Helene Darin

Profilbild för Helene Darin
Helene Darin
4.9 / 5
(62 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Helene Darin jobbar på Susanne Persson Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-09-13.

Presentation

Det är den största affären du gör i ditt liv, jag vill ge dig trygghet, engagemang och kunskap. Jag älskar mitt jobb och tror att det är en förutsättning för att du som säljare ska känna dig väl omhändertagen och få ett riktigt bra slutresultat. Jag lägger även stor vikt i att spekulanterna ska känna sig nöjda, delaktiga och väl informerade under hela processen. Efter 15 år som mäklare i Stockholm så ger jag dig bästa möjligheterna att få bäst betalt!

Magisterexamen i Ekonomi, Stockholms Universitet
Fastighetsmäklarexamen, KTH och Gävle Högskola 2006

Säljer bostadsrätter, radhus och villor i Stockholm med fokus på nöjda säljare och köpare!

Säljare om Helene.

24 aug 2021

"Helene var väldigt proffsig genom hela processen och fick oss att känna oss lugna i en stressad situation. Hennes driv, nogrannhet och vinnande sätt tillsammans med god lokalkännedom gjorde att slutpriset översteg vad vi hade ens kunnat fantisera om. I ingen del av processen kände jag att detta b..."
"Helene var väldigt proffsig genom hela processen och fick oss att känna oss lugna i en stressad situation. Hennes driv, nogrannhet och vinnande sätt tillsammans med god lokalkännedom gjorde att slutpriset översteg vad vi hade ens kunnat fantisera om. I ingen del av processen kände jag att detta borde vi gjort istället eller annorlunda, ett superjobb av ett superproffs."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 102B

19 aug 2021

"Helene Darin är mycket professionell, sympatisk och inkännande. Hon har en mycket god förmåga att hjälpa säljaren att fokusera på vad som är rimligt och nödvändigt vid en husförsäljning samtidigt som hon har ett gott öga för detaljer. Hon ser också till att jobba med proffsiga medarbetare. Jag ka..."
"Helene Darin är mycket professionell, sympatisk och inkännande. Hon har en mycket god förmåga att hjälpa säljaren att fokusera på vad som är rimligt och nödvändigt vid en husförsäljning samtidigt som hon har ett gott öga för detaljer. Hon ser också till att jobba med proffsiga medarbetare. Jag kan varmt rekommendera Helene Darin! "
Läs mer
säljare på Skarpängsvägen 39

17 aug 2021

"Helene är ett proffs! Supertrevlig och lätt att ha att göra med. Dessutom är hon påläst och tydlig både mot säljare och köpare. "
säljare på Heimdalsgatan 1

13 feb 2020

"Vi fick hjälp med två objekt. En våning o ett hus. Våningen fungerade lysande o huset var av marknadsläget svårare men Helene landade det bra"
säljare på Runskogsvägen 30A

11 feb 2020

"Helene gjorde en fantastisk insats med både hjärta och hjärna. Bästa lägenhetsaffär vi gjort."
säljare på Heimdalsgatan 6

11 feb 2020

"Helene är engagerad och tydlig med en härlig personlighet. Hon hade hela tiden en klar bild för upplägget av försäljningen, från fotografering till budgivning. Vi har ett stort förtroende för Helen och kommer att anlita henne igen. "
säljare på Roslagsgatan 42A

05 jan 2020

"Jag var mycket nöjd med Helen som mäklare! :) Hon är genuint trevlig och får försäljaren att känna sig trygg genom hela processen. "
säljare på Roslagsgatan 47

13 dec 2019

"Helen överträffade våra förväntningar med försäljningen och skötte processen riktigt proffsigt!
Vi kan varmt rekommendera Helene som mäklare! "
säljare på Heimdalsgatan 5

12 dec 2019

"Vi är mycket nöjda med Helene och kände oss trygga i hela säljprocessen. Hon är tydligt och ärlig i sin kommunikation- en härlig närvaro och ett fantastiskt driv för att få ett så bra resultat som möjligt. Rekommenderar henne gärna vidare och kommer att anlita henne igen. "
"Vi är mycket nöjda med Helene och kände oss trygga i hela säljprocessen. Hon är tydligt och ärlig i sin kommunikation- en härlig närvaro och ett fantastiskt driv för att få ett så bra resultat som möjligt. Rekommenderar henne gärna vidare och kommer att anlita henne igen. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 42A

12 dec 2019

"Helene är engagerad, rak & tydlig med en härlig personlighet.
Jag rekommenderar Helene när som helst & tvekar inte en sekund att välja henne vid mitt nästa försäljningstillfälle. "
säljare på Kopparvägen 52

12 dec 2019

"Väldigt engagerad och tydlig i kommunikationen- en mäklare jag rekommenderar varmt och kommer anlita igen."
säljare på Roslagsgatan 42

12 dec 2019

"Kände oss trygga med Helene från första stund. avslappnad och naturlig vilket gjorde att det kände som en familjemedlem, vilket vi gillade! Trygg, jordnära och härlig, samtidigt professionell!
Vår lägenhet var svår att värdera, men Helene gav oss tryggheten vi behövde för att ta nästa steg. "
"Kände oss trygga med Helene från första stund. avslappnad och naturlig vilket gjorde att det kände som en familjemedlem, vilket vi gillade! Trygg, jordnära och härlig, samtidigt professionell!
Vår lägenhet var svår att värdera, men Helene gav oss tryggheten vi behövde för att ta nästa steg. "
Läs mer
säljare på Nybodaringen 37

22 maj 2019

"Helene var väldigt professionell och målinriktad. Hon hade hela tiden en klar bild för upplägget av försäljningen, från fotografering till budgivning. Vi kände oss hela tiden trygga och visste att Helene hade kontroll. Vi är mer än nöjda med hela processen och kan varmt rekommendera Helene, hon l..."
"Helene var väldigt professionell och målinriktad. Hon hade hela tiden en klar bild för upplägget av försäljningen, från fotografering till budgivning. Vi kände oss hela tiden trygga och visste att Helene hade kontroll. Vi är mer än nöjda med hela processen och kan varmt rekommendera Helene, hon levererade verkligen!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 12

10 maj 2019

"Detta är andra gången jag säljer lägenhet med Helene, och jag har varit jättenöjd båda gångerna. Helene är fantastiskt duktig på sitt jobb och väldigt lätt att samarbeta med. Rekommenderar alla att sälja med henne! "
säljare på Sandhamnsgatan 39

04 feb 2019

"Helene är mycket förtroendeingivande och kunnig, och har stöttat oss hela vägen genom försäljningen. Och trots att försäljningen drog ut på tiden har Helene hela tiden varit mkt engagerad och fokuserad."
säljare på Nybodaringen 37

12 dec 2018

"Proffsig, energisk och målinriktad, redan skickat vidare till grannar och bekanta!"
säljare på Roslagsgatan 59

29 nov 2018

"Helene är otroligt kompetent inom branschen och fick oss, som säljare, att känna oss enormt trygga. Hon fick vår fulla tillit och vi har uppskattat varje samtal. Varmare och mer genuin mäklare får man leta länge efter :-)"
säljare på Robert Almströmsgatan 4

20 nov 2018

"Helene var mycket trevlig och professionell.
Jag kände mig hela tiden trygg i en, för mig, ovan situation."
säljare på Roslagsgatan 9

14 nov 2018

"Väldigt trevligt bemötande. Klar och tydlig information. Hjälpsam.Realistisk i bedömningen."
säljare på Sibyllegatan 51

15 okt 2018

"En fantastik mäklare som jag varmt kan rekommendera. Noggrann, engagerad och gör det lilla extra för att alla parter ska bli nöjda. "
säljare på Wittstocksgatan 19

15 okt 2018

"Mycket kunnig och professionell mäklaren. Gjorde hela processen från start till mål som det mest enklaste och självklaraste som fanns. En dröm helt enkelt och då även under en svagare period i marknaden."
säljare på Roslagsgatan 51

11 okt 2018

"Hon sålde lägenheten inom två dagar efter annonseringen publicerades för en jätte bra pris."
säljare på Hagagatan 46

09 okt 2018

"Bästa mäklaren jag någonsin träffa!. "
säljare på Birger Jarlsgatan 81

01 maj 2018

"Jag både köpte och sålde med Helene, och det har varit ett sant nöje oavsett vilken part jag varit. Hon är oerhört professionell, engagerad och jag kände mig fantastiskt trygg med henne när jag sålde min lägenhet. Initialt satte vi förväntningar tillsammans, och hon har mött och till och med över..."
"Jag både köpte och sålde med Helene, och det har varit ett sant nöje oavsett vilken part jag varit. Hon är oerhört professionell, engagerad och jag kände mig fantastiskt trygg med henne när jag sålde min lägenhet. Initialt satte vi förväntningar tillsammans, och hon har mött och till och med överträffat det vi kom överens om. Hon har en härlig personlighet och det har varit toppen att sälja med henne. Rekommenderar alla att sälja med Helene! "
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 39

25 apr 2018

"Kan varmt rekommendera Helene Darin. Med nuvarande marknad ska man leta efter en mäklare som har det lilla extra och som inte bara väntar på att köparna ska dyka upp. Helene är definitivt en sådan! Mycket nöjd! "
säljare på Sandhamnsgatan 39

24 apr 2018

"Helen var en supermäklare som fick oss säljare att känna oss väldigt trygga. Hon var kommunikativ, effektiv, lyhörd, återkopplande, tillgänglig samt väldigt positiv och lättsam. Hon såg verkligen till att leva upp till våra höga förväntningar med ett strålande resultat som överträffade den tuffa..."
"Helen var en supermäklare som fick oss säljare att känna oss väldigt trygga. Hon var kommunikativ, effektiv, lyhörd, återkopplande, tillgänglig samt väldigt positiv och lättsam. Hon såg verkligen till att leva upp till våra höga förväntningar med ett strålande resultat som överträffade den tuffa marknaden. Kan varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 12

24 mar 2018

"Helene räddade oss ur vår jobbiga situation.
Rekomenderar henne starkt!
Betyg 5 av 5 möjliga "
säljare på Mellangårdsvägen 34A

27 feb 2018

"Bästa mäklaren vi haft! Kan varmt rekommenderas."
säljare på Falkvägen 3

16 feb 2018

"Helt klart bäst i test! Stockholms absolut bästa mäklare på alla sätt"
säljare på Artillerigatan 52

16 feb 2018

"Väldigt duktig mäklare. Det är lätt för mäklare att bli lite verklighetsfrånvända och glömma bort att vara sig själva. Att som Helene kunna sammanföra flerårig erfarenhet med en god flexibilitet är grymt. I slutändan handlar allt om priset, och priset var väldigt bra givet marknaden."
"Väldigt duktig mäklare. Det är lätt för mäklare att bli lite verklighetsfrånvända och glömma bort att vara sig själva. Att som Helene kunna sammanföra flerårig erfarenhet med en god flexibilitet är grymt. I slutändan handlar allt om priset, och priset var väldigt bra givet marknaden."
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55

29 dec 2017

"Trevlig, kunnig och skarp! "
säljare på Snövägen 5

05 okt 2017

"Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Helene för vår husförsäljning och fick bra förtroende för henne från första mötet. Mycket proffsigt gemomförd affär rakt igenom. Lyhörd, lätt att få tag på, mycket driven och inte minst trevlig och kompetent."
säljare på Vindilsgränd 26

27 sep 2017

" En mycket professionell, noggrann och trevlig mäklare som både är lyhörd till köpares och säljares olika behov samt bra på att förmedla information!"
säljare på Observationsvägen 5

19 sep 2017

"Helen är var väldig effektiv, tydlig i kommunikationen, uppriktig och pålitlig. Vi är väldigt nöjda med henne som mäklare och skulle utan tvekan anlita henne igen. "
säljare på Pontonjärgatan 38

18 sep 2017

"Bästa mäklaren vi anlitat!"
säljare på Vikingavägen 13

18 sep 2017

"Väldigt engagerad och hjälpsam samt gjorde ett väldigt bra jobb från början till slut. Vi var även nöjda med fotografens bilder och layouten. "
säljare på Ingemarsgatan 5

31 aug 2017

"Jättetrevlig kompetent mäklare. Gjorde allt och mer därtill för att vi skulle bli nöjda. Kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta.
"
säljare på Skiljevägen 54

14 apr 2017

"I am extremely impressed and satisfied with Helene Darin's work. She showed the highest professional skills with a friendly attitude. She had the full control of the process and all her decisions were spot on. She was very informative and clear so both the buyer and me had a smooth process. I str..."
"I am extremely impressed and satisfied with Helene Darin's work. She showed the highest professional skills with a friendly attitude. She had the full control of the process and all her decisions were spot on. She was very informative and clear so both the buyer and me had a smooth process. I strongly recommend Helene Darin."
Läs mer
säljare på Fatburs Brunnsgata 13

06 apr 2017

"Tydlig, kompetent och trevlig. Dessutom var Helene både flexibel med visningar och annat samt lätt att nå per mejl och telefon. Det är lätt att ge denne mäklare mina högsta rekommendationer. Tack!"
säljare på Döbelnsgatan 63

28 feb 2017

"Hon mycket duktigt "
säljare på Kantatvägen 1

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
58 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 62 säljare
Helene var tydlig och höll mig uppdaterad
62 av 62 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Helene på kartan.

165 tidigare bostäder
1 bostad till salu
62 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

5 rum, 134 m²
Villa, Österåker

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Töjnan
8 rum, 202 m²
21 000 000 kr
Fritidshus Ingarö
+ 6 000 000 kr
81 m²
Utropspris: 15 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 77 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Näsby Park
+ 175 000 kr
1 rum, 22,5 m²
Utropspris: 1 475 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 34 m²
Utropspris: 3 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.