Henrik Wallberg

Profilbild för Henrik Wallberg
Säljarfavorit
Henrik Wallberg
4.9 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
13 st
87 170 000 kr

Bakgrund

Henrik Wallberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-01-09. Henrik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Henrik har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 88 107 000 kr.

Presentation

Driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nynäshamn med stort engagemang och med fokus på högsta kvalité i alla delar av affären, från början till slut.

Säljare om Henrik.

27 sep 2021

"Mycket proffsig & trevlig mäklare."
säljare på Torggatan 8F

15 jul 2021

"Som helhet nöjd, men arvodet var inte rimligt med tanke på att enbart två visningar, gjordes inte heller fotografering inomhus.Detta visste vi ju inte innan dock, men generellt blir ju arvodet inte rimligt då.Vår bostad var enbart som kommande innan försäljningen, men tips är att titta igenom texten som läggs ut på hemsidan en extra gång innan.Upplevde också aningen svårare att få tag i mäklaren efter försäljningen vid frågor.Hade också uppskattat fler uppdateringar under försäljningsprocessen."
säljare på Ugglestigen 6

28 jun 2021

"Mycket professionell. Gav god vägledning och fungerade som bollplank under hela processen. Vänlig och trevlig."
säljare på Hagstigen 12

17 maj 2021

"Henrik har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt hjälp oss att förmedla vår villa. Vi har alltid fått snabb återkoppling, feedback och förklaring vare sig frågan var liten eller stor. Vi har hela tiden känt oss trygga i tidsplan och vad vi kunde förvänta oss gällande slutpris. Vi kan verkligen rekommendera Henrik, då vi från första stund kände att vi hamnat hos någon som verkligen kan sin profession."
säljare på Villagatan 12

14 maj 2021

"Proffsig och kompetent"
säljare på Nynäsvägen 28C

29 apr 2021

"Oerhört proffsig och kunnig mäklare.
Fanns inte ett frågetecken som lämnades obesvarat under hela affären.
"
säljare på Vaktbergsvägen 21B

23 mar 2021

"Utmärkt Mäklare.
Hjälsam och rättvis "
säljare på Bogvägen 87

22 feb 2021

"Svara alltid i tel alla tider på dyngnet och helger "
säljare på Hacktorpsvägen 24

21 jan 2021

"Henrik har sålt tre hus åt oss under fyra år. Han är så proffsig och förmedlar lugn och trygghet. Vi har det största förtroendet för honom och rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på Modes väg 3

06 nov 2020

"Kunde inte hitta en bättre mäklare.Kan rekommendera Henrik till 100%.."
säljare på Hamngatan 19A

26 okt 2020

"Henrik är mycket seriös i sin mäklarroll. Väldigt bra och snabb återkoppling under processen. Ett vänligt, trevligt sätt och fint bemötande gör att jag självklart skulle välja Henrik som mäklare igen."
säljare på Transtigen 1

29 sep 2020

"Henrik är otroligt duktig, noggrann, gav oss otroligt många värdefulla råd både när vi sålde vår lägenhet och när vi köpte hus. "
säljare på Nynäsvägen 7

29 sep 2020

"En mäklare som gjorde allt och det lilla extra. Service på högsta nivå. Vi är oerhört nöjda!
Om jag skulle sälja igen så skulle jag definitivt be honom igen.
5 stjärnor av 5"
säljare på Mörbyvägen 60

29 sep 2020

"Mycket tydlig och klar med allt. 5 stjärnor av 5"
säljare på Åvägen 82

29 sep 2020

"3:an på om mäklaren hade hög energi är för att han inger ett mer tryggt och lugnt intryck än energisk vilket jag tycker är bra då hög energi=jobbiga typer :)
"
säljare på Valthornsvägen 4A

25 jun 2020

"Förtroendeingivande, kunnig och tillmötesgående. Det var trevligt att göra affär med Henrik!"
säljare på Fagerlundsvägen 6

15 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Henrik, trygg och kunnig mäklare. Vi var i goda händer från start till slut av vår försäljning och är mer än nöjda."
säljare på Starresväg 9

27 maj 2020

"Henrik är superbra och proffsig och hjälper till med allt. Vår bostad var inte en sån som gick som smör och Henrik ansträngde sig verkligen för att få den såld. Vi kände oss trygga med honom under hela processen och det är den bästa mäklaren vi har anlitat. Man kunde alltid få tag på honom och det märktes att han kunde Nynäshamn och marknaden där samt hade ett väldigt proffesionellt intryck genom hela affären. Bästa mäklaren i stan helt klart! "
säljare på Vårfruvägen 13A

27 maj 2020

"Henrik har utfört ett strålande arbete från start till mål och jag är mer än nöjd! Henrik är lugn, trygg, ödmjuk, genuin och mycket förtroendeingivande, både som mäklare och människa. Dessutom är upplevs Henrik som mycket målmedveten och driven. Han hade en tydlig plan för varje steg under försäljningen vilket, tillsammans med ett hårt jobb och många både öppna och privata visningar, ledde till ett lyckat slutresultat. Alltid lättillgänglig för att svara på frågor och även för rådgivning vid köp av våran nya bostad. Henrik höll mig uppdaterad och delaktig under hela processen vilket var uppskattat.
Betyget kan därför inte bli annat än med beröm mycket väl godkänt.
Jag kommer utan tvekan att välja Henrik vid min nästa försäljning och rekommenderar honom mer än gärna till samtliga som ska sälja sin bostad!"
säljare på Centralgatan 44C

26 maj 2020

"Mycket proffesionellt utfört arbete från början till slut. "
säljare på Höjdvägen 164

26 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med Henriks insats och rekommenderar honom varmt till de jag känner. Han är så förtroendeingivande för första mötet, genom hela processen och fram till tillträdet. Vi kommer absolut kontakta honom nästa gång vi ska sälja vår bostad."
säljare på Modes väg 6

30 mar 2020

"Henrik Wallberg hade en mycket god kännedom om marknaden och fick ut ett pris långt över det vad jag fade hoppats på"
säljare på Torkels väg 7

26 mar 2020

"Fastigheten såldes under covid19 pandemin så...
Priset hade under andra omständigheter varit annat under budgivning, fastigheten såldes före visning.
Mycket kompetent Henrik som mäklare och emottog teknisk tidigare obeskriven historik av mig och presenterade dito för spekulant.
Jag skulle alla dagar i veckan välja eller rekommendera förtroendestarka Henrik för uppdrag."
säljare på Sorundavägen 152

22 mar 2020

"Han är en riktigt pålitlig mäklaren. Rekommenderas med 100%. Tack för allt Henrik Wallberg."
säljare på Bogvägen 45

20 mar 2020

"Jag vill meddela min starkaste uppskattning till Henrik, både hur han professionellt och privat lotsade oss igenom vår bostadsaffär. När allt såg mörkt ut stod Henrik där som en fyr i mörkret och ledde oss mot ett avslut.
Jag kan och kommer rekommendera Henrik till andra som står i stånd att sälja din bostad, och hamnar jag i en försäljningssituation igen blir Henrik den jag ringer igen.
Tack!"
säljare på Kamomillvägen 8

03 dec 2019

"Engagerad mäklare som var lyhörd för våra behov. Allt löste sig på bästa sätt."
säljare på Sälgstigen 1

02 dec 2019

"Lugn, inlyssnande och respektfull. Otroligt snabb att svara och okomplicerad att arbeta med. På inget sett hetsig kring att "tjänapengar" utan upplevs mer ödmjuk inför vår situation. "
säljare på Bogvägen 65

02 dec 2019

"Henrik Wallberg har mycket god lokalkännedom om området eftersom han själv är uppväxt där. Med den bakgrunden och hans lugna framtoning, samt hans uppriktiga intresse i mina förberedelser inför försäljningen, gav han ett gott och tryggt intryck. Att värderingen inte överensstämde med slutpriset, beror på att slutpriset hamnade avsevärt högre än vi kunde ha anat.
Jag rekommenderar verkligen Henrik Wallberg som mäklare."
säljare på Beles väg 26

29 nov 2019

"Att anlita Henrik är en trygghet som är värd pengarna. Han är kompetent och en god kommunikatör, Inger förtroende och visar tydligt att han värnar nåde säljare och köpare. "
säljare på Sturevägen 6B

07 okt 2019

"Henrik har visat på stor kunskap och varit mycket informativ och tydlig genom hela processen. Jag som säljare har genomgående upplevt att Henrik varit ärlig och uppriktig mot både mig och köparen. Jag kommer om tillfälle ges kontakta Henrik för kommande köp eller rekommendation om mäklare där jag söker hus framöver.
Hälsningar
Greger Elm
070-539 44 44"
säljare på Altorpsvägen 36

09 sep 2019

"Han har varit tydlig. Han har gjort försäljningsprocessen enkel och förståelig. Han har varit noga med att förklara alla stegen. Han har haft visningar utöver de öppna, då det önskats av spekulanter. Det har varit lätt att få kontakt med honom vid frågor.
Vi har känt ett stort förtroende för honom och hans kunskaper."
säljare på Västra Byvägen 11

29 jun 2019

"Jag är mycket nöjd med den hjälp och det stöd jag fick under försäljningen. Henrik fanns alltid tillgänglig för frågor och var tydlig med sitt upplägg. Tvekade aldrig att göra extra visningar. Skulle jag behöva en mäklare igen skulle jag absolut välja Henrik."
säljare på Fållnäs 41

27 jun 2019

"Allt är inte klart än."
säljare på Beles väg 10

12 jun 2019

"Bästa mäklaren "
säljare på Centralgatan 18A

09 jun 2019

"Supernöjd! Vi kommer att anlita Henrik igen. Rekommenderar honom stark. "
säljare på Mariebergsvägen 37

07 jun 2019

"En super trevlig och lugn person. Lätt att fråga om man undrade något.Är en utmärkt mäklare.
Var noga med och fega om det känns bra. Och det har det gjort från början."
säljare på Lokes väg 18

19 maj 2019

"Rak och tydlig med vad som behövdes göras innan försäljning. Mest "kritisk" av tre olika mäklare gällande vad som måste fixas och vad som bör fixas innan visning. Kändes engagerad i både försäljning samt att hjälpa till med lösning för köpare."
säljare på Täppvägen 23

01 maj 2019

"Mäklaren var saklig, positiv och trevlig, var tillgänglig och hade god lokalkännedom. Försäljningsprocessen var snabb och effektiv."
säljare på Rödhakevägen 7

24 mar 2019

"Mycket intresserad, hjälpsam och meddelsam. Man blir speciellt glad för all hjälp efter försäljningen med myndigheter m.m."
säljare på Kölvägen 5

22 mar 2019

"Henrik har varit tydlig, konkret och hjälpsam genom hela processen och jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Odins väg 6

02 mar 2019

"Henrik kan man känna sig trygg med"
säljare på Hamngatan 30

01 mar 2019

" Han är en mycket bra person och högkvalitativ professionell"
säljare på Skyttes väg 8

07 feb 2019

"Henke gjorde ett strålande jobb och det var ingen tvivel vilken mäklare som skulle få jobbet när man hade träffat Henrik och hans kollegor. Otroligt nöjd och skulle säga kommunens bästa mäklare "
säljare på Centralgatan 40B

30 jan 2019

"Mycket bra mäklare. Man var omhändertagen från början till slut. Inga överraskningar"
säljare på Malmgatan 3A

29 jan 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Henrik på alla sätt! Trevlig, engagerad, kunnig och prisvärd. "
säljare på Blista 12

25 jan 2019

"Mycket lyhörd, trovärdig, ödmjuk och framförallt lyssnande.
Kort sagt en trygghet i en stor affär"
säljare på Åvägen 44

16 jan 2019

"Lugn, trygg och med god förmåga att förmedla progress. Professionell och mån om både köpare och säljare. Mycket nöjd!"
säljare på Mellanvägen 4

16 jan 2019

"Vi är helt och hållet nöjda med åtagandet."
säljare på Skogsstigen 38

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Radhus
5
Fritidshus
5
Lägenhet
5
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
88 107 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 100 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
84 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
100 av 102 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 101 säljare

Henrik på kartan.

352 tidigare annonser
4 bostäder till salu
106 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
2 rum, 62 m²
24 112 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
4 419 kr/mån
6 995 000 kr
5 rum, 190 m²
36 815 kr/m²
Villa, Nynäshamn
5 995 000 kr
5 rum, 98 m²
61 173 kr/m²
Fritidshus, Nynäshamn
8 750 000 kr
4 rum, 70 m²
125 000 kr/m²
Fritidshus, Nynäshamn

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Fritidshus Ekeby
3 rum, 56 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stockholms skärgård
3 rum, 81 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Lisö
2 rum, 85 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sandhamn
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Norra Nynäshamn
+ 500 000 kr
4 rum, 134 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket proffsig & trevlig mäklare."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.