Henrik Ånsund

Profilbild för Henrik Ånsund
Säljarfavorit
Henrik Ånsund
4.8 / 5
(105 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
14 st
42 065 000 kr

Bakgrund

Henrik Ånsund jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2013-10-28. Henrik har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Henrik har haft 15 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 43 760 000 kr.

Presentation

Hej,

Jag heter Henrik och är fastighetsmäklare och franchisetagare på Skandiamäklarna. Värmlänning från början men bor nu mera med sambo och vovve här på Bästkusten.

Jag gillar verkligen mitt jobb och tror att det märks i mitt mäkleri. Jag har arbetat som mäklare sedan 2013 och drivs av att få bäst betalt för varje enskild bostad jag förmedlar då jag är tävlingsinriktad. Men de utmärkelser jag har fått genom åren har oftast handlat om min höga kundnöjdhet.
Undrar du hur du får bäst betalt för din bostad? Söker du bostad eller behöver du en värdering?

Kontakta mig!

Säljare om Henrik.

22 okt 2020

"Henrik är driven, tålmodig, Lyhörd och Engagerad. Vi har anlitat honom vid två tillfällen och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ostgatan 14

18 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Henrik. Vi köpte får lägenhet av honom, och nu fick han även sälja den. Han är extremt lyhörd. Lyssnar på vad kunder har att säga och försöker möta upp alla önskemål som läggs fram. Han är också tydlig med vad han tror är bäst för dig, samtidigt som du själv verkligen får bestämma. Lugn och trygg kille med pondus och framförallt extremt kunnig på samtliga områden. Henrik är en 10a! Kan varm rekommendera honom."
säljare på Ostgatan 6

10 okt 2020

"Henrik hade positiv energi och var lätt att prata med under hela försäljningen. Litade på Henriks omdöme genom hela försäljningen och det visade sig vara ett bra beslut. "
säljare på Ostgatan 6

30 sep 2020

"Fullständigt nöjd med Henriks insats!"
säljare på Åsebyberg 840

18 sep 2020

"Alltid tillmötesgående, serviceinriktad och kunnig."
säljare på Smörgatan 14

18 sep 2020

"Att anlita Henrik var det bästa vi kunde ha gjort.
Vi såg stor skillnad vid första besöket där han noggrant gick igenom huset tillsammans med en fotograf som ritade upp planritningen.
Allt har noggrant och proffsigt planerats och vi har genom hela processen känt oss trygga och kunnat planera steg för steg.
Med positiv anda och snabbhet har Henrik på ett proffsigt sätt förmedlat och sålt vårt hus. Vi är jättenöjda med honom och om vi i framtiden behöver en mäklare så är han vårt självklara val. "
säljare på Duvesjön 302

01 jun 2020

"self-driven and high motivation borker. easy to work with! fantasic skills!"
säljare på Smörgatan 16

02 maj 2020

"Henrik är mäklaren som gör det lilla extra på alla plan.
Jag kände mig helt lugn i alla beslut som togs och Henrik återkopplade löpande.
Vill du känna dig trygg i din bostadsaffär och slippa eventuella stresspåslag så kan du sitta lugnt i båten. Henrik har koll. "
säljare på Ostgatan 2

19 feb 2020

"Henrik lyssnade på mina önskemål och var väldigt tillmötesgående och resonabel. Jag rekommenderar varmt Henrik som mäklare till framtida säljare. "
säljare på Gräddgatan 10

04 feb 2020

"Henrik är oerhört målinriktad och arbetsam i dom bostäderna jag har varit i kontakt med honom.
Jag kommer använda honom i framtiden och han har mitt största förtroende
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Wingårdsgatan 5B

02 feb 2020

"Hela processen flöt på kanon. Lyssnade in våra önskemål. "
säljare på Smörgatan 82

22 jan 2020

"En lyhörd och engagerad mäklare som fanns till hands nästan 24 tim.
"
säljare på Duvesjön 201

22 jan 2020

"Jag har kommit i kontakt med Henrik två gånger en under kort period. Första gången vid bostadsköpet, där vi upplevde Henrik som mycket proffsig och trovärdig. Henrik mäklade sedan vår lägenhet vid försäljning, och var tillgängliga, ordnade försäljningen oerhört smidigt och snabbt. Kan rekommenderas varmt. //Christopher "
säljare på Gräddgatan 7

16 jan 2020

"Engagerad, trägen samt med stor kunskap och erfarenhet. Bästa betyg från mig!"
säljare på Gräddgatan 7

14 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Henrik som Er mäklare
Häls Joacim"
säljare på Ostgatan 14

07 dec 2019

"Vi var mycket nöjda med Henrik genom hela säljprocessen. Han hade bra kännedom i området vi sålde i. Är positiv, engagerad och ger ett proffesionellt intryck.
Höll oss väl uppdaterad genom hela säljprocessen. Vi blev mycket nöjda med slutpriset. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Ostgatan 20

02 dec 2019

"Sålde lägenheten snabbt och till rätt pris. Sjukt lösningsorienterad och engagerad. Tack för allt!"
säljare på Lemansgatan 6

19 nov 2019

"Henrik är oerhört proffsig och lätt att ha att göra med. Han är lyhörd, påläst och har god kännedom om området vi sålde i. Lätt den bästa mäklaren vi haft att göra med! "
säljare på Ostgatan 16

12 nov 2019

"Henrik är positiv, engagerad och lyhörd. Han har lång erfarenhet som mäklare, vilket märks. Jag fick flera tips som rörde alltifrån styling inför visning till upprättande av försäljningsplan.
Han höll mig väl uppdaterad under hela försäljningsprocessen.
Jag är oerhört nöjd med hela upplägget och inte minst med slutpriset. Rekommenderas varmt!"
säljare på Uppegårdsvägen 54

08 okt 2019

"Henrik är lätt att jobba med och har en positiv personlighet. Han var väl påläst och visade god kännedom om försäljningsobjektet redan vid första kontakten. Han höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen och tog sig tid att besvara frågor samt vara flexibel vad gäller mötestid såväl som tidsplan. Henrik vart lätt att jobba med och har en härlig energi som underlättade hela försäljningen. Vi har nöjda både med det praktiska upplägget som genomfördes såväl som slutpriset. Skulle rekommendera honom varmt till alla. 10 av 10. "
säljare på Kallebäcksvägen 13B

03 okt 2019

"Henrik är engagerad och kommunikativ genom hela processen. "
säljare på Byvägen 12A

13 maj 2019

"Väldigt duktig, proffsig och goda kontakter med stylist, städ etc. Allt som krävs för en bra försäljning. Väldigt många på visning och bra budgivning."
säljare på Bielkegatan 7

05 mar 2019

"Henrik är trevlig, lyhörd och engagerad. Han har gett genomtänkta och smarta tips genom hela försäljningsprocessen. Bästa mäklaren jag någonsin anlitat, genom alla år och försäljningar! "
säljare på Kallebäcksvägen 13B

05 feb 2019

"Väldigt duktig mäklare. Rekommenderas"
säljare på Gräddgatan 7

01 feb 2019

"Henrik är trygg och pålitlig. Lätt att samarbete med! "
säljare på Träkilsgatan 40

27 nov 2018

"Jag önskar att jag hade haft fler bostäder att sälja, så jag fått anledningen att anlita Henrik Ånsund i fler sammanhang."
säljare på Kallebäcksvägen 11A

22 nov 2018

"Mycket bra på alla sätt! Inget att anmärka på."
säljare på Kallebäcksvägen 13A

30 okt 2018

"Vi valde mellan två mäklarfirmor och valet föll på Henrik på Länsförsäkringar då han i första mötet noterade saker i lägenheten, som hade betydelse för försäljningen, som hans konkurrent inte gjorde.
I samband med försäljningen gjorde vi en köksrenovering och många förbättringsarbeten i lägenheten och vi hade många samtal med Henrik för att bolla tankar och idéer. Han hade alltid tid för oss och gav oss bra, ärliga och konkreta svar.
Han gav oss även bra tips och råd i samband med att vi köpte ny bostad.
Vi upplevde honom som väldigt trevlig, ödmjuk och sympatisk"
säljare på Smörgatan 82

16 okt 2018

"Den rekommenderade stylingfirman jag anlitade uppfyllde inte mina förväntningar. speciellt inte för det priset jag fick betala. "
säljare på Kobbarnas väg 3

22 sep 2018

"Den absolut bästa mäklaren jag har träffat på. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ostgatan 14

06 jun 2018

"Henrik visade god kunskap och skicklighet genom hela försäljningsprocessen. Alltid snabb på att rapportera nyheter och svar på frågor. Väldigt trevlig!"
säljare på Ostgatan 22

12 feb 2018

"Vi är väldigt nöjda med Henriks insats! Han är jordnära, genuin, trygg och ger ett väldigt sympatiskt intryck. Han känns väldigt ärlig och har ett sätt som är väldigt lätt att tycka om! Han är engagerad och lägger ner mycket tid och kraft på visningar, och kontakt med potentiella spekulanter. Vi kan å det varmaste rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Träringen 52

24 jan 2018

"I en svår marknad så jobbade Henrik hårt i motvind och nådde en acceptabel prisnivå i en tid av en nästintill icke-existerande köpsida"
säljare på Fräntorpsgatan 82

29 okt 2017

"Ambitiös och trevlig! Hade ett tydligt och professionellt förhållningssätt mot både säljaren och köparen!"
säljare på Kallebäcksvägen 11A

23 okt 2017

"Jättenöjd att vi anlitade Henrik. Han var lätt att kommunicera med, lätt att nå på både mail och telefon (svarade även efter arbetstid). Väldigt professionell, kunnig och lyhörd. Lyssnade och gav råd men lät oss alltid få tid till att fundera över vad vi kände var bäst för oss i försäljningen av vår lägenhet. Skulle varmt rekommendera honom som mäklare till andra /Camilla och Niklas"
säljare på Ostgatan 20

13 okt 2017

"Henrik var både professionell och samtidigt lättsam att ha och göra med."
säljare på Töpelsgatan 10B

22 sep 2017

"Snabb, bra insats, koll på marknaden i området.
"
säljare på Kallebäcksvägen 13B

23 maj 2017

"Förtroendeingivande, väldigt ambitiös, tillgänglig praktiskt taget dygnet runt...som säljare har vi känt att Henrik gör allt han kan för att få till den bästa försäljningen och vi har litat på honom från början till slut. Top notch helt enkelt!"
säljare på Kallebäcksvägen 13A

04 maj 2017

"Mycket skicklig mäklarinsats och dennes lokalkännedom, lyhördhet och engagemang var brilliant. "
säljare på Ostgatan 20

03 maj 2017

"Lyhörd, engagerad och kompetent! En mäklare som vi gärna skulle anlita igen samt rekommendera till vänner och bekanta. "
säljare på Ostgatan 16

03 maj 2017

"Väljer med glädje Henrik till nästa försäljning. Smidig och lätt att arbeta med. Hittills har allt gått bra. "
säljare på Smörgatan 16

08 mar 2017

"Stämmer överens med ovanliga svar."
säljare på Smörgatan 16

22 feb 2017

"Mycket bra mäklare som hade full koll på det området vi sålde i. Försäljningen var enkel och smidig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ostgatan 20

10 jan 2017

"Jag visste att Henrik skulle vara bortrest över jul och nyår och tyckte att kontakten var lite dålig under den tiden. Visningen skulle vara precis när han kom hem och jag hade önskat lite bättre respons/återkoppling innan.
Fotografen hade inte tagit bilder på alla delar av lägenheten och när jag lyfte detta så tyckte jag att mycket ansvar låg på mig att ligga på då fotografeninte ringde upp (han hade glömt bort) och att den nya bilden sedan inte kom upp förens efter lång tid. Men försäljningen gick jätte bra så jag är väldigt nöjd med det."
säljare på Ostgatan 6

16 dec 2016

"Han fixade affären snabbt och en bra kommunikation med oss."
säljare på Ostgatan 4

16 dec 2016

"Henrik är en gedigen och ytterst kompetent mäklare. Han är trevlig, inger förtroende och levererar från start till mål i försäljningsprocessen."
säljare på Sixten Camps gata 12

02 dec 2016

"Hela processen gick väldigt fort, från möte, fotografering till avslut och jag är mer än nöjd. "
säljare på Ånäsvägen 54B

02 dec 2016

"Genuint ärlig rakt igenom. Lyhörd och stöttande i dom olika beslut man som säljare behöver ta i säljprocessen. Gav bra förklaringar och tips gällande inställning till budgivning."
säljare på Ostgatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
43 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
103 av 105 säljare
Henrik satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 105 säljare
Henrik var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 105 säljare

Henrik på kartan.

207 tidigare annonser
1 bostäder till salu
104 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 600 000 kr
4 rum, 123 m²
37 398 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 881 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 050 000 kr
Lägenhet Kallebäck
+ 160 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henrik är driven, tålmodig, Lyhörd och Engagerad. Vi har anlitat honom vid två tillfällen och kan varmt rekommendera honom."
3 250 000 kr
Lägenhet Kallebäck
-50 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med Henrik. Vi köpte får lägenhet av honom, och nu fick han även sälja den. Han är extremt lyhörd. Lyssnar på vad kunder har att säga och försöker möta upp alla önskemål som läggs fram. Han är också tydlig med vad han tror är bäst för dig, samtidigt som du själv verkligen får bestämma. Lugn och trygg kille med pondus och framförallt extremt kunnig på samtliga områden. Henrik är en 10a! Kan varm rekommendera honom."
2 800 000 kr
Lägenhet Kallebäck
4 rum, 83,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 130 000 kr
Lägenhet Kallebäck
+ 340 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Henrik hade positiv energi och var lätt att prata med under hela försäljningen. Litade på Henriks omdöme genom hela försäljningen och det visade sig vara ett bra beslut. "
3 830 000 kr
Lägenhet Kallebäck
+ 335 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alltid tillmötesgående, serviceinriktad och kunnig."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.