Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.9 / 5
(491 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
40 st
240 000 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 239 755 000 kr.

Presentation

TVÅ ÅR I RAD HAR JAG VARIT DEN MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN STOCKHOLM!

Från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden har jag fått utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt.

Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm enligt HittaMäklare.
2020 Q2 – 1:a Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2020 Q2 – 1:a Högst försäljningsvärde på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2020 Bäst försäljningsresultat bland Widerlövs alla mäklare i Stockholm.
Under 2020 förmedlade jag 97 bostadsrätter i Stockholm, 0 osålda. Jag hade även 97 rekommendationer på HittaMäklare (100%) vilket gör att jag hade nöjdast kunder av alla Sveriges mäklare för andra året.
2021 – 2:a Högst försäljningsvärde samt Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen enligt HittaMäklare.
2021 – 1:a och ”Årets mäklare” bland Widerlövs alla mäklare i Stockholm.

Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 110 medarbetare. Vi har två stora kontor i Stockholms innerstad samt kontor i Bromma, Nacka, Uppsala och Västerås. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 13 åren har jag förmedlat över 1 100 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Prisad mäklare.

Säljare om Jakob.

30 jun 2022

"En solid och kompetent mäklare. För mig var det viktigt att en mäklare har erfarenhet av olika marknadslägen ex försäljningstaktik i lågkonjunkturen vad det innebär. "
säljare på Tomtebogatan 22

28 jun 2022

"Grymt engagerad, rak och tydlig. "
säljare på Igeldammsgatan 38

27 jun 2022

"Jag jämförde flera mäklare innan valet landade på Jakob då han ingav störst förtroende. Ångrar det inte - han är proffsig och jobbar hårt för att nå ett bra slutpris. Extra värdefullt i en svajig marknad."
säljare på Sysslomansgatan 22

22 jun 2022

"great communication and transparency. Good advises"
säljare på Heleneborgsgatan 3

21 jun 2022

"Vi kontaktade Jakob när vi skulle sälja vår lägenhet då vi fått ett väldigt gott intryck av honom när vi varit på hans visningar tidigare ett val som vi är väldigt glada över. Jakobs erfarenhet och professionalism visade sig under hela processen och han fick oss att känna oss trygga även när bost..."
"Vi kontaktade Jakob när vi skulle sälja vår lägenhet då vi fått ett väldigt gott intryck av honom när vi varit på hans visningar tidigare ett val som vi är väldigt glada över. Jakobs erfarenhet och professionalism visade sig under hela processen och han fick oss att känna oss trygga även när bostadsmarknaden kändes otrygg. Jakob är för oss och bör vara för alla det självklara valet av mäklare. "
Läs mer
säljare på Kungsholms Strand 165

20 jun 2022

"Jag träffade Jakob för en värdering redan för två år sedan. Jag valde att inte sälja just då men när valet till mäklare kom igen var det ingen fråga om saken. Jakob är ärlig och realistisk, han vänder ut och in på sig själv för att få till bästa dealen för alla parter och man känner sig väldigt t..."
"Jag träffade Jakob för en värdering redan för två år sedan. Jag valde att inte sälja just då men när valet till mäklare kom igen var det ingen fråga om saken. Jakob är ärlig och realistisk, han vänder ut och in på sig själv för att få till bästa dealen för alla parter och man känner sig väldigt trygg under hans vingar.
Vi sålde på en marknad som svajar enormt i och med krig och eländigheter, vilket gjorde att vi fick göra om vår strategi ungefär tre tusen gånger innan vi kom till avslut. Jakob visade stort tålamod, kreativt tänkande och hade alltid tid att svara på frågor och sms. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Lars Forssells gata 30

17 jun 2022

"Marknaden svängde så rätt svårt att syna vad som är rimligt."
säljare på Garvargatan 19

16 jun 2022

"Jakob var precis så bra som vi hoppades. Väldigt proffsig, tillmötesgående och enkel att samarbeta med. Det märks verkligen att han är erfaren vilket kändes tryggt genom hela processen."
säljare på Rålambshovsleden 38

03 jun 2022

"Vi träffade flera ”toppmäklare” i området inför försäljning och valde Jakob som har en lång och bevisad historiska som vi även fått bekräftat från vänner som sålt med Jakob.
Mycket erfaren och seriös mäklare som briljerar med hög tillgänglighet och hög arbetskapacitet. Vi uppskattade även de tak..."
"Vi träffade flera ”toppmäklare” i området inför försäljning och valde Jakob som har en lång och bevisad historiska som vi även fått bekräftat från vänner som sålt med Jakob.
Mycket erfaren och seriös mäklare som briljerar med hög tillgänglighet och hög arbetskapacitet. Vi uppskattade även de taktiska övervägande som gjordes och ledde fram till gott resultat.
Vi är mycket nöjda och fick bra betalt i en vid tillfället utmanande marknad. Vi skulle ha gjort samma val igen. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 14

26 maj 2022

"Vi är väldigt nöjda med Jakob och levererade bra kvalitet rakt igen."
säljare på Alströmergatan 32P

24 maj 2022

"Vi är jätteglada att vi anlitade Jakob för försäljningen av vår lägenhet. Jakob är en otroligt duktig mäklare - professionell, trevlig och har väldigt god kännedom om marknaden. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade under hela processen och var lyhörd för våra önskemål. Han gjorde allt för att v..."
"Vi är jätteglada att vi anlitade Jakob för försäljningen av vår lägenhet. Jakob är en otroligt duktig mäklare - professionell, trevlig och har väldigt god kännedom om marknaden. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade under hela processen och var lyhörd för våra önskemål. Han gjorde allt för att vår försäljning skulle bli så bra som möjligt och vi kände oss väldigt trygga med honom som mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Karlavägen 54

11 maj 2022

"Otroligt engagemang i hela processen & väldigt proffsig. Både köpare & säljare känner sig trygga med Jakob! "
säljare på Järla Gårdsväg 11

02 maj 2022

"Jakob Jacobsson visade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen, och även på tider utöver "normala" arbetstider. Jacob har även hanterat samspelet med i vårt fall flera intressenter på ett föredömligt sätt.
Vi rekommenderar Jacob till det fulla.
//Stephan Malmberg "
"Jakob Jacobsson visade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen, och även på tider utöver "normala" arbetstider. Jacob har även hanterat samspelet med i vårt fall flera intressenter på ett föredömligt sätt.
Vi rekommenderar Jacob till det fulla.
//Stephan Malmberg "
Läs mer
säljare på Kungsholmstorg 11

22 apr 2022

"Extremt duktig på sitt jobb"
säljare på Norr Mälarstrand 94

18 apr 2022

"Vi kan rekommendera Jakob!"
säljare på Fridhemsgatan 33

08 apr 2022

"Ett stort stöd och engagemang, jag kände mig väldigt trygg och i kontroll genom processen. "
säljare på Hallandsgatan 46B

01 apr 2022

"Jakob är toppen! Professionell, kunnig, fötroendeingivande och intelligent. Jag rekommenderar honom varmt, alla dagar i veckan!"
säljare på Industrigatan 14

27 mar 2022

"Proffsigt och engagerat under hela processen. "
säljare på Ulriksborgsgatan 7

26 mar 2022

"Jakob är en otroligt kompetent och engagerad mäklare. Hans passion för mäklaryrket lyser verkligen igenom och han inger stort förtroende. Jakob är otroligt målinriktad och jobbade väldigt hårt med vår försäljning samtidigt som han alltid var tillgänglig. Jag skulle varmt rekommendera Jakob!"
"Jakob är en otroligt kompetent och engagerad mäklare. Hans passion för mäklaryrket lyser verkligen igenom och han inger stort förtroende. Jakob är otroligt målinriktad och jobbade väldigt hårt med vår försäljning samtidigt som han alltid var tillgänglig. Jag skulle varmt rekommendera Jakob!"
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 22E

24 mar 2022

"Jakob är personlig, engagerad och en mycket skicklig mäklare. Jakob är alltid tillgänglig för frågor och är flexibel. "
säljare på Sankt Eriksgatan 13

24 mar 2022

"Under mina 10 år jag har bott på Kungsholmen har jag intresserat mig för vilken mäklare jag helst vill ha den dag jag ska sälja min fina lägenhet. Mitt förstahandsval var Jakob Jakobsson.
Jag träffade andra mäklare som var intressanta men min förhandsanalys stämde: Jakob är bäst.
Exemplarisk fin..."
"Under mina 10 år jag har bott på Kungsholmen har jag intresserat mig för vilken mäklare jag helst vill ha den dag jag ska sälja min fina lägenhet. Mitt förstahandsval var Jakob Jakobsson.
Jag träffade andra mäklare som var intressanta men min förhandsanalys stämde: Jakob är bäst.
Exemplarisk fingertoppskänsla, trygg och med en lång historik av att ständigt slå nya försäljningsrekord på Kungsholmen.
Jag gillar att slå rekord och Jakob slog rekord med råge i tkr/kvm för vad som någonsin har sålts i området där min, numera sålda, lägenhet är belägen.
Hatten av för Jakob - Kungsholmens bästa mäklare. "
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 24

24 mar 2022

"Jakob var mycket kompetent, trevlig, tålmodig och lätt att samarbeta med. Jag är väldigt glad att jag anlitade honom, och rekommenderar honom varmt."
säljare på Karlsviksgatan 9

18 mar 2022

"Jakob är väldigt rak och tydlig med vad han tycker, vilket vi uppskattar. Samtidigt är han flexibel och kan anpassa sig efter förändrade förutsättningar. Han är mer försiktig i sin värdering än andra mäklare vi har träffat, vilket gör att vi kunde ha en bra diskussion om förväntningar på försäljn..."
"Jakob är väldigt rak och tydlig med vad han tycker, vilket vi uppskattar. Samtidigt är han flexibel och kan anpassa sig efter förändrade förutsättningar. Han är mer försiktig i sin värdering än andra mäklare vi har träffat, vilket gör att vi kunde ha en bra diskussion om förväntningar på försäljningen. Han är noggrann och ser till att ha stenkoll på objektet. Vi uppskattar särskilt Jakobs långa erfarenhet och breda kunskap, samt att han inte har fler än två objekt åt gången. Det gör att han verkligen fokuserar på den försäljning han har och kan hantera de väntade och oväntade situationer som kan uppstå vid en försäljning."
Läs mer
säljare på Industrigatan 5

12 feb 2022

"Jakob Jakobsson är en mycket erfaren, trygg och professionell mäklare. Han driver och stöttar genom hela resan från start till mål och släpper inte taget förrän allt är på plats. En mäklare med hög energi, servicegrad och tillgänglighet i kombination med god etik. Vi blev mycket nöjda med vårt val. "
"Jakob Jakobsson är en mycket erfaren, trygg och professionell mäklare. Han driver och stöttar genom hela resan från start till mål och släpper inte taget förrän allt är på plats. En mäklare med hög energi, servicegrad och tillgänglighet i kombination med god etik. Vi blev mycket nöjda med vårt val. "
Läs mer
säljare på Garvargatan 3

03 feb 2022

"Jakob är ett proffs med fingertoppskänsla."
säljare på Industrigatan 5

28 jan 2022

"Jakob har skött försäljningen på absolut bästa sätt. Från vårt första möte tills att lägenheten var såld så visade han en otrolig professionalitet och var under hela processen lyhörd och kommunikativ. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sysslomansgatan 14

24 jan 2022

"Mycket nöjd med Jakobs professionalism och kunnighet !"
säljare på Fleminggatan 60C

27 dec 2021

"Jakob gjorde ett jättebra jobb från början till slut vid försäljning av vår lägenhet.
Andra lägenheten som han sålt åt oss på kort tid nu.
Supernöjd och kommer definitivt välja honom igen vid framtida bostadsförsäljning. :)"
säljare på Fleminggatan 28

23 dec 2021

"Jakob är en riktig toppmäklare! Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Ulriksborgsgatan 9

13 dec 2021

"Jakob är en mycket professionell mäklare som alltid hade våra intressen som högsta prioritet. Vi är väldigt nöjda med det jobb han utförde och försäljningen totalt. "
säljare på Industrigatan 10

06 dec 2021

"Jag har anlitat Jakob tidigare, jag har även rekommenderat Jakob till vänner och bekanta. Vid samtliga tillfällen har försäljningen och hela processen hanterats på ett föredömligt och proffsigt sätt. Kan inget annat än att varmt rekommendera Jakob. "
säljare på Maria Sandels gränd 1

04 dec 2021

"Jakob gjorde ett suveränt jobb, kändes oerhört påläst men framförallt kompetent.
Kommer aldrig någonsin mer att behöva leta ny mäklare inför framtida bostadsaffärer - Jag kommer att ringa Jakob direkt "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

04 dec 2021

"Liknande lägenheter i min förening har varit svårsålda och gått till mkt lägre priser. Jag provade sälja med en annan mäklare innan och fick ett bud på utgångspriset och valde att tacka nej. Gick ut ca. 6 veckor senare med Jakob och fick lägenheten såld inom 1 vecka på en förhandsvisning, och tom..."
"Liknande lägenheter i min förening har varit svårsålda och gått till mkt lägre priser. Jag provade sälja med en annan mäklare innan och fick ett bud på utgångspriset och valde att tacka nej. Gick ut ca. 6 veckor senare med Jakob och fick lägenheten såld inom 1 vecka på en förhandsvisning, och tom till ett mycket högre pris! Är super nöjd! Jakob visade sig från första mötet att ha erfarenhet, professionalism samt stenkoll på Kungsholmen. "
Läs mer
säljare på Svarvargatan 7

03 dec 2021

"Fungerade klockrent. Nytt rekord i vår förening."
säljare på Sysslomansgatan 20

30 nov 2021

"Jakob lyssnade och tog in våra önskemål som kunder och samtidigt gav tips och råd om en ännu bättre försäljning. Lämnar ingenting åt slumpen, välinformerad och kunnig! Vi kunde inte vara nöjdare med vår försäljning! "
säljare på Lagerlöfsgatan 8

18 nov 2021

"Jakob är mycket professionell och kommer till möten väl påläst. Relevanta frågeställningar / förväntningar diskuteras och efter det levererar han över förväntan. Utan tvekan den bästa mäklaren jag haft i Stockholm under 10år med 4 tidigare försäljningar. "
"Jakob är mycket professionell och kommer till möten väl påläst. Relevanta frågeställningar / förväntningar diskuteras och efter det levererar han över förväntan. Utan tvekan den bästa mäklaren jag haft i Stockholm under 10år med 4 tidigare försäljningar. "
Läs mer
säljare på Kaplansbacken 5

30 okt 2021

"Trevlig, trygg och superproffsig! Jag kan varmt rekommendera Jakob, Stockholms absolut bästa mäklare. "
säljare på Kristinebergsvägen 4

28 okt 2021

"Jakob är en väldigt duktig och erfaren mäklare, som inger förtroende och kunskap. Han jobbade aktivt med min försäljning från start och fick ihop affären på ett proffsigt vis. Välj Jakob om ni funderar på att sälja!"
säljare på Alströmergatan 49

17 okt 2021

"Andra gången vi anlitar Jakob när vi säljer. Kunnig, tillgänglig och gör alltid sitt bästa! Vi skulle utan tvekan anlita Jakob en gång till! "
säljare på Fleminggatan 60

01 okt 2021

"Proffsig kommunikation, lätt att få tag på, prioriterade säljarens vilja, informerade om viktiga händelser i processen och drev på allting väldigt självständigt. "
säljare på Dalagatan 86E

30 sep 2021

"Mycket proffsig, trevlig och engagerad. Stark rekommendation."
säljare på Parkgatan 12

19 sep 2021

"Jakob levde upp till dom höga förväntningar jag hade på honom som mäklare. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Karlsviksgatan 9

17 sep 2021

"Jakob är en mycket engagerad och trevlig mäklare, vi har både köpt och sålt lägenhet via honom."
säljare på Sysslomansgatan 11

13 sep 2021

"Jakob är mycket kunnig, påläst, engagerad, nogrann och lyhörd. Han lyssnade på våra önskemål och kom samtidigt med egna välmotiverade förslag.
Han höll oss informerade och uppdaterade genom hela processen och svarade väl motiverat på alla våra frågor och funderingar.
Vi har väldigt stor förtroe..."
"Jakob är mycket kunnig, påläst, engagerad, nogrann och lyhörd. Han lyssnade på våra önskemål och kom samtidigt med egna välmotiverade förslag.
Han höll oss informerade och uppdaterade genom hela processen och svarade väl motiverat på alla våra frågor och funderingar.
Vi har väldigt stor förtroende för Jakob och skulle utan tvekan rekommendera honom till alla som vill sälja sin lägenhet.
Högsta betyg !!!"
Läs mer
säljare på Pilgatan 21

10 sep 2021

"Fick Jakob Jakobsson rekommenderad av en kompis som var mycket nöjd efter två lägenhetsförsäljningar. Jakob är proffsig och trevlig vilket gjorde hela försäljningsprocessen smidig och jag är verkligen nöjd med resultatet. Kommer anlita honom igen i framtiden. "
"Fick Jakob Jakobsson rekommenderad av en kompis som var mycket nöjd efter två lägenhetsförsäljningar. Jakob är proffsig och trevlig vilket gjorde hela försäljningsprocessen smidig och jag är verkligen nöjd med resultatet. Kommer anlita honom igen i framtiden. "
Läs mer
säljare på Frejgatan 36

02 sep 2021

"Mycket tydlig och rakt på sak. Lätt att få tag på. Målinriktad. Trygg. Bra kommunikatör. Faktabaserad och ger ett erfaret intryck. "
säljare på Holländargatan 33

19 aug 2021

"Väldigt trevlig, kunnig och professionell. Satte bra förväntningar och gav bra rekommendationer. En säkerhet genom hela processen."
säljare på Industrigatan 5

19 aug 2021

"Jakob inger stort förtroende genom sin höga kompetens. Han är tydlig och säker vilket skapar trygghet. Vi kan verkligen rekommendera Jakob. "
säljare på Karlsviksgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
239 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
468 av 483 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
403 av 482 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
479 av 488 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
489 av 490 säljare

Jakob på kartan.

736 tidigare annonser
2 bostäder till salu
489 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

12 950 000 kr
6 rum, 146 m²
88 698 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 160 kr/mån
6 150 000 kr
3 rum, 76,9 m²
80 921 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 639 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-50 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 050 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 400 000 kr
2,5 rum, 74 m²
Utropspris: 6 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"great communication and transparency. Good advises"
4 050 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 275 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 775 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt engagerad, rak och tydlig. "
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 79,4 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 250 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.