Henrik Wallberg

Profilbild för Henrik Wallberg
Säljarfavorit
Henrik Wallberg
4.9 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
10 st
56 115 000 kr

Bakgrund

Henrik Wallberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-01-09. Henrik har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Henrik har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 285 000 kr.

Presentation

Driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nynäshamn med stort engagemang och med fokus på högsta kvalité i alla delar av affären, från början till slut.

Säljare om Henrik.

30 maj 2023

"Snabbt, lätt och smidigt!"
säljare på Sigyns väg 6A

24 apr 2023

"Henrik har god lokalkännedom.
Vi hade en god kontakt under hela processen. "
säljare på Oskarsgatan 3

21 apr 2023

"Otroligt kunnig och ett starkt engagemang.
Skulle definitivt använda Henrik som mäklare igen om jag skulle sälja . "
säljare på Skolgatan 39E

30 dec 2022

"Jag kan varmt rekommendera Henrik och hans team,bra jobbat !"
säljare på Bogvägen 20

29 nov 2022

"Sverige bästa mäklare Henrik Wallberg
Mycket professionell och bra bollplank genom hela processen."
säljare på Rydsbergsvägen 6

10 nov 2022

"Vilket superproffs! Sällsynt kunnig och trygg med stort driv och engagemang. Serviceinriktad till tusen och dessutom trevlig som få. Hade inte kunnat önska en bättre mäklare och säljprocess. Rekommenderar Henrik hundra gånger om - han är helt enkelt en stjärna."
"Vilket superproffs! Sällsynt kunnig och trygg med stort driv och engagemang. Serviceinriktad till tusen och dessutom trevlig som få. Hade inte kunnat önska en bättre mäklare och säljprocess. Rekommenderar Henrik hundra gånger om - han är helt enkelt en stjärna."
Läs mer
säljare på Blistavägen 27

20 okt 2022

"Jättenöjd med Henriks insats genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!️️"
säljare på Stadshusgränd 2A

30 sep 2022

"Henrik är väldigt proffsig och sympatisk, en riktigt bra mäklare. Högsta betyg och guldstjärna!
"
säljare på Skolgatan 39C

25 jun 2022

"Vi vill ha en trevlig och kompetent mäklare och det fick vi verkligen. Frågan om charmig borde ni ta bort ur era frågor generellt tycker vi, irrrelevant.
Vi är mycket nöjda med Henrik och hans arbete och resultat i vår affär."
säljare på Centralgatan 8

27 mar 2022

"Vår mäklare kunde på ett väldigt informativt proffsig sätt ledsaga oss genom hela försäljningsprocessen. Det han informerade om oss skulle vara bra steg stämde verkligen med hur det blev. Han kunde hela tiden ge oss goda råd kring hur vi skulle presentera vår bostad så att det skulle bli så bra s..."
"Vår mäklare kunde på ett väldigt informativt proffsig sätt ledsaga oss genom hela försäljningsprocessen. Det han informerade om oss skulle vara bra steg stämde verkligen med hur det blev. Han kunde hela tiden ge oss goda råd kring hur vi skulle presentera vår bostad så att det skulle bli så bra som möjligt och till och med förutse när det skulle vara optimalt att lägga ut visningsdatum (trots nytt stort utbrott av Covid). Det kändes som om han hela tiden hade superkoll på situationen. "
Läs mer
säljare på Skeppargatan 3

25 mar 2022

"Mäklaren var väl insatt i liknande försäljningar i samma område. Han var också öppen med hur processen skulle genomföras och svarade trovärdigt på mina frågor. De slutliga köparna hade fått en bra information om vad de skulle köpa."
säljare på Hacktorpsvägen 42

25 mar 2022

"Proffs"
säljare på Hamngatan 43B

25 mar 2022

"Henrik är fantastisk! Han är proffsig, lyhörd, lugn och grym på det han gör! Skulle jag någon sin sälja igen inom närområdet skulle jag gå till Henrik alla dagar i veckan! Han är bäst!"
säljare på Åvägen 7

26 dec 2021

"Henrik är en seriös och pålitlig mäklare."
säljare på Vit väg Lisökalv 109

29 okt 2021

"Mycket nöjd."
säljare på Bogvägen 21

28 sep 2021

"Henrik var mycket lyhörd och responsiv med otroligt god lokalkännedom. Rekommenderar honom starkt till alla som ska sälja sin bostad i Nynäshamn!"
säljare på Rosenvägen 29

27 sep 2021

"Mycket proffsig & trevlig mäklare."
säljare på Torggatan 8F

15 jul 2021

"Som helhet nöjd, men arvodet var inte rimligt med tanke på att enbart två visningar, gjordes inte heller fotografering inomhus.Detta visste vi ju inte innan dock, men generellt blir ju arvodet inte rimligt då.Vår bostad var enbart som kommande innan försäljningen, men tips är att titta igenom tex..."
"Som helhet nöjd, men arvodet var inte rimligt med tanke på att enbart två visningar, gjordes inte heller fotografering inomhus.Detta visste vi ju inte innan dock, men generellt blir ju arvodet inte rimligt då.Vår bostad var enbart som kommande innan försäljningen, men tips är att titta igenom texten som läggs ut på hemsidan en extra gång innan.Upplevde också aningen svårare att få tag i mäklaren efter försäljningen vid frågor.Hade också uppskattat fler uppdateringar under försäljningsprocessen."
Läs mer
säljare på Ugglestigen 6

28 jun 2021

"Mycket professionell. Gav god vägledning och fungerade som bollplank under hela processen. Vänlig och trevlig."
säljare på Hagstigen 12

17 maj 2021

"Henrik har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälp oss att förmedla vår villa. Vi har alltid fått snabb återkoppling, feedback och förklaring vare sig frågan var liten eller stor. Vi har hela tiden känt oss trygga i tidsplan och vad vi kunde förvänta oss gällande slutpris. Vi kan ..."
"Henrik har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälp oss att förmedla vår villa. Vi har alltid fått snabb återkoppling, feedback och förklaring vare sig frågan var liten eller stor. Vi har hela tiden känt oss trygga i tidsplan och vad vi kunde förvänta oss gällande slutpris. Vi kan verkligen rekommendera Henrik, då vi från första stund kände att vi hamnat hos någon som verkligen kan sin profession."
Läs mer
säljare på Villagatan 12

14 maj 2021

"Proffsig och kompetent"
säljare på Nynäsvägen 28C

29 apr 2021

"Oerhört proffsig och kunnig mäklare.
Fanns inte ett frågetecken som lämnades obesvarat under hela affären.
"
säljare på Vaktbergsvägen 21B

23 mar 2021

"Utmärkt Mäklare.
Hjälsam och rättvis "
säljare på Bogvägen 87

22 feb 2021

"Svara alltid i tel alla tider på dyngnet och helger "
säljare på Hacktorpsvägen 24

21 jan 2021

"Henrik har sålt tre hus åt oss under fyra år. Han är så proffsig och förmedlar lugn och trygghet. Vi har det största förtroendet för honom och rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på Modes väg 3

06 nov 2020

"Kunde inte hitta en bättre mäklare.Kan rekommendera Henrik till 100%.."
säljare på Hamngatan 19A

26 okt 2020

"Henrik är mycket seriös i sin mäklarroll. Väldigt bra och snabb återkoppling under processen. Ett vänligt, trevligt sätt och fint bemötande gör att jag självklart skulle välja Henrik som mäklare igen."
säljare på Transtigen 1

29 sep 2020

"Henrik är otroligt duktig, noggrann, gav oss otroligt många värdefulla råd både när vi sålde vår lägenhet och när vi köpte hus. "
säljare på Nynäsvägen 7

29 sep 2020

"En mäklare som gjorde allt och det lilla extra. Service på högsta nivå. Vi är oerhört nöjda!
Om jag skulle sälja igen så skulle jag definitivt be honom igen.
5 stjärnor av 5"
säljare på Mörbyvägen 60

29 sep 2020

"Mycket tydlig och klar med allt. 5 stjärnor av 5"
säljare på Åvägen 82

29 sep 2020

"3:an på om mäklaren hade hög energi är för att han inger ett mer tryggt och lugnt intryck än energisk vilket jag tycker är bra då hög energi=jobbiga typer :)
"
säljare på Valthornsvägen 4A

25 jun 2020

"Förtroendeingivande, kunnig och tillmötesgående. Det var trevligt att göra affär med Henrik!"
säljare på Fagerlundsvägen 6

15 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Henrik, trygg och kunnig mäklare. Vi var i goda händer från start till slut av vår försäljning och är mer än nöjda."
säljare på Starresväg 9

27 maj 2020

"Henrik är superbra och proffsig och hjälper till med allt. Vår bostad var inte en sån som gick som smör och Henrik ansträngde sig verkligen för att få den såld. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och det är den bästa mäklaren vi har anlitat. Man kunde alltid få tag på honom och d..."
"Henrik är superbra och proffsig och hjälper till med allt. Vår bostad var inte en sån som gick som smör och Henrik ansträngde sig verkligen för att få den såld. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och det är den bästa mäklaren vi har anlitat. Man kunde alltid få tag på honom och det märktes att han kunde Nynäshamn och marknaden där samt hade ett väldigt proffesionellt intryck genom hela affären. Bästa mäklaren i stan helt klart! "
Läs mer
säljare på Vårfruvägen 13A

27 maj 2020

"Henrik har utfört ett strålande arbete från start till mål och jag är mer än nöjd! Henrik är lugn, trygg, ödmjuk, genuin och mycket förtroendeingivande, både som mäklare och människa. Dessutom är upplevs Henrik som mycket målmedveten och driven. Han hade en tydlig plan för varje steg under försäl..."
"Henrik har utfört ett strålande arbete från start till mål och jag är mer än nöjd! Henrik är lugn, trygg, ödmjuk, genuin och mycket förtroendeingivande, både som mäklare och människa. Dessutom är upplevs Henrik som mycket målmedveten och driven. Han hade en tydlig plan för varje steg under försäljningen vilket, tillsammans med ett hårt jobb och många både öppna och privata visningar, ledde till ett lyckat slutresultat. Alltid lättillgänglig för att svara på frågor och även för rådgivning vid köp av våran nya bostad. Henrik höll mig uppdaterad och delaktig under hela processen vilket var uppskattat.
Betyget kan därför inte bli annat än med beröm mycket väl godkänt.
Jag kommer utan tvekan att välja Henrik vid min nästa försäljning och rekommenderar honom mer än gärna till samtliga som ska sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Centralgatan 44C

26 maj 2020

"Mycket proffesionellt utfört arbete från början till slut. "
säljare på Höjdvägen 164

26 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med Henriks insats och rekommenderar honom varmt till de jag känner. Han är så förtroendeingivande för första mötet, genom hela processen och fram till tillträdet. Vi kommer absolut kontakta honom nästa gång vi ska sälja vår bostad."
"Jag är mycket nöjd med Henriks insats och rekommenderar honom varmt till de jag känner. Han är så förtroendeingivande för första mötet, genom hela processen och fram till tillträdet. Vi kommer absolut kontakta honom nästa gång vi ska sälja vår bostad."
Läs mer
säljare på Modes väg 6

30 mar 2020

"Henrik Wallberg hade en mycket god kännedom om marknaden och fick ut ett pris långt över det vad jag fade hoppats på"
säljare på Torkels väg 7

26 mar 2020

"Fastigheten såldes under covid19 pandemin så...
Priset hade under andra omständigheter varit annat under budgivning, fastigheten såldes före visning.
Mycket kompetent Henrik som mäklare och emottog teknisk tidigare obeskriven historik av mig och presenterade dito för spekulant.
Jag skulle alla d..."
"Fastigheten såldes under covid19 pandemin så...
Priset hade under andra omständigheter varit annat under budgivning, fastigheten såldes före visning.
Mycket kompetent Henrik som mäklare och emottog teknisk tidigare obeskriven historik av mig och presenterade dito för spekulant.
Jag skulle alla dagar i veckan välja eller rekommendera förtroendestarka Henrik för uppdrag."
Läs mer
säljare på Sorundavägen 152

22 mar 2020

"Han är en riktigt pålitlig mäklaren. Rekommenderas med 100%. Tack för allt Henrik Wallberg."
säljare på Bogvägen 45

20 mar 2020

"Jag vill meddela min starkaste uppskattning till Henrik, både hur han professionellt och privat lotsade oss igenom vår bostadsaffär. När allt såg mörkt ut stod Henrik där som en fyr i mörkret och ledde oss mot ett avslut.
Jag kan och kommer rekommendera Henrik till andra som står i stånd att sälj..."
"Jag vill meddela min starkaste uppskattning till Henrik, både hur han professionellt och privat lotsade oss igenom vår bostadsaffär. När allt såg mörkt ut stod Henrik där som en fyr i mörkret och ledde oss mot ett avslut.
Jag kan och kommer rekommendera Henrik till andra som står i stånd att sälja din bostad, och hamnar jag i en försäljningssituation igen blir Henrik den jag ringer igen.
Tack!"
Läs mer
säljare på Kamomillvägen 8

03 dec 2019

"Engagerad mäklare som var lyhörd för våra behov. Allt löste sig på bästa sätt."
säljare på Sälgstigen 1

02 dec 2019

"Lugn, inlyssnande och respektfull. Otroligt snabb att svara och okomplicerad att arbeta med. På inget sett hetsig kring att "tjänapengar" utan upplevs mer ödmjuk inför vår situation. "
säljare på Bogvägen 65

02 dec 2019

"Henrik Wallberg har mycket god lokalkännedom om området eftersom han själv är uppväxt där. Med den bakgrunden och hans lugna framtoning, samt hans uppriktiga intresse i mina förberedelser inför försäljningen, gav han ett gott och tryggt intryck. Att värderingen inte överensstämde med slutpriset, ..."
"Henrik Wallberg har mycket god lokalkännedom om området eftersom han själv är uppväxt där. Med den bakgrunden och hans lugna framtoning, samt hans uppriktiga intresse i mina förberedelser inför försäljningen, gav han ett gott och tryggt intryck. Att värderingen inte överensstämde med slutpriset, beror på att slutpriset hamnade avsevärt högre än vi kunde ha anat.
Jag rekommenderar verkligen Henrik Wallberg som mäklare."
Läs mer
säljare på Beles väg 26

29 nov 2019

"Att anlita Henrik är en trygghet som är värd pengarna. Han är kompetent och en god kommunikatör, Inger förtroende och visar tydligt att han värnar nåde säljare och köpare. "
säljare på Sturevägen 6B

07 okt 2019

"Henrik har visat på stor kunskap och varit mycket informativ och tydlig genom hela processen. Jag som säljare har genomgående upplevt att Henrik varit ärlig och uppriktig mot både mig och köparen. Jag kommer om tillfälle ges kontakta Henrik för kommande köp eller rekommendation om mäklare där jag..."
"Henrik har visat på stor kunskap och varit mycket informativ och tydlig genom hela processen. Jag som säljare har genomgående upplevt att Henrik varit ärlig och uppriktig mot både mig och köparen. Jag kommer om tillfälle ges kontakta Henrik för kommande köp eller rekommendation om mäklare där jag söker hus framöver.
Hälsningar
Greger Elm
070-539 44 44"
Läs mer
säljare på Altorpsvägen 36

09 sep 2019

"Han har varit tydlig. Han har gjort försäljningsprocessen enkel och förståelig. Han har varit noga med att förklara alla stegen. Han har haft visningar utöver de öppna, då det önskats av spekulanter. Det har varit lätt att få kontakt med honom vid frågor.
Vi har känt ett stort förtroende för hono..."
"Han har varit tydlig. Han har gjort försäljningsprocessen enkel och förståelig. Han har varit noga med att förklara alla stegen. Han har haft visningar utöver de öppna, då det önskats av spekulanter. Det har varit lätt att få kontakt med honom vid frågor.
Vi har känt ett stort förtroende för honom och hans kunskaper."
Läs mer
säljare på Västra Byvägen 11

29 jun 2019

"Jag är mycket nöjd med den hjälp och det stöd jag fick under försäljningen. Henrik fanns alltid tillgänglig för frågor och var tydlig med sitt upplägg. Tvekade aldrig att göra extra visningar. Skulle jag behöva en mäklare igen skulle jag absolut välja Henrik."
"Jag är mycket nöjd med den hjälp och det stöd jag fick under försäljningen. Henrik fanns alltid tillgänglig för frågor och var tydlig med sitt upplägg. Tvekade aldrig att göra extra visningar. Skulle jag behöva en mäklare igen skulle jag absolut välja Henrik."
Läs mer
säljare på Fållnäs 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
6
Fritidshus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
51 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
145 av 146 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
125 av 146 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
147 av 149 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
148 av 148 säljare

Henrik på kartan.

413 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
154 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
4 rum, 104 m²
19 182 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
6 273 kr/mån
6 295 000 kr
5 rum, 174 m²
36 178 kr/m²
Villa, Nynäshamn
2 575 000 kr
3 rum, 80 m²
32 187 kr/m²
Radhus, Nynäshamn
4 950 000 kr
5 rum, 139 m²
35 611 kr/m²
Villa, Nynäshamn
1 750 000 kr
3 rum, 90 m²
19 444 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
5 456 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 795 000 kr
Lägenhet Stockholms skärgård
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabbt, lätt och smidigt!"
5 600 000 kr
Fritidshus Oxnö
4 rum, 70 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Stockholms skärgård
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 88 m²
Utropspris: 4 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.