Hannes Koro

Profilbild för Hannes Koro
Säljarfavorit
Hannes Koro
4.8 / 5
(326 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
66 st
138 495 000 kr

Bakgrund

Hannes Koro jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-06-21. Hannes har fått in 66 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Hannes har enligt vår statistik haft 70 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 171 040 000 kr.

Presentation

Västerås mest rekommenderade mäklare under både 2019 och 2020.

Hannes hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Hannes i vardagen är en stark tävlingsinstinkt och att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet och snabba återkoppling.

Förmågan att ”få napp” används inte bara i jobbet, utan även när Hannes fiskar med sina kompisar i Mälaren eller andra väl valda vatten. Ett annat intresse är fotboll, både att titta på och spela – även om det senare har blivit betydligt svårare att hinna med, nu när familjen har utökats med lilla dottern Ebba (som också får napp ibland).

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hannes.

31 maj 2021

"Mycket trevlig mäklare och proffsig! Vi hade dock önskat att mäklarbyrån hade varit mer lyhörda för våra önskemål om att ha visningar även helgtid och efter jobbet på vardagar."
säljare på Linnégatan 8

26 maj 2021

"Jag valde Hannes som Mäklare för min första försäljning, då jag hört gott om honom av hans tidigare kunden. Med facit i hand kan jag nu säga att det garanterat blir samma val av mäklare i min nästa affär.
Hannes anpassar sig efter ens önskemål och kommer med riktigt bra förslag för att försäljningen ska vara smidig och gå som bra som möjligt. Han kontaktar direkt när det finns ny information och svarar lika snabbt.
Ett stort plus i kanten för hans glada anda och enastående humor. Nästa gång bjuder jag på kaffet!
"
säljare på Timmermansgatan 8

25 maj 2021

"Jag var passiv delägare och alltså bara inblandad i överlåtelseprocessen. Har därför inte kunnat svar på alla frågor. "
säljare på Vegagatan 5A

24 maj 2021

"En målinriktad mäklare med båda fötterna på jorden som lyssnade på oss och gjorde försäljningen enkel. Höll oss hela tiden uppdaterade. Rekommenderar Hannes varmt!"
säljare på Andréegatan 6

12 maj 2021

"Hannes lyckades överträffa alla förväntningar.
Han var fantastisk genom hela processen.
Var alltid tillgänglig och uppdaterade en om läget.
En riktig stjärna!"
säljare på Statorvägen 3

05 maj 2021

"Hittade honom som bra Mäklare på Facebook"
säljare på Jakobsgatan 44A

03 maj 2021

"Hannes har lätt att få köparna att känna sig trygga i köpet. Han inger förtroende och trygghet. "
säljare på Bergslagsvägen 21

03 maj 2021

"Toppen kille. Rekommenderar denna. "
säljare på Packhusgatan 7

29 apr 2021

"En mäklare som levererar det han lovar och lite till.
Han är engagerad från start till mål. Vi har alltid känt att vår försäljning varit i trygga händer.
Han har varit ambitiös, målmedveten och lyhörd genom hela processen. Vi har alltid fått snabb återkoppling vid eventuella frågor.
Han har varit engagerad för att bostadsförsäljningen ska bli så bra och smidig som möjligt för alla parter.
Vi kan varmt rekommendera Hannes som mäklare till din bostadsförsäljning, vi lovar att du inte kommer att bli besviken.
"
säljare på Emausgatan 21C

19 apr 2021

"Hannes uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtill. Han höll mig ständigt uppdaterad, var tillgänglig och väldigt engagerad. Han hade rätt inställning och resultatet blev bättre än väntat."
säljare på Skjutbanegatan 4A

12 apr 2021

"Jag är otroligt nöjd med Hannes insats! Han sålde min lägenhet snabbt och smidigt. Hannes höll mig ständigt uppdaterad om försäljningen. Han var alltid tillgänglig via telefon vid minsta lilla fundering."
säljare på Ägirgatan 10

08 apr 2021

"Otroligt nöjd på alla sätt och vis med Koros insats gällande försäljningen av vår bostad. Han var lyhörd, engagerad, driven och höll oss hela tiden uppdaterade Rekommenderar honom starkt varje dag i veckan!"
säljare på Soldatgatan 28

29 mar 2021

"Kan varmt rekommendera att använda Hannes till din nästa bostadsförsäljning. Trevlig, snabba återkopplingar och driven."
säljare på Bomansgatan 16A

26 mar 2021

"Hannes var väldigt lyhörd, hade ett grymt driv och höll mig hela tiden uppdaterad, jag är supernöjd. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Karlsgatan 11D

26 mar 2021

"Kändes kunnig, pålitlig, förtroende ingivande och lättsam. Rekommenderar starkt."
säljare på Färnebogatan 6A

25 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Hannes som mäklare inför din nästa bostadsförsäljning! Lyhörd, proffsig och alltid snabb återkoppling! "
säljare på Havsfrugatan 3

15 mar 2021

"Hannes är en suverän mäklare som kommer med goda tips och råd. Han är väldigt kunnig, alltid tillgänglig och en hejare att få det priset man önskat.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Vänortsgatan 9

12 mar 2021

"Han är en ärligt och kunnig mäklare ,Han upplevdes charmig och socialt kompetent"
säljare på Relävägen 5

23 feb 2021

"Jag jämförde tre olika mäklare. Hanna låg endel över dom andra i pris men vi kom til en överenskommelse som vi båda var nöjda med. Förväntan på slutpriset avvek relativt mycket till vad det blev. Dock hade även dom två andra mäklarna samma värdebedömning innan försäljningen, så att slutpriset avvek så mycket blev en positiv överraskning för mig som säljare.
Hannes svarade snabbt och kontruktivt på mina frågor, och jag upplever att det var ett bra samarbete under hela processen."
säljare på Drottninggatan 42D

22 feb 2021

"Bästa mäklaren jag varit kontakt med."
säljare på Nibblegatan 8

17 feb 2021

"Mycket engagerad och trevlig mäklare som jag starkt rekommenderar. Hannes är proportionell lugn och inte för pushig i sitt bemötande. "
säljare på Vallby Skolgata 5

11 feb 2021

"En lyhörd mäklare som gör ett fantastiskt jobb! Engagerade på ett sätt som fick oss att känna oss trygga från början till slut. Rekommenderar starkt! "
säljare på Öster Mälarstrands Allé 123

08 feb 2021

"En lugn och trygg mäklare med gedigen kunskap.
Han finns tillgänglig hela tiden under processen.
Vi är mycket nöjda och kan varm rekommendera Hannes."
säljare på Drottninggatan 30A

08 feb 2021

"Vi rekomenderar varmt Hannes som hjälpte oss att sälja vårt hus. Han är trevlig och kunnig, yhörd och engagerad!"
säljare på Träsnidarvägen 21

01 feb 2021

"Vi har bara positiva saker att säga om Hannes insats i försäljningen av vår lägenhet. Han visade att han hade god kunskap, var lyhörd och höll oss uppdaterade. Vi kände oss trygga under hela försäljningen och är mer än nöjda med resultatet! Vi kan varmt rekommendera Hannes! "
säljare på Bangatan 27

28 jan 2021

"Hannes är rätt man på rätt plats!
Enligt mig Suverän! Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Skomakarvägen 12

14 jan 2021

"Vi hade tidigare kontakt med två andra mäklare som värderade bostaden väldigt likt Hannes värdering så värderingen och utgångspriset kändes rimligt sett till både det samt vad lägenheter i föreningen tidigare sålts för. Slutpriset landade sedan på 37% över utgångspriset så vi är otroligt nöjda med det och Hannes insats! Upplevde genom hela processen att Hannes var professionell och hade koll på hur/ när lägenheten skulle läggas ut till försäljning för att skapa ett stort intresse. Fotografen lyckades även få till riktigt fina bilder trots att dagsljuset på dagen för fotografering var i princip obefintligt.
Vi köpte vår nya lägenhet av Hannes och valde då att även ge honom vårt säljuppdrag eftersom det fungerade så smidigt och bra när vi var köpare. Fick ett väldigt gott intryck på visningen av lägenheten vi köpte då han var trevlig och uppmärksam utan att vara påträngande. Kan varmt rekommendera Hannes och Skandiamäklarna!"
säljare på Narvavägen 65

22 dec 2020

"Är supernöjd över Hannes jobb. Enkel att ha och göra med och alltid tillgänglig för frågor/återkoppling. Kan definitivt tänka mig att anlita igen!"
säljare på Bomansgatan 26B

19 dec 2020

"Väldigt nöjd med Hannes insats och hur han verkligen försökte sälja lägenheten till ett högre pris. Super nöjd med honom som mäklare och kan starkt rekommendera honom till andra!! "
säljare på Iggebygatan 2B

15 dec 2020

"Hannes är mycket kompetent och engagerad. Hannes är mån om att vi som kund ska känna oss nöjda. Alltid snabb med återkoppling när man undrar något.
Vi rekommenderar honom varmt och är övertygad om att den som väljer Hannes kommer att bli mer än nöjd."
säljare på Sportfiskargatan 9

11 dec 2020

"Very professional and polite communication with customer. Honest support and high quality service. Communicative and always available broker. High level customer satisfaction. Good knowledge of local property market evaluation. As per my personal working experience as a customer will recommend Hannes to anybody who needs help with property sale."
säljare på Färnebogatan 18B

08 dec 2020

"Jag blev nöjd med hur tydlig mäklaren förklarade hela processen med försäljningen, eftersom det är första gången jag säljer en lägenhet. Han är proffs i sitt jobb.
100% nöjd.
Aileen. "
säljare på Västermalmsgatan 5

07 dec 2020

"Från början till slut var Hannes extremt lyhörd, trevlig och agerade väldigt proffsig i sitt framförande! Vi fick även bra tipps av Hannes för köp av ny bostad vilket också uppskattades stort. Att Hannes är en toppmäklare går inte att komma ifrån. Kan varm rekommendera honom till framtida bostadssäljare!"
säljare på Relävägen 1

24 nov 2020

"Hannes har varit mycket tillgänglig och svarat på frågor i princip omgående när vi hört av oss. Han var också otroligt behjälplig under vårt köp av ny bostad. Trevlig, saklig, jordnära, driven och kunnig. 10/10, kommer ringa honom nästa gång det skall till att säljas bostad och vi kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. "
säljare på Havsfrugatan 2

19 nov 2020

"Västerås bästa mäklare! Hannes är kunnig, lyhörd, och oerhört trevlig. Han är väldigt lätt att få tag på, och svarar på alla frågor man kan tänkas ha (både stora och små). Vi rekommenderar varmt Hannes om du ska sälja eller köpa bostad!"
säljare på Jakobsgatan 33B

16 nov 2020

"Hannes var tydlig, snabb att återkoppla och höll mig informerad. Lätt att ha att göra med!"
säljare på Bangatan 43A

13 nov 2020

"Att välja Hannes som mäklare för min bostad visade sig vara det bästa jag kunde göra. Otroligt proffsig från första möte och tog verkligen till sig av det jag ville få ut utav honom. Slutpriset på min lägenhet blev överraskande bra och kan varmt rekommendera denna stjärna!"
säljare på Neptungatan 6

13 nov 2020

"Hannes är driven, trevlig, snabba återkopplingar och lätt att få tag på. Höll en uppdaterad genom hela proceduren. Slutpriset landade ungefär enligt den värdering som man tänkt på under oroliga pandemitider. Kan varmt rekommendera Hannes Koro!"
säljare på Narvavägen 77

03 nov 2020

"Enkel, pålitlig, proffsig!!!"
säljare på Löpargatan 97

21 sep 2020

"Hannes skötte affären så proffsigt engagerad från början till slut. Återkopplade hela tiden.Suoertrevlig.
Proffsig seriös presentation samt mycket förtroende ingivande vid första mötet. Jag rekommenderar Hannes 100ggr om. Skulle aldrig tveka att anlita honom igen "
säljare på Ramnäsgatan 13

20 sep 2020

"Hannes är genuin, framåt, lätt att få tag på och snabb på att ge återkoppling. Han höll oss bra uppdaterade under hela processen. På en vecka hanns det med värdering, fotografering, visning och att bli sålt. Vi är mycket nöjda med Hannes, han är väldigt professionell och samtidigt omtänksam samt supertrevlig! Det känns som att han verkligen bryr sig om sina kunder. Vi kommer absolut anlita honom i framtiden igen när det blir aktuellt med nytt köp/sälj."
säljare på Skälbygatan 160

09 sep 2020

"Hannes var proffsig, gav mycket energi och såg till såg till så att vi kunde göra en affär som vi blev mycket nöjda med. Rekommenderas!"
säljare på Östra Tullgatan 6

08 sep 2020

"Hannes Koro upplevde jag som en mycket lugn, trygg och professionell mäklare. Han var tydlig, engagerad, tillgänglig och korrekt genom hela processen och höll oss informerade på en exakt lagom nivå. På ett imponerande sätt lyckades han få upp slutpriset en miljon över utgångspriset.Vi är mycket nöjda med Hannes insats från första träffen till huset var sålt och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Äggsjövägen 6

02 sep 2020

"Grymt nöjd med Hannes som mäklare! Väldigt trevlig och proffsig. Rekommenderar Hannes som mäklare till alla jag får höra att de går i säljtankar! "
säljare på Rudbecksgatan 4A

27 aug 2020

"Hannes är en mäklare som är ambitiös och känner till den lokala marknaden mycket väl. Smidig och enkel att sälja med!"
säljare på Rudbecksgatan 4B

18 aug 2020

"Supernöjd med Hannes insats. Återkopplar snabbt vid frågor. Har både köpt och sålt med Hannes och kunde inte vara mer nöjd."
säljare på Benvägen 18

13 aug 2020

"Vi hade 5 mäklare på besök men fastnade direkt för Hannes positiva driv och beslutsamhet. Mycket snabb och smidig affär och Hannes var mycket lätt att nå via telefon/sms. Hannes sålde våran bostad efter bara några dagar annonsen varit ute. innan öppna visningen till helt okey pris!"
säljare på Vallonvägen 10

11 aug 2020

"Driven och kunnig mäklare! Snabb på att återkoppla och lätt att få tag på! Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Hannes som mäklare! "
säljare på Vallby Skolgata 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51
Villa
18
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
66
Försäljningar
70
Försäljningsvärde
171 040 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
301 av 317 säljare
Hannes satte rätt förväntningar på slutpriset
271 av 318 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
319 av 322 säljare
Hannes var tydlig och höll mig uppdaterad
323 av 324 säljare

Hannes på kartan.

352 tidigare annonser
326 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 900 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 105 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Karlsdal
1 rum, 23,5 m²
Utropspris: 850 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 300 000 kr
Villa Munktorp
+ 305 000 kr
5 rum, 151 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Karlsdal
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.