröt ut. Jag fick mycket mindre för den än vad jag hade räknat med. Jag känner ändå att Jakob gjorde allt han kunde med tanke på situationen. Han var tydlig och ärlig hela tiden och lätt att få tag på vilket kändes viktigt för mig."
säljare på Völundsgatan 3

22 apr 2020

"Jakob gjorde en jätteinsats i samband med försäljningen av min lägenhet.
Trots att det var mitt under corona-situationen, med en mycket försiktig marknad, så lyckades Jakob att hela tiden hitta nya metoder för att locka och engagera potentiella köpare. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Kungsklippan 14

07 apr 2020

"Engagerad, målinriktad, lyhörd och erfaren. Ger ett förtroendeingivande intryck och hanterar processen pragmatiskt för lyckad försäljning!"
säljare på Fleminggatan 49

29 mar 2020

"Jakob är bäst på Kungsholmen."
säljare på Fridhemsgatan 33

23 mar 2020

"Han var en dröm!"
säljare på Pipersgatan 45A

11 mar 2020

"Rak och tydlig. Alltid tillgänglig trots sportlov och skidsemester."
säljare på Rådmansgatan 79

26 feb 2020

"Jakob är en väldigt engagerad, dedikerad och kompetent mäklare som gör det lilla extra. Han inger förtroende och tar sig alltid tid att lyssna och hjälpa till. Honom kan vi starkt rekommendera alla gånger!"
säljare på Rålambsvägen 29

26 feb 2020

"Engagerad, trevlig och tillgänglig. Höll oss uppdaterade och gjorde ett fantastiskt jobb med foto och visningen. Hela försäljningen gick jättesmidigt och vi kan verkligen rekommendera Jakob. "
säljare på Västgötagränd 7

25 feb 2020

"Jakob visade ert stort engagemang och kompetens. Försäljningen gick otroligt smidigt med ett resultat som överskred mina förväntningar med råge!"
säljare på Inedalsgatan 9F

24 feb 2020

"Jakob var genom hela vår process ett stort stöd och gav oss sakligt och relevant underlag för att kunna ta konkreta beslut. Hans erfarenhet och professionalism genomsyrar hela hans arbete och är något som både säljare och köpare får ta del av. Vi kan varmt rekommendera Jakob till er kommande försäljning! "
säljare på Nybergsgatan 11

11 feb 2020

"Jag blev rekommenderad Jakob och jag är väldigt glad för det. Han är totalt engagerad och mycket proffsig mäklare. Jag kände mig helt trygg i mina strategiska val med Jakob som stöd. Dessutom var han en väldigt bra mäklare för mina köpare, som jag uppfattade det, och det tycker jag är viktigt. Det blev en fin försäljning med mycket bra resultat. Jag kan med största glädje rekommendera honom vidare!"
säljare på Fridhemsgatan 62

07 feb 2020

"Jakob gav ett lugnt och kompetent intryck samt var extremt förberedd inför de olika stegen i försäljningen. Presenterade förslag på olika lösningar och agerade ett bra bollplank genom hela processen. Skulle inte tveka en sekund att anlita honom inför framtida försäljningar. "
säljare på Sankt Göransgatan 146

27 jan 2020

"Trevlig och kunnig, med god kännedom om marknadsläget. Väldigt nöjd med Jakob"
säljare på Östermalmsgatan 82

27 jan 2020

"Jakob är en mycket driven och engagerad mäklare. Han gjorde ett utmärkt jobb med förmedlandet av min bostad och lyckades verkligen utnyttja marknadsläget till ett slutpris långt över förväntan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Upplandsgatan 39

18 jan 2020

"Jag är supernöjd. Jakob genomförde från början till slut en helproffsig försäljning av min lägenhet med stor energi. Det gjorde att slutpriset blev betydligt högre än vad både han och jag hade väntat. Jag vill också nämna att han rekommenderade en mycket duktig stylist som bidrog till det lysande resultatet."
säljare på Södra Agnegatan 22

18 jan 2020

"Betyget känns något orättvist att då jag tror att många mäklare är kapabla att sälja lägenheter men att det är få som, likt Jakob, har förmågan att få en att känna sig lugn, gladeligen svarar på frågor oavsett tidpunkt på dagen men framförallt får dig att känna dig som att just ditt objekt har högsta prioritet. Vidare gör hans erfarenhet att han besitter en unik kompetens gällande marknaden. Sammanfattningsvis talar hans utnämningar för sig självt även om han trots sin historik överträffade mina förväntningar. "
säljare på Runiusgatan 7

18 jan 2020

"utmärkt dialog, professionell på jobbet och socialt kompetent."
säljare på Inedalsgatan 9A

19 dec 2019

"Välj Jakob och ni kommer att bli så nöjda!!! Han är något utöver det vanliga. Kunnig, lyhörd, tillgänglig, engagerad och seriös. Lugn och trevlig. Han inger stort förtroende för både säljare och köpare. Han är ett proffs med stort engagemang. Man kan lite på att han alltid gör sitt yttersta."
säljare på Upplandsgatan 34

16 dec 2019

"Jakob har på ett mycket föredömligt sätt genomfört försäljningen av vår lägenhet, både i förstadiet, säljögonblicket och avtalsskrivningen. Vi vill varmt rekommendera Jakob och kommer garanterat anlita honom igen."
säljare på Bågljusvägen 5

08 dec 2019

"Fantastiskt bra genomförd försäljning -från satt till mål!"
säljare på Kungsklippan 12

08 dec 2019

"Jakob var ett självklart val när vi återigen skulle sälja en lägenhet i vår förening. Han är trevlig, proffsig, strukturerad, påläst och kan sin marknad in i minsta detalj. Återigen hjälpte han oss att nå ett fantastiskt slutpris. Tack Jakob!"
säljare på Scheelegatan 38B

06 dec 2019

"Otroligt kompetent mäklare. Både jag som säljare och köparen var otroligt nöjda. Kan varmt rekommendera Jakob Jakobsson."
säljare på Kungsklippan 12

04 dec 2019

"Efter att ha träffat 7 mäklare inför försäljning valde vi Jakob. Jakob har sin egen metod och säger klart och tydligt vad han tycker. Han var tillgänglig under hela processen, hade stenkoll, lämnade inget åt slumpen och jobbade hårt hela vägen igenom och även efter kontraktskrivning med hjälp för vår egen budgivning. Vi hade höga förväntningar och han överträffade de. Det var ett grymt bra samarbete och vi skulle definitivt anlita honom igen. "
säljare på Inedalsgatan 5

02 dec 2019

"En utmärkt insats av ett riktigt proffs och affärsman. Skötte allt klockrent från dag ett. Jag har köpt och sålt bostäder i både Sverige och utomlands under 20 års tid och aldrig upplevt samma kvalitet och bemötande av en mäklare. Helt outstanding!"
säljare på Brahegatan 50

19 nov 2019

"Vi har använt oss av Jakob två gånger.
Jakob har ett eget tänk när han jobbar, och har levererat gott resultat vid båda tillfällen då vi använt honom.
Trevlig och väldigt kompetent på sitt område.
Rekomenderas varmt."
säljare på Kungsholms Strand 107

16 nov 2019

"Engagerad, kunnig & påläst. Proffsig och informativ vid kontraktsskrivning. Tillgänglig och trevlig. "
säljare på Drottningholmsvägen 60

11 nov 2019

"Jakob är driven och fokuserad och jobbade ihärdigt även om marknaden var trög. "
säljare på Inedalsgatan 23

09 nov 2019

"Jakob är en enastående mäklare - engagerad, kunnig och klok. Han vet precis när han ska lyssna in och när man som kund istället behöver en liten push för att våga mer. Allt, från bemötande till försäljning, var långt över förväntan. Jag kommer att rekommendera honom till alla!"
säljare på Sandelsgatan 23B

24 okt 2019

"Vi är jättenöjda, och han fick jobba hårt innan det var klart. Vi är tacksamma för det."
säljare på Norr Mälarstrand 86

24 okt 2019

"Jakob är mycket proffsig, pålitlig och dedikerad.
Bryr sig om säljare och köpare, ett föredöme för andra mäklare. "
säljare på Heleneborgsgatan 36

13 okt 2019

"Jakob är en mycket duktig mäklare som har hög kompetens och gör att både köpare och säljare känner sig nöjda. Kan rekommendera honom!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

07 okt 2019

"Eftersom som jag själv är verksam i branschen vet jag vikten av att välja en riktigt bra mäklare. Min sambo fick ta det slutgiltiga beslutet och även hon var övertygad om att Jakob var den bästa för våra boenden, han stack ut trots tuff konkurrens. Det är ingen slump att Jakob år efter år ligger i topp på alla listor. Ska ni sälja i Stockholms innerstad ring Jakob! Tack för din hjälp! //Tobias & Hannah"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 2

05 okt 2019

"Jakob var mycket professionell genom hela processen"
säljare på Industrigatan 2A

23 sep 2019

"Mycket nöjd med resultatet, mäklarens tydlighet och engagemang och det snabba avslutet"
säljare på Industrigatan 14

21 sep 2019

"Jag hörde av mig till Jakob för att få goda råd och lite kunskap i en lite speciell situation. Det var inte dags för försäljning just då men jag behövde veta hur det går till i just denna situation. Han gav mig då goda råd och information om hur jag skulle gå tillväga, utan att ställa några motkrav eller försöka sälja in sig själv. Det upplevde jag som förtroendeingivande. När det sedan var dags för försäljning tog jag kontakt med honom och några andra mäklare med hög ranking hos Hitta mäklare. Jakob blev den jag slutligen valde och det har jag inte ångrat. Lägenheten stylades, fotades och presenterades mycket proffsigt. Jakob var mycket noga med att kolla in marknaden när vi skulle välja visningsdatum och lyckades pricka in det perfekt. Sedan blev det högt tryck med många intressenter och Jakob rekommenderade då extravisningar som genomfördes. Det ledde till många seriös spekulanter. I budgivningen gav Jakob hela tiden bra råd, vilket resulterade i ett slutpris som var högre än jag någonsin kunnat drömma."
säljare på Bergsgatan 16

16 sep 2019

"Han var lugn, saklig, vänlig, kunnig, effektiv. Det finns många superlativer att rada upp. Jag är mycket nöjd med gången av hela vår affärsförbindelse."
säljare på Fryxellsgatan 3B

03 sep 2019

"Jakob sålde vår lägenhet i Vasastan och jag kan verkligen rekommendera honom. Han är otroligt noggrann, lyhörd, transparent och helt enkelt väldigt bra på det han gör. Han jobbar hårt genom hela processen och våra förväntningar överträffades helt klart. Jag skulle absolut anlita honom igen."
säljare på Upplandsgatan 28

29 aug 2019

"Jakob är mycket proffsig! Det märks att han är en etablerad mäklare med rutin som sitter med en massa nyttig kunskap. Känns tryggt! "
säljare på Igeldammsgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
300 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
290 av 304 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
251 av 304 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
297 av 304 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
303 av 304 säljare

Jakob på kartan.

548 tidigare annonser
4 bostäder till salu
302 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 700 000 kr
1,5 rum, 34 m²
79 411 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 923 kr/mån
3 975 000 kr
2 rum, 50,5 m²
79 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 833 kr/mån
5 950 000 kr
3 rum, 80 m²
74 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 910 kr/mån
4 950 000 kr
2,5 rum, 69 m²
71 739 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 959 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 500 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
6 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 950 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
5 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 525 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 5 375 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 200 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 150 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är så tacksamma för Jakob! Tveklöst den bästa mäklaren vi träffat och vi är otroligt nöjda med Jakob från början till slut. Han upplevs väldigt erfaren och gav oss bra förståelse för marknaden i denna osäkra tid. Han har alltid tid för ett samtal, väldigt lyhörd, ger allt och lämnar inget åt slumpen. Du kommer bli nöjd om du säljer med Jakob! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.