Henric Mattsson

Profilbild för Henric Mattsson
Säljarfavorit
Henric Mattsson
5.0 / 5
(37 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
13 st
85 390 000 kr

Bakgrund

Henric Mattsson jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2021-05-03. Henric har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Henric har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 74 517 500 kr.

Presentation

Det är en ära för mig att få jobba som fastighetsmäklare och få hjälpa dig genom kanske ditt livs största affär, då jag är en person som drivs av att ständigt få utvecklas och möta nya utmaningar.

Jag är en lugn och social kille, född och uppvuxen i Dalarna, vilket jag älskar, men trivs minst lika bra här i Stockholm.

Med många år som fotbollsspelare sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte kommer gratis, utan det är ett hårt jobb som ligger bakom med personligt engagemang, fokus och ett positivt driv som skapar de bästa resultaten. Mitt mål och fokus är att alla berörda parter ska känna sig nöjda, såväl genom hela processen till det slutgiltiga priset. Först när mina kunder är nöjda, är jag nöjd!

Tveka inte på att höra av dig till mig om du vill ha en mäklare med ett gediget engagemang och någon som brinner för sitt jobb, oavsett om du går i säljtankar eller vill ha en kostnadsfri värdering!

Mäklarbyrå


Säljare om Henric.

21 sep 2023

"Jag är väldigt nöjd med Henric som min mäklare! Fick honom rekommenderad och han levererade verkligen allt det som man som säljare önskar: blixtsnabb återkoppling, svar på alla frågor, tillmötesgående mot både mig och spekulanter vilket borgar för en trygg och säker upplevelse för alla. Jag rekom..."
"Jag är väldigt nöjd med Henric som min mäklare! Fick honom rekommenderad och han levererade verkligen allt det som man som säljare önskar: blixtsnabb återkoppling, svar på alla frågor, tillmötesgående mot både mig och spekulanter vilket borgar för en trygg och säker upplevelse för alla. Jag rekommenderar honom varmt!
"
Läs mer
säljare på Odengatan 102

20 sep 2023

"Jag kan rekommendera Henric som är en hårt arbetande mäklare och en mycket trevlig person. Jag kände mig trygg genom hela processen och blev nöjd med resultatet."
säljare på Nina Einhorns gata 4

05 sep 2023

"Vi träffade ett flertal mäklare och valet föll till sist på Henric, vilket vi inte ångrar en sekund. Driven, kunnig och alltid tillgänglig samt bra på att hålla en uppdaterad i processen. Dessutom en förbaskat genuin och trevlig prick. Han sålde vår lägenhet på kort tid till ett bra pris och vi k..."
"Vi träffade ett flertal mäklare och valet föll till sist på Henric, vilket vi inte ångrar en sekund. Driven, kunnig och alltid tillgänglig samt bra på att hålla en uppdaterad i processen. Dessutom en förbaskat genuin och trevlig prick. Han sålde vår lägenhet på kort tid till ett bra pris och vi kan inte annat än att starkt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 27A

25 aug 2023

"Oerhört tillmötesgående, arbetar hårt och har infriat mina förväntningar till fullo. Bra kontaktnät och rekommenderas starkt. Anlitar gladeligen igen vid framtida bostadsförsäljningar!"
säljare på John Ericssonsgatan 7

14 jul 2023

"Vi valde att anlita Henric Mattsson p.g.a. en vän som anlitat honom och som var mycket nöjd med hans arbete. Henric är en mycket skicklig och serviceinriktad mäklare med mycket god lokalkännedom och exceptionellt hög tillgänglighet. Henric skötte förhandlingen på ett utomordentligt sätt och hjälp..."
"Vi valde att anlita Henric Mattsson p.g.a. en vän som anlitat honom och som var mycket nöjd med hans arbete. Henric är en mycket skicklig och serviceinriktad mäklare med mycket god lokalkännedom och exceptionellt hög tillgänglighet. Henric skötte förhandlingen på ett utomordentligt sätt och hjälpte mig som säljare och köparna att hitta en prisnivå som kändes bra för alla parter trots speciella förutsättningar p.g.a. en volatil och oförutsebar marknad. Lägenheten såldes medan den fortfarande låg som kommande objekt, vilket underlättade mycket för oss. Vi ger Henric våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 19

14 jul 2023

"Hej,
Jag har sålt min lägenhet i Rådhuset med Henrik, en väldigt lyhörd och opartisk person. Jag kan inte vara mer nöjd. Han Höll mig uppdaterad under hela försäljningensprocess och var väldigt engagerad och drev processen framåt hela vägen. Med detta sagt, jag starkt rekommenderar Henrik som di..."
"Hej,
Jag har sålt min lägenhet i Rådhuset med Henrik, en väldigt lyhörd och opartisk person. Jag kan inte vara mer nöjd. Han Höll mig uppdaterad under hela försäljningensprocess och var väldigt engagerad och drev processen framåt hela vägen. Med detta sagt, jag starkt rekommenderar Henrik som din mäklare.
Mvh, Mehdi "
Läs mer
säljare på Kungsklippan 12

01 jun 2023

"Henric är kombinerat professionell och varmt mänsklig på samma gång. Kände stort förtroende för honom. Fick alltid svar snabbt när jag hade frågor. Kan varmt rekommenderas "
säljare på Karlbergsvägen 80A

12 maj 2023

"Professionell, välorganiserad, bra kommunikation, höll mig uppdaterad, väldigt lätt att arbeta med, rekommenderar starkt!"
säljare på Sankt Eriksgatan 14

10 maj 2023

"Henric var otroligt proffsig och tydlig genom hela försäljningen! Han satte rätt förväntningar på slutpriset och genomförde en snabb affärer utan att vi ens behövde gå ut på hemnet! Jag kände hela tiden att Henric var ärlig och tydlig i sin kommunikation! Rekommenderar Henric starkt och kommer de..."
"Henric var otroligt proffsig och tydlig genom hela försäljningen! Han satte rätt förväntningar på slutpriset och genomförde en snabb affärer utan att vi ens behövde gå ut på hemnet! Jag kände hela tiden att Henric var ärlig och tydlig i sin kommunikation! Rekommenderar Henric starkt och kommer definitivt anlita honom igen! "
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 8

19 apr 2023

"Trevlig, proffsig och fokuserad på uppdraget. Jag har varit väldigt nöjd med Henric som mäklare under hela processen."
säljare på Bråvallagatan 8

18 apr 2023

"Gällande värderingen så var det inte mäklarens fel att vi inte nådde hela vägen utan yttre omständigheter på marknaden som satte käppar i hjulet för oss."
säljare på Grubbensringen 9

05 apr 2023

"Engagerad, noggrann och pålitlig "
säljare på Bergsgatan 5B

03 apr 2023

"Henric var helt otroligt duktig under vår resa tillsammans. Över alla förväntningar!
Från första mötet till påskrivet kontrakt var Henric en superstar. Allt jag behövde, alla frågor, allt kunde tänka mig löste Henric. Vi satte ett mål med en prisbild som han nådde med bravur, och detta i dagens ..."
"Henric var helt otroligt duktig under vår resa tillsammans. Över alla förväntningar!
Från första mötet till påskrivet kontrakt var Henric en superstar. Allt jag behövde, alla frågor, allt kunde tänka mig löste Henric. Vi satte ett mål med en prisbild som han nådde med bravur, och detta i dagens marknad.
Henric skapade magi under hela processen, sålde lägenheten innan visningen och gav mig det priset jag ville ha och mer därtill.
Inte en en sekund då jag kände mig pressad eller stressad att ta ett beslut. Henric var stötande och närvarande och när jag kände mig nöjd med pris så tog han byglarna och red iväg och stängde affären.
Inte en tvekan om att jag varmt rekommenderar Henric till vänner och nära, samt är det solklart vem som ska sälja mitt nästa objekt.
11/10 - Full pott!"
Läs mer
säljare på Folkungagatan 101

15 mar 2023

"Henric sålde min lägenhet på Kungsholmen innan visning och levererade långt över förväntan, otroligt engagerad, effektiv, strukturerad & framförallt så himla trevlig.
Vet inte varför man skulle välja en annan mäklare!
"
säljare på Kungsholmsgatan 42

14 mar 2023

"Att i en tid som denna med skenande räntor och en sjunkande bostadsmarknad lycka hitta en köpstark köpare fort var väldigt viktigt för oss, detta uppfyllde Henric.
Som säljare satte vi vårt pris, vi nådde inte riktigt dit, men vi följde hans råd och tog det bud vi fick som ändå var högre än gen..."
"Att i en tid som denna med skenande räntor och en sjunkande bostadsmarknad lycka hitta en köpstark köpare fort var väldigt viktigt för oss, detta uppfyllde Henric.
Som säljare satte vi vårt pris, vi nådde inte riktigt dit, men vi följde hans råd och tog det bud vi fick som ändå var högre än genomsnittet. Vi prioriterade en smidig försäljning och att slippa gå ut på hemnet. Vi är på det hela mycket nöjda för att det gick så fort smärtfritt. - Man ska inte vara för girig sa Henric. Vi kan varmt rekommenderar honom ."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 123

09 mar 2023

"Henric var väldigt proffsig, engagerad och strukturerad genomgående i hela processen. Jag uppskattade hur närvarande han var och säkerställde att jag som säljare var involverad i alla steg och beslut, samtidigt som han kom med välgrundade rekommendationer. Kommer absolut höra av mig till Henric v..."
"Henric var väldigt proffsig, engagerad och strukturerad genomgående i hela processen. Jag uppskattade hur närvarande han var och säkerställde att jag som säljare var involverad i alla steg och beslut, samtidigt som han kom med välgrundade rekommendationer. Kommer absolut höra av mig till Henric vid nästa försäljning."
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 15A

06 mar 2023

"Henric var otroligt proffsig från början till slut! Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostad och kände oss trygga, uppdaterade och hörda under hela processen. Vi kommer absolut att anlita Henric även i framtiden, 10/10.
Vill ni ha en glad, engagerad och hårt arbetande mäklare är Henric ..."
"Henric var otroligt proffsig från början till slut! Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostad och kände oss trygga, uppdaterade och hörda under hela processen. Vi kommer absolut att anlita Henric även i framtiden, 10/10.
Vill ni ha en glad, engagerad och hårt arbetande mäklare är Henric rätt person för jobbet."
Läs mer
säljare på Dalagatan 76A

05 mar 2023

"Henric har varit en fantastisk mäklare! Bästa jag har haft. Han är otroligt lyhörd, öppen, varm och proffsig. Jag ger mina varmaste rekommendationer. Alla borde ha Henric som mäklare️!
Väldigt nöjd med min försäljning via Henric och Innestadsspecialisten.
/ Greta "
"Henric har varit en fantastisk mäklare! Bästa jag har haft. Han är otroligt lyhörd, öppen, varm och proffsig. Jag ger mina varmaste rekommendationer. Alla borde ha Henric som mäklare️!
Väldigt nöjd med min försäljning via Henric och Innestadsspecialisten.
/ Greta "
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 67

30 jan 2023

"Henric är en person som du både som säljare och köpare på en gång tycker om. Han är transparent, engagerad och väldigt lyhörd vilket gör honom till en fantastisk mäklare!"
säljare på Sankt Eriksgatan 55A

19 jan 2023

"Henke ringde och vi ville inte sälja egentligen.
Men han var lyhörd, lösningsorienterad och pricksäker med sitt kunskapsinstickande i dialogen. Jag rekommenderar att anlita Henke och jag tycker att innerstadsspecialisten har hittat en riktigt stjärna."
"Henke ringde och vi ville inte sälja egentligen.
Men han var lyhörd, lösningsorienterad och pricksäker med sitt kunskapsinstickande i dialogen. Jag rekommenderar att anlita Henke och jag tycker att innerstadsspecialisten har hittat en riktigt stjärna."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 51

18 jan 2023

"Stort tack för både professionell och personlig hantering av försäljningsprocessen!"
säljare på Johannesgatan 10

19 dec 2022

"Professionell, lyhörd och ödmjuk mäklare. Säljig men inte pushig, helt som vi önskade och inte minst viktigt - en supertrevlig person."
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

10 nov 2022

"Henric är fantastiskt engagerad och lyhörd! Han drev säljprocessen väldigt proffessionelt! "
säljare på Valhallavägen 38A

29 okt 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med Henric, som uppvisat en stor kompetens inom området, är snabb och effektiv och gör bra bedömningar. Vidare har han genomgående uppvisat ett genuint intresse för såväl våran försäljning samt vårt behov av att möta våra förväntningar i vår kommande bostad. Henric är allt..."
"Vi är fantastiskt nöjda med Henric, som uppvisat en stor kompetens inom området, är snabb och effektiv och gör bra bedömningar. Vidare har han genomgående uppvisat ett genuint intresse för såväl våran försäljning samt vårt behov av att möta våra förväntningar i vår kommande bostad. Henric är alltid tillgänglig under såväl kontorstimmar som kvällstid/helg och har alltid svar på eventuella frågor. Vi kan varmt rekommendera Henric som mäklare.
"
Läs mer
säljare på Kungsholmsgatan 50

11 okt 2022

"Henric är en väldigt jordnära person som är lätt att prata med. En grym blandning mellan ett vänligt bemötande och proffessionalitet. Jag både köpte samt sålde bostad med Henric och kunde inte vara mer nöjd! 5/5"
säljare på Kungsklippan 20

20 sep 2022

"Henric var väldigt engagerad från start till färdig affär. Han svarade på frågor snabbt och var väldigt serviceinriktad, dessutom alltid trevlig och glad.
Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Hjärnegatan 5

31 aug 2022

"Väldigt driven och aktiv. Höll mig uppdaterad i allt som skedde och höll alltid det han sa. Trevlig och lätt att ha dialog med."
säljare på Creutzgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
74 517 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
36 av 36 säljare
Henric satte rätt förväntningar på slutpriset
34 av 36 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 36 säljare
Henric var tydlig och höll mig uppdaterad
37 av 37 säljare

Henric på kartan.

65 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
37 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

4 350 000 kr
2 rum, 40 m²
108 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 310 kr/mån
3 495 000 kr
1 rum, 34,5 m²
102 794 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 440 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 677 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 57,5 m²
96 403 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 226 kr/mån
4 450 000 kr
2 rum, 39 m²
114 102 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 772 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 71 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är väldigt nöjd med Henric som min mäklare! Fick honom rekommenderad och han levererade verkligen allt det som man som säljare önskar: blixtsnabb återkoppling, svar på alla frågor, tillmötesgående mot både mig och spekulanter vilket borgar för en trygg och säker upplevelse för alla. Jag rekommenderar honom varmt!
"
4 350 000 kr
Lägenhet Vasastan
-645 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan rekommendera Henric som är en hårt arbetande mäklare och en mycket trevlig person. Jag kände mig trygg genom hela processen och blev nöjd med resultatet."
4 450 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 255 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
4 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 38 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi träffade ett flertal mäklare och valet föll till sist på Henric, vilket vi inte ångrar en sekund. Driven, kunnig och alltid tillgänglig samt bra på att hålla en uppdaterad i processen. Dessutom en förbaskat genuin och trevlig prick. Han sålde vår lägenhet på kort tid till ett bra pris och vi kan inte annat än att starkt rekommendera honom!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.