Hannes Koro

Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5
(242 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
58 st
112 560 000 kr

Bakgrund

Hannes Koro jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-21. Hannes har fått in 58 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Hannes har haft 61 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 136 660 000 kr.

Presentation

Efter en sväng i det militära och därefter två år på högskolan i Gävle känner jag att jag har hittat helt rätt i yrket som fastighetsmäklare. Med ett genuint intresse för människor där jag ser individerna i varje affär och ser varje affär som lika viktig gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar mig.

Då jag är född och uppvuxen i Västerås besitter jag en god lokal kännedom. Detta kombinerat med en stark vilja att alltid göra både köpare och säljare så pass nöjda att ni rekommenderar mig vidare samt ett driv att slå rekord i varje affär är det som beskriver mig som mäklare bäst.

Har du några frågor rörande din boendesituation eller bostadsmarknaden är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarbyrå


Säljare om Hannes.

21 sep 2020

"Hannes skötte affären så proffsigt engagerad från början till slut. Återkopplade hela tiden.Suoertrevlig.
Proffsig seriös presentation samt mycket förtroende ingivande vid första mötet. Jag rekommenderar Hannes 100ggr om. Skulle aldrig tveka att anlita honom igen "
säljare på Ramnäsgatan 13

20 sep 2020

"Hannes är genuin, framåt, lätt att få tag på och snabb på att ge återkoppling. Han höll oss bra uppdaterade under hela processen. På en vecka hanns det med värdering, fotografering, visning och att bli sålt. Vi är mycket nöjda med Hannes, han är väldigt professionell och samtidigt omtänksam samt supertrevlig! Det känns som att han verkligen bryr sig om sina kunder. Vi kommer absolut anlita honom i framtiden igen när det blir aktuellt med nytt köp/sälj."
säljare på Skälbygatan 160

09 sep 2020

"Hannes var proffsig, gav mycket energi och såg till såg till så att vi kunde göra en affär som vi blev mycket nöjda med. Rekommenderas!"
säljare på Östra Tullgatan 6

08 sep 2020

"Hannes Koro upplevde jag som en mycket lugn, trygg och professionell mäklare. Han var tydlig, engagerad, tillgänglig och korrekt genom hela processen och höll oss informerade på en exakt lagom nivå. På ett imponerande sätt lyckades han få upp slutpriset en miljon över utgångspriset.Vi är mycket nöjda med Hannes insats från första träffen till huset var sålt och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Äggsjövägen 6

02 sep 2020

"Grymt nöjd med Hannes som mäklare! Väldigt trevlig och proffsig. Rekommenderar Hannes som mäklare till alla jag får höra att de går i säljtankar! "
säljare på Rudbecksgatan 4A

27 aug 2020

"Hannes är en mäklare som är ambitiös och känner till den lokala marknaden mycket väl. Smidig och enkel att sälja med!"
säljare på Rudbecksgatan 4B

18 aug 2020

"Supernöjd med Hannes insats. Återkopplar snabbt vid frågor. Har både köpt och sålt med Hannes och kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Benvägen 18

13 aug 2020

"Vi hade 5 mäklare på besök men fastnade direkt för Hannes positiva driv och beslutsamhet. Mycket snabb och smidig affär och Hannes var mycket lätt att nå via telefon/sms. Hannes sålde våran bostad efter bara några dagar annonsen varit ute. innan öppna visningen till helt okey pris!"
säljare på Vallonvägen 10

11 aug 2020

"Driven och kunnig mäklare! Snabb på att återkoppla och lätt att få tag på! Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Hannes som mäklare! "
säljare på Vallby Skolgata 14

10 aug 2020

"Tydlig, rak, driven och mycket trevlig. Man får förtroende för honom. Snabba återkopplingar och lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera Hannes Koro!"
säljare på Spantgatan 4G

03 aug 2020

"Klass! Värt varenda krona!"
säljare på Lospånga Byväg 36

15 jun 2020

"Hannes är en kompetent och engagerad mäklare i både köp och sälj situationen. Han har ett fint bemötande där han är lugn, vänlig och intresserad. Vi har både köpt lägenhet och anlitat honom att sälja vårt hus. Vi kan rekommendera Hannes!"
säljare på Sankt Örjansgatan 9

15 jun 2020

"Hela affären gick snabbt och smidigt. "
säljare på Tessingatan 1C

11 jun 2020

"Vi var väldigt nöjda och allt har gått som vi önskat och planerat."
säljare på Stångjärnsgatan 187

11 jun 2020

"Hannes var lyhörd och kunde ställa om sig på snabba puckar. Vi tänkte först bara värdera men p.g.a ändrade familjeförhållanden så ville vi sälja och det ganska snabbt.
Från mötet med Hannes till att fotografering, budgivning och påskrivning av köpekontrakt tog 1 vecka.
Hannes höll oss underrättade genom hela proceduren och agerade på ett bra och tydligt sätt. Han tog sig tid att lyssna, råda och förklara. Vi är väldigt nöjda med hans insats."
säljare på Ishavsvägen 4

22 maj 2020

"Duktig och intresserad. "
säljare på Kumlagatan 5A

16 maj 2020

"Snabb och effektiv försäljning."
säljare på Kaserngatan 3

02 maj 2020

"Trevlig, tydlig och informativ. Tillmötesgående. Höll en uppdaterad samt var lätt att nå. Slutpriset landade enligt värderingen."
säljare på Domherrevägen 6

01 maj 2020

"Redan vid första kontakten kände vi stort förtroende för Hannes. Han har fingertoppskänsla för bostadsmarknaden. Han har under hela försäljningsprocessen varit engagerad, lyhörd och snabb vid återkoppling. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Hannes Koro."
säljare på Sundinsgatan 14

30 apr 2020

"Kunnig trevlig och engagerad.Tyckte också att fotografen var oerhört skicklig."
säljare på Norrängsgatan 17

27 apr 2020

"Jag och min sambo är väldigt nöjda med Hannes och hans insats. Det var en tuff marknad att sälja på, men han lyckades ändå ro försäljningen i hamn till slut. Han var alltid tillgänglig och tillmötesgående, vilket uppskattas enormt. Vi lämnar varma rekommendationer."
säljare på Timmermansgatan 8

27 apr 2020

"Hannes var väldigt trevlig och proffsig och han uppfyllde mina förväntningar på slutpris trots lite oroligare tider! Kommer definitivt att anlita honom igen!"
säljare på Hagagränd 25

22 apr 2020

"Kan varmt rekommendera Hannes för försäljning av bostad. Driven, motiverad, engagerad och lyhörd, toppkvalitet!
Hannes är det självklara valet om det blir aktuellt med bostadsförsäljning igen framöver."
säljare på Norra Ängsvägen 19

22 apr 2020

"Tillgänglig, engagerad och kunnig! Riktigt bra mäklare!"
säljare på Kristiansborgsallén 3A

20 apr 2020

"Mäklaren han bra och han vet sitt jöbb så jag är nöjd"
säljare på Haga Parkgata 8C

14 apr 2020

"Vi är mycket nöjda med Hannes Koro. Imponerande driv och tempo och dessutom kommunikativ och inlyssnande!"
säljare på Forellgatan 3

08 apr 2020

"Informativ, smidig,tillmötesgående, utgångs pris blev slutpris"
säljare på Domkyrkoesplanaden 9

01 apr 2020

"Vår känsla av Hannes är att han är förtroendeingivande och kunnig i sitt arbete.
Vi kan varmt rekommendera andra att ta hjälp av Hannes vid försäljning av sin bostad. Tack Hannes!"
säljare på Smältverksgatan 52

31 mar 2020

"Hannes är en duktig säljare och duktig på att göra kunden bekväm i säljprocessen.
Kan verkligen rekommendera Hannes om du vill ha en drivande och säljande mäklare."
säljare på Öster Mälarstrands Allé 121

31 mar 2020

"Hannes var alltid tillgänglig, lyhörd, engagerad och väldigt driven. Fick bostaden såld snabbt och smidigt. Västerås trevligast mäklare.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Skjutbanegatan 17A

27 mar 2020

"Redan vid första telefonsamtalet fick vi ett stort förtroende för Hannes! Genom hela processen visade han stort engagemang och var enormt lyhörd. Oavsett när på dygnet vi mailade frågor fick vi snabb återkoppling! "
säljare på Råsegelgatan 14

26 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare! Jobbar mycket professionellt!
Vi har uppskattat att mäklaren hållit en sån god kontakt med oss under resans gång!"
säljare på Bessemergatan 89

26 mar 2020

"Hannes gav ett pålitligt intryck. Tydlig och bra information. Energisk, fokuserad och målinriktad. Trevlig, social. Jag är mycket nöjd med Hannes och resultatet."
säljare på Kumlagatan 11B

18 mar 2020

"Hannes Koro har visat ett stort engagemang för vår lägenhet och vår försäljning. Han har lett oss genom processen och verkligen varit ett bra mäklarföredöme. Han har våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Notuddsallén 26

14 mar 2020

"Otroligt duktig mäklare som höll exakt vad han lovade när han ”sålde in sig” vid första mötet! Kan inget annat än rekommendera Hannes starkt! Jag kommer alltid vända mig hit vid mäklar ärenden!"
säljare på Haga Parkgata 9A

12 mar 2020

"Anlitade Hannes för hjälp av försäljning av min lägenhet. Han gav direkt ett förtroendegivande intryck och valet blev självklart av att anlita honom som mäklare. Han var lyhörd för önskemål, snabb i återkoppling och svarade alltid (oavsett om det vara sent på kvällen). Han var även ett mycket bra stöd i samband med att vi köpte hus och var behjälplig med rådgivning i själva köpprocessen. Jag kommer definitivt anlita Hannes igen vid framtida försäljningar samt kan rekommendera honom varmt till andra! "
säljare på Vegagatan 4A

11 mar 2020

"Mycket pålitlig, driven och samarbetsvillig mäklare! Rekommenderar starkt. "
säljare på Morkullegatan 10

04 mar 2020

"Väldigt engagerad och trevlig mäklare som dessutom är extremt kompetent och tillmötesgående.
Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Lovisebergsvägen 2B

02 mar 2020

"Hannes, är lyhörd, påläst, driven, social, öppen och sympatisk, lättillgänglig och nåbar. Han har drivit affären med entusiasm och kunnighet. Hannes är den fjärde mäklaren jag har att göra med och den i särklass bästa. Jag rekommenderar honom till alla som vill ha en driven mäklare som kan kännas lite som en vän, trots den korta bekantskapen i tid som man har med varandra. "
säljare på Knotavägen 49

27 feb 2020

"Verkligen en positiv upplevelse med en smidig snabb försäljning
Jag är mer än nöjd av Hannes Koro"
säljare på Svärdsliljegatan 13A

20 feb 2020

"Hannes är otroligt engagerad och har en hög kompetens! Supertrevlig och seriös! Det bästa av allt var att tre dagar efter visning var lgh såld och papper var påskrivna! Klockrent! "
säljare på Vegagatan 5C

11 feb 2020

"Mycket nöjd med Hannes, proffsig och duktig mäklare som gjorde ett jättebra jobb med försäljning och hanterade affären på bästa sätt. Hannes är supermotiverad och inspirerande mäklare."
säljare på Kumlagatan 5B

06 feb 2020

"Hannes är intresserad, engagerad och noggrann. Kloka råd längs vägen både gällande både sälj- och köpprocess. Vi uppskattade pålitligheten - att man vet var man har honom och vi kände oss helt trygga med att han gjorde allt för vår försäljning. Han är en betydligt yngre mäklare än vi hade trott att vi skulle välja men efter första mötena såg vi tydligt vad han går för och valet blev enkelt! Våra allra varmaste rekommendationer!"
säljare på Hälleborgsvägen 1

30 jan 2020

"Hannes Koro är mycket Proffsig och otroligt kunnig. Alltid tillgänglig, mycket tillmötesgående, väldigt engagerad. Det var väldigt lätt att bli ”hej och du” med Hannes och det kändes tryggt. Rekommenderar Hannes å det varmaste! Jag är otroligt nöjd."
säljare på Hästskovägen 8

22 dec 2019

"Kunnig mäklare med god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Rekommenderas varmt!"
säljare på Norra Floragatan 29A

14 dec 2019

"Bra då han var mäklare till det vi köpte och sålde. "
säljare på Bangatan 31A

13 dec 2019

"Rekommenderar starkt Hannes som är kunnig och lyhörd."
säljare på Rörverksgatan 28

09 dec 2019

"Hannes var genom hela processen engagerad, professionell och kunnig vilket skapade en trygghet hos mig som säljare. Gav alltid ett fint bemötande och återkopplade/höll mig uppdaterad. Har bara positiva upplevelser av Hannes och skulle varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Skyttegatan 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
18
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
58
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
136 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
223 av 242 säljare
Hannes satte rätt förväntningar på slutpriset
200 av 242 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
239 av 242 säljare
Hannes var tydlig och höll mig uppdaterad
242 av 242 säljare

Hannes på kartan.

258 tidigare annonser
6 bostäder till salu
242 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
4 rum, 96 m²
23 906 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 918 kr/mån
950 000 kr
2 rum, 53 m²
17 924 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 809 kr/mån
595 000 kr
2 rum, 65 m²
9 153 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 501 kr/mån
1 250 000 kr
2 rum, 50 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 498 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 40 m²
24 875 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 570 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 050 000 kr
Lägenhet Hammarby
+ 155 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Villa Malmaberg
+ 305 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hannes skötte affären så proffsigt engagerad från början till slut. Återkopplade hela tiden.Suoertrevlig.
Proffsig seriös presentation samt mycket förtroende ingivande vid första mötet. Jag rekommenderar Hannes 100ggr om. Skulle aldrig tveka att anlita honom igen "
Vilande / ej såld
Lägenhet Hammarby
2 rum, 63 m²
Utropspris: 950 000 kr
1 300 000 kr
Radhus Skälby
+ 205 000 kr
4 rum, 87,4 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hannes är genuin, framåt, lätt att få tag på och snabb på att ge återkoppling. Han höll oss bra uppdaterade under hela processen. På en vecka hanns det med värdering, fotografering, visning och att bli sålt. Vi är mycket nöjda med Hannes, han är väldigt professionell och samtidigt omtänksam samt supertrevlig! Det känns som att han verkligen bryr sig om sina kunder. Vi kommer absolut anlita honom i framtiden igen när det blir aktuellt med nytt köp/sälj."
1 250 000 kr
Lägenhet Kristiansborg
-45 000 kr
2 rum, 49,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.