Jacob Bergfelt

Profilbild för Jacob Bergfelt
Säljarfavorit
Jacob Bergfelt
4.8 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
19 st
53 475 000 kr

Bakgrund

Jacob Bergfelt jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-15. Jacob har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Jacob har haft 24 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 64 665 000 kr.

Presentation

Jacob är framåt och har alltid ett leende på läpparna. Hans driv och engagemang i kombination med Bjurfors starka varumärke skapar goda förutsättningar för både köpare och säljare. Sedan många år tillbaka bor Jacob i centrala Göteborg och finns nära till hands för att ni ska känna er trygga i er nästa bostadsaffär.

Säljare om Jacob.

23 sep 2020

"Jacob är lätt att tycka om. Han är trevlig, engagerad och målinriktad. Han höll oss uppdaterade under hela säljprocessen vilket kändes skönt. "
säljare på Kobbarnas väg 7

16 sep 2020

"Jacob har varit väldigt hjälpsam i hela säljprocessen och proffsig i sitt agerande. Han har sett till att uppfylla de krav vi hade och agerade med säkerhet och lugn, han inger förtroende och är väldigt professionell i det han gör. Jag skulle rekommendera Jacob till alla som vill ha en engagerad mäklare som gör hela processen smidig och presterar goda resultat."
säljare på Intagsgatan 6B

26 aug 2020

"Jag är mycket nöjd med Jacobs arbete vid försäljningen av min bostad. Mina varmaste rekommendationer ger jag honom."
säljare på Björcksgatan 62D

21 jul 2020

"Jacob hade alltid ett leende på läpparna och var alltid anträffbar 24/7 med små enkla frågor till större funderingar! Väldigt flexibel och lätt att prata med."
säljare på Munkebäcksgatan 27N

18 jul 2020

"Jakob var mycket trevlig och kompetent! Skulle stark rekommendera honom vid försäljning i lunden!"
säljare på Femkampsgatan 2A

09 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Jacob! Extrem engagerad och kunnig. Svarade snabbt på frågor och hade bra svar och kändes rent igenom proffsig. Vi är mer än nöjda med Jacobs arbete! 5 av 5 alla dagar i veckan!
"
säljare på Munkebäcksgatan 28C

15 jun 2020

"Hela processen har gått supersmidigt och enkelt. Bra ansvarstagande av Jacob med hantering av uppgifter och förberedelser."
säljare på Ernst Torulfsgatan 21A

29 maj 2020

"Alltid anträffbar, lyhörd, bra bemötande och bra koll på marknaden - en riktigt bra mäklarare! Vi var jättenöjda med Jacobs insats!"
säljare på Ernst Torulfsgatan 11D

22 maj 2020

"Bättre mäklare får man leta efter! sålde min lägenhet i Kålltorp snabbt och till bra pris med hjälp av Jacob. Från första stunden kände Jag mig trygg och att jag hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Jacob på Bjurfors i Göteborg. "
säljare på Björcksgatan 64C

14 maj 2020

"Jacob är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Från första stund fick jag stort förtroende för Jacobs affärsmässiga och tydliga bild över hur försäljningen skulle gå till. Alla mina förväntningar införlivades och jag skickar mina varmaste rekommendationer. Blir det aktuellt att sälja igen skulle jag utan tvekan välja Jacob Bergfelt och Bjurfors."
säljare på Ernst Torulfsgatan 17B

22 apr 2020

"Superb"
säljare på Björcksgatan 62A

14 feb 2020

"Jacob är en engagerad och lyhörd mäklare. Förtroendeingivande och fick mig till att känna mig lugn under hela affären. "
säljare på Sergelsgatan 3B

13 feb 2020

"Jacob var aktiv och arbetade snabbt fram lösningar. "
säljare på Björcksgatan 62B

12 feb 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jacobs jobb under försäljningen av vår lägenhet. Han är engagerad, kunnig och mycket professionell!
"
säljare på Linnégatan 55

10 feb 2020

"Jacob gav bra och proffsigt intryck från början. Han har varit med och guidade genom hela affären, vilket gjorde att vi känt oss trygga i processen. Kan varmt rekommendera Jacob! "
säljare på Lagerströmsplatsen 4

04 feb 2020

"Både köpt och sålt med hjälp av Jacob! Han är otroligt engagerad och det märks att han älskar sitt jobb. Han sprider glädje, är effektiv och inger förtroende. Rekommenderar! "
säljare på Björcksgatan 68B

03 jan 2020

"Proffsig och enkel att ha att göra med! Tydlig i sin kommunikation och aktiv med att hitta bra spekulanter. Vi kan varmt rekommendera Jacob som mäklare! "
säljare på Olivedalsgatan 9

02 dec 2019

"Fantastiskt att få ha med Jacob i försäljningen av vår lägenhet. Jacob har alltid varit lättillgänglig och väldigt rak och ärlig om hur marknaden ser och samt vilken potential vår lägenhet hade. Något vi har uppskattat mycket. Kan rekommendera Jacob starkt om man önskar sälja sin lägenhet. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 15A

01 dec 2019

"En toppenmäklare som alltid var tillgänglig och engagerad till max. Rekommenderas."
säljare på Wrangelsgatan 6

21 nov 2019

"Jacob var väldigt bra och tillmötesgående. Enkel att göra med samt bra med info. Rekommenderas starkt! "
säljare på Munkebäcksgatan 44B

18 nov 2019

"Jacob är en proffsig mäklare som skötte allt perfekt och jag kände mig helt trygg med försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Jacob Bergfelt."
säljare på Landerigatan 15D

15 nov 2019

"Jag skulle verkligen rekommendera Jacob till alla som funderar på att sälja sin bostad. Det som gör att Jacob sticker ut som mäklare är hur han är som person. Jacob har ett engagemang som är svårslaget, är oerhört kompetent, inkännande och professionell. Han är rak i sin kommunikation och samtidigt ett stort stöd genom alla de beslut man som säljare måste ta. Från första kontakt tills det att affären var klar har Jacob varit proaktiv i sin kommunikation och jag som säljare har aldrig behövt undra vad status är. Jacob har dessutom löst minsta lilla problem som dykt upp på vägen utan att tveka och hela tiden gjort det där lilla extra. Jag ger Jacob mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Kobergsgatan 6

31 okt 2019

"En av flera mäklare som vi valde mellan. Gav bäst intryck från början. Ung och hungrig men inte för på. En bra blandning som gav ett förtroendeingivande intryck. Tillgänglig hela tiden. "
säljare på Björcksgatan 66B

07 okt 2019

"Försäljningen gick väldigt smidigt och Jacob gjorde ett strålande jobb. Han var väldigt tillmötesgående, ständigt anträffningsbar och anpassade försäljningsprocessen smidigt utefter våra önskemål. Vi är väldigt nöjda av vårt val att anlita Jacob!"
säljare på Kobergsgatan 6

30 sep 2019

"Vi kan inget annat än rekommendera Jacob.
Otroligt tillmötesgående, svarade otroligt snabbt på alla frågor vi hade och höll oss alltid uppdaterade. Vi kändes oss trygga hela vägen. Tack för allt ditt engagemang och tid du lagt ner på att få vår lägenhet såld. "
säljare på Övre Olskroksgatan 6

29 sep 2019

"Vi var otroligt nöjda med Jacob då han under hela försäljningen av bostadsrätten agerat mycket professionellt. Han har varit tillgänglig och informativ. Hans bemötande har varit helt korrekt, men också personligt och varmt. Vi är så otroligt tacksamma för att ha träffat en så kompetent och trevlig mäklare! "
säljare på Räntmästaregatan 21C

16 aug 2019

"Kommunikationen med Jacob har fungerat strålande under hela säljprocessen. Mycket nöjd med vårt samarbete."
säljare på Kvarngärdesgatan 8B

12 aug 2019

"Jacob gav mig väldigt bra service och tillit under hela processen. Han var tydlig, öppen med sina tankar och åsikter samt hjälpsam från början och tills försäljningen var klar.
Jag kan varmt rekommendera Jacob till andra! "
säljare på Mölndalsvägen 65

04 jul 2019

"Jacob är en mäklare som är lyhörd och kommer med kreativa förslag. Han tycks ha sin telefon ständigt i handen och svarar alltid. En smidig bostadsaffär utan krångel för någon."
säljare på Kransen 5

24 jun 2019

"Riktigt nöjda med Jacob som mäklare. Proffsig och höll oss alltid uppdaterade!"
säljare på Norra Gubberogatan 21A

19 jun 2019

"Jacob har en hög tillgänglihet och god lokalkännedom. Rekomenderar honom starkt om du vill sälja din lägenhet i lunden."
säljare på Wrangelsgatan 2B

18 jun 2019

"Jacob gjorde ett utmärkt jobb med försäljningen med en tydlig plan och var alltid lätt att få tag på. Han kom med goda råd och instick baserat på tidigare erfarenheter vilket om man blickar tillbaka stämde bra, kan varmt rekommendera Jacob."
säljare på Storhöjdsgatan 9

16 jun 2019

"Jacob hade lite otur att vi försökte sälja när det var som sämst. Men han har kämpat på i motvinden och till slut blev lägenheten såld. Och engagemanget har varit stort hela vägen"
säljare på Norra Liden 27

25 maj 2019

"Jacob kändes proffsig redan från första mötet, lyssnade på vad jag hade för förväntningar och var tydlig med processen och vad som skulle hända framöver. Han har också varit lätt att nå när som helst och återkopplat snabbt. Rekommenderar honom till alla som vill sälja sin lägenhet med bra resultat! :)"
säljare på Solrosgatan 18C

17 maj 2019

"Jocob hjälpte oss att sälja våran lägenhet i Kållltorp. Med stort engagemang och snygga bilder överträffande han våra förväntningar. Kommer definitivt att ringa Jacob när det blir dags att sälja igen. 5 plus! Tack för hjälpen Jacob! "
säljare på Sanatoriegatan 64

03 maj 2019

"Vi kan varmt rekommendera Jacob, han har uppfyllt alla kriterier vi hade på hur en mäklare skall vara. Har lyssnade på oss var engagerad och höll oss hela tiden uppdaterade och kom med bra råd och synpunkter"
säljare på Balsamingatan 1C

16 apr 2019

"Jacob är en toppenmäklare som jag rekommenderar varmt!"
säljare på Andra Långgatan 4A

05 mar 2019

"Jacob har bra lokalkännedom är väldigt kunnig och insatt om marknaden. Han är proffsig i kommunikationen och är förtroendeingivande. Jag rekommenderar Jacob starkt!"
säljare på Räntmästaregatan 26F

25 feb 2019

"Jacob var den mäklare vi valde trotts att vi haft kontakt med flera andra då han är oerhört närvarande och extremt frikostig med sin tid för att boka möten som passade oss.
Jacob har varit noggrann och detaljorienterad för att täcka in allt vad vi som säljare och även köpare (ny bostad genom Bjurfors) hade funderingar kring. Han tog noggrant in de vi framhöll med vår bostad och förmedlade detta på ett fint sätt i annonsen.
Vid försäljning av bostad igen eller om någon ber om rekommendation kommer vi absolut att kontakta Jacob, men vi kommer att se över alternativen som finns kring styling."
säljare på Sergelsgatan 3D

15 jan 2019

"Jacob är en mäklare som verkligen anstränger för att få till en bra affär. Oavsett om det handlar om att visa lägenheten ytterligare en gång eller att ringa några extra samtal så gör han det och det blir snabbt gjort. Alltid tillgänglig och hittar lösningar på de situationer som kan dyka upp längs vägen. Kan verkligen rekommendera Jacob till den som vill sälja sin lägenhet! "
säljare på Nordhemsgatan 67B

15 jan 2019

"Jacob är alltid engagerad och glad. Han är bra att ha att göra med och alltid lätt att får tag på. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 2

15 nov 2018

"Jakob fick hoppa in och ta över från en annan mäklare vilken han gjorde väldigt smidigt och helt smärtfritt för vår del! Hög kunskap och trygg att ha och göra med. Kontaktar gärna Jakob igen då det ska säljas/köpas!:)"
säljare på Wrangelsgatan 2B

18 okt 2018

"Jacob är en trevlig mäklare, med goda kunskaper och mycket marknadsorienterad."
säljare på Olivedalsgatan 9

08 aug 2018

"Mäklaren gav inte någon exakt värdering, men tyckte att vår förväntning låg för högt."
säljare på Lasarettsgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
64 665 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 71 säljare
Jacob satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
69 av 71 säljare
Jacob var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Jacob på kartan.

94 tidigare annonser
1 bostäder till salu
71 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 35 m²
57 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 607 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Bagaregården
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 250 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 50 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
2 380 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 155 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 225 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jacob har varit väldigt hjälpsam i hela säljprocessen och proffsig i sitt agerande. Han har sett till att uppfylla de krav vi hade och agerade med säkerhet och lugn, han inger förtroende och är väldigt professionell i det han gör. Jag skulle rekommendera Jacob till alla som vill ha en engagerad mäklare som gör hela processen smidig och presterar goda resultat."
4 300 000 kr
Lägenhet Björkekärr
5,5 rum, 111 m²
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.