Ivan Petkovski

Profilbild för Ivan Petkovski
Säljarfavorit
Ivan Petkovski
5.0 / 5
(60 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
20 st
60 060 000 kr

Bakgrund

Ivan Petkovski jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Ivan har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Ivan har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 67 005 000 kr.

Presentation

Med mer än 12 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla.

För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att alla inblandade parter skall känna sig tillgodosedda, trygga och tillfredsställda med processen från början till slut.

Med tanke på hur betydande en bostadsaffär är, förstår jag vikten av att ha en närvarande och trygg mäklare som alltid finns till hands för att svara på just dina frågor.

Varmt välkommen att kontakta mig, när som helst!

Säljare om Ivan.

23 sep 2021

"Ivan har varit en professionell och förtroendeingivande mäklare som tagit väl hand om oss genom hela processen. Han har både varit lyhörd och tillmötesgående för våra önskemål och frågor. "
säljare på Toppsegelsgatan 9

11 sep 2021

"Rak och tydlig kommunikation, kunnig, förtroendeingivande."
säljare på Kabelgatan 39E

09 sep 2021

"Bra och engagerad mäklare. Kan rekommenderas. Vi är jättenöjda med hans insats"
säljare på Blåsutgatan 6

02 sep 2021

"Ivan var väldigt professionell, förtroendeingivande och levererade över våra förväntningar. Jag skulle inte tveka till att rekommendera honom till andra eller anlita honom igen, i framtiden!"
säljare på Ostindiegatan 10B

01 sep 2021

"Kände mig väl omhändertagen genom hela processen "
säljare på Nordostpassagen 17

28 aug 2021

"Ivan var engagerad i försäljningen från dag ett och genomgående lätt att få tag på. Han var inlyssnande, tog sig tid för att svara på frågor, och alltid väl förberedd. Ivan uppvisade även mycket god lokal kännedom, var pricksäker i sin värdering av slutpriset, och höll mig väl uppdaterad om marknadsläget. Hela processen genomfördes med en övertygande professionalism och mycket hög social kompetens. Varmt rekommenderad."
säljare på Vantgatan 3B

26 aug 2021

"Fantastiskt fin service av Ivan! Allt var mycket proffsigt och väl ordnat. Kan verkligen rekommendera"
säljare på Bohusgatan 26

24 aug 2021

"Vi träffade Ivan för första gången i maj och kände båda två, jag och min sambo, att det kändes tryggt från första stund. Han kom förberedd med oerhört god kännedom om området i allmänhet och byggnaden i synnerhet. Det tillsammans med pedagogiska svar på frågorna från oss förstagångssäljare gav ett ytterst professionellt intryck.
Sedan dess har han löpande under sommaren uppdaterat oss om marknaden och stämt av med hur vi tänker. Ivan fanns tillgänglig för svar på frågor hela tiden, och har otroligt nog svarat precis varenda gång som vi ringt, även under hans egen semester. Tack vare att Ivan la ut vår lägenhet som kommande så fick vi efter en förhandsvisning ett förhandsbud som vi var nöjda med och slapp därför stressen med flera visningar och pulshöjande budgivning. Detta passade oss mycket bra och är något vi är tacksamma för. Vi ger Ivan våra absolut varmaste rekommendationer och vet redan nu att det är till Ivan vi kommer ringa om vi vill sälja i framtiden, känner vi honom rätt så svarar han väl direkt! Tack Ivan.
// Natalie och Max."
säljare på Gröna gatan 49

17 aug 2021

"Duktig, informativ och med mycket bra återkoppling genom samtliga moment i försäljningen. Kanske lite för tillgänglig- herregud du har ju också ett liv med helger och kvällar! Overall är jag kanonnöjd med Ivan, 5/5 !"
säljare på Kusttorget 2

12 aug 2021

"Ivan gjorde vår bostadsförsäljning smidig, rolig och trygg! Vi är väldigt nöjda. Han var enkel att få tag i, uppdaterade oss löpande om läget och arbetade proffsigt. Vi rekommenderar Ivan till 100 procent! "
säljare på Blåsutgatan 6

22 jul 2021

"Trevlig och proffsig"
säljare på Seglaregatan 4

03 jun 2021

"Ivan hade ett flertal förhandsvisningar och var väldigt flexibel gällande tider och dagar för dessa visningar.
Han uppdaterade ofta hur läget såg ut gällande visningar samt hur intresset var för min lägenhet.
Uppfattar Ivan som väldigt serviceminded och uppskattar speciellt tät återkoppling under försäljningsprocessen. "
säljare på Högsbogatan 12C

13 maj 2021

"Ivan är proffsig och noga med varje detalj
Lyhörd och oerhört lätt att jobba med.
En trygghet när man inte gör sådana affärer varje dag.
Vi är nöjda och han får våra varmaste rekommendationer "
säljare på Linnégatan 45

11 maj 2021

"Duktig och engagerad mäklare genom hela försäljningsprocessen, vilket gav ett väldigt fint resultat därefter. Rekommenderas varmt! "
säljare på Seglaregatan 18

30 apr 2021

"Ivan har gjort allt för att jag ska känna mig bekväm i försäljningen av min bostad. Jag tror inte man kan hitta en mer hängiven mäklare i Göteborgs området 6/5"
säljare på Tredje Långgatan 32B

10 apr 2021

"Jättenöjd med Ivan! Väldigt kunnig och engagerad mäklare. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Kabelgatan 16

24 feb 2021

"Toppkvalitét! Försäljningen gick enkelt och smidigt med toppresultat. Ivan hade koll på allt och visste precis vad som behövdes för att det skulle gå bra. En professionell mäklare med andra ord. Betyg: 5/5. Rekommenderas."
säljare på Eklandagatan 56D

11 feb 2021

"Mycket duktig, driven mäklare som alltid har tid om frågor uppstår. Allt funkade väldigt bra och smidigt. "
säljare på Gröna gatan 47

09 jan 2021

"Ivan är mycket duktig och väldigt trevlig. Mån om sina kunder och går att lita på. Nästa gång jag byter lägenhet hoppas jag att anlita honom igen.
/Johan"
säljare på Blåsutgatan 2

15 dec 2020

"Rekommenderar Ivan varmt
Trevligt och korrekt bemötande med en personlig känsla "
säljare på Godhemsgatan 23A

25 nov 2020

"Jag ger mina bästa rekommendationer till Ivan Petkovski, har har tagit hand om försäljningen av min bostad i Majorna på ett föredömligt sätt.
/Åke J."
säljare på Blåsutgatan 4

19 nov 2020

"Driven, ambitiös men framförallt lättillgänglig. Oavsett tid på dygnet svarade Ivan alltid när man ringde. Rekommenderar starkt."
säljare på Mölndalsvägen 87B

19 nov 2020

"Ivan är en mycket engagerad, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Vi är mycket nöjda med hela processen och Ivan fanns alltid tillgänglig om frågor eller funderingar uppstod. Otroligt bra mäklare och vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Blåsutgatan 1

18 nov 2020

"Kompetent och saklig mäklare som gav ett professionellt intryck.
Hjälpte till med en snabb process och var lyhörd för mina önskemål samtidigt som han kunde ge mig stöd och hjälp när jag efterfrågade detta.
Totalt sett underlättade han processen för mig och tog hand om allt jag bad om och guida mig utan att på något sätt köra över mig."
säljare på Paradisgatan 18

08 okt 2020

"Superproffsig och kunnig. Sympatisk att samarbeta med."
säljare på Gröna gatan 67

21 sep 2020

"Ivan har hjälpt oss med både köp och försäljning av hus. Smidigt och snabbt i båda lägen. Fantastisk mäklare som är transparent, målmedveten och lätt att tycka om. "
säljare på Kaprifolievägen 22

05 sep 2020

"Ivan har varit lyhörd och engagerad genom hela processen. Han är lättillgänglig och uppdaterar snabbt. Vi är nöjda med hans insats och rekommenderar Ivan varmt! "
säljare på Åkergatan 1

01 sep 2020

"Rekomenderar verkligen Ivan som mäklare, han har ett driv och engagemang som ingen annan mäklare jag tidigare mött. Över förväntan! Kommer definitivt att rekommendera Ivan till familj och vänner!"
säljare på Seglaregatan 17

27 aug 2020

"Ivan är en riktig stjärna som överträffade alla mina förväntningar under försäljningen. Han är lyhörd, har god kännedom om marknadsläget och gör hela tiden det lilla extra för en lyckad affär. Med en personlig och varm inställning har han funnits där under hela processen och jag kommer definitivt kontakta Ivan igen om jag ska sälja i framtiden! "
säljare på Skanstorget 3A

07 aug 2020

"Hade från början tänkt prata med flera olika mäklare för att därefter bestämma vem som skulle få uppdraget.
Först ut var Ivan och han ingav ett så stort förtroende att de andra blev överflödiga.
Ett beslut vi aldrig ångrat."
säljare på Ekebygatan 6

30 jul 2020

"Försäljningen gick snabbt o smidigt. Tog mindre än två veckor."
säljare på Elinsbergstigen 10

16 jul 2020

"Ivan var engagerad, driven, informativ och lyhörd under hela processen. Han låg alltid steget före och uppdaterade mig med information utan att jag behövde fundera. Han har en god känsla för bostadsmarknaden och att hitta rätt tillfälle att sälja. Rekommenderas varmt! "
säljare på Mariebergsgatan 13A

05 jul 2020

"Vill du också ha en mäklare med spetsade mäklarkompetenser, fantastisk social förmåga och hjärtat på rätt ställe? Gör som vi och anlita Ivan Petkovski för din kommande bostadsförsäljning!
Ivan jobbar målmedvetet, strukturerat och med ett djup som dels speglar sig i kontakten med dig/er. Du/ni känner att ni är i trygga händer.
Men även köparen känner sig hörd, trygg och respekterad vilket är oerhört viktigt för en lyckad affär.
Ivan överträffade alla våra förväntningar, låt honom göra detsamma för er! "
säljare på Lindholmsallén 51

18 jun 2020

"Lyhörd och uppdaterad mäklare med fingertoppskänsla! Professionell, alltid med ett trevligt bemötande. Lyckades långt över förväntan gällande slutpris! Vi rekommenderar varmt Ivan Petkovski!"
säljare på Gröna gatan 33

09 jun 2020

"Jag kan varmt rekommendera Ivan Petkovski som mäklare! Han är kunnig, förtroendeingivande, tillgänglig och alltid väl förberedd. Speciellt uppskattade jag hans driv och han ständigt låg ett steg före och var proaktiv. Det kändes att Ivan gjorde sitt yttersta för att både säljare och köpare skulle bli nöjda. "
säljare på Kusttorget 1

02 jun 2020

"Mäklarnas motsvarighet till Ibrahimović. Vi sålde mitt under pågående corona-pandemin som nog fått dem flesta säljare oroliga. Men med Zlatan själv som bollplank så kände man sig trygg genom hela processen.

Ni kommer också att bli nöjda det ligger i hans natur!
"
säljare på Seglaregatan 10

01 jun 2020

"Ivan Petkovski har allt du kan önska dig av en mäklare! Lyhörd, engegerad, god kännedom om marknadsläget. Ivan gör allt för att få till en lyckad affär för dig som kund. Att skapa lugn, hitta rätt tillfälle är något som han har en känsla för! Kunde inte hittat en bättre mäklare och tveka inte att ta kontakt med Ivan om du går i säljtankarna, lovar att du inte kommer bli besviken!"
säljare på Nordhemsgatan 19B

27 maj 2020

"Trots Corona-pandemin lyckades vi få lägenheten såld till ett acceptabelt pris. Ivan var tillgänglig och engagerad genom hela processen "
säljare på Seglaregatan 19

17 mar 2020

"Vi är super nöjda med Ivan som vår mäklare. Vi fick en bra första kontakt och efter der rullade allting på. Han var väldigt engagerad, kunnig och pålitlig. Kan absolut rekommendera honom! =) "
säljare på Seglaregatan 10

20 feb 2020

"Ivan är en driven och duktigt mäklare som är lätt att ha och göra med och håller en uppdaterad hela tiden! Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Allmänna vägen 40C

08 feb 2020

"Vill ni ha en mäklare som är nere på jorden, ärlig och mån om dig om säljare ska du kontakta Ivan. Genom hela processen har vi fått många tips och råd, kontinuerlig uppdatering och ett genuint engagemang. Detta har gjort att vi känt oss helt trygga i försäljningsprocessen. Ivan har helt klart levt upp till de förväntningar som vi diskuterade vid vårt första möte. "
säljare på Blåsutgatan 15

11 jan 2020

"Ivan är duktig och gjorde en gedigen och genomarbetad insats som mäklare vid vår försäljning. Han var alltid lätt att kontakta och enkel och rättfram att samarbeta med genom hela processen. Vi rekommenderar honom varmt till andra!"
säljare på Eklandagatan 35

14 dec 2019

"Duktig, trygg och mycket trevlig mäklare med glimten i ögat. Kan absolut rekommendera Ivan"
säljare på Akkas gata 34

13 nov 2019

"Ivan informerade och höll oss uppdaterade under hela processen, lätt att få tag på ang frågor stora som små."
säljare på Bäckebolsängen 23

13 nov 2019

"Ivan har varit engagerad hela processen och jag får nå honom när som helst när jag behöver uppdatera information och så. Lägenheter i vår område har varit lite mindre intresse för köparna nu i november månaden. Men jag fick sälja min på grund av Ivan och hans kollegors engagemang till försäljningen. Jag är väldigt nöjd med hans arbete."
säljare på Silvermyntsgatan 20

01 nov 2019

"Vi var som helhet väldigt nöjda med vår mäklares insats och skulle gärna rekommendera honom till andra."
säljare på Seglaregatan 17

24 okt 2019

"Ivan var från första stund både lyhörd och engagerad. Han fick mig att känna mig både bekväm och trygg. En kanon kille och mäklare! "
säljare på Viktoriagatan 32

21 okt 2019

"Hi,
Ivan is excellent mäklare. He is kind and patient, always in a good mood. What is also very important to me is that he is approachable and reachable.
We are very satisfied with his work and we will cooperate with him in a future when we decide to sell house.
Best regards,
Dijana Nejasmic"
säljare på Cederflychts gata 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
67 005 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
58 av 59 säljare
Ivan satte rätt förväntningar på slutpriset
58 av 59 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
58 av 58 säljare
Ivan var tydlig och höll mig uppdaterad
60 av 60 säljare

Ivan på kartan.

60 tidigare annonser
3 bostäder till salu
60 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 590 000 kr
4 rum, 84,2 m²
42 738 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 570 kr/mån
2 980 000 kr
2 rum, 67 m²
44 477 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 932 kr/mån
2 150 000 kr
1 rum, 44 m²
48 863 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 551 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 700 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 250 000 kr
2 rum, 44,8 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ivan har varit en professionell och förtroendeingivande mäklare som tagit väl hand om oss genom hela processen. Han har både varit lyhörd och tillmötesgående för våra önskemål och frågor. "
3 460 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 310 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 090 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 440 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 840 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 50 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rak och tydlig kommunikation, kunnig, förtroendeingivande."
3 625 000 kr
Lägenhet Majorna
3 rum, 82,3 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra och engagerad mäklare. Kan rekommenderas. Vi är jättenöjda med hans insats"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.