Hannes Koro

Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5
(376 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
48 st
124 970 000 kr

Bakgrund

Hannes Koro jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-21. Hannes har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Hannes har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 163 574 000 kr.

Presentation

Västerås mest rekommenderade mäklare under både 2019 och 2020.

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

Förmågan att ”få napp” används inte bara i jobbet, utan även när Hannes fiskar med sina kompisar i Mälaren eller andra väl valda vatten. Ett annat intresse är fotboll, både att titta på och spela – även om det senare har blivit betydligt svårare att hinna med, nu när familjen har utökats med lilla dottern Ebba (som också får napp ibland).

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hannes.

01 dec 2021

"Hannes är väldigt professionell och en riktigt skicklig mäklare."
säljare på Ekvägen 22

29 nov 2021

"Är supernöjd med Hannes som mäklare. Han är lyhörd, engagerad och mån om att alla ska bli nöjda. Riktigt proffsigt skött och jag kan varmt rekommendera att anlita Hannes. "
säljare på Oxbacksgatan 7

25 nov 2021

"Inte första och VERKLIGEN INTE SISTA gången jag använde mig utav Hannes. Han är outstanding på marknaden och man får alltid vad man önskar att en mäklare ska ha.
Lyhörd, energigivande och delad målbild med inriktning på rätt slutpris och bra affär.
Rekommenderar starkast möjligt. "
säljare på Källhagsgatan 1H

21 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Hannes som mäklare. Trygg, kunnig och engagerad. Därtill en fröjd att ha att göra med och tät återkoppling vad det än gällde. Vad kan man mer önska sig? Jo, en bra försäljningsförmåga förstås och det hade han också. Vi rekommenderar Hannes varmt till alla som ska köpa eller sälja sin bostad. "
säljare på Oxbacksgatan 6

16 nov 2021

"Supernöjd "
säljare på Skjutbanegatan 3C

09 nov 2021

"Underbart person och utmärkt mäklare!"
säljare på Relävägen 3

01 nov 2021

"Jättenöjd med Hannes Koro som mäklare. Över förväntan!"
säljare på Stångjärnsgatan 181

25 okt 2021

"Blev rekommenderad att välja Hannes av vän.
Mycket nöjd med det valet."
säljare på Norra Skjutbanegatan 19F

18 okt 2021

"Hannes är en fantastisk mäklare som genuint bryr sig om att både köpare och säljare ska få en bostadsaffär som båda parter ska känna sig nöjda med. Han tog sig an utmaningen, uppdaterade oss löpande och hade regelbunden kontakt med oss under försäljningen. Han gick in i uppdraget helhjärtat och fick oss att känna oss som viktiga kunder fastän han ansvarar för många andra objekt samtidigt - ett stort plus att lyckas med det! Jag skulle absolut rekommendera Hannes till andra och välja honom nästa gång jag gör en affär! "
säljare på Johanneshöjden 4

18 okt 2021

"Rekommenderar att anlita Hannes vid försäljning av fastigheten "
säljare på Rösegårdsgatan 31

13 okt 2021

"Hannes har verkligen ombesörjt allt runt försäljningen, en mycket positiv och kompetent säljare."
säljare på Kantarellvägen 1

24 sep 2021

"Toppenmäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Skyttegatan 2A

24 sep 2021

"Hannes är en extremt professionell och kvalitativ mäklare med fokus på rätt moment i säljprocessen. Genuint trevlig, skarp i förhandling och transparent genom hela affären. Jag kommer att anlita Hannes i mina kommande bostadsaffärer och rekommenderar alla att göra det för att maximera möjligheterna till ett högt slutpris och en genomgående bra struktur genom hela försäljningen. "
säljare på Krutkällarvägen 1

23 sep 2021

"Snabb och bra"
säljare på Apalbyvägen 19

23 sep 2021

"Det märks att Hannes brinner för sitt yrke! Snabb återkoppling, god kunskap och härlig energi som gör hela försäljningsprocessen smidig för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Hannes som mäklare till andra! "
säljare på Furuvägen 12B

22 sep 2021

"Väldigt trevligt bemötande, snabba återkopplingar och håller vad han lovar. "
säljare på Bomansgatan 22B

22 sep 2021

"Den bästa mäklaren vi haft att göra med! Uppdaterade oss via sms eller samtal så fort han hade något han ville dela med oss. Engagerad och visade lägenheten så fort intressenter hörde av sig. Kan varmt rekommendera Hannes. En mäklare som verkar älska sitt jobb!"
säljare på Västermalmsgatan 2B

22 sep 2021

"Hannes Koro har från Dag 1 rakt igenom säljprocessen utfört sitt uppdrag med briljans dvs med branschvana, kompetens och professionellt. Hannes är samarbetsinriktad har en trevlig stil och bemötande. Han är tydlig, korrekt, effektiv, engagerad och lyhörd. Hannes Koro rekommenderas varmt till vidare uppdrag!!!"
säljare på Vetterslundsgatan 46

20 sep 2021

"Jag kan varmt rekommendera Hannes till mina vänner och bekanta vid försäljning av deras bostad."
säljare på Fogdegatan 3B

17 sep 2021

"Kontakten med mäklaren kändes bra på en gång. Mäklaren var driven, engagerad och målinriktad på ett bra sätt. Han hade en tydlig och klar presentation av upplägget vid första mötet. God kommunikation under hela förloppet. En superbra mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Kanalvägen 19B

14 sep 2021

"Driven, engagerad och otroligt kunnig! "
säljare på Gjutare Granströms gata 9

06 sep 2021

"Det går inte att hitta en mer komplett mäklare än Hannes Koro! Full av positiv energi, tillgänglig, lyhörd, hög kompetens men även stor personkännedom och ställer även upp som "psykolog" när nerverna spökar under en bostadsaffär :) Vi är 200% nöjda!!"
säljare på Thuregatan 2

02 sep 2021

"Hannes är helt brutalt komplett, han är definitionen av en bra och proffsig mäklare. Han har hittat sin grej och lever ut den till fullo med bravur.
Rekommenderar verkligen denna herre starkt, vem vill inte ha rätt person på rätt plats?
Hannes är denna rätt person, på rätt plats, när du går i säljtankar, utan tvekan.
10/10.
"
säljare på Västra Bergsgatan 6D

27 aug 2021

"Det var ett rent nöje att arbeta med Hannes. Ett tryggt val från första stund. Driven, ambitiös och proffsig. Såg till att hela försäljningsprocessen gick otroligt snabbt och smidigt till med ett slutpris över våra förväntningar. Kan starkt rekommendera Hannes!"
säljare på Regnmätargatan 8

26 aug 2021

"Hannes är toppen! Duktig, trevlig & flexibel. Ni kommer inte att bli besvikna! :) "
säljare på Relävägen 4

25 aug 2021

"Hannes var duktig, engagerad och kunnig. Lätt att få kontakt med och serviceminded."
säljare på Funkisgatan 2

20 aug 2021

"Hannes var förstående och uppmärksam på vår situation som både säljare och köpare och gav både oss och köparen en god affär där vi båda var nöjda. Han var inbjudande och bjöd på sig själv vilket vi verkligen uppskattade. Hade inte velat haft en annan mäklare :)"
säljare på Flisavägen 24

16 aug 2021

"Med Hannes som mäklare så är du goda händer. Han är väldig trevlig och kunnig mäklare. Han återkopplar till en hela tilden och man känner sig delaktig i hela processen. Varmt rekommenderar Hannes till den som säljer! "
säljare på Vasagatan 26A

05 aug 2021

"Vi är väldigt glada att vi valde Hannes som mäklare igen till vår försäljning av lägenheten. Han är väldigt lätt att få tag på, har bra koll och är engagerad, kommer med bra tips och ger en bra trygg känsla! Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Knutsgatan 5B

31 maj 2021

"Mycket trevlig mäklare och proffsig! Vi hade dock önskat att mäklarbyrån hade varit mer lyhörda för våra önskemål om att ha visningar även helgtid och efter jobbet på vardagar."
säljare på Linnégatan 8

26 maj 2021

"Jag valde Hannes som Mäklare för min första försäljning, då jag hört gott om honom av hans tidigare kunden. Med facit i hand kan jag nu säga att det garanterat blir samma val av mäklare i min nästa affär.
Hannes anpassar sig efter ens önskemål och kommer med riktigt bra förslag för att försäljningen ska vara smidig och gå som bra som möjligt. Han kontaktar direkt när det finns ny information och svarar lika snabbt.
Ett stort plus i kanten för hans glada anda och enastående humor. Nästa gång bjuder jag på kaffet!
"
säljare på Timmermansgatan 8

25 maj 2021

"Jag var passiv delägare och alltså bara inblandad i överlåtelseprocessen. Har därför inte kunnat svar på alla frågor. "
säljare på Vegagatan 5A

24 maj 2021

"En målinriktad mäklare med båda fötterna på jorden som lyssnade på oss och gjorde försäljningen enkel. Höll oss hela tiden uppdaterade. Rekommenderar Hannes varmt!"
säljare på Andréegatan 6

12 maj 2021

"Hannes lyckades överträffa alla förväntningar.
Han var fantastisk genom hela processen.
Var alltid tillgänglig och uppdaterade en om läget.
En riktig stjärna!"
säljare på Statorvägen 3

05 maj 2021

"Hittade honom som bra Mäklare på Facebook"
säljare på Jakobsgatan 44A

03 maj 2021

"Hannes har lätt att få köparna att känna sig trygga i köpet. Han inger förtroende och trygghet. "
säljare på Bergslagsvägen 21

03 maj 2021

"Toppen kille. Rekommenderar denna. "
säljare på Packhusgatan 7

29 apr 2021

"En mäklare som levererar det han lovar och lite till.
Han är engagerad från start till mål. Vi har alltid känt att vår försäljning varit i trygga händer.
Han har varit ambitiös, målmedveten och lyhörd genom hela processen. Vi har alltid fått snabb återkoppling vid eventuella frågor.
Han har varit engagerad för att bostadsförsäljningen ska bli så bra och smidig som möjligt för alla parter.
Vi kan varmt rekommendera Hannes som mäklare till din bostadsförsäljning, vi lovar att du inte kommer att bli besviken.
"
säljare på Emausgatan 21C

19 apr 2021

"Hannes uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtill. Han höll mig ständigt uppdaterad, var tillgänglig och väldigt engagerad. Han hade rätt inställning och resultatet blev bättre än väntat."
säljare på Skjutbanegatan 4A

12 apr 2021

"Jag är otroligt nöjd med Hannes insats! Han sålde min lägenhet snabbt och smidigt. Hannes höll mig ständigt uppdaterad om försäljningen. Han var alltid tillgänglig via telefon vid minsta lilla fundering."
säljare på Ägirgatan 10

08 apr 2021

"Otroligt nöjd på alla sätt och vis med Koros insats gällande försäljningen av vår bostad. Han var lyhörd, engagerad, driven och höll oss hela tiden uppdaterade Rekommenderar honom starkt varje dag i veckan!"
säljare på Soldatgatan 28

29 mar 2021

"Kan varmt rekommendera att använda Hannes till din nästa bostadsförsäljning. Trevlig, snabba återkopplingar och driven."
säljare på Bomansgatan 16A

26 mar 2021

"Hannes var väldigt lyhörd, hade ett grymt driv och höll mig hela tiden uppdaterad, jag är supernöjd. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Karlsgatan 11D

26 mar 2021

"Kändes kunnig, pålitlig, förtroende ingivande och lättsam. Rekommenderar starkt."
säljare på Färnebogatan 6A

25 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Hannes som mäklare inför din nästa bostadsförsäljning! Lyhörd, proffsig och alltid snabb återkoppling! "
säljare på Havsfrugatan 3

15 mar 2021

"Hannes är en suverän mäklare som kommer med goda tips och råd. Han är väldigt kunnig, alltid tillgänglig och en hejare att få det priset man önskat.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Vänortsgatan 9

12 mar 2021

"Han är en ärligt och kunnig mäklare ,Han upplevdes charmig och socialt kompetent"
säljare på Relävägen 5

23 feb 2021

"Jag jämförde tre olika mäklare. Hanna låg endel över dom andra i pris men vi kom til en överenskommelse som vi båda var nöjda med. Förväntan på slutpriset avvek relativt mycket till vad det blev. Dock hade även dom två andra mäklarna samma värdebedömning innan försäljningen, så att slutpriset avvek så mycket blev en positiv överraskning för mig som säljare.
Hannes svarade snabbt och kontruktivt på mina frågor, och jag upplever att det var ett bra samarbete under hela processen."
säljare på Drottninggatan 42D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
17
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
163 574 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
347 av 366 säljare
Hannes satte rätt förväntningar på slutpriset
316 av 367 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
364 av 367 säljare
Hannes var tydlig och höll mig uppdaterad
373 av 374 säljare

Hannes på kartan.

406 tidigare annonser
7 bostäder till salu
376 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

1 195 000 kr
2 rum, 62,5 m²
19 274 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 862 kr/mån
4 695 000 kr
4 rum, 143 m²
32 832 kr/m²
Villa, Hallstahammar
1 195 000 kr
2 rum, 54 m²
22 129 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 368 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 49,5 m²
28 469 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 140 kr/mån
1 795 000 kr
4 rum, 96 m²
18 697 kr/m²
Lägenhet, Västerås
5 330 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gideonsberg
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Viksäng
+ 405 000 kr
3 rum, 80,2 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 850 000 kr
Villa Surahammar
5 rum, 140 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hannes är väldigt professionell och en riktigt skicklig mäklare."
2 650 000 kr
Villa Nordanby
+ 655 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Rönnby
3 rum, 84,6 m²
Utropspris: 1 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.