Jakob Jakobsson

Profilbild för Jakob Jakobsson
Säljarfavorit
Jakob Jakobsson
4.8 / 5
(341 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
42 st
239 400 000 kr

Bakgrund

Jakob Jakobsson jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2009-04-02. Jakob har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jakob har haft 45 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 260 220 000 kr.

Presentation

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT HA NÖJDAST KUNDER I HELA SVERIGE!
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer. Jag har även haft flest rekommendationer av alla mäklare i hela Stockholms innerstad 2 år i rad, vilket gör mig otroligt stolt.

I valet av mäklare är den enskilda mäklarens resultat en viktig faktor att ta hänsyn till. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2009-2013 Högsta pris/kvm i Sverige någonsin (136 000 kr/kvm, Skeppargatan 4).
2009-2017 Årets mäklare (bäst försäljningsresultat) på Karlsson & Uddare 9 år i rad.
2014 blev jag av Aftonbladet rankad bland de topp 6 bästa mäklarna i Sverige.
2015 blev jag av DN rankad bland de topp 10 bästa mäklarna i Sverige.
2016 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare).
2017 var jag den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2018 blev jag av Dagens Industri rankad 4:a i hela Sverige (1:a i Stockholm).
2018 satte jag årets innerstadsrekord med 166 111 kr/kvm (Kungsholmen).
2019 Q1 och Q2 - den mest rekommenderade mäklaren i Stockholms kommun.
2019 2:a-platsen bland alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.
2019 fick jag från HittaMäklare/Booli/Mäklarvärden utmärkelsen ”Sveriges mest transparenta mäklare 2018” med nöjdast kunder av alla mäklare på alla byråer.
2020 när Mäklarhuset Innerstan blev Widerlöv var jag 1:a av alla Mäklarhusets ca 600 medarbetare i Sverige och Spanien.

Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 75 medarbetare. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget.
Widerlöv är starkast i Stockholms innerstad sett till antalet försäljningar per mäklare och vi innehar tredjeplatsen när det gäller marknadsandelar. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 11 åren har jag förmedlat över 1 000 bostäder. Min bakgrund som civilekonom samt att jag är uppvuxen i fastighetsbranschen har gjort mitt arbetssätt ytterst strukturerat och resultatinriktat. Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mina många rekordförsäljningar och toppresultat sedan 2009 har skapat åtskilliga rekommendationer och stamkunder, jag vill gärna att du blir en av dom. Kontakta mig gärna för ditt livs viktigaste affär:

Jakob Jakobsson, 0707-69 21 00, jakob.jakobsson@widerlov.se

Prisad mäklare.

Säljare om Jakob.

29 okt 2020

"Jakob är professionell och engagerad. Även kommunikativ och strategisk- det är tydligt att Jakob har mycket erfarenhet inom branschen vilket gör hela försäljningsprocessen trygg. Jag är mycket nöjd med de råd jag fick längs med vägen, likaså slutresultatet. Och bilderna blev superfina! "
säljare på Fridhemsgatan 64

10 okt 2020

"Jakob Jakobsson kan jag rekommendera av flera anledningar - han är kunnig, noggrann, förtroendeingivande, energisk. "
säljare på Pontonjärgatan 35

30 sep 2020

"Jakob ingav förtroende under hela vägen och var en stor hjälp för säljare, spekulanter och köpare. Han arbetar oförtrutet med att lösa alla (potentiella) knutar utan att någonsin tappa i professionalism. Gedigen kunskap som inger lugn i stressade tider.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Stagneliusvägen 23

29 sep 2020

"En mäklare som inte ger sig i första taget! "
säljare på Västmannagatan 44

26 sep 2020

"Jakob var från första stund Otroligt proffsig och påläst. Vi kände oss trygga i att vi lämnade vår försäljning i händerna på en person som visste vad han gjorde och hade stenkoll på marknadsläget. Det fick oss att känna att vi kunde ta ett kliv tillbaka och resultatet är vi mer än nöjda med. Kan inte annat än varmt rekommendera Jakob, han vet vad han gör och är lyhörd för säljarens önskemål samtidigt som han vågar lite på sin egen erfarenhet och agera därefter. "
säljare på Rålambsvägen 29

24 sep 2020

"Jobbade snabbt och målinriktat för att försäljningen skulle ske på rätt tidpunkt och pris"
säljare på Kungsholms Strand 107

17 sep 2020

"Strukturerad och med en tydlig plan för vår försäljning. Kan absolut rekommendera Jacob som mäklare!"
säljare på Industrigatan 2A

17 sep 2020

"Jakob är en fantastisk mäklare. Han är både oerhört trevlig och tillmötesgående mot säljare,köpare, och alla involverade, dessutom är han riktigt smart och hårt arbetande för bästa utfall.
Rekommenderar Jakob starkt."
säljare på Olof Palmes gata 12

16 sep 2020

"Jakob är en erfaren och väldigt kunnig mäklare. Det märks att han lägger ner en hel del tid på de objekt han säljer och han bryr sig om detaljer. Han hade en hög aktiv närvaro likväl under förberedelse stadiet som under- och efter försäljningen vilket var väldigt betryggande. Jag skulle lätt anlita honom igen."
säljare på Kungsholmsgatan 28

04 sep 2020

"Jakob är en mäklare som går ”all in” både för säljare och köpare. Han tar sig tid, är noggrann, professionell, trevlig och gör ”det där lilla extra”. Kan varmt rekommendera Jakob!"
säljare på John Ericssonsgatan 16

26 aug 2020

"Jakob är en oerhört kompetent mäklare som alltid är påläst, har koll på marknaden och gör sitt yttersta för sina kunder. Jag är själv i branschen och har jobbat nära Jakob i många år, jag vet ingen annan mäklare som lägger ner så mycket tid och energi i varje affär som han gör. Mitt val av mäklare för min egen försäljning var därför enkelt, och jag blev inte besviken. Jag kommer fortsätta rekommendera Jakob till mina vänner och bekanta som ska sälja. "
säljare på Fridhemsgatan 1

24 aug 2020

"Jakob är professionell, erfaren, tillgänglig och trevlig. Jag skulle anlita honom igen! "
säljare på Odengatan 18B

13 aug 2020

"Jakob var väldigt proffsig genom hela processen och höll mig som säljare uppdaterad hela tiden."
säljare på Strålgatan 35

12 aug 2020

"Jakob är professionell, lätt att samarbeta med och otroligt kunnig. Hade fullt förtroende för Jakob under hela processen och tvekar inte på att anlita honom igen i min nästa försäljning. "
säljare på Fridhemsgatan 60

17 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jakob till andra som vill sälja sin bostad. Han var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad under hela processen, vilket fick mig som säljare att känna mig trygg. Vidare är Jakob en driven, energisk och målinriktad person, där han lyckades leverera ett slutpris som jag blev väldigt nöjd med."
säljare på Grubbens gata 3

16 jul 2020

"Jakob är alltid tillgänglig och extremt proffesionellt som gör det lilla extra. Han är väldigt trevlig och lättsam samt tydlig och rak i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Jakob och detta var den andra lägenheten han sålde åt oss. 5 stjärnor! "
säljare på Lagerlöfsgatan 8

13 jul 2020

"Strålande mäklare! Professionell och mycket kunnig, pålitlig och kundinriktad framhållning."
säljare på Götgatan 96

30 jun 2020

"Vi sålde en andelslägenhet vilket skiljer sig från en traditionell affär (bostadsrätt). Jakob sålde lägenheten med engagemang och trovärdighet. Det som utmärkte Jakob var att han inte gav upp, ordnade exempelvis med extra visningar och hörde av sig med förslag på olika strategier. En mäklare som tar i lite extra när andra kanske hade gett upp och fokuserat på lättare affärer. "
säljare på Svarvargatan 20

30 jun 2020

"Jakob är alltid proaktiv med positivt lugnande i situationer där "vissa" skulle gett upp. Detta kan generera ett generellt förtroende till mäklare i allmänhet samt Jakob själv - men istället tar Jakob det ett steg längre och presterar över förväntan i slutändan. "
säljare på Sveavägen 137

21 jun 2020

"Vi är riktigt nöjda med Jakobs insats från första kontakt till lägenheten var såld. Jakob var alltid tillgänglig för frågor och uppdaterade oss löpande under hela tiden. Jakobs totala insatts överträffade våra förväntningar. Mikael o Ann"
säljare på Kungsgatan 86

18 jun 2020

"Det är skillnad på mäklare och mäklare. Jakob inte bara mötte våra förväntningar, han överträffade dem med råge. Otroligt kompetent, informativ, lyhörd, hjälpsam, positiv och mottaglig- vi är väldigt nöjda med Jakobs insats och har verkligen inget att anmärka på. Anlita Jakob- han levererar vad han lovar, även i tuffa tider och situationer, det kan vi verkligen intyga. "
säljare på Kungsholms Strand 101

18 jun 2020

"Jakob var mäklare på många av de visningar vi gick på när vi letade efter våning. Vi upplevde att många andra mäklare inte alltid tog oss på allvar då vi ser unga ut och jobbar med IT så vi ser väl inte så glamorösa ut alltid. Jakob var alltid professionell, trevlig och insatt i de objekt han sålde när vi träffade honom på visningar. När det till slut blev dags för oss att sälja vår våning så visste jag på en gång att det var Jakob vi skulle välja som mäklare. Vi hade inte hittat någon våning när vi kontrakterade Jakob men under hela tiden när vi letade så hjälpte han oss genom att besvara alla våra frågor kring vårt eventuella köp, riktigt bra service. Jakob arbetar mycket med statistik och analys vilket gör att han alltid är påläst och som kund får man inte en massa tyckande utan information med substans. Om vi flyttar igen så är det Jakob vi kontaktar."
säljare på Bergsgatan 31

16 jun 2020

"Jag är supernöjd med valet av Jakob som mäklare. Han har lång erfarenhet från branschen och var väldigt förtroendeingivande redan i första mötet. Han höll mig ständigt uppdaterad genom hela säljprocessen och var lätt att få tag i. Trots en trög marknad p.g.a. Covid-19 var han optimistisk och proaktiv för att få till en försäljning och löste det galant. Jag känner stort förtroende för Jakob och skulle definitivt anlita honom igen."
säljare på Kungsbro Strand 21

11 jun 2020

"Jakob är en helt fantastisk person och mäklare. Oerhört kunnig, erfaren och lyhörd.
Någon man kan lita på till 100% vilket gör att valet av mäklare är enkel!!
Tack Jakob:)"
säljare på Hantverkargatan 87

11 jun 2020

"Jakob är en grym säljare som också är lätt att jobba med. Kunnig, erfaren och mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Det märks att Jakob har gjort det här länge och med goda resultat.
Som säljare är jag väldigt nöjd med insatsen som Jakob gjorde - allt var noggrant och proffsigt utfört. I mitt fall gick lägenheten lite under prismässigt, vilket inte är konstigt givet coronatider. Det är alltid svårt att veta, men min bedömning är att vi fick ut det som var möjligt för lägenheten under rådande tider. Jakob maxade budgivningen, på ett fantastiskt sätt som också gör köparen nöjd. Det som jag är mest imponerad över är hur bra Jakob är på att läsa av personer och därför grym på att sälja utan att vara generiskt "pushig" som vissa mäklare kan vara.
Samtidigt så känns det som att Jakob också är mån om att köparen ska bli nöjd, så han tar verkligen ett helhetsansvar. Han gav oss också väldigt användbara råd kring hur vi ska tänka i en köpprocess.
Skulle lätt jobba med Jakob igen om jag skulle sälja i innerstan! Varmt rekommenderad!"
säljare på Lidnersplan 16

03 jun 2020

"Vi upplevde Jakob som en mycket kunnig, professionell, välorganiserad, hjälpsam och trevlig mäklare. Hans insats var utmärkt."
säljare på Fleminggatan 34

03 jun 2020

"Vi blev rekommenderad Jakob som mäklare och är väldigt nöjda med honom.
Han jobbade stenhårt i dessa svåra tider, och fick det pris vi hade hoppats på. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och var alltid tillgänglig när vi önskade.
Vi kan varmt rekommendera vänner och bekanta att anlita Jakob."
säljare på Fridhemsgatan 62

25 maj 2020

"Vi är så tacksamma för Jakob! Tveklöst den bästa mäklaren vi träffat och vi är otroligt nöjda med Jakob från början till slut. Han upplevs väldigt erfaren och gav oss bra förståelse för marknaden i denna osäkra tid. Han har alltid tid för ett samtal, väldigt lyhörd, ger allt och lämnar inget åt slumpen. Du kommer bli nöjd om du säljer med Jakob! "
säljare på Sankt Göransgatan 98

21 maj 2020

"Engagerad och fokuserad på försäljningen. "
säljare på Coldinutrappan 3

11 maj 2020

"Vi var väldigt nöjda med Jakob vid försäljningen av vår lägenhet. Vi uppskattade speciellt hans kommunikation och rekommendationer under budgivningsprocessen. "
säljare på Sankt Eriksgatan 52A

11 maj 2020

"Är otroligt nöjd med Jakobs insats i vår lägenhetsförsäljning!
Han är väldigt engagerad, pålitlig, analytisk och detaljerad i sitt sätt att arbeta. Det har varit en fröjd att ha med honom i denna process.
Helt klart den bästa mäklaren jag kommit i kontakt med i Stockholm! "
säljare på Kungsholms Strand 121

09 maj 2020

"Bra uppföljning mellan varje steg i processen samt återkommande statusuppdatering."
säljare på Rålambsvägen 29

08 maj 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jakob! Han är kunnig, kommunikativ och alltid tillgänglig. Allt utfördes på ett mycket bra sätt, från text och bilder till val av visningshelg och hantering under visning och budgivning. Vi kommer absolut att anlita Jakob nästa gång vi skall sälja och rekommenderar andra att anlita honom också! "
säljare på Drottningholmsvägen 11

07 maj 2020

"Jakob var fantastisk!
Det vi gillade mest Jakob var att det gick att ha en bra dialog och han vågade säga vad han tycker och tänker, som vissa andra mäklare kanske inte skulle våga säga till kunden - Rakt och tydligt helt enkelt och vad vi kunde förvänta oss.
Trots en något lägre värdering än vad vi hade hoppats på (i dessa rådande tider) märkte man att Jakob jobbade hårt och lyckades överträffa våra förväntingar till slut.
Mycket nöjd med insatsen och kan rekommendera Jokob till er som sälja i Stockholms innerstad, helt klart värd arvodet!
Tack och bra jobbat!"
säljare på Frejgatan 57

06 maj 2020

"Jakob gjorde en väldigt bra insats och levererade över förväntan i en mycket svår tid med Corona och svikande marknad."
säljare på Sigtunagatan 13

30 apr 2020

"Jakob har varit kompetent, envis och arbetsvillig. Vi kan ge honom våra bästa rekommendationer."
säljare på Norr Mälarstrand 90

30 apr 2020

"Väldigt bra och tydlig information till mig som säljare både inför och under säljandet. Detta kändes extra viktigt med rådande situation (Covid-19) trots oroligheterna i världen i allmänhet och på säljmarknaden i synnerhet kände jag mig lugn då Jakob kontinuerligt var tydlig med hur läget såg ut och jag kände alltid ett stort förtroende för att Jakob skulle göra allt han kunde för att lägenheten skulle bli såld, och för så bra pris som möjligt. Jakob visar vid varje samtal att han verkligen bryr sig om sina kunder och vill sina kunders bästa, öppenheten och de tydliga förklaringar kring allt som hände var ytterst viktigt och lugnande för mig som förstagångssäljare.
"
säljare på Sankt Göransgatan 102

26 apr 2020

"Jag sålde min lägenheten när Coronaviruset bröt ut. Jag fick mycket mindre för den än vad jag hade räknat med. Jag känner ändå att Jakob gjorde allt han kunde med tanke på situationen. Han var tydlig och ärlig hela tiden och lätt att få tag på vilket kändes viktigt för mig."
säljare på Völundsgatan 3

22 apr 2020

"Jakob gjorde en jätteinsats i samband med försäljningen av min lägenhet.
Trots att det var mitt under corona-situationen, med en mycket försiktig marknad, så lyckades Jakob att hela tiden hitta nya metoder för att locka och engagera potentiella köpare. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Kungsklippan 14

07 apr 2020

"Engagerad, målinriktad, lyhörd och erfaren. Ger ett förtroendeingivande intryck och hanterar processen pragmatiskt för lyckad försäljning!"
säljare på Fleminggatan 49

29 mar 2020

"Jakob är bäst på Kungsholmen."
säljare på Fridhemsgatan 33

23 mar 2020

"Han var en dröm!"
säljare på Pipersgatan 45A

11 mar 2020

"Rak och tydlig. Alltid tillgänglig trots sportlov och skidsemester."
säljare på Rådmansgatan 79

26 feb 2020

"Jakob är en väldigt engagerad, dedikerad och kompetent mäklare som gör det lilla extra. Han inger förtroende och tar sig alltid tid att lyssna och hjälpa till. Honom kan vi starkt rekommendera alla gånger!"
säljare på Rålambsvägen 29

26 feb 2020

"Engagerad, trevlig och tillgänglig. Höll oss uppdaterade och gjorde ett fantastiskt jobb med foto och visningen. Hela försäljningen gick jättesmidigt och vi kan verkligen rekommendera Jakob. "
säljare på Västgötagränd 7

25 feb 2020

"Jakob visade ert stort engagemang och kompetens. Försäljningen gick otroligt smidigt med ett resultat som överskred mina förväntningar med råge!"
säljare på Inedalsgatan 9F

24 feb 2020

"Jakob var genom hela vår process ett stort stöd och gav oss sakligt och relevant underlag för att kunna ta konkreta beslut. Hans erfarenhet och professionalism genomsyrar hela hans arbete och är något som både säljare och köpare får ta del av. Vi kan varmt rekommendera Jakob till er kommande försäljning! "
säljare på Nybergsgatan 11

11 feb 2020

"Jag blev rekommenderad Jakob och jag är väldigt glad för det. Han är totalt engagerad och mycket proffsig mäklare. Jag kände mig helt trygg i mina strategiska val med Jakob som stöd. Dessutom var han en väldigt bra mäklare för mina köpare, som jag uppfattade det, och det tycker jag är viktigt. Det blev en fin försäljning med mycket bra resultat. Jag kan med största glädje rekommendera honom vidare!"
säljare på Fridhemsgatan 62

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
260 220 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
325 av 341 säljare
Jakob satte rätt förväntningar på slutpriset
280 av 341 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
333 av 341 säljare
Jakob var tydlig och höll mig uppdaterad
340 av 341 säljare

Jakob på kartan.

584 tidigare annonser
5 bostäder till salu
339 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

5 325 000 kr
2 rum, 66,7 m²
80 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 698 kr/mån
3 125 000 kr
1 rum, 33,5 m²
94 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 746 kr/mån
3 925 000 kr
2 rum, 27 m²
145 370 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 958 kr/mån
4 350 000 kr
2 rum, 51 m²
85 294 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 497 kr/mån
4 250 000 kr
2 rum, 57 m²
74 561 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 542 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 650 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3,5 rum, 92 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 550 000 kr
1,5 rum, 33 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
7 725 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 375 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 700 000 kr
2 rum, 55,6 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jakob är professionell och engagerad. Även kommunikativ och strategisk- det är tydligt att Jakob har mycket erfarenhet inom branschen vilket gör hela försäljningsprocessen trygg. Jag är mycket nöjd med de råd jag fick längs med vägen, likaså slutresultatet. Och bilderna blev superfina! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.