Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.8 / 5
(363 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
42 st
237 500 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 250 395 000 kr.

Presentation

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT HA NÖJDAST KUNDER I HELA SVERIGE!
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt.

I valet av mäklare är den enskilda mäklarens resultat en viktig faktor att ta hänsyn till. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm enligt HittaMäklare.
2020 förmedlade jag 97 bostadsrätter i Stockholm, 0 osålda. Jag hade även 97 rekommendationer på HittaMäklare (100% nöjda kunder).

Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 75 medarbetare. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget.
Widerlöv är starkast i Stockholms innerstad sett till antalet försäljningar per mäklare och vi innehar tredjeplatsen när det gäller marknadsandelar. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 11 åren har jag förmedlat över 1 000 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Prisad mäklare.

Säljare om Jakob.

29 dec 2020

"Vi är jättenöjda med försäljningen av vår lägenhet! Jakob är väldigt trevlig, noggrann och professionell och han har varit informerande och tydlig under hela processen. Vi fick ett mycket högre slutpris än förväntat och det är mycket tack vare Jakob och hans erfarenhet som mäklare. Han är väldigt mån om både säljare och köpare. Vi kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Kungsholms Strand 163

21 dec 2020

"Jakob är engangerad, driven och lösningsorienterad. Känns tryggt att använda honom som mäklare."
säljare på Sven Rinmans gata 3

21 dec 2020

"En mycket professionell process från början till slut."
säljare på Norr Mälarstrand 16

21 dec 2020

"Jakob har med stort engagemang tagit sig an föräljningen av min lägenhet och gjort sitt yttersta för att nå ett bra slutresultat. Han har ständigt hållt mig uppdaterad, lyssnat in mina åsikter och svarat på frågor - även långt innan jag fattat beslut om att sälja eller ej. Det märks att han är mån om kundnöjdhet, vilket gör försäljningsprocessen med Jakob till en mycket trevlig och bra upplevelse. Jag anlitar gärna Jakob igen och ger honom mina varmaste rekommendationer till vänner som går i säljtankar. "
säljare på Kungsholms Strand 141

14 dec 2020

"Jag är jättenöjd! Jakob var alltid trevlig och väldigt tillmötesgående. Jag fick alltid tydlig information snabbt, både innan annonsering (t.ex. angående annonsens utseende etc) och under försäljning (information om antalet spekulanter/potentiella köpare).
Överlag: superprofessionell!"
säljare på Bjurholmsgatan 37

03 dec 2020

"Vi har genom hela processen varit extremt nöjda med Jakobs insats. Han har levererat genom hela uppdraget, varit proffsig, påläst och otroligt noggrann. Trots att vår försäljning skedde på distans har han alltid känts närvarande, tillgänglig och vi har aldrig känt oss lämnade utanför processen. Vi kan inget annat än att varmt rekommendera Jakob!!"
säljare på Inedalsgatan 15

03 dec 2020

"Bra upplevelse, bra känsla, grym mäklare.
Kan inte bli bättre. Kommer anlita dig igen! "
säljare på Kungsklippan 17B

22 nov 2020

"Bra start, fin resa fantastisk målgång!"
säljare på Kronobergsgatan 20

20 nov 2020

"Vid försäljning av vår lägenhet ville vi ha den absolut bästa mäklaren som finns att få tag i Stockholm. Vi har följt Jakobs framgångsrika karriär under flera år och var därför övertygad om vårt val. Vi är djupt imponerad över hur professionell han är på alla plan. Fantastisk nivå av snabb återkoppling, förberedelser inför försäljning, analys av marknaden samt sociala begåvning att hantera sina kunder och potentiella köpare. En absolut toppmäklare som alltid gör sitt yttersta för att få till en lyckad försäljning. Vi ger därför våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Arbetargatan 27A

19 nov 2020

"Jakob är en mycket engagerad, påläst och driven mäklare som höll bra, rak och tydlig kommunikation med oss. Vi är mycket nöjda och kommer anlita Jakob igen vid en eventuell framtida försäljning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Svarvargatan 11

17 nov 2020

"Jakob var väl påläst, förberedd och hade stenkoll genom hela försäljningsprocessen. Han var lyhörd för våra önskemål men gav också råd baserat på sin kunskap och erfarenhet. Det märks att han arbetar strukturerat och resultatinriktat. Vi är mycket nöjda med Jakobs insats."
säljare på Karlsviksgatan 18

15 nov 2020

"Det märks att Jakob är mycket erfaren och att han har ett brinnande intresse för sitt arbete. Otroligt professionell, engagerad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Kungsholms Strand 141

30 okt 2020

"Jakob är en högklassig mäklare med stor kompetens. Hans insats när det kom till engagemang och kommunikation är hedervärd. Vill man ha en trygg mäklare som samtidigt besitter strategisk expertis så kan jag varmt rekommendera att samarbeta med honom."
säljare på Hallandsgatan 50

29 okt 2020

"Jakob är professionell och engagerad. Även kommunikativ och strategisk- det är tydligt att Jakob har mycket erfarenhet inom branschen vilket gör hela försäljningsprocessen trygg. Jag är mycket nöjd med de råd jag fick längs med vägen, likaså slutresultatet. Och bilderna blev superfina! "
säljare på Fridhemsgatan 64

10 okt 2020

"Jakob Jakobsson kan jag rekommendera av flera anledningar - han är kunnig, noggrann, förtroendeingivande, energisk. "
säljare på Pontonjärgatan 35

30 sep 2020

"Jakob ingav förtroende under hela vägen och var en stor hjälp för säljare, spekulanter och köpare. Han arbetar oförtrutet med att lösa alla (potentiella) knutar utan att någonsin tappa i professionalism. Gedigen kunskap som inger lugn i stressade tider.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Stagneliusvägen 23

29 sep 2020

"En mäklare som inte ger sig i första taget! "
säljare på Västmannagatan 44

26 sep 2020

"Jakob var från första stund Otroligt proffsig och påläst. Vi kände oss trygga i att vi lämnade vår försäljning i händerna på en person som visste vad han gjorde och hade stenkoll på marknadsläget. Det fick oss att känna att vi kunde ta ett kliv tillbaka och resultatet är vi mer än nöjda med. Kan inte annat än varmt rekommendera Jakob, han vet vad han gör och är lyhörd för säljarens önskemål samtidigt som han vågar lite på sin egen erfarenhet och agera därefter. "
säljare på Rålambsvägen 29

24 sep 2020

"Jobbade snabbt och målinriktat för att försäljningen skulle ske på rätt tidpunkt och pris"
säljare på Kungsholms Strand 107

17 sep 2020

"Strukturerad och med en tydlig plan för vår försäljning. Kan absolut rekommendera Jacob som mäklare!"
säljare på Industrigatan 2A

17 sep 2020

"Jakob är en fantastisk mäklare. Han är både oerhört trevlig och tillmötesgående mot säljare,köpare, och alla involverade, dessutom är han riktigt smart och hårt arbetande för bästa utfall.
Rekommenderar Jakob starkt."
säljare på Olof Palmes gata 12

16 sep 2020

"Jakob är en erfaren och väldigt kunnig mäklare. Det märks att han lägger ner en hel del tid på de objekt han säljer och han bryr sig om detaljer. Han hade en hög aktiv närvaro likväl under förberedelse stadiet som under- och efter försäljningen vilket var väldigt betryggande. Jag skulle lätt anlita honom igen."
säljare på Kungsholmsgatan 28

04 sep 2020

"Jakob är en mäklare som går ”all in” både för säljare och köpare. Han tar sig tid, är noggrann, professionell, trevlig och gör ”det där lilla extra”. Kan varmt rekommendera Jakob!"
säljare på John Ericssonsgatan 16

26 aug 2020

"Jakob är en oerhört kompetent mäklare som alltid är påläst, har koll på marknaden och gör sitt yttersta för sina kunder. Jag är själv i branschen och har jobbat nära Jakob i många år, jag vet ingen annan mäklare som lägger ner så mycket tid och energi i varje affär som han gör. Mitt val av mäklare för min egen försäljning var därför enkelt, och jag blev inte besviken. Jag kommer fortsätta rekommendera Jakob till mina vänner och bekanta som ska sälja. "
säljare på Fridhemsgatan 1

24 aug 2020

"Jakob är professionell, erfaren, tillgänglig och trevlig. Jag skulle anlita honom igen! "
säljare på Odengatan 18B

13 aug 2020

"Jakob var väldigt proffsig genom hela processen och höll mig som säljare uppdaterad hela tiden."
säljare på Strålgatan 35

12 aug 2020

"Jakob är professionell, lätt att samarbeta med och otroligt kunnig. Hade fullt förtroende för Jakob under hela processen och tvekar inte på att anlita honom igen i min nästa försäljning. "
säljare på Fridhemsgatan 60

17 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jakob till andra som vill sälja sin bostad. Han var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad under hela processen, vilket fick mig som säljare att känna mig trygg. Vidare är Jakob en driven, energisk och målinriktad person, där han lyckades leverera ett slutpris som jag blev väldigt nöjd med."
säljare på Grubbens gata 3

16 jul 2020

"Jakob är alltid tillgänglig och extremt proffesionellt som gör det lilla extra. Han är väldigt trevlig och lättsam samt tydlig och rak i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Jakob och detta var den andra lägenheten han sålde åt oss. 5 stjärnor! "
säljare på Lagerlöfsgatan 8

13 jul 2020

"Strålande mäklare! Professionell och mycket kunnig, pålitlig och kundinriktad framhållning."
säljare på Götgatan 96

30 jun 2020

"Vi sålde en andelslägenhet vilket skiljer sig från en traditionell affär (bostadsrätt). Jakob sålde lägenheten med engagemang och trovärdighet. Det som utmärkte Jakob var att han inte gav upp, ordnade exempelvis med extra visningar och hörde av sig med förslag på olika strategier. En mäklare som tar i lite extra när andra kanske hade gett upp och fokuserat på lättare affärer. "
säljare på Svarvargatan 20

30 jun 2020

"Jakob är alltid proaktiv med positivt lugnande i situationer där "vissa" skulle gett upp. Detta kan generera ett generellt förtroende till mäklare i allmänhet samt Jakob själv - men istället tar Jakob det ett steg längre och presterar över förväntan i slutändan. "
säljare på Sveavägen 137

21 jun 2020

"Vi är riktigt nöjda med Jakobs insats från första kontakt till lägenheten var såld. Jakob var alltid tillgänglig för frågor och uppdaterade oss löpande under hela tiden. Jakobs totala insatts överträffade våra förväntningar. Mikael o Ann"
säljare på Kungsgatan 86

18 jun 2020

"Det är skillnad på mäklare och mäklare. Jakob inte bara mötte våra förväntningar, han överträffade dem med råge. Otroligt kompetent, informativ, lyhörd, hjälpsam, positiv och mottaglig- vi är väldigt nöjda med Jakobs insats och har verkligen inget att anmärka på. Anlita Jakob- han levererar vad han lovar, även i tuffa tider och situationer, det kan vi verkligen intyga. "
säljare på Kungsholms Strand 101

18 jun 2020

"Jakob var mäklare på många av de visningar vi gick på när vi letade efter våning. Vi upplevde att många andra mäklare inte alltid tog oss på allvar då vi ser unga ut och jobbar med IT så vi ser väl inte så glamorösa ut alltid. Jakob var alltid professionell, trevlig och insatt i de objekt han sålde när vi träffade honom på visningar. När det till slut blev dags för oss att sälja vår våning så visste jag på en gång att det var Jakob vi skulle välja som mäklare. Vi hade inte hittat någon våning när vi kontrakterade Jakob men under hela tiden när vi letade så hjälpte han oss genom att besvara alla våra frågor kring vårt eventuella köp, riktigt bra service. Jakob arbetar mycket med statistik och analys vilket gör att han alltid är påläst och som kund får man inte en massa tyckande utan information med substans. Om vi flyttar igen så är det Jakob vi kontaktar."
säljare på Bergsgatan 31

16 jun 2020

"Jag är supernöjd med valet av Jakob som mäklare. Han har lång erfarenhet från branschen och var väldigt förtroendeingivande redan i första mötet. Han höll mig ständigt uppdaterad genom hela säljprocessen och var lätt att få tag i. Trots en trög marknad p.g.a. Covid-19 var han optimistisk och proaktiv för att få till en försäljning och löste det galant. Jag känner stort förtroende för Jakob och skulle definitivt anlita honom igen."
säljare på Kungsbro Strand 21

11 jun 2020

"Jakob är en helt fantastisk person och mäklare. Oerhört kunnig, erfaren och lyhörd.
Någon man kan lita på till 100% vilket gör att valet av mäklare är enkel!!
Tack Jakob:)"
säljare på Hantverkargatan 87

11 jun 2020

"Jakob är en grym säljare som också är lätt att jobba med. Kunnig, erfaren och mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Det märks att Jakob har gjort det här länge och med goda resultat.
Som säljare är jag väldigt nöjd med insatsen som Jakob gjorde - allt var noggrant och proffsigt utfört. I mitt fall gick lägenheten lite under prismässigt, vilket inte är konstigt givet coronatider. Det är alltid svårt att veta, men min bedömning är att vi fick ut det som var möjligt för lägenheten under rådande tider. Jakob maxade budgivningen, på ett fantastiskt sätt som också gör köparen nöjd. Det som jag är mest imponerad över är hur bra Jakob är på att läsa av personer och därför grym på att sälja utan att vara generiskt "pushig" som vissa mäklare kan vara.
Samtidigt så känns det som att Jakob också är mån om att köparen ska bli nöjd, så han tar verkligen ett helhetsansvar. Han gav oss också väldigt användbara råd kring hur vi ska tänka i en köpprocess.
Skulle lätt jobba med Jakob igen om jag skulle sälja i innerstan! Varmt rekommenderad!"
säljare på Lidnersplan 16

03 jun 2020

"Vi upplevde Jakob som en mycket kunnig, professionell, välorganiserad, hjälpsam och trevlig mäklare. Hans insats var utmärkt."
säljare på Fleminggatan 34

03 jun 2020

"Vi blev rekommenderad Jakob som mäklare och är väldigt nöjda med honom.
Han jobbade stenhårt i dessa svåra tider, och fick det pris vi hade hoppats på. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och var alltid tillgänglig när vi önskade.
Vi kan varmt rekommendera vänner och bekanta att anlita Jakob."
säljare på Fridhemsgatan 62

25 maj 2020

"Vi är så tacksamma för Jakob! Tveklöst den bästa mäklaren vi träffat och vi är otroligt nöjda med Jakob från början till slut. Han upplevs väldigt erfaren och gav oss bra förståelse för marknaden i denna osäkra tid. Han har alltid tid för ett samtal, väldigt lyhörd, ger allt och lämnar inget åt slumpen. Du kommer bli nöjd om du säljer med Jakob! "
säljare på Sankt Göransgatan 98

21 maj 2020

"Engagerad och fokuserad på försäljningen. "
säljare på Coldinutrappan 3

11 maj 2020

"Vi var väldigt nöjda med Jakob vid försäljningen av vår lägenhet. Vi uppskattade speciellt hans kommunikation och rekommendationer under budgivningsprocessen. "
säljare på Sankt Eriksgatan 52A

11 maj 2020

"Är otroligt nöjd med Jakobs insats i vår lägenhetsförsäljning!
Han är väldigt engagerad, pålitlig, analytisk och detaljerad i sitt sätt att arbeta. Det har varit en fröjd att ha med honom i denna process.
Helt klart den bästa mäklaren jag kommit i kontakt med i Stockholm! "
säljare på Kungsholms Strand 121

09 maj 2020

"Bra uppföljning mellan varje steg i processen samt återkommande statusuppdatering."
säljare på Rålambsvägen 29

08 maj 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jakob! Han är kunnig, kommunikativ och alltid tillgänglig. Allt utfördes på ett mycket bra sätt, från text och bilder till val av visningshelg och hantering under visning och budgivning. Vi kommer absolut att anlita Jakob nästa gång vi skall sälja och rekommenderar andra att anlita honom också! "
säljare på Drottningholmsvägen 11

07 maj 2020

"Jakob var fantastisk!
Det vi gillade mest Jakob var att det gick att ha en bra dialog och han vågade säga vad han tycker och tänker, som vissa andra mäklare kanske inte skulle våga säga till kunden - Rakt och tydligt helt enkelt och vad vi kunde förvänta oss.
Trots en något lägre värdering än vad vi hade hoppats på (i dessa rådande tider) märkte man att Jakob jobbade hårt och lyckades överträffa våra förväntingar till slut.
Mycket nöjd med insatsen och kan rekommendera Jokob till er som sälja i Stockholms innerstad, helt klart värd arvodet!
Tack och bra jobbat!"
säljare på Frejgatan 57

06 maj 2020

"Jakob gjorde en väldigt bra insats och levererade över förväntan i en mycket svår tid med Corona och svikande marknad."
säljare på Sigtunagatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
250 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
346 av 363 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
301 av 363 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
355 av 363 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
362 av 363 säljare

Jakob på kartan.

606 tidigare annonser
2 bostäder till salu
361 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

8 650 000 kr
4 rum, 93 m²
93 010 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 612 kr/mån
3 rum, 81,5 m²
75 308 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 881 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 530 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 380 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 5 150 000 kr
7 860 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 885 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
6 870 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 120 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
6 550 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 200 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 250 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jakob har med stort engagemang tagit sig an föräljningen av min lägenhet och gjort sitt yttersta för att nå ett bra slutresultat. Han har ständigt hållt mig uppdaterad, lyssnat in mina åsikter och svarat på frågor - även långt innan jag fattat beslut om att sälja eller ej. Det märks att han är mån om kundnöjdhet, vilket gör försäljningsprocessen med Jakob till en mycket trevlig och bra upplevelse. Jag anlitar gärna Jakob igen och ger honom mina varmaste rekommendationer till vänner som går i säljtankar. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.