Hassan Ghadban

Profilbild för Hassan Ghadban
Säljarfavorit
Hassan Ghadban
4.9 / 5
(30 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
17 st
42 210 000 kr

Bakgrund

Hassan Ghadban jobbar på Ny vy Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2020-01-24. Hassan har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Hassan har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 47 465 000 kr.

Presentation

Hej!

Hassan Ghadban heter jag och jobbar på Ny vy Mäklare i Göteborg. Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Lokalkännedomen kan därför inte vara bättre. För det fall du söker en målmedveten och resultatinriktad mäklare som sätter stort värde i varje detalj så är jag mäklaren för dig.

Transparens och ärlighet är viktiga ledord för mig och jag är mån om att alltid hitta den individuellt bästa lösningen för just dig och din bostadsaffär. För mig är det oerhört viktigt att du som kund känner trygghet och säkerhet i samarbetet med mig som mäklare.

Mitt mål är att bli ditt bollplank i alla bostadsrelaterade frågor, nu som i framtiden. För det fall du söker en mycket driven och ansvarstagande mäklare som ser lösningar på alla situationer, är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Låt mig överträffa dina förväntningar.

Hälsningar,
Hassan Ghadban

Mäklarbyrå


Säljare om Hassan.

09 jun 2021

"Hassan har stor kunskap inom sitt yrke, han presterade över förväntan.
Vi var stressade att hitta oss en ny bostad innan vi vågade skriva på kontraktet till vår försäljning. Hassan löste en riktigt bra deal tillsamans med köparen vilket lugnade oss och vi vågade gå vidare. På det hela fick vi även ett fantastiskt slutpris på vår lägenhet, rekord pris i hela föreningen. Vi är riktigt nöjda och skulle starkt rekommendera Hassan till andra. "
säljare på Bäckebolsängen 9

09 jun 2021

"Bästa mäklaren som jag har träffat,och jag är glad att känna meningen samma som är Hasan.
Alltid uppdaterad och alltid glad Hassan Ghadban 100/procent Meklare for alla.
Ta honom och du behöver inte tänka mycket.
"
säljare på Cederflychts gata 5

12 maj 2021

"Jag hade 4 mäklare här för jämförelse inför min försäljning. Jag fastnade för Hassan Ghadban med anledning av sin kunskap om sitt yrke och att informationen under försäljningen var perfekt. Ett slutpris jag är mycket nöjd med. En fullpoängare till allt han gjorde som fastighetsmäklare. "Proffs"! Tack!"
säljare på Cederflychts gata 9

09 maj 2021

"Vi är supernöjda med vår mäklares insats från första kontakten till slutresultatet!
Ett genuint intresse för oss, vår fastighet, försäljningens alla delar men också köp av de bostadsrätter vi nu ska flytta till.
Även våra grannar är nöjda med det resultat vi fått på vår försäljning och kan dra nytta av detta då de en dag vill sälja sitt radhus."
säljare på Kringelgatan 22B

07 maj 2021

"Rekommenderar starkt Hassan som mäklare, han är väldigt engagerad och lätt att få tag på vid olika frågor och funderingar. "
säljare på Vintervädersgatan 1

10 apr 2021

"Driven. Hjälpsam. Social. Stabil i sin yrkesroll. Vi kunde inte hittat bättre mäklare än Hassan. Vi blev nöjda med målet i slutet. Tack så hemskt mycket med allt med på vägen, du lugnade ner mina nerver extremt bra. Hela familjen är jättenöjda med all hjälp !! TACK "
säljare på Beryllgatan 12

23 mar 2021

"Vilken engagerad mäklare, det syns långt ifrån att han verkligen älskar det han gör.
Hassan hjälpte mig att hitta en ny bostad som jag är otroligt nöjd med, samtidigt som han sålde min nuvarande bostad. ( jag hade 3 månader på mig att få sålt min nuvarande bostad, och stressen samt nervositeten tog över helt och hållet, men Hassan fick mig att känna mig otroligt lugn, och wopps efter 1a visningen så var min nuvarande lägenhet såld med exakt det priset jag var ute efter.)
Fantastiskt duktig på sitt jobb, stort tack för en smärtfri affär.
Jag personligen kommer definitivt att rekommendera denna mäklare till alla mina nära & kära som skall köpa/sälja.
TACK ännu en gång för att du är så engagerad och så hjälpsam.
// Nöjd köpare & säljare.
"
säljare på Bandtraktorgatan 1

23 mar 2021

"Hej
Innan jag träffade Hassan många mäklare har ringt mig för att övertyga mig att sälja min lägenhet, jag vägrade det pga jag vill köpa först. När Hassan ringde mig han lyckades övertyga mig att det är bättre att sätta annonsen i Hemnet utan pris för att vara redo om jag hittar den lämpliga lägenhet.
Jag gillade verkligen iden, då tecknade jag avtalet med Hassan.
Dessutom, det var han som har rekommenderat bostaden som jag köpt.
Han är en ambitiös och intelligent kille, jag önskar honom framgång i livet.
Med vänliga hälsningar
Ali Aliakbar"
säljare på Soldathemsgatan 4

14 mar 2021

"I am very happy with the choice of Hassan as a broker. He made the sales process go quick and smooth. Was easy to get in touch any time and discuss about the process. He exceed my expectations by doing a little extra to achieve our goal. Can highly recommend Hassan, very committed and professional."
säljare på Nordanvindsgatan 8A

11 feb 2021

"Super duktig och ambitiös mäklare.
En som tog sig tid oavsett tiden på dygnet för att svara på frågor.
En super trevlig mäklaren som kan sitt jobb väl. "
säljare på Sonettgatan 35

27 jan 2021

"100% engagerad från början till slut. Oavsett om det är eran första eller femte bostadsförsäljning så inger han otroligt mycket trygghet!
"
säljare på Fruktträdsgatan 7

25 jan 2021

"Jag kan rekommendera Hassan Ghadban på Nyvy starkt! Väldigt lyhörd, engagerad och målinriktadiktad. Lätt att kommunicera med, och höll mig alltid uppdaterad. Väldigt proffesionell! "
säljare på Färgfabriksgatan 14

14 dec 2020

"Jättebra. Helt fantastisk insats. Gjorde det som krävdes för att få sålt denna bostad under december månad. Tack ännu en gång."
säljare på Solstrålegatan 24

11 dec 2020

"En trevlig, driven och pålitlig mäklare som gör sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Gamlestads Brygga 11

10 dec 2020

"Vi säger bara WOW! Hassan överträffade alla våra förväntningar och fick oss att känna trygghet genom hela processen. Han är en klass för sig och levererade service i toppnivå från start till slut med stor respekt för våra önskemål. Proffsig, lätt att nå, svarar på alla frågor och jobbar helhjärtat för att båda parter ska bli nöjda. Ett stort plus är att Hassan tänker utanför boxen, och gör det lilla extra som krävs. Gott skratt får man på köpet, som gör hela processen roligare med en sådan stöttande och peppande mäklare! Vi kan inte bli nöjdare med hans insats.
Vi kan med gott samvete rekommendera Hassan till de som vill ha en genomgod och otroligt skicklig mäklare som sticker ut från mängden - och då har vi pratat med många! Ett STORT tack till Hassan och nyvy. Vi ses garanterat inför nästa försäljning. :) "
säljare på Vintervädersgatan 3

07 dec 2020

"Hassan Ghadban is really nice broker with my whole selling experience, he explain in detail for whole process and with good patient, response quickly and have nice strategy for the price. My appartment has sold with very good price which has exceed my expectation. I really recommand him when you have need to sell."
säljare på Rundbäcksgatan 11

07 dec 2020

"Grymt bra service."
säljare på Bäckebolslyckan 26

04 dec 2020

"Hassan var en driven mäklare och la upp en bra plan tillsammans med mig. Han var väldigt flexible med tider och annat vilket var väldigt bra."
säljare på Träkilsgatan 44

03 aug 2020

"Hassan tog tid att förklara försäljningsprocessen. Han höll oss väl informerade under notering och budgivning också. Hårt arbetande och professionellt."
säljare på Douglasgatan 2C

22 jul 2020

"Underbar och proffsig mäklare! Gjorde allting så enkelt och smidigt. Hassan var väldigt kompetent, engagerad och hittade alltid en lösning. Besatt ett lugn som gjorde att man kände sig väldigt trygg.
Genom sitt engagemang, lugn och professionalism gjorde Hassan det väldigt enkelt för oss att bara slappna av och få bästa möjliga resultat."
säljare på Fastlagsgatan 10

30 apr 2020

"Hassan is an excellent realtor! He is very professional, has exceptional customer service skills and has sound knowledge of real estate. We sold our apartment in the middle of the Corona crises and Hassan did his utmost best to ensure we made the expected gain on our apartment. He was always in touch, he was always realistic about the situation, and he would calm us down when we got overly nervous and he never set unrealistic expectations. This takes true skills to do! I would definitely recommend Hassan over and over and over again!"
säljare på Briljantgatan 90

22 apr 2020

"Trevlig, hjälpsam, konstruktiv och positiv trots att det inte var helt lätt att sälja i Coronatider.
Grymt!"
säljare på Brunnehagen 38

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
47 465 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 29 säljare
Hassan satte rätt förväntningar på slutpriset
21 av 29 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
27 av 27 säljare
Hassan var tydlig och höll mig uppdaterad
29 av 29 säljare

Hassan på kartan.

32 tidigare annonser
30 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 300 000 kr
Lägenhet
2 rum, 82 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hassan har stor kunskap inom sitt yrke, han presterade över förväntan.
Vi var stressade att hitta oss en ny bostad innan vi vågade skriva på kontraktet till vår försäljning. Hassan löste en riktigt bra deal tillsamans med köparen vilket lugnade oss och vi vågade gå vidare. På det hela fick vi även ett fantastiskt slutpris på vår lägenhet, rekord pris i hela föreningen. Vi är riktigt nöjda och skulle starkt rekommendera Hassan till andra. "
2 370 000 kr
Lägenhet Munkebäck
+ 75 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 525 000 kr
Radhus Tolered
+ 530 000 kr
5 rum, 89 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med vår mäklares insats från första kontakten till slutresultatet!
Ett genuint intresse för oss, vår fastighet, försäljningens alla delar men också köp av de bostadsrätter vi nu ska flytta till.
Även våra grannar är nöjda med det resultat vi fått på vår försäljning och kan dra nytta av detta då de en dag vill sälja sitt radhus."
5 500 000 kr
Radhus Hisings Backa
+ 705 000 kr
6 rum, 143 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 700 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 105 000 kr
2 rum, 66,1 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren som jag har träffat,och jag är glad att känna meningen samma som är Hasan.
Alltid uppdaterad och alltid glad Hassan Ghadban 100/procent Meklare for alla.
Ta honom och du behöver inte tänka mycket.
"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.