Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.9 / 5
(432 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
44 st
308 525 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 353 410 000 kr.

Presentation

TVÅ ÅR I RAD HAR JAG VARIT DEN MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN STOCKHOLM!

2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt.

I valet av mäklare är den enskilda mäklarens resultat en viktig faktor att ta hänsyn till. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm enligt HittaMäklare.
2020 förmedlade jag 97 bostadsrätter i Stockholm, 0 osålda. Jag hade även 97 rekommendationer på HittaMäklare (100%) vilket gör att jag hade nöjdast kunder av alla Sveriges mäklare för andra året.

Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär.

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 85 medarbetare. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget.
Widerlöv är starkast i Stockholms innerstad sett till antalet försäljningar per mäklare och vi innehar tredjeplatsen när det gäller marknadsandelar. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 11 åren har jag förmedlat över 1 000 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Prisad mäklare.

Säljare om Jakob.

01 okt 2021

"Proffsig kommunikation, lätt att få tag på, prioriterade säljarens vilja, informerade om viktiga händelser i processen och drev på allting väldigt självständigt. "
säljare på Dalagatan 86E

30 sep 2021

"Mycket proffsig, trevlig och engagerad. Stark rekommendation."
säljare på Parkgatan 12

19 sep 2021

"Jakob levde upp till dom höga förväntningar jag hade på honom som mäklare. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Karlsviksgatan 9

17 sep 2021

"Jakob är en mycket engagerad och trevlig mäklare, vi har både köpt och sålt lägenhet via honom."
säljare på Sysslomansgatan 11

13 sep 2021

"Jakob är mycket kunnig, påläst, engagerad, nogrann och lyhörd. Han lyssnade på våra önskemål och kom samtidigt med egna välmotiverade förslag.
Han höll oss informerade och uppdaterade genom hela processen och svarade väl motiverat på alla våra frågor och funderingar.
Vi har väldigt stor förtroende för Jakob och skulle utan tvekan rekommendera honom till alla som vill sälja sin lägenhet.
Högsta betyg !!!"
säljare på Pilgatan 21

10 sep 2021

"Fick Jakob Jakobsson rekommenderad av en kompis som var mycket nöjd efter två lägenhetsförsäljningar. Jakob är proffsig och trevlig vilket gjorde hela försäljningsprocessen smidig och jag är verkligen nöjd med resultatet. Kommer anlita honom igen i framtiden. "
säljare på Frejgatan 36

02 sep 2021

"Mycket tydlig och rakt på sak. Lätt att få tag på. Målinriktad. Trygg. Bra kommunikatör. Faktabaserad och ger ett erfaret intryck. "
säljare på Holländargatan 33

19 aug 2021

"Väldigt trevlig, kunnig och professionell. Satte bra förväntningar och gav bra rekommendationer. En säkerhet genom hela processen."
säljare på Industrigatan 5

19 aug 2021

"Jakob inger stort förtroende genom sin höga kompetens. Han är tydlig och säker vilket skapar trygghet. Vi kan verkligen rekommendera Jakob. "
säljare på Karlsviksgatan 14

20 jul 2021

"Engagerad, driven och har mycket god kommunikation genom hela säljprocessen. Våra varmaste rekommendationer till Jakob."
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 6

19 jul 2021

"This was the second apartment Jakob helped me to sell and I've been again very pleased with his work. "
säljare på Creutzgatan 13

09 jul 2021

"Mäklaren har varit mycket lyhörd, kompetent och kunnig. Superbra kommunikation och dialog under hela säljprocessen. Rekommenderas värmt till alla som vill sälja sin bostad. "
säljare på Fridhemsgatan 10A

08 jul 2021

"Man märker att Jakob älskar sitt jobb och tar sina uppdrag på största allvar. Vi har aldrig tidigare haft nöjet att anlita en så duktig mäklare. Vi rekommenderar Widerlöv, och Jakob till de som ställer höga krav och vill få maximal valuta för pengarna. "
säljare på Drottningholmsvägen 11

29 jun 2021

"Mer än nöjd med Jakob och uppskattar verkligen hans proffsiga stil. Det är flera i min närhet som använt sig av Jakobs tjänster och rekommenderar honom verkligen till alla som ska sälja sin lägenhet, en ytterst proffsig mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Vare sig för säljare som köpare. 10/10"
säljare på Tallkrogsvägen 8A

28 jun 2021

"Jakob is basically the best mäklare you can find. We had such a great experience while buying the apartment through him that we didn't hesitate to call him when it was time to sell it.
He's been extremely communicative through the whole process, giving us all the information we needed to make the right decisions. Super professional. 10/10, would sell again my apartment through Jakob."
säljare på Drottningholmsvägen 64

26 jun 2021

"Otroligt kunnig och ett proffs ut i fingerspetsarna."
säljare på Hantverkargatan 85

24 jun 2021

"Mitt i säljprocessen uppstod en vattenläcka i lägenheten och Jakob engagerade sig i mycket hög grad för att få juridiken i avtal mm korrekt för båda parter. Han var ett bra stöd, bollplank och drivande under hela processen och jag kan varmt rekommendera Jakob som mäklare. "
säljare på Bergsgatan 43

11 jun 2021

"Proffsig och påläst. Uppskattade särskilt att han kom med tydliga rekommendationer om hur vi borde lägga upp det för att få en så bra försäljning som möjligt. Blev en enkel och smidig affär!"
säljare på Grubbensringen 2

02 jun 2021

"Trevlig, kunnig och kompetent! Vi kände oss trygga igenom hela säljprocessen och har rekommenderat Jakob till flera vänner!
"
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 6

31 maj 2021

"Jakob var proffsig och engagerad och vi kände genom hela processen att han ville vårt bästa. Vi vill också ge en eloge till hela det team som Jakob samarbetar med inklusive fotograf och stylingtjänst - alla bidrog till att överträffa våra förväntningar och vi kan bara varmt rekommendera att anlita Jakob när ni ska sälja."
säljare på Fleminggatan 34

21 maj 2021

"Jakob är engagerad, påläst och fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Han är lugn och oerhört proffsig, han var noga med att uppdatera oss och det var lätt att få kontakt och svar på våra frågor. Vi känner oss otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Jakob!"
säljare på Kungsholmsgatan 17A

20 maj 2021

"Vi kände oss väl omhändertagna i en viktig livssituation"
säljare på Kungsholmsgatan 30

20 maj 2021

"Vi är så otroligt nöjda med Jakobs insatser från början till slut i samband med försäljning av vår lägenhet.
han är supertrevlig som person, väldigt kompetent, förtroendeingivande och engagerad och ger sitt allt för att uppnå bästa möjliga resultat. Skulle definitivt välja Jakob igen vid framtida bostadsförsäljning.
"
säljare på Surbrunnsgatan 33

17 maj 2021

"Trevlig, kunnig och engagerad! Vi kan varmt rekommendera Jakob Jakobsson som mäklare. "
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 10

16 maj 2021

"Jakob lyckades verkligen hålla igång intresset hos budgivarna vilket vi upplevde ökade antalet bud och därmed slutpriset."
säljare på Rådmansgatan 43

12 maj 2021

"Jakob var mycket kompetent, hade bra svar på frågor, gav ett väldigt lugnt och proffesionellt intryck. Vi kan varmt rekommendera Jakob som mäklare. "
säljare på Industrigatan 2A

09 maj 2021

"Jakob gjorde ett väldigt bra jobb med att sälja vår lägenhet. Vi rekommenderar honom starkt"
säljare på Norr Mälarstrand 8

30 apr 2021

"Även när vi tvekade på om den skulle bli såld så tog sig Jakob an jobbet helhjärtat. Trots våra höga förväntningar levererade han resultat.
Alltid nåbar och lyhörd."
säljare på Rålambsvägen 29

25 apr 2021

"Jag har träffat flera, både säljare och köpare, som spontant har uttryckt att de känt ett stort förtroende för Jakob och vi kan inte annat än hålla med. Med ett öga för detaljer var Jakob engagerad i varje del av processen. "
säljare på Pilgatan 21

08 apr 2021

"Jacob var tydlig med sin kommunikation, ordnade mycket bra bilder och var snabb på att svara på frågor. Skulle varmt rekommendera Jacob för framtida affärer"
säljare på Stagneliusvägen 26

30 mar 2021

"Mycket nöjd med insatsen och kan verkligen rekommendera Jacob!"
säljare på Kristinebergs Slottsväg 5

28 mar 2021

"Erfaren, proffsig mäklare som kan Kungsholmen. Vi är mycket nöjda."
säljare på Hjärnegatan 7

28 mar 2021

"Jakob både uppfyllde och överträffade våra förväntningar. Det vi uppskattat i processen utöver lång erfarenhet som mäklare samt rimligt arvode är främst lyhördhet, snabb återkoppling och genuint engagemang. Vi rekommenderar varmt Jakob Jakobsson till alla som ska sälja sin bostad på Kungsholmen! "
säljare på Industrigatan 14

24 mar 2021

"Jakob är fantastiskt!"
säljare på Lidnersplan 16

19 mar 2021

"Jakob fick mig att känna mig trygg och nöjd under hela den stressiga processen det innebär att sälja en bostad. Kan varmt rekommendera Jakob! "
säljare på Kungsholms Strand 141

13 mar 2021

"Väldigt professionell och kundfokuserad mäklare. Kände under hela processen högt förtroende. Väldigt nöjd med samarbetet och resultatet. Rekommenderas högt!"
säljare på Fridhemsgatan 13

11 mar 2021

"Jakob visade mycket stort engagemang och driv, och höll mig dessutom ständigt uppdaterad. Är också väldigt proffsig mot spekulanter. Kan varmt rekommendera Jakob i valet av mäklare!"
säljare på P O Hallmans gata 3

09 mar 2021

"Jakob är kunnig, lyhörd och professionell "
säljare på Scheelegatan 38B

24 feb 2021

"Jakob är otroligt professionell, pålitlig och erfaren. Hela processen var stabil och trygg med ett tydligt fokus på bästa möjliga resultat. Noggrann och engagerad. Skulle varmt rekommendera Jakob. Och är nöjd med slutpriset!"
säljare på Hantverkargatan 87

23 feb 2021

"Första gången jag träffade Jakob fick jag direkt ett stort förtroende för honom - han kändes oerhört professionell, noggrann och väldigt kunnig. Det var en så snabb och smidig affär trots att jag själv befann mig utomlands - Jakob och hans kollegor fixade allt. Dessutom blev slutpriset så mycket högre än förväntat. Jag rekommenderar Jakob starkt!"
säljare på Tideliusgatan 15

11 feb 2021

"Professionell Professionell Professionell"
säljare på Norra Agnegatan 34A

10 feb 2021

"Oerhört skicklig och trygg mäklare som jag utan tvekan skulle anlita igen! "
säljare på Karlsviksgatan 14

08 feb 2021

"Jakob är en allt igenom professionell, erfaren och engagerad mäklare. Han är klart strukturerad och drivande på ett mycket trevligt och smidigt sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. Jakob har varit närvarande och tillgänglig under hela processen på ett utmärkt sätt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Jakob"
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 6

28 jan 2021

"Jakob var oerhört proffsig, både lyhörd och vägledande, samt drivande genom hela försäljningsprocessen. Väldigt duktig på att lyfta fram det unika och tilltalande med just vår lägenhet."
säljare på Hornsgatan 149

23 jan 2021

"Vi kan varmt rekommendera Jakob! Kompetent, driven, tydlig, engagerad, mycket ambitiös och ger hela tiden det lilla extra för att allt ska bli bra. Vi är mycket nöjda med valet av Jakob som mäklare. "
säljare på Bergsgatan 55

23 jan 2021

"En allt igenom superproffsig insats! "
säljare på Industrigatan 10

29 dec 2020

"Vi är jättenöjda med försäljningen av vår lägenhet! Jakob är väldigt trevlig, noggrann och professionell och han har varit informerande och tydlig under hela processen. Vi fick ett mycket högre slutpris än förväntat och det är mycket tack vare Jakob och hans erfarenhet som mäklare. Han är väldigt mån om både säljare och köpare. Vi kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Kungsholms Strand 163

21 dec 2020

"Jakob är engangerad, driven och lösningsorienterad. Känns tryggt att använda honom som mäklare."
säljare på Sven Rinmans gata 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
353 410 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
412 av 426 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
355 av 426 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
421 av 430 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
431 av 432 säljare

Jakob på kartan.

678 tidigare annonser
2 bostäder till salu
430 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

6 425 000 kr
3 rum, 69 m²
93 115 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 170 kr/mån
5 425 000 kr
2 rum, 57,9 m²
95 175 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 316 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 850 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
6 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 100 000 kr
3,5 rum, 80,5 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 925 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 3 575 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 850 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 6 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.