Hevrê Yildiz

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Hevrê Yildiz
Profilbild för Hevrê Yildiz
Säljarfavorit
Hevrê Yildiz
4.9 / 5
(111 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
26 st
70 255 000 kr

Bakgrund

Hevrê Yildiz jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-12-05. Hevrê har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Hevrê har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 87 970 000 kr.

Presentation

Genom att anlita mig som din mäklare så får du en person som alltid kommer att göra sitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Med mig som mäklare garanteras du vägledning, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Min drivkraft grundar sig i att överträffa alla förväntningar i varje förmedling. Genom att alltid vara tydlig och transparent bibehåller jag kunders förtroende vilket är av stor vikt för mig.

Jag är uppvuxen i området och har således en mycket god lokalkännedom. Du kommer inte att hitta en mer driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hevrê.

17 apr 2021

"Hevre is professional broker, knowledgeble and quick respond. I recommend him. "
säljare på Ursviks Allé 51

16 apr 2021

"Grym mäklare på alla plan, rekommenderar honom starkt!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 14

16 apr 2021

"Utmärkt arbete utfört av mäklaren Hevrê Yildiz. Vi hade höga förväntningar på Hevrê och han levererade över förväntan. Han är lojal, pålitlig, professionell och kompetent samt ser till klientens bästa. Vi har fått bra återkoppling genom hela processen och affären har gått igenom snabbt och smidigt. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Forskningsringen 90B

18 mar 2021

"Jag sålde nyss min lägenhet genom mäklare Hevre Yildiz på mäklarhuset i Sundbyberg som jag varmt rekommenderar .jag fick ett väldigt högt pris tack vare mäklare Hevre som var proffsig , lyhörd , och informera mig om allt vad som händer.
Tack Hevre
"
säljare på Franstorpsvägen 4C

18 mar 2021

"En fantastisk insats av Hevré Yildiz! Engagerad, driven och pålitlig. Tack för en lyckad affär med god kommunikation och trevligt bemötande genom hela processen! "
säljare på Starrbäcksgatan 24

18 mar 2021

"Hevre var från start engagerad i försäljning och höll oss löpande uppdaterade om marknadsläget. Punktlig, trovärdig och engagerad är tre ord vi tycker beskriver Hevre väl. Vi hade förväntat oss en lång säljprocess men tack vara mäklaren blev lägenheten såld snabbt och till ett mycket bra pris. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 41

22 feb 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Herve Yildiz. Han är en mycket professionell, engagerad, lyhörd , lugn och driftig mäklare. Försäljningen gick smidigt och snabbt.
Jag är mycket nöjd."
säljare på Bäckbornas väg 25

29 jan 2021

"Grym på sitt jobb, bryr sig om människor och är lätt att ha och göra med. Supernöjd! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

28 jan 2021

"Hevrê är en professionell och tillmötesgående under hela processen. Jag jobbar själv inom branchen och jag rekommenderar honom starkt.
Stort tack för en väldigt smidig affär!"
säljare på Mariehällstorget 6

09 jan 2021

"Super nöjd med försäljningen av min lägenhet tack vare mäklare Hevrê. Visade stort engagemang och väldigt lyhörd!"
säljare på Alpvägen 10

08 jan 2021

"Hevrê sålde min lägenhet med bravur! Är nöjd med hela försäljningsprocessen från start till slut. En mäklare som verkligen sticker ut ur mängden. Lyhörd, målinriktad och mycket trevlig med bra lokalkännedom. Kommer garanterat anlita Hevrê igen!"
säljare på Kratsbodavägen 44A

10 dec 2020

"Hevre är lugn och lyhörd och har fungerat väldigt bra igenom hela processen. Han har skött kontakterna och förhandlingarna med spekulanterna mycket bra. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Hagelstavägen 16

10 dec 2020

"Hevre was absolutely fantastic, and everything I could wish for in a broker. He was very clear in his explanations and patient with me to make sure I fully understood the whole process, very confident, easy to get a hold of. The whole process of selling my apartment proceeded far smoother and faster than I could have imagined. I am very delighted with the whole experience and would highly recommend Hevre. "
säljare på Dartanjangs gata 60

09 dec 2020

"Hevré är en toppen kille. Uppvuxen i sitt special-område och sjukt engagerad i processen med sina kunder. Har absolut inget annat än gott att säga om honom och kommer rekommendera honom till alla som behöver en bra mäklare i Bromma. Världsklass rakt igenom!"
säljare på Follingbogatan 24

16 nov 2020

"Hevre är en toppen mäklare Pålitlig, alltid tillgänglig, lätt att prata med , seriöst och trevlig. Skulle varmt rekommendera honom"
säljare på Söderberga Allé 12

28 okt 2020

"Grym mäklare som lyckades sälja lägenheten till rekordpris i området med endast privat visning !
Kan varmt rekommendera Hevrê, han har även hjälpt till med att svara på frågor för en ny bostad vi köpt.
Säljer vi någon bostad igen så är de Hevrê vi kommer använda oss av!
"
säljare på Styresman Sanders väg 19

15 okt 2020

"Vi är supernöjda med Hevrê och rekommenderar varmt honom som mäklare. Han har god lokalkännedom och hade flera bra spekulanter, vilket ledde till en snabb och bra affär. Hevrê är trevlig, tydlig och målinriktad med en god kommunikationsförmåga. "
säljare på Tappvägen 26

13 okt 2020

"Hela affären från start till sälj var otroligt bra och smidig med Hévre. Rekommenderar han starkt till alla som ska köpa eller sälja."
säljare på Registervägen 10

07 okt 2020

"Mycket nöjd. Bästa mäklaren jag haft! "
säljare på Kamomillagatan 5

07 okt 2020

"Högt rekommenderat till alla som vi ha en mäklare som är målinriktad, resultat orienterat, transparent och modig."
säljare på Kratsboda Backe 4

29 sep 2020

"Vi tycker att försäljningen gick väldigt smidigt och väldigt snabb. Mäklarens insats var professionell och framför allt engagerad, vilket gjorde att vi som säljare blev mycket nöjda med försäljningen.
Vi rekommenderar Hevrê stark. "
säljare på Bäckbornas väg 19

21 sep 2020

"Otroligt duktig mäklare. Engagerad och lyhörd. Fin känsla för små detaljer till helhet."
säljare på Pellepennans gata 5

17 sep 2020

"Vi är jättenöjda med Hevrês hantering av försäljningen från början till slut. Han har varit tillmötesgående, drivande och väldigt lätt att ha att göra med under hela processen. Vi kan varmt rekommenderar honom!"
säljare på Murarvägen 7

07 sep 2020

"Hevrê såg till att vi lyckades med vår lägenhetsförsäljning som planerat, trots kaos i omvärlden. Han är erfaren och kan sin sak. Uppriktig och ärlig, säger vad han tycker när man som säljare är villrådig.
Otroligt duktig mäklare som sålde vår lägenhet till en rekordpris innan visning! blir inte bättre än så, Tack Hevrê!!
Vi kan bara lämna våra allra bästa rekommendationer. "
säljare på Tunnlandsvägen 87

03 sep 2020

"One of the best realtor I’ve had the pleasure in working with on selling my apartment.
He is well knowledge on the premises in and around with providing good information to seller and buyer.
I will not hesitate in recommending Hevre to any potential seller."
säljare på Bäckbornas väg 45

19 aug 2020

"Hevrê har varit toppen från början till slut. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Adolfsbergsvägen 12

17 aug 2020

"Seriöst, påläst och skickligt mäklat, jag rekommendera verkligen min mäklare."
säljare på Ture Sventons gata 1

06 aug 2020

"Hevrê såg till att jag fick en smidig och enkel försäljning av min bostad. Kände mig väl omhändertagen och är väldigt nöjd. "
säljare på Alpvägen 10

03 aug 2020

"Vi är supernöjda med Hevrê och har gett toppbetyg på alla punkter. Det som skiljer Hevrê lite från andra mäklare vi träffat på är att han är så genuin. Det uppskattar vi mkt och ger såklart extra stort plus i kanten :)"
säljare på Bällstavägen 62

18 jul 2020

"Supernöjd med Hevre som mäklare, väldigt engagerad och kunnig. Rekommenderar starkt"
säljare på Alpvägen 10

07 jul 2020

"Vi kan starkt rekommendera Hevre som mäklare. Vi har aldrig träffat en så serviceminded, professionell och jordnära mäklare som verkligen har koll på bostadsmarknaden i Stockholm och framförallt i Bromma. Vi flyttar från lägenhet till villa och Hevre har helt utan extra kostnad, dag som kväll ställt upp som rådgivare i vårt villaköp. Så länge Hevre arbetar som mäklare kommer vi aldrig använda oss av någon annan fastighetsmäklare! "
säljare på Follingbogatan 26

30 jun 2020

"Helt klart bäst i området!"
säljare på Bällstavägen 54

23 jun 2020

"Hevre gjorde allt rätt och fick min lägenhet såld snabbt och utan öppen visningen som var ett önskemål."
säljare på Ture Sventons gata 2

21 jun 2020

"Finns inget annat alternativ än Hevrê om man ska sälja sin bostad i Beckomberga. Han lyssnade till våra behov, höll oss uppdaterad i varje steg och lyckades sälja till ett pris som var över förväntan! Rekommenderas starkt!"
säljare på Beckombergavägen 215

15 jun 2020

"Hevre var närvarande i hela processen och höll oss uppdaterad. "
säljare på Beckomberga Allé 20

10 jun 2020

"Hevré kändes väldigt påläst och förtroendeingivande. Han engagerar sig utan att fastna i en säljig stil som många mäklare annars lägger sig till med. "
säljare på Follingbogatan 24

04 jun 2020

"Vi kan varmt rekommendera Hevrê. Han var professionell, tog väldigt stor hänsyn till oss som säljare genom hela processen och överträffade alla våra förväntningar!"
säljare på Dartanjangs gata 48

23 maj 2020

"Kunde inte ha valt en bättre mäklare, han fick vår bostad såld till ett vettigt pris trots att flera andra liknande objekt i området förblev svårsålda. Kan varmt rekommendera Hevré till andra i säljtankar! Han är tydlig och förtroendeingivande genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Bäckbornas väg 39

14 maj 2020

"Hevre är professionell och kunning. Skulle helt klart rekommendera och använda han igen."
säljare på Emils gata 22

14 maj 2020

"Är jätte nöjd med samarbetet med Hevrê.
Kunnig, engagerad och bra känsla för marknaden.
Från vårat första samtal till försäljning och kontraktsskrivning tog det ca 3 v.
Rekommenderas starkt. "
säljare på Kamomillagatan 3

06 maj 2020

"Är supernöjd med Hevrés insatser i våran försäljning av bostaden. Kan varmt rekommendera honom och skulle utan tvekan anlita honom om jag skulle sälja en bostad i hans arbets område igen"
säljare på Tunnlandsvägen 87

28 apr 2020

"Hevrê visade upp ett engagemang som var för både köpare och säljare anser vi. En ärlig och engagerad mäklare med ett varmt och positivt sätt att arbeta. Vi rekommenderar honom och skulle gärna anlita honom igen. Vi bodde på Follingbogatan 16."
säljare på Follingbogatan 16

07 apr 2020

"Hevrê är otroligt engagerad och proffsig, kan verkligen rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Tummelisas gata 4

17 mar 2020

"Hevrê är en driven och målinriktad mäklare som strävade efter att jag ska uppnå mina förväntningar och önskemål. Jag är djupt imponerad av honom. Jag har hela tiden blivit uppdaterat. Han var tydligt, effektivt och snabbt för att nå resultat. Jag tycker helt ärligt att Hevrê ska få titeln som årets mäklare. "
säljare på Tunnlandsvägen 85

17 mar 2020

"Vi sålde vår lägenheten med Hevrê och var väldigt nöjda. Hevrê är kunnig, engagerad, och trevlig och är bra och snabb på att kommunicera."
säljare på Ture Sventons gata 9

20 feb 2020

"Lysande insats! Hevrê är en mycket duktig, professionell och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Adolfsbergsvägen 26

19 feb 2020

"Med stort engagemang tog han sig ann min lägenhet i Beckomberga. Det framgick tydligt att han ville att samtliga parter skulle var nöjda med affären. Genom försäljningen av min lägenhet har nu, vad jag vet, Hevrê det nästa högsta kvadratmeterpriset i området. Ballt tycker jag! Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Follingbogatan 24

02 feb 2020

"Rekommenderar att anlita Hevrê som mäklare."
säljare på Wergelandsgatan 46S

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
87 970 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 109 säljare
Hevrê satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 109 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
109 av 109 säljare
Hevrê var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 111 säljare

Hevrê på kartan.

131 tidigare annonser
3 bostäder till salu
111 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
1 rum, 28,7 m²
60 535 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 551 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 80 m²
47 437 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 865 kr/mån
3 550 000 kr
3 rum, 71 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 094 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 700 000 kr
Lägenhet Älvsjö
+ 205 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 470 000 kr
Lägenhet Ursvik
+ 75 000 kr
2 rum, 50,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Utmärkt arbete utfört av mäklaren Hevrê Yildiz. Vi hade höga förväntningar på Hevrê och han levererade över förväntan. Han är lojal, pålitlig, professionell och kompetent samt ser till klientens bästa. Vi har fått bra återkoppling genom hela processen och affären har gått igenom snabbt och smidigt. Rekommenderar honom varmt!"
3 200 000 kr
Lägenhet Beckomberga
+ 205 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grym mäklare på alla plan, rekommenderar honom starkt!"
5 750 000 kr
Lägenhet Annedal
+ 755 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet Ursvik
+ 150 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hevre is professional broker, knowledgeble and quick respond. I recommend him. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.