Henrik Teiler

Profilbild för Henrik Teiler
Säljarfavorit
Henrik Teiler
4.9 / 5
(133 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
13 st
44 095 000 kr

Bakgrund

Henrik Teiler jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-10-11. Henrik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2021. Henrik har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 27 782 000 kr.

Presentation

Om du vill ha en engagerad och kunnig mäklare som är lyhörd och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig.

Erfarenhet & lokalkännedom
Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2007 och i hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. Sedan 2010 har jag arbetat som fastighetsmäklare, främst i Göteborg men flyttade hem till Sundsvall igen 2015. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, något som du som kund har nytta av i form av min kunskap om stadens alla skolor, busslinjer, restauranger, friluftsliv m m.

Största affären i livet
Att köpa eller sälja en bostad är en av de största affärerna man gör i livet, då är det viktigt att alla förutsättningar är så bra som möjligt. Om du vill ha bra betalt för din bostad är det viktigt att förbereda försäljningen i god tid och inte lämna saker åt slumpen. Med en strukturerad plan och med fokus på kvalité i varje steg har vi de bästa förutsättningarna att få till en lyckad försäljning.

Nöjda kunder är A och O
Jag har haft förmånen att hjälpa många kunder att byta boende under åren och det bästa kvittot på att de känner sig nöjda är då de återkommer några år senare eller då de rekommenderar mig till sina vänner och bekanta. Om ni skulle fråga mina tidigare kunder så skulle de beskriva mig som kunnig, påläst och engagerad.

Kontakta mig
Tveka inte att kontakta mig om du behöver hjälp med försäljning, värdering eller om du är nyfiken på allt mellan himmel och jord på bostadsmarknaden. Är du på väg att köpa en bostad och gärna vill bolla idéer, priser m m går det så klart också bra att höra av sig. Välkommen att hör av dig till mig.

Mäklarbyrå


Säljare om Henrik.

11 sep 2023

"Rekommenderas!"
säljare på Stationsgatan 7A

01 sep 2023

"Henrik är en mycket trevlig och kompetent mäklare som alltid är tillgänglig och lämnar snabba svar. Höll mig hela tiden uppdaterad."
säljare på Östra Långgatan 7C

15 jul 2023

"Väldigt förstående och tillmötesgående givet den livssituation vi befann oss i. Det har betytt väldigt mycket för oss."
säljare på Ättehögsvägen 30

12 jul 2023

"Proffsigt hjälpsam och tillmötesgående
Skulle inte tveka att anlita Mäklarhuset igen
Tack Henrik"
säljare på Stationsgatan 8C

09 jul 2023

"Bra, trevlig och kompetent mäklare. Väldigt bra att återkoppla efter visningar och ev köpares åsikter. Bra tips och förslag på åtgärder inför försäljning. Fick bra kontakt och lätt att kommunicera med."
säljare på Johannedalsvägen 112

30 jun 2023

"Henrik är en fantastisk person och så lätt att ha att göra med.
På fem dagar hade jag både köpt och sålt.
Rekommenderar honom varmt.
Tack Henrik.
Mvh Li "
säljare på Mellangatan 32

30 jun 2023

"Trevligt bemötande, kunnig och visade ett stort engagemang. "
säljare på Vålandsvägen 27

30 jun 2023

"Henrik är en väldigt trevlig person som var lätt att kommunicera med och ovärderlig vid vår försäljning."
säljare på Lekängsvägen 2E

20 jun 2023

"Henrik är glad trevlig och väldigt lättsam att ha att göra med. Var driven och kompetens vid visningarna. Väldig bra på att återkoppla under försäljning processen. "
säljare på Egnahemsvägen 4

31 mar 2023

"Henrik har gjort ett bra jobb för oss! Att lyckas sälja huset så snabbt i dagens läge är mycket bra gjort"
säljare på Skravlingsvägen 47

25 mar 2023

"Vi kan varmt rekommendera Henrik om du går i tankarna på att sälja. Kommunikativ, tillgänglig, lösningsfokuserad med bra planering genom hela säljprocessen av vår lägenhet."
säljare på Västra Långgatan 67

27 feb 2023

"Ställde många frågor vid den första kontakten och kom väl förberedd till värderingen av lägenheten med en plan för hur försäljningen skulle gå till som han sedan genomförde."
säljare på Båtsmansvägen 3

10 jan 2023

"Mäklaren avdramatiserade processen,"
säljare på Södra Mårtensbacken 45

29 dec 2022

"Henrik är alltid tillgänglig, mycket flexibel och lyhörd avseende vad jag som säljare önskar i samband med min försäljning. Stark rekommendation om du går i tankar på att sälja!"
säljare på Västergatan 27A

22 dec 2022

"Mycket trevlig och duktig mäklare som kändes engagerad. Han har en lika duktig kollega (Johanna Eliasson) som också var med vid försäljningen. Fantastiska människor båda två. Kan varmt rekommendera Henrik och Johanna. "
säljare på Sj-Vägen 5

10 dec 2022

"Vi gillar Henrik för hans lugna och trygga personlighet. Han har haft tålamod med alla våra frågor och funderingar och alltid varit lätt att komma i kontakt med. Vi har känt oss trygga med honom som mäklare."
säljare på Krokforsvägen 23

25 nov 2022

"Bra arbete med hänsyn till skakiga tider på bostadsmarknaden."
säljare på Grönborgsgatan 8C

21 okt 2022

"Vi är helt nöjda med mäklarens insats och kan rekommendera honom till andra."
säljare på Västra Allén 11

20 okt 2022

"Henrik är en kunnig och engagerad mäklaren.
Gjorde ett jättebra jobb med våran försäljning.
Kan verkligen rekommendera Henrik."
säljare på Vattjomsvägen 41

20 okt 2022

"Jätte nöjd med hela processen och det är tack vare Henrik! En riktigt skillnad från före upplevelse med mäklare, kan starkt rekommenderas!!!"
säljare på Väster-Gåltjärn 141

20 okt 2022

"Mkt trevlig och kunnig mäklare, som höll mej uppdaterad i hela processen. Lugnade mej när jag blev lite stressad, när försäljningsläget är något skakigt i nuläget. "
säljare på Bågevägen 21B

20 okt 2022

"Även när bostadsmarknaden frös till is i Sundsvall gav Henrik sitt allt för att nå i mål med vårat sälj, givet att priset gick ner då hela marknaden stannade men han höll sig positiv och alert.
Vi hördes av minst 1 gång i veckan för att stämma av läget, diskutera strategi och om det var något ja..."
"Även när bostadsmarknaden frös till is i Sundsvall gav Henrik sitt allt för att nå i mål med vårat sälj, givet att priset gick ner då hela marknaden stannade men han höll sig positiv och alert.
Vi hördes av minst 1 gång i veckan för att stämma av läget, diskutera strategi och om det var något jag och sambon kunde göra för att underlätta arbetet.
Supernöjd, Henrik är en stjärna på Sundsvalls bostadsrättsmarknad och säljer vi huset framöver kommer han vara den första vi kontaktar!"
Läs mer
säljare på Medborgargatan 53D

19 okt 2022

"Henrik Teiler har lagt ner mycket energi i denna försäljning och på grund av oväntade räntehöjningar mm så har Henrik gjort ett mycket bra jobb. Ett plus är nog också att han är jägare och på så sätt tålmodigt hittat rätt köpare till slut."
säljare på Storgatan 58A

24 jul 2022

"Det är andra gången jag jar fått hjälp att sälja en bostad och Henrik har jaft bra bemötande och varit inkännande. Han har haft god kännedom om området och kunnat ge bra och konstruktiva förslag på hur vi ska gå till väga för att lättare kunna sälja. Rekommenderas varmt!"
"Det är andra gången jag jar fått hjälp att sälja en bostad och Henrik har jaft bra bemötande och varit inkännande. Han har haft god kännedom om området och kunnat ge bra och konstruktiva förslag på hur vi ska gå till väga för att lättare kunna sälja. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Tångstavägen 12

17 jul 2022

"Duktig och engagerad mäklare "
säljare på Lekängsvägen 2G

11 jul 2022

"Henrik är mycket trevlig och engagerad, har hela tiden varit lätt att komma i kontakt med. Han gav bra råd och höll mig uppdaterad med information."
säljare på Båtsmansvägen 3

28 jun 2022

"Henrik har varit fantastisk. Han är hjälpsam och kunnig och lätt att få tag på. Han är också trevlig att ha att göra med. "
säljare på Alnövägen 84

28 jun 2022

"Jordnära mäklare, som inger förtroende, och tillsammans jobbade vi som ett lag och hittade en lösning som gynnade alla parter. Försäjningen gick av bara farten.
Kan absolut rekommendera honom!
Som alla mäklare skall han ta betalt, men jag anser även att han förtjänat arvodet. Ni som är i tagen a..."
"Jordnära mäklare, som inger förtroende, och tillsammans jobbade vi som ett lag och hittade en lösning som gynnade alla parter. Försäjningen gick av bara farten.
Kan absolut rekommendera honom!
Som alla mäklare skall han ta betalt, men jag anser även att han förtjänat arvodet. Ni som är i tagen att sälja, ge honom en chans = win-win.
Lycka till i framtiden Henrik!! "
Läs mer
säljare på Barkvägen 20

21 jun 2022

"Henrik var otroligt duktig på återkoppla under hela resans gång och lyssnade på mig och mina behov inför försäljningen. Har bara goda omdömen att ge samt att jag verkligen fick det pris som jag drömt om! "
säljare på Thulegatan 26

20 jun 2022

"Stort intresse för objektet så det blev budgivning."
säljare på Skakelvägen 5

28 apr 2022

"Jag sålde bostaden privat, men köpte kontrakt skrivningen av Henrik. Det funkade väldigt bra, smidigt och kändes tryggt. "
säljare på Bryggaregränd 3B

20 apr 2022

"Fantastiska Henrik, lyhörd, glad, lättillgänglig (även på helger) och engagerad, skulle aldrig tveka att anlita honom igen.
Välj Henrik och Mäklarhuset "
säljare på Östanå 259

20 apr 2022

"Som säljare är det viktigt att känna sig trygg under hela processen, Henrik har verkligen hållit oss uppdaterade och funnits där vid frågor! "
säljare på Glimmervägen 40

20 mar 2022

"Jag har känt stort förtroende för mäklaren under hela försäljningen och har lätt fått svar på mina frågor, då försäljningen var ett dödsbo där jag som säljare inte hade någon information om objektet som skulle säljas alls."
säljare på Myrbodarna 112

18 mar 2022

"Henrik är jättetrevlig att ha att göra med. Full koll på hela processen. Både köp och sälj!"
säljare på Djupdalsvägen 4

09 feb 2022

"Henrik har varit en mycket bra mäklare från första samtalet till påskrivet avtal. Han har haft bra svar på alla frågor som dyker upp under en försäljning. Jag har även kunna bolla och fått bra råd av honom. Jag rekommenderar Henrik varmt. "
säljare på Tegelbruksgatan 57A

28 jan 2022

"Henrik är supertrevlig, lättsam och lättillgänglig. Kunnig, ärlig och genuin. Att jag tycker att arvodet är för högt beror på att jag allmänt tycker att arvodena är för höga. Har inget med Henrik som person att göra.
Skulle absolut anlita Henrik igen om ytterligare en försäljning blir aktuell "
"Henrik är supertrevlig, lättsam och lättillgänglig. Kunnig, ärlig och genuin. Att jag tycker att arvodet är för högt beror på att jag allmänt tycker att arvodena är för höga. Har inget med Henrik som person att göra.
Skulle absolut anlita Henrik igen om ytterligare en försäljning blir aktuell "
Läs mer
säljare på Nackstavägen 28C

31 dec 2021

"Mycket bra och professionell mäklare som gjorde att jag kände mig trygg i hela processen. Trevlig, lugn, tydlig, ordning och reda. "
säljare på Bänkåsvägen 37

01 dec 2021

"Mäklaren visade ett proffsigt kunnande och ett genuint trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Näset 118

25 nov 2021

"Mitt val av mäklare, efter att ha träffat ett flertal, visade sig vara just rätt för mig.
Öppen för idéer, lämnade löpande information och gjorde verkligen allt jag kunde önska mig.
Känslan att vi gjorde försäljningen tillsammans var väldigt tydlig."
säljare på Kyrkogatan 4

16 nov 2021

"Han va medr mycket kompetent och han var mycket lät att samarbeta"
säljare på Bågevägen 69A

03 nov 2021

"Henrik överträffar alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Personlig, engagerad, humoristisk, jordnära och noga. Aldrig trodde vi att det kunde vara så här roligt och lättsamt att jobba tillsammans med en mäklare inför försäljning. "
säljare på Nämndemansvägen 8

04 okt 2021

"Väldigt trevlig, tillmötesgående och lättsam samt enkelt att få kontakt med"
säljare på Västra vägen 64

13 sep 2021

"Andra husförsäljningen som jag anlitat Henrik. Mycket bra erfarenheter båda gångerna. Snabb på återkoppling vid frågor, lyhörd och okomplicerad."
säljare på Boansvägen 39

31 aug 2021

"Trygg o kompetent vägledning genom snårskogen av dokument, myndigheter och krångliga regler. Henrik fick det att verka enkelt genom sin kunnighet och sitt goda omdöme o genom sin förmåga att se det positiva i svåra situationer fick han oss att känna hopp och tillförsikt även genom de tunga passag..."
"Trygg o kompetent vägledning genom snårskogen av dokument, myndigheter och krångliga regler. Henrik fick det att verka enkelt genom sin kunnighet och sitt goda omdöme o genom sin förmåga att se det positiva i svåra situationer fick han oss att känna hopp och tillförsikt även genom de tunga passagerna.
Enkel, jordnära och lätt till skratt i samtal, men professionell, och fullt seriös när det verkligen gäller.
Vi kunde knappast ha fått en bättre mäklare. "
Läs mer
säljare på Myre 109

14 jul 2021

"Henrik har ett trevligt bemötande, är charmig, lugn, trygg och proffsig mäklare.
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset. Jag var mer än nöjd med bostadsannonsen. En mäklare som jag varmt kan rekommendera.
"
säljare på Västra vägen 56

07 jul 2021

"Henrik är trevlig och engagerad, vi är mycket nöjda!"
säljare på Frölandsvägen 25

30 jun 2021

"Henrik hade stort engamang och jobbade på bra när vi sålde vår gård, han bidrog med bra ideer och ett lugn och en trygghet i denna process."
säljare på Byn 155

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
7
Fritidshus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
27 782 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 128 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 125 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
133 av 133 säljare

Henrik på kartan.

253 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
133 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
6 rum, 156 m²
22 403 kr/m²
Villa, Sundsvall
725 000 kr
3 rum, 67 m²
10 820 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 017 kr/mån
1 295 000 kr
Tomt/Mark, Sundsvall
2 295 000 kr
4 rum, 106 m²
21 650 kr/m²
Villa, Sundsvall
2 195 000 kr
4 rum, 95 m²
23 105 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 059 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Granloholm
2 rum, 72 m²
Utropspris: 750 000 kr
Slutpris saknas
Villa Granlo
8 rum, 203 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Granloholm
6 rum, 149,5 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
Slutpris saknas
Villa Njurunda
3 rum, 49 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
275 000 kr
Lägenhet Nacksta
2 rum, 66 m²
Utropspris: 275 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.