Henrik Teiler

Profilbild för Henrik Teiler
Säljarfavorit
Henrik Teiler
4.9 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
14 st
60 745 000 kr

Bakgrund

Henrik Teiler jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-10-11. Henrik har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2021. Henrik har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 51 485 000 kr.

Presentation

Om du vill ha en engagerad och kunnig mäklare som är lyhörd och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig.

Största affären i livet
Att köpa eller sälja en bostad är en av de största affärerna man gör i livet, då är det viktigt att alla förutsättningar är så bra som möjligt. Om du vill ha bra betalt för din bostad är det viktigt att förbereda försäljningen i god tid och inte lämna saker åt slumpen. Med en strukturerad plan och med fokus på kvalité i varje steg har vi de bästa förutsättningarna att få till en lyckad försäljning.

Nöjda kunder är A och O
Jag har haft förmånen att hjälpa många kunder att byta boende under åren och det bästa kvittot på att de känner sig nöjda är då de återkommer några år senare eller då de rekommenderar mig till sina vänner och bekanta. Om ni skulle fråga mina tidigare kunder så skulle de beskriva mig som kunnig, påläst och engagerad.

Erfarenhet & lokalkännedom
Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2007 och i hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. Sedan 2010 har jag arbetat som fastighetsmäklare, främst i Göteborg men flyttade hem till Sundsvall igen 2015. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, något som du som kund har nytta av i form av min kunskap om stadens alla skolor, busslinjer, restauranger, friluftsliv m m.

Kontakta mig
Tveka inte att kontakta mig om du behöver hjälp med försäljning, värdering eller om du är nyfiken på allt mellan himmel och jord på bostadsmarknaden. Är du på väg att köpa en bostad och gärna vill bolla idéer, priser m m går det så klart också bra att höra av sig. Välkommen att hör av dig till mig.

Mäklarbyrå


Säljare om Henrik.

21 jun 2022

"Henrik var otroligt duktig på återkoppla under hela resans gång och lyssnade på mig och mina behov inför försäljningen. Har bara goda omdömen att ge samt att jag verkligen fick det pris som jag drömt om! "
säljare på Thulegatan 26

20 jun 2022

"Stort intresse för objektet så det blev budgivning."
säljare på Skakelvägen 5

28 apr 2022

"Jag sålde bostaden privat, men köpte kontrakt skrivningen av Henrik. Det funkade väldigt bra, smidigt och kändes tryggt. "
säljare på Bryggaregränd 3B

20 apr 2022

"Fantastiska Henrik, lyhörd, glad, lättillgänglig (även på helger) och engagerad, skulle aldrig tveka att anlita honom igen.
Välj Henrik och Mäklarhuset "
säljare på Östanå 259

20 apr 2022

"Som säljare är det viktigt att känna sig trygg under hela processen, Henrik har verkligen hållit oss uppdaterade och funnits där vid frågor! "
säljare på Glimmervägen 40

20 mar 2022

"Jag har känt stort förtroende för mäklaren under hela försäljningen och har lätt fått svar på mina frågor, då försäljningen var ett dödsbo där jag som säljare inte hade någon information om objektet som skulle säljas alls."
säljare på Myrbodarna 112

18 mar 2022

"Henrik är jättetrevlig att ha att göra med. Full koll på hela processen. Både köp och sälj!"
säljare på Djupdalsvägen 4

09 feb 2022

"Henrik har varit en mycket bra mäklare från första samtalet till påskrivet avtal. Han har haft bra svar på alla frågor som dyker upp under en försäljning. Jag har även kunna bolla och fått bra råd av honom. Jag rekommenderar Henrik varmt. "
säljare på Tegelbruksgatan 57A

28 jan 2022

"Henrik är supertrevlig, lättsam och lättillgänglig. Kunnig, ärlig och genuin. Att jag tycker att arvodet är för högt beror på att jag allmänt tycker att arvodena är för höga. Har inget med Henrik som person att göra.
Skulle absolut anlita Henrik igen om ytterligare en försäljning blir aktuell "
"Henrik är supertrevlig, lättsam och lättillgänglig. Kunnig, ärlig och genuin. Att jag tycker att arvodet är för högt beror på att jag allmänt tycker att arvodena är för höga. Har inget med Henrik som person att göra.
Skulle absolut anlita Henrik igen om ytterligare en försäljning blir aktuell "
Läs mer
säljare på Nackstavägen 28C

31 dec 2021

"Mycket bra och professionell mäklare som gjorde att jag kände mig trygg i hela processen. Trevlig, lugn, tydlig, ordning och reda. "
säljare på Bänkåsvägen 37

01 dec 2021

"Mäklaren visade ett proffsigt kunnande och ett genuint trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Näset 118

25 nov 2021

"Mitt val av mäklare, efter att ha träffat ett flertal, visade sig vara just rätt för mig.
Öppen för idéer, lämnade löpande information och gjorde verkligen allt jag kunde önska mig.
Känslan att vi gjorde försäljningen tillsammans var väldigt tydlig."
säljare på Kyrkogatan 4

16 nov 2021

"Han va medr mycket kompetent och han var mycket lät att samarbeta"
säljare på Bågevägen 69A

03 nov 2021

"Henrik överträffar alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Personlig, engagerad, humoristisk, jordnära och noga. Aldrig trodde vi att det kunde vara så här roligt och lättsamt att jobba tillsammans med en mäklare inför försäljning. "
säljare på Nämndemansvägen 8

04 okt 2021

"Väldigt trevlig, tillmötesgående och lättsam samt enkelt att få kontakt med"
säljare på Västra vägen 64

13 sep 2021

"Andra husförsäljningen som jag anlitat Henrik. Mycket bra erfarenheter båda gångerna. Snabb på återkoppling vid frågor, lyhörd och okomplicerad."
säljare på Boansvägen 39

31 aug 2021

"Trygg o kompetent vägledning genom snårskogen av dokument, myndigheter och krångliga regler. Henrik fick det att verka enkelt genom sin kunnighet och sitt goda omdöme o genom sin förmåga att se det positiva i svåra situationer fick han oss att känna hopp och tillförsikt även genom de tunga passag..."
"Trygg o kompetent vägledning genom snårskogen av dokument, myndigheter och krångliga regler. Henrik fick det att verka enkelt genom sin kunnighet och sitt goda omdöme o genom sin förmåga att se det positiva i svåra situationer fick han oss att känna hopp och tillförsikt även genom de tunga passagerna.
Enkel, jordnära och lätt till skratt i samtal, men professionell, och fullt seriös när det verkligen gäller.
Vi kunde knappast ha fått en bättre mäklare. "
Läs mer
säljare på Myre 109

14 jul 2021

"Henrik har ett trevligt bemötande, är charmig, lugn, trygg och proffsig mäklare.
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset. Jag var mer än nöjd med bostadsannonsen. En mäklare som jag varmt kan rekommendera.
"
säljare på Västra vägen 56

07 jul 2021

"Henrik är trevlig och engagerad, vi är mycket nöjda!"
säljare på Frölandsvägen 25

30 jun 2021

"Henrik hade stort engamang och jobbade på bra när vi sålde vår gård, han bidrog med bra ideer och ett lugn och en trygghet i denna process."
säljare på Byn 155

29 jun 2021

"Kanon engagemang, väldigt lätt att få tag på och har svar på eventuella frågor."
säljare på Fröstvägen 2

24 apr 2021

"Henrik har ett trevligt medmötande och han är engagerad och professionell i sin mäklarroll."
säljare på Gilleberget 1B

23 apr 2021

"Vi fick bra vägledning till en smidig försäljning."
säljare på Stenbrottsvägen 16

21 apr 2021

"Vi är jätte nöjd med mäklaren. Professionell,trevlig,duktig,alltid redo att hjälpa till.
Han gjorde sitt jobb med högsta betyg."
säljare på Mellangatan 19A

17 apr 2021

"Henrik är väldigt engagerad och på första träffen kom han väl förberedd och kunde svara på frågor om huset och tomten. Att visa upp det på första träffen, gjorde att jag valde att anlita Henrik. Han har varit väldigt realistisk i sin bedömning av huset och hjälpte mig även att justera detaljer ti..."
"Henrik är väldigt engagerad och på första träffen kom han väl förberedd och kunde svara på frågor om huset och tomten. Att visa upp det på första träffen, gjorde att jag valde att anlita Henrik. Han har varit väldigt realistisk i sin bedömning av huset och hjälpte mig även att justera detaljer till både fotografering och visning. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete. "
Läs mer
säljare på Bällstavägen 37

16 apr 2021

"Han kändes trygg och kunnig. Vilket var viktig för oss. Det är ju en stor affär att sälja det som varit ens hem i 40 år. Vi kände oss väl omhändertagna"
säljare på Volframvägen 2

27 mar 2021

"Kan rekommendera Henrik Teiler.
Han skötte försäljningen av vårt hus på bästa sätt. "
säljare på Myrtenvägen 8

22 dec 2020

"Jättebra med mäklare som ordnar ALLT extrajobb med försäljningen samt återkopplar vid varje delmoment.
Tack"
säljare på Sveavägen 20

09 dec 2020

"Vi fick bra kontakt med mäklaren från första början. han var lättsam att förstå och komma överens med, vi hade bra kemi med varann. dvs en skyts kille, tycker vi.
MVH Gunvor & Lennart Jonsson "
säljare på Sillre 181

07 dec 2020

"En mäklare med ett trevligt bemötande och bra driv. Bidrog till en smidig säljprocess! "
säljare på Sveavägen 24

07 dec 2020

"Ett mycket gott bemötande, lyssnande inger säkerhet och trygghet.
Ett stort plus
"
säljare på Riddargatan 33A

04 dec 2020

"Duktig och engagerad"
säljare på Parkgatan 28B

19 nov 2020

"Henrik Teiler är en mäklare som jag definitivt kan rekommendera. Han är professionell, lugn och har glimten i ögat. Han är alltid lätt att få kontakt med och han ger det lilla extra. I en så pass stor affär har jag känt mig trygg genom hela processen. Anlita honom helt enkelt! "
"Henrik Teiler är en mäklare som jag definitivt kan rekommendera. Han är professionell, lugn och har glimten i ögat. Han är alltid lätt att få kontakt med och han ger det lilla extra. I en så pass stor affär har jag känt mig trygg genom hela processen. Anlita honom helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Norrbacksvägen 42

16 nov 2020

"Jag har både anlitat Henrik vid försäljning av min bostad och varit på visning av annan bostad genom honom. Fem av fem i betyg!"
säljare på Vidarstigen 9E

04 nov 2020

"Henrik var alltid snabb på att svara på frågor och delge information under hela säljprocessen. Trevlig, kunning och sympatisk mäklare som inger förtroende. "
säljare på Törnrosvägen 6F

28 okt 2020

"Henrik är en lugn, rolig och trygg att ha att göra med.
Är en mycket proffsig och duktig mäklare som Jag verkligen kan rekommendera."
säljare på Nackstavägen 40B

26 okt 2020

"Så proffsig lyhörd kille. Skötte all kontakt med banker, el och försäkringar. Vi fick ett mycket positivt intryck av Henrik. "
säljare på Unnviksvägen 4

26 okt 2020

"Henrik var trevlig och hjälpsam. Han gav oss goda råd inför styling och hade ett öga för vad som var unikt med just vår bostadsrätt."
säljare på Malmövägen 141

05 okt 2020

"We were selling the house from abroad and Henrik made himself very available to us to answer our questions at anytime."
säljare på Aprilvägen 28

06 sep 2020

"Alltid trevlig, hjälpsam, lyhörd och proffsig."
säljare på Bölevägen 3

01 sep 2020

"Vi fick ett trevligt bemötande och tydliga svar på våra frågor. Vi var mer än nöjda med hans insats och engagemang."
säljare på Gålviken 148

01 sep 2020

"Vi är jättenöjda och är imponerad av hans engagemang, kunde inte vara bättre."
säljare på Sockenvägen 14

11 aug 2020

"Ordning och reda "
säljare på Strömstadsvägen 100

08 jul 2020

"Henrik var i hela processen trevlig, engagerad, kommunikativ, seriös, tillgänglig och genomförde försäljningen med bravur! "
säljare på Bygatan 15

07 jul 2020

"Henrik blev ett solklart val av mäklare när jag hade honom hemma för att värdera min bostad. Henrik är lugn och sansad men har fortfarande humor som gör att det blir en lättsam relation. Han kom in med en positiv inställning och förmedlade ett förtroende som gjorde att jag upplevde att han såg mi..."
"Henrik blev ett solklart val av mäklare när jag hade honom hemma för att värdera min bostad. Henrik är lugn och sansad men har fortfarande humor som gör att det blir en lättsam relation. Han kom in med en positiv inställning och förmedlade ett förtroende som gjorde att jag upplevde att han såg min bostad personligt, och inte bara som "ett objekt".
Jag fick hela tiden en bra återkoppling, och han kontaktade mig kontinuerligt med information och för att ta information som han kände han ville ha för att göra ett så bra jobb som möjligt.
Kan varmt rekommendera Henrik, min bostad gick dessutom långt över mina förväntningar prismässigt!"
Läs mer
säljare på Sveavägen 24

14 maj 2020

"Henrik är engagerad, duktig på att informera löpande och bryr sig verkligen! "
säljare på Haparandavägen 107

01 maj 2020

"Trevligt bemötande och det gick snabbt och smidigt att genomföra försäljningen"
säljare på Bruddalen 154

30 apr 2020

"Glad o lättsam med egna idéer. "
säljare på Glimmervägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
12
Lägenhet
10
Kedjehus
2
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
51 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 88 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 86 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
84 av 85 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Henrik på kartan.

207 tidigare annonser
11 bostäder till salu
89 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

795 000 kr
3 rum, 83 m²
9 578 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 054 kr/mån
1 650 000 kr
6 rum, 104 m²
15 865 kr/m²
Villa, Sundsvall
1 195 000 kr
3 rum, 81,5 m²
14 753 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 928 kr/mån
2 650 000 kr
6 rum, 130 m²
20 384 kr/m²
Villa, Sundsvall
495 000 kr
Tomt/Mark, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Alnö
6 rum, 162 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Alliero
5 rum, 109 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
1 475 000 kr
Lägenhet Skönsmon
+ 80 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 100 000 kr
Villa Alnö
5 rum, 124 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
1 210 000 kr
Lägenhet Granloholm
+ 60 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 150 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.