Hannes Koro

Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5
(284 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
63 st
48 st
98 180 000 kr

Bakgrund

Hannes Koro jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-21. Hannes har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Hannes har enligt vår statistik haft 63 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 144 155 000 kr.

Presentation

Västerås mest rekommenderade mäklare under både 2019 och 2020.

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

Förmågan att ”få napp” används inte bara i jobbet, utan även när Hannes fiskar med sina kompisar i Mälaren eller andra väl valda vatten. Ett annat intresse är fotboll, både att titta på och spela – även om det senare har blivit betydligt svårare att hinna med, nu när familjen har utökats med lilla dottern Ebba (som också får napp ibland).

Mäklarbyrå


Säljare om Hannes.

23 feb 2021

"Jag jämförde tre olika mäklare. Hanna låg endel över dom andra i pris men vi kom til en överenskommelse som vi båda var nöjda med. Förväntan på slutpriset avvek relativt mycket till vad det blev. Dock hade även dom två andra mäklarna samma värdebedömning innan försäljningen, så att slutpriset avvek så mycket blev en positiv överraskning för mig som säljare.
Hannes svarade snabbt och kontruktivt på mina frågor, och jag upplever att det var ett bra samarbete under hela processen."
säljare på Drottninggatan 42D

22 feb 2021

"Bästa mäklaren jag varit kontakt med."
säljare på Nibblegatan 8

17 feb 2021

"Mycket engagerad och trevlig mäklare som jag starkt rekommenderar. Hannes är proportionell lugn och inte för pushig i sitt bemötande. "
säljare på Vallby Skolgata 5

11 feb 2021

"En lyhörd mäklare som gör ett fantastiskt jobb! Engagerade på ett sätt som fick oss att känna oss trygga från början till slut. Rekommenderar starkt! "
säljare på Öster Mälarstrands Allé 123

08 feb 2021

"En lugn och trygg mäklare med gedigen kunskap.
Han finns tillgänglig hela tiden under processen.
Vi är mycket nöjda och kan varm rekommendera Hannes."
säljare på Drottninggatan 30A

08 feb 2021

"Vi rekomenderar varmt Hannes som hjälpte oss att sälja vårt hus. Han är trevlig och kunnig, yhörd och engagerad!"
säljare på Träsnidarvägen 21

01 feb 2021

"Vi har bara positiva saker att säga om Hannes insats i försäljningen av vår lägenhet. Han visade att han hade god kunskap, var lyhörd och höll oss uppdaterade. Vi kände oss trygga under hela försäljningen och är mer än nöjda med resultatet! Vi kan varmt rekommendera Hannes! "
säljare på Bangatan 27

28 jan 2021

"Hannes är rätt man på rätt plats!
Enligt mig Suverän! Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Skomakarvägen 12

14 jan 2021

"Vi hade tidigare kontakt med två andra mäklare som värderade bostaden väldigt likt Hannes värdering så värderingen och utgångspriset kändes rimligt sett till både det samt vad lägenheter i föreningen tidigare sålts för. Slutpriset landade sedan på 37% över utgångspriset så vi är otroligt nöjda med det och Hannes insats! Upplevde genom hela processen att Hannes var professionell och hade koll på hur/ när lägenheten skulle läggas ut till försäljning för att skapa ett stort intresse. Fotografen lyckades även få till riktigt fina bilder trots att dagsljuset på dagen för fotografering var i princip obefintligt.
Vi köpte vår nya lägenhet av Hannes och valde då att även ge honom vårt säljuppdrag eftersom det fungerade så smidigt och bra när vi var köpare. Fick ett väldigt gott intryck på visningen av lägenheten vi köpte då han var trevlig och uppmärksam utan att vara påträngande. Kan varmt rekommendera Hannes och Skandiamäklarna!"
säljare på Narvavägen 65

22 dec 2020

"Är supernöjd över Hannes jobb. Enkel att ha och göra med och alltid tillgänglig för frågor/återkoppling. Kan definitivt tänka mig att anlita igen!"
säljare på Bomansgatan 26B

19 dec 2020

"Väldigt nöjd med Hannes insats och hur han verkligen försökte sälja lägenheten till ett högre pris. Super nöjd med honom som mäklare och kan starkt rekommendera honom till andra!! "
säljare på Iggebygatan 2B

15 dec 2020

"Hannes är mycket kompetent och engagerad. Hannes är mån om att vi som kund ska känna oss nöjda. Alltid snabb med återkoppling när man undrar något.
Vi rekommenderar honom varmt och är övertygad om att den som väljer Hannes kommer att bli mer än nöjd."
säljare på Sportfiskargatan 9

11 dec 2020

"Very professional and polite communication with customer. Honest support and high quality service. Communicative and always available broker. High level customer satisfaction. Good knowledge of local property market evaluation. As per my personal working experience as a customer will recommend Hannes to anybody who needs help with property sale."
säljare på Färnebogatan 18B

08 dec 2020

"Jag blev nöjd med hur tydlig mäklaren förklarade hela processen med försäljningen, eftersom det är första gången jag säljer en lägenhet. Han är proffs i sitt jobb.
100% nöjd.
Aileen. "
säljare på Västermalmsgatan 5

07 dec 2020

"Från början till slut var Hannes extremt lyhörd, trevlig och agerade väldigt proffsig i sitt framförande! Vi fick även bra tipps av Hannes för köp av ny bostad vilket också uppskattades stort. Att Hannes är en toppmäklare går inte att komma ifrån. Kan varm rekommendera honom till framtida bostadssäljare!"
säljare på Relävägen 1

24 nov 2020

"Hannes har varit mycket tillgänglig och svarat på frågor i princip omgående när vi hört av oss. Han var också otroligt behjälplig under vårt köp av ny bostad. Trevlig, saklig, jordnära, driven och kunnig. 10/10, kommer ringa honom nästa gång det skall till att säljas bostad och vi kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. "
säljare på Havsfrugatan 2

19 nov 2020

"Västerås bästa mäklare! Hannes är kunnig, lyhörd, och oerhört trevlig. Han är väldigt lätt att få tag på, och svarar på alla frågor man kan tänkas ha (både stora och små). Vi rekommenderar varmt Hannes om du ska sälja eller köpa bostad!"
säljare på Jakobsgatan 33B

16 nov 2020

"Hannes var tydlig, snabb att återkoppla och höll mig informerad. Lätt att ha att göra med!"
säljare på Bangatan 43A

13 nov 2020

"Att välja Hannes som mäklare för min bostad visade sig vara det bästa jag kunde göra. Otroligt proffsig från första möte och tog verkligen till sig av det jag ville få ut utav honom. Slutpriset på min lägenhet blev överraskande bra och kan varmt rekommendera denna stjärna!"
säljare på Neptungatan 6

13 nov 2020

"Hannes är driven, trevlig, snabba återkopplingar och lätt att få tag på. Höll en uppdaterad genom hela proceduren. Slutpriset landade ungefär enligt den värdering som man tänkt på under oroliga pandemitider. Kan varmt rekommendera Hannes Koro!"
säljare på Narvavägen 77

03 nov 2020

"Enkel, pålitlig, proffsig!!!"
säljare på Löpargatan 97

21 sep 2020

"Hannes skötte affären så proffsigt engagerad från början till slut. Återkopplade hela tiden.Suoertrevlig.
Proffsig seriös presentation samt mycket förtroende ingivande vid första mötet. Jag rekommenderar Hannes 100ggr om. Skulle aldrig tveka att anlita honom igen "
säljare på Ramnäsgatan 13

20 sep 2020

"Hannes är genuin, framåt, lätt att få tag på och snabb på att ge återkoppling. Han höll oss bra uppdaterade under hela processen. På en vecka hanns det med värdering, fotografering, visning och att bli sålt. Vi är mycket nöjda med Hannes, han är väldigt professionell och samtidigt omtänksam samt supertrevlig! Det känns som att han verkligen bryr sig om sina kunder. Vi kommer absolut anlita honom i framtiden igen när det blir aktuellt med nytt köp/sälj."
säljare på Skälbygatan 160

09 sep 2020

"Hannes var proffsig, gav mycket energi och såg till såg till så att vi kunde göra en affär som vi blev mycket nöjda med. Rekommenderas!"
säljare på Östra Tullgatan 6

08 sep 2020

"Hannes Koro upplevde jag som en mycket lugn, trygg och professionell mäklare. Han var tydlig, engagerad, tillgänglig och korrekt genom hela processen och höll oss informerade på en exakt lagom nivå. På ett imponerande sätt lyckades han få upp slutpriset en miljon över utgångspriset.Vi är mycket nöjda med Hannes insats från första träffen till huset var sålt och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Äggsjövägen 6

02 sep 2020

"Grymt nöjd med Hannes som mäklare! Väldigt trevlig och proffsig. Rekommenderar Hannes som mäklare till alla jag får höra att de går i säljtankar! "
säljare på Rudbecksgatan 4A

27 aug 2020

"Hannes är en mäklare som är ambitiös och känner till den lokala marknaden mycket väl. Smidig och enkel att sälja med!"
säljare på Rudbecksgatan 4B

18 aug 2020

"Supernöjd med Hannes insats. Återkopplar snabbt vid frågor. Har både köpt och sålt med Hannes och kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Benvägen 18

13 aug 2020

"Vi hade 5 mäklare på besök men fastnade direkt för Hannes positiva driv och beslutsamhet. Mycket snabb och smidig affär och Hannes var mycket lätt att nå via telefon/sms. Hannes sålde våran bostad efter bara några dagar annonsen varit ute. innan öppna visningen till helt okey pris!"
säljare på Vallonvägen 10

11 aug 2020

"Driven och kunnig mäklare! Snabb på att återkoppla och lätt att få tag på! Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Hannes som mäklare! "
säljare på Vallby Skolgata 14

10 aug 2020

"Tydlig, rak, driven och mycket trevlig. Man får förtroende för honom. Snabba återkopplingar och lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera Hannes Koro!"
säljare på Spantgatan 4G

03 aug 2020

"Klass! Värt varenda krona!"
säljare på Lospånga Byväg 36

15 jun 2020

"Hannes är en kompetent och engagerad mäklare i både köp och sälj situationen. Han har ett fint bemötande där han är lugn, vänlig och intresserad. Vi har både köpt lägenhet och anlitat honom att sälja vårt hus. Vi kan rekommendera Hannes!"
säljare på Sankt Örjansgatan 9

15 jun 2020

"Hela affären gick snabbt och smidigt. "
säljare på Tessingatan 1C

11 jun 2020

"Vi var väldigt nöjda och allt har gått som vi önskat och planerat."
säljare på Stångjärnsgatan 187

11 jun 2020

"Hannes var lyhörd och kunde ställa om sig på snabba puckar. Vi tänkte först bara värdera men p.g.a ändrade familjeförhållanden så ville vi sälja och det ganska snabbt.
Från mötet med Hannes till att fotografering, budgivning och påskrivning av köpekontrakt tog 1 vecka.
Hannes höll oss underrättade genom hela proceduren och agerade på ett bra och tydligt sätt. Han tog sig tid att lyssna, råda och förklara. Vi är väldigt nöjda med hans insats."
säljare på Ishavsvägen 4

22 maj 2020

"Duktig och intresserad. "
säljare på Kumlagatan 5A

16 maj 2020

"Snabb och effektiv försäljning."
säljare på Kaserngatan 3

02 maj 2020

"Trevlig, tydlig och informativ. Tillmötesgående. Höll en uppdaterad samt var lätt att nå. Slutpriset landade enligt värderingen."
säljare på Domherrevägen 6

01 maj 2020

"Redan vid första kontakten kände vi stort förtroende för Hannes. Han har fingertoppskänsla för bostadsmarknaden. Han har under hela försäljningsprocessen varit engagerad, lyhörd och snabb vid återkoppling. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Hannes Koro."
säljare på Sundinsgatan 14

30 apr 2020

"Kunnig trevlig och engagerad.Tyckte också att fotografen var oerhört skicklig."
säljare på Norrängsgatan 17

27 apr 2020

"Jag och min sambo är väldigt nöjda med Hannes och hans insats. Det var en tuff marknad att sälja på, men han lyckades ändå ro försäljningen i hamn till slut. Han var alltid tillgänglig och tillmötesgående, vilket uppskattas enormt. Vi lämnar varma rekommendationer."
säljare på Timmermansgatan 8

27 apr 2020

"Hannes var väldigt trevlig och proffsig och han uppfyllde mina förväntningar på slutpris trots lite oroligare tider! Kommer definitivt att anlita honom igen!"
säljare på Hagagränd 25

22 apr 2020

"Kan varmt rekommendera Hannes för försäljning av bostad. Driven, motiverad, engagerad och lyhörd, toppkvalitet!
Hannes är det självklara valet om det blir aktuellt med bostadsförsäljning igen framöver."
säljare på Norra Ängsvägen 19

22 apr 2020

"Tillgänglig, engagerad och kunnig! Riktigt bra mäklare!"
säljare på Kristiansborgsallén 3A

20 apr 2020

"Mäklaren han bra och han vet sitt jöbb så jag är nöjd"
säljare på Haga Parkgata 8C

14 apr 2020

"Vi är mycket nöjda med Hannes Koro. Imponerande driv och tempo och dessutom kommunikativ och inlyssnande!"
säljare på Forellgatan 3

08 apr 2020

"Informativ, smidig,tillmötesgående, utgångs pris blev slutpris"
säljare på Domkyrkoesplanaden 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Villa
20
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
63
Försäljningsvärde
144 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
262 av 284 säljare
Hannes satte rätt förväntningar på slutpriset
236 av 284 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
279 av 284 säljare
Hannes var tydlig och höll mig uppdaterad
282 av 284 säljare

Hannes på kartan.

308 tidigare annonser
10 bostäder till salu
284 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

695 000 kr
4 rum, 99,5 m²
7 020 kr/m²
Lägenhet, Hallstahammar
6 159 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 53 m²
35 754 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 706 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 54 m²
31 388 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 426 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 57 m²
17 456 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 761 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 60 m²
29 916 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 387 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 070 000 kr
Lägenhet Haga
+ 75 000 kr
2 rum, 61,3 m²
Utropspris: 995 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Vallby
3 rum, 86 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Tillberga
2 rum, 55,4 m²
Utropspris: 695 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
+ 405 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 000 000 kr
Villa Hökåsen
+ 405 000 kr
5 rum, 84 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.