Henrik Björnbäck

Profilbild för Henrik Björnbäck
Säljarfavorit
Henrik Björnbäck
4.9 / 5
(78 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
30 st
77 205 000 kr

Bakgrund

Henrik Björnbäck jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-25. Henrik har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Henrik har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 73 040 000 kr.

Presentation

Med fingertoppskänsla för service och kundbemötande är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. Henrik har arbetat i branschen sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen. Det är en självklarhet för honom att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för både köpare och säljare för att uppnå bästa möjliga resultat.

För att lyckas med sina affärer är Henriks främsta egenskaper att vara påläst, lyhörd och driven. Med Bjurfors starka varumärke skapar Henrik de bästa förutsättningarna för sina kunder

MERITER:
2021 - Partner Bjurfors
2021 - Topp 3 antal rekommendationer på Hisingen (Q3)

Mäklarbyrå


Säljare om Henrik.

26 jan 2022

"Avslappnad, lugn, tog rätt beslut vid rätt tidpunkt och tänkte på mina åsikter o tanker genom hela processen! Rekommenderar starkt Henrik!"
säljare på Brunnehagen 1

26 jan 2022

"Henrik ger ett energiskt och förtroendeingivande intryck. Seriös men ändå lättsam approach, vilket passade oss. Försäljningen gick väldigt smidigt där Henrik höll oss uppdaterade på ett bra sätt.
Rekommenderar verkligen Henrik, vi är supernöjda!"
säljare på Fjärdingsgatan 15

14 jan 2022

"Henrik has great skills on letting me understand the market and the procedures, plus his personality makes me feel comfortable. Henrik is patient, listening oriented, always try to listen to his customer's opinion before explain his, and once he starts explaining, he makes clear logic and easy understand."
säljare på Borstbindaregatan 5

27 dec 2021

"Lägenheten blev såld dagen innan julafton, en period då kanske inte så många köpare är på marknaden, efter att Henrik jobbat på trots semester och sjukdom. Helnöjd! "
säljare på Sven-Agne Larssons väg 7

19 dec 2021

"Henrik stöttade oss genom hela processen med både köp och sälj. Han tog sig alltid tid för att lyssna på mina många frågor och gav betryggande svar.
Tack vare Henriks hjälp blev vår upplevelse utav både köp och sälj oerhört smidig och stressfri! "
säljare på Lantmätaregatan 17B

16 dec 2021

"Henrik är en otrolig transparent, kommunikativ och engagerad mäklare. Lugnt och sansat sätter han realistiska förväntningar och guidar genom hela processen.
Kan varmt rekommendera att såväl köpa som sälja med honom."
säljare på Majvivsgatan 2A

30 nov 2021

"Jag är mycket nöjd med Henrik. Han var mycket driven & proffsig under hela processen. Gav goda råd och var alltid tillgänglig.
Rekommenderar Henrik till alla som vill få en proffsig och smidig försäljning. "
säljare på Beryllgatan 17

17 nov 2021

"Mycket bra , på det hela så blev man nöjd över det hela i slutändan..
Väldigt tillmötesgående och duktig.. Rekommenderas! "
säljare på Virvelvindsgatan 20A

13 nov 2021

"Mycket trevlig och tillmötesgående genom hela processen, från första mötet till försäljning."
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 2

12 nov 2021

"Mycket kompetent i sitt yrke och man fick snabbt ett högt förtroende som bara växte under processen. Kommer att rekommendera honom till vänner o bekanta som en person man kan lita på. Högsta betyg utan tvekan höll mig underrättad hela tiden om vad som pågick."
säljare på Lillekärr Norra 185

22 okt 2021

"Henrik var en klippa genom hela processen, lyhörd och driven. Alla funderingar möttes med välmotiverade svar och han jobbade för bästa möjliga resultat ända fram tills pappren var signerade. Ser fram emot att jobba med Henrik igen! "
säljare på Virvelvindsgatan 30

19 okt 2021

"Professionell, målinriktad, trevlig att ha att göra med och transparent i alla delar av vårt samarbete."
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21B

13 okt 2021

"Henrik visade direkt från första kontakten vilken typ av mäklare han vill vara; Lugn, trevlig och framåt på ett sätt som inger förtroende. Under hela vår process har han alltid tagit sig tid för att svara på frågor och hållit oss uppdaterade med det som sker på marknaden runtomkring vår lägenhet. Henrik har sett till att vår försäljning blev helt fri från stress och vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Hallegatan 5

23 sep 2021

"Världsklass! Henrik var otroligt engagerad, lyhörd och ambitiös. Redan från start fick man känslan av en trygghet och pålitlighet för hans professionella utförande. Kan varmt rekommendera denna mäklare! "
säljare på Åby Allé 5

14 sep 2021

"Nej, jag tycker inte man kan säga att en mäklare var prisvärd. Jag tycker det är för mycket pengar. Fotografen som tog våra bilder var inte bra och gjorde heller inget bra jobb. Vi är nöjda med mäklaren men inte saker runt om."
säljare på Trollhasselgatan 27

14 sep 2021

"Henrik på Bjurfors hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt och smidigt. Hans engagemang, kompetens och kontinuerliga återkoppling gjorde att jag kände mig trygg från start till slut. Kan verkligen rekommendera Henrik, toppenmäklare! "
säljare på Östanvindsgatan 7B

09 sep 2021

"Bästa mäklaren. Om vi skulle behöva sälja vår nya bostad så hade jag anlitat Henrik igen."
säljare på Sägengatan 21

07 sep 2021

"Vi har varit mycket nöjda med Henrik! Han har genomgående varit lyhörd, tydlig och transparent. Höll oss väl uppdaterade och var lätt att komma i kontakt med. Rekommenderar varmt!"
säljare på Övre Hallegatan 28

02 sep 2021

"Henriks smittsamma energi gjorde denna försäljningen till ett rent nöje! Många frågor som ska redas ut och funderingar finns när det gäller bostadsförsäljning, men Henrik arbetar lugnt och sakligt så fanns inte en stund då jag inte trodde att denna affär skulle ordna sig på bästa sätt."
säljare på Fyrklöversgatan 13

01 sep 2021

"Väldigt nöjd med Henrik. Jag var trygg i mitt val av mäklare under hela processen.
Mycket positiv energi, lätt att jobba med och stort engagemang."
säljare på Arvesgärde 11

20 jul 2021

"Jag var bortrest under min försäljning men Henrik löste allt smidigt och lätt i alla fall. Inget krångel, bra kille. "
säljare på Virvelvindsgatan 30

15 jul 2021

"Snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och han har haft ett stort driv och engagemang genom hela säljprocessen. Mycket nöjd!"
säljare på Ullmansgatan 5A

14 jul 2021

"Jag fick förtroende för Henrik från första kontakten och hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt. Han var inlyssnande och fick mig att känna mig trygg genom hela processen genom bra kommunikation och positiv energi. Kan varmt rekommendera Henrik till framtida bostadssäljare! "
säljare på Övre Hallegatan 32

09 jul 2021

"Alltid positiv och trevlig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Toleredsgatan 16C

06 jul 2021

"Väldigt nöjd med Henrik som Mäklare. Han är mån om kundens önskemål och kompetent i sin roll."
säljare på Lillhagens Sandlycka 3B

01 jul 2021

"Professionellt bemötande och bra rådgivning rakt igenom. Väldigt smidig kommunikation."
säljare på Anna Lesselsgatan 2C

23 jun 2021

"Supertrevlig, lojal, ödmjuk och inlyssnande.
Får ifrån mig ett fantastiskt betyg och kan verkligen rekomendrra, även när man känner att man är i en stressad situation får man ett lugn utav Henrik.
Helheten beskriver jag med supernöjd.
/Kristina "
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

17 jun 2021

"Henrik är en naturlig teamspelare som är vass, strukturerad, flexibel, föetroendeingivande, kompetent och omsorgsfull! Tack vare hans insats fick vi igenom det som jag inte trodde skulle gå. Jag är otroligt tacksam och vet vem jag ska ringa om jag står inför ett bostadsökande i framtiden!"
säljare på Guldpokalsgatan 7B

11 jun 2021

"Jag är otroligt nöjd med Henrik som mäklare! Han var lugn, lyhörd, proffsig, tog alltid till sig av mina önskemål och framför allt - han såg till att min bostadsförsäljning blev en riktig superaffär! Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Övre Hallegatan 30

27 maj 2021

"Henrik har varit en fantastisk mäklare under processen. Han har hela tiden varit lyhörd, engagerad och transparent vilket inte alltid har varit självklart för alla mäklare vi har träffat. Han har också sett till att hela tiden uppdatera oss och haft olika strategier om inte första gick enligt plan. Jag kunde inte önskat en bättre mäklare.
Jag ger honom mina varmaste rekommendationer.
Tack Henrik!"
säljare på Önskevädersgatan 37

17 maj 2021

"Engagerad och kompetent "
säljare på Douglasgatan 2B

04 maj 2021

"Kändes tryggt och bra hela vägen."
säljare på Rambergsvägen 25B

16 apr 2021

"Vi ville ha en snabb och smidig försäljning till rätt pris och det fick vi. Helnöjda med mäklaren som var lätt att prata med och till stor hjälp. "
säljare på Douglasgatan 2C

06 feb 2021

"Jag tycker Henrik på bjursfors var lysande och briljant rakt igenom hela affären, hand skötte alla sina uppgifter som mäklare på ett otroligt bra sätt, Jag kan varmt rekommendera honom, han gjorde en fantastisk insats "
säljare på Brunnehagen 10

30 nov 2020

"Vi är så glada och nöjda med Henriks insats i våran bostadsförsäljning!
Han har under hela processen varit tillgänglig för frågor och info, enkel att få tag på.
Arbetat utifrån våran tidsplan, varit inlyssnande och realistisk.
Att sälja en bostad mitt under en pandemi är inte givet men det har känts tryggt och bra att sälja med Henrik!
Vi är super nöjda och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Gibraltargatan 60

26 nov 2020

"Mycket bra och kompetent mäklare! Supernöjd!"
säljare på Norra Liden 31

24 nov 2020

"På ett proffsigt och personligt sätt slussades jag snabb genom hela processen, snabb feedback och förklaringar. Kan verkligen rekommendera Henrik Björnbäck"
säljare på Ingenjörsgatan 3A

05 nov 2020

"Henrik är en väldigt engagerad och trevlig mäklare. Han ger ett pålitligt intryck som väl stämmer med hur han skötte vår försäljning. Snabb återkoppling som var såväl tydlig som informativ. Och en flexibilitet för att få till ett snabbt avslut på en nivå över vad vi själva trodde. Rekommenderar Henrik till alla som ska sälja."
säljare på Södra Hamngatan 5B

28 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Henrik. Det var särskilt viktigt för mig som bor i USA att hitta rätt mäklare. Har inte bott i Sverige på många år, så jag behövde verkligen någon som dels kan marknaden, och som jag kunde lita på. Tidsskillnaden är 6 timmar, men Henrik svarade alltid i telefon eller svarade på mina mail så fort jag kontaktade honom. Trevlig och sympatisk. Visade respekt för mina åsikter. Och det blev en snabb affär!"
säljare på Linnéplatsen 3

26 sep 2020

"Henrik är snabb, kunnig, kundmedveten och resultatfokuserad. Han brinner för jobbet och processen. Han får gärna representera oss även vid nästa försäljning."
säljare på Stora Badhusgatan 30

21 sep 2020

"Henrik gör det där extra! Jag tror att en mäklare verkligen kan göra skillnad i en bostadsaffär och jag valde noggrant mellan flera mäklare. Henrik var det självklara valet - det går inte att göra mäklarjobbet bättre än han gör!"
säljare på Linnégatan 63

19 sep 2020

"Henrik är ett fullblodsproffs!
Härlig personlighet. Glimten i ögat men proffsig när det krävs. Väldigt tryggt att ha honom som mäklare.
Han gör alltid det där extra man så gärna vill som säljare. Erik Olsson ska vara glada och tacksamma att dom har honom hos sig. Garanterat en av Göteborgs absolut bästa mäklare. 6 av 5 stjärnor."
säljare på Norra Liden 23

14 sep 2020

"Otroligt driven och hela tiden "på", alltid tillgänglig, kunnig om sitt specialområde, realist vad beträffade priset, rolig, socialt kompetent, allt man kan förvänta sig av en utmärkt mäklare! "
säljare på Norra Liden 15

11 aug 2020

"Mycket trevlig, ambitiös och lyhörd.
Jag kan rekommendera Henrik till alla"
säljare på Mandolingatan 9

09 aug 2020

"Bästa mäklaren jag mött någonsin"
säljare på Barytongatan 1

31 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Henriks, duktig, lyhörd och ohört proffsig. 5/5
"
säljare på Nilssonsberg 20

21 jul 2020

"Proffsigt bemötande från början till slut. "
säljare på Övre Djupedalsgatan 5A

17 jul 2020

"Socialt intelligent individ med stor förståelse för kommunikationens dynamik. Hennrik är driven och känner till marknaden väl. Jag hade honom som min mäklare... men jag tror att både köpare och säljare kan lita helt på honom för att han är äkta och korrekt. Han är den bästa! "
säljare på Norra Liden 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
73 040 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 77 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 77 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 75 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
78 av 78 säljare

Henrik på kartan.

83 tidigare annonser
4 bostäder till salu
78 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
2 rum, 55 m²
38 090 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 241 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 38 m²
47 236 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 318 kr/mån
1 925 000 kr
3 rum, 71,5 m²
27 112 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 093 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 34 m²
52 794 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 482 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 650 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 55 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Avslappnad, lugn, tog rätt beslut vid rätt tidpunkt och tänkte på mina åsikter o tanker genom hela processen! Rekommenderar starkt Henrik!"
2 810 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 315 000 kr
2 rum, 45,8 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henrik ger ett energiskt och förtroendeingivande intryck. Seriös men ändå lättsam approach, vilket passade oss. Försäljningen gick väldigt smidigt där Henrik höll oss uppdaterade på ett bra sätt.
Rekommenderar verkligen Henrik, vi är supernöjda!"
2 345 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 50 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henrik has great skills on letting me understand the market and the procedures, plus his personality makes me feel comfortable. Henrik is patient, listening oriented, always try to listen to his customer's opinion before explain his, and once he starts explaining, he makes clear logic and easy understand."
3 410 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 215 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 240 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 245 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.