Henric Wickholm

Profilbild för Henric Wickholm
Henric Wickholm
4.8 / 5
(82 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
6 st
155 635 000 kr

Bakgrund

Henric Wickholm jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-02-12. Henric har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Henric har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 147 750 000 kr.

Presentation

Hej!

Henric Wickholm heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på Notar Liljeholmen.
Vi är ett av hela Notars bäst säljande kontor och även den mest anlitade mäklaren i området.

Jag är målmedveten och tävlingsinriktad som få. Detta har jag fått genom tävlingsidrott under stor del av mitt liv så jag vet vad som krävs för att nå målen. Med flera år inom försäljningsbranschen vet jag att man alltid ska sätta kunden i fokus och jobba efter att överträffa just dina förväntningar. För mig är tillgänglighet väldigt viktigt till köpare såväl som säljare och svara på frågor som uppstår samt ha en konstant återkoppling så du som kund kan känna dig trygg genom hela processen.

Notar ger mig den stora möjligheten att förmedla bostäder runt om hela Stockholm men mitt fokus och expertområde är söderort. Med mitt engagemang och Notars starka varumärke och branschens bästa marknadsföring vet jag att jag har alla förutsättningar att få bäst betalt för just din bostad!

Vill du veta värdet på din bostad eller du kanske går i säljtankar?
Hör av dig så bokar vi ett möte så berättar jag mer hur just du kan få bäst betalt.

Säljare om Henric.

16 mar 2022

"Otroligt kunnig och engagerad. Dessutom skicklig och driven. Hjälpte mig med sina kompetenta lösningar och förslag. Tex vad jag behövde åtgärda, homestyling , fast arvode till förväntat pris...och en trappa om han nådde högre.. Rekomenderar honom varmt vidare. . "
"Otroligt kunnig och engagerad. Dessutom skicklig och driven. Hjälpte mig med sina kompetenta lösningar och förslag. Tex vad jag behövde åtgärda, homestyling , fast arvode till förväntat pris...och en trappa om han nådde högre.. Rekomenderar honom varmt vidare. . "
Läs mer
säljare på Nybohovsgränd 50

16 mar 2022

"Mäklaren var engagerad och satte ribban högt men överträffade ändå med god marginal."
säljare på Torsten Alms gata 7

16 mar 2022

"Kunde inte varit nöjdare, Henrik är professionell, tydlig, engagerad och ingav stort förtroende genom hela processen som var smidig. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Lövstavägen 49

26 nov 2021

"Ärlig och rolig! Lätt att kommunicera med."
säljare på Svandammsvägen 43

22 nov 2021

"Var väldigt förtroendegivande och gav ett väldigt bra bemötande. Var väl påläst om området och Brf. "
säljare på Responsgatan 18

07 sep 2021

"Jag upplevde Henric som mycket professionell. Han har mycket energi, trevlig, hjälpsam och höll mig alltid informerad var vi var i försäljningen och vad som skulle komma härnäst. Jag rekommenderar definitivt honom till andra som planerar att sälja sin bostad. "
"Jag upplevde Henric som mycket professionell. Han har mycket energi, trevlig, hjälpsam och höll mig alltid informerad var vi var i försäljningen och vad som skulle komma härnäst. Jag rekommenderar definitivt honom till andra som planerar att sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 191

04 jun 2021

"Henrik är en pigg glad mäklare som gör sitt yttersta för att det ska bli en bra affär för alla. Känner stort förtroende för Henrik och skulle absolut anlita han vid framtida försäljning.
Rekommenderar Henrik varmt. "
säljare på Nybohovsbacken 68

04 jun 2021

"Vi är supernöjda med Henric! Han var både engagerad och uppdaterade oss löpande med information och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar Henric varmt!"
säljare på Kyndelsmässogränd 12

09 maj 2021

"Supernöjd med Henric! Lätt att få tag på, tar sig tid till att svara på frågor och förklarar noga sin syn på allt man vill ha svar på. Kändes väldigt positivt att kunna ha ett bollplank som svarade ärligt och ingående. Fick även det jag behövde för att kunna sälja vilket jag är övertygad om att i..."
"Supernöjd med Henric! Lätt att få tag på, tar sig tid till att svara på frågor och förklarar noga sin syn på allt man vill ha svar på. Kändes väldigt positivt att kunna ha ett bollplank som svarade ärligt och ingående. Fick även det jag behövde för att kunna sälja vilket jag är övertygad om att inte alla mäklare hade lyckats/orkat med. Men Henric gav verkligen 100% från start till mål."
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 211

06 maj 2021

"Vi träffade flera olika mäklare men Henrik var den enda som presenterade en väl genomtänkt plan och strategi för hela försäljningsprocessen. Han var ständigt lugn och väldigt professionell i sitt bemötande både av oss och gentemot köpare. Henrik är lätt att få tag på och alltid snabb med återkopp..."
"Vi träffade flera olika mäklare men Henrik var den enda som presenterade en väl genomtänkt plan och strategi för hela försäljningsprocessen. Han var ständigt lugn och väldigt professionell i sitt bemötande både av oss och gentemot köpare. Henrik är lätt att få tag på och alltid snabb med återkoppling vid frågor. Vi kände oss väldigt trygga att överlåta hela processen åt honom och kan varmt rekommendera Henrik som mäklare."
Läs mer
säljare på Selmedalsvägen 4

06 maj 2021

"Allt toppen "
säljare på Klubbacken 14

29 mar 2021

"Försäljningen överträffade våra förväntningar och Henric hade full koll på allt hela vägen. Vi fick kontinuerliga uppdateringar och ett bemötande som både kändes personligt och proffsigt."
säljare på Telefonvägen 33

25 mar 2021

"Mäklaren var drivande med hög integritet"
säljare på Selmedalsvägen 14

23 mar 2021

"Henric var fullständigt tillmötesgående och tillgänglig när det gällde frågor, uppgifter, mötestider/-plats osv. Realistisk och tydlig i sina ekonomiska värderingar och upplägg, smakfull i sitt säljande, men samtidigt väldigt driven och drivande. Alltid med en tydlig plan och goda råd. Vi hade 10..."
"Henric var fullständigt tillmötesgående och tillgänglig när det gällde frågor, uppgifter, mötestider/-plats osv. Realistisk och tydlig i sina ekonomiska värderingar och upplägg, smakfull i sitt säljande, men samtidigt väldigt driven och drivande. Alltid med en tydlig plan och goda råd. Vi hade 100% tillit till Henrics omdöme och agerande genom hela processen."
Läs mer
säljare på Valsbergs gränd 8

14 dec 2020

"Han skötte affären smidigt hela vägen. Är väldigt nöjd med det stöd han gav under hela processen. Dessutom är han väldigt trevlig och man kan alltid räkna med ett härligt bemötande."
säljare på Klubbacken 24

03 dec 2020

"Vi är jättenöjda med Henric som var ett superproffs i alla avseenden. Noga, tydlig och driven under hela processen! Och även väldigt förstående och tillmötesgående när det kom till våra krav och förslag. Ända från första mötet så kände vi oss oerhört trygga hela vägen till försäljning och allt gi..."
"Vi är jättenöjda med Henric som var ett superproffs i alla avseenden. Noga, tydlig och driven under hela processen! Och även väldigt förstående och tillmötesgående när det kom till våra krav och förslag. Ända från första mötet så kände vi oss oerhört trygga hela vägen till försäljning och allt gick över förväntan. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Selmedalsringen 8

01 dec 2020

"Henric sålde vår bostad snabbt och till ett bra pris! Vi upplevde processen som smidig och enkel. Henric höll oss uppdaterade och upplevdes engagerad."
säljare på Responsgatan 14

01 dec 2020

"Det var en väldigt bra och trevlig process att sälja med Henric. Henric är grymt proffsig och lätt att ha att göra med. Som säljare kändes det väldigt tryggt att luta sig tillbaka. Stort plus för proaktiva och snabba uppdateringar i alla skeden. "
säljare på Responsgatan 18

27 okt 2020

"Trevlig, snabb på att svara, vid första mötet gav han mig en GRUNDLIG genomgång av processen, prissättning, arvodet, med mera. Tydligare än någon annan mäklare. Gillade också att broschyren Henric hade med sig visade en steg-för-steg process, blev väldigt pedagogiskt och lätt att förstå hur hela ..."
"Trevlig, snabb på att svara, vid första mötet gav han mig en GRUNDLIG genomgång av processen, prissättning, arvodet, med mera. Tydligare än någon annan mäklare. Gillade också att broschyren Henric hade med sig visade en steg-för-steg process, blev väldigt pedagogiskt och lätt att förstå hur hela försäljningen skulle gå till. "
Läs mer
säljare på Lagmansbacken 2

12 okt 2020

"Henric agerade professionell, personlig och lyhörd rakt igenom hela säljprocessen. Han är snabb på att läsa av bostadsmarknaden och se bostadens potential och dessutom rak och tydlig. Utan Henrics drivkraft och positiva attityd hade det inte gått så bra som det gick för min försäljning. "
"Henric agerade professionell, personlig och lyhörd rakt igenom hela säljprocessen. Han är snabb på att läsa av bostadsmarknaden och se bostadens potential och dessutom rak och tydlig. Utan Henrics drivkraft och positiva attityd hade det inte gått så bra som det gick för min försäljning. "
Läs mer
säljare på Hövdingagatan 5A

25 jul 2020

"Trevlig och väldigt kunnig mäklare som gör allt för att affären ska bli så bra som det bara går. Tydlig och perfekt på att återkoppla direkt. Hela affären gick som Henric planerade vilket gav oss full tillit för honom. Rekommenderar starkt! "
säljare på Gösta Ekmans väg 15

17 jul 2020

"Vi är väldigt nöjda med hela processen kring allt gällande försäljningen, känt en trygghet och blivit väl omhändertagna."
säljare på Telefonvägen 11

07 jun 2020

"Henric var toppen bra! Allt flöt på utan problem :) "
säljare på Riksdalervägen 24

02 jun 2020

"Vi upplevde Henric likväl engagerad och driven. Han gjorde precis allt han skulle och hade ett trevligt och professionellt bemötande genom hela processen!
Vi hade valt Henric igen! "
säljare på Svandammsvägen 17A

17 mar 2020

"Henric var en klippa vid försäljningen av vår lägenhet och vi kände att han tog uppdraget på stort allvar och tog sig an det med mycket energi. Henric var tydlig och rak i sin kommunikation och därför enkel att samspela med.
Vi kan utan reservationer rekommendera Henric till andra som går i sälj..."
"Henric var en klippa vid försäljningen av vår lägenhet och vi kände att han tog uppdraget på stort allvar och tog sig an det med mycket energi. Henric var tydlig och rak i sin kommunikation och därför enkel att samspela med.
Vi kan utan reservationer rekommendera Henric till andra som går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Kyndelsmässogränd 5

16 mar 2020

"Vi är supernöjda med Henric! Han lyssnade på vad vi ville ha ut av vår försäljning och lyckades hitta en bra köpare. Bostadsannonsen var över förväntan och bilderna på vår lägenhet var jättebra.
Det var roligt att få hjälp av en så bra mäklare som gjorde att vi kände oss trygga från start till mål!"
"Vi är supernöjda med Henric! Han lyssnade på vad vi ville ha ut av vår försäljning och lyckades hitta en bra köpare. Bostadsannonsen var över förväntan och bilderna på vår lägenhet var jättebra.
Det var roligt att få hjälp av en så bra mäklare som gjorde att vi kände oss trygga från start till mål!"
Läs mer
säljare på Kyrkbyn 45

01 feb 2020

"Mäklaren informerade väl under hela processen. Hade en trevlig och respektfull inställning med hög integritet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Telefonvägen 13

01 feb 2020

"Vi fick information enkelt och snabbt under hela processen. Han arbetade effektivt med hög integritet och respekt."
säljare på Telefonvägen 13

01 feb 2020

"Mäklaren höll oss väl informerade under hela processen och arbetade med hög integritet och stor respekt för våra önskemål."
säljare på Telefonvägen 9

01 feb 2020

"Mäklaren arbetade med respekt och hög integritet och vi hölls väl informerade under hela processen. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Telefonvägen 9

01 feb 2020

"Mäklaren jobbade med stor respekt och integritet och vi hölls informerade under hela processen. Vi ger de varmaste rekommendationerna!"
säljare på Telefonvägen 11

01 feb 2020

"Proffsig och ärlig! Skippade det överdrivna mäklarklyschiga sättet, det tyckte jag var skönt."
säljare på Ronnebyvägen 28

31 jan 2020

"Henric svarade alltid på alla mina frågor och har varit engagerad hela tiden.
Jag kände aldrig pressad och den säljplanering gick bra.
"
säljare på Malmvägen 91

30 jan 2020

"Henrik är mycket professionell,målinriktad,trevlig och lätt att samarbeta med. Otroligt engagerad för att göra både säljaren och köparen nöjda. Han skötte affären otroligt bra från början till slut vilket resulterade i en väldigt lyckad försäljning. Rekommenderar varmt!"
"Henrik är mycket professionell,målinriktad,trevlig och lätt att samarbeta med. Otroligt engagerad för att göra både säljaren och köparen nöjda. Han skötte affären otroligt bra från början till slut vilket resulterade i en väldigt lyckad försäljning. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Gösta Ekmans väg 5

25 nov 2019

"Väldigt trevlig, närvarande, tillmötesgående och lätt att prata med.
Lyhörd och pedagogisk när han berättade om alla delar av försäljningen, svarade bra på de frågor vi hade. Att vi förstod processen verkade viktigt för honom, och det uppskattade vi verkligen. "
"Väldigt trevlig, närvarande, tillmötesgående och lätt att prata med.
Lyhörd och pedagogisk när han berättade om alla delar av försäljningen, svarade bra på de frågor vi hade. Att vi förstod processen verkade viktigt för honom, och det uppskattade vi verkligen. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 81

03 nov 2019

"Henric är en riktigt bra mäklare som vet vad han gör! "
säljare på Oxens gata 236

26 okt 2019

"Henric var uppriktigt engagerad och involverad. Han var generös med sin tid, lyssnade på mina frågor och synpunkter, var tydlig och klok i sina argument och var öppen för anpassningar till mina önskemål. Han höll kontakten precis lagom under hela processen, och jag kände mig hela tiden både delak..."
"Henric var uppriktigt engagerad och involverad. Han var generös med sin tid, lyssnade på mina frågor och synpunkter, var tydlig och klok i sina argument och var öppen för anpassningar till mina önskemål. Han höll kontakten precis lagom under hela processen, och jag kände mig hela tiden både delaktig och i goda händer. Jag rekommenderar Henric varmt!"
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 183

23 okt 2019

"Otroligt proffsig och seriös.
Fick direkt en känsla av att Henrik inte endast gör detta för egen vinning utan lyssnar och tar till sig de önskemålen jag kom med. Levde upp till mina förväntningar och önskemål.
Mycket nöjd under hela försäljningsprocessen.
Starka rekommendationer!"
"Otroligt proffsig och seriös.
Fick direkt en känsla av att Henrik inte endast gör detta för egen vinning utan lyssnar och tar till sig de önskemålen jag kom med. Levde upp till mina förväntningar och önskemål.
Mycket nöjd under hela försäljningsprocessen.
Starka rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Häradsgränd 7

17 okt 2019

"Henric var mycket snabb och korrekt i vår kommunikation, tillgänglig dygnet runt och väl förberedd. Han kan sina saker, gav mig en korrekt värdering och såg till att vi nådde och gick över målpriset på utsatt tid. Skärpt och proaktiv, jag kan absolut rekommendera honom.
"
"Henric var mycket snabb och korrekt i vår kommunikation, tillgänglig dygnet runt och väl förberedd. Han kan sina saker, gav mig en korrekt värdering och såg till att vi nådde och gick över målpriset på utsatt tid. Skärpt och proaktiv, jag kan absolut rekommendera honom.
"
Läs mer
säljare på Pilgrimsvägen 54D

10 okt 2019

"Var mycket tydlig med upplägget. Mycket positiv, trevlig och var lätt att kommunicera med, vilket kändes stöttande. Höll mig hela tiden uppdaterad , vilket för mig var förtroendeingivande."
säljare på Regementsgatan 48

10 okt 2019

"Bra jobbat! Hög aktivitetsnivå och tight kommunikation."
säljare på Ljusstöparbacken 5C

06 sep 2019

"Henrik är stabil och professionell. Han har levererat med god kvalitet i två försäljningar."
säljare på Storsegelvägen 10

06 sep 2019

"Henric var en lysande ledsagare genom försäljningsprocessen, som tog sig tid att se till att jag var nöjd genom alla steg. Rekommenderas varmt!"
säljare på Jungmansgränd 2

12 jul 2019

"Det började med en proffsig fotograf och väldigt säljande bilder. Flera annonser gav över 4.000 besök via Hemnet . Välbesökta öppna visningar plus några privata på begäran. När väl budgivningen kom igång så informerade han intressenterna på ett snabbt och vänligt sätt. Han överträffade mina förvä..."
"Det började med en proffsig fotograf och väldigt säljande bilder. Flera annonser gav över 4.000 besök via Hemnet . Välbesökta öppna visningar plus några privata på begäran. När väl budgivningen kom igång så informerade han intressenterna på ett snabbt och vänligt sätt. Han överträffade mina förväntningar med råge. Toppenbra!!! "
Läs mer
säljare på Klubbacken 24

20 feb 2019

"Trevlig, hjälpsam och alltid nåbar för ev frågor, i alla fall från vår familj som aldrig hade sålt en lägenhet innan. Med stort tålamod svarade och förklarade Henric på det vi ville veta och förstå. Rekommenderar Henric och önskar honom lycka till med hans kommande lägenhet- och husförsäljningar."
"Trevlig, hjälpsam och alltid nåbar för ev frågor, i alla fall från vår familj som aldrig hade sålt en lägenhet innan. Med stort tålamod svarade och förklarade Henric på det vi ville veta och förstå. Rekommenderar Henric och önskar honom lycka till med hans kommande lägenhet- och husförsäljningar."
Läs mer
säljare på Pilgrimsvägen 54D

08 jan 2019

"jag rekomendera honnom"
säljare på Klövervägen 11

17 sep 2018

"Jag hade önskat mer återkoppling efter visningarna, annars bra."
säljare på Grenljusbacken 21

23 jul 2018

"Henric hade bra koll på försäljningar i området och vilka faktorer som påverkar priset. Han var alltid tillgänglig med kort varsel och hjälpte oss på ett bra sätt att genomföra två affärer som vi blev väldigt nöjda med. "
säljare på Sandfjärdsgatan 105

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
147 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 82 säljare
Henric satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 82 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 82 säljare
Henric var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 82 säljare

Henric på kartan.

235 tidigare annonser
9 bostäder till salu
81 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
1 rum, 31 m²
61 129 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 718 kr/mån
4 750 000 kr
6 rum, 135 m²
35 185 kr/m²
Villa, Botkyrka
4 495 kr/mån
1 750 000 kr
1 rum, 36 m²
48 611 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 310 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 53 m²
56 509 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 321 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 38 m²
65 657 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 931 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Bollstanäs
+ 300 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Telefonplan
2,5 rum, 46 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägerstenshamnen
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Huddinge Masmo
9 rum, 306 m²
Utropspris: 8 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.