Hasan Shahid

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Hasan Shahid
Profilbild för Hasan Shahid
Hasan Shahid
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Hasan Shahid jobbar på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2024-05-24.

Presentation

Med 10 års erfarenhet av försäljning och en vana att arbeta med större transaktioner kan du känna dig trygg med Hasan när du ska utföra din bostadsaffär. Hasan har en gedigen bakgrund inom bankväsendet och har även varit verksam fastighetsmäklare i utlandet.

Hans arbete präglas av tre viktiga principer: transparens, tillit och tillgänglighet.
Hasan strävar efter att ge dig all den information du behöver för att fatta välgrundade beslut under hela försäljningsprocessen. Genom att vara ärlig och rak i hans kommunikation, skapar han trygghet när du lämnar honom ert förtroende.

Hasan finns här för dig när du behöver honom, redo att svara på dina frågor och guida dig genom varje steg av försäljningsprocessen. Med hans gedigna erfarenhet och engagemang för transparens, tillit och tillgänglighet, är hans mål att göra din bostadsförsäljning så smidig och framgångsrik som möjligt.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.