Isabelle Ekstrand

Profilbild för Isabelle Ekstrand
Säljarfavorit
Isabelle Ekstrand
4.9 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
21 st
55 100 000 kr

Bakgrund

Isabelle Ekstrand jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-04-18. Isabelle har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Isabelle har haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 57 590 000 kr.

Presentation

Tävlingsinriktad, driven och engagerad!

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Meriter

• Mest anlitade mäklare i Kirseberg 2019
• Flest publicerade bostäder i Kirseberg 2019
• Mest rekommenderade mäklare i Kirseberg 2019

Såhär upplevs jag av mina kunder:

"Isabelle är en väldigt engagerad, trevlig och driven mäklare. Det kändes verkligen som att hon hade sitt fulla fokus för att göra ett så bra arbete som möjligt. Jag blev nöjd med resultatet och hade jag haft fler lägenheter att sälja hade jag kontaktat Isabelle igen."
-Säljare av Stubbamöllegatan 4 A

"Vi är väldigt nöjda med hur Isabelle arbetade från första mötet tills det att bostaden såldes. Hon höll oss väl uppdaterad under försäljningen och vi kände en trygghet med att ha henne som mäklare. Hon överträffade våra förväntningar vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpris på bostaden. Kan starkt rekommendera henne!"
-Säljare av Vattenverksvägen 27 D

"Helt fantastiskt smidig försäljning. Hade inte kunnat be om något bättre. Väldigt lyhörd och tydlig genom hela affären"
- Säljare av Sandbackegången 3A

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand.
Vilket beskriver Isabelle med dessa ord;
God kvalite, delaktighet, tillgänglighet, bra bemötande, lyhörd, ett bra förhållningssätt. Och sist men inte minst Isabelles inställning och arbetsglädje.
Tack Isabelle än en gång för allt.
- Säljare på Beijersparksgatan 16. Rostorp."

Säljare om Isabelle.

15 dec 2020

"Vi är otroligt nöjda med Isabelle och tyckte att hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi fick en del omständigheter under själva budgivningen men trots detta jobbade Isabelle på och gav sig inte med att lägenheten trots detta skulle få en bra slutsumma, vilken den också fick och ett pris som var över vår förväntan! Isabelle fanns även där vid oklarheter och vid eventuella frågor och alltid lätt tillgänglig. Det var även Isabelle som fick oss till att faktiskt leta efter hus på riktigt. Vi var i början bara ute efter en värdering av lägenheten men med tankarna om att bli en större familj behövdes ett nytt större boende. Isabelle pushade till att göra lägenheten säljklar, trots tvivel från våran sida. Så tack ännu en gång Isabelle för att du fick oss äntligen leta hus på riktigt!!"
säljare på Bullerbygatan 117

02 dec 2020

"Isabelle, gillar sitt jobb, och då blir det också bra det man gör!
Hela affären var över mina vildaste förväntningar!
-Otroligt smidigt."
säljare på Slussgatan 12G

28 nov 2020

"Engagerad, lätta att få tag på och höll oss uppdaterade under hela processen. En toppen mäklare :)"
säljare på Köpenhamnsvägen 32C

25 nov 2020

"Lätt att få tag på eller så ringer hon tillbaka direkt. Mycket engagerad och proffsig. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17G

14 nov 2020

"Isabelle är en otrolig professionell och kunnig mäklare. Alla hennes beslut är baserade på en enorm marknadskunskap och lokalkännedom. Hon över levererar på alla front oberoende på storleken av din lägenhet.
Isabelle såg till att vi hade det absolut bästa utgångspris och arvode. Hon var super ärlig när hon värderade lägenheten men ändå så lyckades hon hitta den rätta köparen som var villig att betala lite mer.
Isabelle höll oss uppdaterad vid alla steg under processen. Vi kände oss hörda, sedda och riktigt trygga. Vi kommer absolut anlita Isabelle när det är dags att sälja nästa lägenhet! Vi kan inte rekommendera henne nog!"
säljare på Vattenverksvägen 41A

11 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle, en väldigt kunnig och proffsig mäklare med rak och tydlig kommunikation. "
säljare på Ryttaregatan 5A

06 nov 2020

"Isabelle är väldigt engagerad, första gången jag sålde en lägenhet och hon informerade mig om allt och höll mig uppdaterad hela tiden och hjälpte mig få ett riktig bra slutpris på min lägenhet. Jag är väldigt nöjd med mitt val av Isabelle som min mäklare och kan absolut rekommendera henne! "
säljare på Skansgatan 5

28 okt 2020

"Vi hade försökt sälja vår bostadsrätt under en längre period innan Isabelle tog över.
Redan första mötet så var Isabelle förberedd med en tydlig plan. Vi fick sedan en väldigt bra, snabb service genom hela processen. Alltid på plats i tid med ett glatt och positivt humör.
Isabelle har varit otroligt hjälpsam då vi inte bor i Malmö och det har varit en trygghet med Isabelle som ansvarat för nycklar och även varit behjälplig med tillträde till lägenheten när det gäller inspektion och flyttstädning av lägenheten.
Isabelle har ett enormt engagemang. Utöver allt det man kan förvänta sig, så parerade hon även oväntade utmaningar. Vi sprang in i en sådan mitt under visningarna. Isabelle hjälpte oss och navigerade oss smidigt igenom hela processen trots avståndet till oss.
Rekommenderar definitivt att anlita Isabelle. Hon är fantastisk mäklare och stöttepelare i och med vår försäljning. Lätt att samarbeta med – driven, kommunikativ, tillgänglig, professionell, extremt kunnig/påläst och höll oss alltid uppdaterade.
Hela försäljningsprocessen är välskött och vill man ha en trygg affär med god kvalité kan jag varmt rekommendera Isabelle till alla andra bostadssäljare.
"
säljare på Stora Nygatan 24

21 okt 2020

"Här har ni en vass och otroligt härlig mäklare som är transparent genom allt! Tydlig och nås alltid utan några tveksamma bekymmer.
På det sättet hon jobbar syns det att hon jobbar kvalitativt och genomtänkt. Helt underbar är hon och skarp! "
säljare på Saarisvägen 4C

22 sep 2020

"Samarbetet har fungerat väldigt bra. Det var ju extra komplicerat eftersom jag inte kunde vara närvarande under försäljningen men allt sköttes smidigt."
säljare på Klubbegatan 6B

20 sep 2020

"Väldigt engagerad och flexibel mäklare. Svarar alltid snabbt på frågor och har bra dialog. Rekommenderas starkt! "
säljare på Norregatan 10

20 aug 2020

"Isabell var från första början mycket engagerad och lyhörd. Tydlig och tillgänglig. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Klubbegatan 6B

23 jul 2020

"Rekommenderas starkt!!! "
säljare på Vattenverksvägen 27G

22 jul 2020

"Isabelle är en duktig och energifylld mäklare."
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3A

13 jul 2020

"Har varit helnöjd med mitt val av mäklare. Lyhörd, trevlig och engagerad kring alla frågor som uppkommit under försäljningens gång. Isabelle är proffsig ut i fingerspetsarna och rekommenderas starkt! "
säljare på Föreningsgatan 54B

12 jun 2020

"Isabelle var - redan från första kontakten - engagerad, positiv, problemlösningsorienterad och driven till att sy ihop en så bra affär som möjligt. Vi uppskattade att Isabelle både höll oss uppdaterade löpande under hela processen och alltid tog sig tid att bolla våra ideér, spekulationer och tankar så att allt kring tillvägagångssättet kunde vädras och utvärderas så gott som möjligt. Vidare valde vi ersättningsmodellen ”fast arvode”, men ändå jobbade Isabelle stenhårt med budgivningen i flera dagar och ägnade därvid många timmar till att hålla privata visningar trots att vi redan hade fått bra bud och detta inte direkt påverkade hennes ersättningsmodell vilket vi anser utgör ett väldigt illustrativt exempel på hur Isabelle verkligen sätter sina uppdragsgivare i det främsta rummet. Denna egenskap möjliggör ett bra teamwork och maximerar förutsättningarna till att alla parter blir så nöjda som möjligt. Vi ser fram emot att konsultera Isabelle igen!"
säljare på Norbergsgatan 1

11 jun 2020

"Isabelle är inkännande, lyhörd, professionell och empatisk. Lätt att få tag i och flexibel med tider, visningar m.m. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Saarisvägen 12A

11 jun 2020

"Mycket trevlig & bra mäklare , kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand "
säljare på Saarisvägen 1C

11 jun 2020

"Inte många som kan mäta sig med Isabelle :)
Bästa mäklaren med bästa service och engagemang. Är verkligen tacksam och super nöjd med den hjälpen jag fick. "
säljare på Lundavägen 69A

17 maj 2020

"Så trevlig, kompetent och proffsig. Kan VARMT REKOMMENDERA "
säljare på Vattenverksvägen 27B

22 apr 2020

"Isabelle satte rätt förväntningar och leverera det hon lova! Genom att arbeta med rätt strategi och befintliga kunder lyckades Isabelle göra ett fantastiskt jobb! Hon var alltid tillgänglig och väldigt lätt och jobba med."
säljare på Nobelvägen 6A

21 apr 2020

"Flexibel och engagerad mäklare. Super nöjd! "
säljare på Bullerbygatan 109

21 apr 2020

"Det var suveränt hållet, rubbet. Vi är jättenöjda sambon och jag. "
säljare på Lundavägen 43

20 apr 2020

"Vi kan varmt rekommendera Isabelle. Hon har mycket god lokalkännedom, är engagerad och återkopplar snabbt. Vi fick mycket bra vägledning genom hela processen och fick ett pris för lägenheten som vi är jättenöjda med. "
säljare på Norra Vallgatan 8

16 mar 2020

"En riktigt skärpt och driven mäklare som har stenkoll på allt hon gör! "
säljare på Sandbackegången 4C

10 mar 2020

"Isabelle var mycket bra på alla sätt. Har inget att anmärka på! "
säljare på Vattenverksvägen 17A

27 jan 2020

"Isabelle är en väldigt respektfull mäklare och är väldigt tillmötesgående utifrån säljarens önskemål. Isabelle är både engagerad och professionell, och har en stark kommunikativ förmåga genom hela affären, från start till mål."
säljare på Saarisvägen 4B

19 jan 2020

"Isabelle har varit väldigt engagerad och professionell, vi är mycket nöjda och kan rekommendera henne varmt!"
säljare på Lundavägen 41

07 dec 2019

"Vi kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand som er mäklare. Hon var påläst och väl förberedd vid våra möten. Hon håller hög servicenivå och har ett stort kundfokus. Hon har även bra kännedom om Kirseberg. Vi är så nöjda. "
säljare på Norra Bulltoftavägen 20D

25 nov 2019

"Isabelle är en väldigt glad och duktig mäklare som överträffade mina förväntningar enormt. Hennes målmedvetenhet, kunskap, och engagemang i bostaden hon säljer är oslagbart. "
säljare på Saarisvägen 4C

21 nov 2019

"Proffsigt bemötande och engagemang. Mäklaren hjälpte mig att nå ett slutpris jag var mer än nöjd med trots endast en budgivare. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Rantzowgatan 9C

14 nov 2019

"Isabelle är en mycket duktig säljare och är en person man får förtroende för. Högsta betyg får hon av mig!"
säljare på Norra Bulltoftavägen 67A

12 nov 2019

"Proffsig, behjälplig med styling mm
"
säljare på Solgatan 28D

17 sep 2019

"Oerhört driven, dedikerad och kunnig, hade svar på alla frågor och funderingar.
Väldigt noggrann inför fotograferingen med hur små detaljer gör mycket, kändes som en helt annan lägenhet :-).
Extremt lätt att ha att göra med.
Rekommenderar stark!"
säljare på Vattenverksvägen 17C

09 sep 2019

"Helt fantastiskt smidig försäljning. Hade inte kunnat be om något bättre. Väldigt lyhörd och tydlig genom hela affären"
säljare på Sandbackegången 3A

26 aug 2019

"Mycket trevlig och kommunikativ"
säljare på Ryttaregatan 1C

21 aug 2019

"Vi är väldigt nöjda med hur Isabelle arbetade från första mötet tills det att bostaden såldes. Hon höll oss väl uppdaterad under försäljningen och vi kände en trygghet med att ha henne som mäklare. Hon överträffade våra förväntningar vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpris på bostaden. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Vattenverksvägen 27D

14 aug 2019

"Isabelle är en väldigt engagerad, trevlig och driven mäklare. Det kändes verkligen som att hon hade sitt fulla fokus för att göra ett så bra arbete som möjligt. Jag blev nöjd med resultatet och hade jag haft fler lägenheter att sälja hade jag kontaktat Isabelle igen."
säljare på Stubbamöllegatan 4A

19 jul 2019

"Jag kan varmt rekommendera Isabelle Ekstrand.
Vilket beskriver Isabelle med dessa ord;
God kvalite
Delaktighet
Tillgänglighet
Bra bemötande
Lyhörd
Ett bra förhållningssätt
Och sist men inte minst Isabelles inställning och arbetsglädje.
Tack Isabelle än en gång för allt./säljare på beijersparksgatan 16.rostorp."
säljare på Beijersparksgatan 16

28 maj 2019

"Isabelle är ytterst professionell. Rekommenderas skarpt. Verkar i och runt Kirseberg och har en utmärkt lokal kännedom. Lätt att få tag på. Framför allt är hon väldigt trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Vattenverksvägen 17C

21 maj 2019

"Allt var verkligen bra och lätt och gick snabbt.
Fantastisk service!"
säljare på Vattenverksvägen 27F

12 maj 2019

"Jag är väldigt nöjd med mäklarens proffsiga och trevligt bemötande. Hon är driven och mån om detaljerna. Rekommenderas!"
säljare på Sandbackegången 3A

03 maj 2019

"Försäljningen gick snabbt och smidigt och jag fick det mer än de slutpris jag hade hoppas på. Jag pratade med andra mäklare för och de flesta tog ungerfär samma pris men jag gillade denna mäcklan bäst :) "
säljare på Ryttaregatan 3A

02 maj 2019

"Isabelle Ekstrand gjorde ett jätte fint jobb med försäljningen av vår bostad. Vi är super nöjda med hur enkelt och smidigt allt har gått sedan vi kontaktade Erik Olsson för ett första möte."
säljare på Sandbackegatan 7A

16 apr 2019

"Hon är mycket trevlig och duktig!!"
säljare på Rantzowgatan 9A

05 apr 2019

"Engagerad och kunig om området vi sålde i!"
säljare på Lundavägen 41

31 mar 2019

"Levde upp till vad som sagts under vårt första möte. Kunde leva upp till de förväntningar som hon gett mig som säljare. "
säljare på Solgatan 28H

27 mar 2019

"Vi är jättenöjda med Isabelles insats och skulle verkligen rekommendera henne samt vända oss till henne igen vid en framtida affär. Mycket lyhörd och jättetrevlig! "
säljare på Solgatan 27C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
57 590 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 80 säljare
Isabelle satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 80 säljare
Isabelle var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Isabelle på kartan.

117 tidigare annonser
3 bostäder till salu
80 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 645 000 kr
3 rum, 71 m²
23 169 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 179 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 60 m²
40 833 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 372 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 53 m²
31 981 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 245 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 100 000 kr
Lägenhet Slussen
+ 105 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 980 000 kr
Lägenhet Kirseberg
+ 235 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 1 745 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 55 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 145 000 kr
2 325 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
+ 230 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med Isabelle och tyckte att hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi fick en del omständigheter under själva budgivningen men trots detta jobbade Isabelle på och gav sig inte med att lägenheten trots detta skulle få en bra slutsumma, vilken den också fick och ett pris som var över vår förväntan! Isabelle fanns även där vid oklarheter och vid eventuella frågor och alltid lätt tillgänglig. Det var även Isabelle som fick oss till att faktiskt leta efter hus på riktigt. Vi var i början bara ute efter en värdering av lägenheten men med tankarna om att bli en större familj behövdes ett nytt större boende. Isabelle pushade till att göra lägenheten säljklar, trots tvivel från våran sida. Så tack ännu en gång Isabelle för att du fick oss äntligen leta hus på riktigt!!"
2 100 000 kr
Lägenhet Drottningtorget
+ 105 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.