Henrik Wallberg

Profilbild för Henrik Wallberg
Henrik Wallberg
4.9 / 5
(173 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
4 st
73 950 000 kr

Bakgrund

Henrik Wallberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-01-09. Henrik har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Henrik har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 33 760 000 kr.

Presentation

Driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nynäshamn med stort engagemang och med fokus på högsta kvalité i alla delar av affären, från början till slut.

Säljare om Henrik.

28 maj 2024

"Henrik på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är snabb att följa upp & ger bra info & rekommendationer.
"
säljare på Ugglestigen 39

24 maj 2024

"Väldigt trevlig och professionell, kan verkligen rekommenderas."
säljare på Höjdgatan 11

29 dec 2023

"Tuff tid att sälja, men jag är nöjd med resultatet "
säljare på Backluravägen 171

27 dec 2023

"En väldigt lyhörs och kompetent mäklare, proaktiv och kommunicerade hela tiden läget. Väldigt nöjd vilket avspeglar sig i omdömme."
säljare på Hamngatan 19B

22 dec 2023

"Henrik är en fantastiskt ödmjuk och inlyssnande person som jag fick ett högt förtroende för och som underlättade min försäljningsprocess på ett mycket bra sätt. "
säljare på Skolgatan 41

16 dec 2023

"Trevlig och väldigt lyhörd och omtänksam, kände av vår situation och kämpade för oss! Skulle hundra gånger om välja han igen."
säljare på Hacktorpsvägen 12

15 dec 2023

"Henrik Wallberg kombinerar yrkeskompetens och social kompetens med en seriositet som få klarar av. Jag är helnöjd med valet av mäklare och han får mina bästa rekommendationer. "
säljare på Oskarsgatan 4A

30 okt 2023

"Henrik är trygg, tydlig och kunnig. I dessa tider när försäljningsprocessen kan ta längre tid är han verkligen den person man kan luta sig mot genom resan!"
säljare på Tjäderslingan 8

30 jun 2023

"Vi fick alltid bra info från mäklaren och jag kände alltid att man kunde fråga honom alla möjliga frågor som man alltid fick svar på. Han behöll lugnet och höll en alltid uppdaterad. Kan rekommendera honom till andra säljare!"
säljare på Vikingavägen 17

29 jun 2023

"Bästa Mäklaren i Nynäshamn.
Trygg och Troingivande.
Rekommenderar verkligen Henrik Wallberg som din nästa mäklare.."
säljare på Järnvägsgatan 26B

29 jun 2023

"Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Kan varmt rekommendera att ta kontakt med dem för en ev försäljning."
säljare på Berghyllan 5

28 jun 2023

"Bra återkoppling. Under hela processen "
säljare på Trossvägen 12

28 jun 2023

"Har haft med Henrik att göra både vid köp och försäljning och kan inte tänka mig en bättre mäklare! Proffsig, lyhörd, pålitlig, tar sig tid, gör det lilla extra, lätt att tycka om och levererar mer än han skulle behöva. Otroligt nöjd! Skulle aldrig tänka mig att välja en annan mäklare än Henrik. "
"Har haft med Henrik att göra både vid köp och försäljning och kan inte tänka mig en bättre mäklare! Proffsig, lyhörd, pålitlig, tar sig tid, gör det lilla extra, lätt att tycka om och levererar mer än han skulle behöva. Otroligt nöjd! Skulle aldrig tänka mig att välja en annan mäklare än Henrik. "
Läs mer
säljare på Mörbyvägen 60

30 maj 2023

"Snabbt, lätt och smidigt!"
säljare på Sigyns väg 6A

24 apr 2023

"Henrik har god lokalkännedom.
Vi hade en god kontakt under hela processen. "
säljare på Oskarsgatan 3

21 apr 2023

"Otroligt kunnig och ett starkt engagemang.
Skulle definitivt använda Henrik som mäklare igen om jag skulle sälja . "
säljare på Skolgatan 39E

30 dec 2022

"Jag kan varmt rekommendera Henrik och hans team,bra jobbat !"
säljare på Bogvägen 20

29 nov 2022

"Sverige bästa mäklare Henrik Wallberg
Mycket professionell och bra bollplank genom hela processen."
säljare på Rydsbergsvägen 6

10 nov 2022

"Vilket superproffs! Sällsynt kunnig och trygg med stort driv och engagemang. Serviceinriktad till tusen och dessutom trevlig som få. Hade inte kunnat önska en bättre mäklare och säljprocess. Rekommenderar Henrik hundra gånger om - han är helt enkelt en stjärna."
"Vilket superproffs! Sällsynt kunnig och trygg med stort driv och engagemang. Serviceinriktad till tusen och dessutom trevlig som få. Hade inte kunnat önska en bättre mäklare och säljprocess. Rekommenderar Henrik hundra gånger om - han är helt enkelt en stjärna."
Läs mer
säljare på Blistavägen 27

20 okt 2022

"Jättenöjd med Henriks insats genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!️️"
säljare på Stadshusgränd 2A

30 sep 2022

"Henrik är väldigt proffsig och sympatisk, en riktigt bra mäklare. Högsta betyg och guldstjärna!
"
säljare på Skolgatan 39C

25 jun 2022

"Vi vill ha en trevlig och kompetent mäklare och det fick vi verkligen. Frågan om charmig borde ni ta bort ur era frågor generellt tycker vi, irrrelevant.
Vi är mycket nöjda med Henrik och hans arbete och resultat i vår affär."
säljare på Centralgatan 8

27 mar 2022

"Vår mäklare kunde på ett väldigt informativt proffsig sätt ledsaga oss genom hela försäljningsprocessen. Det han informerade om oss skulle vara bra steg stämde verkligen med hur det blev. Han kunde hela tiden ge oss goda råd kring hur vi skulle presentera vår bostad så att det skulle bli så bra s..."
"Vår mäklare kunde på ett väldigt informativt proffsig sätt ledsaga oss genom hela försäljningsprocessen. Det han informerade om oss skulle vara bra steg stämde verkligen med hur det blev. Han kunde hela tiden ge oss goda råd kring hur vi skulle presentera vår bostad så att det skulle bli så bra som möjligt och till och med förutse när det skulle vara optimalt att lägga ut visningsdatum (trots nytt stort utbrott av Covid). Det kändes som om han hela tiden hade superkoll på situationen. "
Läs mer
säljare på Skeppargatan 3

25 mar 2022

"Mäklaren var väl insatt i liknande försäljningar i samma område. Han var också öppen med hur processen skulle genomföras och svarade trovärdigt på mina frågor. De slutliga köparna hade fått en bra information om vad de skulle köpa."
säljare på Hacktorpsvägen 42

25 mar 2022

"Proffs"
säljare på Hamngatan 43B

25 mar 2022

"Henrik är fantastisk! Han är proffsig, lyhörd, lugn och grym på det han gör! Skulle jag någon sin sälja igen inom närområdet skulle jag gå till Henrik alla dagar i veckan! Han är bäst!"
säljare på Åvägen 7

26 dec 2021

"Henrik är en seriös och pålitlig mäklare."
säljare på Vit väg Lisökalv 109

29 okt 2021

"Mycket nöjd."
säljare på Bogvägen 21

28 sep 2021

"Henrik var mycket lyhörd och responsiv med otroligt god lokalkännedom. Rekommenderar honom starkt till alla som ska sälja sin bostad i Nynäshamn!"
säljare på Rosenvägen 29

27 sep 2021

"Mycket proffsig & trevlig mäklare."
säljare på Torggatan 8F

15 jul 2021

"Som helhet nöjd, men arvodet var inte rimligt med tanke på att enbart två visningar, gjordes inte heller fotografering inomhus.Detta visste vi ju inte innan dock, men generellt blir ju arvodet inte rimligt då.Vår bostad var enbart som kommande innan försäljningen, men tips är att titta igenom tex..."
"Som helhet nöjd, men arvodet var inte rimligt med tanke på att enbart två visningar, gjordes inte heller fotografering inomhus.Detta visste vi ju inte innan dock, men generellt blir ju arvodet inte rimligt då.Vår bostad var enbart som kommande innan försäljningen, men tips är att titta igenom texten som läggs ut på hemsidan en extra gång innan.Upplevde också aningen svårare att få tag i mäklaren efter försäljningen vid frågor.Hade också uppskattat fler uppdateringar under försäljningsprocessen."
Läs mer
säljare på Ugglestigen 6

28 jun 2021

"Mycket professionell. Gav god vägledning och fungerade som bollplank under hela processen. Vänlig och trevlig."
säljare på Hagstigen 12

17 maj 2021

"Henrik har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälp oss att förmedla vår villa. Vi har alltid fått snabb återkoppling, feedback och förklaring vare sig frågan var liten eller stor. Vi har hela tiden känt oss trygga i tidsplan och vad vi kunde förvänta oss gällande slutpris. Vi kan ..."
"Henrik har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälp oss att förmedla vår villa. Vi har alltid fått snabb återkoppling, feedback och förklaring vare sig frågan var liten eller stor. Vi har hela tiden känt oss trygga i tidsplan och vad vi kunde förvänta oss gällande slutpris. Vi kan verkligen rekommendera Henrik, då vi från första stund kände att vi hamnat hos någon som verkligen kan sin profession."
Läs mer
säljare på Villagatan 12

14 maj 2021

"Proffsig och kompetent"
säljare på Nynäsvägen 28C

29 apr 2021

"Oerhört proffsig och kunnig mäklare.
Fanns inte ett frågetecken som lämnades obesvarat under hela affären.
"
säljare på Vaktbergsvägen 21B

23 mar 2021

"Utmärkt Mäklare.
Hjälsam och rättvis "
säljare på Bogvägen 87

22 feb 2021

"Svara alltid i tel alla tider på dyngnet och helger "
säljare på Hacktorpsvägen 24

21 jan 2021

"Henrik har sålt tre hus åt oss under fyra år. Han är så proffsig och förmedlar lugn och trygghet. Vi har det största förtroendet för honom och rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på Modes väg 3

06 nov 2020

"Kunde inte hitta en bättre mäklare.Kan rekommendera Henrik till 100%.."
säljare på Hamngatan 19A

26 okt 2020

"Henrik är mycket seriös i sin mäklarroll. Väldigt bra och snabb återkoppling under processen. Ett vänligt, trevligt sätt och fint bemötande gör att jag självklart skulle välja Henrik som mäklare igen."
säljare på Transtigen 1

29 sep 2020

"Henrik är otroligt duktig, noggrann, gav oss otroligt många värdefulla råd både när vi sålde vår lägenhet och när vi köpte hus. "
säljare på Nynäsvägen 7

29 sep 2020

"En mäklare som gjorde allt och det lilla extra. Service på högsta nivå. Vi är oerhört nöjda!
Om jag skulle sälja igen så skulle jag definitivt be honom igen.
5 stjärnor av 5"
säljare på Mörbyvägen 60

29 sep 2020

"Mycket tydlig och klar med allt. 5 stjärnor av 5"
säljare på Åvägen 82

29 sep 2020

"3:an på om mäklaren hade hög energi är för att han inger ett mer tryggt och lugnt intryck än energisk vilket jag tycker är bra då hög energi=jobbiga typer :)
"
säljare på Valthornsvägen 4A

25 jun 2020

"Förtroendeingivande, kunnig och tillmötesgående. Det var trevligt att göra affär med Henrik!"
säljare på Fagerlundsvägen 6

15 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Henrik, trygg och kunnig mäklare. Vi var i goda händer från start till slut av vår försäljning och är mer än nöjda."
säljare på Starresväg 9

27 maj 2020

"Henrik är superbra och proffsig och hjälper till med allt. Vår bostad var inte en sån som gick som smör och Henrik ansträngde sig verkligen för att få den såld. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och det är den bästa mäklaren vi har anlitat. Man kunde alltid få tag på honom och d..."
"Henrik är superbra och proffsig och hjälper till med allt. Vår bostad var inte en sån som gick som smör och Henrik ansträngde sig verkligen för att få den såld. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och det är den bästa mäklaren vi har anlitat. Man kunde alltid få tag på honom och det märktes att han kunde Nynäshamn och marknaden där samt hade ett väldigt proffesionellt intryck genom hela affären. Bästa mäklaren i stan helt klart! "
Läs mer
säljare på Vårfruvägen 13A

27 maj 2020

"Henrik har utfört ett strålande arbete från start till mål och jag är mer än nöjd! Henrik är lugn, trygg, ödmjuk, genuin och mycket förtroendeingivande, både som mäklare och människa. Dessutom är upplevs Henrik som mycket målmedveten och driven. Han hade en tydlig plan för varje steg under försäl..."
"Henrik har utfört ett strålande arbete från start till mål och jag är mer än nöjd! Henrik är lugn, trygg, ödmjuk, genuin och mycket förtroendeingivande, både som mäklare och människa. Dessutom är upplevs Henrik som mycket målmedveten och driven. Han hade en tydlig plan för varje steg under försäljningen vilket, tillsammans med ett hårt jobb och många både öppna och privata visningar, ledde till ett lyckat slutresultat. Alltid lättillgänglig för att svara på frågor och även för rådgivning vid köp av våran nya bostad. Henrik höll mig uppdaterad och delaktig under hela processen vilket var uppskattat.
Betyget kan därför inte bli annat än med beröm mycket väl godkänt.
Jag kommer utan tvekan att välja Henrik vid min nästa försäljning och rekommenderar honom mer än gärna till samtliga som ska sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Centralgatan 44C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
33 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
163 av 164 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
166 av 168 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 167 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Henrik på kartan.

438 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
173 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
4 rum, 117 m²
24 743 kr/m²
Villa, Nynäshamn
4 995 000 kr
9 rum, 214 m²
23 341 kr/m²
Villa, Nynäshamn
4 495 000 kr
6 rum, 191 m²
23 534 kr/m²
Villa, Nynäshamn
3 250 000 kr
4 rum, 118 m²
27 542 kr/m²
Radhus, Nynäshamn
1 500 000 kr
3 rum, 70 m²
21 428 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
4 791 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Solsa
4 rum, 89 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lidatorp
4 rum, 100 m²
Utropspris: 2 575 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Nynäshamn
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Nynäshamn
3 rum, 88 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sandhamn
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.