Henrik Björnbäck

Profilbild för Henrik Björnbäck
Säljarfavorit
Henrik Björnbäck
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
24 st
62 165 000 kr

Bakgrund

Henrik Björnbäck jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-25. Henrik har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Henrik har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 63 260 000 kr.

Presentation

Med fingertoppskänsla för service och kundbemötande är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. Henrik har arbetat i branschen sedan 2016 och specialiserar sig på bostadsrätter på Hisingen. Det är en självklarhet för honom att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för både köpare och säljare för att uppnå bästa möjliga resultat.

För att lyckas med sina affärer är Henriks främsta egenskaper att vara påläst, lyhörd och driven. Med Bjurfors starka varumärke skapar Henrik de bästa förutsättningarna för sina kunder

Mäklarbyrå


Säljare om Henrik.

14 sep 2021

"Nej, jag tycker inte man kan säga att en mäklare var prisvärd. Jag tycker det är för mycket pengar. Fotografen som tog våra bilder var inte bra och gjorde heller inget bra jobb. Vi är nöjda med mäklaren men inte saker runt om."
säljare på Trollhasselgatan 27

14 sep 2021

"Henrik på Bjurfors hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt och smidigt. Hans engagemang, kompetens och kontinuerliga återkoppling gjorde att jag kände mig trygg från start till slut. Kan verkligen rekommendera Henrik, toppenmäklare! "
säljare på Östanvindsgatan 7B

09 sep 2021

"Bästa mäklaren. Om vi skulle behöva sälja vår nya bostad så hade jag anlitat Henrik igen."
säljare på Sägengatan 21

07 sep 2021

"Vi har varit mycket nöjda med Henrik! Han har genomgående varit lyhörd, tydlig och transparent. Höll oss väl uppdaterade och var lätt att komma i kontakt med. Rekommenderar varmt!"
säljare på Övre Hallegatan 28

02 sep 2021

"Henriks smittsamma energi gjorde denna försäljningen till ett rent nöje! Många frågor som ska redas ut och funderingar finns när det gäller bostadsförsäljning, men Henrik arbetar lugnt och sakligt så fanns inte en stund då jag inte trodde att denna affär skulle ordna sig på bästa sätt."
säljare på Fyrklöversgatan 13

01 sep 2021

"Väldigt nöjd med Henrik. Jag var trygg i mitt val av mäklare under hela processen.
Mycket positiv energi, lätt att jobba med och stort engagemang."
säljare på Arvesgärde 11

20 jul 2021

"Jag var bortrest under min försäljning men Henrik löste allt smidigt och lätt i alla fall. Inget krångel, bra kille. "
säljare på Virvelvindsgatan 30

15 jul 2021

"Snabb på att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och han har haft ett stort driv och engagemang genom hela säljprocessen. Mycket nöjd!"
säljare på Ullmansgatan 5A

14 jul 2021

"Jag fick förtroende för Henrik från första kontakten och hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt. Han var inlyssnande och fick mig att känna mig trygg genom hela processen genom bra kommunikation och positiv energi. Kan varmt rekommendera Henrik till framtida bostadssäljare! "
säljare på Övre Hallegatan 32

09 jul 2021

"Alltid positiv och trevlig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Toleredsgatan 16C

06 jul 2021

"Väldigt nöjd med Henrik som Mäklare. Han är mån om kundens önskemål och kompetent i sin roll."
säljare på Lillhagens Sandlycka 3B

01 jul 2021

"Professionellt bemötande och bra rådgivning rakt igenom. Väldigt smidig kommunikation."
säljare på Anna Lesselsgatan 2C

23 jun 2021

"Supertrevlig, lojal, ödmjuk och inlyssnande.
Får ifrån mig ett fantastiskt betyg och kan verkligen rekomendrra, även när man känner att man är i en stressad situation får man ett lugn utav Henrik.
Helheten beskriver jag med supernöjd.
/Kristina "
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

17 jun 2021

"Henrik är en naturlig teamspelare som är vass, strukturerad, flexibel, föetroendeingivande, kompetent och omsorgsfull! Tack vare hans insats fick vi igenom det som jag inte trodde skulle gå. Jag är otroligt tacksam och vet vem jag ska ringa om jag står inför ett bostadsökande i framtiden!"
säljare på Guldpokalsgatan 7B

11 jun 2021

"Jag är otroligt nöjd med Henrik som mäklare! Han var lugn, lyhörd, proffsig, tog alltid till sig av mina önskemål och framför allt - han såg till att min bostadsförsäljning blev en riktig superaffär! Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Övre Hallegatan 30

27 maj 2021

"Henrik har varit en fantastisk mäklare under processen. Han har hela tiden varit lyhörd, engagerad och transparent vilket inte alltid har varit självklart för alla mäklare vi har träffat. Han har också sett till att hela tiden uppdatera oss och haft olika strategier om inte första gick enligt plan. Jag kunde inte önskat en bättre mäklare.
Jag ger honom mina varmaste rekommendationer.
Tack Henrik!"
säljare på Önskevädersgatan 37

17 maj 2021

"Engagerad och kompetent "
säljare på Douglasgatan 2B

04 maj 2021

"Kändes tryggt och bra hela vägen."
säljare på Rambergsvägen 25B

16 apr 2021

"Vi ville ha en snabb och smidig försäljning till rätt pris och det fick vi. Helnöjda med mäklaren som var lätt att prata med och till stor hjälp. "
säljare på Douglasgatan 2C

06 feb 2021

"Jag tycker Henrik på bjursfors var lysande och briljant rakt igenom hela affären, hand skötte alla sina uppgifter som mäklare på ett otroligt bra sätt, Jag kan varmt rekommendera honom, han gjorde en fantastisk insats "
säljare på Brunnehagen 10

30 nov 2020

"Vi är så glada och nöjda med Henriks insats i våran bostadsförsäljning!
Han har under hela processen varit tillgänglig för frågor och info, enkel att få tag på.
Arbetat utifrån våran tidsplan, varit inlyssnande och realistisk.
Att sälja en bostad mitt under en pandemi är inte givet men det har känts tryggt och bra att sälja med Henrik!
Vi är super nöjda och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Gibraltargatan 60

26 nov 2020

"Mycket bra och kompetent mäklare! Supernöjd!"
säljare på Norra Liden 31

24 nov 2020

"På ett proffsigt och personligt sätt slussades jag snabb genom hela processen, snabb feedback och förklaringar. Kan verkligen rekommendera Henrik Björnbäck"
säljare på Ingenjörsgatan 3A

05 nov 2020

"Henrik är en väldigt engagerad och trevlig mäklare. Han ger ett pålitligt intryck som väl stämmer med hur han skötte vår försäljning. Snabb återkoppling som var såväl tydlig som informativ. Och en flexibilitet för att få till ett snabbt avslut på en nivå över vad vi själva trodde. Rekommenderar Henrik till alla som ska sälja."
säljare på Södra Hamngatan 5B

28 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Henrik. Det var särskilt viktigt för mig som bor i USA att hitta rätt mäklare. Har inte bott i Sverige på många år, så jag behövde verkligen någon som dels kan marknaden, och som jag kunde lita på. Tidsskillnaden är 6 timmar, men Henrik svarade alltid i telefon eller svarade på mina mail så fort jag kontaktade honom. Trevlig och sympatisk. Visade respekt för mina åsikter. Och det blev en snabb affär!"
säljare på Linnéplatsen 3

26 sep 2020

"Henrik är snabb, kunnig, kundmedveten och resultatfokuserad. Han brinner för jobbet och processen. Han får gärna representera oss även vid nästa försäljning."
säljare på Stora Badhusgatan 30

21 sep 2020

"Henrik gör det där extra! Jag tror att en mäklare verkligen kan göra skillnad i en bostadsaffär och jag valde noggrant mellan flera mäklare. Henrik var det självklara valet - det går inte att göra mäklarjobbet bättre än han gör!"
säljare på Linnégatan 63

19 sep 2020

"Henrik är ett fullblodsproffs!
Härlig personlighet. Glimten i ögat men proffsig när det krävs. Väldigt tryggt att ha honom som mäklare.
Han gör alltid det där extra man så gärna vill som säljare. Erik Olsson ska vara glada och tacksamma att dom har honom hos sig. Garanterat en av Göteborgs absolut bästa mäklare. 6 av 5 stjärnor."
säljare på Norra Liden 23

14 sep 2020

"Otroligt driven och hela tiden "på", alltid tillgänglig, kunnig om sitt specialområde, realist vad beträffade priset, rolig, socialt kompetent, allt man kan förvänta sig av en utmärkt mäklare! "
säljare på Norra Liden 15

11 aug 2020

"Mycket trevlig, ambitiös och lyhörd.
Jag kan rekommendera Henrik till alla"
säljare på Mandolingatan 9

09 aug 2020

"Bästa mäklaren jag mött någonsin"
säljare på Barytongatan 1

31 jul 2020

"Kan varmt rekommendera Henriks, duktig, lyhörd och ohört proffsig. 5/5
"
säljare på Nilssonsberg 20

21 jul 2020

"Proffsigt bemötande från början till slut. "
säljare på Övre Djupedalsgatan 5A

17 jul 2020

"Socialt intelligent individ med stor förståelse för kommunikationens dynamik. Hennrik är driven och känner till marknaden väl. Jag hade honom som min mäklare... men jag tror att både köpare och säljare kan lita helt på honom för att han är äkta och korrekt. Han är den bästa! "
säljare på Norra Liden 35

08 jul 2020

"Henrik var toppen! Väldigt engagerad och gav ett pålitligt intryck. Det jag uppskattade mest var att han var tillgänglig alla timmar på dygnet. Han hade bra återkoppling och gav information till mig som säljare kontinuerligt vilket gjorde att jag hade koll på läget och kände mig trygg. Han kom med rekommendationer men var också väldigt tydlig med att jag som säljare skall ta det beslut som jag själv ville i slutändan. Trevlig och social vilket gjorde försäljningen till en positiv upplevelse. Skulle definitivt rekommendera Henrik till andra! "
säljare på Kungsgatan 7B

10 jun 2020

"Mäklaren var mycket proffsig i sitt tänkande, upplägg och var följsam samtidigt som han betonade sina egna ideer utan att vara för på.
Detta var genomgående för hela affären, kunde inte haft en trevligare mäklare!"
säljare på Drottninggatan 77

16 mar 2020

"Jag har haft förmånen att ha Henrik Björnbäck som mäklare. Jag kände stort förtroende för honom. Hans kunskap, noggrannhet, positivitet och hjälpsamhet gav mig trygghet genom säljprocessen."
säljare på Arvid Lindmansgatan 23E

07 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med Henriks insats i samband med försäljningen av vår lägenhet. Han har visat ett oerhört engagemang och professionalism och vi vill verkligen rekommendera honom till andra! "
säljare på Norra Liden 8

28 feb 2020

"Blev rekommenderad Henrik av en vän som tipsade om att han var en engagerad och utåtriktad mäklare och efter att ha träffat flera andra mäklare sa magkänslan att jag skulle välja just Henrik som min mäklare. Det valet har jag inte fått ångra en enda gång, Henrik har fått mig som säljare av bostad att känna mig trygg längs hela processen och gav mig varje kväll uppdateringar om nyheter i säljprocessen vilket gav mig en inblick i hur arbetet gick. Något som också varit väldigt uppskattat är att alla frågor som dykt upp har Henrik tålmodigt och tydligt svarat på utan att jag känd mig dum eller besvärlig och om det var någon fråga som han inte visste på rak arm var han ärlig med det och tog sig tiden att kolla upp fakta istället för att ge ett oärligt svar. Jag kan varmt rekommendera att använda Henrik som mäklare då han är ett riktigt kap till mäklare ! "
säljare på Pinnharvsgatan 7B

20 feb 2020

"Vi fastnade för Henrik när vi var på en visning med honom där vi märkte att han tog sig an alla besökare på ett lättsamt men seriöst sätt, vi kände oss trygga där. Så ville vi att våra kommande köpare också skulle känna.
Efter att ha jämfört med andra mäklare valde vi att anlita Henrik. Ett val vi verkligen inte ångrar!
Henrik har varit engagerad, lätt att ha att göra med och haft ett otroligt driv i vår försäljning. Vi har känt oss 100% trygga i vår process. Det märks att han älskar sitt yrke och han visar stort intresse för oss som kund, han har kommit med goda tips och råd samt lyssnat till våra önskemål.
Vår försäljning blev över förväntan! Det märks att Henrik har ett gott kundregister där han är lyhörd och lyssnar till framtida köpares önskemål. Försäljningen gick otroligt smidig och vi är mer än nöjda!
Vi kan och kommer varmt rekommendera Henrik vid er försäljning! "
säljare på Ingenjörsgatan 7A

27 nov 2019

"Mycket bra arbete utfört på kort varsel. Alltid tillgänglig. "
säljare på Jägaregatan 6A

24 nov 2019

"Henrik is an excellent agent and acted beyond my expectations. He was always there for me when I had question and had patience. As a foreigner I know I am not the easiest client but Henrik always made sure to make an extra effort. I highly recommend him to others due to his high professionalism."
säljare på Nilssonsberg 6

21 nov 2019

"Henrik är en mycket engagerad och målinriktad, kände mig trygg under hela försäljningsprocessen i vetskap att han skulle få ut maximalt för bostaden. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Hvitfeldtsgatan 11A

21 nov 2019

"Mäklaren var tydlig och trevlig och vi hade en mycket god kommunikation och vi fick uppfattningen om att mäklaren jobbade aktivt för oss för att få ett pris som vi var nöjda med. Mäklaren var pedagogisk och tillgänglig för frågor."
säljare på Sveagatan 3

27 okt 2019

"En mycket engagerad, lyhörd, kunnig och trevlig mäklare. Han drev på hela fsg-processen så att mitt mål uppfylldes med råge! Jag hade tur att han hade förmågan att sälja in sig själv så jag valde honom att hjälpa mig med en lyckad fsg. Det fanns många som försökte att få uppdraget, men jag fastnade för hans sätt att uppträda!"
säljare på Kungsgatan 8

10 okt 2019

"Väldigt väl genomförda visningar!
Jättebra återkoppling!
Kändes seriös och mycket ambitiös!
"
säljare på Hästeviksgången 14A

17 sep 2019

"Henrik är flexibel, snabb, lyhörd, kunnig, och genuint trevlig! Levererade mycket professionellt från första samtalet med ett proffsigt bemötande mot mig som säljare. Jag fick löpande uppdateringar och dialoger även om det handlade om +6 timmars tidsskilland. Henrik hade inga invändingar och var alltid tillgänglig.
På grund av Henriks kunskap och ambition, jag fick sålt lägenheten innan visning. Som säljare kunde jag inte önska mig en tryggare säljprocess. Jag rekommenderar Henrik helhjärtat och kommer definitivt anlita honom igen både för försäljning och köp av objekt.
"
säljare på Tredje Långgatan 39

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
63 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 56 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
51 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 54 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Henrik på kartan.

63 tidigare annonser
2 bostäder till salu
57 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1 rum, 44 m²
40 795 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 588 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 27,6 m²
62 777 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 544 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 200 000 kr
Lägenhet Stallbacken
+ 125 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 2 075 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 255 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 155 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 795 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 42 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henrik på Bjurfors hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt och smidigt. Hans engagemang, kompetens och kontinuerliga återkoppling gjorde att jag kände mig trygg från start till slut. Kan verkligen rekommendera Henrik, toppenmäklare! "
2 060 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 110 000 kr
3 rum, 83,4 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren. Om vi skulle behöva sälja vår nya bostad så hade jag anlitat Henrik igen."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.