Isabelle Ekstrand

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Isabelle Ekstrand
Profilbild för Isabelle Ekstrand
Säljarfavorit
Isabelle Ekstrand
4.9 / 5
(209 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
14 st
83 460 000 kr

Bakgrund

Isabelle Ekstrand jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-04-18. Isabelle har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Isabelle har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 70 155 000 kr.

Presentation

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Detta tycker mina kunder om mig;

"Isabelle, gillar sitt jobb, och då blir det också bra det man gör!
Hela affären var över mina vildaste förväntningar!
-Otroligt smidigt."
-Säljare på Slussgatan 12G

"Oerhört professionell mäklare som är väldigt driven och kundfokuserad. Tar den extra milen utan att du ber om det och levererar över förväntan"
-Säljare på Skansgatan 5

" Isabelle är en fantastisk mäklare. Ytterst professionell, tydlig i kommunikation och motiverad att sälja ens lägenhet. Varje steg från presentation, visning till slutlig signering har gått smidigt och tryggt. Hon är både driven och bestämd, men är extremt lyhörd. Vi uppskattade hennes förmåga att sätta målsättning och följa det väldigt konsekvent hela vägen. Hon har lyckats sälja vår lägenhet inom några dagar, trots tröga marknaden. Alla rekommendationer för Isabelle"
- Säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

"Vi hade försökt sälja vår bostadsrätt under en längre period innan Isabelle tog över.
Redan första mötet så var Isabelle förberedd med en tydlig plan. Vi fick sedan en väldigt bra, snabb service genom hela processen. Alltid på plats i tid med ett glatt och positivt humör.
Isabelle har varit otroligt hjälpsam då vi inte bor i Malmö och det har varit en trygghet med Isabelle som ansvarat för nycklar och även varit behjälplig med tillträde till lägenheten när det gäller inspektion och flyttstädning av lägenheten.
Isabelle har ett enormt engagemang. Utöver allt det man kan förvänta sig, så parerade hon även oväntade utmaningar. Vi sprang in i en sådan mitt under visningarna.
Isabelle hjälpte oss och navigerade oss smidigt igenom hela processen trots avståndet till oss. Rekommenderar definitivt att anlita Isabelle. Hon är fantastisk mäklare och stöttepelare i och med vår försäljning. Lätt att samarbeta med – driven, kommunikativ, tillgänglig, professionell, extremt kunnig/påläst och höll oss alltid uppdaterade. Hela försäljningsprocessen är välskött och vill man ha en trygg affär med god kvalité kan jag varmt rekommendera Isabelle till alla andra bostadssäljare.”
-Säljare på Stora Nygatan 24

Säljare om Isabelle.

19 mar 2024

"En av de stjärnor som lyser lite starkare än många andra på mäklarhimlen! Anställ en mäklare som är stolt över sitt jobb, redan då har du gjort en bra affär."
säljare på Karlshamnsgatan 3

15 mar 2024

"Tydligt mål som hon arbetade mot och lyckades med. God förmåga att hantera människor och psykologin i mötet med dem. Får med sig säljaren i sin strategi med denna förmåga som verktyg. "
säljare på Vimpelgatan 7

07 mar 2024

"Från första mötet och under hela försäljningsprocessen till avslut visade mäklaren proffsighet."
säljare på Östra Promenaden 11A

05 mar 2024

"Isabelle är en väldigt driven och proffsig mäklare som har vart otroligt lyhörd och lätt att kommunicera med. Hon har ordning och reda samt är otroligt kunnig inom yrket. Jag kan varmt rekommendera Isabelle!"
säljare på Mäster Nilsgatan 24

02 feb 2024

"Jag upplever att Isabelle är en mäklare med god kännedom om yrket och är mån att göra ett bra jobb som mäklare. Hon jobbar för en bra affär för både säljare och köpare. Ordning och reda, tillgänglig och saklig. Känns tryggt att anlita Isabelle - hon är kompetent och kunnig. Jag kan varmt rekommen..."
"Jag upplever att Isabelle är en mäklare med god kännedom om yrket och är mån att göra ett bra jobb som mäklare. Hon jobbar för en bra affär för både säljare och köpare. Ordning och reda, tillgänglig och saklig. Känns tryggt att anlita Isabelle - hon är kompetent och kunnig. Jag kan varmt rekommendera Isabelle! "
Läs mer
säljare på Östra Förstadsgatan 17D

12 nov 2023

"Isabelle är en fantastisk mäklare. Ytterst professionel, tydlig i kommunikation och motiverad att sälja ens lägenhet. Varje steg från presentation, visning till slutlig signering har gått smidigt och tryggt. Hon är både driven och bestämd, men är extremt lyhörd. Vi uppskattade hennes förmåga att ..."
"Isabelle är en fantastisk mäklare. Ytterst professionel, tydlig i kommunikation och motiverad att sälja ens lägenhet. Varje steg från presentation, visning till slutlig signering har gått smidigt och tryggt. Hon är både driven och bestämd, men är extremt lyhörd. Vi uppskattade hennes förmåga att sätta målsättning och följa det väldigt konsekvent hela vägen. Hon har lyckats sälja vår lägenhet inom några dagar, trots tröga marknaden. Alla rekommendationer för Isabell."
Läs mer
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3B

11 nov 2023

"Isabelle var alltid kontaktbar, höll oss uppdaterade om försäljningen och var väldigt hjälpsam med alla våra frågor och funderingar!"
säljare på Konduktörsgatan 9

11 okt 2023

"Isabelle är en väldigt kompetent mäklare som anpassar sig bra till klienten/kundens förutsättningar. Hennes sätt att jobba med öppen kommunikation och ständiga uppdateringar passade mig och min försäljning perfekt!"
säljare på Vattenverksvägen 27G

15 sep 2023

"Driven mäklare som gjorde allt i sin makt för att få vår lägenhet såld i en tuff marknad. Vi befann oss på distans och Isabelle hjälpte oss inför varje visning med att pynta uteplatsen och se till så att lägenheten var fin att visa! Rekommenderas absolut :) "
"Driven mäklare som gjorde allt i sin makt för att få vår lägenhet såld i en tuff marknad. Vi befann oss på distans och Isabelle hjälpte oss inför varje visning med att pynta uteplatsen och se till så att lägenheten var fin att visa! Rekommenderas absolut :) "
Läs mer
säljare på Neptunigatan 71

13 sep 2023

"Isabelle var en mycket engagerad och driven mäklare från början till slut. Hon är tydlig i sin kommunikation och håller en uppdaterad under hela processen. Vi är mycket nöjda med vår försäljning och Isabelles insats! "
säljare på Österportsgatan 4A

20 aug 2023

"Extremt nöjd med mäklaren på alla fronter. Fick hjälp med att fixa till lägenheten vilket höjde vinsten med ett ansenligt belopp. Kommer anlita igen om jag får chansen.
Mycket kunnig och trevlig."
säljare på Amiralsgatan 32

04 aug 2023

"Isabelle rekommenderades till mig av vänner, och jag fortsätter att rekommendera henne till andra vänner. Hon är driven, ärlig och en bra kommunikatör. Båda gångerna när jag arbetade med henne var jag mycket nöjd med försäljningen."
säljare på Örsholmsgången 6B

24 jul 2023

"Väldigt professionell, engagerad och kunnig, uppskattade framförallt den täta kontakten där man som säljare ständigt blev uppdaterad kring minsta relevanta uppdatering
"
säljare på Törnskärsgången 9B

21 jul 2023

"Isabelle har stenkoll på läget och hur man hanterar både säljare och köpare för att alla ska må så bra som möjligt. Hon är väldigt tydlig och transparent med allt som händer i processen vilket gör att det känns tryggt för alla inblandade. Hon är engagerad och lätt att få tag på och kommunicera me..."
"Isabelle har stenkoll på läget och hur man hanterar både säljare och köpare för att alla ska må så bra som möjligt. Hon är väldigt tydlig och transparent med allt som händer i processen vilket gör att det känns tryggt för alla inblandade. Hon är engagerad och lätt att få tag på och kommunicera med. En otroligt professionell och kunnig mäklare, och dessutom väldigt trevlig och angenäm att ha att göra med."
Läs mer
säljare på Verkstadsgatan 6A

12 jun 2023

"Mäklaren var lätt att ha att göra med, seriös och pålitlig."
säljare på Drottninggatan 6C

08 jun 2023

"We were working with another broker to sell this apartment before Isabelle. We decided to change to her because our perception of her work in the area with other sellers and, during the interview, our expectations were 100% in line with what we were looking for. She is pretty useful and really or..."
"We were working with another broker to sell this apartment before Isabelle. We decided to change to her because our perception of her work in the area with other sellers and, during the interview, our expectations were 100% in line with what we were looking for. She is pretty useful and really oriented to get the best. Totally recommended."
Läs mer
säljare på Drottninggatan 1AE

08 jun 2023

"Isabelle gjorde ett fantastiskt jobb, var på hugget och kom med bra input och lösningar för att få bostaden såld till ett bra pris. Engagerad och driven. Kan varmt rekommendera Isabelle!"
säljare på Örsholmsgången 8C

05 maj 2023

"Att anlita Isabelle visade sig vara helt rätt beslut. Inte bara var Isabelle rak och tydlig i sin kommunikation utan hon överträffade våra förväntningar i en svår marknad och gav oss väldigt bra betalt. Står du i begrepp att anlita en fastighetsmäklare så kan du sluta jämföra, anlita Isabelle! "
"Att anlita Isabelle visade sig vara helt rätt beslut. Inte bara var Isabelle rak och tydlig i sin kommunikation utan hon överträffade våra förväntningar i en svår marknad och gav oss väldigt bra betalt. Står du i begrepp att anlita en fastighetsmäklare så kan du sluta jämföra, anlita Isabelle! "
Läs mer
säljare på Kornettsgatan 22B

05 maj 2023

"Isabelle was extremely professional and patient during the sale. She gave us lot of timely insights. She went out of her way to accommodate client visits even after scheduled viewings. She has a very good understanding of the market as well as customer behaviour. "
"Isabelle was extremely professional and patient during the sale. She gave us lot of timely insights. She went out of her way to accommodate client visits even after scheduled viewings. She has a very good understanding of the market as well as customer behaviour. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 80

09 mar 2023

"Isabelle is an incredibly professional and skilled realtor. She has helped us sell two apartments, both in tough markets at the best possible price. She had a clear vision and strategy for selling our apartment, which paid dividends in the end. We are very grateful for her support and will be rea..."
"Isabelle is an incredibly professional and skilled realtor. She has helped us sell two apartments, both in tough markets at the best possible price. She had a clear vision and strategy for selling our apartment, which paid dividends in the end. We are very grateful for her support and will be reaching out when it's time to sell again."
Läs mer
säljare på Vimpelgatan 21

18 feb 2023

"Isabelle is a fantastic real estate agent that has been very helpful throughout the sales process of my apartment. She is knowledgable and has shown interest and understanding for my wishes regarding the sales. I would recommend her to anyone who needs a trustworthy real estate agent. "
"Isabelle is a fantastic real estate agent that has been very helpful throughout the sales process of my apartment. She is knowledgable and has shown interest and understanding for my wishes regarding the sales. I would recommend her to anyone who needs a trustworthy real estate agent. "
Läs mer
säljare på Flaggskeppsgatan 2

12 feb 2023

"Som mäklare är Isabelle väldigt kompetent, målmedveten, trevlig men framförallt strategisk. Hennes strategi var hela tiden väl genomtänkt och detta resulterade i en lyckad försäljning där vi gjorde försäljningsrekord på en skakig marknad! Redan från början satte Isabelle rimliga förväntningar och..."
"Som mäklare är Isabelle väldigt kompetent, målmedveten, trevlig men framförallt strategisk. Hennes strategi var hela tiden väl genomtänkt och detta resulterade i en lyckad försäljning där vi gjorde försäljningsrekord på en skakig marknad! Redan från början satte Isabelle rimliga förväntningar och var ett jättebra bollplank i allt från styling, foto, oro inför marknaden m.m. Hon jobbade hela tiden för att driva försäljningen framåt och hittade nya kunder utöver de som bokade in sig på visning. Utöver detta lätt att nå, positiv och punktlig. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar varmt Isabelle! "
Läs mer
säljare på Österportsgatan 4B

09 feb 2023

"Isabelle är en mycket professionell, lyhörd och målinriktad mäklare som hjälpte oss på ett utmärkt vis."
säljare på Husargatan 6

20 dec 2022

"Grym, professionell och engagerad mäklare. Har hela tiden varit mån om oss som kunder och varit lyhörd. "
säljare på Drottninggatan 1AA

12 dec 2022

"Detta var min första bostadsförsäljning så visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men Isabelle har överträffat alla förväntningar jag någonsin skulle kunnat ha. Hon har varit super professionell och verkligen hjälp mig på vägen till en lyckad försäljning i en tuff säljperiod.
Vad jag framför ..."
"Detta var min första bostadsförsäljning så visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men Isabelle har överträffat alla förväntningar jag någonsin skulle kunnat ha. Hon har varit super professionell och verkligen hjälp mig på vägen till en lyckad försäljning i en tuff säljperiod.
Vad jag framför allt uppskattat med henne var hennes samarbete och tålamod, jämfört med andra konkurrenter som jag känner utnyttjat räntehöjningar till en snabbförsäljning för deras eget bästa. Men jag känner att Isabelle verkligen jobbat hårt för mig som kund, för mitt bästa, istället för att få till en snabbförsäljning bara för att bättra på hennes egen försäljningsstatistik. "
Läs mer
säljare på Slussgatan 14

17 okt 2022

"Isabelle är en mycket respektfull, ärlig och tillmötesgåenden mäklare. Isabelle är både engagerad, professionell och har en stark kommunikativ förmåga genom hela affären, från start till mål. Jag anser att Isabelle alltid ställer upp och gör det "lilla extra" för en lyckad affär. "
"Isabelle är en mycket respektfull, ärlig och tillmötesgåenden mäklare. Isabelle är både engagerad, professionell och har en stark kommunikativ förmåga genom hela affären, från start till mål. Jag anser att Isabelle alltid ställer upp och gör det "lilla extra" för en lyckad affär. "
Läs mer
säljare på Storabackegatan 15C

12 okt 2022

"Otroligt nöjd! Gjorde det lilla extra i varje steg av processen."
säljare på Östervärnsgatan 2A

11 okt 2022

"Mäklare med professionellt bemötande som var lätt att samarbeta med. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

25 aug 2022

"Bäst! Helt enkelt."
säljare på Drottninggatan 1AE

22 aug 2022

"Med Isabelle som mäklare kände jag mig trygg. Isabelle är engagerad, driven, pålitlig och har hållit mig uppdaterad i alla steg under processen. Kunde inte valt en bättre mäklare!"
säljare på Östra Promenaden 11A

17 aug 2022

"Är väldigt nöjd med allt och Isabelle har varit helt fantastiskt hela tiden och hjälpsam.
Kunde inte haft en bättre mäklare. "
säljare på Österportsgatan 6A

26 maj 2022

"Isabelle did excellent work from start to finish and sold my apartment near the highest price we were aiming for. She is clearly a pro in this job and in the area. I simply followed her advice and ended up with great results."
säljare på Norregatan 8

17 maj 2022

"Isabelle Ekstrand är kunnig, påläst, driven och engagerad. Vi är mycket nöjd med hennes insats och kan starkt rekommendera henne."
säljare på Slussgatan 14

23 apr 2022

"Väldigt duktig och trygg mäklare som alltid har stenkoll på bostaden och området. Vi kunde inte varit mer nöjda!"
säljare på Solgatan 28D

21 apr 2022

"Vi upplevde Isabelle som mycket professionell, trygg och kunnig och kan varmt rekommendera henne till andra som går i säljartankar! "
säljare på Slussgatan 12C

07 apr 2022

"Isabelle var lyhörd och löste våra problem då vi sålde på distans. Detta inkluderar att hålla i kontakt med stylist och städare vad gäller nycklar, blommor mm. Och även att förvara en tavla som vi glömde ta med oss i flytten."
säljare på Vattenverksvägen 41A

06 apr 2022

"Isabelle var en otroligt duktig mäklare som bistod med struktur, tydlighet och tillgänglighet genom hela processen. Hennes kunskap och förståelse är helt otroligt, vilket syntes också på sättet hon arbetar.
Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Vattenverksvägen 27AB

06 apr 2022

"En angagemerade mäklare "
säljare på Drottninggatan 1AA

16 mar 2022

"Isabelle was fantastic and I was very happy with her help. She has great market knowledge, is trustworthy, and is hard working. "
säljare på Skansgatan 5

14 mar 2022

"Isabelle är en engagerad, driven och lyhörd mäklare som sålt mycket bostäder i mitt område, Slussen. Det märktes då bostaden såldes snabbt och till ett pris över förväntan. Rekommenderas starkt."
säljare på Slussgatan 5

15 feb 2022

"Stor tillit och proffsig."
säljare på Norregatan 5

15 jan 2022

"Hög tillgänglighet, hjälpsam och proffsig!"
säljare på Ryttargatan 3A

18 okt 2021

"Isabelle är kommunikativ, lyhörd och återkopplar utan dröjsmål. Rekommenderas."
säljare på Grönegatan 2

13 okt 2021

"Utmärkt arbetsinsats, fick snabbat full förtroende för Isabelle.
Är flexibel, noggrann och arbetar mycket seriöst. Dessutom svarar hon alltid omgående på både telefon och mail."
säljare på Östra Förstadsgatan 17G

11 okt 2021

"Isabelle är en driven mäklare som har en tydlig plan för alla steg i en försäljningsprocess. Hon var väldigt tillgänglig från början till slut vilket vi verkligen uppskattade. "
säljare på Ringduvevägen 76

07 okt 2021

"Isabelle är målinriktad och gjorde en heroisk insats i en period där jag själv hade det tungt i livet. Hon lyckades slutligen att ”skaka fram” en slutkund som konkurrerade ut den potentiella köparen med bättre bud bara timmar innan avtal skulle skrivas. Jag kan verkligen rekommendera Isabelle."
"Isabelle är målinriktad och gjorde en heroisk insats i en period där jag själv hade det tungt i livet. Hon lyckades slutligen att ”skaka fram” en slutkund som konkurrerade ut den potentiella köparen med bättre bud bara timmar innan avtal skulle skrivas. Jag kan verkligen rekommendera Isabelle."
Läs mer
säljare på Slussgatan 12I

06 sep 2021

"Är väldigt nöjd med Isabelles insats.
Hon ger bra information i alla steg i processen och ger överlag ett väldigt professionellt intryck.
Försäljningen gick mycket fortare än vad jag hade trott och jag är nöjd med slutpriset.
Kan varmt rekommendera Isabell till de som letar efter en bra mäklare. "
"Är väldigt nöjd med Isabelles insats.
Hon ger bra information i alla steg i processen och ger överlag ett väldigt professionellt intryck.
Försäljningen gick mycket fortare än vad jag hade trott och jag är nöjd med slutpriset.
Kan varmt rekommendera Isabell till de som letar efter en bra mäklare. "
Läs mer
säljare på Saarisvägen 16

13 aug 2021

"Isabelle har ett stort engagemang och håller hög professionell nivå. Hon hade en tydlig plan från början till slut och det gav ett resultat som var över förväntningarna! Kan starkt rekommendera Isabelle till andra som går i säljtankar! "
säljare på Brogatan 11B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
70 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
202 av 207 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
206 av 207 säljare
Isabelle var tydlig och höll mig uppdaterad
209 av 209 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Isabelle på kartan.

306 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
209 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

3 695 000 kr
3 rum, 85,4 m²
43 470 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 850 kr/mån
2 795 000 kr
3 rum, 75,5 m²
37 266 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 827 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 119 m²
26 848 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 441 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 70,5 m²
38 500 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 788 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 67,6 m²
26 791 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 722 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Triangeln
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Triangeln
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Drottningtorget
+ 155 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Drottningtorget
4 rum, 102 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Drottningtorget
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.