Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.9 / 5
(567 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
32 st
180 975 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 201 565 000 kr.

Presentation

TVÅ ÅR I RAD HAR JAG VARIT DEN MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN STOCKHOLM!

Från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden har jag fått utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm enligt HittaMäklare.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2020 Q2 – 1:a Högst försäljningsvärde på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2020 Bäst försäljningsresultat bland Widerlövs alla mäklare i Stockholm.
Under 2020 förmedlade jag 97 bostadsrätter i Stockholm, 0 osålda. Jag hade även 97 rekommendationer på HittaMäklare (100%) vilket gör att jag hade nöjdast kunder av alla Sveriges mäklare för andra året.
2021 – 2:a Högst försäljningsvärde samt Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2021 och 2022– 1:a och ”Årets mäklare” bland Widerlövs alla mäklare i Stockholm.
2022 Q2 - 1:a Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2022 – Topp 3 Mest rekommenderade mäklaren samt högst försäljningsvärde på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2023, Oktober – 1:a bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 14 åren har jag förmedlat över 1 200 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@maklarhuset.se

Säljare om Jakob.

23 nov 2023

"Efter att ha träffat flera mäklare och noga utvärderade dom så kändes det självklart att Jacob var rätt man för jobbet. I en marknad som är svår hjälpe Jacob oss med sin gedigna kompetens och bra råd. När andra lägenheter är svårsålda fick vi väldigt många besökare på vår visning samt flera bud s..."
"Efter att ha träffat flera mäklare och noga utvärderade dom så kändes det självklart att Jacob var rätt man för jobbet. I en marknad som är svår hjälpe Jacob oss med sin gedigna kompetens och bra råd. När andra lägenheter är svårsålda fick vi väldigt många besökare på vår visning samt flera bud som ledde till ett pris som vi är med än nöjda med. Jag kan verkligen rekommendera Jacob!"
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 29

14 nov 2023

"Bästa vi har haft"
säljare på Maria Bangata 2B

10 nov 2023

"Jag kände förtroende för Jakob Jakobsson redan vid första mötet. Jakob har i sin försäljning av min lägenhet varit otroligt kunnig, realistisk, skicklig och professionell och jag har känt mig trygg med honom genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med valet av Jakob som mäklare och skulle reko..."
"Jag kände förtroende för Jakob Jakobsson redan vid första mötet. Jakob har i sin försäljning av min lägenhet varit otroligt kunnig, realistisk, skicklig och professionell och jag har känt mig trygg med honom genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med valet av Jakob som mäklare och skulle rekommendera honom för andra som ska sälja! "
Läs mer
säljare på Strålgatan 35

07 nov 2023

"Jacob är intresserad, dedikerad och väldigt erfaren mäklare. I denna utmanade marknad lyckades han även leverera ett resultat över förväntan!
Han är generös med sin tid, kunskap och erfarenhet även när det gällde frågor som i huvudsak inte rörde ”hans” affär så att säga. Addera egenskaper som ra..."
"Jacob är intresserad, dedikerad och väldigt erfaren mäklare. I denna utmanade marknad lyckades han även leverera ett resultat över förväntan!
Han är generös med sin tid, kunskap och erfarenhet även när det gällde frågor som i huvudsak inte rörde ”hans” affär så att säga. Addera egenskaper som rak och ärlig i sin kommunikation! Rekommenderar Jacob alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Industrigatan 16

03 nov 2023

"
Jag upplevde Jakob som en trygg klippa under hela säljprocessen. Han är mycket professionell och alltid på gott humör. Jag nämnde för en granne att jag tänkte sälja – fick frågan om vilken mäklare jag valt. Grannen sade då: ”Ja, Jakob är ju bästa säljaren på Kungsholmen!” Genomgången vid av..."
"
Jag upplevde Jakob som en trygg klippa under hela säljprocessen. Han är mycket professionell och alltid på gott humör. Jag nämnde för en granne att jag tänkte sälja – fick frågan om vilken mäklare jag valt. Grannen sade då: ”Ja, Jakob är ju bästa säljaren på Kungsholmen!” Genomgången vid avtalsskrivningen kändes gedigen och detaljerad till glädje för bägge parter!
"
Läs mer
säljare på P O Hallmans gata 5

31 okt 2023

"Jakob lyckades sälja vår bostad till ett bra pris trots en trög och tuff marknad. Han var hoppfull och driven genom hela processen, vilket vi uppskattat!"
säljare på Kristinebergsvägen 8

25 okt 2023

"Vi har sålt många bostäder - ingen av våra tidigare mäklare har visat sånt engagemang som Jakob gjorde. Han fanns tillgänglig för såväl oss som spekulanter dygnet runt, vi behövde aldrig vänta på svar. Trots lågkonjunktur blev det ett snabbt avslut och en bra affär för båda parter. Rekommenderar ..."
"Vi har sålt många bostäder - ingen av våra tidigare mäklare har visat sånt engagemang som Jakob gjorde. Han fanns tillgänglig för såväl oss som spekulanter dygnet runt, vi behövde aldrig vänta på svar. Trots lågkonjunktur blev det ett snabbt avslut och en bra affär för båda parter. Rekommenderar Jakob varmt, kommer aldrig anlita en annan mäklare!"
Läs mer
säljare på Fleminggatan 17

18 okt 2023

"Mäklaren var tydlig, trevlig , inkännande och upplevdes väldigt professionell. Vi lade upp en plan tillsammans. Han informerade mig vad som hände. Jag kände att jag var med hela tiden. Mycket bra"
säljare på Kungsholms Strand 101

06 okt 2023

"Jakob är en kanonmäklare som engagerar sig och kommer med de bästa rekommendationerna att kunden skall bli så nöjd som möjligt. "
säljare på Fleminggatan 111

06 okt 2023

"Skulle absolut rekommendera Jakob som mäklare!"
säljare på Industrigatan 9

05 okt 2023

"We chose Jakob as our real estate agent based on recommendations and in the end we found this was the right choice. Jakob provided us end to end guidance during the entire selling process with his deep knowledge and broad experience in Kungsholmen market. He works hard and is always reachable. H..."
"We chose Jakob as our real estate agent based on recommendations and in the end we found this was the right choice. Jakob provided us end to end guidance during the entire selling process with his deep knowledge and broad experience in Kungsholmen market. He works hard and is always reachable. He listens to us with patience and always share with us his strategy and action plan. He is transparent, and we always hear the updates. In the stressful situations he stays with a clear mind to make right decision and act quickly. He also provides a lot of care to us and and we feel he’s always there to support. "
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 109

05 okt 2023

"En mycket kompetent mäklare med god lokalkännedom och mycket god social kompetens."
säljare på Kungsholms Strand 169

13 sep 2023

"Mycket nöjd med samarbetet med Jakob och försäljningen av min fina saknade lägenhet. Jakob gav ett väldigt proffsigt bemötande, kommunicerade väl all nödvändig information jag behövde och diskuterade öppet om strategin inför försäljningen. Precis det som förväntas en duktig mäklare!"
"Mycket nöjd med samarbetet med Jakob och försäljningen av min fina saknade lägenhet. Jakob gav ett väldigt proffsigt bemötande, kommunicerade väl all nödvändig information jag behövde och diskuterade öppet om strategin inför försäljningen. Precis det som förväntas en duktig mäklare!"
Läs mer
säljare på Anders Reimers väg 9

10 sep 2023

"Vi tycker inte att du ska fundera mer på vem du ska ringa till om du behöver en mäklare. Ring Jakob! Vår upplevelse är att han kan allt om att sälja en bostad. Å just nu, hösten '23, så kanske den kunskapen, och ditt val, är ännu viktigare. Låt Jakob visa vägen så tror vi att din försäljning ocks..."
"Vi tycker inte att du ska fundera mer på vem du ska ringa till om du behöver en mäklare. Ring Jakob! Vår upplevelse är att han kan allt om att sälja en bostad. Å just nu, hösten '23, så kanske den kunskapen, och ditt val, är ännu viktigare. Låt Jakob visa vägen så tror vi att din försäljning också går jättebra. Tusen tack!"
Läs mer
säljare på Tullgårdsgatan 18

02 sep 2023

"Vi valgte å bruke Jakob da han også solgte vår forrige leilighet, et salg vi ble veldig fornöyde med. Da som nå viste han både interesse, var lyhörd og viste hvilken kunnskap han sitter inne med som var til stor hjelp for oss både före, under og etter salget."
"Vi valgte å bruke Jakob da han også solgte vår forrige leilighet, et salg vi ble veldig fornöyde med. Da som nå viste han både interesse, var lyhörd og viste hvilken kunnskap han sitter inne med som var til stor hjelp for oss både före, under og etter salget."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 29A

31 aug 2023

"Vi kan varmt rekommendera Jakob. Han var mycket professionell, lätt att arbeta med, höll oss uppdaterade och gav hela tiden det där lilla extra för att boosta vår försäljning av lägenheten och hålla oss nöjda. "
säljare på Igeldammsgatan 22B

28 aug 2023

"Det var vår andra försäljning med Jakob och vi är lika nöjda 2023 som 2021. Jakob är erfaren, kompetent och engagerad och ger oss som säljare realistiska förväntningar. Han kan Kungsholmen. Simply the best!"
säljare på John Ericssonsgatan 11B

10 jul 2023

"Otroligt kunnig och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera Jakob! "
säljare på Norrbackagatan 16

16 jun 2023

"Jacob är otroligt engagerad och lyhörd. Han har hjälpt mig vid två olika bostadsaffärer och jag är supernöjd. Kommer anlita honom igen om det finns behov. "
säljare på Svarvargatan 18

12 jun 2023

"Jakob var professionell, engagerad och noggrann. Rekommenderar! "
säljare på Pontonjärgatan 38

08 jun 2023

"Vi värdesatte Jakobs långa erfarenhet som mäklare i allmänhet och lokalkännedom i synnerhet. Vi hölls kontinuerligt informerade och alltid med realistiska förväntningar. En trygghet där vi kunde lita på att han gjorde allt för att få en affär i hamn dessutom med bra stöd från sitt kontor."
"Vi värdesatte Jakobs långa erfarenhet som mäklare i allmänhet och lokalkännedom i synnerhet. Vi hölls kontinuerligt informerade och alltid med realistiska förväntningar. En trygghet där vi kunde lita på att han gjorde allt för att få en affär i hamn dessutom med bra stöd från sitt kontor."
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 43

28 maj 2023

"Vi vill varmt rekommendera Jakob.
Mycket professionell genom hela säljprocessen.
Jakobs kompetens, engagemang, noggrannhet och tillgänglighet skapar trygghet till såväl säljare som köpare.
"
säljare på Drottningholmsvägen 11

21 maj 2023

"Jakob är grym! Rekommenderas varmt."
säljare på Alströmergatan 32E

14 maj 2023

"Vi kan inte tänka oss en mer kompetent mäklare än Jakob Jakobsson. Hans gedigna erfarenhet, helhjärtade engagemang och lyhördhet i alla delar av processen bidrog till en snabb försäljning och ett försäljningspris som mer än väl matchade våra förväntningar. Vi kan verkligen rekommendera honom!"
"Vi kan inte tänka oss en mer kompetent mäklare än Jakob Jakobsson. Hans gedigna erfarenhet, helhjärtade engagemang och lyhördhet i alla delar av processen bidrog till en snabb försäljning och ett försäljningspris som mer än väl matchade våra förväntningar. Vi kan verkligen rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Messeniusgatan 6

09 maj 2023

"Jakob är otroligt erfaren och proffsig. Jag kände en hög tillit under hela försäljningsprocessen, enkel att få tag på och alltid snabb på att återkoppla på mina frågor och funderingar. Verkligen en mäklare som vet vad han gör!"
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 6

12 apr 2023

"Jakob är snabb, effektiv och pålitlig. Han är erfaren och känner marknaden på Kungsholmen mycket väl. Vi kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Norr Mälarstrand 100

05 apr 2023

"Han är bäst, stark rekommenderas"
säljare på Carl-Gustaf Lindstedts gata 6

30 mar 2023

"Jakob hanterade försäljningen brilljant, då han optimerade situationen till fullo utifrån förutsättningarna som gavs. Väldigt kunnig och gav goda råd under hela försäljningsprocessen."
säljare på Sankt Eriksgatan 24

28 mar 2023

"Vi är mycket nöjda, och bedömer att Jakob Jakobssons insats hade stor betydelse i säljprocessen. Mycket noggrann, kommunikativ, lyhörd och engagerad. Hans kompetenta och trevliga sätt samt gedigna erfarenhet som mäklare ger trygghet åt både säljare och köpare. Det är också ett stort plus att mäkl..."
"Vi är mycket nöjda, och bedömer att Jakob Jakobssons insats hade stor betydelse i säljprocessen. Mycket noggrann, kommunikativ, lyhörd och engagerad. Hans kompetenta och trevliga sätt samt gedigna erfarenhet som mäklare ger trygghet åt både säljare och köpare. Det är också ett stort plus att mäklaren har stor kunskap om området."
Läs mer
säljare på Garvar Lundins gränd 9

12 mar 2023

"I can just highly recommend Jakob as a real estate agent. He made the process simple and easy to understand for us (foreigners) and I appreciated his patience and expertise. His insight was extremely valuable to us and his responsiveness was incredible. We are more than happy about the outcome. T..."
"I can just highly recommend Jakob as a real estate agent. He made the process simple and easy to understand for us (foreigners) and I appreciated his patience and expertise. His insight was extremely valuable to us and his responsiveness was incredible. We are more than happy about the outcome. Thank you "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 57B

10 mar 2023

"Vi sålde vår lägenhet när marknaden var väldigt skakig. Trots det fick vi ett slutpris som vi är väldigt nöjda med.
Jakob är en otroligt dedikerad och engagerad mäklare med hög energi och ett proffs ut i fingerspetsarna! Han höll oss uppdaterade under hela processen och såg till att processen gi..."
"Vi sålde vår lägenhet när marknaden var väldigt skakig. Trots det fick vi ett slutpris som vi är väldigt nöjda med.
Jakob är en otroligt dedikerad och engagerad mäklare med hög energi och ett proffs ut i fingerspetsarna! Han höll oss uppdaterade under hela processen och såg till att processen gick smidigt framåt. Vi rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Ångströmsgatan 9

04 feb 2023

"Jakob har varit professionel från start till slut. Han har överträffat våra förväntningar och vi kommer garanterat använda Jakob igen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Dalagatan 35D

18 jan 2023

"Jakob höll oss hela tiden uppdaterade i säljprocessen och var väldigt inkluderande. Vi är mycket nöjda."
säljare på Karlsviksgatan 2

29 dec 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Jakob. Hans sätt att arbeta var strukturerat, lyhört och proffsigt. En grym mäklare som gör sitt yttersta för att leverera toppförsäljning, smidigt och snabbt!"
säljare på Hagagatan 17M

25 dec 2022

"Mycket kunnig, engagerad och erfaren mäklare. "
säljare på Upplandsgatan 47

23 dec 2022

"Jakob was the absolute best broker we could have wished for. We highly recommend him and will most certainly seek his services in the future. "
säljare på Karlsviksgatan 7

20 dec 2022

"Jakob är lyhörd och engagerad från början till slut. Uppdaterade mig kontinuerligt.
Otroligt påläst och pålitlig.
Jag ger mina allra bästa rekommendationer att anlita Jakob! "
säljare på Sysslomansgatan 22

13 dec 2022

"Bra mäklare som var lyhörd och intresserad av affären från början till slut."
säljare på Arbetargatan 33B

02 dec 2022

"Jakob är en otroligt engagerad och driven mäklare. Han är mycket noggrann och har koll på alla detaljer vilket gör både säljare och köpare trygga. Jakob arbetar stenhårt med varje försäljning och lämnar ingenting åt slumpen. Kan varmt rekommendera att anlita Jakob!"
"Jakob är en otroligt engagerad och driven mäklare. Han är mycket noggrann och har koll på alla detaljer vilket gör både säljare och köpare trygga. Jakob arbetar stenhårt med varje försäljning och lämnar ingenting åt slumpen. Kan varmt rekommendera att anlita Jakob!"
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 67

27 nov 2022

"Jakob var snabb, lyhörd och engagerad. Uppskattar den raka bra dialogen utan en massa floskler. Professionell rakt igenom. "
säljare på Pontonjärgatan 35

08 nov 2022

"Vi fick tips om Jakob från en av hans tidigare mycket nöjda kunder som vi känner, varför förväntningarna var högt ställda redan innan förmedlingsuppdraget var påskrivet. Jakob överträffade våra högt ställda krav genom hela säljprocessen på ett genomgående professionellt sätt - och framförallt så ..."
"Vi fick tips om Jakob från en av hans tidigare mycket nöjda kunder som vi känner, varför förväntningarna var högt ställda redan innan förmedlingsuppdraget var påskrivet. Jakob överträffade våra högt ställda krav genom hela säljprocessen på ett genomgående professionellt sätt - och framförallt så var köparna precis lika nöjda som oss säljare, vilket är en begåvning bara den yttersta eliten av fastighetsmäklare behärskar.
Om/när vi någonsin säljer en bostad igen kan Jakob se fram emot ytterligare ett förmedlingsuppdrag, av den enkla anledningen att det gissningsvis inte finns någon bättre fastighetsmäklare att uppbringa."
Läs mer
säljare på Mörbydalen 13

26 okt 2022

"Riktigt nöjd med Jakobs insats och kan varmt rekommendera honom för andra."
säljare på Rörstrandsgatan 35

16 okt 2022

"Jakob gjorde en fantastisk insats i dessa tuffa tider! Jakob höll mig informerad under hela försäljningstiden hur marknaden rörde sig.
Jag kan rekommendera Jakob för en utmärkt mäklare till 100%"
säljare på Karlsviksgatan 9

07 okt 2022

"Jakob vet hur en försäljning ska hanteras. Anlita honom och låt honom styra processen så kommer ni bli nöjda. "
säljare på Tre Liljor 2A

23 sep 2022

"Jakob är lätt att arbeta med. Han hör av sig lagom ofta och är mycket påläst."
säljare på Sankt Eriksgatan 12

14 sep 2022

"Very satisfied"
säljare på Svarvargatan 7

09 sep 2022

"Utmärkt och professionell mäklare. Bra slutresultat. Rekommenderas varmt."
säljare på Norr Mälarstrand 94

07 sep 2022

"Jakob är en fantastisk mäklare som jag kan rekommendera till alla som väljer att sälja i innerstan. Lyhörd, kunnig och framåt. 5/5"
säljare på Garvar Lundins gränd 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
201 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
541 av 557 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
463 av 557 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
550 av 561 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
564 av 565 säljare

Jakob på kartan.

815 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
565 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 450 000 kr
3 rum, 62 m²
87 903 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 322 kr/mån
3 975 000 kr
2 rum, 49,5 m²
81 122 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 237 kr/mån
9 975 000 kr
4 rum, 88 m²
113 352 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 202 kr/mån
4 575 000 kr
2 rum, 49 m²
93 367 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 464 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 750 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 275 000 kr
3 rum,
Utropspris: 6 475 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Kungholmen
+ 250 000 kr
2 rum,
Utropspris: 4 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha träffat flera mäklare och noga utvärderade dom så kändes det självklart att Jacob var rätt man för jobbet. I en marknad som är svår hjälpe Jacob oss med sin gedigna kompetens och bra råd. När andra lägenheter är svårsålda fick vi väldigt många besökare på vår visning samt flera bud som ledde till ett pris som vi är med än nöjda med. Jag kan verkligen rekommendera Jacob!"
5 850 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 500 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 925 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 275 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa vi har haft"
2 275 000 kr
Lägenhet Essingeöarna
+ 125 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände förtroende för Jakob Jakobsson redan vid första mötet. Jakob har i sin försäljning av min lägenhet varit otroligt kunnig, realistisk, skicklig och professionell och jag har känt mig trygg med honom genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med valet av Jakob som mäklare och skulle rekommendera honom för andra som ska sälja! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.