Hannes Koro

Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5
(440 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
84 st
69 st
138 315 000 kr

Bakgrund

Hannes Koro jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-21. Hannes har fått in 69 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Hannes har enligt vår statistik haft 80 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 183 415 000 kr.

Presentation

Västerås mest rekommenderade mäklare under 2019, 2020 och 2021.

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

Förmågan att ”få napp” används inte bara i jobbet, utan även när Hannes fiskar med sina kompisar i Mälaren eller andra väl valda vatten. Ett annat intresse är fotboll, både att titta på och spela – även om det senare har blivit betydligt svårare att hinna med, nu när familjen har utökats med lilla dottern Ebba (som också får napp ibland).

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hannes.

19 maj 2022

"Väldigt kunnig och engagerad i sitt arbete vilket resulterade i försäljningen. Rekomenderas starkt."
säljare på Neptungatan 6

18 maj 2022

"Jag är otroligt nöjd med Hannes. Han är väldigt engagerad och levererade över förväntan. Jag kan starkt rekommendera Hannes!"
säljare på Tråddragargatan 28B

04 maj 2022

"Vi har känt stort förtroende för Hannes Koro och vi kan varmt rekommendera honom . vi är så nöjda med hela uppläggen från början till slut."
säljare på Rodergatan 10

28 apr 2022

"Hannes har varit så engagerad och duktig, försäljningen och förhandsvisningar har varit så smidiga"
säljare på Östermalmsgatan 5

14 apr 2022

"Alltid nöjd med Hannes"
säljare på Stohagsvägen 41A

13 apr 2022

"För andra gången använde vi Hannes för att sälja vår bostad och vi är lika nöjda nu som då. Svarar alltid på frågor, kommer tips och r lyhörd för våra önskemål. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Södra Ringvägen 2B

09 apr 2022

"Väldigt nöjd med Hannes som mäklare. Hela tiden snabb på att uppdatera om status, lätt att ha och göra med & slutpriset blev som vi förväntad oss. Rekommenderar starkt att välja Hannes vid er kommande affär!"
säljare på Herdegatan 5

01 apr 2022

"Hannes gjorde ett superbra jobb med försäljning av vårt fritidshus. Han överträffade våra förväntningar på slutpris och försäljningen gick väldigt smidigt! Otroligt lätt och trevlig att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Hannes!"
säljare på Nyckelövägen 29

01 apr 2022

"Hannes är otrolig kunnig och proffsig. Lätt att få kontakt med och kunna bolla tillvägagångssätt eller frågor."
säljare på Lovisebergsvägen 12

30 mar 2022

"Vi kan rekommendera Hannes varmt till alla som går i säljtankar. Han är lätt att få tag på när man behöver råd och är lyhörd. 5/5!"
säljare på Källhagsgatan 1J

29 mar 2022

"Jobbar målinriktat och smidigt, för oss löpte allt på mycket enkelt o bra. "
säljare på Klockargatan 3C

28 mar 2022

"Proffsig mäklare med snabb återkoppling samt lyhörd. Vi är jätte nöjda! "
säljare på Skjutbanegatan 10C

28 mar 2022

"Trevlig och förtroendeingivande mäklare, var väl förberedd inför första mötet. Han var inlyssnande och lyhörd, lätt att samarbeta med."
säljare på Krutkällarvägen 1

19 mar 2022

"Vi är mycket nöjda med Hannes insatser och kan rekommendera honom. "
säljare på Löpargatan 2

17 mar 2022

"Vi kände oss trygga med Hannes som mäklare från första mötet. Transparent, trevlig, driven, tydlig och professionell. Vi hade anlitat Hannes igen och rekommenderar honom till nära och kära. Tack för en bra affär!"
säljare på Lustigkullagatan 6D

14 mar 2022

"Hannes var väldigt bra att ha att göra med på alla sätt. Lyssnade och var driven. Bra affär rakt igenom. Rekommenderar starkt!"
säljare på Skiffervägen 10

07 mar 2022

"Jag är mycket nöjd med Hannes insats.
Försäljningen gick otroligt smidigt och slutresultatet motsvarade mina förväntningar.
Kan varmt rekommendera Hannes.
Säljare på Stora Gatan 1B"
säljare på Stora gatan 1B

01 mar 2022

"Hannes levde upp väl till våra högt ställda förväntningar"
säljare på Sportfiskargatan 14

19 feb 2022

"Hannes var lyhörd och flexibel genom hela försäljningen. Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått och skulle varmt rekommendera honom till andra. "
säljare på Kungsfågelgatan 75

07 feb 2022

"Hannes är väldigt professionell, alltid tillgänglig och snabb på att svara på frågor. Vi är väldigt nöjda med resultatet och samarbetet vid vår försäljning. "
säljare på Sundinsgatan 4

07 feb 2022

"Hannes har varit en trygg pelare under en osäker säljperiod. Han har varit ihärdig och kämpat på med vår försäljning i flera månader och försökt hitta bästa lösningen trots att marknaden har varit låg. Hannes har stor kunskap om marknaden och man kan lita på hans rekommendationer. Trots att värderingen inte stämde överens med slutpriset, vet vi att det beror på marknaden och att vår mäklare skapade bästa möjliga slutpris. "
säljare på Emausgatan 21B

01 feb 2022

"Hannes tog sig an uppdraget på ett bra sätt. Gav oss uppdateringar genom hela processen. Snabb att få tag på. Inget att klaga på :)"
säljare på Kungsängsgatan 19B

26 jan 2022

"Fantastiskt nöjd med helheten kring försäljning! "
säljare på Skjutbanegatan 2B

21 jan 2022

"Hannes är en väldigt kompetent och engagerad mäklare som jag känner stort förtroende för. Han ger goda råd och förslag inför försäljning och finns alltid där vid frågor och fundering både innan och under försäljning. För mig är Hannes alltid det självklara valet och kan inget annat än att varmt rekommendera honom till dem som skall medverka i en bostadsaffär. En stark 5a av 5!"
säljare på Skjutbanegatan 2C

18 jan 2022

"Jag är väldigt nöjd med Hannes . Jag kan varmt rekommendera honom. Han har verkligen tagit hand om allt vid försäljningen."
säljare på Soldatgatan 50

31 dec 2021

"Proffsigt mäklare väldigt nöjd rekommenderar "
säljare på Plåtverksgatan 140

24 dec 2021

"Processen gick väldigt snabbt och Hannes har från start gjort ett mycket bra jobb. Han har varit snabb, tillgänglig och mycket trevlig. Vi rekommenderar Hannes varmt!"
säljare på Södra Ringvägen 2B

15 dec 2021

"Att själv arbeta som mäklare och sälja sin bostad är svårt, speciellt i valet av mäklare. För mig var det självklara valet Hannes! Hannes gjorde ett superjobb och jag kan inte vara mer än nöjd. Jag rekommenderar Hannes varmt, både som privatperson och mäklare!"
säljare på Landåvägen 1

13 dec 2021

"Hannes är en otroligt grym mäklare, som alltid är lyhörd och vet vad som är bäst!
Är så glad att jag anlitade honom! Jag är så nöjd med bostadsförsäljningen!"
säljare på Kumlagatan 3

12 dec 2021

"Otroligt duktig och kunnig, har både köpt och sålt med Hannes om han har stenkoll. Lättsam, alltid tillgängligt, positiv och engagerad!"
säljare på Bomansgatan 22E

03 dec 2021

"Har både köpt och sålt med Hannes. Otroligt proffsig och skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Regementsgatan 30

01 dec 2021

"Hannes är väldigt professionell och en riktigt skicklig mäklare."
säljare på Ekvägen 22

29 nov 2021

"Är supernöjd med Hannes som mäklare. Han är lyhörd, engagerad och mån om att alla ska bli nöjda. Riktigt proffsigt skött och jag kan varmt rekommendera att anlita Hannes. "
säljare på Oxbacksgatan 7

25 nov 2021

"Inte första och VERKLIGEN INTE SISTA gången jag använde mig utav Hannes. Han är outstanding på marknaden och man får alltid vad man önskar att en mäklare ska ha.
Lyhörd, energigivande och delad målbild med inriktning på rätt slutpris och bra affär.
Rekommenderar starkast möjligt. "
säljare på Källhagsgatan 1H

21 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Hannes som mäklare. Trygg, kunnig och engagerad. Därtill en fröjd att ha att göra med och tät återkoppling vad det än gällde. Vad kan man mer önska sig? Jo, en bra försäljningsförmåga förstås och det hade han också. Vi rekommenderar Hannes varmt till alla som ska köpa eller sälja sin bostad. "
säljare på Oxbacksgatan 6

16 nov 2021

"Supernöjd "
säljare på Skjutbanegatan 3C

09 nov 2021

"Underbart person och utmärkt mäklare!"
säljare på Relävägen 3

01 nov 2021

"Jättenöjd med Hannes Koro som mäklare. Över förväntan!"
säljare på Stångjärnsgatan 181

25 okt 2021

"Blev rekommenderad att välja Hannes av vän.
Mycket nöjd med det valet."
säljare på Norra Skjutbanegatan 19F

18 okt 2021

"Hannes är en fantastisk mäklare som genuint bryr sig om att både köpare och säljare ska få en bostadsaffär som båda parter ska känna sig nöjda med. Han tog sig an utmaningen, uppdaterade oss löpande och hade regelbunden kontakt med oss under försäljningen. Han gick in i uppdraget helhjärtat och fick oss att känna oss som viktiga kunder fastän han ansvarar för många andra objekt samtidigt - ett stort plus att lyckas med det! Jag skulle absolut rekommendera Hannes till andra och välja honom nästa gång jag gör en affär! "
säljare på Johanneshöjden 4

18 okt 2021

"Rekommenderar att anlita Hannes vid försäljning av fastigheten "
säljare på Rösegårdsgatan 31

13 okt 2021

"Hannes har verkligen ombesörjt allt runt försäljningen, en mycket positiv och kompetent säljare."
säljare på Kantarellvägen 1

24 sep 2021

"Toppenmäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Skyttegatan 2A

24 sep 2021

"Hannes är en extremt professionell och kvalitativ mäklare med fokus på rätt moment i säljprocessen. Genuint trevlig, skarp i förhandling och transparent genom hela affären. Jag kommer att anlita Hannes i mina kommande bostadsaffärer och rekommenderar alla att göra det för att maximera möjligheterna till ett högt slutpris och en genomgående bra struktur genom hela försäljningen. "
säljare på Krutkällarvägen 1

23 sep 2021

"Snabb och bra"
säljare på Apalbyvägen 19

23 sep 2021

"Det märks att Hannes brinner för sitt yrke! Snabb återkoppling, god kunskap och härlig energi som gör hela försäljningsprocessen smidig för både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Hannes som mäklare till andra! "
säljare på Furuvägen 12B

22 sep 2021

"Väldigt trevligt bemötande, snabba återkopplingar och håller vad han lovar. "
säljare på Bomansgatan 22B

22 sep 2021

"Den bästa mäklaren vi haft att göra med! Uppdaterade oss via sms eller samtal så fort han hade något han ville dela med oss. Engagerad och visade lägenheten så fort intressenter hörde av sig. Kan varmt rekommendera Hannes. En mäklare som verkar älska sitt jobb!"
säljare på Västermalmsgatan 2B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59
Villa
16
Radhus
4
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
69
Försäljningar
80
Försäljningsvärde
183 415 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
408 av 429 säljare
Hannes satte rätt förväntningar på slutpriset
373 av 431 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
420 av 427 säljare
Hannes var tydlig och höll mig uppdaterad
437 av 438 säljare

Hannes på kartan.

480 tidigare annonser
11 bostäder till salu
440 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

695 000 kr
2 rum, 49 m²
14 183 kr/m²
Fritidshus, Skinnskatteberg
2 595 000 kr
3 rum, 78,5 m²
33 269 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 816 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 55 m²
18 090 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 835 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 55 m²
36 272 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 870 kr/mån
2 795 000 kr
4 rum, 93 m²
30 053 kr/m²
Villa, Västerås

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Stallhagen
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 000 000 kr
Lägenhet Notudden
+ 105 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt kunnig och engagerad i sitt arbete vilket resulterade i försäljningen. Rekomenderas starkt."
1 300 000 kr
Lägenhet Malmaberg
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är otroligt nöjd med Hannes. Han är väldigt engagerad och levererade över förväntan. Jag kan starkt rekommendera Hannes!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.