Ingrid Dahlsjö

Profilbild för Ingrid Dahlsjö
Säljarfavorit
Ingrid Dahlsjö
5.0 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
25 st
58 880 000 kr

Bakgrund

Ingrid Dahlsjö jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2022-02-28. Ingrid har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2022. Ingrid har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 88 980 000 kr.

Presentation

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång!
Jag sätter alltid höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med kunderna i fokus!

Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat för att uppfylla just dina önskemål?
Tveka då inte att kontakta mig!

Säljare om Ingrid.

15 jul 2024

"Jag kände fullt förtroende för mäklaren och hennes ambition att genomföra en bra försäljning! "
säljare på Ersåsbacken 68

28 jun 2024

"En kunnig, duktig, trevlig och effektiv säljare. "
säljare på Önneredsvägen 131

25 jun 2024

"Otroligt duktig trevlig och alltid snabb att svara på frågor .
Kände oss så trygga hela tiden och resultatet blev så bra !
Kan verkligen rekommendera henne till vänner mm."
säljare på Grimmeredsvägen 91

13 jun 2024

"Ingrid har gjort det hon sagt och skött kommunikation helt efter vad som var överenskommet. "
säljare på Bildradiogatan 8B

22 maj 2024

"Vi är väldigt nöjda med Ingrid, hon var väldigt bra. Kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Flöjtgatan 21

07 maj 2024

"Rekommenderar starkt Ingrid då hon är väldigt kunnig, driven och proffsig. Framför allt så ror hon affären i hamn i svåra tider. Jag hade problem att sälja min bostad för ett år sedan men tillslut lyckades jag och det gick rätt fort med Ingrids hjälp i år. Vi har fått till ett avslut. I turbulent..."
"Rekommenderar starkt Ingrid då hon är väldigt kunnig, driven och proffsig. Framför allt så ror hon affären i hamn i svåra tider. Jag hade problem att sälja min bostad för ett år sedan men tillslut lyckades jag och det gick rätt fort med Ingrids hjälp i år. Vi har fått till ett avslut. I turbulenta tider och med osäkra kunder så ger hon ett extremt bra intryck och kan väldigt mycket. Har inget annat än gott att säga. Vad jag gillar är att hon är extremt driven jämfört med förra året då jag fick göra mycket av jobbet själv så löste hon allt proffsigt och extremt snabbt och bra. "
Läs mer
säljare på Skogsmilsgatan 11

19 apr 2024

"Vi är mycket nöjda med Ingrid på skandiamäklarna. Hon är duktig på det hon gör och hon är väldigt driven. Hon förser oss regelbundet med löpande information.
5 stjärnor av 5"
säljare på Skogsmilsgatan 29

10 apr 2024

"Ingrid Dahlsjö är en bra mäklare som kunde ge oss trygghet. Det innebär att det finns kunskap inom många olika områden såsom ekonomi, juridik, byggnadsteknik, arkitektur och inom försäljning , som hon har allt ."
säljare på Orkestergatan 27

04 apr 2024

"Ingrid fångade mig direkt med hennes tydliga, kunniga och varma bemötande. Hon har varit peppande under försäljningens gång och har hjälpt mig med allt som behövts, och jag har känt mig väldigt trygg i hennes händer!"
säljare på Munspelsgatan 26

25 mar 2024

"Jag vill ge mina varmaste rekommendationer att anlita Ingrid oavsett om det gäller köp eller försäljning. Hennes utmärkta arbete har jag goda erfarenheter av i båda processerna.
Hon är rak och stringent i sin kommunikation, har fingertoppskänsla och är professionell och skicklig i sitt arbete. J..."
"Jag vill ge mina varmaste rekommendationer att anlita Ingrid oavsett om det gäller köp eller försäljning. Hennes utmärkta arbete har jag goda erfarenheter av i båda processerna.
Hon är rak och stringent i sin kommunikation, har fingertoppskänsla och är professionell och skicklig i sitt arbete. Jag kände mig heltrygg genom hela processen både vid köp och försäljning. "
Läs mer
säljare på Barytongatan 5

25 mar 2024

"Ingrid visade god kännedom om marknaden och området hon säljer i. Jag fick förtroende för henne såsom både köpare och säljare, och för att hon gjort vad hon kunnat i båda uppdragen."
säljare på Barytongatan 15

05 mar 2024

"Riktigt bra mäklare, väldigt ambitiös och har ett trevligt bemötande. Alltid nåbar vid frågor och ger snabba svar. "
säljare på Hälleflundregatan 42

24 feb 2024

"Mycket nöjd. "
säljare på Rävekärrsgatan 273

24 feb 2024

"Är väldigt nöjd med Ingrid Dahlsjö från Skandia Mäklare, hon utstrålade både professionelitet och värme. Processen av att selja bostaden gick väldigt snabbt och smidigt. Rekommenderar starkt! "
säljare på Kobbeslätten 10

20 feb 2024

"Ingrid är väldigt professionell, trevlig och kunnig. Jag är otroligt nöjd med hennes insats och rekommenderar henne starkt!"
säljare på Antenngatan 43A

15 feb 2024

"Mycket trevlig, engagerad och lyhörd."
säljare på Verktumsgatan 16

12 feb 2024

"Mycket positiv, kunnig och tydlig mäklare. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Orkestergatan 15

12 feb 2024

"Är så nöjd med Ingrids insats, driven och otroligt engagerad i sitt arbete, man märker att hon verkligen gillar sitt arbete, dessutom väldigt lätt få kontakt med. Kommer rekommendera Ingrid till vänner som skall sälja sin bostad"
säljare på Skogsmilsgatan 27

24 jan 2024

"Mycket professionellt agerande och dessutom mycket trevlig."
säljare på Transistorgatan 23

15 jan 2024

"Ingrid har varit väldigt professionell från start till mål! Tydlig med processen, inlyssnande och var mån om att vi fattade alla beslut, och att vi hade all information. Superbra på kommunikation, frekventa uppdateringar. Så, vi kunde inte vara mer nöjda med Ingrids insats och utfall trots en pre..."
"Ingrid har varit väldigt professionell från start till mål! Tydlig med processen, inlyssnande och var mån om att vi fattade alla beslut, och att vi hade all information. Superbra på kommunikation, frekventa uppdateringar. Så, vi kunde inte vara mer nöjda med Ingrids insats och utfall trots en pressad bostadsmarknad."
Läs mer
säljare på Lilla Marconigatan 27

09 dec 2023

"Mycket trevlig, kunnig och engagerad. Väldigt mån om alla inblandade. Rekommenderas varmt."
säljare på Orkestergatan 31

06 dec 2023

"Jag vill varmt rekommendera Ingrid som mäklare efter det väl genomförda arbete hon har lagt ner för att sälja min lägenhet! Trotts en svår marknad höll hon motivationen uppe och med en positiv inställning genomfördes omkring 20 visningar, vilket visar på stor hängivenhet och professionalitet. "
"Jag vill varmt rekommendera Ingrid som mäklare efter det väl genomförda arbete hon har lagt ner för att sälja min lägenhet! Trotts en svår marknad höll hon motivationen uppe och med en positiv inställning genomfördes omkring 20 visningar, vilket visar på stor hängivenhet och professionalitet. "
Läs mer
säljare på Topasgatan 78

21 nov 2023

"Engagerad och lyhörd! "
säljare på Fagottgatan 10

08 nov 2023

"Ingrid är toppen, höj hennes lön!"
säljare på Tunnlandsgatan 20

27 okt 2023

"Jag vill uttrycka min uppskattning för Ingrid Dahlsjös utmärkta arbete med att sälja min lägenhet. Hennes professionalism och gedigna marknadskunskap var verkligen imponerande. Ingrids positiva attityd och hängivenhet till sitt arbete gjorde hela processen till en smidig och positiv upplevelse. J..."
"Jag vill uttrycka min uppskattning för Ingrid Dahlsjös utmärkta arbete med att sälja min lägenhet. Hennes professionalism och gedigna marknadskunskap var verkligen imponerande. Ingrids positiva attityd och hängivenhet till sitt arbete gjorde hela processen till en smidig och positiv upplevelse. Jag kunde inte vara mer nöjd med den service hon tillhandahöll."
Läs mer
säljare på Blåsutgatan 7

26 okt 2023

"Ärlig från första början med förväntat pris istället för att försöka locka med orealistiska priser, var enkelt att komma överens och förstod mina prioriteringar "
säljare på Skogsmilsgatan 29

23 okt 2023

"Mycket fin framtoning i sin personlighet. Glad, positiv, engagerad och proffsig.
Kemin mellan mäklare och säljare passade bra ihop.
Mycket trevligt och bra samarbete.
Är väldigt nöjda!
"
säljare på Korsåsliden 112

23 okt 2023

"Jag är glad att jag valde Ingrid!
Hon hjälpte mig till en lyckad affär.
Jag kände mig trygg genom hela processen, genom att hon var tydlig och engagerad.
Hon höll vad hon lovade och det var lätt och trevligt att samarbeta med henne.
Rekommenderas varmt!"
"Jag är glad att jag valde Ingrid!
Hon hjälpte mig till en lyckad affär.
Jag kände mig trygg genom hela processen, genom att hon var tydlig och engagerad.
Hon höll vad hon lovade och det var lätt och trevligt att samarbeta med henne.
Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Verktumsgatan 12

17 okt 2023

"Ingrid är en toppen mäklare som lyssnar, har bra bemötande, är lätt att tycka om & är proffsig! Kan varmt rekommendera! "
säljare på Guldringen 12

20 sep 2023

"Ingrid har varit en klippa under vår försäljning. Alltid tillgänglig, mycket tillmötesgående och höll oss alltid uppdaterade om läget. Vi kan varmt rekommendera Ingrid."
säljare på Orkestergatan 3

08 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Ingrids engagemang och kompetens. Ingrid har med sitt professionella bemötande tilllgodosett våra specifika behov under försäljningens gång. Rekommenderas varmt!"
säljare på Orkestergatan 25

23 aug 2023

"Superbra och engagerad mäklare, kan varmt rekommendera henne."
säljare på Lantmilsgatan 2

27 jun 2023

"Vänligt bemötande vid första träffen! Förväntningarna var inte så stora i dessa tider men ändå att den skulle säljas och det lyckades Ingrid med! Fotografering och annonsering hemsidan såg väldigt bra ut!
Ingrid hjälpte mig igenom försäljningen på ett personligt och professionellt sätt. Rekommend..."
"Vänligt bemötande vid första träffen! Förväntningarna var inte så stora i dessa tider men ändå att den skulle säljas och det lyckades Ingrid med! Fotografering och annonsering hemsidan såg väldigt bra ut!
Ingrid hjälpte mig igenom försäljningen på ett personligt och professionellt sätt. Rekommenderar Ingrid stark!"
Läs mer
säljare på Verktumsgatan 4

19 jun 2023

"Ingrid var alltid postiv och trevlig.
Vi är helnöjda.
Hon kämpade väl för att vår lägenhet blir såld på bästa pris."
säljare på Topasgatan 64

15 jun 2023

"Mäklaren var alltid positiv trots ett antal motgångar under försäljningsresan. Bra på att informera."
säljare på Skogsmilsgatan 27

26 maj 2023

"Har haft ett stort förtroende och känt mig trygg genom hela ”föräljningsresan” för Ingrid. Hon är professionell i sitt yrkesutövande och har varit en mycket bra samtalspartner, gett bra råd och har ett gott omdöme. Kan varmt rekommendera Ingrid
Stort tack "
"Har haft ett stort förtroende och känt mig trygg genom hela ”föräljningsresan” för Ingrid. Hon är professionell i sitt yrkesutövande och har varit en mycket bra samtalspartner, gett bra råd och har ett gott omdöme. Kan varmt rekommendera Ingrid
Stort tack "
Läs mer
säljare på Orkestergatan 27

24 maj 2023

"Väldigt driven och trevlig mäklare. Enkel att arbeta med och tydlig i sin kommunikation. Vi är jättenöjda"
säljare på Uggleberget 26

20 maj 2023

"Superdriven och kunnig. Det som gör Ingrid speciell är hon är brutalt ärlig. Överträffade definitivt våra förväntningar."
säljare på Munspelsgatan 22

08 maj 2023

"Fantastiskt nöjda med Ingrid, alltigenom på topp och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Ersåsbacken 64

27 apr 2023

"Jag rekommenderar starkt Ingrid som mäklare, hon är jätte engagerad , proffsig , kommer att anlita Ingrid igen i framtiden:)."
säljare på Norra Dragspelsgatan 22

08 apr 2023

"En helt perfekt genomförd försäljning helt enkelt. "
säljare på Orkestergatan 27

20 mar 2023

"Jag är helnöjd! Min mäklare var mycket professionell och kompetent på alla vis."
säljare på Antenngatan 51A

06 mar 2023

"Gav mig ett positivt intryck vid värderingen och genom att skaffa fram en spekulant snabbt och intensivt, fick jag på mindre än en vecka ett på skrivit kontrakt. Precis som jag ville ha det. Mycket nöjd med Ingrid Dahlsjö som mäklare. "
säljare på Lantmilsgatan 16

24 feb 2023

"Ingrid är en pärla! Grym på sitt jobb, bra på att kommunicera och kämpade väl för att få vår lägenhet såld. Duktig och engagerad. Vi är nöjda! "
säljare på Kobbeslätten 10

20 feb 2023

"Mycket kompetent och tjänstvillig. Gav det där extra som är så värdefullt. Snygg och representativ "
säljare på Lantmilsgatan 22

20 dec 2022

"Toppenklass! Ingrid har varit extremt engagerad, proffesionel och kunnig inom sitt område. Trots rådande tider har Ingrid gett ett förtroende och resultat som vi som säljare är väldigt nöjda över. "
säljare på Kobbeslätten 10

17 nov 2022

"Jag kände verkligen att Ingrid gjorde allt hon kunde för mig som kund. Jag är mycket nöjd."
säljare på Kapplandsgatan 48

11 nov 2022

"Engagerad och positiv. Jobbade hårt för att få köpare i en orolig tid."
säljare på Orkestergatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
88 980 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
74 av 74 säljare
Ingrid var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ingrid på kartan.

89 tidigare bostäder
48 bostäder till salu
77 rekommendationer

48 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 73,5 m²
Lägenhet, Göteborg
5 780 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Göteborg
4 486 kr/mån
2 rum, 66 m²
Lägenhet, Mölndal
4 421 kr/mån
1 650 000 kr
2 rum, 44 m²
37 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 156 kr/mån
2 rum, 51,5 m²
Lägenhet, Göteborg
5 028 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Önnered
2 rum, 65 m²
2 800 000 kr
Lägenhet Önnered
-295 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände fullt förtroende för mäklaren och hennes ambition att genomföra en bra försäljning! "
7 000 000 kr
Villa Grimmered
5 rum, 108,1 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt duktig trevlig och alltid snabb att svara på frågor .
Kände oss så trygga hela tiden och resultatet blev så bra !
Kan verkligen rekommendera henne till vänner mm."
4 075 000 kr
Lägenhet
3 rum, 73,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En kunnig, duktig, trevlig och effektiv säljare. "
2 395 000 kr
Lägenhet Högsbo
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.